|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Dżem dobry
![]() Słońce za plecami, piękna pogoda, az się mordka sama cieszy Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
za garniak i kolczyki.Ja się właśnie umówiłam z babką od biżuterii - wysłałam jej zdjęcia kiecki, po Świętach mam dostać propozycję biżuterii ![]() A komplement od Tż-ta - super Cytat:
![]() Cytat:
) na szczęście odkąd mieszkam z Tż-tem to to całe zamieszanie z "wielkimi świątecznymi porządkami" mi lata
|
|
|
#3932 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.
Cytat:
no sorry. tak się można naprawdę nieźle dorobić...a co do przepisywania apapu... nawet witaminy można przedawkować lub łącząc je z innymi lekami... jeśli lekarz tylko się domyślał co to był za antybiotyk to moim zdaniem postąpił bardzo odpowiedzialnie nie przepisując następnego tylko "na czuja" |
|
|
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
jak o tobie mysle to od razu mam mobilizacje zeby pojechac do tesciow po nasze rowery .. Bo po tej wielkiej ekapadzie w zeszlym roku co robilismy tam zostaly.. Ale z tym katarzyskiem .. To nie iwem czy dam rade ...... Skoro nawet umyc okien nie jestem w stanie .....
|
|
|
|
#3934 |
|
Zadomowienie
|
zmieniając temat z apapów i lekarzy
to muszę się pożalić, że bolą mnie pięty i palce u stóp . kupiłam nowe butki i dziś mam je pierwszy raz na nogach, muszę rozchodzić
|
|
#3935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
my juz premiere rowerowa mamy w tym roku za soba a w poniedzialek wielkanocny planujemy jechac w Gorce i wejsc na Turbacz teraz na polanach juz zbliza sie sezon krokusowy, wiec moze byc pieknie ![]() Cytat:
never ever!
|
||
|
|
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
uuu..ja mam tak z każdymi butami więc znam ten ból
Edytowane przez Aaś Czas edycji: 2010-03-31 o 11:24 |
|
|
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
ja sobie kiedys w deichmanie kupilam takie baleriny .. stywne byly.. ale se mysle e rozchodza sie.. do dzis mam dziary na pietahc po tych butach.. łądne były ale not for me anymore....
|
|
|
|
#3938 | |
|
Zakorzenienie
|
Aaś jeeeeee
Cytat:
Zadowolona byłaś z fryzurki?Kubusewa zdrowiej szybko! Kupiłam wczoraj wkładki do butów ślubnych (żelowe poduszeczki), tak w razie W! (promocja była)
|
|
#3939 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gratuluje poradni, my jestesmy dopiero w polowie Nie wspominam o tym ze jeszcze nawet nie zamowilismy obraczek (mamy zamiar w tym tyg to zalatwic)
|
|||||
|
|
|
#3940 |
|
Zakorzenienie
|
Mariiasia miałam ci jeszcze o tym egzaminie odpisać i teraz sobie przypomniałam. ale syfiaście z tymi terminami.... to tylko szkoły na tym zarabiają... a pamiętam jak weszłam do samochodu po 3 tyg nie jeżdżenia. też musiałam sobie przypomnieć co i jak. jednak jak się człowiek uczy liczy się ciągłość bo potem to już nawyki
|
|
|
|
#3941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ech Danka gdzie są te foty no let us see plz
|
|
|
|
|
#3942 | |
|
Zakorzenienie
|
Załącznik 2993139 (szkoda tylko, ze na zdjeciu nie blyszcza sie tam jak w rzeczywistosci )suknia dla przypomnienia taka:\ Załącznik 2993141 a fryz taki: Załącznik 2993142 wydaje mi sie, ze bedzie pasowac ![]() Cytat:
bo ja slyszalam, ze jak sie powie to nawet daja dwie pieczatki za jednym razem, bo "mleko juz sie rozlalo" (Twoj bejbik zaczyna miec linie papilarne fajowo )
|
|
|
|
|
#3943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale skakanie to nie calonocne tance.. tez sie musze za takowymi obejrzec... i rozkminic czy beda mi na piety potrzebne czy jeszcze na cos bo chyba bede probowala dostosowac wkladki od ortopedy... tylko najpierw je musze zlokalizowac ( mam specjalne do butow na obcasie wkaldeczki.. ale szlag je gdzies schowal
|
|
|
|
|
#3944 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3945 |
|
BAN stały
|
Cześć
![]() i zabieram się do nadrabiania.
|
|
|
|
#3946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki dziewczyny ![]() mi sie od razu tak spodobaly, ze w sumie decyzje o ich zakupie podjelam w minutke (pomocny byl w tym tez TZ, ktory stwierdzil, ze superowe i od razu wyciagnal portfel
|
|
|
|
|
#3948 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak ksiadz spisywal protokol to mowilsmy, ale dobrze wiedziec na przyszlosc, moze sie akurta uda ![]() Za tydz mam usg, ciekawa jestem ile dzieciatko uroslo i czy ma pindolka
|
||
|
|
|
#3949 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#3950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najlepsze są takie zakupy jak zobaczysz coś zaświata IC że ooo to będize nabardziej pasowało .. pamiętasz jak było z moimi świecidłami.. tak wszyscy mówili za duże za ciężkie ..a potem wszystkie mnie komplementowały.. a wczoraj teśiowa mało nie padłą jak je zobaczyła. Jak je zobaczyłam od razu wiedziałam że te i żadne inne ![]() a Twoje będą cudnie wygladać jeszcze przy Twoich ciemnych włosach to już w ogóle cud miód i orzeszki |
|
|
|
|
#3951 | ||
|
Zakorzenienie
|
dziekuje
Cytat:
a macie jakies preferencje w tym wzgledzie? i mysleliscie juz nad jakimis potencjalnymi imionami ? ![]() Cytat:
nie ma sie nad czym zastanawiac, bo w sumie czlowiek sie zastanawia jak nie jest pewny... a jak nie jest pewny to pewnie to nie to w sumie suknie tez ekspresowo kupilam ![]() dzieki jeszcze raz Ewus |
||
|
|
|
#3952 |
|
BAN stały
|
Ok nadrobiłam.
![]() Aaś,gratuluje zdania prawka. ![]() Co do lekarzy,leków-antybiotyków.To ja kiedyś mając angine ropną dostałam recepte na antybiotyk zwany Augumentin,noi jakiesz było zdziwienie pani farmaceutki,że lekarz przepisał mi zbyt dużą dawke. :/
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-03-31 o 11:58 |
|
|
|
#3953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() laini wiesz ze nie za ma co
|
|
|
|
|
#3954 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3956 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() No,to oby dziecie nie było wstydliwe i pokazało co ma między nogami. ![]() Cytat:
![]() I przy okazji zdrowka życze,bo widziałam że pisałaś że jesteś lekko chora. ![]() Piszecie,że apap dobry na wszystko.A w Anglii tym lekiem na całe zło jest paracetamol. Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2010-03-31 o 12:05 |
||
|
|
|
#3957 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oby dziecie pokazalo bo chcialabym juz zaczac kupowac ubranka
Edytowane przez caprica6 Czas edycji: 2010-03-31 o 12:06 |
||
|
|
|
#3958 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Pewnie Twój Tż woli (oni mają zwykle lekką obsesję na punkcie syna )Cytat:
Aaś - gratuluję prawka
Edytowane przez Kulkaaga Czas edycji: 2010-03-31 o 12:07 |
|||
|
|
|
#3959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
będize Oliwier Oliwka/Maja i Arielek (owczarek berneński - pasuje do takiego bydlęcia takie imię jak do kuby rozpruwacza zdrobnienie kubuś.. ale mój TZ się uparł że to dobre imie dla psa....) Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2010-03-31 o 12:10 |
|
|
|
|
#3960 |
|
BAN stały
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:47.

Po południu spowiedź, tylko teraz mam luz blues

poszedl do poprawki zeby idealnie dopasowac do TZa
dobrze, ze go wczesniej zamowilismy, bo jakby cos po poprawkach za miesiac jeszcze nie pasowalo to bedziemy go poprawiac az bedzie idealnie
az mialam ochote go tam schrupac
juz te taneczne modele nawet maja wiecej wdzieku
za garniak i kolczyki.
a prawda jest taka, ze siedzac z innymi czasem ciezej chorymi w tej kolejce mozna sie jeszcze gorzej zalatwic