|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2611 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Jadę...
|
|
|
|
#2612 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Scio
tak to był sen, zdjęcie kociaka które nam kiedys wklejałaś tak mi utkwiło w pamięci, że nie było mowy o tym by kot nie brał czynnego udziału we śnie - jest jednym z nas ![]() SSR pisałam w K. klucze oddane, trwało wszystko może z 5 min, jeden etap się kończy, ale mam nadzieję, że szybko zacznie się jakiś nowy. Co do Holandii to za każdym razem pytam Oglądam Chirurgów, jak skończe biorę się za obiad, chociaż zero weny ![]() nic mi się nie chce
|
|
#2613 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu chcecie jechac w ciemno?? ja juz drugi raz bym tak sie nie odwazyła
w sumie, gdyby nie to , że TZ juz tu rok wczesniej pracował przez 2 miesiące to nie wiem czy bysmy sie odwazyli |
|
|
|
#2614 |
|
Zakorzenienie
|
ania to bedzie pokoj dla dziecka, a le na razie stoi w nim komputer
Te remonty to sie tak wydaje, bo jeszcze duzo do zorbienia, a dopiero gipsowac bedzie w maju Do tego czasu bede mieszkac w pyle yeah Zastanawiam sie, jak sobie poradzimy z podloga w tym malym pokoju, bo tam to jest taki uskok w dol ze ze 7 wrokow cementu trzeba bedzie wylac Do tego wszytskiego mam zamiaar napisac do spoldzielni pismo, zeby mi sfinansowali lub dofinansowali wymiane okna w piwnicy, bo jest nieszczelne, ze nic nie mozna wstawic do piwnocy bo taka wigloc, masakra. Ciekawe co odpisza. |
|
|
|
#2615 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
w takim razie takie coć odpada. Czyli opcja gdzie ktoremuś z nas zaproponuja prace i mieszkanie, a to drugie pojechaloby na zasadzie, ze znajdzie sobie prace na miejscu tez nie wchodzi w grę. Bo skoro żeby dostac mieszkanie trzeba miec kwit o zatrudnieniu to dopoki sie go nie ma jest sie bezdomnym ![]() Ciekwe czy w tej agencji co podałaś mi namiary z zakwaterowania moze korzystac malzonek ktory nie pracuje przez ta agnecje, musze dodzwonic i dopytac. Kliwia póki co jest komputer, ale gdyby pojawiło się maleństwo to swój kącik już ma kwestia umeblowania.Dla mnie kasa, którą moi rodzice wkładają co dwa lata w mieszkanie jest kasą wyrzuconą w błoto, bo blok jest nieocieplony mieszkanie rogowe wiec w zimę atakuje wilgoć, tłumaczę mojej mamie że jeśli juz chce remontowac to niech polozy płyty i na sufit i na sciany, bo w przeciwnym wypadku na jesien/zime bedzie to samo. Ale jej sie nie da przetłumaczyc. Na scianach fale Dunaju, na suficie dokładnie widac gdzie są łeczenia płyt betonowych bo jest pekniecie. Dopoki nie bedzie ocieplenia bloku to mozna jedynie maskowac to wszystko. Moi rodzice mają mieszkanie na wlasnosc wykupione, łacznie jest 6 lokatorów z nami ktorzy tez wykupili, ale reszta to stare pokoloenie które ma zupelnie inne priorytety.
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2010-03-31 o 12:38 |
|
|
|
|
#2616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ech.. zabezpieczają się ![]() edit: własnie mi sie przypomniało, nawet jak net się chciało założyc, to tez było trzeba miec kwitek,z e sie pracuje hehe
Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2010-03-31 o 12:37 |
|
|
|
|
#2617 |
|
Zakorzenienie
|
No coś ty nie po to rzucałam tabletki żeby sie zabezpieczać w inny sposób ![]() Martucha a ja myślałam ze ty nie miałaś mdłości ![]() Wczoraj zjadłam 5 pączków ![]() SsR hmm normalny test tylko elektroniczny , a 3 + to okresla mniej wiecej w którym tygodniu jestes .
|
#2618 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i nie powiem, mam już dzięki Wam kilka wizji ![]() Cytat:
SSR dziękuję! Co do mamusi, to myślę, że nie jest gotowa na zostanie babcią Poza tym wie, jak ważne dla nas jest to, żeby najpierw mieć mieszkanie, a później dziecko więc z troski chyba. Poza tym ja jestem z bliźniaków, więc jest prawdopodobieństwo, że ja też będę miała bliźniaki a jakbym tak od razu po odstawieniu zaszła, to prawdopodobieństwo jest ogromne. ![]() Kochane, mam problem. Mój mąż pokłócił się z teściową (swoją mamą) i powiedział, że nie pojedzie do niej na święta. Próbuję go urabiać, ale mi nie idzie. Tłumacze, że mama jest w ciężkiej sytuacji, że musi odpuścić ale nie dociera. Już nie wiem jakich argumentów używać...
|
|
#2619 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2620 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to jeszcze mi napisz jak dawno je odstwiłas jejku jak ja bym chciała odstawic tabsy i od razy zajsc w ciąze jak misqa aby mnie te skutki uboczne ominęły ![]() Cytat:
dlatego teraz ostrzegam |
||
|
|
|
#2621 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
a co do tematu to hmm - terapeutyczna funkcja literatury, magiczna moc bajek, strachy w literaturze, albo rytm zycia przedszkola, ogolnie to sa takie opisowe prace - jak bedziesz miala zaleznosc.. np bajki terapeutyczne a rozwoj spoleczny, musisz robic badania zeby sprawdzic jak to wyglada.. albo cos takiego literacki obraz strachu i jego percepcja dziecieca ( i tu dzieciom czytasz bajki a one rysuja to co sobie wyobrazily - tego stracha) poczytaj rozne tematy na necie i cos wybierzesz ![]() ![]() Cytat:
mam nadzieje ze to tak pozostanie ![]() tzn ze przytyje ale w brzuchu ![]() trzymam kciuki za jutro ![]() dziekuje ![]() ![]() Cytat:
jak szybko wam poszlo ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:03 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ---------- Cytat:
bylam w przedszkolu... dzieciaki i kolezanki milo mnie przyjely.. pani dyr zimno oschle i wogole najlepiej jakbym l4 przekazywala przez kogos.. ehhssss tragedia...
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2010-03-31 o 13:13 |
||||||
|
|
|
#2622 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a co do tabsów, wracacie odstawiasz i ostro się do pracy bierzecie Cytat:
![]() a co do pracy lic. czy mgr to ja też jestem w szoku, u nas nie było mowy o tym żeby praca badań nie miała, ale powiem Ci, że co uczelnia albo wydział to inne podejscie. Moja kuzynka lica broniła na Usiu tyle, że a wydziale biologii i jej licencjat to 30 stron, tez opisowka bez badan jedynie przegląd literatury bo prof. stiwterdziła, że na typ etapie studiów nie są w stanie poprowadzić badań, a nie wspomnę o tym, że zimą szlajali się po lesie, a wiosną w okolicach 3 Stawów motyle i inne żyjątka gonili ![]() więc obserwację byliby w stanie przeprowadzić nie wiem z czego to wynika, że jedni chcą badań a drudzy nie ![]() Pani dyrektor - przypadek nieuleczalny, szkoda komentować
|
|
|
#2623 |
|
Zakorzenienie
|
ja licencjata tez nie mialam badan typowych
![]() sama robilam sobie rozne porowania etc. ale moja licencjatowa to w sumie opisowka
|
|
|
|
#2624 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no wlansie co uczelnia to obyczaj u nas na pedagogice bez badan! absolutnie.. a znowu jak piszesz o biloogii to laska ktorej dzieckiem sie zajmowalam tez studiowala na bilogi i owszem biegali po lesie i nie tylko ale badania musiala robic.. .wiec to tez chyba promotor... pozwala.. a pani dyr.. no szkoda slow.. tragedia..
|
|
|
#2625 |
|
Zakorzenienie
|
ja swoją mialam taką
opisowka wg literatury potem kilkanascie stron na temat konkretnej firmy jego lidera i samego rozwoju firmy potem analiza ankiety czyli kazdy punkt po punkcie wyjasnienie i odniesienie do literatury potem wnioski i zakończenie ale to z ekonomiia ściślej gospodarowanie zasobami pracy
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2626 |
|
Zakorzenienie
|
Hellol
![]() Martucha- pamietaj, ze ja Ci chlopa wwywrozylam piekny Agatek - jutro akurat skonczymy 14tc, wiec uczcimy to fota, ale to tak z wieczora, co by brzusio byl bardziej okazaly Zabko- fajnie, ze o mnie myslisz Sysyunia - GRATULACJE Klion - Ty masz ochote na te muffinki, a ja na te omlety ![]() Rybulko - sliczny salonik - panele mnie zauroczyly Domiks - cora przesliczna- tfu tfu tfu zeby nie zauroczyc |
|
|
|
#2627 |
|
Zakorzenienie
|
Martucha dzięki wielkie. Walczę z nim od soboty, ale na razie bez skutku.
A co ma Pani Dyrektor do Ciebie? Akcja musiała się rozgrywać wtedy, kiedy miałam dłuższą przerwę od wizaża. Najważniejsze, że koleżanki i dzieci się cieszyły na Twoje odwiedziny! ![]() Madzia mam pytanie, moi znajomi myślą o tym, żeby wyjechać do Holandii, powiedz mi proszę czy konieczna jest znajomość angielskiego i jakie są warunki pracy. Chodzi mi o to, czy są wstanie zarobić, odłożyć i jeszcze żyć w miarę normalnie. Jest to małżeństwo z prawie 6letnim stażem, wpadli sobie jak ona miała 18 lat i nigdy im się nie przelewało. Mają problemy finansowe, niestety nie znają żadnego języka. No może ona jest wstanie coś tam powiedzieć, ale ciężko generalnie
|
#2628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Martucha to mnie pocieszyłasssss Maggie , zabka dziekuje
|
|
#2629 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Guciu myślę, że Ty już swoje powiedziałaś. Na siłę go do mamy przecież nie zaciągniesz. Myślę, że przemyśli temat i odpuści. Co do Holadnii to z tego co czytałam im lepiej znasz język tym lepsze perspektywy na pracę, ale są też takie stanowiska gdzie znajomość żadnego języka nie jest wymagana. No chyba, że ściemniają w tych ogłoszeniach ![]() Iwka i Madzia to eksperci więc lepiej niech one się wypowiedzą ![]() dziewczynki u mnie dziś mięsko z kebaba z sosem czosnkowym, musze w realu tylko bułki zakupić a jak nie będzie to ziemniaczki to tego i ala sałatka z ogórka kiszonego, zielonego kaspusty pekinskiej, kukurydzy, pomidorka i fety
|
|
|
#2630 |
|
Zakorzenienie
|
madzi chyba chodzi o wymioty ale na to to chyba nikt przepisu nie znalazl jedn ma a druga nie
takie zycie własnei sobie uświadomilam ze nie mam w czym isc na komunię do chrzesniaka od męża szulam na all ale nei moge nic znalesc 34
Edytowane przez anika222 Czas edycji: 2010-03-31 o 13:41 |
|
|
|
#2631 |
|
Zakorzenienie
|
Na psychologii też do mgr robi się badania.
Własnie nalepiłam pierogów z serem. Chyba na 2 dni mi wyszło ale to dobrze, bo jutro nie będę miała wiele czasu na obiad to tylko się podgrzeje
|
#2632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2633 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Anika Ty okruszek jesteś więc nic dziwnego, że nic znaleźć nie możesz Cytat:
zjadłabym parę pierogów z serem z masełkiem i cukrem, albo ze śmietaną
|
|
|
#2634 |
|
Zakorzenienie
|
jezuuuu laski w pracy jestem a wy mi tu o pierogach masakra
|
|
#2635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2636 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wstep(krotko co w kazdym rodziale) teoria i rozwojowka (twoj temat pod katem teorii i rozwoj dziecka w tym wieku ktory cie interesuje) metodologia (czyli metody problemy hipotezy itd) analiza wynikow badan zakonczenie krotko co bys zmienila co zostawila ityle ![]() Cytat:
coby parka byla i dziekuje ![]() Cytat:
od 6 do 14 tyg 4 razy dziennie ![]() a ja mam spagetti
|
|
|
#2637 |
|
Zakorzenienie
|
ah miałam sie was radzic
idziemy w niedziele swiąteczną do kuzynki od męża na urodziny dziewczyna ma 23 lata co jej kupic w prezencie ozdobne świeczki odpadają bo juz od nas dostała w ubiegłym roku
|
|
#2638 |
|
Zadomowienie
|
O jaaa moje ulubione
![]() ja od jakiegoś czasu przymierzam się do zrobienia pierogów, ale jakoś zawsze wychodzi co innego Anika nie pomogę ja też mam z tym zawsze problem. My już teraz naszej wspólnej kuzynce kupiliśmy koszulkę już na lato i pasujące do tego kolorystycznie kolczyki. Była zadowolona
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2010-03-31 o 14:03 |
|
|
|
#2639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jutro konczymy 14tc, wiec zapodam jakas fote mieszkanka maluszka a we wtorek po swietach idziemy do doktorka-mam nadzieje, ze wszystko w porzadku , bo juz schizuje, bo brzuszek jakby mniejszy i caly czas powtarzam slowa Martuchy-ze minely wzdecia i ze ona tez tak miala, ze byl brzus, a potem sie zmniejszyl i teraz znowu ma i to pileczke ale odliczam dni do wtorku i chyba bardziej czekam na wizyte u gina niz na swieta
|
|
|
|
|
#2640 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Martucha, odpuszczam, odpuszczam, tylko mi jej strasznie szkoda, bo ona teraz jest w bardzo ciężkiej sytuacji i myslałam, ze jej trochę pomozy, ale w końcu to on powinien o tym pomyśleć. Wkońcu to jego matka, ja jako synowa się z nią kontaktuje, pytam jak się czuję i tutaj moja rola się kończy. Panią dyr też odpuszczam. Rozumiem, że nie warto o niej mówić.
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:38.

tak to był sen, zdjęcie kociaka które nam kiedys wklejałaś tak mi utkwiło w pamięci, że nie było mowy o tym by kot nie brał czynnego udziału we śnie - jest jednym z nas 

w takim razie takie coć odpada. Czyli opcja gdzie ktoremuś z nas zaproponuja prace i mieszkanie, a to drugie pojechaloby na zasadzie, ze znajdzie sobie prace na miejscu tez nie wchodzi w grę. Bo skoro żeby dostac mieszkanie trzeba miec kwit o zatrudnieniu to dopoki sie go nie ma jest sie bezdomnym 

, bo juz schizuje, bo brzuszek jakby mniejszy