|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
Zanka
wysłałaś poleconym i masz kwit wysłałaś wcześniej aby doszło, naewt jak pójdą do sądu to wątpie aby coś tam wskórali! ![]() ![]() Buziak ja myślałam, że Ty cała w skowronkach będziesz jak "zajdziesz" a tu jakieś nie teges widzę! eeeeeeeeeeee Ja też byłam nad morzem w ciąży- ale w 4-5 miechu i bez półtorarocznego synka i nie latem a jakoś w październiku więc jednak to chyba nie to samo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosną świętujemy roczki, zatem mamy pierwsze kroczki-marcowo-kwietniowe mamusi
Cytat:
Ciesze sie ![]() ![]() No i rzeczywiscie.....macierzy nski bedzie krotszy ![]() Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-03-31 o 13:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
Zakorzenienie
|
hiiii
a mój Mąż wczoraj do pracy w gajerze pojechał ![]() i wrócił z karteczką "przyznajemy Panu nagrodę 2000 zł- wypłacona zostanie razem z wynagrodzeniem" ![]() ![]() ![]() zapomnieli tylko dopisać czy to netto czy brutto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
zwrotu 1755 zł
wiecie, niby jest tak, że u nich liczy się dzień dostarczenia listu a nie wysłania, to moim zdaniem jest głupie, bo mogliśmy wysłać tydzień wcześniej a i tak by na czas nie doszedł nawet w konkursach jest zasada, że liczy się data stempla pocztowego no nie wiem, póki co poczekamy, bo moich rodziców też straszyli o 20 zł i kombinowali, ale w końcu odpuścili
#1415 | |
Zakorzenienie
|
Buziak
Ty już pewnie oblukana, jak to jest? w tym roku 2010 ile a ile w 2011??? macierzyńskiego??? ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ---------- Cytat:
to taki czarny scenariusz ---------- Dopisano o 14:19 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ---------- ja zwrotu to będę mieć tyle tylko co za Kajkę ani grosza więcej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 |
Zakorzenienie
|
ja teraz bym się pochlastała, jakbyśmy wpadli, bo nadżerkę mam
![]() i dwa wesela we wrześniu
#1417 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- Cytat:
Ja po swietach mialam isc do gina na kontrole sprawdzic czy ta moja wymrozona nadzerka zniknela w calosci czy cos jeszcze zostalo...no i pojde ale w innej sprawie ![]() A co maja wesela do ciazy ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-03-31 o 13:30 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Zakorzenienie
|
chyba tak
![]() ja to bym się pochlastała ale z innego względu wtedy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1419 |
Rozeznanie
|
Buziak gratuluje
![]() Zanka dla mnie te wózki mają jakieś takie małe siedzisko ale wyglądaj ładnie. U mnie wózek kupił sobie tz w sumie jestem z niego zadowolona tylko jest strasznie duży po złożeniu i ledwo mieści się do samochodu ale co najważniejsze ma duzy koszyk na zakupy i bez problemu można włożyć zakupy nawet jak dziecko śpi. A ogólnie mam doła.
Filip 10 kwiecień 2009r godz. 4:44 ![]() "Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie." Paulo Coelho
|
![]() ![]() |
![]() |
#1420 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie chciałam potańczyć, napić się i dobrze bawić, a tak max 3-4 h wytrzymam i padnę na twarz
![]() |
#1422 |
Zakorzenienie
|
a ciąża z nadżerką to taki wielki problem???
pytam bo się nie znam |
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No nadzerka moze miec jakis wplyw na ciaze, moze powodowac problemy z ciaza itp....tzn jesli jest mala to ok nie powinno sie nic dziac ale jesli jest duza (tak bylo w moim przypadku po ciazy bo w ciazy mialam malutka) to wtedy lepiej jest ja wyleczyc zanim sie zajdzie w ciaze zeby potem nie robila komplikacji Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-03-31 o 13:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 |
Zakorzenienie
|
znalazłam takie coś
Nadżerka i zajście w ciążę Mam nadżerkę, ginekolog powiedział mi, że to utrudnia zajście w ciążę, jednak jestem w jej 2 miesiącu, z czego bardzo się cieszę. Czy fakt, że mam nadżerkę ma jakiś wpływ na ciążę lub dziecko? Czy ewentualnie można ją leczyć w okresie ciąży? Nadżerka jest to zmiana na szyjce macicy, najczęściej związana z obecnością stanu zapalnego. Obecność nadżerki nie wpływa zasadniczo na przebieg ciąży o ile wynik badania cytologicznego jest prawidłowy i nie ma stanu zapalnego. Może jednak pojawiać się krwawienie, które z reguły nie jest duże. Trzeba więc przeprowadzić badania wyjaśniające te dwa problemy. Jednak skutecznie wyleczyć nadżerkę można będzie dopiero po porodzie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1425 |
Rozeznanie
|
Dokładnie to nie wiem, ale jakoś tak wszystkie problemy się kumulują i wszystko jest nie tak.
Tun1a to jestes już kolejną "ofiarą" macierzyńskiego, wychowawczego, ciąży. Prawie każda z wizażu która wróciłą do pracy coś straciła albo przeszło jej koło nosa.
Filip 10 kwiecień 2009r godz. 4:44 ![]() "Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się - ze wszystkich sił - tego, czego pragnie." Paulo Coelho
|
![]() ![]() |
![]() |
#1426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi przeszla kolo nosa podwyzka ktora byla 3 tygodnie temu ![]() ![]() Tz i moja mama juz wiedza o 2 krechach na tescie.....teraz ide dzwonic do gina i rejestrowac sie na wtorek Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-03-31 o 13:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1427 |
Zakorzenienie
|
a ja wczoraj obkupiłam moje dziecko, żeby na wiosnę i lato miał coś do ubrania
i się chwalę
"Dzieci są kotwicami, które trzymają matkę przy życiu" Edytowane przez zanka205 Czas edycji: 2010-04-17 o 15:17 |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 |
Zakorzenienie
|
jeszcze błyszczyk Rimmela wygrałam
![]() ![]()
#1429 | ||||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ciesze sie, ze cie ubawilo moje nieszczescie ![]() Ciaza !!! Cytat:
![]() ![]() ![]() Wiem, ze teraz sie martwisz jak to bedzie, ale zobaczysz, jak sie dzieciaki zaprzyjaznia bo bedzie mala roznica. Chcialabym, zeby tak Bozia za mnie decyzje podjela o drugim. Bo ja bede odsuwac decyzje jak sie znam... |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1430 |
Wtajemniczenie
|
Zanka super, ze masz wózek. Mnie też głowa boli....
W sprawie oc: http://rzu.gov.pl/skargi/dyzury-telefoniczne Zadzwoń i powiedz w czym rzecz. Mi kiedyś dobrze doradzili jak byłam w podobnej sytuacji. Super zakupy! Pisałam Ci juz że FUKSIARA jesteś ![]() ![]() Buziaczek super ![]() Ja przechodziłam ciąże super. Urodziłam poniedziałek a jeszcze w sobote organizowaliśmy ognisko i sie do 1 w nocy bawiłam!(chyba dlatego Ola urodziła sie wcześniej, bo chciała zobaczyć co sie wyprawia ![]() Gabi super że dodatkowa kasa! |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wpadłam na chwilę,bo mnie słuchy doszły,że już mamy 2 cieżarne z naszych marcowo-kwietniowych ![]() Jaga i Buziaczekk gratuluję ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gratuluję tym bardziej,że ja też w ciąży ![]() ![]() pozdrowienia dla wszystkich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1432 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak nie ma t. to jest spoko. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ogólnie aż tak bardzo to mnie nie ubawiło ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
![]() nono to się nam dziewczyny rozszalały ![]()
![]() |
#1433 |
Zakorzenienie
|
jastinada mega gratulacje
![]() ![]()
![]() |
#1434 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak mi bedze źle w pracy to może też se zrobimy Olę bis ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
ja bym teraz robiła bezkolkowe i takie co ładnie śpi w nocy
![]()
#1436 |
Wtajemniczenie
|
Strzeżcie się dziewczyny,bo nie znacie dnia ani godziny
![]() oto moja sentancja na dziś: "bzykajcie się i rozmnażajcie" |
![]() ![]() |
![]() |
#1437 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wow!! Super ![]() ![]() ![]() Ja wyliczylam na kalkulatorach na necie ze jesli test nie klamie to bylby to 5/6 tydzien a termin gdzies mniej wiecej na poczatek grudnia No to teraz sie pewnie zacznie.......zal sie dziewczyna zrobi i zaczna dzialac Anya Dawid byl bezkolkowy i bardzo ladnie spiacy wiec mam nadzieje na powtorke! Edytowane przez buziaczekk Czas edycji: 2010-03-31 o 15:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1438 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1439 | |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Cytat:
![]() jakby wszystkie byly takie jak Dawid to i tuzin dzieci mozna by miec ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:01.