|
|
#2341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Cytat:
|
|
|
|
|
#2342 |
|
Zakorzenienie
|
Daro "właśnie Ty"
|
#2343 |
|
Raczkowanie
|
ja też mam Niebieską Piosenkę - chodź spotkałam się z różnymi opiniami na jej temat, nie wyobrażam sobie innej Mam pytanie do dziewczyn, które wychodzą za mąż w lipcu: kiedy zaczynacie rozdawać zaproszenia?? my jedziemy teraz na święta i zastanawiamy się z Tż czy już nie zacząć, zwłaszcza że w domu jesteśmy średnio raz na miesiąc a dość sporo mamy zaproszeń
|
#2344 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Daro Właśnie Ty- jeszcze się nie spotkałam z tą piosenką na weselu ale jeśli to będzie puszczony oryginał to super bo zespół nie odda tego charakteru... Dziewczyny jeśli chodzi o walca to polecam piosenkę Magdaleny Pietruczak-Nasze wesele http://w413.wrzuta.pl/audio/99Vus1Lr...ena_pietruczak Śpiewając na weselach w ciągu ostatniego roku, na pierwszy taniec była Paula- Od dziś, Anna Jantar- Moje jedyne marzenie, Eleni- Tylko w Twoich dłoniach, Biały latawiec wersja zespołu La strada, Seweryn Krajewski- Wielka miłośc, walc z Nocy i Dni, Marek Tranda– Moja Dumka.Jak mi się jeszcze coś przypomni to dopiszę.. My mamy piosenkę Łukasza Kasperskiego Dzięki za miłośc twą- mój kochany przytulaniec.
|
|
#2345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale same pomyslcie.. teraz sa swieta.. rodziny sa w domu.. wiec np jadac do jednej cioci mozna przy okazji jej dzieci obskoczyc.. albo jadac do babci moze sie tak trafi ze bedzie babcia ciocie i ich dzieci.. takze ja licze na to ze uda mi sie wszystkich zlapac i wreczyc zaproszenia bo tak to potem to kiedy.. w weekend majowy bedziecie jezdzily?? ja mam slub 12 czerwca .. czas do potwierdzenia daje do 1 maja ( i tak wiadomo, ze beda sie spozniac z potwierdzeniami wiec to wybieg lekko taktyyczny) a na sali musze dac znac te kilka tygodni wczesniej.. poza tym musze wiedizec ile noclegow zarezerwowac.. takze panienki proponuje teraz zaczac rozdawac zaprosazenia chocby po to by wiedziec ile ew. gosci trzeba bedzie zakwaterowac bo potem moze sie okazac ze nie bedzie gdzie |
|
|
|
|
#2346 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
więc nic z tego... teraz muszę na to wygospodarować jakieś 2 weekendy...
|
|
#2347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2348 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Termin potwierdzenia obecności 10 czerwiec ( miesiąc przed ślubem ) bo i tak pewnie jakeś obsówy będą
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
|
#2350 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja już normalnie wymiękam dziewczyny
. Szok. Jeżeli chodzi o piosenkę na pierwszy taniec to u nas będzie to Kindla - z kimś takim jak Ty. Mój TŻ kompletnie nie ma daru do tańczenia więc wolę się pobujać w rytm ładnej piosenki niż udawać że umiemy tańczyć My wczoraj z TŻ też robiliśmy listę gości bo będziemy zamawiać zaproszenia po świętach i mam do Was takie pytanie: będę chciała zaprosić na ślub mojego przyszlego szefa i podejrzewam że od kwietnia do września na pewno jakoś zżyję się z pracownikami więc już teraz chce wypisać zaproszenie, więc jak uważacie osobno imiennie zaprosić dyrektora a osobno wypisać zaproszenie dla reszty personelu (przyjdzie na ślub kto będzie chciał) czy na jednym zaproszeniu napisac dyrektora i pracowników bo nie wiem
|
|
|
|
#2351 |
|
Rozeznanie
|
Witam Wizażanki! Dawno mnie tu nie było, ale z uwaga śledzę nasz wątek
MAGNOLIA myślę, że osobno dla pracowników i dla dyrektora |
|
|
|
#2352 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2353 |
|
Raczkowanie
|
Magolina ja bym dala zaproszenie dla szefa oddzielne.
Co do szefa, to u mnie jest tak, ze szef normalnie ma tez firmie w innej miejscowosci i tam jest rzadzi wspolnik. Ta kobiete widzialam kilka razy i zastanawiam sie, czy ja tez prosic na wesele, bo jego na pewno zaprosze. A ze wspolpracownikami to jest u mnie taki myk, ze w sumie jestesmy w biurze we 3. Ja, moja siostra i taka babeczka Moja siostra jest proszona i kiedys myslalam, ze ta babke tez zaprosze, bo w sumie sporo mnie nauczyla w pracy. Ale.... Nie wiedzialam, ze jest taka dwulicowa. Nagadala szefowi roznych nieprawdziwych rzeczy na moj temat, tak ze wyszlo, ze jestem niewychowana, niekulturalna, odnosze sie bez szacunku i w ogole nic nie robie w pracy. Co jest klamstwem! W ogole ona ma jakies dziwne fazy, bo raz jest mila a drugi raz nie odzywa sie bez powodu. Dzisiaj ma faze nieodzywania sie Powiedzialam, ze na wesele w zyciu jej nie zaprosze, ale moze jednak dac jej zaproszenie na slub? W koncu z siostra czasami poruszamy temat slubu w pracy (teraz sporadycznie, po tym jak ta babka oczernila mnie przed szefem) i chyba jednak wypadaloby ja zaprosic. Co myslicie?
|
|
|
|
#2354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() misiaedysia może ją zaprosić. Pokażesz jej klasę i może przystopuje jak się jej głupio zrobi.
Mikołajek 26.02.2014 Obudził mnie trzepot skrzydeł Wyjrzałam przez okno Na parapecie zostało Białe piórko - Pamiątka po Tobie Mój Aniołku 01.12.2012 [*] Edytowane przez elunka88 Czas edycji: 2010-03-31 o 14:06 |
|
|
|
|
#2355 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2356 |
|
Rozeznanie
|
Oj u mnie temat zaproszeń na czasie, bo właśnie je zamówiliśmy. I tak:
- zaproszenia na ślub i wesele- do wypisania tylko goście, a na sam ślub to już całość - jeśli chodzi o dzieci to mamy ich tylko 4 w rodzinie ( dwójka po 5 lat, jedno 9lat i jedno 12lat) i są oczywiście na liście i zapraszamy je razem z rodzicami - z osobami towarzyszącymi nie mamy problemu, bo w sumie mamy mało młodzieży w przedziale 13-18lat - moja kuzynka, która ma 19lat dostanie zaproszenie z os. tow. tym bardziej że znam bardzo dobrze jej chłopaka, a dwójka mojego kuzynostwa po 16lat w sumie nie wiem ale chyba bez os. tow. tym bardziej, że nikogo nie mają - piosenka na pierwszy taniec to Whitney Houston "I have nothing" - mój TŻ zaprasza osobno prezesa firmy (jego na ślub i wesele) i osobno pracowników No i to chyba tyle ![]() Aaaaa jeszcze- trooskava fajne buty i śliczne obrączki
|
#2357 |
|
Raczkowanie
|
Elunka 88 chyba masz racje. Jak sama zyje sobie w takim zaklamaniu i nadal tak chce, to jej sprawa. Ja mam zamiar cieszyc sie zyciem i taka malpa moze sobie okazywac swoje zadowolenie, a mnie to nie bedzie ruszalo
Chce byc caly czas zafochowana, to jej sprawa
|
|
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
Szefostwo zaprasza się osobno a współpracowników osobno.
Ja siedzę już parę dni w domu bo chora jestem i oglądam zaproszenia na allegro. Oczopląsu mozna dostać! ![]() Znalazłam miejsce gdzie kupuje się dodatki do wyrobów papierniczych (scrapbooking) i teraz widzę że większość kartek jest robiona z tych półproduktów - wstążeczek, serduszek, stempelków, wycinanek itp. http://www.allegro.pl/76698_scrapbooking.html Gdybym nie miała dwóch lewych rąk do rękodzielnictwa wszelkiego typu to może bym się skusiła na ich zrobienie. Ale boję się że wyjdą tragicznie
|
#2359 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki dziewczyny, utwierdziłyście mnie tylko w tym , że oddzielnie dam zaproszenie dyrektorowi a oddzielnie na jednym zaproszeniu poproszę pracowników. I teraz zastanawiam się nad formą - wpisać ,,pracowników i tu nazwę placówki??".Nie jestem pewna czy taka forma może być??
![]() Aguś wydaje mi się że oddzielnie dla każdego pracownika to trochę za dużo zachodu, lepiej chyba na zaproszeniu wpisać że prosisz pracowników i wtedy kto będzie chciał to na Twój ślub przyjdzie. mysiaedysia ja bym i tak tego babsztyla poprosiła na ślub, po pierwsze to jaka by nie była ale pracujesz z nią w jednym pokoju a po drugie gdybyś jej nie zaprosiła to potem mogłaby być jeszcze gorsza
|
|
|
|
#2360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
|
|
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
A ja się pochwale dziewczyny że chyba a raczej na pewno na ślub wybielę sobie ząbki
. Może któraś z dziewczyn już miała ten zabieg, chętnie dowiem się czy jest zadowolona.
|
#2362 |
|
Raczkowanie
|
Ja daję osobno dla dyr i jedno dla "pracowników +nazwa "
Wygląda to nieźle. Gdyby tak każdego z osobna zapraszać to można zbankrutować już pomijając fakt, że nie ze wszystkimi się dobrze znamy i samo zapraszanie mogłoby być krępujące.
|
#2363 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I moge sobie robic tylko tzw piaskowanie, czyli czyszczenie z osadow. Wiec lepiej najpierw sie poradz dobrego dentysty zeby ci nie zrobili "na sile" bo pozniej moga cie naprawde zeby bolec.
Oświadczył się 1.1.2009 o godz 0:00 Nasz ślub 22.05.2010 |
|
|
|
|
#2364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zapłaciłem 80 zł - Tarnów ma swoje plusy ![]() Musiałem sobie ząbki wybielić bo jak mam je suszyć do PM podczas fotografowania to muszą być białe. |
|
|
|
|
#2365 |
|
Raczkowanie
|
A to moje i TŻ obrączki
|
|
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
jesli chodzi o piaskowanie polecam SanDent na Leonarda chyba 60 zł kosztuje, tak jak Emir mam wrażliwe dziąsła no i krew troche leci ale się opłaca
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2367 |
|
Raczkowanie
|
to bardzo tanio, mój TŻ płacił 150 zł za obie szczęki
|
#2368 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a piaskowanie to też wybiela ząbki?na czym to polega?? |
||
|
|
|
#2369 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie głównie kawa i normalne jedzenie. Na czym to polega to trzeb się kogoś bardziej kompetentnego pytać, z tego co słyszałem jak dentystka z asystentką rozmawiała to piasek z dyszy pod ciśnienie wylatuje, czyszcząc przebarwienia i kamień. Edytowane przez Emir1994 Czas edycji: 2010-03-31 o 18:14 |
|
|
|
|
#2370 |
|
Raczkowanie
|
piaskowanie usuwa osad z zębów, a często to on jest główną przyczyną tego nieatrakcyjnego koloru.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:35.

ja też mam Niebieską Piosenkę - chodź spotkałam się z różnymi opiniami na jej temat, nie wyobrażam sobie innej
więc nic z tego... teraz muszę na to wygospodarować jakieś 2 weekendy...