Panny Młode Kielce - część V :D - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-31, 10:22   #2341
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D

Cytat:
Napisane przez mysiaedysia Pokaż wiadomość
Dzieki za pomoc
Zaraz poodmieniam poprawnie Narzeczonego mama jest polonistka, wiec pewnie on nie bedzie mial problemu z odmiana

Wczoraj myslalam nad piosenka na pierwszy taniec. Na poczatku mial byc walc, ale stwierdzilam, ze my nie zatanczymy tak ladnie, tylko raczej sztywno, wiec bez sensu... No i teraz myslimy o czyms innym. Macie juz wybrane piosenki?
Niebieska piosenka - na poły kiwajka na poły walc... mnie się podoba
Stary 2010-03-31, 10:23   #2342
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Daro "właśnie Ty"

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 11:27   #2343
17072010
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Niebieska piosenka - na poły kiwajka na poły walc... mnie się podoba
ja też mam Niebieską Piosenkę - chodź spotkałam się z różnymi opiniami na jej temat, nie wyobrażam sobie innej
Mam pytanie do dziewczyn, które wychodzą za mąż w lipcu: kiedy zaczynacie rozdawać zaproszenia?? my jedziemy teraz na święta i zastanawiamy się z Tż czy już nie zacząć, zwłaszcza że w domu jesteśmy średnio raz na miesiąc a dość sporo mamy zaproszeń

17072010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 11:47   #2344
madziastanczyk
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mysiaedysia Pokaż wiadomość
Wczoraj myslalam nad piosenka na pierwszy taniec. Na poczatku mial byc walc, ale stwierdzilam, ze my nie zatanczymy tak ladnie, tylko raczej sztywno, wiec bez sensu... No i teraz myslimy o czyms innym. Macie juz wybrane piosenki?
Grzegorz Tomczak Niebieska piosenka- piękne słowa, niestety ciężka do tańca- to raczej bujaniem można nazwac.

Daro Właśnie Ty- jeszcze się nie spotkałam z tą piosenką na weselu ale jeśli to będzie puszczony oryginał to super bo zespół nie odda tego charakteru...
Dziewczyny jeśli chodzi o walca to polecam piosenkę Magdaleny Pietruczak-Nasze wesele
http://w413.wrzuta.pl/audio/99Vus1Lr...ena_pietruczak

Śpiewając na weselach w ciągu ostatniego roku, na pierwszy taniec była Paula- Od dziś, Anna Jantar- Moje jedyne marzenie, Eleni- Tylko w Twoich dłoniach, Biały latawiec wersja zespołu La strada, Seweryn Krajewski- Wielka miłośc, walc z Nocy i Dni, Marek Tranda– Moja Dumka.Jak mi się jeszcze coś przypomni to dopiszę..

My mamy piosenkę Łukasza Kasperskiego Dzięki za miłośc twą- mój kochany przytulaniec.
co nam zabrała sen
...
madziastanczyk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 11:47   #2345
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 17072010 Pokaż wiadomość
ja też mam Niebieską Piosenkę - chodź spotkałam się z różnymi opiniami na jej temat, nie wyobrażam sobie innej
Mam pytanie do dziewczyn, które wychodzą za mąż w lipcu: kiedy zaczynacie rozdawać zaproszenia?? my jedziemy teraz na święta i zastanawiamy się z Tż czy już nie zacząć, zwłaszcza że w domu jesteśmy średnio raz na miesiąc a dość sporo mamy zaproszeń
wg mnie swieta to bardzo dobry czas.. mimoz e w sumie to waszego wesele miesica wiecej niz do mojego..
ale same pomyslcie.. teraz sa swieta.. rodziny sa w domu.. wiec np jadac do jednej cioci mozna przy okazji jej dzieci obskoczyc.. albo jadac do babci moze sie tak trafi ze bedzie babcia ciocie i ich dzieci.. takze ja licze na to ze uda mi sie wszystkich zlapac i wreczyc zaproszenia bo tak to potem to kiedy.. w weekend majowy bedziecie jezdzily??
ja mam slub 12 czerwca .. czas do potwierdzenia daje do 1 maja ( i tak wiadomo, ze beda sie spozniac z potwierdzeniami wiec to wybieg lekko taktyyczny) a na sali musze dac znac te kilka tygodni wczesniej.. poza tym musze wiedizec ile noclegow zarezerwowac.. takze panienki proponuje teraz zaczac rozdawac zaprosazenia chocby po to by wiedziec ile ew. gosci trzeba bedzie zakwaterowac bo potem moze sie okazac ze nie bedzie gdzie
Stary 2010-03-31, 11:56   #2346
17072010
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
wg mnie swieta to bardzo dobry czas.. mimoz e w sumie to waszego wesele miesica wiecej niz do mojego..
ale same pomyslcie.. teraz sa swieta.. rodziny sa w domu.. wiec np jadac do jednej cioci mozna przy okazji jej dzieci obskoczyc.. albo jadac do babci moze sie tak trafi ze bedzie babcia ciocie i ich dzieci.. takze ja licze na to ze uda mi sie wszystkich zlapac i wreczyc zaproszenia bo tak to potem to kiedy.. w weekend majowy bedziecie jezdzily??
ja mam slub 12 czerwca .. czas do potwierdzenia daje do 1 maja ( i tak wiadomo, ze beda sie spozniac z potwierdzeniami wiec to wybieg lekko taktyyczny) a na sali musze dac znac te kilka tygodni wczesniej.. poza tym musze wiedizec ile noclegow zarezerwowac.. takze panienki proponuje teraz zaczac rozdawac zaprosazenia chocby po to by wiedziec ile ew. gosci trzeba bedzie zakwaterowac bo potem moze sie okazac ze nie bedzie gdzie
Ja miałam w weekend majowy jeździć z zaproszeniami na śląsku, ale niestety mój brat zaplanował chrzciny córeczki więc nic z tego... teraz muszę na to wygospodarować jakieś 2 weekendy...

17072010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 12:06   #2347
kubusewa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam w weekend majowy jeździć z zaproszeniami na śląsku, ale niestety mój brat zaplanował chrzciny córeczki więc nic z tego... teraz muszę na to wygospodarować jakieś 2 weekendy...
No iwęc sama widzisz.. ja chcialam dac zarposzenia claej jednej rodzinie (bo zapraszamy naszych jednych znajomych - 3 rodzenstwa z parami) i myslalam ze damy im wszystkim zaproszenia na poprawinahc jednej z par.. le nie stety.. TZ sie nie zgodzil a jeden z braci wręcz focha na mnie strzelil ze nie chce jechac do niego do Skarzyska .. fuj.....
Stary 2010-03-31, 12:15   #2348
PikPock
Raczkowanie

Cytat:
My ślub mamy pod koniec lipca,ale mieszkamy zagranicą i za tydzień przylatujemy do Polski,więc teraz będziemy zapraszać. Nie wydaje mi się,żeby to było za wcześnie, tym bardziej jeśli ktoś nie mieszka w rodzinnych stronach.Ja na twoim miejscu już rozdawałabym zaproszenia,bo lepiej zacząć wcześnie,niż później latać od domu do domu bo "grafik" napięty
PikPock jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 12:20   #2349
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
My już kilka mamy rozdane, w święta na pewno damy zaproszenie mojemy bratu bo przyjeżdżają, kilka mamy już wysłane pocztą ( zagranicę ) a reszte zaczynamy rozdawać po świętach Termin potwierdzenia obecności 10 czerwiec ( miesiąc przed ślubem ) bo i tak pewnie jakeś obsówy będą
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 13:43   #2350
magolina
Wtajemniczenie

Ja już normalnie wymiękam dziewczyny znów śnił mi się ślub, takie pierdoły że głowa mała, w sukience pół godziny przed ślubem jeździłam zapraszać ludzi i to jeszcze po jakiś błotach- masakra a najlepsze jest to że śniło mi się że nie założyłam stanika do sukienki i wpadłam w panikę, nie wspominając że oczywiście nie byłam w ogóle uczesana ja to nie wiem,pół roku do ślubu a ja prawie co noc mam jakieś głupie sny. Szok.

Jeżeli chodzi o piosenkę na pierwszy taniec to u nas będzie to Kindla - z kimś takim jak Ty. Mój TŻ kompletnie nie ma daru do tańczenia więc wolę się pobujać w rytm ładnej piosenki niż udawać że umiemy tańczyć

My wczoraj z TŻ też robiliśmy listę gości bo będziemy zamawiać zaproszenia po świętach i mam do Was takie pytanie: będę chciała zaprosić na ślub mojego przyszlego szefa i podejrzewam że od kwietnia do września na pewno jakoś zżyję się z pracownikami więc już teraz chce wypisać zaproszenie, więc jak uważacie osobno imiennie zaprosić dyrektora a osobno wypisać zaproszenie dla reszty personelu (przyjdzie na ślub kto będzie chciał) czy na jednym zaproszeniu napisac dyrektora i pracowników bo nie wiem
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 13:59   #2351
martaj9
Rozeznanie

Witam Wizażanki! Dawno mnie tu nie było, ale z uwaga śledzę nasz wątek To z braku czasu. Wreszcie dostałam staż tam gdzie chciałam, ale kosztowało mnie to wiele nerwów. Musiałam udać sie do kierownika UP bo w przeciwnym razie pewnie do czerwca bym czekała
MAGNOLIA myślę, że osobno dla pracowników i dla dyrektora
martaj9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 14:01   #2352
Lowczyni
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magolina Pokaż wiadomość
My wczoraj z TŻ też robiliśmy listę gości bo będziemy zamawiać zaproszenia po świętach i mam do Was takie pytanie: będę chciała zaprosić na ślub mojego przyszlego szefa i podejrzewam że od kwietnia do września na pewno jakoś zżyję się z pracownikami więc już teraz chce wypisać zaproszenie, więc jak uważacie osobno imiennie zaprosić dyrektora a osobno wypisać zaproszenie dla reszty personelu (przyjdzie na ślub kto będzie chciał) czy na jednym zaproszeniu napisac dyrektora i pracowników bo nie wiem
No ja właśnie też się zastanawiam nad tym samym. W dziale współpracuje z 2 osobami, jedna do mój kierownik i nie wiem czy dać zaproszenie takie ogólne. A co z innymi pracownikami? z którymi od wielu lat mi się dobrze pracuje, hmm dla wszystkich imienne????
Stary 2010-03-31, 14:04   #2353
mysiaedysia
Raczkowanie

Magolina ja bym dala zaproszenie dla szefa oddzielne.
Co do szefa, to u mnie jest tak, ze szef normalnie ma tez firmie w innej miejscowosci i tam jest rzadzi wspolnik. Ta kobiete widzialam kilka razy i zastanawiam sie, czy ja tez prosic na wesele, bo jego na pewno zaprosze.
A ze wspolpracownikami to jest u mnie taki myk, ze w sumie jestesmy w biurze we 3. Ja, moja siostra i taka babeczka Moja siostra jest proszona i kiedys myslalam, ze ta babke tez zaprosze, bo w sumie sporo mnie nauczyla w pracy. Ale.... Nie wiedzialam, ze jest taka dwulicowa. Nagadala szefowi roznych nieprawdziwych rzeczy na moj temat, tak ze wyszlo, ze jestem niewychowana, niekulturalna, odnosze sie bez szacunku i w ogole nic nie robie w pracy. Co jest klamstwem! W ogole ona ma jakies dziwne fazy, bo raz jest mila a drugi raz nie odzywa sie bez powodu. Dzisiaj ma faze nieodzywania sie Powiedzialam, ze na wesele w zyciu jej nie zaprosze, ale moze jednak dac jej zaproszenie na slub? W koncu z siostra czasami poruszamy temat slubu w pracy (teraz sporadycznie, po tym jak ta babka oczernila mnie przed szefem) i chyba jednak wypadaloby ja zaprosic. Co myslicie?
mysiaedysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 14:04   #2354
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
J
Jeżeli chodzi o piosenkę na pierwszy taniec to u nas będzie to Kindla - z kimś takim jak Ty.
Świetna jest

misiaedysia może ją zaprosić. Pokażesz jej klasę i może przystopuje jak się jej głupio zrobi.

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]

Edytowane przez elunka88
Czas edycji: 2010-03-31 o 14:06
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 14:09   #2355
fallsi
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
oj dawno mnie tu nie było witajcie

dziewczyny pomocy potrzebuję , szukam w kielcach takich bucików (patrz załącznik) mogą miec mniejszy obcas ale chodzi o to zeby platforma była ukryta, ostatecznie nie muszą być lakierki, widziałyście może gdzies takie lub podobne
Spróbuj w Kazarze
fallsi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 14:11   #2356
Maxima86
Rozeznanie

GG do Maxima86

Oj u mnie temat zaproszeń na czasie, bo właśnie je zamówiliśmy. I tak:
- zaproszenia na ślub i wesele- do wypisania tylko goście, a na sam ślub to już całość
- jeśli chodzi o dzieci to mamy ich tylko 4 w rodzinie ( dwójka po 5 lat, jedno 9lat i jedno 12lat) i są oczywiście na liście i zapraszamy je razem z rodzicami
- z osobami towarzyszącymi nie mamy problemu, bo w sumie mamy mało młodzieży w przedziale 13-18lat - moja kuzynka, która ma 19lat dostanie zaproszenie z os. tow. tym bardziej że znam bardzo dobrze jej chłopaka, a dwójka mojego kuzynostwa po 16lat w sumie nie wiem ale chyba bez os. tow. tym bardziej, że nikogo nie mają
- piosenka na pierwszy taniec to Whitney Houston "I have nothing"
- mój TŻ zaprasza osobno prezesa firmy (jego na ślub i wesele) i osobno pracowników
No i to chyba tyle
Aaaaa jeszcze- trooskava fajne buty i śliczne obrączki

Maxima86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 14:14   #2357
mysiaedysia
Raczkowanie

Elunka 88 chyba masz racje. Jak sama zyje sobie w takim zaklamaniu i nadal tak chce, to jej sprawa. Ja mam zamiar cieszyc sie zyciem i taka malpa moze sobie okazywac swoje zadowolenie, a mnie to nie bedzie ruszalo Chce byc caly czas zafochowana, to jej sprawa
mysiaedysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 14:23   #2358
sjoanna
Zakorzenienie

Szefostwo zaprasza się osobno a współpracowników osobno.

Ja siedzę już parę dni w domu bo chora jestem i oglądam zaproszenia na allegro.
Oczopląsu mozna dostać!
Znalazłam miejsce gdzie kupuje się dodatki do wyrobów papierniczych (scrapbooking) i teraz widzę że większość kartek jest robiona z tych półproduktów - wstążeczek, serduszek, stempelków, wycinanek itp.
http://www.allegro.pl/76698_scrapbooking.html

Gdybym nie miała dwóch lewych rąk do rękodzielnictwa wszelkiego typu to może bym się skusiła na ich zrobienie. Ale boję się że wyjdą tragicznie

“Your dresses should be tight enough to show you're a woman
and loose enough to show you're
a LADY.”

Edith Head
sjoanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 14:40   #2359
magolina
Wtajemniczenie

Dzięki dziewczyny, utwierdziłyście mnie tylko w tym , że oddzielnie dam zaproszenie dyrektorowi a oddzielnie na jednym zaproszeniu poproszę pracowników. I teraz zastanawiam się nad formą - wpisać ,,pracowników i tu nazwę placówki??".Nie jestem pewna czy taka forma może być??

Aguś wydaje mi się że oddzielnie dla każdego pracownika to trochę za dużo zachodu, lepiej chyba na zaproszeniu wpisać że prosisz pracowników i wtedy kto będzie chciał to na Twój ślub przyjdzie.

mysiaedysia ja bym i tak tego babsztyla poprosiła na ślub, po pierwsze to jaka by nie była ale pracujesz z nią w jednym pokoju a po drugie gdybyś jej nie zaprosiła to potem mogłaby być jeszcze gorsza
magolina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 15:04   #2360
margaret82
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki dziewczyny, utwierdziłyście mnie tylko w tym , że oddzielnie dam zaproszenie dyrektorowi a oddzielnie na jednym zaproszeniu poproszę pracowników. I teraz zastanawiam się nad formą - wpisać ,,pracowników i tu nazwę placówki??".Nie jestem pewna czy taka forma może być??

Aguś wydaje mi się że oddzielnie dla każdego pracownika to trochę za dużo zachodu, lepiej chyba na zaproszeniu wpisać że prosisz pracowników i wtedy kto będzie chciał to na Twój ślub przyjdzie.

mysiaedysia ja bym i tak tego babsztyla poprosiła na ślub, po pierwsze to jaka by nie była ale pracujesz z nią w jednym pokoju a po drugie gdybyś jej nie zaprosiła to potem mogłaby być jeszcze gorsza
W poprzedniej pracy jak kolega się żenił to dawał zaproszenia na ślub pokojami, było to napisane tak: "SzP Anię, Ewę i Sylwię" i następny pokój
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
margaret82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 15:10   #2361
Lowczyni
Zakorzenienie

A ja się pochwale dziewczyny że chyba a raczej na pewno na ślub wybielę sobie ząbki . Może któraś z dziewczyn już miała ten zabieg, chętnie dowiem się czy jest zadowolona.
Stary 2010-03-31, 15:13   #2362
ewelinap5
Raczkowanie

Ja daję osobno dla dyr i jedno dla "pracowników +nazwa "
Wygląda to nieźle. Gdyby tak każdego z osobna zapraszać to można zbankrutować już pomijając fakt, że nie ze wszystkimi się dobrze znamy i samo zapraszanie mogłoby być krępujące.
Stary 2010-03-31, 16:04   #2363
Alice the Bride
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lowczyni Pokaż wiadomość
A ja się pochwale dziewczyny że chyba a raczej na pewno na ślub wybielę sobie ząbki . Może któraś z dziewczyn już miała ten zabieg, chętnie dowiem się czy jest zadowolona.
Ja tez o tym myslalam kiedys, ale wujek dentysta powiedzial mi ze nie moge bo mam wrazliwosc na fluor duza I moge sobie robic tylko tzw piaskowanie, czyli czyszczenie z osadow. Wiec lepiej najpierw sie poradz dobrego dentysty zeby ci nie zrobili "na sile" bo pozniej moga cie naprawde zeby bolec.
Oświadczył się 1.1.2009 o godz 0:00
Nasz ślub 22.05.2010

Alice the Bride jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 16:39   #2364
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Alice the Bride Pokaż wiadomość
Ja tez o tym myslalam kiedys, ale wujek dentysta powiedzial mi ze nie moge bo mam wrazliwosc na fluor duza I moge sobie robic tylko tzw piaskowanie, czyli czyszczenie z osadow. Wiec lepiej najpierw sie poradz dobrego dentysty zeby ci nie zrobili "na sile" bo pozniej moga cie naprawde zeby bolec.
Piaskowanie fajna rzecz 2 tyg. temu sobie zrobiłem, jedyny minus to przynajmniej w moim przypadku krwawiące dziąsła podczas zabiegu.
Zapłaciłem 80 zł - Tarnów ma swoje plusy
Musiałem sobie ząbki wybielić bo jak mam je suszyć do PM podczas fotografowania to muszą być białe.
Emir1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 16:46   #2365
elusia20
Raczkowanie

GG do elusia20

A to moje i TŻ obrączki
elusia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 17:21   #2366
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80

jesli chodzi o piaskowanie polecam SanDent na Leonarda chyba 60 zł kosztuje, tak jak Emir mam wrażliwe dziąsła no i krew troche leci ale się opłaca

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 17:46   #2367
ewelinap5
Raczkowanie

to bardzo tanio, mój TŻ płacił 150 zł za obie szczęki
Stary 2010-03-31, 18:06   #2368
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lowczyni Pokaż wiadomość
ja włąsnie po wizycie u dentysty i też się pytałam o wybielanie ząbków bo mam bardzo brzydką barwe zębów i na nic pasty wybielające no i w Stomedzie na stoku pani mi powiedziała 450 za obie szczęki, 220 za jeden łuk - dużo mi się wydaje

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
jesli chodzi o piaskowanie polecam SanDent na Leonarda chyba 60 zł kosztuje, tak jak Emir mam wrażliwe dziąsła no i krew troche leci ale się opłaca
jak się kształtuje cena plomby w Sandecie? swego zcasu chodziłam do pana Filipa jak jeszcze pracował na zagnańskiej, może zadzwonię i zapytam ile u niego wybielanie będzie mnie kosztowało

Cytat:
Napisane przez ewelinap5 Pokaż wiadomość
to bardzo tanio, mój TŻ płacił 150 zł za obie szczęki
a piaskowanie to też wybiela ząbki?na czym to polega??
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 18:12   #2369
Emir1994
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
ja włąsnie po wizycie u dentysty i też się pytałam o wybielanie ząbków bo mam bardzo brzydką barwe zębów i na nic pasty wybielające no i w Stomedzie na stoku pani mi powiedziała 450 za obie szczęki, 220 za jeden łuk - dużo mi się wydaje

jak się kształtuje cena plomby w Sandecie? swego zcasu chodziłam do pana Filipa jak jeszcze pracował na zagnańskiej, może zadzwonię i zapytam ile u niego wybielanie będzie mnie kosztowało

a piaskowanie to też wybiela ząbki?na czym to polega??
Wybiela, wybiela i to bardzo ładnie, ja już miałem trochę kamienia i kolorek zaczął mięć taką żółtą dominantę. Teraz kamienia brak i zęby bielutkie. Oczywiście to też zależy od czego ma się nalot na zębach.
U mnie głównie kawa i normalne jedzenie.
Na czym to polega to trzeb się kogoś bardziej kompetentnego pytać, z tego co słyszałem jak dentystka z asystentką rozmawiała to piasek z dyszy pod ciśnienie wylatuje, czyszcząc przebarwienia i kamień.

Edytowane przez Emir1994
Czas edycji: 2010-03-31 o 18:14
Emir1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 18:13   #2370
ewelinap5
Raczkowanie

piaskowanie usuwa osad z zębów, a często to on jest główną przyczyną tego nieatrakcyjnego koloru.

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości