|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3211 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik `92 ! Najlepszy! <33
ostatnio ktoś wrzucił do neta moją panią od jednego przedmiotu
nie lubię wściekłego różu , ale czajcie to
|
|
#3212 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale faktycznie ładnie ![]() jak się wpisuje w google imię i nazwisko mojej koleżanki i wciśnie się grafikę to wyskakuje jej zdjęcie modelka ![]() http://misspoloniaworld.eu/img_tmp/L...==_133_200.jpg ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- Weźcie mi powiedźcie czy to jest normalne, bo aż się zbulwersowałam dzisiaj. Bo byłam na wolontariacie w świetlicy i był zając jako, że ostatni dzień przed świętami. I było losowanie numerków żeby każdy po kolei dostał prezent. I nie które dzieci dostały naprawdę ładne prezenty np. jakieś malowidła, lalkę orginalną barbi z ubrankami, zestaw do plecienia warkoczyków z koralikami, a niektóre takie beznadziejne jak paletka z jakąś piłką, zwykły samochodzik, jakąś zwykłą lalkę (barbi podobna) czy też karty do piotrusia ;/ Wyobraźcie sobie minę tych dzieci, które wylosowały te gorsze prezenty, albo chłopaka, który wylosował lalkę, bo nie było podziału I czajcie drugą akcję. mieliśmy 2 biole i na pierwszej mieliśmy sprawdzian i się zakrywałam żeby nie mogła taka jedna spisywać, bo na każdym sprawdzianie jest tak samo i mnie to zaczęło w****iać, a na drugiej lekcji babka podaje temat i coś tam zaczyna mówić, a ta się po 10 minutach obudziła i do mnie jaki jest temat. ja jej odpowiedziałam sarkastycznym tonem, na to druga jej koleżanka z ławki (jedna z tych co się zgubiła w Berlinie) do mnie z tekstem, że mam zmienić ton, w ogóle jakim ja tonem mówię a ja: - a co nie mogę? - nie nie możesz. było trzeba powiedzieć że nie będziesz podawać tematu a nie się takim tonem odzywasz - mój ton. temat został podany na początku lekcji było trzeba słuchać - może ona w tym czasie robiła co innego? (śmiały się i gadały :/) - to było trzeba słuchać - weź zmień ton i się uspokój - sama się uspokój i wtedy nauczycielka zareagowała tzn. tylko się na nas spojrzała.
|
|
#3213 |
|
Wtajemniczenie
|
noir ta koleżanka, która się pytała o ten temat chyba ma adwokata
![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- jezu ciota mi się zbliża i chce mi się jeść i jeść |
|
|
|
#3214 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
koleżanka się mnie dzisiaj pytała, czy czasem ona czegoś nie bierze, bo od kilku dni się dziwnie zachowuje i ma dziwne oczy. ja tam nie wiem, bo od niej i jej głupich koleżanek jak najbardziej z daleka ![]() ja dzisiaj zjadłam półtora tabliczki czekolady ;/ będę gruba
|
|
#3215 |
|
Zakorzenienie
|
raaaaaju ...
wpisalam swoje imie i nazwisko w google. i wyskoczyla mi str z moim gimn. i tam taaakie foto, bylam taka szczupla, takie za***iste wlosy mialam ... no czajciee... http://img715.imageshack.us/i/83031315.jpg/ Ale buty wtedy mialam wyjeeeeb taaakie czubiaczki ![]() Raju, bez kitu. Mam nadzieje, ze podczas pobytu na tej malcie schudne. Mam silownie w hotelu za darmo takze chyba bede korzystac ![]() W ogole to o co chodzi ?:P Bo nie chce mi sie czytac tych 2 str;p ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ---------- ide do sasiada, na film i piwko byeee :PP Edytowane przez Kredzia_ Czas edycji: 2010-03-31 o 22:43 |
|
|
|
#3216 |
|
Rozeznanie
|
ouuu, a ja mam jeszcze w domu pół tortu czekoladowego...
kredzia, jakie Ty mas znogi za***iste!
|
|
#3217 |
|
Wtajemniczenie
|
boze jaka policja jest guuuupia;d
|
#3218 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
i włosy śliczne ![]() wiemy
|
|
#3219 |
|
Zakorzenienie
|
nudy
|
#3220 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz to gruba doopa ze mnie ... a wlosow juz takkich nie mam ... ;( Zaluuujeee .... patrzac na to zdjecie stwierdzam ze -nie bede szamac czekolady, ciastek, chipsow. -nie bede szamac wszystkiego co jest smazone na oleju -nie bede tykac sie nozyczek, prostownicy. -zaczne uprawiac wiecej sportu i sexu. CZAS NAJWYZSZY SCHUDNAC! i ujedrnic doope. kima. branoc . |
|
|
|
|
#3221 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
![]() ![]() Do widzenia, jade za godzine do tż <cmok> ---------- Dopisano o 07:59 ---------- Poprzedni post napisano o 07:55 ---------- Cytat:
No niby tak, ale ja przeciez nie sluchalam na ostatniej lekcji, z reszta 10 osób tez, bo pisalismy swoj sprawdzian... Dobrze, ze mnie po chamsku nie spytalała wczoraj, za to juz to rozumiem, bo widzialam jak inni to robili... |
|
|
|
|
#3222 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jacie... czemu jak jest wolne to zamiast o 10 to budze sie o 8? głupota:p jade z tżem za jakies 2 godz za miasto (o ile nie zaśpi ten przeszczep :p) ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:06 ---------- mam ochotę się poopalac
|
|
#3223 |
|
Zakorzenienie
|
jest zimno ! u mnie jest 10 stopni i slonce ... Masakra ...
A mialam z tz wycieczke sobie zrobic i doopa ;( ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Mam ochote powiedziec mamie, ze jestem w ciazy
|
|
|
|
#3224 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3225 |
|
Zakorzenienie
|
dokladnie
|
|
|
|
#3226 |
|
Zakorzenienie
|
siemano
![]() ja muszę MNM oszukać
|
#3227 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Myśle ze ta rama ze zdjeciami jest najlepsza
A balony tez mozesz dać, ale to jako dodatek bo z balonów nie bedzie miala pamiątki, a ze zdjęć tak![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Najpierw chce pewnie wybadać ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#3228 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3229 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3230 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3231 |
|
Zakorzenienie
|
mój tata ma urodziny dzisiaj!
.w ogóle, R. robi bałagan w mojej głowie już nie wiem, co mam z Nim robić.. . hahaha
Edytowane przez colds Czas edycji: 2010-04-01 o 13:03 |
|
|
|
#3233 |
|
Zakorzenienie
|
A jak
![]() Jestem teraz u tż... Przyszłam do niego, a on w salonie, kanapa rozlozona, spi sobie, no to ja polozylam bulki i ciastka (umowilismy sie, ze jak przyjde to zrobie mu sniadanie, a on bedzie sobie spal u siebie, a pozniej sie do salonu przeniesiemy i zjemy sniadanie, poogladamy tv, no ale lepiej ze juz czekal na mnie w duzym pokoju...) wskoczylam do lozka, dalam mu caluska... Pomizialismy sie, zrobilismy sniadanie, ja kanapki, on kawe i zjedlismy w lozku, pozniej sie pomizialismy i zjedlismy ciasteczka, pogadalismy sobie. Teraz tż poszedl w ogrodzie robic pozadki, grabi jakies patyki, zaraz mu pomoge
|
|
|
|
#3234 |
|
Zakorzenienie
|
colds - kurde, ale jakby mu na tej znajomości zależało to by pisał ciągle a nie, jakieś przerwy tygodniowe robił
. No chyba, że na serio chciał się 'zneutralizować' po tym jak ostatnio mu dogryzłaś Albo to albo leci w choo...ya ![]()
|
#3235 |
|
Zakorzenienie
|
A włacha, tż mnie nabral. Jak skonczylismy sie miziac to poszlam do lazienki, zeby sie odswiezyc, wracam a on siedzi na kanapie jakby plakał, no to podbiegam, pytam "Skarbie, co jest, co cie boli...?!" (bo on ma ostatnio problem z jedna rzecza, jesli chodzi o zdowie, no ale to tutaj niewazne...) a on "Słuchaj M. ja juz tego dluzej nie wytrzymam, czy ty naprawde nie widzisz co sie z nami dzieje?!" a ja taka gula w gardle... A on nagle "Bueheheh, prima aprilis..."
|
|
|
|
#3236 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.nie wiem już sama.. chociaż fakt faktem - te dwa dni temu odezwał się już pierwszy, wczoraj napisał. dziwny jest ![]() trzeba Go parówą zatłuc!
Edytowane przez colds Czas edycji: 2010-04-01 o 11:36 |
|
|
|
|
#3237 |
|
Zakorzenienie
|
też powiedz, że jesteś w ciąży
|
|
#3238 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3239 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
najgorzej jak chłopacy robią nam z głowy bagno. ale przyyyznaj że jak napisał wczoraj to byłaś hepi! ![]() hahaha powiem że z jego bratem, którego nie widziałam na oczy
|
|
#3240 |
|
Zakorzenienie
|
łaaa;d jak to fajnie nie isc do szkoly;p
a colds o co chodzilo z tym, zeby nie cytowac, zeby nie bylo jak 5 miesiecy temu?:P
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.

i włosy śliczne