Wszystko o Avonie - część 10 - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-01, 11:56   #4561
agulaa87
Raczkowanie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 10

Cytat:
Napisane przez Catherine1980 Pokaż wiadomość
Dokładnie tak jak napisałaś. Jesli najpierw złozysz zamówienie na 300 zł to policza Ci ten mniejszy procent, a w momencie jak przekroczysz 500 zł to policzą 30% od tej częście która przekroczyła.
Cześć
Jestem nowa i jeszcze nie bardzo się w tym wszystkim łapie, ale czy to nie jest tak, że jeśli np. w pierwszym terminie jest zamówienie na 350zł to upust jest 25% a jeśli w drugim albo trzecim znowu złoże zamówienie na np. 230zł i przekroczę ten próg 500zł to oni mi robią korektę do faktury z pierwszego terminu z 25% na 30% bo mi tak moja liderka mówiła i już sama teraz nie wiem.
agulaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 12:03   #4562
B B
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agulaa87 Pokaż wiadomość
Cześć
Jestem nowa i jeszcze nie bardzo się w tym wszystkim łapie, ale czy to nie jest tak, że jeśli np. w pierwszym terminie jest zamówienie na 350zł to upust jest 25% a jeśli w drugim albo trzecim znowu złoże zamówienie na np. 230zł i przekroczę ten próg 500zł to oni mi robią korektę do faktury z pierwszego terminu z 25% na 30% bo mi tak moja liderka mówiła i już sama teraz nie wiem.
Nie, nie będziesz miała żadnej korekty. Te 30 % dostaniesz tylko z tego kolejnego terminu.
B B jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 12:21   #4563
ziarnko piasku
Zadomowienie

Cytat:
Któras z Was pytała o te zapachy Simple Elements i większość z Was stwierdziła że niebieski i zielony ładny a żółty pachnie jak odświeżacz.

Szkoda dziewczyny że nie udzielacie się na KWC bo tam są skrajnie różne opinie. Żółty ma najlepsza opinie 4,25 zielony 3,83 a wychwalany niebieski tylko 3,14.

Osobiście ich nie wąchałam a chciałam kupić w katalogu 06 więc szczerze powiem że teraz nie wiem na który się zdecydować. Dzieki Wam byłam już prawie przekonana do niebieskiej butelki a na KWC takie rozczarowanie.
ja miałam ten niebieski Perfect Cotton i jak na początku nawet mi się podobał bo świeży, nienachalny tak po kilku dniach miałam go serdecznie dosyć i odesłałam spowrotem. Nie dałam rady niuchać tego pudrowo proszkowego zapachu. I proszkowy to jest dobre określenie - jak wyciągasz świeże pranie z pralki to fajnie pachnie na początku ale perfumować się tym codziennie to oj nie nie...
Isn't it?

ziarnko piasku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 12:23   #4564
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
On przychodzi dopiero w następnym katalogu, więc nic się nie bój, jeśli zamówionko było na 250zł przyjdzie na pewno
Bardzo dziękuję. A czy w takim razie muszę wpisywać kod na zamówieniu z kat.6 czy już sami doślą jak wpisałam w 5-tce?
Cytat:
Napisane przez Taste Pokaż wiadomość
Dziewczyny już pisały na forum, że kosmetyczny zestaw podróżny przychodzi wraz z zamówieniem z następnego katalogu.

Co do TTA, to możesz zrobić jeszcze promocję na II termin.
Nistety miałam małą przerwę w tym wątku i nie zdążę już wszystkiego nadrobić, przeczytałam tylko ostatnie strony
Co do perfum, to zadzwoniłam do mamy, żeby powiedziała koleżankom, że mogą kupic taniej no i zaniosłam jeszcze 2 osobom to już napisałam w katalogu.
W ogóle kat. 6 jest świetny, mam ochotę na tyle rzeczy- całą serię tajską PS, serię malinowa Naturals, serię wiśniową do stóp i jeszcze perfumy!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 12:27   #4565
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kajdulka Pokaż wiadomość
Czy balsam s serii Avon SOS (z olejkiem ryzowym) będzie dostępny jeszcze w ofercie? W dwóch następnych katalogach nigdzie go nie mogę znaleźć.
A ja go widzę w kat. 07 i kat. 08 za 12,90 zł.
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 12:47   #4566
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agniecha1978 Pokaż wiadomość
Witajcie kochane Szykuje mi się mała awanturka Pomiędzy mną a firmą kurierską . oraz pomiędzy mną a Avon
Przed 15 minutami odebrałam paczkę i ... wielkie zniesmaczeni.
Karton był otwarty a kurier winę zwalił na Avon. oczywiście powiedziałam żeby zaczekał ponieważ chce sprawdzic czy czegoś nie brakuje . A on do mnie Proszę pani nie tylko panią mam na rejonie . Ja muszę rozwieśc jeszcze około 50 paczek.Przy tym używał jeszcze wulgarnych słów na K ...
ale nie dałam za wygraną . oczywiście zajrzałam i .. Z pękniętej butelki żelu pod prysznic Senses Lagoon Wyciekło około 45% i zalało mi wszystkie inne zamówione produkty . A po za tym Brakowało Perfum Pur Blanca Blossom a na fakturze widniały . Oraz Perfum TTA Gold
Jestem tak wściekła że zaraz sobie napisze do Avon
Co tam u was kochane słychac?? Jak tam zarobki
Pozdrawiam
Agnieszka
Zawsze masz prawo odmówić przyjęcia paczki...po za tym nawet przy składaniu zamówień wyświetla się żeby sprawdzać stan paczki przy odbiorze, po co później płacić za coś czego nie ma

---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ----------

Dostałam swoją paczkę wczoraj ale nie zamówiłam zestawu podróżnego, a kilka dni temu stwierdziłam że jednak chcem ten zestaw wysłałam do nich email w tej sprawie, odpisali że zgodnie z moją prośbą zestaw dołączą do kolejnego zamówienia. Lubię jak oni są tacy zgodni na wszystko
Stary 2010-04-01, 12:54   #4567
AdulkaK
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mode24 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam problem z torebką Maja- dzis dostałam dopinki i nie pasują do torebki ;( obwód zamka w torbie jest wiekszy niż zamka w dopince, co widac po połączeniu obu czesci. Sprawdzałam z dopinkami siostry ( ona z kolei nie ma toreb głównych, jeszcze na nie czeka) i jej dopinki tez nie pasują, czyli wina po stronie torby- chyba im odeślę cały komplet

zaintrygowalas mnie... sprawdzilam i moje (dopinki, bo torebek nie przyszlali) i one byly zsuniete ze soba i tez nie sa rowno....
probowalam poprawiac i to samo!
zobaczę jeszcze jak kiedys w koncu przyjda te torby czy bedzie to pasowac ;/
bo jak nie to sie wsciekne chyba ;/ tyle czekania i jeszcze na marne.. ? ;/

ale sobie przycieli

'Podobno nie wchodzi się drugi raz do tej samej rzeki.
Weszłam. Bieg rzeki był ten sam, tylko woda nieco inna'

AdulkaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 13:07   #4568
mode24
Raczkowanie

własnie napisałam maila w sprawie tych nierównych zamków bo nie wyobrażam sobie, żeby miało tak zostac- zobaczymy co odpiszą

może ktos jeszcze ma Maję z dopinkami i może sprawdzic jak jest u niego?
mode24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 13:09   #4569
renia0809
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Taste Pokaż wiadomość
Niecierpliwie czekam na pana paczkowego. Zazwyczaj jest u mnie ok. 13:00. Podzielę się spostrzeżeniami, jak tylko dostanę paczkę.
Ja to wogóle w tym miesiącu poczekam dłużej ponieważ u mnie pan paczkowy był zwykle w poniedziałek lub rzadziej w piątek, sobotę choc termin mam na środę. Teraz przez święta zapewne zawita do mnie dopiero w środę bo wątpię że we wtorek...tyle czekania... a zamówiłam dla siebie okulary Milly po wielu namysłach więc tym bardziej ma ciekawość nie zna granic
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz
renia0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 13:16   #4570
Taste
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez renia0809 Pokaż wiadomość
Ja to wogóle w tym miesiącu poczekam dłużej ponieważ u mnie pan paczkowy był zwykle w poniedziałek lub rzadziej w piątek, sobotę choc termin mam na środę. Teraz przez święta zapewne zawita do mnie dopiero w środę bo wątpię że we wtorek...tyle czekania... a zamówiłam dla siebie okulary Milly po wielu namysłach więc tym bardziej ma ciekawość nie zna granic
Ja niestety zawsze czekam 6 dni.
Jest już po 13, a pana paczkowego nadal nie ma.

12.05.2007

Odwyk kosmetyczny, wielkie oszczędzanie
.

Pora schudnąć.
Taste jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 13:23   #4571
Nusia7
Zakorzenienie

Wstawiłam na katalogowy zdjęcia:
1) Zestaw kolczyków Selena - wyglądają tak, jak w katalogu; bardzo ładnie się prezentują.
2) Komplet biżuterii Lyndi - wyglądają tak, jak w katalogu; bardzo ładnie się prezentują.
3) Pierścionek Nixie - bardzo ładnie wygląda na paluchu, chociaż jest dosyć "masywny".
4) Żelowa kredka do oczu Plumful - łatwo się nakłada, miękka, trwałości jeszcze nie ocenię, bo pomalowałam się nią tylko do zdjęcia.
5) Szminka nabłyszczająca Berrywine - lekko się błyszczy, miękka; jeśli chodzi o kolor, to na dwóch zdjęciach wyszedł różny, ale ja bym powiedziała, że jest taki pośredni
Stary 2010-04-01, 13:25   #4572
OnlyOnce
Raczkowanie

No i świeetnie.. Usiłuję się od godziny dodzwonić do Warszawy :/ i zamiast reklamy nowego tuszu (już teog wolałabym posłuchać) od razu wyrzuca z linii twierdząc ze wszystkie linie sa zajete.. i jak tu mam sie dostac do konsultanta niby? a musze sie dowiedzieć czy jak wyślę na zwrot demo produkt ktory przyslali mi uszkodzony (szczyt!) to mi go zwrócą ;>
OnlyOnce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 13:25   #4573
alutka63
Raczkowanie

GG do alutka63

Cytat:
Witajcie kochane Szykuje mi się mała awanturka Pomiędzy mną a firmą kurierską . oraz pomiędzy mną a Avon
Karton był otwarty a kurier winę zwalił na Avon. oczywiście powiedziałam żeby zaczekał ponieważ chce sprawdzic czy czegoś nie brakuje . A on do mnie Proszę pani nie tylko panią mam na rejonie . Ja muszę rozwieśc jeszcze około 50 paczek.Przy tym używał jeszcze wulgarnych słów na K ...
ale nie dałam za wygraną . oczywiście zajrzałam i .. Z pękniętej butelki żelu pod prysznic Senses Lagoon Wyciekło około 45% i zalało mi wszystkie inne zamówione produkty . A po za tym Brakowało Perfum Pur Blanca Blossom a na fakturze widniały . Oraz Perfum TTA Gold
Pozdrawiam
Agnieszka
o rany :/ ja bym nie pisała tylko bym zadzwoniła i bym taka chaje zrobiła że łoooo... no beszczelność !!!!!!!!!! dobrze że ja mam miłych Panów od paczek zwanych przeze mnie "Panami Paczkowymi" i pogada sobie i wogóle Tak więc TOBIE WSPÓŁCZUJĘ !!!!
Liderka od 2009r
alutka63 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 13:43   #4574
OnlyOnce
Raczkowanie

ugh. za milionowym razem udalo sie ^ jakies przeciazenei dzis czy cos?.. ;x
OnlyOnce jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 14:43   #4575
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
własnie napisałam maila w sprawie tych nierównych zamków bo nie wyobrażam sobie, żeby miało tak zostac- zobaczymy co odpiszą

u mnie dopinki pasują

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 15:10   #4576
krooolewna
Zadomowienie

Cytat:
Któras z Was pytała o te zapachy Simple Elements i większość z Was stwierdziła że niebieski i zielony ładny a żółty pachnie jak odświeżacz.

Szkoda dziewczyny że nie udzielacie się na KWC bo tam są skrajnie różne opinie. Żółty ma najlepsza opinie 4,25 zielony 3,83 a wychwalany niebieski tylko 3,14.

Osobiście ich nie wąchałam a chciałam kupić w katalogu 06 więc szczerze powiem że teraz nie wiem na który się zdecydować. Dzieki Wam byłam już prawie przekonana do niebieskiej butelki a na KWC takie rozczarowanie.
Ja miałam zielone i każdy pytał mnie co to za zapach taki piekny.Niebieskich mam probke i strasznie na mnie smierdza.Tylko,ze wiadomo na kazdym inaczej zapach sie rozwija,jednak ja odradzam niebieskie.Co do zoltych moje klientki sa zadowolonei zamawiaja.

krooolewna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 15:39   #4577
magnolia79
Irenosława Pierwsza

hej
jak pachnie nowa Pur Blanca Blossom?
strona w nowiutkim katalogu - nie pachnie w ogóle
biała i różowa bardzo mi sie podobają, wiec pewnie ta tez jest ładna...
doradzcie
zamawiać???

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Nusia7 Pokaż wiadomość
2) Komplet biżuterii Lyndi - wyglądają tak, jak w katalogu; bardzo ładnie się prezentują.
jaką średnicę mają wisiorki, tak na oko...

czy zamawiałyście te okularki Milly w białej oprawce?
jak wrażenia?

magnolia79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 15:59   #4578
kingusiusia
Rozeznanie

Cytat:

u mnie jest okej
kingusiusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 16:16   #4579
Douce24
Zadomowienie

Cytat:
Pozdrawiam
Agnieszka
To okropne jak się zachować kurier wątpię że to Avon zrobił to wina pewnie kuriera. Miałam kiedyś podobną sytuację że paczka była uszkodzona i nieco otwarta wyleciały kosmetyki z niej szampon dla mężczyzn i złota szminka ( akurat te kosmetyki były jednej klientki). Miałam numer do kuriera wiec zadzwoniłam i powiedziałam żeby się cofnał bo brakuje tych produktów poszukał w samochodzie i rzeczywiście były więc powiedział że przywiezie przy nastepnej paczce i tak było.

Z każdym dniem coraz bardziej
K.
supercziroł

Douce24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 16:17   #4580
kasia2439
Zakorzenienie

Kurcze ja jakoś wyciągłabym od tego Pana Kuriera imię nazwisko i od razu dzwoniła do Avonu i zgłosiła jego wulgarny słownik oraz to że zginęły kosmetyki, które na 100% wziął sobie ten ów kulturalny Kurier, ale nie ma dowodów ... moja mama nie skarżyła się na Maję i dopinki także chyba jej pasują. A ja mam pytanie, zawsze nowy katalog zaczyna się w czwartek i jeśli wyślę zamówienie z nowego katalogu w czwartek do godziny 11:00 to otrzymam tę paczkę Kurierem do domu w piątek??
kasia2439 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 16:54   #4581
Douce24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kasia2439 Pokaż wiadomość
Kurcze ja jakoś wyciągłabym od tego Pana Kuriera imię nazwisko i od razu dzwoniła do Avonu i zgłosiła jego wulgarny słownik oraz to że zginęły kosmetyki, które na 100% wziął sobie ten ów kulturalny Kurier, ale nie ma dowodów ... moja mama nie skarżyła się na Maję i dopinki także chyba jej pasują. A ja mam pytanie, zawsze nowy katalog zaczyna się w czwartek i jeśli wyślę zamówienie z nowego katalogu w czwartek do godziny 11:00 to otrzymam tę paczkę Kurierem do domu w piątek??
Jeśli w pierwszy dzień trwania katalogu wyślesz zamówienie do godziny 24.00 najszybciej paczkę dostaniesz w poniedziałek. Inne przykłady kiedy przychodzą paczki są na stronie Avon .

Z każdym dniem coraz bardziej
K.
supercziroł

Douce24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 17:07   #4582
Nusia7
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magnolia79 Pokaż wiadomość
jaką średnicę mają wisiorki, tak na oko...
Chodzi Ci o kuleczkę? 1 cm.
Stary 2010-04-01, 17:49   #4583
kati81
Raczkowanie

Powiedzcie jak pakujecie paczki ze zwrotami?
Miałam dzisiaj takie zdarzenie - byłam na poczcie i chciałam nadać przesyłkę wartościową ze zwrotem (pierwszy raz). Zapakowałam zwrot w pudełko "avonowe" po zamówieniu (to małe, zwykłe, a nie to większe z wieczkiem, którego nie można otworzyć bez rozrywania). Pudełko zakleiłam szarą taśmą pakową. Pudełko było w idealnym stanie, nie było rozerwane. Mimo to na poczcie nie chcieli mi przyjąć tej paczki i kazali kupować szary papier, bo rzekomo wartościowe trzeba zawinąć jeszcze w papier Pierwsze słyszę, żeby w regulaminie poczty był taki wymóg.
Zawsze tak wysyłałam zwykłe paczki czy nawet listy polecone (o ile pudełko nie przekracza dopuszczalnych rozmiarów) i zawsze było ok, nigdy nie zawijam dodatkowo w papier. Nie widziałam, aby dla przesyłek wartościowych był jakiś dodatkowy przepis odnośnie sposobu ich pakowania
Zabrałam tą paczkę, jutro spróbuję na innej poczcie i zobaczę czy będzie to samo.
Miał ktoś taką sytuację, czy tylko ja mam jakąś dziwną pocztę?
Stary 2010-04-01, 17:51   #4584
krooolewna
Zadomowienie

Cytat:
hej
doradzcie
zamawiać???
Jak dla mnie najładniejsza
Dla porównania to od najładniejszej dla mnie do najgorszej:
1.blossom
2.normalna(ta biała)
3.różowa

krooolewna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 17:59   #4585
kati81
Raczkowanie

Cytat:
doradzcie
zamawiać???
Ładnie pachnie, zamawiać
A tak na serio, to biała Pur Blanca mnie osobiście się nie podoba, za to kobitki u mnie w pracy za nią szaleją
Różowa na początku mi się nie podobała, za to mojemu TŻ się podobała bardzo, więc zaczęłam używać. Potem przekonałam się, że nie tylko jemu z płci brzydkiej ten zapach się podoba A jak zaczęłam używać, to spodobał się i mi
A co do nowej, to psikałam się w COK'u i od pierwszego wejrzenia, a raczej wąchnięcia spodobał mi się ten zapach i mojemu TŻ'owi też Jedyna wada, to że jakoś zbyt szybko ulotnił siez nadgarstka, więc chyba do trwałych zapachów nie należy
Stary 2010-04-01, 17:59   #4586
ola93
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez krooolewna Pokaż wiadomość
Jak dla mnie najładniejsza
Dla porównania to od najładniejszej dla mnie do najgorszej:
1.blossom
2.normalna(ta biała)
3.różowa
dla mnie jest najbrzydsza.
1. biala
2. rozowa
3 blossom
ola93 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 18:10   #4587
dodaja
Zakorzenienie

GG do dodaja

Cytat:
Napisane przez kati81 Pokaż wiadomość
Miałam dzisiaj takie zdarzenie - byłam na poczcie i chciałam nadać przesyłkę wartościową ze zwrotem (pierwszy raz). Zapakowałam zwrot w pudełko "avonowe" po zamówieniu (to małe, zwykłe, a nie to większe z wieczkiem, którego nie można otworzyć bez rozrywania). Pudełko zakleiłam szarą taśmą pakową. Pudełko było w idealnym stanie, nie było rozerwane. Mimo to na poczcie nie chcieli mi przyjąć tej paczki i kazali kupować szary papier, bo rzekomo wartościowe trzeba zawinąć jeszcze w papier Pierwsze słyszę, żeby w regulaminie poczty był taki wymóg.
Zawsze tak wysyłałam zwykłe paczki czy nawet listy polecone (o ile pudełko nie przekracza dopuszczalnych rozmiarów) i zawsze było ok, nigdy nie zawijam dodatkowo w papier. Nie widziałam, aby dla przesyłek wartościowych był jakiś dodatkowy przepis odnośnie sposobu ich pakowania
Zabrałam tą paczkę, jutro spróbuję na innej poczcie i zobaczę czy będzie to samo.
Chodzi chyba o to że karton ma nadruk avonu a musi być "czysty". Dlatego ja zawsze paczki pakuje w papier dodatkowo i nie ma problemu
dodaja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 18:11   #4588
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez OnlyOnce Pokaż wiadomość
No i świeetnie.. Usiłuję się od godziny dodzwonić do Warszawy :/ i zamiast reklamy nowego tuszu (już teog wolałabym posłuchać) od razu wyrzuca z linii twierdząc ze wszystkie linie sa zajete.. i jak tu mam sie dostac do konsultanta niby? a musze sie dowiedzieć czy jak wyślę na zwrot demo produkt ktory przyslali mi uszkodzony (szczyt!) to mi go zwrócą ;>
wiadomo swięta
dlatego ja wszystko odkładam na po swietach.
Cytat:
Napisane przez alutka63 Pokaż wiadomość
o rany :/ ja bym nie pisała tylko bym zadzwoniła i bym taka chaje zrobiła że łoooo... no beszczelność !!!!!!!!!! dobrze że ja mam miłych Panów od paczek zwanych przeze mnie "Panami Paczkowymi" i pogada sobie i wogóle Tak więc TOBIE WSPÓŁCZUJĘ !!!!
a moi są do tego sssstrasznie przystojni i zawsze ze mną piją kawę
Cytat:
nie ma takiego wymogu, ja dziś rano wysyłałam paczkę i tez avonowe pudło okleiłam taśmą /pani z poczty mi dała bo nie miałam/ i normalnie wzięła paczkę.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 18:15   #4589
emmi01
Raczkowanie

Ja dzisiaj odebrałam paczkę z COK'u sprawdziłam teraz i dopinki też działają i wszystko jest ok
emmi01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 18:18   #4590
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Każdą paczkę przed wysłaniem trzeba dobrze zabezpieczyć, ja zawsze kupuję taką szeroką taśmę i cale pudełko nią owijam, dookoła...

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości