|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Cytat:
Jestem nowa i jeszcze nie bardzo się w tym wszystkim łapie, ale czy to nie jest tak, że jeśli np. w pierwszym terminie jest zamówienie na 350zł to upust jest 25% a jeśli w drugim albo trzecim znowu złoże zamówienie na np. 230zł i przekroczę ten próg 500zł to oni mi robią korektę do faktury z pierwszego terminu z 25% na 30% bo mi tak moja liderka mówiła i już sama teraz nie wiem. |
|
|
|
|
#4562 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4563 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#4564 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Co do perfum, to zadzwoniłam do mamy, żeby powiedziała koleżankom, że mogą kupic taniej no i zaniosłam jeszcze 2 osobom to już napisałam w katalogu. W ogóle kat. 6 jest świetny, mam ochotę na tyle rzeczy- całą serię tajską PS, serię malinowa Naturals, serię wiśniową do stóp i jeszcze perfumy!
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4566 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:42 ---------- Dostałam swoją paczkę wczoraj ale nie zamówiłam zestawu podróżnego, a kilka dni temu stwierdziłam że jednak chcem ten zestaw wysłałam do nich email w tej sprawie, odpisali że zgodnie z moją prośbą zestaw dołączą do kolejnego zamówienia. Lubię jak oni są tacy zgodni na wszystko
|
|
#4567 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
zaintrygowalas mnie... sprawdzilam i moje (dopinki, bo torebek nie przyszlali ![]() probowalam poprawiac i to samo! zobaczę jeszcze jak kiedys w koncu przyjda te torby czy bedzie to pasowac ;/ bo jak nie to sie wsciekne chyba ;/ tyle czekania i jeszcze na marne.. ? ;/ ale sobie przycieli
|
|
#4568 |
|
Raczkowanie
|
własnie napisałam maila w sprawie tych nierównych zamków bo nie wyobrażam sobie, żeby miało tak zostac- zobaczymy co odpiszą
może ktos jeszcze ma Maję z dopinkami i może sprawdzic jak jest u niego? |
|
|
|
#4569 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a zamówiłam dla siebie okulary Milly po wielu namysłach więc tym bardziej ma ciekawość nie zna granic
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
|
#4570 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jest już po 13, a pana paczkowego nadal nie ma
|
|
|
#4571 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawiłam na katalogowy zdjęcia:
1) Zestaw kolczyków Selena - wyglądają tak, jak w katalogu; bardzo ładnie się prezentują. 2) Komplet biżuterii Lyndi - wyglądają tak, jak w katalogu; bardzo ładnie się prezentują. 3) Pierścionek Nixie - bardzo ładnie wygląda na paluchu, chociaż jest dosyć "masywny". 4) Żelowa kredka do oczu Plumful - łatwo się nakłada, miękka, trwałości jeszcze nie ocenię, bo pomalowałam się nią tylko do zdjęcia. 5) Szminka nabłyszczająca Berrywine - lekko się błyszczy, miękka; jeśli chodzi o kolor, to na dwóch zdjęciach wyszedł różny, ale ja bym powiedziała, że jest taki pośredni
|
|
|
|
#4572 |
|
Raczkowanie
|
No i świeetnie.. Usiłuję się od godziny dodzwonić do Warszawy :/ i zamiast reklamy nowego tuszu (już teog wolałabym posłuchać) od razu wyrzuca z linii twierdząc ze wszystkie linie sa zajete.. i jak tu mam sie dostac do konsultanta niby? a musze sie dowiedzieć czy jak wyślę na zwrot demo produkt ktory przyslali mi uszkodzony (szczyt!) to mi go zwrócą ;>
|
|
|
|
#4573 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i pogada sobie i wogóle Tak więc TOBIE WSPÓŁCZUJĘ !!!!
|
|
#4574 |
|
Raczkowanie
|
ugh. za milionowym razem udalo sie ^ jakies przeciazenei dzis czy cos?.. ;x
|
|
|
|
#4575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4576 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4577 | |
|
Irenosława Pierwsza
|
hej
jak pachnie nowa Pur Blanca Blossom? strona w nowiutkim katalogu - nie pachnie w ogóle biała i różowa bardzo mi sie podobają, wiec pewnie ta tez jest ładna... doradzcie ![]() zamawiać??? ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- Cytat:
czy zamawiałyście te okularki Milly w białej oprawce? jak wrażenia?
|
|
#4578 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4579 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze ja jakoś wyciągłabym od tego Pana Kuriera imię nazwisko i od razu dzwoniła do Avonu i zgłosiła jego wulgarny słownik oraz to że zginęły kosmetyki, które na 100% wziął sobie ten ów kulturalny Kurier, ale nie ma dowodów ... moja mama nie skarżyła się na Maję i dopinki także chyba jej pasują. A ja mam pytanie, zawsze nowy katalog zaczyna się w czwartek i jeśli wyślę zamówienie z nowego katalogu w czwartek do godziny 11:00 to otrzymam tę paczkę Kurierem do domu w piątek??
|
|
|
|
#4581 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4582 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4583 |
|
Raczkowanie
|
Powiedzcie jak pakujecie paczki ze zwrotami?
Miałam dzisiaj takie zdarzenie - byłam na poczcie i chciałam nadać przesyłkę wartościową ze zwrotem (pierwszy raz). Zapakowałam zwrot w pudełko "avonowe" po zamówieniu (to małe, zwykłe, a nie to większe z wieczkiem, którego nie można otworzyć bez rozrywania). Pudełko zakleiłam szarą taśmą pakową. Pudełko było w idealnym stanie, nie było rozerwane. Mimo to na poczcie nie chcieli mi przyjąć tej paczki i kazali kupować szary papier, bo rzekomo wartościowe trzeba zawinąć jeszcze w papier Pierwsze słyszę, żeby w regulaminie poczty był taki wymóg.Zawsze tak wysyłałam zwykłe paczki czy nawet listy polecone (o ile pudełko nie przekracza dopuszczalnych rozmiarów) i zawsze było ok, nigdy nie zawijam dodatkowo w papier. Nie widziałam, aby dla przesyłek wartościowych był jakiś dodatkowy przepis odnośnie sposobu ich pakowania ![]() Zabrałam tą paczkę, jutro spróbuję na innej poczcie i zobaczę czy będzie to samo. Miał ktoś taką sytuację, czy tylko ja mam jakąś dziwną pocztę?
|
#4584 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dla porównania to od najładniejszej dla mnie do najgorszej: 1.blossom 2.normalna(ta biała) 3.różowa
|
|
#4585 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() A tak na serio, to biała Pur Blanca mnie osobiście się nie podoba, za to kobitki u mnie w pracy za nią szaleją ![]() Różowa na początku mi się nie podobała, za to mojemu TŻ się podobała bardzo, więc zaczęłam używać. Potem przekonałam się, że nie tylko jemu z płci brzydkiej ten zapach się podoba A jak zaczęłam używać, to spodobał się i mi ![]() A co do nowej, to psikałam się w COK'u i od pierwszego wejrzenia, a raczej wąchnięcia spodobał mi się ten zapach i mojemu TŻ'owi też Jedyna wada, to że jakoś zbyt szybko ulotnił siez nadgarstka, więc chyba do trwałych zapachów nie należy
|
|
#4586 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4588 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dlatego ja wszystko odkładam na po swietach. Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#4589 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj odebrałam paczkę z COK'u sprawdziłam teraz i dopinki też działają i wszystko jest ok
|
|
|
|
#4590 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:16.

.
Pomiędzy mną a firmą kurierską . oraz pomiędzy mną a Avon
że zaraz sobie napisze do Avon
wysłałam do nich email w tej sprawie, odpisali że zgodnie z moją prośbą zestaw dołączą do kolejnego zamówienia. Lubię jak oni są tacy zgodni na wszystko

a zamówiłam dla siebie okulary Milly po wielu namysłach więc tym bardziej ma ciekawość nie zna granic

Pierwsze słyszę, żeby w regulaminie poczty był taki wymóg.