|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2341 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)
Hejka
![]() Ja już jestem po rozmowie z dyr. który oczywiście ciągle na wszystko zlewa Przez moje rozwalone buty nie miałam w czym iść dzisiaj do pracy po wszystkie moje buty to mega wysokie swzpilki. Więc poszłam w takich wysokich . No i z-ca dyr. powiedział że go w kompleksy wpedzam bo razem ze szpilkami sięgam już do 184 wzrostu a on taki knypek mały . Zresztą od dyr. też wyższa jestem Stopy mnie bolą jak cholera i za namową czeko chodzę na bosaka po pracy Muszę sobie na gwałt kupić jakieś buty bo porażka. I niby mam 30 par a jak przyjdzie co do czego nie mam co założyć Cytat:
![]() Cytat:
Mam nadzieje, że jakiś kawałeczek tortu zarzucisz do opola ? Cytat:
Cytat:
dzięki ![]() Cytat:
? dziękuję Cytat:
![]() Dzięki za kciukasy ![]() Zakupki suuuuuper
Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2010-03-31 o 13:23 |
||||||
|
|
|
#2342 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przez te Wasze podliczanie butków, to mnie korci, żeby swoje policzyć. Oczywiście szansy mam kruche, no chyba, ze chodzi o dziewictwo, wtedy mogę konkurować. ![]() Mam nadzieję, że nie będzie uciążliwego w moim przypadku.. chociaż wczoraj takie samo uczucie miałam...trudności w oddychaniu, taki dyskomfort. Wiem już co to i czego mogę sie spodziewać, więc mi łatwiej... Nawiązujac do koszuli, to szczerze powiem, ze szukałam dawno takiej i oczywiscie wczoraj przypadkiem na nią wpadłam. Ale...dobra jest do spódnicy, czy spodni z ługim stanem, bo najlepiej wyglada jak spódnica, czy spodnie zakrywają koszulę do momentu początku tych poziomych pasów. A w innym przypadku robią sie takie pufki jak sie schyle, czy siedzę. Ja preferuje kamizelkę do tego. A ta bokserka jest koloru różu pudrowego. Opisane i zbliżone ciuszki. -->> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2313 Buciorki też przypadkiem kupione(te na obcasie), bo weszłam do sklepu, bo rzuciły mi sie w oczy i nawet nie zagladała do innych sklepóp, żeby poszperać czy są ciekawsze...ale trudno. Teraz nie wolno mi zaglądać do butików... ![]() Aaa...zapomniałam..pytała ś czy wygodna ta koszula...nie miałam okazji jeszcze złozyć na wyjście, ale myślę, że może być wygodniejsza niż standardowa koszula. Nie musisz nnic poprawiać i wciągać. To moja pierwsza tego typu. Edytowane przez izka19855 Czas edycji: 2010-03-31 o 14:00 Powód: dopisek |
|
|
|
|
#2343 |
|
Wtajemniczenie
|
Izka - ja właśnie dziś mam taki problem z koszulą - założyłam sobie zwykłą białą do spódniczki takiej trochę wyższej i na to kamizelka ale taka sweterkowa. I drażni mnie cały czas że co wstanę od biurka to musze koszulę poprawiać bo wyłazi i z przodu robi mi się pod kamizelką taki garb z guzików
Chyba się rozejrzę za bluzką na body. Tylko zastanawiam się czy to nie ugniata za bardzo w kroku w spódnicy może jeszcze ale w obcisłych biodrówkach dżinsach? Dopiero jak popatrzyłam na foto z wiadomości to widać że ta bokserka różowa A buciorków nie żałuj - takie z osiedlowych sklepików sa lepsze bo mniejsze podobieństwo że ktoś takie też ma. No a wogóle sa super, jak już zresztą pisałam
|
|
|
|
#2344 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej
ale u mnie paskudna pogoda, deszcz pada i zimno bleeee ![]() Cytat:
ano mamy pieska od niedawna, szaleniec się już z niego zrobił, przegryzł nam dzisiaj kabel od ładowarki do telefonu i zabrał się za mój telefon, ale poza tym jest kochany ![]() Cytat:
![]() Żelik super, taką mam mięciutką skórkę po nim, prawie jak pupcia niemowlaczka ![]() fajniutkie buciki upolowałaś te na obcasiku, balerinki troszkę mniej mi się podobają, bo nie lubię tych ćwieków i koszula super Cytat:
głupkowaty ten dyrektor troszkę dobrze, że chociaż nie ma do Ciebie pretensji hehe wpędziłaś w kompleksy pana a torcikiem zarzucę, tylko pamiętaj, żeby okno zostawić otwarte, żeby się nie rozplaszczył na świeżo umytych oknach
|
|
#2345 |
|
Zadomowienie
|
Hej Dziubaski
![]() Mam już WOLNE!!!! Juuuuhuuuuuuuuuu ![]() Noc jakos przetrwalam wiec jest ok ![]() Mooonik mialam nagrody dla dzieciakow i troche sie natachalam. Jak tam Muniek sie miewa? Moja szanowna smierdzioszka wlasnie mnie traca nosem bo chce sie poprzytulac ![]() Paulinko Moonik ma dobre serduszko i wziela psa ze schroniska Izulec te leggi siegaja pod pepek i w koncu zero wystajacych boczkow Super pierscionek, tunika i sweterek - widzialam je juz na zakupowym Buty swietne!Aniu ladnie to podsumowalas, ja niby tez mam tyle ciuchow i butow a nie mam co ubrac To nie zakwasy tylko odezwala sie kontuzja po wypadku. Gdzie reszta?! Ave ![]() Edit: Izka kupilam te: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1269539322 Edytowane przez soffera Czas edycji: 2010-03-31 o 16:53 |
|
|
|
#2346 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Mówisz, ze stajesz sie niemowlaczkiem... Dziękuję. ![]() Cytat:
Cytat:
A kolor mniamci. O ja nie chciałaś goodies-ów...ah Ty! ![]() Dziekuję. |
|||
|
|
|
#2347 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Cytat:
![]() ad2. i tego się trzymaj ad3. koszulina superaśna, a motylek - cudo Cytat:
a u nas dziś spadł pierwszy wiosenny deszczyk - mówię Wam jak pachniało Cytat:
ale za to kupiłam dziś sobie leggi bawełniane, odcień mlecznej czekolady jestem wykończona, dzieciaki w tym tygodniu dają nieźle popalić
|
|
|
#2348 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej
YCD się zaczyna, będę oglądać i odpisywać ![]() A zapomniałabym widziałyście tą teklamę reala co taki piesek gania za ogonem i mówi "podzielą podzielą" - jest absolutnie rewelacyjna zwłaszcza ten pies...no dobra i kot też![]() Cytat:
Skąd ja biorę siły... ...właśn ie ćwiczenia dają mi siłę. Zawsze po treningu sprzątam prasuję itd a jak wracam po pracy i zwyczajnie przeleżę to...już nic nie zrobię.Cytat:
3. Szkoda, jak już pisałam Kraków kojarzył mi się "pięknie", szkoda, że jest taki brudny ![]() Cytat:
![]() O to mój kardiganek , ale przy najbliższej okazji kupuję to granatowe cudo!Cytat:
![]() Zgadzam się w 100%! |
||||
|
|
|
#2349 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dobry Wieczór Żoncie
Wiecie co wk... się trochę. Moja kochana "bratowa" zaprosiła nas na chrzciny swojego synka ... przez gg i to ma być wielka pani po studiach oczywiście odpisałam jej co myślę o tej formie zaproszenia odpowiedziała, że jeszcze będą roznosić zaproszenia ![]() Cytat:
czy zmieniałaś może ostatnio nr komórki, bo wysłałam Ci smsa, ale nie doszedł Cytat:
![]() ad. 2 Mooonik Izka zakupki fajne Paulinko cieszę się, że jesteś zadowolona z urlopu, a co do badań to jak piszą dziewczyny wiesz co ci jest, a leki tylko pomogą Anusia będzie dobrze ![]() Soffcia jak plecki Daget jak ja Wam zazdroszczę tego balu
|
|
#2350 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć
życie przed obroną nabiera rozpędu i rzadziej znów tu mogę bywać pokrótce : mąż zaczął maraton lekarski, ja mam anginę , a Agatka wyzdrowiała i jest dobrze nie wiem już co do kogo napisać więc ciesze się z zadowolonymi, przytulam te do pocieszenia i nawet jak mnie nie ma to jestem z Wami
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
Ja jakoś weny na wizaż nie mam Żyję już świętami i tym, że od jutra cztery dni wolnego mam ![]() Katarzinko dużo sił dla Ciebie No... to miłego dnia
|
#2352 |
|
Zadomowienie
|
Witam Was
Sasiedzi juz mnie drecza wiertarka Co za dranie! ![]() Gazu brak, na szczescie mam czajnik bezprzewodowy Sniadanko zjem na miescie bo zaraz wyruszam na łowy prezentowe Izka nie bylo mojego rozmiaru goodiesow wiec czekajac na dostawe znalazlam sobie jegginsioki. Jestem b. zadowolona. Dzasta tez bym chciala takie legi jak Twoje, ja normalnych kupic nei umiem bo na razie mam wszystkie za krotkie! Gosia zyje zyje ale mlodo to sie nie czuje ![]() Malutka pewne rzeczy to kwestia kultury osobistej nie ukonczonych studiow ![]() Katarzinka slicznie to napisalas Trzymamy zeby juz wszystko szlo gladko. Kolejna z angina! Kuruj sie myszko! |
|
|
|
#2353 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć Kurczaki
![]() U mnie dziś rano było tylko 1 stopień na plus Niezła wiosna. Zastanawiałam się czy kozaki wyciągać Nie mam już nastroju do pracy, a jeszcze dziś cały dzień, a jutro puszczają nas z pracy podobno o 12 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Na mnie takie leggi wyglądają gorzej niż biodrówki, tzn moja big es wygląda gorzej Fajny jest ten kolorek ![]() Nio wiesz - małe jest piękne ale tylko w wydaniu żeńskim ![]() Cytat:
No włąśnie chyba te szpilki zadziałały ![]() Cytat:
dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Rozpisz się coś Wreszcie zabrałam z domu fotki moich karteczek świątecznych - obiecałam fotki pokazać moooniczkowi I jescze fotka karteczki którą zrobiłam męzowi na urodzinki - mąż ma bzika na punkcie krów jeśli można to tak nazwać ale to długa historia ![]() A karteczki takie sobie - nie dorównuję do pięt daguni i innym artystkom z wizażu. Edytowane przez Anusia_piekniusia Czas edycji: 2010-04-01 o 09:57 |
||||||
|
|
|
#2354 |
|
Wtajemniczenie
|
soffi - owocnych łowów prezentowych i bezstresowych zakupów
![]() Jeszcze zapomniałam o fotce bluzeczki z żabotem którą kupiłam w zeszłym tyg. - obiecałam fotkę malutkiej i izce A wczoraj na szybciora kupiłam jeszcze buty - nie jestem zadowolona w 100% ale do pracy mogą być (w końcu w czymś musze chodzić).
|
|
|
|
#2355 |
|
Zakorzenienie
|
Anusia nie rozpiszę się
Ładne karteczki, podziwiam wszystkich, którym się chce za taką robotę brać. I wyobraźnię też trzeba mieć Ta z krową jest genialna ![]() A teraz coś na poprawę humoru ![]() http://www.youtube.com/watch?v=NdoHH...ure=popt00us09
|
#2356 |
|
Wtajemniczenie
|
Agunia dziękuję
Przydało by się poprawić sobie humor bo dużo pracy i urwanie głowy mam, tylko że ja nie mam youtube w pracy A wogóle wszystkie dziewczyny nam zrobiły psikusa i się pochowały ![]() Nie uwierzycie co nam nasi genialni informatycy w npracy wymyślili. Mamy na swoich kompach taki status dostępności jak na gg Acha - statusy można sobie podpatrzyć na naszej wewnętrznej stronce internetowej.
|
|
|
|
#2357 |
|
Zakorzenienie
|
Witam czwartkowo. dzis sama siedze w pracy
.Anusiu super karteczki. Bardzo podoba mi sie ten poprzekrecany napis Agus ja jutro tez mam wolne ![]() Sofka udanych zakupow. Ja tam na szczescie nie musze Moonik miejscowka, fajna moj brat mial tam Studniowke jakis czas temu i bardzo mi sie z zewnatrz podobalo Izus klulo ja w klatce piersiowej i ogolnie zle sie czula ale teraz jest podobno lepiej. Katarzinko duzo zdrowka dla calej rodzinki i duzo sily Malutka zaproszenie przez gg, to straszne ze kultura w cywilizacji zanika.... Biere sie do pracy, choc dopiero co przyszlam ![]() Znalalam wczoraj na necie taka fajna bluzeczke wieczorowa i juz sie na nia napalilam, ale cena mnie o malo co nie zabila. Jednak juz sobie wszystko obcykalam i chyba ja sobie sama uszyje . W takim kobaltowym albo chabrowym kolorze. Co Wy na to?
Edytowane przez daget Czas edycji: 2010-04-01 o 13:52 |
|
|
|
#2358 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczyny
Coś się rozłożyłam we wtorek wieczorem trzęsło mnie, wszystko bolało i ten wstrętny katarNa szczęście juest już lepiej... A zapomniałam się Wam pochwalic urodzinowym prezentem od mężusia... otóż sprawił mi pakiet relax w salonie piękności czyli peeling całego ciała a potem dwugodzinny masaż ![]() Izulekfajowe zakupki Anusia śliczne karteluszki a urodzinowa dla mężusia boska!!I zakupki też fajne ![]() Mooniś Ty to masz złote serduszko Katarzinko kuruj się Kochana Agunia hihi fajowy kociak ![]() Sofciu udanych zakupków Dageciku miłej pracki i pokaż bluzeczkę ![]() Tak ten czas szybko leci a ja wogóle nie czuję, że święta tuż tuż... nie mam pojęcia co zrobic do jedzenia...a, że będzie nas tylko dwoje to za dużo nie będę się wysilac, tym bardziej, że czasu nie mam bo pracuję nawet w sobotę ![]() Edit. Dageciku bluzałka super - bardzo mi się podoba Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2010-04-01 o 14:39 |
|
|
|
#2359 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale i tak się nie umywają nawet od twoich karteczek ![]() Bluzeczka BOSKA ?Cytat:
dobrze że już lepiej 2. Super praezent ci mężuś sprawił Ja na takim czymś byłam przez ślubem - też to był prezent zresztą. Ale poszłabym znów ![]() 3. Dziękuję
|
||
|
|
|
#2360 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
. Wiec zobaczymy. Cena materialu ok 30 zł do tego zamek i gumka do dekoldu ( 5 zł), maszyna i cierpliwosc...I tym oto sposobem zaoszczedze 280 zł.
Edytowane przez daget Czas edycji: 2010-04-01 o 15:23 Powód: normalnie literki pozjadalam .... |
||
|
|
|
#2361 |
|
Zakorzenienie
|
Dagecik to taka droga ta bluzka
super, że umiesz wszystko sama zrobic ![]() A ja się dzisiaj zakręciłam i ubrałam dwie różne skarpetki hehe czarne podkolanówki ale z innymi wzorkami - tak mi mąż po praniu złożył w jedną parę
|
|
|
|
#2362 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No wlasnie tyle kosztuje 320 zł. Mlodej Polskiej Projektantki Kasi Zapały |
|
|
|
|
#2363 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy bym tyle za bluzkę nie dała... fajnie, że taka zdolniacha z Ciebie i potrafisz sobie zrobic co Ci się podoba
|
|
|
|
|
#2364 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2365 |
|
Zadomowienie
|
No ładnie
widze ze dalej kusiscie fatałaszkami....Wróciłam, ale to nie koniec. Musze jeszcze raz jechac na spozywke a juz padam... Na szczescie sprawa prezentow zakonczona. Nawet dla siebie zakupiłam bo kto będzie o mnie dbać jak nie ja sama. Sa juz zapakowane i czekaja na godzine zero ![]() Izka melduje ze zakupilam ten sam sweter co Ty w H&Mie - był za taka cene ze grzech nie brac a super lezy i wyglada Anusia zakupy fajne ![]() Krowa boska! Agunia kot wymiata Ołłłłł jeeeee Daget cena faktycznie niezla Chetnie zobacze jak Ci wyszla ta bluzka ![]() Paulinko co za boski prezent dostałaś!!! |
|
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
Sofciu widzę, że szalejesz na zakupkach
a ja właśnie robię listę co będę robiła i co muszę kupic...na szczęście dużo tego nie będzie. W święta będziemy sami, wieczorkiem tylko idziemy do znajomych...Ja w Polsce trochę poszalałam z zakupkami ubraniowymi i jak znajdę czas po świętach raczej dopiero to porobię fotki. Kupiłam sobie butki takie jak Kasica wrzucała fotki - szare koturny zamszowe kojarzycie?? o takie mam szare http://www.tandem-obuwie.pl/slides/0101_lut.JPG kupiłam w Gdyni, w sklepie za 79,99 fajne są i bardzo wygodne
Edytowane przez paulinaizabela Czas edycji: 2010-04-01 o 16:48 |
|
|
|
#2367 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
no to mam wolne podobnie jak Soffi uwielbiam te tłumy które się przeganiają w poszukiwaniu co tańsze ![]() Sofferko mojego mogę dziś nazwać śmierdzioszkiem, tak mi się wytarzał w jakichś suchych trawach a potem jeszcze wpadł w jakieś błoto, masakra ale tak poza tym to jest kochany wczoraj ćwiczyliśmy siad i nawet łapał- dopóki dostawał smaka a jak już bez, to się odwrócił tyłkiem i poszedł ![]() a gdzie Ty masz te wystające boczki Dzasta taki wiosenny deszczyk jest super, tylko u mnie było brzydko i szaro i zimno- jesiennie wręcz gdzie fotka zakupu ![]() Gosia widziałam tą reklamę- R-E-W-E-L-K-A !! Izuś do niemowlaczka to mi jeszcze trochę brakuje, ale jakbym się cofnęła jakieś 29 lat w rozwoju to kto wie Malutka Twoja bratowa mnie powaliła na łopatki zaproszenie przez gygy normalnie szczyt wszystkiegodziękuje za inf o Palette Katarzinko dużo siły tam dla Was, masz już ustalony termin obrony? I zdrowiej tam szybko Agunia kociak świetny, uwielbiam takie filmiki ze zwierzakami w rolach głównych ![]() Paulinko pewnie przez zmianę miejsca Cię wzieło choróbsko, dużo zdrówka dla Ciebie ale dostałaś cudny prezent ![]() Anusia dziękuje za karteczki ![]() a gdzie butki kupiłaś- ładne i obcasik nie za wysoki Daget już to kiedyś pisałam, ale muszę powtórzyć- chyba nigdy nie wyjdę z podziwu dla Twojego talentu, za taką bluzeczkę się brać- szacuneczek Kochana i przyznam, że też bym za tyle kasy jej nie kupiła ---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ---------- Dziewczyny właśnie zauważyłam dzisiejszy żart od redakcji ![]() FiSaSh - serwis tylko dla zmotoryzowanych mrówek dobre
|
#2368 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie mogę się doczekać az zobaczę jak ci wyszło ![]() Cytat:
Cytat:
Ja jak sobie cos kupuję nieplanowanego to tak zawsze mówię tżtowi dziękuję ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dopiero teraz zauważyłam ![]() Ja sie zabrałam za sprzątanie w szufladach z bielizną - wyrzuciłam na łóżko ich zawartość czyli majtki, staniki, rajstopy i skarpetki i teraz myślę jak je z powrotem upchać aby było bardziej praktycznie. I stwierdzam, że mam za dużo kolorowych rajstop
|
|||||
|
|
|
#2369 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad2. karteczki superaśne ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale jak chcesz podpatrzeć moje ostatnie łupy lumpkowe to proszę ![]() https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3272 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3275 https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3276 ad2. rzeczywiście - niezły dowcip administracja wymyśliła
Edytowane przez dzasta110 Czas edycji: 2010-04-01 o 20:27 |
|||||||
|
|
|
#2370 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Hej. Wypiłam właśnie ciemne piwko - mąż mi kupił
i chyba idę spać. Ciężki dzień dzisiaj miałam w pracy i jutro też czeka mnie łapanie zakrętówCytat:
Cytat:
"starzy" jakoś sobie poradząCytat:
Czemu ruszasz na łowy prezentowe? Jaka to okazja? (może cosik przegapiłam ). Ludzie w sklepie przed świętami - tak tak uwielbiam. dzisiaj za głupimi 4 filetami śledziowymi stałam jakieś 10 minut. a u mnie ciepło, rano było z lekka chłodna ale po południu już ok. Cytat:
W moim zakładzie umarło![]() ciekawa bluzeczka - zdolniacha z Ciebie!Cytat:
![]() W ogóle mój mąż muszę Wam powiedzieć jest kochny. Myślimy nad wakacjami i on ciągle tylko o jednym kierunku mówi, więc w końcu go pytam czemu właśnie tam a on mi na to, że dlatego, że ja nie byłam nad oceanem a mówiłam, że bym chciała być, więc on chce moje marzenie spełnić. Kocham go o kurna masz dar "grzebacza". Szacun Jakoś nie potrafię nigdy nic fajnego wyszperać, ale znam osoby, które potrafią i super ciuchy w lumpkach kupują.
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:10.

. Zresztą od dyr. też wyższa jestem
Stopy mnie bolą jak cholera i za namową czeko chodzę na bosaka po pracy
Muszę sobie na gwałt kupić jakieś buty bo porażka. I niby mam 30 par a jak przyjdzie co do czego nie mam co założyć 
:sciana: Mam nadzieję jednak że dla Ciebie wszystko ułoży się ok 
?
, z @ pochlaniam wielkie ilosci zarcia... 

zeby juz wszystko szlo gladko. Kolejna z angina! Kuruj sie myszko!
W moim zakładzie umarło