Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 79 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-03-31, 13:21   #2341
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Hejka

Ja już jestem po rozmowie z dyr. który oczywiście ciągle na wszystko zlewa Ale poszłam za waszymi radami i osądziłam że też się nie będę tym przejmować. Zresztą po rozmowie z dyr też odczułam że raczej on do nie nie ma pretensji. Pożyjemy zobaczymy - jak rzeczywiście jakies pieklo sie rozpęta to będę się wtedy martwić.

Przez moje rozwalone buty nie miałam w czym iść dzisiaj do pracy po wszystkie moje buty to mega wysokie swzpilki. Więc poszłam w takich wysokich . No i z-ca dyr. powiedział że go w kompleksy wpedzam bo razem ze szpilkami sięgam już do 184 wzrostu a on taki knypek mały. Zresztą od dyr. też wyższa jestem Stopy mnie bolą jak cholera i za namową czeko chodzę na bosaka po pracy Muszę sobie na gwałt kupić jakieś buty bo porażka. I niby mam 30 par a jak przyjdzie co do czego nie mam co założyć

Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Anusia szczęka po prostu opada na to co napisałaś.... Polska "kochana" rzeczywistość niestety :sciana: Mam nadzieję jednak że dla Ciebie wszystko ułoży się ok
Też to tylko tak podsumuję - Polska kochana
Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Anulka mam nadzieję, że jednak się nie okaże jutro tak źle

jak zwykle przy takich konkursach się okazuje, że są ustawione może jednak ten ktoś nie użyje Twojego nazwiska jako głównej odpowiedzialnej za całą sprawę. Nie bój się jutro, główka do góry, będzie dobrze my tu wszystkie będziemy trzymać kciuki.

tort mam nadzieję, że mi wyjdzie, chociaż to i tak nie ten smak co jak babcia robi, mówię Wam dziewczyny co jak co ale torty moje babcia robi genialne! swego czasu robiła dużo na zamówienie i były słynne w całym mieście
dzięki za kciuki Mam nadzieje, że jakiś kawałeczek tortu zarzucisz do opola ?
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
Aniu olej dyra (tzn zastępcę) wiem, że to łatwo powiedzieć z tego co piszesz to on chyba trochę nadgorliwy a…”NADGORLIWOŚĆ GORSZA OD FASZYZMU!”, jeżeli chodzi o mnie to staram się sama siebie ganić, jeżeli się za mocno w pracy na kogoś zdenerwuję, dzięki temu uczę się opanowania. Jeszcze długa droga przede mną ale to jedyne wyjście inaczej praca by nas wykończyła.
Trzymam kciuki, żeby konfliktowa sprawa jak najmniej Cię dotknęła. A tak na marginesie to we wspaniałym kraju mieszkamy, nie ma co…
Wiesz, mam dokładnie to samo - też musze nad sobą pracować, żeby się za bardzo w pracy nie irytować i przejmować. Nie powiem - jestem dopiero na początku tej nauki ale zdrowie i życie ma sie tylko jedno a praca zawsze może być inna.
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Za czekoladke dziekuje , z @ pochlaniam wielkie ilosci zarcia... . Tak wlasnie w tej knajpce , ktora Ci pokazaywalam... dziewczynom tez pokarze, zeby nie bylo hihih http://www.hotelmaria.sirbud.pl/index.php. A praca sie nie przejmuj, szkoda zdrowia mowie Ci.
Standard przy @ niestety u wielu z nas dzięki
Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Sie melduje i znikam....

Wybaczcie ale nie odniose sie do wszystkich Waszych postow mimo ze je skrupulatnie przeczytalam. Dzis ledwo zyje.... Ponosilam troche ciezarow i znow masakra z plecami.... Oczywiscie jestem sama i doprawilam sie noszeniem siatek do domu. Bedzie cuuudna bezsenna i bolesna noc
Anusia mam nadzieje ze wszystko sie w pracy uspokoi
Jak tam noc z zakwasami - dałaś radę ? dziękuję

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Możliwe, ze tak zabrzmiało, bo chciałam napisać wszystko naraz. A sprawa wygląda tak, że to zatykanie w piersi, o którym Wam wspominałam dotyczyło być może nerwobólu(być może, bo podał też inne powody, min. stres, lub od kręgosłupa nacisk). A ogólnie poza tym mam odchylony płat zastawki, a kardiolog twierdzi, że to nic poważnego. Pożyjemy zobaczymy.
Dziękuję... Mam nadzieję, że zaliczę. Nie biorę innej opcji pod uwagę. . .chyba.
Odnośnie pracy, to współczuję. Mam nadzieję, że przejdzie to gładko wszystko i nie będziesz juz musiała sie tym przejmować. Trzymam kciuki, zeby było dobrze.

A ja sie chwalę co uchwyciłam w ostatnich dniach.
Załącznik 2993334
Załącznik 2993335
Załącznik 2993336
Już bardziej zrozumialam stan twojego serduszka. Na pewno nie ma sie czym martwić na zapas
Dzięki za kciukasy
Zakupki suuuuuper zwłaszcza biała koszula z body (myślałam nad takim wynalazkiem, masz już jakieś tego typu? wygodnie się nosi?) i ta biała bokserka - boska Buciorki na obcasie też śliczności. Zdradż gdzie kupiłaś te skarby

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2010-03-31 o 13:23
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 13:57   #2342
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Hejka
Ja już jestem po rozmowie z dyr. który oczywiście ciągle na wszystko zlewa Ale poszłam za waszymi radami i osądziłam że też się nie będę tym przejmować. Zresztą po rozmowie z dyr też odczułam że raczej on do nie nie ma pretensji. Pożyjemy zobaczymy - jak rzeczywiście jakies pieklo sie rozpęta to będę się wtedy martwić.

Przez moje rozwalone buty nie miałam w czym iść dzisiaj do pracy po wszystkie moje buty to mega wysokie swzpilki. Więc poszłam w takich wysokich . No i z-ca dyr. powiedział że go w kompleksy wpedzam bo razem ze szpilkami sięgam już do 184 wzrostu a on taki knypek mały. Zresztą od dyr. też wyższa jestem Stopy mnie bolą jak cholera i za namową czeko chodzę na bosaka po pracy Muszę sobie na gwałt kupić jakieś buty bo porażka. I niby mam 30 par a jak przyjdzie co do czego nie mam co założyć

Już bardziej zrozumialam stan twojego serduszka. Na pewno nie ma sie czym martwić na zapas
Dzięki za kciukasy
Zakupki suuuuuper zwłaszcza biała koszula z body (myślałam nad takim wynalazkiem, masz już jakieś tego typu? wygodnie się nosi?) i ta biała bokserka - boska Buciorki na obcasie też śliczności. Zdradż gdzie kupiłaś te skarby
I bardzo dobre podejście Anusiu, po co sie masz martwić, skoro nic może sie nie rozpętać. A tylko niepotrzebnie stracisz energię na zamartwianie sie.
Przez te Wasze podliczanie butków, to mnie korci, żeby swoje policzyć. Oczywiście szansy mam kruche, no chyba, ze chodzi o dziewictwo, wtedy mogę konkurować.
Mam nadzieję, że nie będzie uciążliwego w moim przypadku.. chociaż wczoraj takie samo uczucie miałam...trudności w oddychaniu, taki dyskomfort. Wiem już co to i czego mogę sie spodziewać, więc mi łatwiej...
Nawiązujac do koszuli, to szczerze powiem, ze szukałam dawno takiej i oczywiscie wczoraj przypadkiem na nią wpadłam. Ale...dobra jest do spódnicy, czy spodni z ługim stanem, bo najlepiej wyglada jak spódnica, czy spodnie zakrywają koszulę do momentu początku tych poziomych pasów. A w innym przypadku robią sie takie pufki jak sie schyle, czy siedzę. Ja preferuje kamizelkę do tego.
A ta bokserka jest koloru różu pudrowego.
Opisane i zbliżone ciuszki. -->> https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=2313
Buciorki też przypadkiem kupione(te na obcasie), bo weszłam do sklepu, bo rzuciły mi sie w oczy i nawet nie zagladała do innych sklepóp, żeby poszperać czy są ciekawsze...ale trudno. Teraz nie wolno mi zaglądać do butików... No dobra przyznaję sie..byłam wczoraj w jednym i widziałam ładniejsze.
Aaa...zapomniałam..pytała ś czy wygodna ta koszula...nie miałam okazji jeszcze złozyć na wyjście, ale myślę, że może być wygodniejsza niż standardowa koszula. Nie musisz nnic poprawiać i wciągać. To moja pierwsza tego typu.

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2010-03-31 o 14:00 Powód: dopisek
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 14:24   #2343
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Izka - ja właśnie dziś mam taki problem z koszulą - założyłam sobie zwykłą białą do spódniczki takiej trochę wyższej i na to kamizelka ale taka sweterkowa. I drażni mnie cały czas że co wstanę od biurka to musze koszulę poprawiać bo wyłazi i z przodu robi mi się pod kamizelką taki garb z guzików Chyba się rozejrzę za bluzką na body. Tylko zastanawiam się czy to nie ugniata za bardzo w kroku w spódnicy może jeszcze ale w obcisłych biodrówkach dżinsach?
Dopiero jak popatrzyłam na foto z wiadomości to widać że ta bokserka różowa A buciorków nie żałuj - takie z osiedlowych sklepików sa lepsze bo mniejsze podobieństwo że ktoś takie też ma. No a wogóle sa super, jak już zresztą pisałam
Stary 2010-03-31, 14:45   #2344
mooonik
Zakorzenienie

Hej

ale u mnie paskudna pogoda, deszcz pada i zimno bleeee

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Dziewczynki Kochane dziękuję śliczne za ciepłe słowa wierzę, że będzie dobrze!!
Przyznam się bez bicia, że nie nadrobiłam ale postaram się podczytać co naskrobałyście jak mnie nie było.
Mooniś nie wiedziałam, że masz psiaka Gratuluje
Paulinko na pewno będzie dobrze, ani się obejrzysz i wyniki się poprawią

ano mamy pieska od niedawna, szaleniec się już z niego zrobił, przegryzł nam dzisiaj kabel od ładowarki do telefonu i zabrał się za mój telefon, ale poza tym jest kochany

Cytat:

moooni nie przejmuj się, są ludzie i drobnoustroje.
Jak żelek?
Ołł je...gratuluję.
Łobuzie dziekuję. Będziemy uważać.

ano są
Żelik super, taką mam mięciutką skórkę po nim, prawie jak pupcia niemowlaczka

fajniutkie buciki upolowałaś te na obcasiku, balerinki troszkę mniej mi się podobają, bo nie lubię tych ćwieków i koszula super

Cytat:

Ahh czyli na razie nie wiadomo nic głupkowaty ten dyrektor troszkę
dobrze, że chociaż nie ma do Ciebie pretensji
hehe wpędziłaś w kompleksy pana

a torcikiem zarzucę, tylko pamiętaj, żeby okno zostawić otwarte, żeby się nie rozplaszczył na świeżo umytych oknach

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 16:31   #2345
soffera
Zadomowienie

Hej Dziubaski

Mam już WOLNE!!!! Juuuuhuuuuuuuuuu

Noc jakos przetrwalam wiec jest ok

Mooonik mialam nagrody dla dzieciakow i troche sie natachalam.
Jak tam Muniek sie miewa? Moja szanowna smierdzioszka wlasnie mnie traca nosem bo chce sie poprzytulac

Paulinko Moonik ma dobre serduszko i wziela psa ze schroniska

Izulec te leggi siegaja pod pepek i w koncu zero wystajacych boczkow
Super pierscionek, tunika i sweterek - widzialam je juz na zakupowym Buty swietne!

Aniu ladnie to podsumowalas, ja niby tez mam tyle ciuchow i butow a nie mam co ubrac
To nie zakwasy tylko odezwala sie kontuzja po wypadku.

Gdzie reszta?!

Ave

Edit:
Izka kupilam te: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...5&d=1269539322

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2010-03-31 o 16:53
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 17:34   #2346
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Cytat:
Hej

ano są
Żelik super, taką mam mięciutką skórkę po nim, prawie jak pupcia niemowlaczka

fajniutkie buciki upolowałaś te na obcasiku, balerinki troszkę mniej mi się podobają, bo nie lubię tych ćwieków i koszula super
moooni, a u nas pochmurno, troszkę kropiło.
Mówisz, ze stajesz sie niemowlaczkiem...
Dziękuję. Mojemu też się nie podobają.
Cytat:
Izka - ja właśnie dziś mam taki problem z koszulą - założyłam sobie zwykłą białą do spódniczki takiej trochę wyższej i na to kamizelka ale taka sweterkowa. I drażni mnie cały czas że co wstanę od biurka to musze koszulę poprawiać bo wyłazi i z przodu robi mi się pod kamizelką taki garb z guzików Chyba się rozejrzę za bluzką na body. Tylko zastanawiam się czy to nie ugniata za bardzo w kroku w spódnicy może jeszcze ale w obcisłych biodrówkach dżinsach?
Dopiero jak popatrzyłam na foto z wiadomości to widać że ta bokserka różowa A buciorków nie żałuj - takie z osiedlowych sklepików sa lepsze bo mniejsze podobieństwo że ktoś takie też ma. No a wogóle sa super, jak już zresztą pisałam
No właśnie Anusiu takie sytuacje mam na myśli. Ile można sie tak poprawiać.. To zalezy z jakiego materiału znajdziesz. Ten co ja mam to bardzo przyjemny materiał, nie sztywny, milutki, fajnie sie ociąga i jest cieniutki.
Cytat:
Hej Dziubaski
Izulec te leggi siegaja pod pepek i w koncu zero wystajacych boczkow
Super pierscionek, tunika i sweterek - widzialam je juz na zakupowym Buty swietne!
Edit:
Ej no nie 'mów' soffi. Ja mam takie leggi, ale NY, tyle, ze ciemne. A ja oglądałam te co masz w H&M, tyle, ze koloru nie było.
A kolor mniamci. No i ogólnie sam sex.
O ja nie chciałaś goodies-ów...ah Ty!
Dziekuję.
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 21:20   #2347
dzasta110
Wtajemniczenie

Cześć
Cytat:
Anusiu mnie też nie łatwo było się przestawić, bo czas zmienialismy z 2 na 3, a ja musiałam wstać o 5:15 i bałam sie, że nie przestawi mi sie automatycznie telefon. Obudziłam sie pół godziny przed czasem, żeby nie zaspać.

Możliwe, ze tak zabrzmiało, bo chciałam napisać wszystko naraz. A sprawa wygląda tak, że to zatykanie w piersi, o którym Wam wspominałam dotyczyło być może nerwobólu(być może, bo podał też inne powody, min. stres, lub od kręgosłupa nacisk). A ogólnie poza tym mam odchylony płat zastawki, a kardiolog twierdzi, że to nic poważnego. Pożyjemy zobaczymy.

Załącznik 2993334
Załącznik 2993335
Załącznik 2993336
ad1. uuu... no to rzeczywiście nieciekawą miałaś sytuację przy zmianie czasu
ad2. i tego się trzymaj
ad3. koszulina superaśna, a motylek - cudo

Cytat:
nie tylko jego... ja bym Ci sięgała do "pasa"

Cytat:
a u nas dziś spadł pierwszy wiosenny deszczyk - mówię Wam jak pachniało

Cytat:
świetne są takie dżinsowe leggi szkoda, że ja się w takich nie widzę ale za to kupiłam dziś sobie leggi bawełniane, odcień mlecznej czekolady , z guziczkami na dole - w lumpku of kors

jestem wykończona, dzieciaki w tym tygodniu dają nieźle popalić

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 21:47   #2348
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej
YCD się zaczyna, będę oglądać i odpisywać

A zapomniałabym widziałyście tą teklamę reala co taki piesek gania za ogonem i mówi "podzielą podzielą" - jest absolutnie rewelacyjna zwłaszcza ten pies...no dobra i kot też
Cytat:
Bedzie cuuudna bezsenna i bolesna noc

Gosia skad Ty bierzesz sily na ten aerobic?
I jak się spało? Żyjesz?

Skąd ja biorę siły......właśn ie ćwiczenia dają mi siłę. Zawsze po treningu sprzątam prasuję itd a jak wracam po pracy i zwyczajnie przeleżę to...już nic nie zrobię.

Cytat:
2. Gosiu nie na wątku nawet, tylko na smacznym wizażu- wiesz te okienka co mamy pod avkami, gdzie się dodaje przepisy i wyszło takie trolostwo, bo się okazało że zbanowana laska założyła następne konta i dawała prawie wszystkim z góry na dół oceny po pół gwiazdki (system 5 gwiazdkowy, gdzie 5 to najwyżej) np za to, że nie było zdjęcia, lub przepis zbyt banalny itp. Tak jak powiedziała Daget koniec miesiąca i debilizm totalny
3. co do Krakowa, owszem starówka jest piękna, Kazimierz też, ale dalej to już lepiej się nie wychylać, smród, brud i ubóstwo, niestety na moim osiedlu znalezienie kosza na śmieci graniczy z cudem wręcz
2. Hahaha niewiele rozumiem, ale co tam, popieram Cię debilizm totalny
3. Szkoda, jak już pisałam Kraków kojarzył mi się "pięknie", szkoda, że jest taki brudny

Cytat:
sprawa wygląda tak, że to zatykanie w piersi, o którym Wam wspominałam dotyczyło być może nerwobólu(być może, bo podał też inne powody, min. stres, lub od kręgosłupa nacisk).
myślę, że to nerwoból, tyle stresów czycha na nas każdego dnia i nawet jak się nam wydaje, że nic takiego się nie dzieje i w ogóle się nie denerwujemy to nasz organizm rządzi się własnymi prawami, stąd takie dziwne nerwobóle

O to mój kardiganek, chcę go kupić, właściwie to miałam kupić już w tą sobotę, ale mam postanowienie - muszę oszczędzać na wakacje, dlatego z ciężkim sercem kupiłam tylko jeden żakiet. Jestem zdyscyplinowana, ale przy najbliższej okazji kupuję to granatowe cudo!

Cytat:
Przez moje rozwalone buty nie miałam w czym iść dzisiaj do pracy po wszystkie moje buty to mega wysokie swzpilki. Więc poszłam w takich wysokich .

Wiesz, mam dokładnie to samo - też musze nad sobą pracować, żeby się za bardzo w pracy nie irytować i przejmować. Nie powiem - jestem dopiero na początku tej nauki ale zdrowie i życie ma sie tylko jedno a praca zawsze może być inna.
No no myślę, że to było takie pseudo narzekanie. Twoi szefowie z pewnością byli Tobą w szpilkach zachwyceni

Zgadzam się w 100%!
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-03-31, 23:00   #2349
malutka_24
Wtajemniczenie

Dobry Wieczór Żoncie
Wiecie co wk... się trochę. Moja kochana "bratowa" zaprosiła nas na chrzciny swojego synka ... przez gg normalnie jak przeczytałam od niej wiadomość to szczena mi opadła i to ma być wielka pani po studiach oczywiście odpisałam jej co myślę o tej formie zaproszenia odpowiedziała, że jeszcze będą roznosić zaproszenia

Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Malutka- Twoja cera dużo zyskała na nowym kolorku Jesteś rozświetlona i promienna. Jedno mi się nie podoba-twoje teksty , że wyszłaś niewyjściowo i grubo Jesteś piękna mamuśka mojego ulubieńca Dawidka , któremu ślę wieeeelkiego buziaka Wiesz zbliża się Wielki Czwartek Do modlitwy wiernych już "tradycyjnie " wpisałam malca Pamiętam
Izuś kochana Ty moja dziękuję ślicznie za komplement i za mszę czy zmieniałaś może ostatnio nr komórki, bo wysłałam Ci smsa, ale nie doszedł

Cytat:
Napisane przez czekoladka79 Pokaż wiadomość
A tak serio zdałam dzisiaj tego ohydnego egzamina .....

malutka_24 buziaczek od razu rozjasniony i promienny ..... i ja Ci dam grubą ......najgrubszą babą na tym wątku jestem JA !!!! i proszę mi tu nie dyskutować ...... mam już 105 w klacie
ad. 1
ad. 2 oj nie oszukujmy się, ale mam jeszcze jakieś 3 kg do zgubienia do wagi sprzed ciąży, w sumie jest ok, ale wkurza mnie mój brzuch

Mooonik
kiedyś farbowałam włoski szamponetkami z Pallette i byłam z nich zadowolona

Izka
dobrze, że wyniki ok. Dawidek fajowy po mamusi zakupki fajne Kiedyś też miałam podobne objawy jak Ty i w moim przypadku to był typowy nerwoból, po lekach przeszło

Paulinko
cieszę się, że jesteś zadowolona z urlopu, a co do badań to jak piszą dziewczyny wiesz co ci jest, a leki tylko pomogą

Anusia
będzie dobrze

Soffcia
jak plecki

Daget
jak ja Wam zazdroszczę tego balu
Stary 2010-04-01, 08:53   #2350
katarzinka
Wtajemniczenie

cześć

życie przed obroną nabiera rozpędu i rzadziej znów tu mogę bywać

pokrótce :
mąż zaczął maraton lekarski, ja mam anginę , a Agatka wyzdrowiała i jest dobrze

nie wiem już co do kogo napisać
więc ciesze się z zadowolonymi, przytulam te do pocieszenia i nawet jak mnie nie ma to jestem z Wami
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 09:26   #2351
agunia82
Zakorzenienie

Hej laseczki

Ja jakoś weny na wizaż nie mam Żyję już świętami i tym, że od jutra cztery dni wolnego mam W końcu odpocznę, jutro po śniadanku śmigamy do moich rodziców

Katarzinko dużo sił dla Ciebie

No... to miłego dnia Jak coś ciekawego napiszecie to się pojawię

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 09:31   #2352
soffera
Zadomowienie

Witam Was

Sasiedzi juz mnie drecza wiertarka Co za dranie!

Gazu brak, na szczescie mam czajnik bezprzewodowy Sniadanko zjem na miescie bo zaraz wyruszam na łowy prezentowe ale takze na spozywke - boooziuu umre.... Juz widze tych wyglodniałych ludzikow przepychajacych sie o wszystko

Izka nie bylo mojego rozmiaru goodiesow wiec czekajac na dostawe znalazlam sobie jegginsioki. Jestem b. zadowolona.

Dzasta tez bym chciala takie legi jak Twoje, ja normalnych kupic nei umiem bo na razie mam wszystkie za krotkie!

Gosia zyje zyje ale mlodo to sie nie czuje

Malutka pewne rzeczy to kwestia kultury osobistej nie ukonczonych studiow

Katarzinka slicznie to napisalas Trzymamy zeby juz wszystko szlo gladko. Kolejna z angina! Kuruj sie myszko!
Stary 2010-04-01, 09:51   #2353
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cześć Kurczaki

U mnie dziś rano było tylko 1 stopień na plus Niezła wiosna. Zastanawiałam się czy kozaki wyciągać Nie mam już nastroju do pracy, a jeszcze dziś cały dzień, a jutro puszczają nas z pracy podobno o 12 Oczywiście to jeszcze plotka, którą słyszałam już wczoraj - więc to nie prima aprilis
Cytat:
a torcikiem zarzucę, tylko pamiętaj, żeby okno zostawić otwarte, żeby się nie rozplaszczył na świeżo umytych oknach
Będe pamiętać o oknie
Cytat:
Aniu ladnie to podsumowalas, ja niby tez mam tyle ciuchow i butow a nie mam co ubrac

Edit:
Czyli nie tylko ze mną jest coś nie tak
Na mnie takie leggi wyglądają gorzej niż biodrówki, tzn moja big es wygląda gorzej Fajny jest ten kolorek
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
nie tylko jego... ja bym Ci sięgała do "pasa"
Nio wiesz - małe jest piękne ale tylko w wydaniu żeńskim
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość

A zapomniałabym widziałyście tą teklamę reala co taki piesek gania za ogonem i mówi "podzielą podzielą" - jest absolutnie rewelacyjna zwłaszcza ten pies...no dobra i kot też

No no myślę, że to było takie pseudo narzekanie. Twoi szefowie z pewnością byli Tobą w szpilkach zachwyceni
Widziałam - niezła jest
No włąśnie chyba te szpilki zadziałały
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Wiecie co wk... się trochę. Moja kochana "bratowa" zaprosiła nas na chrzciny swojego synka ... przez gg normalnie jak przeczytałam od niej wiadomość to szczena mi opadła i to ma być wielka pani po studiach oczywiście odpisałam jej co myślę o tej formie zaproszenia odpowiedziała, że jeszcze będą roznosić zaproszenia

Anusia
będzie dobrze
No ma tupet - nie ma co
dziękuję
Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
życie przed obroną nabiera rozpędu i rzadziej znów tu mogę bywać

pokrótce :

nie wiem już co do kogo napisać
więc ciesze się z zadowolonymi, przytulam te do pocieszenia i nawet jak mnie nie ma to jestem z Wami
Duże buziole dla Was
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Ja jakoś weny na wizaż nie mam Żyję już świętami i tym, że od jutra cztery dni wolnego mam W końcu odpocznę, jutro po śniadanku śmigamy do moich rodziców

No... to miłego dnia Jak coś ciekawego napiszecie to się pojawię
No to już odliczasz godziny Rozpisz się coś

Wreszcie zabrałam z domu fotki moich karteczek świątecznych - obiecałam fotki pokazać moooniczkowi I jescze fotka karteczki którą zrobiłam męzowi na urodzinki - mąż ma bzika na punkcie krów jeśli można to tak nazwać ale to długa historia
A karteczki takie sobie - nie dorównuję do pięt daguni i innym artystkom z wizażu.

Edytowane przez Anusia_piekniusia
Czas edycji: 2010-04-01 o 09:57
Stary 2010-04-01, 09:56   #2354
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

soffi - owocnych łowów prezentowych i bezstresowych zakupów

Jeszcze zapomniałam o fotce bluzeczki z żabotem którą kupiłam w zeszłym tyg. - obiecałam fotkę malutkiej i izce A wczoraj na szybciora kupiłam jeszcze buty - nie jestem zadowolona w 100% ale do pracy mogą być (w końcu w czymś musze chodzić).
Stary 2010-04-01, 10:21   #2355
agunia82
Zakorzenienie

Anusia nie rozpiszę się
Ładne karteczki, podziwiam wszystkich, którym się chce za taką robotę brać. I wyobraźnię też trzeba mieć Ta z krową jest genialna

A teraz coś na poprawę humoru

http://www.youtube.com/watch?v=NdoHH...ure=popt00us09

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 13:28   #2356
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Agunia dziękuję Przydało by się poprawić sobie humor bo dużo pracy i urwanie głowy mam, tylko że ja nie mam youtube w pracy

A wogóle wszystkie dziewczyny nam zrobiły psikusa i się pochowały Wyłazić bo wezmę pałę

Nie uwierzycie co nam nasi genialni informatycy w npracy wymyślili. Mamy na swoich kompach taki status dostępności jak na gg Tzn zielone kółeczko że jestem przy kompie, które się zamienia na żółte jak odchodze od kompa, pomarańczowe mogę sobie dać jako "nie przeszkadzać" i czerwone jak mnie nie ma. Normalnie już jak w BigBratherze mamy, teraz jak pójdę na ploty do koleżanki to już będą wiedzieć że poszłam sobie Acha - statusy można sobie podpatrzyć na naszej wewnętrznej stronce internetowej.
Stary 2010-04-01, 13:42   #2357
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Witam czwartkowo. dzis sama siedze w pracy .

Anusiu super karteczki. Bardzo podoba mi sie ten poprzekrecany napis . a urodzinowa krowa wymiata. Bluzeczka z zabocikiem, bardzo ciekawa, choc osobiscie nie lubie zabotow Ale wam wymyslili z tymi statusami, widac ze sie im nudzi.

Agus ja jutro tez mam wolne

Sofka udanych zakupow. Ja tam na szczescie nie musze

Moonik miejscowka, fajna moj brat mial tam Studniowke jakis czas temu i bardzo mi sie z zewnatrz podobalo

Izus klulo ja w klatce piersiowej i ogolnie zle sie czula ale teraz jest podobno lepiej.

Katarzinko duzo zdrowka dla calej rodzinki i duzo sily

Malutka zaproszenie przez gg, to straszne ze kultura w cywilizacji zanika....

Biere sie do pracy, choc dopiero co przyszlam

Znalalam wczoraj na necie taka fajna bluzeczke wieczorowa i juz sie na nia napalilam, ale cena mnie o malo co nie zabila. Jednak juz sobie wszystko obcykalam i chyba ja sobie sama uszyje . W takim kobaltowym albo chabrowym kolorze. Co Wy na to?

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2010-04-01 o 13:52
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 14:38   #2358
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam dziewczyny
Coś się rozłożyłam we wtorek wieczorem trzęsło mnie, wszystko bolało i ten wstrętny katar a raczej woda... wczoraj to myślałam, że mi nos odpadnie cały dzień się męczyłam z tym dziadostwem. Dziś mnie strasznie szczypie nos i pod nosem a do tego jest zaczerwieniony...chyba zmiana klimatu tak na mnie podziałała..
Na szczęście juest już lepiej...

A zapomniałam się Wam pochwalic urodzinowym prezentem od mężusia... otóż sprawił mi pakiet relax w salonie piękności czyli peeling całego ciała a potem dwugodzinny masaż myślałam, że stamtąd nie wyjdę tak mi było dobrze... super niespodziewajka była, bo nigdy bym się nie domyśliła a on już przed wyjazdem miesiąc szukał tego dla mnie

Izulekfajowe zakupki

Anusia śliczne karteluszki a urodzinowa dla mężusia boska!!
I zakupki też fajne

Mooniś Ty to masz złote serduszko wrzucałaś już fotki psiaka?? będę musiała jednak nadrobic co nie co...

Katarzinko kuruj się Kochana zdróweczka życzę

Agunia hihi fajowy kociak

Sofciu udanych zakupków

Dageciku miłej pracki i pokaż bluzeczkę

Tak ten czas szybko leci a ja wogóle nie czuję, że święta tuż tuż... nie mam pojęcia co zrobic do jedzenia...a, że będzie nas tylko dwoje to za dużo nie będę się wysilac, tym bardziej, że czasu nie mam bo pracuję nawet w sobotę

Edit. Dageciku bluzałka super - bardzo mi się podoba

Edytowane przez paulinaizabela
Czas edycji: 2010-04-01 o 14:39
paulinaizabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 15:04   #2359
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Anusiu super karteczki. Bardzo podoba mi sie ten poprzekrecany napis . a urodzinowa krowa wymiata. Bluzeczka z zabocikiem, bardzo ciekawa, choc osobiscie nie lubie zabotow Ale wam wymyslili z tymi statusami, widac ze sie im nudzi.

Znalalam wczoraj na necie taka fajna bluzeczke wieczorowa i juz sie na nia napalilam, ale cena mnie o malo co nie zabila. Jednak juz sobie wszystko obcykalam i chyba ja sobie sama uszyje . W takim kobaltowym albo chabrowym kolorze. Co Wy na to?
Dziękuję Ale i tak się nie umywają nawet od twoich karteczek
Bluzeczka BOSKA I ty byś dała radę taką uszyć ? Masakra. To może uszyjesz od razu dwie ?
Cytat:
Coś się rozłożyłam we wtorek wieczorem trzęsło mnie, wszystko bolało i ten wstrętny katar a raczej woda... wczoraj to myślałam, że mi nos odpadnie cały dzień się męczyłam z tym dziadostwem. Dziś mnie strasznie szczypie nos i pod nosem a do tego jest zaczerwieniony...chyba zmiana klimatu tak na mnie podziałała..
Na szczęście juest już lepiej...

A zapomniałam się Wam pochwalic urodzinowym prezentem od mężusia... otóż sprawił mi pakiet relax w salonie piękności czyli peeling całego ciała a potem dwugodzinny masaż myślałam, że stamtąd nie wyjdę tak mi było dobrze... super niespodziewajka była, bo nigdy bym się nie domyśliła a on już przed wyjazdem miesiąc szukał tego dla mnie

Anusia śliczne karteluszki a urodzinowa dla mężusia boska!!
I zakupki też fajne
1. Na pewno przez ta zmianę klimatu dobrze że już lepiej
2. Super praezent ci mężuś sprawił Ja na takim czymś byłam przez ślubem - też to był prezent zresztą. Ale poszłabym znów
3. Dziękuję
Stary 2010-04-01, 15:20   #2360
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:

Edit. Dageciku bluzałka super - bardzo mi się podoba
Kuruj sie, na pewno to ta klimatyczna zmiana dala Ci w kosc. A dziekuje za bluzeczke ,. Super prezencior, az zazdraszczam takiego masazu

Cytat:
Dziękuję Ale i tak się nie umywają nawet od twoich karteczek
Bluzeczka BOSKA I ty byś dała radę taką uszyć ? Masakra. To może uszyjesz od razu dwie ?
Praktyka czyni mistrza . Sama sie caly czas doszkalam. A co do bluzeczki to nie wyglada zbyt pracochlonnie. Przezroczysty material to organza a ten grubszy to satyna z lykra i kremowe stebnowania, bez fiszbin, a podobne rekawki mam w jakiejs bluzce wiec wykroj tez bede miec . Wiec zobaczymy. Cena materialu ok 30 zł do tego zamek i gumka do dekoldu ( 5 zł), maszyna i cierpliwosc...I tym oto sposobem zaoszczedze 280 zł.

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2010-04-01 o 15:23 Powód: normalnie literki pozjadalam ....
Stary 2010-04-01, 15:24   #2361
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dagecik to taka droga ta bluzka
super, że umiesz wszystko sama zrobic

A ja się dzisiaj zakręciłam i ubrałam dwie różne skarpetki
hehe czarne podkolanówki ale z innymi wzorkami - tak mi mąż po praniu złożył w jedną parę
Stary 2010-04-01, 15:28   #2362
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Dagecik to taka droga ta bluzka
super, że umiesz wszystko sama zrobic

hehe czarne podkolanówki ale z innymi wzorkami - tak mi mąż po praniu złożył w jedną parę
Ale Cie maz urzadzil...

No wlasnie tyle kosztuje 320 zł. Mlodej Polskiej Projektantki Kasi Zapały
Stary 2010-04-01, 15:33   #2363
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Ale Cie maz urzadzil...

No wlasnie tyle kosztuje 320 zł. Mlodej Polskiej Projektantki Kasi Zapały
no właśnie hihi na szczęście jeszcze nikt się nie kapnął mam nadzieję...

nigdy bym tyle za bluzkę nie dała...
fajnie, że taka zdolniacha z Ciebie i potrafisz sobie zrobic co Ci się podoba
Stary 2010-04-01, 15:38   #2364
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
nigdy bym tyle za bluzkę nie dała...
fajnie, że taka zdolniacha z Ciebie i potrafisz sobie zrobic co Ci się podoba
Moj maz tez tak to ujal tylko dosadniej . Nie wszystko umiem sobie zrobic ale jesli nie potrzeba zbyt wielkiej filozofii to czasami cos sobie tam sklece. Tym bardziej jesli jest taka wygorowana cena. Bluzki za 20-30 nie oplaca sie szyc bo sam material tyle wychodzi ale w tym przypadku....
Stary 2010-04-01, 16:24   #2365
soffera
Zadomowienie

No ładnie widze ze dalej kusiscie fatałaszkami....

Wróciłam, ale to nie koniec. Musze jeszcze raz jechac na spozywke a juz padam... Na szczescie sprawa prezentow zakonczona. Nawet dla siebie zakupiłam bo kto będzie o mnie dbać jak nie ja sama. Sa juz zapakowane i czekaja na godzine zero

Izka melduje ze zakupilam ten sam sweter co Ty w H&Mie - był za taka cene ze grzech nie brac a super lezy i wyglada

Anusia zakupy fajne
Krowa boska!

Agunia kot wymiata Ołłłłł jeeeee

Daget cena faktycznie niezla Chetnie zobacze jak Ci wyszla ta bluzka

Paulinko co za boski prezent dostałaś!!!
Stary 2010-04-01, 16:37   #2366
paulinaizabela
Zakorzenienie

Sofciu widzę, że szalejesz na zakupkach a ja właśnie robię listę co będę robiła i co muszę kupic...na szczęście dużo tego nie będzie. W święta będziemy sami, wieczorkiem tylko idziemy do znajomych...

Ja w Polsce trochę poszalałam z zakupkami ubraniowymi i jak znajdę czas po świętach raczej dopiero to porobię fotki.
Kupiłam sobie butki takie jak Kasica wrzucała fotki - szare koturny zamszowe kojarzycie??

o takie mam szare http://www.tandem-obuwie.pl/slides/0101_lut.JPG kupiłam w Gdyni, w sklepie za 79,99 fajne są i bardzo wygodne

Edytowane przez paulinaizabela
Czas edycji: 2010-04-01 o 16:48
paulinaizabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 18:39   #2367
mooonik
Zakorzenienie

Hej

no to mam wolne ale za to czekają mnie jeszcze zakupy, gotowanie, resztka sprzątania
podobnie jak Soffi uwielbiam te tłumy które się przeganiają w poszukiwaniu co tańsze

Sofferko mojego mogę dziś nazwać śmierdzioszkiem, tak mi się wytarzał w jakichś suchych trawach a potem jeszcze wpadł w jakieś błoto, masakra
ale tak poza tym to jest kochany wczoraj ćwiczyliśmy siad i nawet łapał- dopóki dostawał smaka a jak już bez, to się odwrócił tyłkiem i poszedł
a gdzie Ty masz te wystające boczki

Dzasta taki wiosenny deszczyk jest super, tylko u mnie było brzydko i szaro i zimno- jesiennie wręcz
gdzie fotka zakupu

Gosia widziałam tą reklamę- R-E-W-E-L-K-A !! "o kurcze.." i tak zapitala ten psiak

Izuś do niemowlaczka to mi jeszcze trochę brakuje, ale jakbym się cofnęła jakieś 29 lat w rozwoju to kto wie

Malutka Twoja bratowa mnie powaliła na łopatki zaproszenie przez gygy normalnie szczyt wszystkiego
dziękuje za inf o Palette ale ostatecznie nie maluje włosków teraz, dopiero po świętach się wybiorę do fryzjera

Katarzinko dużo siły tam dla Was, masz już ustalony termin obrony? I zdrowiej tam szybko

Agunia kociak świetny, uwielbiam takie filmiki ze zwierzakami w rolach głównych

Paulinko pewnie przez zmianę miejsca Cię wzieło choróbsko, dużo zdrówka dla Ciebie a Muńka wklejałam zdjęcia, musisz poszperać
ale dostałaś cudny prezent a skarpetki ja sobie sama składam, bo mój ma takie zdolności jak i Twój, też miesza mi różne pary

Anusia dziękuje za karteczki podobają mi się te króliki z ząbkami- świetne !!! no i urodzinowa krowa rewelacyjna
a gdzie butki kupiłaś- ładne i obcasik nie za wysoki

Daget już to kiedyś pisałam, ale muszę powtórzyć- chyba nigdy nie wyjdę z podziwu dla Twojego talentu, za taką bluzeczkę się brać- szacuneczek Kochana i przyznam, że też bym za tyle kasy jej nie kupiła

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Dziewczyny właśnie zauważyłam dzisiejszy żart od redakcji

FiSaSh - serwis tylko dla zmotoryzowanych mrówek

dobre

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 19:17   #2368
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Cytat:
Praktyka czyni mistrza . Sama sie caly czas doszkalam. A co do bluzeczki to nie wyglada zbyt pracochlonnie. Przezroczysty material to organza a ten grubszy to satyna z lykra i kremowe stebnowania, bez fiszbin, a podobne rekawki mam w jakiejs bluzce wiec wykroj tez bede miec . Wiec zobaczymy. Cena materialu ok 30 zł do tego zamek i gumka do dekoldu ( 5 zł), maszyna i cierpliwosc...I tym oto sposobem zaoszczedze 280 zł.
No proszę jaka gospodarna kobieta z ciebie Nie mogę się doczekać az zobaczę jak ci wyszło
Cytat:
No w końcu prima aprilis

Cytat:
Wróciłam, ale to nie koniec. Musze jeszcze raz jechac na spozywke a juz padam... Na szczescie sprawa prezentow zakonczona. Nawet dla siebie zakupiłam bo kto będzie o mnie dbać jak nie ja sama. Sa juz zapakowane i czekaja na godzine zero

Anusia zakupy fajne
Krowa boska!
1. No właśnie - święte słowa Ja jak sobie cos kupuję nieplanowanego to tak zawsze mówię tżtowi
dziękuję
Cytat:
Kupiłam sobie butki takie jak Kasica wrzucała fotki - szare koturny zamszowe kojarzycie??

o takie mam szare http://www.tandem-obuwie.pl/slides/0101_lut.JPG kupiłam w Gdyni, w sklepie za 79,99 fajne są i bardzo wygodne
U nas w sklepie widziałam je za 59 zeta Mierzyłam ale jakoś przekonana nie byłam. A też mi się podobają bardzo
Cytat:
Anusia dziękuje za karteczki podobają mi się te króliki z ząbkami- świetne !!! no i urodzinowa krowa rewelacyjna
a gdzie butki kupiłaś- ładne i obcasik nie za wysoki

dziękuję Butki kupiłam w ccc - 89 zł.
Dopiero teraz zauważyłam a cały dzień kukałam za wizaż i nic, brawo dla mojej spostrzegawczości

Ja sie zabrałam za sprzątanie w szufladach z bielizną - wyrzuciłam na łóżko ich zawartość czyli majtki, staniki, rajstopy i skarpetki i teraz myślę jak je z powrotem upchać aby było bardziej praktycznie. I stwierdzam, że mam za dużo kolorowych rajstop
Stary 2010-04-01, 20:21   #2369
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
cześć
pokrótce :
kciuki za siłę w maratonie i zdrówka

Cytat:
Dzasta tez bym chciala takie legi jak Twoje, ja normalnych kupic nei umiem bo na razie mam wszystkie za krotkie!
a dla mnie wszystkie są za długie muszę zawsze jakoś kombinować, żeby były w miarę dobre

Cytat:
Nio wiesz - małe jest piękne ale tylko w wydaniu żeńskim

Wreszcie zabrałam z domu fotki moich karteczek świątecznych - obiecałam fotki pokazać moooniczkowi I jescze fotka karteczki którą zrobiłam męzowi na urodzinki - mąż ma bzika na punkcie krów jeśli można to tak nazwać ale to długa historia
A karteczki takie sobie - nie dorównuję do pięt daguni i innym artystkom z wizażu.
ad1. dobre...
ad2. karteczki superaśne mogę sobie zapisać kilka zdjęć na dysk?? Plosie

Cytat:
Nie uwierzycie co nam nasi genialni informatycy w npracy wymyślili. Mamy na swoich kompach taki status dostępności jak na gg Tzn zielone kółeczko że jestem przy kompie, które się zamienia na żółte jak odchodze od kompa, pomarańczowe mogę sobie dać jako "nie przeszkadzać" i czerwone jak mnie nie ma. Normalnie już jak w BigBratherze mamy, teraz jak pójdę na ploty do koleżanki to już będą wiedzieć że poszłam sobie Acha - statusy można sobie podpatrzyć na naszej wewnętrznej stronce internetowej.
strach się bać co wymyślą następnym razem

Cytat:
S A M A ? ? ? kurczę, podziwiam

Cytat:
jednym słowem mężuś zrobił psikusa, być może nieświadomie

Cytat:
Dzasta gdzie fotka zakupu

---------- Dopisano o 18:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:45 ----------

Dziewczyny właśnie zauważyłam dzisiejszy żart od redakcji

dobre
ad1. fotka? jednych legginsów? może za jakiś czas jak jeszcze coś dokupie
ale jak chcesz podpatrzeć moje ostatnie łupy lumpkowe to proszę
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3272
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3275
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3276
ad2. rzeczywiście - niezły dowcip administracja wymyśliła

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"

Edytowane przez dzasta110
Czas edycji: 2010-04-01 o 20:27
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 22:22   #2370
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Hej. Wypiłam właśnie ciemne piwko - mąż mi kupił i chyba idę spać. Ciężki dzień dzisiaj miałam w pracy i jutro też czeka mnie łapanie zakrętów. No, ale nic to...później będą święta i w końcu po 1,5 miesiąca postu zjem sobie ciasta Jakoś tak bardzo "słodka" nie jestem, ale już trochę mnie do cukru ciągnie.
Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Wiecie co wk... się trochę. Moja kochana "bratowa" zaprosiła nas na chrzciny swojego synka ... przez gg
OMG strasznie musi swoje dziecko szanować...

Cytat:
nie chciałabym wyjść na wredną ale...najważniejsze, że Agatka wyzdrowiała "starzy" jakoś sobie poradzą

Cytat:
Sniadanko zjem na miescie bo zaraz wyruszam na łowy prezentowe ale takze na spozywke - boooziuu umre.... Juz widze tych wyglodniałych ludzikow przepychajacych sie o wszystko
Haha cieszę się, że jakoś żyjesz
Czemu ruszasz na łowy prezentowe? Jaka to okazja? (może cosik przegapiłam).
Ludzie w sklepie przed świętami - tak tak uwielbiam. dzisiaj za głupimi 4 filetami śledziowymi stałam jakieś 10 minut.

Cytat:
U mnie dziś rano było tylko 1 stopień na plus
a u mnie ciepło, rano było z lekka chłodna ale po południu już ok.

Cytat:
Ciiiii bo jak nasi to usłyszą to gotowi to samo wprowadzić. Czysty debilizm a gdzie środowisko pracy przyjazne pracownikowi W moim zakładzie umarło

Cytat:
W takim kobaltowym albo chabrowym kolorze. Co Wy na to?
ciekawa bluzeczka Sama taką uszyjesz??? Już to mówiłam, więc się powtarzam ale to komplement - zdolniacha z Ciebie!

Cytat:
SSSUUUPPPPEEERRR aż mojemu mężowi przeczytałam, najpierw musiałam dodać, że nie czytam tego, żeby go zmotywować bo jak znam swojego męża to gotów za kilka dni to jakiegoś większego miasta mnie przetransportować, żeby też mi taką przyjemność zrobić
W ogóle mój mąż muszę Wam powiedzieć jest kochny. Myślimy nad wakacjami i on ciągle tylko o jednym kierunku mówi, więc w końcu go pytam czemu właśnie tam a on mi na to, że dlatego, że ja nie byłam nad oceanem a mówiłam, że bym chciała być, więc on chce moje marzenie spełnić. Kocham go
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
ale jak chcesz podpatrzeć moje ostatnie łupy lumpkowe to proszę
o kurna masz dar "grzebacza". Szacun Jakoś nie potrafię nigdy nic fajnego wyszperać, ale znam osoby, które potrafią i super ciuchy w lumpkach kupują.
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości