|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Rocznik `92 ! Najlepszy! <33
colds a co to za R w ogole ?
|
|
|
|
#3242 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.a bo jak byłam z takim jednym to tu ciągle zerkał mimo, iż obiecał mi, że nie będzie tego robił. ba, jak się dowiedziałam o tym to się wypierał.. zresztą, znowu tu zerka ;p. ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- koleś, którego poznałam 3lata temu na imprezie. typowe ciacho, za którym lata większa część dziewczyn z mej wielkiej miejscowości . ba, od tego czasu i ja jak Go widze to mam mokro
|
|
|
|
|
#3243 |
|
Zakorzenienie
|
czujcie motyw wczoraj do mnie laska przyburzyła.
wchdoze do autobusu, ona wchodzi na mnie palcem i "oo polaczka, jajkami bedzie rzucać" (yyy i ja ide do wyjścia a jej kolezanka do niej "myslałam ze ci za***ie tą parasolką hahaha" a szma.cisko zawsze sie na mnie tak patrzy i cos gada;/ kur.wa czuje, ze niedługo tak czy inaczej mnie pobiją po.je.by![]()
Edytowane przez K0G0 T0 0BCH0DZI Czas edycji: 2010-04-01 o 13:07 |
|
|
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
Zapisałam sie na kurs samoobrony
zleje was potem wszystkie
|
|
|
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
przez to jak opisywałaś to Twoje uciekanie przed tymi gówniarami to mi się kojarzysz z tym takim strusiem pędziwiatrem
|
|
|
|
#3246 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lepiej spie.przac niz zęby zbierac mam tyyyyyyyyyyyyyyyyle sprawdzianów na cały miesiąc przez to ze do konca kwietnia musza mi wystawic oceny bo ide na praktyki ze szoook. |
|
|
|
|
#3247 |
|
Rozeznanie
|
joł, pół godziny temu wstałam
![]() zaraz idę na śniadanko (tort ) i może coś porządnego zjem![]() muszę umyć włosy i zrobić sobie peeling twarzyczki. poczytać książkę, bo po świętach ma być już obcykana, a nawet nie zaczęłam. wczoraj wieczorem się wkur.wiłam na tego B. jeszcze bardziej. bo pomyślałam sobie, że może on tak przy mnie zaprasza tż i zaznacza, że ja mam nie przychodzić, bo to może męskie spotkanie? No wiecie, taka 18 ale męska (B. jest trochę ciotowaty, taki filozof od 7 boleści, co to go złego w życiu nie spotkało i jaki to on biedny ohh i ahh---> pewnie ma małego cham). i sobie myślę dobra, wyje.bongo, choć mógł to zrobić dyksretniej. ale co się wieczorem dowiaduję?! że naszą koleżankę to zaprosił. Więć znów czułam się megaponiżona, ale poszłam z tym spać. I jak dzisiaj wstałam to, stwierdziłam, że (za przeproszeniem) pierd.olę hu.ja je.banego i leję na niego moim ciepłym moczem. asiek, na samoobronę?! Ale fajnieeeeeeeeeeeeeeeeee ![]() ![]() będziesz jak suzan i bree z gotowych na wszystko z kimś się naparzać?
|
|
#3248 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3250 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3252 |
|
Zakorzenienie
|
oszukałyscie dzisiaj juz kogos??
|
#3253 | |
|
Zakorzenienie
|
nie bij
![]() Cytat:
![]() ja rok temu ![]() też widzę poprawę cery, dzięki tabsom Taki kurs podstaw? Czy jakaś sztuka walki? Też chciałam się zapisać, na krav-magę ale to podobno nie dla mnie.. Poza tym wszystko jest od 18. roku życia.. ![]() wolne, a ja musiałam wstać dziś o 5., aby jechać do lekarza.. jestem wykończona..
|
|
|
|
|
#3254 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też, ja też się odchudzam
codziennie skakanka, jak na razie całe 15 minut bo mi się sznurki zawijają
|
|
|
|
#3255 | |
|
Zakorzenienie
|
mądra dziewczynka ;p---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- Cytat:
|
|
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
grunt to mieć pomysł
|
|
#3257 |
|
Wtajemniczenie
|
ja wkrecilam kolezanke ze jestem w ciazy i uwierzyla, bo akurat chodzilam taka smutna i sie pare razy z moim bylym spotkalam i ona to widziala :p
i tego K wkrecilam ze go kocham ze musialam mu to powiedziec bo dluzej juz tak nie moglam. hah wiecie co mi odpisal? ze kiedys chcial sie ze mna spotykac ale zobaczyl ze jestem spoko i nie chcial mnie skrzywdzic ze szkoda by mu bylo zerwac ze mna kontakt i ze mozemy byc przyjaciolmi kochankami :p (bo ona co 2 tyg pisze do klientek i potem znaku zycia nie daje olewa, juz taki jest. a ja to wszystko wiem bo znam te klientki i z reszta sie z nim przyjaznie :p) a potem dzwonie on w szoku nie chcial odebrac ja napisalam ze nic nie musi gadac ze ja mu cos powiem a to w nocy bylo. i dzwonie i mu mowie prima aprilis a on mi esa napisal ze foch ze teraz to mam przerabane! ja pytam aha i co mi zrobisz a on ze teraz to mysli o sexie, ja na to to przyjedz a on hehe dzis za pozno jutro.. albo pojutrze :p a mnie tez wkrecili. kolezanka sie przeprowadza 30 km stad, i jej kumpela domnie pisze ze ona tez sie wyprowadza i to daleko.. a ja sie wkrecilam:p i kolega. pisze do mnie niby takie bajery i tak ostro raz pisalismy (a on ma dziewczyne) i mi napisal ze ta jego dziewczyna arch na gg przeczytala ;p a ja w szoku bo ja znam i mamy wspolnych znajomych i dupa hhehe
|
#3258 |
|
Rozeznanie
|
obrzydliwe nieco...
|
|
#3259 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nikogo nie wkręciłam i raczej tak zostanie, mnie tez nikt ;p nie lubię się już bawić w prima aprilis ;p
|
|
#3260 |
|
Zakorzenienie
|
hahahaha ja powiedzialam TŻtowi ze jestem w ciąży a on taki powazny sie nagle zrobił,...;d jaką mine mial jak powiedzialamm prima aprilis!!
![]() nie chce mi sie nic!:pp
|
#3261 |
|
Zakorzenienie
|
wykończycie tych chłopaków
coffi a jak tam Tobie bez tż-a ?
|
|
#3262 |
|
Rozeznanie
|
ja nikogo nie wkręciłam dzisiaj, i też nie zamierzam.
otaczają mnie ludzie obrażalscy bez poczucia humoru, więc nie mam ochoty na prima aprilisowanie z nimi -.- ej, znalazłam wyglądający na całkiem smaczny przepis na kurczaka a la KFC : >>kurczak ala KFC<<
|
|
#3263 |
|
Zakorzenienie
|
Ostro sprzatam...
Wrócilam od tz, hihi proacowalismy w ogrodzie, ja grabałam jakies kawałki drewna z trawy i zamiatałam w budzie z narzedziami robilam miejsce na motor, tż jakieś popioły zamiatał i na taczkach to wywoziliśmy za dom na kupe... Jak już skonczylismy to tż do mnie: "Hmmm... Kocie, myslałem, ze pokrecisz sie po ogrodzie, a Ty tak ładnie pracowałaś, dzieki Tobie w godzine sie uwinołem, tak bym 2,5godz. sprzatał, dziekuje Ci!" ![]() ![]() Zaraz ide zamowic pizze, bo namowilam tate zebysmy na obiad zjedli... ---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:06 ---------- Ja bede chodzic moze do ojca tż, bo on jest wicemistrzem polskim w... yyy... czymś tam, miał kiedys szkole sztuk walki, teraz bedzie moze odnawial... Jak dojdzie do skutku, to tez bede uczeszczac... ---------- Dopisano o 16:11 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ---------- Dołacze sie, ale po swietach, bo teraz nie ma bata zeby sie udało... |
|
|
|
#3264 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. hahaha |
|
|
|
|
#3267 |
|
Zakorzenienie
|
Od wtorku i basta
bo w pon to ostatni dzien swiat wiec i tak juz pewnie nic nie zostanie ![]() Też bym sobie pobiegała, ale nie moge bo mam problemy z kręgosłupem i lypa :p |
|
|
|
#3268 |
|
Zakorzenienie
|
tez bym sobie pobiegala ale nie mam odpowiedniego obowia ...
Colds masz specjalne buty do biegania czy takie zwykle w jakich na codzien chodzisz;p? Ide na siatkowke. |
|
|
|
#3269 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak będę faktycznie już biegać, tak pewno, że pewno to kupie specjalne ![]() http://www.youtube.com/watch?v=astISOttCQ0&feature=fvw
|
|
|
|
|
#3270 |
|
Zakorzenienie
|
wpierdzieliłam całe orzeszki
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:07.

.
i ja ide do wyjścia a jej kolezanka do niej "myslałam ze ci za***ie tą parasolką hahaha"

mądra dziewczynka ;p