|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1531 | |||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
tylko wtedy sierpień/wrzesień ![]() Cytat:
spóźnił się cztery dni ![]() mojej G. brat jeździ co roku stopem po Europie. fajnie. Cytat:
![]() a mogłabyś zrobić takie zdj z daleka jak to ogólnie się prezentuje, czy duże itd? hej ![]() Cytat:
![]() ale mogę w bibliotece miejskiej dzisiaj sprawdzić, zaraz sobie zapiszę. za jakieś 3-4 h dam Ci odpowiedź. potrzebujesz konkretnych rozdziałów czy całych książek? Cytat:
![]() Marilyn ! nie Marylin ! ![]() ja już nic tu w pokoju więcej nie maluję, nie zmieniam, nie dokupuję. za 2 miesiące już nie będę tu mieszkać. ja przez dwa lata jak nosiłam aparat to miałam tylko ze dwa razy barany. I zawsze gubiłam te gumki. siostra do mnie dzwoni : S: no cześć Martyś, podrzucisz mnie do Urzędu Stanu Cywilnego? Ja: no spoko. S: bo muszę kilka dokumentów załatwić.. na ślub. Ja: .... ślub? bierzecie ślub? S: prima aprilis. Ale podrzuć mnie ![]() wróciłam wcześnie, bo o 1:00 byłam w domu. wszyscy się tam narąbali (goście tych pozostałych dwóch dziewczyn, które robiły 18stkę razem z P.) i w ogóle cuda się działy. więc wyszłyśmy sobie z G. przed północą i poszłyśmy na spacer ![]() zero żywych dusz w mieście. a tak ciepło było, że nie mogłam sobie odmówić tego i wróciłam piechotką do domu ![]() lecę się ubierać, skoczę do tej biblioteki i potem do siostry. buziakensy żbikensy ;* PS. COLLECTAIBLE na FV ![]()
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. ![]() Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2010-04-01 o 09:40 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#1532 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b
Cytat:
![]() Cytat:
z chęcią bym zrobiła z daleka, ale bardzo ciężko zrobić zdj. telefonem i tak cudem zrobiłam tą panoramę. może mniej więcej to Ci się przyda ona m 366cm, ja mam ścianę długości ok 420/21 cm i trzeba było po obu strona zostawić 28,5 cm. Pokombinuję z tym zdj. Ogólnie czeka nas jeszcze malowanie na inny kolor reszty ścian, bo biały jest tylko przy fototapecie. ![]() mi jeszcze nie dawała tych gumek- baranków, lwów itd. ![]() ![]() ![]() kupiłam sobie wczoraj maseczkę do włosów z gliss kur i jestem mile zaskoczona. ![]() ![]() lecę zrobię neska'e i do wosu. i jeszcze dżuma mnie czeka.
![]() |
#1533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I można by pogadać z kimś, kto już tak się na wakacje wybrał. Takie źródło najpewniejsze. Ja to jakieś motylki mam do wysyłania ![]() Myślałam, że umrę dziś. Poszłam do łazienki, myje sobie ząbki i nagle mnie tak brzuch zaczął boleć. Zgięłam się w pół od razu, a to dalej boli, jakby mnie rozrywali. Położyłam się na podłodze, zimny pot mnie zalał (cała mokra byłam) i jęczę w tej łazience. Mama przyleciała i myślała, że sobie żart prima aprilisowy robię, z 5 min mi nie chciała uwierzyć. A ja leżę, łzy w oczach i już wytrzymać nie mogę. W końcu tabletkę mi dała, do łóżka się doczołgałam i przeszło. A moja siostra najlepsza. Pyta się: 'Karolina, ty piłaś jakąś wódkę wczoraj?' ![]() Idę tarasy myć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1534 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
![]() Na chwilunię przybyłam. Cytat:
![]() Hej, jasne. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ----------- Miłego dnia. ![]() Edit: Chciałam Wam jeszcze przekazać, żebyście weszły na forum biologiczne i zobaczyły jak pojechali w końcu temu Kaamilowi. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1535 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś już lepszy nastrój? ![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18263619] Dzień dobryyyy ;***. mam dość.pier.dolę to wszystko. nie wiem po co poszłam dzisiaj do szkoły.nie dość że nic konstruktywnego nie zrobiliśmy to na dodatek na angielskim nauczycielka zastanawiała się czy should pisze się przez 'h' czy 'ch' . no kur.wa . ![]() zły dzień. ech[/QUOTE] ![]() ![]() to nie chodź i już ![]() Cytat:
ja czasem się zastanawiam, czy powinnam docenić to jej "wyciągnięcie ręki". ale to na prawde było żenujące. spytała na gg, czy do niej przyjade na majówkę. co z tego, że mam maturę w maju ![]() poza tym, na gg? masz całkowitą rację z tym odżywianiem. ja swojego czasu miałam jakąś manię, że ciągle miałam wyrzuty sumienia, że jem niezdrowe/słodycz/smażone. a wiem doskonale, że to przez to mam masakryczne paznokcie, że bywam stale zmęczona, że nie mogę się skupić na jednej rzeczy zbyt długo... Cytat:
![]() ła, ja bym się bała ![]() szczerze to w życiu autostopem bym nie pojechała i za granicę to tym bardziej ![]() podziwiam ![]() Cytat:
![]() nie mam w ogóle pomysłu na siebie. Cytat:
nie wiem czemu się tak dzieje, na prawdę to dziwne. Cytat:
![]() bałam się, że jakoś będzie kiepska, a tu proszę. jasne ![]() ![]() mam dziś od rana masakryczny dzień. wczoraj byłam na winie u koleżanki i załamywałam sama siebie jeszcze bardziej, jestem w tym najlepsza. ciągle marudze i smęcę. mam ochotę usiąść i ryczeć. czemu jestem taka głupia? to straszne uświadomić sobie, że wiedza, która się ma jest niewystarczająca... |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1536 |
Zakorzenienie
|
#1537 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1538 |
Zakorzenienie
|
w brico marche chyba.
i nie chcieli powiedzieć ile zapłacili ![]() mimo, że jest leżący to go pionowo powieszę, bo tak mi bardziej pasuje no i w sumie nawet nie wygląda tak źle. tak ma być i już. o. a ten z prawej był brudny, i tak by go nie kupili, ale o tym już chyba pisałam. Marta, jak coś to gg ![]() secret_admirer sprawdziłam te książki w bibliotece - są tylko w czytelni, więc nie mogę ich wziąć do domu, jedynie można pokserować. (jeżeli potrzebujesz konkretnych rozdziałów mogę je skserować i Ci wysłać pocztą tradycyjną)
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. ![]() Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2010-04-01 o 12:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#1539 | |
Zadomowienie
|
Nie wiem w sumie czy był jakiś trudniejszy. Ale to raczej nie to, że oni są głupsi czy coś przecież.
Cytat:
![]() ![]() Dzień dobry ;* W sumie nie mam nic ciekawego do powiedzenia, bo od rana myję drzwi i okna ![]() A rano obudził mnie sms od takiego jednego z pytaniem czy może do mnie przyjechać. Wyobraźcie sobie, że macie jedną, jedyną osobę w której kiedykolwiek byłyście zakochane tak na maksa, i 4 lata nic się między Wami nie wydarzyło (już nie wspominając, że on nigdy u Was w domu nie był), i nagle ta osoba pisze coś takiego. Serce zaczyna się tłuc itd. A on wtedy pisze, że potrzebuje, żeby ktoś mu przetłumaczył fragment instrukcji do auta. Edytowane przez czijo Czas edycji: 2010-04-01 o 13:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1540 | ||
Zakorzenienie
|
Bry. ;***
Cytat:
![]() Jasne, cześć. ![]() Cytat:
![]() Ja bardzo chciałabym pojechać gdzieś stopem, na początek gdzieś niedaleko. Chociaż mam średnio przyjemne doświadczenia, bo jak w te wakacje wracaliśmy z TŻem z Mazur to trafiliśmy na trochę wieśniackie towarzystwo. ![]() Właśnie - Prima Aprilis! ![]() --- Padam z nóg. ![]() ![]() A tż łaził po sklepach i kupił mi marynarkę w pepitkę. Ten to ma full of free time. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-04-01 o 13:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1541 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1542 |
Zadomowienie
|
Ech. W sumie lepiej by było dla mnie, gdybym nie miała z nim w ogóle kontaktu. Im jest starszy, tym większy z niego palant i tym częściej obcowanie z nim jest jak walenie się kijem między żebra. Nie znam większego egoisty. Ale za każdym razem, kiedy już mam nadzieję się uwolnić, on robi coś takiego, i zawsze działa to na mnie tak samo. Chociaż mi powiedział wyraźnie, że jestem jego PRZYJACIELEM. Tak, w rodzaju męskim. Tylko ta przyjaźń jest jakoś tak całkowicie jednostronna.
Jestem oficjalnie kretynką ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1543 | |
Konto usunięte
|
ja też poproszę
![]() Cytat:
![]() o jaaa ![]() Dzień dobryy ;*. taki ładny dzień dzisiaj , słoneczko świeci ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1544 |
Zakorzenienie
|
No i w dodatku 12 lat ma
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18287577]ja też poproszę ![]() motylek się przyda ![]() o jaaa ![]() [/QUOTE] A mi to możecie jeszcze jakieś okna, dachówki lub winorośl wysyłać ![]() Teraz już tak, chociaż trochę boli, nie wiem co to było. Tak na dole brzucha... macica ? (nie wiem dlaczego, ale macica kojarzy mi się z Martą ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1545 |
Wtajemniczenie
|
Czeeść
![]() Moja prezentacja przeszła dziś kolejną przemianę, zmieniłam prawie wszystko oprócz wstępu ![]() Wczoraj robiłam sobie arkusz z matmy, jest ok. Mam nadzieje, że takie zadania będą na maturze, bo jak nie ![]() Pogoda jest super, więc zaraz wychodzę z domu ![]() A co do takiego podróżowania stopem, to naprawdę świetna sprawa, ale ja nie wiem czy bym się odważyła. Tż mi to proponował 1000 razy, bo sam czasem sobie tak pojedzie. Dzisiaj Prima Aprilis muszę coś mu wymyślić ![]() Miłego dnia ![]() ![]()
![]() |
#1546 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale dałam się wkręcić.
![]() ![]() Koleżanka mi przesłała link do plotka, a tam nagłówek 'Uczniowie liceum bojkotują koncert kultowego zespołu' i zdjęcie z tego apelu, na którym mieliśmy fazę. No i nabrała mnie. ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1547 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() też się bałam tej jakości, ale wyszło na prawdę fajnie ![]() wiesz jakie ja mam wrażenie? że nie doceniasz siebie i swojej wiedzy, którą na pewno masz. Jeżeli sugerujesz się testami to ![]() ![]() ![]() ten cholerny drut mi haczy polik od środka. ![]() ![]()
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-04-01 o 16:21 Powód: błędy orto |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1548 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() dziś dostałam od tżta truskawki ![]() ![]() wszyscy mi mówią, że się nie doceniam, że powinnam w siebie uwierzyć. cholera, ale trudno to zrobić, skoro nie widzi się efektów w postaci super wyników z matur. a sugeruję się testami no bo o... to one mają niby tą wiedzę odzwierciedlić, to od wyniku jaki na nich osiągnę zależy, czy się dostanę. ale już nie smęcę, mimo, że coraz trudniej jest mi powstrzymywać się od tego, żeby usiąść i ryczeć. będziesz miała zmasakrowany policzek ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1549 |
Zakorzenienie
|
Ja już mam, taki szorstki, pocięty jest od wewnątrz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1550 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Testy nie są w 100% odzwierciedleniem wiedzy. Dobrze wszystkie wiemy, że nie jest łatwo wbić się w klucz... i jeżeli wszyscy Ci to mówią to nie gadaj głupot więcej. Więcej wiary w siebie samą! już mam. mam dosyć tego wosku, bo pewnie znowu go zjem. ![]() po Majce idę na spacerek z siostrą. ![]()
![]() |
#1551 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ciekawe, jakie są mocniejsze ![]() Zaraz zobaczę, co się da zrobić ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Nie zregenerował się? ![]() ![]() ![]() Ogólnie to mi orto powiedziała, że niby taka prosta wada, a to tu się nie tak ustawiają, tu inaczej i jest ciężko nad nimi zapanować ![]() Umyłam i wywoskowałam auto ![]() ![]() ![]() Zaraz idę sprzątać w szafie ![]() Marta, a w tyłek chcesz za takie gadanie? ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-04-01 o 17:56 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1552 |
Zakorzenienie
|
niby przyjadę, ale to przecież na 1-2 noce, więc co mi po tym pokoju
![]() tym bardziej, że rodzice niedługo będą zmieniać miejsce zamieszkania ![]()
#1553 |
Zakorzenienie
|
Właśnie, kupujecie tą działkę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1554 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() to moje ulubione owocki, dostałam na poprawę humoru, i ciastko z truskawkami ![]() ostatnio jakoś lepiej się dogadujemy ![]() smacznego ![]() ![]() no, ślicznie, i ciepło w słońcu - aż klimy użyliśmy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() tata też mnie "spałował" za marudzenie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1555 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jejku jak ja Wam <które zdały> zazdroszczę tego prawka. ![]() Cytat:
![]() ja też lubię takie duże czerwone i słodziutkie truskaweczki, do tego b.lubię pomarańcze (których kiedyś nie cierpiałam), banany, ananasy itd. itd. ![]() weź daj spokój, dobrze, że tego nie czuję. spacer bardzo orzeźwiający. ![]() Karolina! olśniło mnie, może masz grypę żołądkową?! jak będzie bolał Cię tak brzuch to idź do lekarza, bo wirus teraz panuje. Moja kuzynka wczoraj urodziła i nikt nie może wejść z bliskich do szpitala bo ten wirus. I tak właśnie sobie o tym przypomniałam.
![]() |
#1556 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() my też zdamy, a co! ![]() ![]() ![]() (widzicie cholera - w to wierzę, wierzyłam i co? ![]() no to łap czerwoniutką! ![]() albo jakaś torbiel Ci pękła ![]() ja wiem, że to tragiczniejszy scenariusz, ale ja miałam podobnie wtedy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1557 |
Raczkowanie
|
do MTYNAI:
zadzwonie za sekudę do kuzynki, która pracuje w bibliotece, kilkaset km ode mnie, ale zobaczę co da się zrobic. Jesli nie będzie możliwości mogłabys mi skserowac rozdziały o teatrze, a koszty Ci jakoś zwrócę (np przelewem na konto)? Zadzwoniłam. Powiedziała, że jutro popatrzy. Więc dam Ci jeszcze znac. Dziękuje Ci bardzo ![]() Edytowane przez secret_admirer Czas edycji: 2010-04-01 o 19:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1558 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już prędzej ten wyrostek, co Justyna mówiła, tylko, że wtedy z boku boli, a mnie cały bolał. Cytat:
Ale już mnie nic nie boli, więc raczej nic nie pękło. Może sobie tam rośnie i coś gniecie. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1559 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1560 |
Zadomowienie
|
Żbikiiii, założyłam konto na fejsbuku
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:28.