etorebka cz.VII, już mamy wiosenną kolekcję!! - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-01, 19:01   #3871
karolinaa
Wtajemniczenie

Dot.: etorebka cz.VII, już mamy wiosenną kolekcję!!

Cytat:
Napisane przez karolcia2106 Pokaż wiadomość
Udało mi się dodać tylko te 3 fotki bo reszta wciąż mi nie wchodzi ;|
chciałam się dopytać czy jeśli ma się tak "rozłożoną" torebkę to zmieści się książka A4 i jeśli się nosi na długim pasku to to jak zamek się układa bo zaczyna za mną chodzić ta torebka ale wedłu strony wymiary nie sprawiaja wrażenia dużej torebki bo wacham się między tą a marellą ktoś ją zamówi ?????????

Chcesz podarować uśmiech dzieciom wyślij kartkę więcej na: http://marzycielskapoczta.pl/
karolinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 19:01   #3872
201608151053
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lily6789 Pokaż wiadomość

W każdym razie, właśnie kliknełam Mizense Pelaye i w środę lecę ją odebrać, także postaram się pstryknąć jakieś fotki, oczywiście jeśli będziecie chciały ją jeszcze zobaczyć.

Skoro odbierasz osobiście, to obejrzyj przy okazji Marellę (fuksja!) i tego obśmiewanego kurczaczka A potem zdaj relację na temat kolorów w realu
201608151053 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 19:12   #3873
iwona200
Zakorzenienie

Dziś mi wysłali torebki A dziś je zamówiłam i wpłaciłam pieniążki Chyba będę je miała jeszcze na święta
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 19:12   #3874
karolinaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam Dziewczęta!

Od kilku dni Was obserwuję i nacieszam oczy Waszymi zdobyczami.
Chciałabym się ponownie do Was przyłączyć (ponownie, ponieważ już kiedyś miałam przyjemność uczestniczenia w tym wątku, ale to było baaardzo dawno temu i nie wiem, czy któraś z Was mnie jeszcze pamięta ;-) ).

W każdym razie, właśnie kliknełam Mizense Pelaye i w środę lecę ją odebrać, także postaram się pstryknąć jakieś fotki, oczywiście jeśli będziecie chciały ją jeszcze zobaczyć.
Strasznie zła jestem na siebie bo nie wykorzystałam kodu żadnej z Was, a mój wygasł i tak oto kupiłam torebke bez zniżki, echh to moje gapiostwo.. :P
I głodu torebkowego też jak na razie do końca nie zaspokoiłam, po cały czas chodzi mi jeszcze bo głowie beżowa Alice.. Myślę, że niedługo znowu będę biegać po Krk, żeby ją odebrać.. no ale czas pokaże, czy uda mi się zebrać tyle pieniążków, bo Pelaya to oczywiście prezent od pana Zajączka .

Mam nadzieję, że przyjmiecie do swego grona kolejną torebkomaniaczke (może teraz już trochę mniejszą.. ), byłoby mi baardzo miło.

Pozdrawiam! :- ))
ja też przyłączam się do prośby zobaczenia marelli jestem jej prawie pewna ale nie wiem jak z kolorem i tymi rączkami bo według strony powinna być pojemna a i mam pytanko wam też tak się brudzi skórka w elvie nie wiem ja to dokładnie określić nie chodzi o typowe plamy ale jakby ta skórka taka ciemniejsza sie zrobiła "przyciemniała"

Chcesz podarować uśmiech dzieciom wyślij kartkę więcej na: http://marzycielskapoczta.pl/
karolinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 19:14   #3875
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
Witam Dziewczęta!

Chciałabym się ponownie do Was przyłączyć (ponownie, ponieważ już kiedyś miałam przyjemność uczestniczenia w tym wątku, ale to było baaardzo dawno temu i nie wiem, czy któraś z Was mnie jeszcze pamięta ;-) ).

Strasznie zła jestem na siebie bo nie wykorzystałam kodu żadnej z Was, a mój wygasł i tak oto kupiłam torebke bez zniżki, echh to moje gapiostwo.. :P
I głodu torebkowego też jak na razie do końca nie zaspokoiłam, po cały czas chodzi mi jeszcze bo głowie beżowa Alice.. Myślę, że niedługo znowu będę biegać po Krk, żeby ją odebrać.. no ale czas pokaże, czy uda mi się zebrać tyle pieniążków, bo Pelaya to oczywiście prezent od pana Zajączka .

Mam nadzieję, że przyjmiecie do swego grona kolejną torebkomaniaczke (może teraz już trochę mniejszą.. ), byłoby mi baardzo miło.

Witamy, witamy

Pelaya to dobry wybór, do mnie też ona już leci

---------- Dopisano o 17:14 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ----------

Cytat:
Napisane przez karolinaa Pokaż wiadomość
ja też przyłączam się do prośby zobaczenia marelli jestem jej prawie pewna ale nie wiem jak z kolorem i tymi rączkami bo według strony powinna być pojemna a i mam pytanko wam też tak się brudzi skórka w elvie nie wiem ja to dokładnie określić nie chodzi o typowe plamy ale jakby ta skórka taka ciemniejsza sie zrobiła "przyciemniała"
w elvie mi sie to nie działo, ale w pheby owszem wystarczy gąbką mokrą przetrzeć
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 19:20   #3876
sarong
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez monika9725 Pokaż wiadomość
uwielbiam wszystkich, którzy tworzą tę wątek
za wyjątkową atmosferę i oczywiście za tą nić porozumienia w kwestii miłości do torebek
...i za to, że chętnie i ciepło przyjmują nowe

sarong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 19:23   #3877
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Nie znoszę pytań "o, znowu nowa torebka?" - niby neutralnie wypowiedziane, ale jeśli pada 5 raz to irytuje. Odpowiadam: "nie, nie nowa, mam ja JUŻ 2 miesiące" Ja tam nie komentuje, że ktoś wydaje kasę np. na sprzęt do kuchni (np. ubijaczkę piany do mleka ), choć ja bym w życiu tego nie kupiła, bo pewnie bym użyła 2 razy i koniec, a poza tym nie kręcą mnie takie gadżety. Więc dlaczego ktoś komentuje moje torebki, perfumy, sushi etc? Tym bardziej, że wg mnie nie wydaję wcale na to fortuny. Moja sprawa i tyle.
Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Dominiique od ubijaczki do mleka to Ty sie odczep, sama chce sobie taka kupic
Ja tez zawsze o ubijaczce marzyłam serio i wciąż planuje kupić
Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
nebya nie mam slow ja nie dostaje zadnych PW, czyli wychodzi na to, ze moje zakupy sa slabe, czuje sie pominieta
Jak masz płakać to Ci mogę coś machnąć tylko powiedz czy mam ci nawrzucać żeś galerianka, czy że jesteś za chuda/gruba czy może kazać ci lecieć do londynu po miętowy lakier z hm

A swoją drogą okropne że tak ludzie sobie kompleksy leczą wrzucając komuś za to że coś sobie kupił. Ja osobiście zazdraszczam fajnych zakupów ale żeby za nie komuś przykrość robić to normalne nie jest
Cytat:
Napisane przez sarong Pokaż wiadomość
Moja koleżanka - już takim naprawdę bezczelnym - mówi z uśmiechem:
"a kto bogatemu zabroni?" I wierzcie mi TO DZIAŁA A mina zazdrośnicy - bezcenna
Oooo dobre
Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Anetuniaa jak praca?
super w pokoju 4 osoby, ja i trzech chłopa a poza tym to ok, dzisiaj sie wynudziłam bo wszyscy pisali raporty i nie mieli czasu mnie uczyć, troche mi tylko powiedzieli co będę robić. A chłopaki mi opowiadali jakieś śmieszne rzeczy
A jak u Ciebie słoneczko wyjaśniło sie wszystko? Ostatecznie jest dobrze?

Ej tak nasmarowałyście że nie dałam rady wszystkiego uczciwie nadrobić więc przyznaje się że po łebkach obleciałam
Stary 2010-04-01, 19:25   #3878
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:
Witam Dziewczęta!

Witam
Wszystkie fotki mile widziane .Jeśli można mi tak napisać to: rozgość się
Cytat:
Napisane przez harajuku-fish Pokaż wiadomość

Co do Fisashu czyli serwisu dla zmotoryzowanych mrówek to jestem zachwycona tą nazwą...i czuję się, że w domu jestem....bo ja zdradzę Wam sekret mam na nazwisko mrówka...przysięgam na wszystko że Was nie wkręcam i do tego jestem zmotoryzowana....tzn prawie bo skończyłam jazdy
no jestem zachwycona i humor mam jeszcze większy po zobaczeniu tego........;] zastanawiam się nad napisaniem do Złośliwca (bo On tutaj rządzi prawda?) o formę jakiejś nagrody bo chyba nie spodziewał się, że znajdzie się jakaś mrówka na forum

Super ( o ile nie wkręcasz z tą Mrówką)

Cytat:
Napisane przez k4te Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Tak sobie Was tutaj podczytuję co jakiś czas, aż w końcu postanowiłam sama dołączyć, chociaż nie wiem, czy mam z czym, bo na razie jestem dumną posiadaczką jednej, szarej Emilki, którą bardzo kocham i dużo eksploatuję A widziałam, że niektóre z Was to mają całą etorebkową kolekcję Ja jeśli chodzi o torebki jestem wybredna, więc mam ich mało i zazwyczaj biegam tylko z jedną cały czas (no i nigdy nie chce mi się ich przepakowywać ), ale ostatnio ostrzę sobie zęby na czarną Anę, czekam tylko do urodzin
No i wątek z real zdjęciami jest super - muszę się przyznać, że jeszcze zanim zaczęłam się udzielać na wizażu (FiSaShU ) to właśnie trafiłam na tamten wątek i dzięki temu zdecydowałam się na zakup Emilki
Witam Super, że jest nas więcej. Mam i szarą Emilkę i czarną Ane- tę drugą oczywiście polecam, świetna jest

Zamówię niedługo Iko dla siostry i dla siebie turkusową Flavię- w końcu się zdecydowałam Najwyżej ją odeślę jeśli kolor w rzeczywistości nie będzie mi się podobał. Kliknę ją i już, bo później będę jak zwykle żałować, że tak długo się zastanawiałam

Bardzo ładnie proszę o korzystanie z mojego kodu- jest taki zapomniany

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 19:31   #3879
creativve
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Kica. Pokaż wiadomość
wg mnie zawieszona na długim pasku traci urok
Ja się na nia czaję, tylko zastanawia mnie jedno - czy ona zachowuje taki prostokątny kształt, czy musi być wypchana po brzegi by tak ladnie się układała jak na Twoim zdjęciu? Nie chcialabym żeby robił sie flaczek, gdy mam tylko parę rzeczy w torbie.. jak z nią jest?

creativve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 19:33   #3880
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Fotki Mabel na długim pasku ( on wcale nie jest taki bardzo długi i chyba lepiej nosic ją w rece )
Nie podoba mi się na ramieniu ... ale w rączce prezentuje się bardzo fajnie .

Nie było mnie tu cały dzień - byłam na świątecznych zakupach ... aha i mamie bardzo podobały sie kolczyki, które jej kupiłam (dzisiaj ma imieniny)

Działo się tutaj coś ciekawego dzisiaj ?

edit. Karolag gdzie są zdjęcia Twoich bucików ?

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Edytowane przez Iduś
Czas edycji: 2010-04-01 o 19:34
Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 19:37   #3881
karolcia2106
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karolinaa Pokaż wiadomość
chciałam się dopytać czy jeśli ma się tak "rozłożoną" torebkę to zmieści się książka A4 i jeśli się nosi na długim pasku to to jak zamek się układa bo zaczyna za mną chodzić ta torebka ale wedłu strony wymiary nie sprawiaja wrażenia dużej torebki bo wacham się między tą a marellą ktoś ją zamówi ?????????
Zeszyt A4 mieści się bez problemu...i nawet można tak zagiąć tę "klapę". A na długim pasku zamek sie układa tak jak na zdjęciu, klapa ładnie opada w dół

Looking for heaven, found the devil in me
Well what the hell I'm gonna let it happen to me

karolcia2106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 19:47   #3882
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Anetuniaa Pokaż wiadomość
super w pokoju 4 osoby, ja i trzech chłopa a poza tym to ok, dzisiaj sie wynudziłam bo wszyscy pisali raporty i nie mieli czasu mnie uczyć, troche mi tylko powiedzieli co będę robić. A chłopaki mi opowiadali jakieś śmieszne rzeczy
Zazdroszcze

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Działo się tutaj coś ciekawego dzisiaj ?

edit. Karolag gdzie są zdjęcia Twoich bucików ?
Idus obiecuje jutro wkleic Bo dzis sie troche za porzadki wzielam
Musze wkoncu popakowac i powynosic stare ciuchy i zrobic miejsce na nowe A tak ciezko mi sie z nimi rozstac
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 20:01   #3883
anah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
Doszła moja Felicity Trochę nerwów mnie to kosztowało niestety przy zamówieniu w moich danych zmieniłam numer telefonu ale kurier i tak dzwonił do mnie Dziwne A jakbym faktycznie miała inny numer telefonu to nie dodzwoniłby się (podawałam tel mojej mamy) Ale w każdym bądz razie moja chanelka już na mnie czeka Niestety mojej mamie w ogolę się nie podoba
Oni zapisuja numer a potem ciągle dzwonią na ten sam. Ja na poczatku na etorebce podałam domowy i za pierwszym razem na ten nr zadzwonił, potem zmieniłam na komórkę a on ciągle dzwonił na domowy. jakbym była w terenie toby się nie dodzwonił
Dziś to w ogóle nie dzwonił na żaden numer.

Cytat:
Witam Dziewczęta!

Witaj czekam na zdjęcia

Cytat:
Napisane przez k4te Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny Tak sobie Was tutaj podczytuję co jakiś czas, aż w końcu postanowiłam sama dołączyć, chociaż nie wiem, czy mam z czym, bo na razie jestem dumną posiadaczką jednej, szarej Emilki, którą bardzo kocham i dużo eksploatuję A widziałam, że niektóre z Was to mają całą etorebkową kolekcję Ja jeśli chodzi o torebki jestem wybredna, więc mam ich mało i zazwyczaj biegam tylko z jedną cały czas (no i nigdy nie chce mi się ich przepakowywać ), ale ostatnio ostrzę sobie zęby na czarną Anę, czekam tylko do urodzin
No i wątek z real zdjęciami jest super - muszę się przyznać, że jeszcze zanim zaczęłam się udzielać na wizażu (FiSaShU ) to właśnie trafiłam na tamten wątek i dzięki temu zdecydowałam się na zakup Emilki
witaj ponownie

Cytat:
Phi! Ukryję je przed Tobą! ()

Cytat:
Napisane przez monika9725 Pokaż wiadomość
uwielbiam wszystkich, którzy tworzą tę wątek
za wyjątkową atmosferę i oczywiście za tą nić porozumienia w kwestii miłości do torebek

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
Dziś mi wysłali torebki A dziś je zamówiłam i wpłaciłam pieniążki Chyba będę je miała jeszcze na święta
następna będzie miała torebki na Święta

ja to jeszcze dzisiaj czekałam na buty i dostałam są super, ale Elvie to mój dzisiaejszy hit i jestem zachwycona. na prawdę sie sobie dziwię...
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 20:02   #3884
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Idus obiecuje jutro wkleic Bo dzis sie troche za porzadki wzielam
Musze wkoncu popakowac i powynosic stare ciuchy i zrobic miejsce na nowe A tak ciezko mi sie z nimi rozstac
Trzymam za słowo

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 20:19   #3885
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
no to masz dobrze
a fajne chociaż te chłopy?
czym się będziesz zajmować?
Stary 2010-04-01, 20:20   #3886
harajuku-fish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość

Super ( o ile nie wkręcasz z tą Mrówką)
nie, nie wkręcam musiałam to napisać bo jak zobaczyłam ten nowy FISASH i ten podpis to oplułam monitor.... że taki zbieg okoliczności....ogólnie mało kto mi po imieniu mówi
w szkole podstawowej to wiadomo-przerąbane było jak poznałam Tż-na internecie, i się jeszcze nie znaliśmy osobiście to się przekomarzaliśmy (jak nie znaliśmy swoich nazwisk) kto ma gorsze Tż też ma niezłe, ale jak stwierdził pobiłam go bezapelacyjnie poza tym są 2 wizażanki, które mogą to potwierdzić

IWONA200 ja też dzisiaj zamówiłam i zapłaciłam za moją Anę-i już jest status że ją wysłali także jutro się spodziewam kuriera

Edytowane przez harajuku-fish
Czas edycji: 2010-04-01 o 20:22
harajuku-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 20:22   #3887
sarong
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość

Nie było mnie tu cały dzień - byłam na świątecznych zakupach ... aha i mamie bardzo podobały sie kolczyki, które jej kupiłam (dzisiaj ma imieniny)
A widzisz...Lepsze niż patelnia
Najlepsze życzenia dla Mamy

sarong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 20:25   #3888
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
no to masz dobrze
a fajne chociaż te chłopy?
czym się będziesz zajmować?
no jak to?

chłopami

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 20:32   #3889
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
no jak to?

chłopami
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 20:35   #3890
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Jakos Mabel juz mi sie nie podoba ale mam wielka ochote na Alice kusi mnie ten granat gdzy szarosci juz mam za duzo. Mama nadzieje ze jutro pojawia sie fotki granatowej Alice
tylko mojego rabaciku nadal brak wszyscy za pobraniem widocznie biora.

ZpraszaM Do KorzystaniA z Mojego Kodu

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 20:37   #3891
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Jak masz płakać to Ci mogę coś machnąć tylko powiedz czy mam ci nawrzucać żeś galerianka, czy że jesteś za chuda/gruba czy może kazać ci lecieć do londynu po miętowy lakier z hm
No ja bym się takiej propozycji nie oparła

Cytat:
No to dobrze Będziesz miała na pewno wesoło U mnie jest ok, teraz już piłeczka nie jest po mojej stronie, ale ja jestem w porządku jak coś. Dzięki, że pytasz

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość
No nie! Kobieta mnie znowu w tym wątku bije (i to chyba ta sama nawet znowu!). Matka dzieciom, kto by pomyślał
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 20:37   #3892
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
Jakos Mabel juz mi sie nie podoba ale mam wielka ochote na Alice kusi mnie ten granat gdzy szarosci juz mam za duzo. Mama nadzieje ze jutro pojawia sie fotki granatowej Alice
tylko mojego rabaciku nadal brak wszyscy za pobraniem widocznie biora.

ZpraszaM Do KorzystaniA z Mojego Kodu
Mnie też kusi granat
Tylko nie do końca odpowiada mi jej kształt, jest taka jamnikowata, wolałabym żeby wyższa była......

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 20:39   #3893
Kica.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez creativve Pokaż wiadomość
Ja się na nia czaję, tylko zastanawia mnie jedno - czy ona zachowuje taki prostokątny kształt, czy musi być wypchana po brzegi by tak ladnie się układała jak na Twoim zdjęciu? Nie chcialabym żeby robił sie flaczek, gdy mam tylko parę rzeczy w torbie.. jak z nią jest?
na tych zdjeciach, gdzie mam ją na przedramianiu wewnątrz była tylko wrzucona tylko bluzka . zupełnie pusta moze być nieco sflaczała, ale już z czymś niedużym w środku utrzymuje kształt
Stary 2010-04-01, 20:43   #3894
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Fotki Mabel na długim pasku ( on wcale nie jest taki bardzo długi i chyba lepiej nosic ją w rece )
Hlip hlip ja chcę turkusową Mabel

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 21:00   #3895
losek78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Hlip hlip ja chcę turkusową Mabel

ja też - szanowny Pan kurier dzis nie przyjechal - oczekuje wiec jutro na niego
-jego ostatnia szansa

a nawiasem u mnie jest caŁkiem miŁy Pan kurier z DHL
Stary 2010-04-01, 21:01   #3896
neffa
Raczkowanie

Witam was, trafiłam na ten wątek kilka dni temu szukając opinii w necie o etorebkach i też zostałam "zassana"
W rezultacie wczoraj osobiście odebrałam swoje pierwsze dwie etorebki - turkusową Flavię i czarną chanelkę.
Flavią jestem zachwycona! ma piękny, niespotykany kolor, którego nie daje się, jak widzę "złapać" na żadnym zdjęciu. To nie jest taki typowy turkus, raczej przygaszony szaro- zielono - niebieskawy. Zdecydowanie ciekawszy niż na katalogowym zdjęciu, tak mnie się przynajmniej wydaje.

Przy okazji przepytałam pana K. co w trawie piszczy i dowiedziałam się, że podobno po świętach mają być prawdopodobnie jakieś dwa nowe modele torebek. Natomiast co do kolorystyki, to raczej nie przewidują nowych kolorów innych modeli, co mnie zmartwiło, liczyłam na rozszerzenie gamy kolorystycznej Mabel. Bardzo podoba mi się ta torebka, ale drugiej trukusowej nie chcę, a fiolet nie bardzo mi pasuje - chyba, że miałaby to być bardziej śliwka niż typowy fiolet.
Na razie się waham...

Pozdrawiam wszystkie torebkomaniaczki

P.S. mój kod rabatowy 31b23b98 zapraszam!
neffa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 21:09   #3897
DariaKelly
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez neffa Pokaż wiadomość

Przy okazji przepytałam pana K. co w trawie piszczy i dowiedziałam się, że podobno po świętach mają być prawdopodobnie jakieś dwa nowe modele torebek.

będą nowości, dzieki za info
DariaKelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 21:11   #3898
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
no jak to?

chłopami

no to robotna będzie aż 3 do obrobienia
Stary 2010-04-01, 21:11   #3899
anah
Zakorzenienie

Cytat:
No nie! Kobieta mnie znowu w tym wątku bije (i to chyba ta sama nawet znowu!). Matka dzieciom, kto by pomyślał
jestem przeciwniczką bicia, ale dotyczy to tylko dzieci

Cytat:
Napisane przez neffa Pokaż wiadomość
Witam was, trafiłam na ten wątek kilka dni temu szukając opinii w necie o etorebkach i też zostałam "zassana"
W rezultacie wczoraj osobiście odebrałam swoje pierwsze dwie etorebki - turkusową Flavię i czarną chanelkę.
Flavią jestem zachwycona! ma piękny, niespotykany kolor, którego nie daje się, jak widzę "złapać" na żadnym zdjęciu. To nie jest taki typowy turkus, raczej przygaszony szaro- zielono - niebieskawy. Zdecydowanie ciekawszy niż na katalogowym zdjęciu, tak mnie się przynajmniej wydaje.

Przy okazji przepytałam pana K. co w trawie piszczy i dowiedziałam się, że podobno po świętach mają być prawdopodobnie jakieś dwa nowe modele torebek. Natomiast co do kolorystyki, to raczej nie przewidują nowych kolorów innych modeli, co mnie zmartwiło, liczyłam na rozszerzenie gamy kolorystycznej Mabel. Bardzo podoba mi się ta torebka, ale drugiej trukusowej nie chcę, a fiolet nie bardzo mi pasuje - chyba, że miałaby to być bardziej śliwka niż typowy fiolet.
Na razie się waham...

Pozdrawiam wszystkie torebkomaniaczki

P.S. mój kod rabatowy 31b23b98 zapraszam!
witaj gratuluje kupna świetnych torebek

z tymi nowymi torebkami to mnie zaskoczyłaś. Nie moge wyjść z szoku
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 21:11   #3900
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DariaKelly Pokaż wiadomość
będą nowości, dzieki za info
fajnie
tylko miejmy nadzieję, że Krzyś na nie wykiwa znów

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości