Pierwszy kroczek,drugi kroczek...świetujemy pierwszy roczek! smyki maj-czerwiec 2009 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-01, 10:42   #91
gosikk_s
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy kroczek,drugi kroczek...świetujemy pierwszy roczek! smyki maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez ursull Pokaż wiadomość
Prima Aprilis

Seona ty wstręciucho,a byłoby tyle zabawy,musiałaś przypomieć o prima aprilis
To ja pierwsza załapałam Ale wiesz, może to nie żart...w końcu jeszcze nie robiłaś usg Może to bliźniaki a może trojaczki...Ooo, a u nas ze dwa lata temu urodziły się pięcioraczki, 5 dziewczynek Chciałabyś?

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 10:45   #92
ursull
Zakorzenienie

Dot.: Pierwszy kroczek,drugi kroczek...świetujemy pierwszy roczek! smyki maj-czerwiec

Wszystkiego najlepszego dla Marcelka i Bartusia

Aguha dziękuję z mlekiem z sutka nie wiem,zapytaj może lekarza. Co do nocnika,własnie wczoraj gadałam o tym na innym wątku. Większość mamuś zaczyna w okolicy 1,5 roku,bo wtedy maluch już rozumie do czego taki nocniczek służy. My kupiliśmy nocnik przedwczoraj,ale Milucha tylko sie nim bawiła,więc odłożyliśmy na później. Lenusia śliczna,czyżby juz się modliła?

Illbanka wspóoczuję nocki A wcześniej też tak reagował na mleko z kleikiem?

Blondi to ty też do Heraklionu? Ty tylko o zakupach ,a zwiedzanie i podziwianie zabytków greckich to gdzie?

cdn.. bo muszę małej pieluchę zmienić

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 10:57   #93
Mell_xx
Wtajemniczenie

zostawiam swoj slad na nowym watku

Troche jestem zajeta wiec tylko przelecialam posty...
Ursull troszke bylas okraglutka w ciazy... az niepodobna do siebie
Milenka w nowej fryzurce piekna!

blondi baleriny 200zł : eek: marze o takim szlabanie zakupowym!

Aguha Lenka jest sliczna!

Nie no mały nie da mi dokonczyc!

Zapytam jeszcze szybko
Konczy mi sie mleko bebiko (jak ja to obliczylam!) Do pl jedziemy w sobote i musze dokupic jakies inne... myslicie ze nic sie nie stanie jest mały napije sie nowego?
Stary 2010-04-01, 11:00   #94
Carolajna24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mell_xx Pokaż wiadomość
zostawiam swoj slad na nowym watku

Troche jestem zajeta wiec tylko przelecialam posty...
Ursull troszke bylas okraglutka w ciazy... az niepodobna do siebie
Milenka w nowej fryzurce piekna!

blondi baleriny 200zł : eek: marze o takim szlabanie zakupowym!

Aguha Lenka jest sliczna!

Nie no mały nie da mi dokonczyc!

Zapytam jeszcze szybko
Konczy mi sie mleko bebiko (jak ja to obliczylam!) Do pl jedziemy w sobote i musze dokupic jakies inne... myslicie ze nic sie nie stanie jest mały napije sie nowego?
a czemu nie dokupisz bebiko

nic się nie stanie bynajmniej mojemu się nie stało jak zmieniałam
Carolajna24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 11:03   #95
ursull
Zakorzenienie

Gossik trzymam kciuki za to "wasze" mieszkanie i koniecznie daj znać co i jak. Po co ci 4-o pokojowe mieszkaniedla dwójki dzieci,przecież 3 pokoje to w sam raz. No właśnie,kiedyś Aleks zostanie sam,może powinnas wziąść to bardziej pod uwagę. A ta laska co 50kg przytyła to z jednym dzieckiem była wciąży czy z pięcioraczkami? Aż ciężko uwierzyć,żemożna aż tyle przytyć. Zdecydowanie dwoje dzieci mi wystarczy Przed pierwszą ciążą ważyłam 68 kg,tak jak teraz,przy czym ja jestem grubokoścista.

Angel na pewno można zmierzyć maluszki. Zapytaj. Angielki tego n ie robią,ale w gabinecie mają taką specjalną taśmę do mierzenia niemowląt. W Bootsie widzialam sporo kosmetyków do opalania różnych firm,ale ponoć Nivea i własnie Granier są najlepsze,bo najpopularniejsze. Jeszcze się nie pakujemy,wczoraj tylko podałam dane do biletów lotniczych i kupiliśmy wiaderko,łopatkę i foremki do pisku. Milusia dostanie to dopiero w Grecji. Własciwie to już wszystko mam,oprócz bucików dla niej.

Monia ,dbaj o Maję,a nadrabianiem się nie martw.

Caro a jaki test? IQ? I co poniżej normy?

Mell spróbuj innego mleka. Swoją drogą to ty specjalnie po Bebiko jeździsz do polski? Czemu nie podajesz tutejszego?

Stary 2010-04-01, 11:10   #96
kuroikaze
Wtajemniczenie

Ursull a mnie tez nie udalo Ci sie nabrac :P
ale gratuluje fasolki
a takie buciki chce kupic natankowi, mysle ze mu sie przydadza jak bedzie moczyl nogi nad morzem czy gdzies.

Blondi ja tez nie dalabym tyle kasy za buty, szkoda by mi bylo, ale oczywiscie to wasze pieniadze i robicie z nimi co chcecie
a co u nas mowia... tyle co w kraju, z ta roznica ze u nas chodza i sprawdzaja dzieci. czesto stoi pod komenda tvn 24.

Illbana naprawde nie slyszalam o tym wieku z kosci. ja mam nadzieje ze w koncu znajda sprawce i surowo ukaraja.
cos jeszc ze Ci mialam pisac ale zapomnialam, przepraszam

Carol pokaz zdjecia pokaz
a Ty mnie nie strasz bo wiecej Ci nic nie pokaze o!

Gosikk ojej ale sobie policzył
w szoku jestem ciekawe kto to mieszkanie kupi...
ja czekam na wiesci w sprawie tamtego i trzymam kciuki

A ja wczoraj mialam kupic buty i nic nie kupilam nie mam w czym chodzic

N. ♥
kuroikaze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 11:18   #97
Mell_xx
Wtajemniczenie

ja praktycznie co miesiac, dwa jestem w pl wiec tam kupuje...
jest trzykrotnie tansze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-01, 11:24   #98
kuroikaze
Wtajemniczenie

Mellcia ile takich opakowan kupujecie na 2 miesiace?
sprobuj dac Aleksiowi, nie powinno mu nic byc, choc rozne dzieci roznie reaguja, ale nie dowiesz sie jak sie nie przekonasz

N. ♥
kuroikaze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 11:24   #99
Carolajna24
Zakorzenienie

Kurka nie chce mi sie czesac malowac ubierać wiec po świetach

ursull

mell na pewno macie jakies odpowiedniki bebiko wiec kup na ten czas i juz
Stary 2010-04-01, 11:32   #100
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość
ursull
rób mi tak, rób mi jeszcze

Kurko ja też chyba kupię te butki Milusi,Caro a ty co o nich sądzisz?

Stary 2010-04-01, 11:35   #101
Carolajna24
Zakorzenienie

Cytat:
rób mi tak, rób mi jeszcze

Kurko ja też chyba kupię te butki Milusi,Caro a ty co o nich sądzisz?
skoro są polecane to kup
u nas na bazarkach są takie za 10 zł no ale oczywiście to podróby, te firmowe są pewnie znacznie droższe
Stary 2010-04-01, 11:39   #102
Angel_1232
Raczkowanie

Cytat:
ja praktycznie co miesiac, dwa jestem w pl wiec tam kupuje...
jest trzykrotnie tansze
Hej Mell

Kup inne nic mu nie będzie, jak mu nie będzie smakować to po prostu nie wypije więc najlepiej jakieś mniejsze opakowanie żeby Ci tylko starczyło do soboty
Angel_1232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 11:40   #103
Carolajna24
Zakorzenienie

choć mnie te buty jakoś nie przekonują a nóżka z tyłu sie nie przekręci? przód fajny bo szerokie noski na pewno wygodne, ale nie wyobrażam sobie ledwo co chodzącego malca jak wykręca sobie pięty
ja na Twoim miejscu poszukałabym przed wyjazdem leciutkich sandałek z zapiętkiem choć oczywiście zmierz i takie Miluśce i zobaczysz wtedy, ja dziecku zadnemu nie mierzyłam i nie widziałam takich maluchów w tych butkach więc nie wiem
Stary 2010-04-01, 11:47   #104
Mell_xx
Wtajemniczenie

dziekuje Wam
oby mu samkowalo...
kupie juz dzisiaj zeby sprobowal.
Stary 2010-04-01, 11:48   #105
Angel_1232
Raczkowanie

Ursull

Jak mówisz o takim mierzeniu jak widać na obrazku w naszej czerwonej książeczce to się zgodze, ale taśmą to ja Jaśka mierzyłam wcześniej, a teraz trudno go zmierzyć nawet jak śpi. Sypia ostatnio z kolankami podciągniętymi.

Dzisiaj odważył się puścić jedną rączkę, którą się trzyma zawsze wszystkiego i próbuje kroczków samodzielnych, co krok to upadek ale widze, że się nie poddaje.

Co do bucików, ja bym kupiła te chodaczki, na plaże w sam raz, no chyba, że jakieś sandałki znajdziesz i też pewnie z plastiku muszą być, wiesz woda, kamyki..
Stary 2010-04-01, 11:55   #106
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Angel_1232 Pokaż wiadomość
Ursull

Jak mówisz o takim mierzeniu jak widać na obrazku w naszej czerwonej książeczce to się zgodze, ale taśmą to ja Jaśka mierzyłam wcześniej, a teraz trudno go zmierzyć nawet jak śpi. Sypia ostatnio z kolankami podciągniętymi.

Dzisiaj odważył się puścić jedną rączkę, którą się trzyma zawsze wszystkiego i próbuje kroczków samodzielnych, co krok to upadek ale widze, że się nie poddaje.

Co do bucików, ja bym kupiła te chodaczki, na plaże w sam raz, no chyba, że jakieś sandałki znajdziesz i też pewnie z plastiku muszą być, wiesz woda, kamyki..
Ano taka maszynka jak na obrazku w red book Brawa dla dzielnego Jasia. Kupię takie chodaczki i sandałki też.

Stary 2010-04-01, 12:11   #107
Angel_1232
Raczkowanie

Cytat:
Ano taka maszynka jak na obrazku w red book Brawa dla dzielnego Jasia. Kupię takie chodaczki i sandałki też.

a u Was dalej śnieg?
u Nas piękne słońce chociaż zimno, dlatego zmieniam plany i wyjdziemy na chwilkę do parku, czekam aż dziubek sie obudzi, zje coś, kupka i idziemy

już się nie mogę doczekać lata, zobaczyć Mili wczasowiczki na plaży czy basenie, jak nie wrócę do pracy to na dłużej chce się wybrać do Polski, żeby mały się wybiegał, wypluskał na świeżym powietrzu, brakuje mi tu własnego ogrodu. koniecznie wynajmijcie domek czy mieszkanko z ogrodem, na przyszłe lato Milusia już będzie się bawić tam z rodzeństwemjak ten czas leci
Stary 2010-04-01, 13:46   #108
esti1984
Wtajemniczenie

Hejjjj lasencje

A ja znowu Was zaniedbuję i chyba to się nie poprawi bo co chwila coś robię

Możecie mnie za karę wygonić z wątku ale i tak się nie dam będę wracać skruszona

my nadal non stop na spacerkach, placu zabaw, zakupach itp....

podpisałam roczną umowę w końcu na tą siłownię i zaczynam od wtorku

Melka chyba Ty pytałaś dlaczego chcę długie spodnie dresowe a nie krótkie...my z tż biegamy wieczorami i zaczniemy wieczorkami jeździć na rowerze więc chcę jedne długie bo na razie nie jest aż tak ciepło a za jakiś kupie też krótkie

ja wasze dzieci radzą sobie z chodzeniem? moja zasuwa za jedną rękę i czasami na kilka sekund puści się i stoi sama ale chodzić sama jeszcze się boi.

ursull
buziaczek w brzuszek

potrzebuję szarych balerinek jak któraś sobie kupi to pokazywać proszę
esti1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 14:37   #109
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

ja jestem chwilowo bo dzisiaj mam fryzjera miałam robić dopiero na roczek ale nie mogę patrzeć na moje włosy

Ursull w przyszłym miesiącu jedziemy do Grecji ja 3 raz i możliwe że ostatni
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 14:47   #110
Angel_1232
Raczkowanie

My już po szybkim spacerku, park zaliczony a po drodze kupiliśmy wiosenne kwiatuszki.
Jaśko chyba się obraził, że tak krótko.

Esti

U nas z chodzeniem identyczna sytuacja. Mam pytanie a o której urodziła się Nicola? Jest z tego samego dnia co Jaśko. Gosikka Aleks urodził się o tej samej porze, to może i twoja córcia siĘ też tak urodziła? Nasze ok 9 polskiego czasu.

Blondi
A gdzie byłaś w Grecji? I które miejsce polecasz?
Stary 2010-04-01, 14:50   #111
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Angel Nam się najbardziej podobało na Chalkidiki.Teraz też byśmy tam pojechali ale tego hotelu nie ma już w PL katalogach

śliczny ten twój Jasio
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-01, 15:21   #112
Angel_1232
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
Angel Nam się najbardziej podobało na Chalkidiki.Teraz też byśmy tam pojechali ale tego hotelu nie ma już w PL katalogach

śliczny ten twój Jasio
Dzięki Blondi

Mój tz chciał jechać do Grecji zanim zakochał sie w Portugalii i znowu chce tam jechać, a ja bym chciała w inne miejsce, dlatego pytam
Stary 2010-04-01, 15:29   #113
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

Elooo

Ale dzisiaj zas śliczna pogoda, więc zaś 5 godzinny soacerek zaliczony , teraz jestem w domku, zjadlam rybkę z piekarnika a mały pierożki z twarozkiem, chyba mu smakowały zjadł 3. Obeszłam miasto wzdłuż i wszerz, wiem że tpo dziwne ale wtedy mi czas najszybciej leci, biorę prowiant na drogę i heja. Igor szaleje jak jest na placu zabaw taka dla niego radoch jak zjeżdża ze slizgawki lub go huśtam hehe, mój łobuziak.

ursull - na diecie DUKANA, kupiłam sobie książkę i studiuje ci i jak i wiem dlaczego nie chudlam jak powinnam bo nie mogę nie jeśc np. śniadania na tej diecie trzeba jeśc i to nawet bez ograniczeń te dozwolone produkty i nie piłam tak duzo . A w sobote zrobie soboe dzień pieczenia ciast, w niedziele sałatki i już. Tz to nie podpadło że Milcia ma takie piękne niebiesiutkie oczka? czy to aby jego? . Ja an mojej diecie nie mogę żadnych owoców więc i takowe jogurty odpadają ale jadlam go ale wole świeże śliwki . A cieszyłabyś cię gdyby takie USg nie okazalo się żartem?

aguha - jaka fajnaaaa , ja tak od czerwca zacznę sadzac mojego szkraba.

Illbanka - a co to za dieta SB? South beach? mój tata ja kiedyś stosowal i też ladnie zrzucił. A moje 4kg, to i tak mało bo popelniłam 2 podstwaowe błędy bo pomijałam posiłki i czasem caly dzień na jednym jogurcie czy serku bylam z braku czasu jak ja to tłumacze i za mało piłam. Ok to spotykamy sie po świętach .

gosikk_s - czekam na wieści po 17 , oby te mieszkanko na was czekało. Biedny Aleksiu. Jestem, jestem nie chce sie nawet przyznawac ile waże i jaki rozmiar nosze bo wstyd . Ale Illbanka mnie widziała więc potwierdzi .

monia - no widzisz, jak chcesz porade lekaska to wal do ans jak w dym . Ale najwaznniejsze że jest poprawa .

Mell - ja tez raz miałam taka sytuacje i dalam inne mleko tzn. Nan activ i nic mu nie było.

esti - roczną umowę? to coś takiego jest? u nas normlnie tylko karnety miesięczne max. mój jak na zime zacznie sam dreptac to będzie dobrze. 9 idziemy do specjalisty więc zobaczymy co tam nam wyczarują, czy z Igorkiem aby wszystko wporzo.

Angel - jaki Jaśko zamyslony lub zapatrziny . Portugalia dosyc droga prawda? Ja bym chciała do Hiszpanii bo Tz ja zna objechal ja cała i zna język obiecał że nas tam zabierze, ale kiedy .

Ide pomyc gary i poscierac kurze.
Stary 2010-04-01, 17:57   #114
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Angel_1232 Pokaż wiadomość

a u Was dalej śnieg?
u Nas piękne słońce chociaż zimno, dlatego zmieniam plany i wyjdziemy na chwilkę do parku, czekam aż dziubek sie obudzi, zje coś, kupka i idziemy

już się nie mogę doczekać lata, zobaczyć Mili wczasowiczki na plaży czy basenie, jak nie wrócę do pracy to na dłużej chce się wybrać do Polski, żeby mały się wybiegał, wypluskał na świeżym powietrzu, brakuje mi tu własnego ogrodu. koniecznie wynajmijcie domek czy mieszkanko z ogrodem, na przyszłe lato Milusia już będzie się bawić tam z rodzeństwemjak ten czas leci
u nas też słoneczko dzisiaj My po spacerku i żarełkui drzemce.Kupiłam sobie sukienkę na plażę. Zraz cyknę fotke to pokażę. Bardzo bym chciała domek z małym ogródkiem,ale takim,żeby za dużo roboty przy nim nie było.
Ja tez byłam na Chalikidiki,jest super,polecam. Świetne miejsce dla rodzin z dziećmi,bo plaże piaszczyste.Kocham Grecję i myslę,że każdy kto tam zawita to ją pokocha .

Cytat:
Napisane przez esti1984 Pokaż wiadomość
Hejjjj lasencje

A ja znowu Was zaniedbuję i chyba to się nie poprawi bo co chwila coś robię

Możecie mnie za karę wygonić z wątku ale i tak się nie dam będę wracać skruszona

my nadal non stop na spacerkach, placu zabaw, zakupach itp....

podpisałam roczną umowę w końcu na tą siłownię i zaczynam od wtorku

Melka chyba Ty pytałaś dlaczego chcę długie spodnie dresowe a nie krótkie...my z tż biegamy wieczorami i zaczniemy wieczorkami jeździć na rowerze więc chcę jedne długie bo na razie nie jest aż tak ciepło a za jakiś kupie też krótkie

ja wasze dzieci radzą sobie z chodzeniem? moja zasuwa za jedną rękę i czasami na kilka sekund puści się i stoi sama ale chodzić sama jeszcze się boi.

ursull buziaczek w brzuszek

potrzebuję szarych balerinek jak któraś sobie kupi to pokazywać proszę
Esti nikt wyganiac cie nie zamierza ,tylko wpadaj częściej . Milucha też się boi sama chodzić. Uwilebia,gdy ją prowadzimy,ale sama to nie

Cytat:
Napisane przez blondynkapoznan Pokaż wiadomość
ja jestem chwilowo bo dzisiaj mam fryzjera miałam robić dopiero na roczek ale nie mogę patrzeć na moje włosy

Ursull w przyszłym miesiącu jedziemy do Grecji ja 3 raz i możliwe że ostatni
ja już za 36 dni

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość
Elooo

ursull - na diecie DUKANA, kupiłam sobie książkę i studiuje ci i jak i wiem dlaczego nie chudlam jak powinnam bo nie mogę nie jeśc np. śniadania na tej diecie trzeba jeśc i to nawet bez ograniczeń te dozwolone produkty i nie piłam tak duzo . A w sobote zrobie soboe dzień pieczenia ciast, w niedziele sałatki i już. Tz to nie podpadło że Milcia ma takie piękne niebiesiutkie oczka? czy to aby jego? . Ja an mojej diecie nie mogę żadnych owoców więc i takowe jogurty odpadają ale jadlam go ale wole świeże śliwki . A cieszyłabyś cię gdyby takie USg nie okazalo się żartem?

.
Trzeba było mi powiedzieć to bym ci wysłała te ksiazki z dietą Dunkana na maila,niepotrzebnie kasę wydawałaś. Wiesz,że jest wątek poświęcony tej diecie na wizazu? Też ją stosowałam jakis czas temu. Wolałabym jedno maleństwo,bo z bliźniakami i Miluchą mogłabym nie dać sobie rady. Trzeba pamiętac,że nie mam tu wiele osób do pomocy,a babcie są 2500 km z tąd.

Stary 2010-04-01, 18:47   #115
ursull
Zakorzenienie

Taką kieckę sobie kupiłam

Stary 2010-04-01, 19:11   #116
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

Uesull - wiem kochana że jest taka ksiązka w pdf ale jednak taka mi się bardziej przyda, sa obrazki . A watek tamten sledziłam jakiś czas na wizażu, ale dostałam raz z***kę i sie wieęcej nie podezwałam . Ładna sukieniusia, taka przewiewna, ale opalac sie raczej nie będziesz mogla cio? I co cięzki był dla ciebie Dukan?

Jakie pustki
Stary 2010-04-01, 19:22   #117
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marika2121 Pokaż wiadomość
Uesull - wiem kochana że jest taka ksiązka w pdf ale jednak taka mi się bardziej przyda, sa obrazki . A watek tamten sledziłam jakiś czas na wizażu, ale dostałam raz z***kę i sie wieęcej nie podezwałam . Ładna sukieniusia, taka przewiewna, ale opalac sie raczej nie będziesz mogla cio? I co cięzki był dla ciebie Dukan?

Jakie pustki
no puchy masakryczne

Za co dostałaś z***kę? Ja dziś dostałam na wątku mamuś list-grudniowych,bo ośmieliłam się skrytykować modę na pewne imiona . Oj,ja mam słomiany zapał,więc wtrwałam na Dunkanie 10 dni, z czego dwa to była faza uderzająca. Sama dieta spoko tylko szybko zaczyna sie nudzić. Schudłąm na niej tylko 3 kg. Więcej schudłam na wprowadzeniu nowych zasad żywienia do mojego jadłospisu. I tak nie lubię się opalać, a do tego opalam się bardzo powoli.

Stary 2010-04-01, 19:42   #118
Mell_xx
Wtajemniczenie

Ursull czyli pewnie nie czujesz sie za dobrze na watku mamus...
a jakie imiona krytykowalas?
Sukiena fajna

Angel sliczne zdjecie Jasia-Marzyciela

Marika Ty pobijasz rekordy długosci spacerow!!! a po sklepach tez chodzisz? Bo tak to czas leci szybciutko...
Ty to jestes pracowita, cały czas cos robisz!
Sprzatasz ciagle, gotujesz smakowłyki i spacerujesz pol dnia!
A! i jeszcze cwiczysz!
A pierozki dla synka jak zrobilas...
Ty to go rozpieszczasz..nalesniczk i, pierozki..ja jeszcze nic takiego mlemu nie robilam

---------- Dopisano o 20:42 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

a wiecie co...
23.04 konczy nam sie kontrakt na dom (jest sprzedany)
Wlasciciel domu polecil nam dom od znajomych ktorzy szukaja kogos sprawdzonego, z polecenia.
Tak nam go opisał ze my bylismy pelni nadziei i zachwyceni jeszcze nie widzac go.
Bylismy wczoraj
Tragedia!
tzn nowe mieszkanie..ale takie olbrzymie ze salon ma 50 metrow, sypialnie 3szt po jakies 25metrow, i wszystko inne wielkie.
Do tego nie pasuje nam polozenie i cena!
Odpada na 100%
W tej sytuacji zostajemy bez mieszkania
Tu strasnie cizko znalesc ostatnio, przed urodzeniem Aleksa szukalismy itensywnie przez 3 miesiace!
Nie wiem jak to bedzie...
Moj Tz chyba zamieszka na jakis czas ze swoimi pracownikami a ja zostane w Pl do czasu wynajecia czegos nowego
Ta mysl mnie tak przeraza... ze szok
Narazie licze na cud
Najgorsze ze dopiero 13.04 tu wrocimy i mozemy cos szukac
Stary 2010-04-01, 19:46   #119
ursull
Zakorzenienie

Cytat:
Ursull czyli pewnie nie czujesz sie za dobrze na watku mamus...
a jakie imiona krytykowalas?
Sukiena fajna

Angel sliczne zdjecie Jasia-Marzyciela

Marika Ty pobijasz rekordy długosci spacerow!!! a po sklepach tez chodzisz? Bo tak to czas leci szybciutko...
Ty to jestes pracowita, cały czas cos robisz!
Sprzatasz ciagle, gotujesz smakowłyki i spacerujesz pol dnia!
A! i jeszcze cwiczysz!
A pierozki dla synka jak zrobilas...
Ty to go rozpieszczasz..nalesniczk i, pierozki..ja jeszcze nic takiego mlemu nie robilam
Napisałam tylko,że nie podoba mi się to,że ludzie ulegają modzie i przez to mamy dużo np. Zuź,Oliwii,Julii itp. Nie napisałam,że mi się te imiona nie podobają,tylko,że bez sensu,kiedy w klasie jest np. 5 Oliwii. Niestety mamusie wzięły to do siebie i po mnie pojechały. Tak to bywa z ujawnianiem własnego zdania. Sama zresztą wiesz,że czasem lepeiej siedzieć cicho

---------- Dopisano o 19:46 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

Mell o kurcze,nieciekawie z tym domem. A od dawna wiedzieliście,że właściciel go sprzedaje? Czemu wcześniej czegoś nie szukaliście?

Stary 2010-04-01, 19:49   #120
Carolajna24
Zakorzenienie

ursull mówisz że rzygasz tymi imionami?

znalazłam Cię

Mell możesz się do mnie z tż wprowadzić będziemy pić codziennie

kawe
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości