|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 |
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Cieszę się, ze kolejna paczuszka doszła
Moje życzenia ominęłaś ![]() ![]() Małż łomot powinien dostać... Ale niestety i ja to znam, ehhhhh Wiecie czym się różni gej od papugi? Właściwie niczym, bo jeden i drugi mają obsrany drążek... mam nadzieję, ze bana nie dostanę...
Edytowane przez UnholyOne Czas edycji: 2010-04-01 o 18:58 |
|
|
|
#2642 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Cytat:
Cytat:
![]() Svi- Marci ale fajnie sie przemieszcza.Laura robi podobnie, ale zdecydowanie pokraczniej.Jest na etapie kilku kroków w tył. Aniu, ja późne ale szczere zyczenia zasyłam z okazji urodzin Musze sie zabrac i posmazyc sledzie na jutro.Smrodu narobie, a czekam na ulubiona kolezanke.
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
||
|
|
|
#2643 | ||
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
bylam u taty - czuje sie dobrze, ma nadzieje, ze jutro wyjdzie
ma sruby i blahe w rece i zostanie mu to juz na stalegipsu narazie nie ma i nie wiemy czy beda mu zakladac czy nie ![]() Cytat:
dobrze, ze ja mialam wybor Cytat:
|
|
|
#2644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Też to widziałam Cytat:
|
||
|
|
|
#2645 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
może wreszcie na dniach się przebije i Laurci ulżyCytat:
![]() Cytat:
dla Kingusi za całokształt.i dla Ciebie również za powziętą decyzję.Cytat:
![]() Cytat:
Jak się nie da obiema nogami raczkować,to zawsze można jedną za sobą ciągnąć![]() I dywan się pięknie prezentuje Cytat:
|
||||||
|
|
|
#2646 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
maly dzis wczesniej padl bo nie spal po poludniu, miejmy nadzieje, ze juz na cala noc
![]() bo ide szorowac lazienki, moze jeszcze kuchnie zdaze i umyje podlogi a jutro tylko okna bo w wielki piatek nie mozna sprzatac bo sie nie bedzie miec pieniedzy ![]() aaaaa mamy dla Eryka na zajaczka wielki karabin na wode (bardzo chcial), taki z butlami na plecach na wode a mama kupila mu lego atlantis ![]() ide sprzatac
|
|
#2647 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zajrzę później,bo najstarszy dzieć zwala mnie z komputera
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2648 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Od zawsze :/ z dwuletnia przerwa gdy wynajmowalismy mieszkanko z małzem ale ze chcielismy kupic a nie mielismy za co to zdecydowalismy sobie wyremontowac pieterko u moich rodzicow i jeszcze chwile tu pomieszkamy, chce sie wyprowadzic jak tylko Zuzanna bedzie miala do szkoly isc bo tu jej nie puszcze Niewiem jak Ty ale ja sie popłakalam wtedy, jak to ogladalam
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
Aniu
Spełnienia wszystkich marzeń
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się wieczornie.
Melduję, że jestem i idę nadrabiać ![]() Jeśli macie ochotę to zajrzyjcie do klubu. |
|
|
|
#2651 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
ufff posprzatalam lazienki
na kuchnie juz nie mam dzis mocy jutro mialam jechac na solarium a TZ jeszcze nie wrocil nie bylam wieki - dzis nawet uslyszalam, ze jestem taka blada, ze wygladam jakbym miala jakas chorobe ![]() Wojtusia byla? bo mi sie wydaje, ze nie mam nadzieje, ze nie dopadla jej migrena
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2652 |
|
Ola-Unhola
|
Kasiu, no rozśmieszam rozśmieszam, żeby Wam weselej było
i mi też ![]() Ja mam stertę garów do mycia (zmywarka nie działa) i wcale mi się nie chce, ale jak Svi piszesz, że w piątek nie można, to może jeszcze zdążę przed północą się za to zabrać
|
#2653 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
|
|
|
#2654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie napisałam nic co się wyklucza, a nawet gdyby to mogłabyś sobie odpuścić, bo ciągle wchodzisz z innymi w takie sprzeczki - zauważyłaś, ze zwykle jak jest konflikt to Ty w nim uczestniczysz? ja też kiedyś miałam tendencje do udowadniania innym co powiedzieli, albo co ja mówiłam - teraz sobie odpuściłam i jestem zdrowsza, relacje z innymi mam lepsze, bo i tak nie przekonasz kogoś kto jest z góry nastawiony na jakąś rację (a tak z reguły jest) myślę, ze mój zawód mi w tym pomógł (pacjent i tak wie swoje, a ja przytakuję i robię co uważam, bo inaczej wychodziły z tego jakieś afery), a Twój wręcz przeciwnie - umocnił Cię w zwracaniu innym uwagi taka moja skromna rada dla Ciebie, chyba że lubisz takie sytuacje, ale nie wyjdzie Ci to na zdrowie ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:26 ---------- napisałam o Tobie, bo odpowiadałam na posta Svnecki i nie doszukuj się tu żadnych podtekstów
|
|
|
#2655 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() HELP ![]() rozliczam właśnie PIT'a męża za pomocą tego programu i jest tam okienko "doliczenia do podatku" które mam wypełnic... Ale ja nie wiem co mam tam wpisać. Mąż ma normalną umowę o pracę. Pomoże mi któraś z Was?? Muszę jeszcze siebie rozliczyć ale tu już nie wiem czy sobie poradzę bo mam dwa pity (z pracy i z zus'u) to jakaś masakra dla mnie Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2010-04-01 o 21:41 |
|
|
|
#2656 |
|
Wtajemniczenie
|
Mamusie jak robicie dzieciom morfologię,bierzecie je na czczo?
|
|
|
|
#2657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() bo ja nie rozumiem w ogóle co w której tabelce ode mnie chcą więc niestety nie pomogę
|
|
|
#2658 | |
|
Ola-Unhola
|
Cytat:
|
|
#2659 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
nie na czczo
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za pomoc ![]() zeskanuję i prześlę Ci na maila Edytowane przez adaikaka Czas edycji: 2010-04-01 o 21:45 |
|
|
|
|
#2661 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Zośka pospała po południu 1,5 h (a ja razem z nią ) i zasnęła dopiero o 21. Ciekawe o której jutro wstanie. A mi się już znowu chce spać. Coś te przesilenie chyba działa na mnie.Dobranoc
|
|
#2662 |
|
Zakorzenienie
|
hej mamuski
![]() widze ze ostro walkujecie temat wozkow ![]() gratuluje kolejnych zabkow i Marci wymiata z raczkowaniem ![]() dzisiaj caly dzien mala byla z moja mama bo ja wybylam na zakupy z malzem-zaszalalam w douglasie i kupilam sobie puder kenebo i jeszcze clinique ![]() a dla Werci kupilismy jezdzika 4w1 i jest zachwycona mala byla taka zmeczona ze zasnela mi na stole podczas pielegnacji i nawet mleka nie wypila a tu Wercia i jej pojazd
Edytowane przez czekoladka21 Czas edycji: 2010-04-01 o 22:09 Powód: literówka |
|
|
|
#2663 |
|
Zakorzenienie
|
Svi cieszę się, że tata ma się dobrze
Fajny prezent mama robi ![]() Marcelek pięknie skacze a dywan wygląda bardzo ładnie Aannuullaa lubię tak chodzić, za to jeśli chociaż jeden dzień posiedzę w domu to aż mnie nosi, miejsca sobie nie mogę znaleźć, ja muszę do ludzi ![]() A Zuzia jakoś wytrzymała. Miała dwie drzemki w tym czasie i zabawki ze sobą zabrałam ![]() Znajomości też się posypały, niestety… Ale mam dwie przyjaciółki, które mieszkają daleko ode mnie ale jak tylko są w moim mieście to spotykamy się Nieładnie ze strony przyjaciółki Kasiu mam nadzieję, że ząbek na dniach wybije się i Laurka odzyska humor i nie będzie się już tak męczyła biedulka. Unholy ja myślałam, że Ty w stolicy mieszkasz. Gdybym miała chodzić wokół ronda to też tylko godz bym nie dała rady ![]() Mam nadzieję, że nic poważnego nie dzieje się u Was ![]() Unholy mimo, że kiepski mam dzień to rozbawiłaś mnie dziś kawałami ![]() Frida gratuluję ząbków i raczkowania A dla Ciebie zdrówka Na kawkę chętnie wproszę się ![]() Aniu wszystkiego naj naj naj, spełnienia marzeń, zdrówka i gromadki dzieciaczków Mam nadzieję, że małż przeprosi Sylko gratuluję ząbka ![]() Miramej za szczepienie.Mariolu widzę, że samopoczucie znacznie lepsze. Cieszę się bardzo Pięknie Antoś pospał ![]() Cały dzień zajęty dziś. Musiałam z małą jechać do PIP-u. Na szczęście była grzeczna i dała porozmawiać. Wczoraj jak odebrałam to pismo to nic przełknąć nie mogłam a dziś zjadłam dopiero o 14. Stres tak mnie zżera, że nie jestem w stanie nic wtedy przełknąć ![]() Na spacerze dziś z małą nie byłam, małża wysłałam a sama pojechałam na poszukiwania kurteczki dla Zuzi, a w efekcie kupiłam jej dwie sukienki ![]() Miałam jutro sprzątać a teraz sama nie wiem
Edytowane przez gorgulek Czas edycji: 2010-04-01 o 21:57 |
|
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jakie puderki kupiłaś - oba sypkie? jeździk fajowy
|
|
|
#2665 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko jeździk fajowy
|
|
|
|
#2666 |
|
Zakorzenienie
|
kenebo clinique ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- jeździk aczkolwiek ja dalam ponad 300zł-chyba przeplacilam
|
#2667 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
czeko gdzie Wercia ma grzywe????
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2668 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2669 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Właśnie Damiana brałam zawsze na czczo,bo że wynik jest dokładniejszy, a z Bartoszkiem tak myślę i nie wiem czy wytrzyma na czczo ![]() Cytat:
Pojazd super,ale właścicielka pojazdu fajniejsza Cytat:
Wklej zdjęcia sukienek ![]() Cześć!!! Po południu odbyliśmy z Bartoszem dwugodzinny spacerek-pogoda nastraja Bartosz jak coś chce,to wyciąga rączkę i mówi:da ![]() Jutro rano zabieram moich dwóch chłopców na morfologię z rozmazem,szkoda tylko,że wyniki będą dopiero po świętach. Spokojnej nocy |
||||
|
|
|
#2670 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Pasuje jej ![]() Wizaż lepszy niż mąż to od dawna już wiadomo zawsze wierny, pocieszy i zrozumie Ja tam jutro mam zamiar sprzątać bo kasy i tak nie ma ![]() Dziewczyny znacie grupę krwi waszych dzieci?
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:49.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
i zostanie mu to juz na stale

może wreszcie na dniach się przebije i Laurci ulży