Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część XV ;) - Strona 124 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-02, 00:30   #3691
Hawwa87
Zakorzenienie

Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
a czym takim może się wtedy zajmować ?
Kąpiel, zabawa z siostrzeńcem, śniadanie - to robił, jak dziś po dwóch godzinach oczekiwania spytałam, czy przez ten czas naprawdę nie miał możliwości znaleźć dwóch minut, żeby mi odpisać. Przeprosił i powiedział, że znalazłby czas... Więc widać chęci zabrakło

---------- Dopisano o 00:30 ---------- Poprzedni post napisano o 00:25 ----------

Cytat:
Napisane przez aanix Pokaż wiadomość
Ale może Ci się to tylko wydaje... Bo Ty go potrzebujesz bardziej niż zwykle...
Hm, w ten sposób o tym nie pomyślałam, a może coś w tym jest...

Powód do śmiechu dał mi Bóg

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Hawwa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 00:34   #3692
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Dot.: Może nie dziś,nie jutro.Ale pewneo dnia.. i do konca życia- Zazdrośnic część X

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość

pokazuję moje zdobycze... troszkę humorystycznie, ale to Wam przynajmniej humor poprawię
bardzo fajne buty. Gdzie je kupiłaś i za ile?

Ja też właśnie sobie muszę kupić okulary przeciwsłoneczne, ale jest to bardzo ciężkie zadanie, bo mi jest ciężko dobrać okulary.

Crozee, a ile Wy jesteście razem? Dobrze pamiętam, że 5 lat?
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 00:36   #3693
Hawwa87
Zakorzenienie

I jeszcze ode mnie spóźnione życzenia urodzinowe dla Gwizdaczka: zdrówka, spełnienia marzeń, dużo radości, pomyślności w pracy i zadowolenia z TŻta

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2010-04-02, 00:45   #3694
aanix
Zadomowienie

Hawwa, musi upłynąć trochę czasu. Wiem, że to czas ciężki, ale budujący. I wierzę, że to wszystko zostanie Wam to wynagrodzone po kilkakroć.
Trzymaj się

Ja śpię już, dobranoc
aanix jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 00:47   #3695
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
Kąpiel, zabawa z siostrzeńcem, śniadanie - to robił, jak dziś po dwóch godzinach oczekiwania spytałam, czy przez ten czas naprawdę nie miał możliwości znaleźć dwóch minut, żeby mi odpisać. Przeprosił i powiedział, że znalazłby czas... Więc widać chęci zabrakło
dzieci bywają absorbujące i męczące, na pewno chciał odpisać tylko nie miał kiedy ja też jak jestem z kuzynką to nie wiem w co mam ręce włożyć

Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 01:07   #3696
Hawwa87
Zakorzenienie

Nie ma co go tłumaczyć, bo sam powiedział, że znalazłby czas. Zresztą ostatnio często nie odpowiada na moje smsy.

Ale i tak nie zamieniłabym go na żadnego innego i tym kończę narzekanie

Rdz 21,6

Postanowienia 2014:
Czytam 13/25
Oglądam 13/25
Gram 23/50

Razem
Zaręczeni
Szczęśliwa żona
Stary 2010-04-02, 07:50   #3697
_Remedios
Zadomowienie

heloł
Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Kupiłam je na Karmelickiej, naprzeciwko Kefirka (tego nowego bliżej Bagateli). Tam jest taki sklep w podwórku Oczywiście Marylin... tylko po 1 razie są do wyrzucenia, tak strasznie się pozaciągały Za prawie 20 zł nie warto..
szkoda bo się na nie czaiłam

Hawwa

na mnie też wizja nadchodzących siąt nie działa najlepiej.
Stary 2010-04-02, 08:29   #3698
najfajniejsza
Zakorzenienie

Dzień dobry
Cytat:
Napisane przez katarakta Pokaż wiadomość
Dlatego ja przy swoim tż chowam komputer, a jeśli on chce coś w necie sprawdzić to kasuję strony z wizażem. I tż mysli, że ja na wizażu tylko ostatnią setkę na KWC czytam
chyba będę musiała wrócić do mojej metody bycia na Wizażu, tylko jak jest lajt w pracy i gdy nie ma P.
Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
To jaki Ty studiujesz kierunek skoro jest tyle osób na roku? U mnie jest ponad 50.
filologia narodowa. przyjmują jak leci chyba. zwłaszcza rok temu bodajże 400 osób przyjęli. U nas przyjęli 260, z czego ok. 60-80 już nie ma.

rain, fajna kiecunia
a frezyjka robi dziubki jak ja tylko jest bardziej emo ode mnie, bo wali zdjęcia z ręki i z góry!

pożarłam się z P. nasz związek to sinusoida, przynajmniej ostatni tydzień. albo jest suuuuper, albo awantura o bzdurę. Wczoraj zaczęło się od Wizażu - pyta się mnie, czy o nim piszę. Ja, że tak. On, że to głupie, bo internet to złoooo! i że pewnie piszę o nim źle. Ja, że nie piszę źle, kiedy nie robi złych rzeczy, a że raczej ich nie robi, to piszę dobrze. A on: "pewnie opowiadasz wszystko, że np. zrobiłem sandwiche bez ogórka!" ja mu tylko powiedziałam, że kończę z pisaniem przy nim, że piszę tu od dwóch lat regularnie, a więc mogę robić tak, jak na początku naszego wspólnego mieszkania, że będę tylko jak go nie ma w domu pisać na Wizażu. On, że mogę robić, co chcę, ale mam mu pokazać, co piszę.
ja, że nie, że to moje sprawy. on, że tak... pokasowałam historię. Pewnie teraz myśli, że tylko tu po nim jeżdżę... w d. to mam!
Potem o świeta -tydzień (!!!) temu moja mama się pytałą, czy przyjdziemy do nich w nd. czy w pon. Ja do niej, że w nd. pewnie, bo jeszcze od strony rodziców P. propozycji nie mamy. Na drugi dzień P. rozmawiał ze swoją mamą, która mu powiedziała: "do świąt tak daleko, pogadamy o tym, jak będzie bliżej". W międzyczasie moja mama powiedziała mi, że ułożyła jadłospis (nie ma co kryć, że pod P., bo on kocha ryby, a u nas w te święta ryby nigdy nie było...). Wczoraj P. do mnie: "w niedzielę idziemy do Twojej mamy? nie możemy w pn.?"
ja: "a co?"
on: "bo moja ma plany na pon. i chciałą, byśmy przyszli w nd."
nie muszę mówić, jak się wkurzyłam.
stanęło na tym, że:
a. albo spędzamy święta osobno: ja ze swoimi, on ze swoimi (co wiąże się z tłumaczeniem rodzinkom itd...)
b. najpierw idziemy do mojej (musiałąm wczoraj o 23.30 dzwonić do mamy, bo książę chciał wiedzieć, na którą mamy tam być. zadzwoniłam, bo wiem, że mama nie śpi o tej porze), SZYBKO zjadamy, co podała, i idziemy do jego rodzinki!

a jak mu proponowałam, żebyśmy spędzili święta sami, bez rodzin, to nie. to teraz ma aferę. ja na odwalenie mojej rodziny nie pozwolę i jak ma mi mój konkubent pokazywać, że jest znudzony i chce iść, to wolę, by w ogóle nie szedł.
Oczywiście nie obyło się bez kłótni o jego rodzinę. Bo ja nie jestem nadal wpisana w dowodzie rejestracyjnym i nie będę. I powiedziałam mu, że jego matka przegina i od kiedy on się taki prorodzinny zrobił...

Ogólnie przepraszam, że tak piszę nieskładnie, ale jestem nadal wściekła. Idę się zbierać do pracy - miłego dnia

PS śmieszne te kłótnie mi się wydają, jak je opisałam teraz... ale mnie wkurzył totalnie. w nocy oczywiście milutki, kochany, budzi mnie nad ranem, przytula... coś tam gada, że siękłocić nie chce - teraz za późno :P

Edytowane przez najfajniejsza
Czas edycji: 2010-04-02 o 08:39
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 08:33   #3699
polka764
Rozeznanie

Hej dziewczyny
weeeeeeekend allleluja

Crozee mimo wszystko Gratulacje dla Ciebie Kochana

czy ja dobrze przeczytałam księciunio coś napisał na forum?n ie moge sie doszukac niestety tego postu

26.12.2010

polka764 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 08:54   #3700
emia1986
Raczkowanie

cześć dziewczyny

u mnie szaro buro deszczowo, wogole nie świątecznie...
emia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 09:15   #3701
raingirl
Zakorzenienie

Dzień dobry
raingirl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 09:42   #3702
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
katarakta kotek może ma sprzęt wyjmowany
Rozwalają mnie te Twoje teksy.
Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
czemu mój nie może być poważnym człowiekiem, z którym mogłabym spać i ruszać żuchwą ? jestem strasznie zdołowana tym wszystkim, tamtą dziewczyną i klubem i w ogóle wszystko na mnie spada znowu. I bez sensu że się użalam bo tym nic nie zmienię. No ale marzy mi się mieć swoje mieszkanko z białym kotem, zarabiać dobre pieniądze i wydawać je na składniki do ciast. Ilsa, dorośnij
Bo o ile dobrze pamiętam Twój jest ledwo co pełnoletni, więc sorry, ale jest niedojrzały psychicznie. O... I to się prędko nie zmieni. Nie wiesz, że faceci są opóźnieni w rozwoju,, conajmniej o dwa lata?
Ja już nie pojmuję. Nastój się Tobie zmienia co chyba 2 godziny. Albo masz super faceta, który nie ma innych dziewczyn na oku tylko czasem coś jest nie tak, albo jak się zastanawia to się mówi do-wi-dze-nia.
Stary 2010-04-02, 09:48   #3703
butterfly20
Zakorzenienie

Cześć
Hmmm u Was jest deszczowo??A u mnie jest ŚNIEGOWO
Cytat:
a o kim mówicie??

Bo jak facet zauważy,że jego ukochana ubrała się seksowniej to wyobraża sobie ,że to dla innego mój jest taki sam
Mój jest zadowolony,jak ubiorę się tak jak z nim jestem.Ale jak jestem sama gdzieś to ma do mnie wielkie wąty o to.Zresztą ostatnio szczególnie-może myśli,że szukam sobie kogoś innego.
Chociaż nie wiem o co kaman,bo ja mam głównie same kobiece ciuchy.A tę sukienkę,którą miałam wczoraj na sobie mam od września.Ech...
A jak się ubierałam na sportowo np.jak byliśmy we Włoszech to i tak mnie faceci podrywali.Więc mnie wnerwił.

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Mam na nieszczęście dużo luster w domu

A wracając do bimbałek, to ja dzisiaj od niego usłyszałam, że wolałby, żebym miała o miseczkę mniejsze (nie pierwszy raz już to powiedział)
Eeee to trzeba było mu powiedzieć,że chciałabyś,żeby jego wacuś był o 3 cm dłuższy...

Cytat:
Napisane przez Biska Pokaż wiadomość
Frezyjko, zapomniałam napisać, że straaaasznie podoba mi się Wasze łoże I zazdraszczam też strasznie. I w ogóle wszystkim szczęśliwie zaręczonym zazdraszczam

A Motylka, moją towarzyszkę w niedoli przytulam

Cytat:
Napisane przez Hajja Hawwa Pokaż wiadomość
To jaki Ty studiujesz kierunek skoro jest tyle osób na roku? U mnie jest ponad 50.

Ojej, pewnie nie chcesz o tym od nowa pisać, bo będzie Ci bardziej smutno wspominać jakieś złe chwile. Jak pamiętasz w którym mniej więcej momencie o tym pisałaś to możesz mi podać, to przeczytam.
W klubie jest o tym.

Ilsa a o co chodzi,że czekasz na relację Choji???!!!!

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 09:50   #3704
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Kurcze, jak ja sobie przypomnę moich 18-letnich kolegów z liceum, to... Ilsa, naprawdę, ŻADEN z nich nie był gotowy na jakikolwiek poważniejszy związek, nie mówiąc już o ślubie.... Kilkoro z nich miało starsze dziewczyny, ale uwierz mi, że po tym, co między sobą mówili wnioskuję, że nie było to planowanie ślubu
Nie mówię, że taki chłopak musi od razu zdradzać i chcieć się nie wiadomo jak wyszaleć, ale do życiowego myślenia to brakuje mu jeszcze kilku lat...

Nie pocieszę Cię też, bo jak mieli 19 i 20 lat, to niewiele się zmieniało zależnie oczywiście od danej jednostki, ale "statystycznie rzecz biorąc"...

Mój ex zresztą miał 23 lata i niestety (ja byłam sporo młodsza) i niestety, ale też wiecznie duże dziecko z niego było. Był na etapie, że nie trzeba pracować (więc pretensje do mnie, że do pracy chodzę, a nie z nim na imprezy ), bo rodzice i tak wałówkę i kieszonkowe doślą. I w ogóle "on się do pracy nie nadaje", żył w jakimś swoim świecie jak 5-ciolatek

Nie mówię też, że Twój taki będzie, ale ja sobie nie wyobrażam bycia z rówieśnikiem, a co dopiero z kimś młodszym... Może też dlatego, że ja akurat zachowuję się jak rycząca trzydziecha ale to inna historia
Stary 2010-04-02, 09:59   #3705
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Cześć
hej
A u mnie jest słonecznie, ptaszki ćwierkają za oknem.

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Wiecie co, nie chciałabym zapeszyć, ale chyba tym razem się uda TŻ znaleść pracę. Tylko mało dostanie, ale TŻ myśli, że raczej dostanie. Jak ja bym chciała, żeby go przyjeli.
Stary 2010-04-02, 10:11   #3706
upadly_aniol00
Zakorzenienie

Wczoraj w nocy sama sobie ufarbowałam włosy
jestem z siebie dumna ponieważ mam długie i zawsze wolałam aby mama mi to zrobiła oczywiście farbowałam je dopiero od 23
Jeszcze TŻ powiedziałam , że rude mi wyszły , żeby go troszke postraszyć , to rano dzwoni i pyta się jak moje włoski .

Dochodzę do wniosku , że pozabijamy się z TŻ w tym miesiącu , mam obronę dyplomu potem maturę ciągle się denerwuje tym wszystkim , a on się denerwuje , że pracy nie może znaleźć , jak przeżyjemy ten miesiąc to będzie dobrze

A za chwilę będę robić parzoną babkę
Stary 2010-04-02, 10:13   #3707
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cześć !!

Cytat:
Napisane przez Hawwa87 Pokaż wiadomość
nie przejmuj się..mój mi czasem potrafi odpisać na smsa po 2 godzinach a w domu jest

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość
Dzień dobry

pożarłam się z P. nasz związek to sinusoida, przynajmniej ostatni tydzień. albo jest suuuuper, albo awantura o bzdurę. Wczoraj zaczęło się od Wizażu - pyta się mnie, czy o nim piszę. Ja, że tak. On, że to głupie, bo internet to złoooo! i że pewnie piszę o nim źle. Ja, że nie piszę źle, kiedy nie robi złych rzeczy, a że raczej ich nie robi, to piszę dobrze. A on: "pewnie opowiadasz wszystko, że np. zrobiłem sandwiche bez ogórka!" ja mu tylko powiedziałam, że kończę z pisaniem przy nim, że piszę tu od dwóch lat regularnie, a więc mogę robić tak, jak na początku naszego wspólnego mieszkania, że będę tylko jak go nie ma w domu pisać na Wizażu. On, że mogę robić, co chcę, ale mam mu pokazać, co piszę.
ja, że nie, że to moje sprawy. on, że tak... pokasowałam historię. Pewnie teraz myśli, że tylko tu po nim jeżdżę... w d. to mam!
Potem o świeta -tydzień (!!!) temu moja mama się pytałą, czy przyjdziemy do nich w nd. czy w pon. Ja do niej, że w nd. pewnie, bo jeszcze od strony rodziców P. propozycji nie mamy. Na drugi dzień P. rozmawiał ze swoją mamą, która mu powiedziała: "do świąt tak daleko, pogadamy o tym, jak będzie bliżej". W międzyczasie moja mama powiedziała mi, że ułożyła jadłospis (nie ma co kryć, że pod P., bo on kocha ryby, a u nas w te święta ryby nigdy nie było...). Wczoraj P. do mnie: "w niedzielę idziemy do Twojej mamy? nie możemy w pn.?"
ja: "a co?"
on: "bo moja ma plany na pon. i chciałą, byśmy przyszli w nd."
nie muszę mówić, jak się wkurzyłam.
stanęło na tym, że:
a. albo spędzamy święta osobno: ja ze swoimi, on ze swoimi (co wiąże się z tłumaczeniem rodzinkom itd...)
b. najpierw idziemy do mojej (musiałąm wczoraj o 23.30 dzwonić do mamy, bo książę chciał wiedzieć, na którą mamy tam być. zadzwoniłam, bo wiem, że mama nie śpi o tej porze), SZYBKO zjadamy, co podała, i idziemy do jego rodzinki!

a jak mu proponowałam, żebyśmy spędzili święta sami, bez rodzin, to nie. to teraz ma aferę. ja na odwalenie mojej rodziny nie pozwolę i jak ma mi mój konkubent pokazywać, że jest znudzony i chce iść, to wolę, by w ogóle nie szedł.
Oczywiście nie obyło się bez kłótni o jego rodzinę. Bo ja nie jestem nadal wpisana w dowodzie rejestracyjnym i nie będę. I powiedziałam mu, że jego matka przegina i od kiedy on się taki prorodzinny zrobił...

Ogólnie przepraszam, że tak piszę nieskładnie, ale jestem nadal wściekła. Idę się zbierać do pracy - miłego dnia

PS śmieszne te kłótnie mi się wydają, jak je opisałam teraz... ale mnie wkurzył totalnie. w nocy oczywiście milutki, kochany, budzi mnie nad ranem, przytula... coś tam gada, że siękłocić nie chce - teraz za późno :P
jak tak nagle zmienia plany to jedź do swoich rodziców..jego mama mogła wcześniej dać znaća co do wizazu to mogłaś mu się nie przyznawać,że piszesz o nim

Cytat:
Napisane przez polka764 Pokaż wiadomość
czy ja dobrze przeczytałam księciunio coś napisał na forum?n ie moge sie doszukac niestety tego postu
pisał ,że nie jest facetem , akurat

Cytat:
Napisane przez emia1986 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny

u mnie szaro buro deszczowo, wogole nie świątecznie...
u mnie tak samo, pogoda do kitu

Cytat:
Rozwalają mnie te Twoje teksy.

Cytat:

Mój jest zadowolony,jak ubiorę się tak jak z nim jestem.Ale jak jestem sama gdzieś to ma do mnie wielkie wąty o to.Zresztą ostatnio szczególnie-może myśli,że szukam sobie kogoś innego.
Chociaż nie wiem o co kaman,bo ja mam głównie same kobiece ciuchy.A tę sukienkę,którą miałam wczoraj na sobie mam od września.Ech...
A jak się ubierałam na sportowo np.jak byliśmy we Włoszech to i tak mnie faceci podrywali.Więc mnie wnerwił.

Ilsa a o co chodzi,że czekasz na relację Choji???!!!!
no tak, jak się dla nich fajnie ubieramy tio wszystko oki a jak gdzieś wychodzimy awantura i kto ich pojmie ?? teraz chyba bardziej zazdrosny o Ciebie jest

właśnie Ilsa??? czemu czekasz na Choji?

Cytat:
hej

---------- Dopisano o 09:59 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ----------

Wiecie co, nie chciałabym zapeszyć, ale chyba tym razem się uda TŻ znaleść pracę. Tylko mało dostanie, ale TŻ myśli, że raczej dostanie. Jak ja bym chciała, żeby go przyjeli.
oddaj mi swoją pogodę

by Twojego Tża przyjeli

obudziłam się przeziębiona buuu

---------- Dopisano o 10:13 ---------- Poprzedni post napisano o 10:12 ----------

Cytat:
Napisane przez upadly_aniol00 Pokaż wiadomość
pokaż włoski
Stary 2010-04-02, 10:13   #3708
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
hej

(Żeby nie było,to śniegowo to celowy zabieg słowny hehe).

Oj to trzymam kciuki za Twojego lubego

Hmmm ostatnio co noc śni mi się M. i B. i obaj o mnie zabiegają...

Stary 2010-04-02, 10:25   #3709
najfajniejsza
Zakorzenienie

Cytat:

kciukam mocno!!!

wiecie co... może i mogłam mu nie mówić o Wizażu, ale widział, jak czytam klub, a tam piszemy głównie o naszych prywatnych sprawach i pytał, czy ja też tak robię. To mu powiedziałam.

a co do świąt to dzisiaj mu powiedziałam, że w nd. idziemy do mojej na 13, a do jego najwczesniej na 18 albo na drugi dzień. Powiedział, że on to rozumie, że nie chce tych świątecznych obiadków odwalić, tylko że chciał wiedzieć po prostu, bo zapomniał czy to o niedzielę czy poniedziałek chodziło.
niby ok, ale wiecie...

poza tym ktoś nam wczoraj roztrzaskał wazon na dachu samochodu... luby się tak wkurzył, że go nie poznałam. mamy kilka rysek, na szczęście szyberdach nie pękł... P. go naprawiał w nocy, bo się nie domykał (drobinki szkła się dostały pod niego) i uwalił w środku dach rękami, nie wiem, czy to się domyje...
ludzie są głupi.
najfajniejsza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 10:27   #3710
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Cześć

aaa to pewnie wina pagki zeslala zime na ciebie

Cytat:
jestem z siebie dumna ponieważ mam długie i zawsze wolałam aby mama mi to zrobiła oczywiście farbowałam je dopiero od 23
Jeszcze TŻ powiedziałam , że rude mi wyszły , żeby go troszke postraszyć , to rano dzwoni i pyta się jak moje włoski .
pokaz wloski

Cytat:
ojjj wspolczuje to pewnie musisz miec niezly metlik w glowie
Stary 2010-04-02, 10:29   #3711
upadly_aniol00
Zakorzenienie

później może zrobię jakieś zdjęcie to pokaże idę tą babkę zrobić
Stary 2010-04-02, 10:30   #3712
katarakta
Zadomowienie

Cytat:
Cześć !!

oddaj mi swoją pogodę

by Twojego Tża przyjeli

obudziłam się przeziębiona buuu [COLOR="Silver"]
Hej Mimo, że Cię kocham, to jednak pogody nie jesgtem w stanie oddać, nawet gdybym mogła
Cytat:
(Żeby nie było,to śniegowo to celowy zabieg słowny hehe).

Oj to trzymam kciuki za Twojego lubego

Dam znać po świętach jak z pracą Tż. Dobrze by było, bo to praca w miejscowości obok, tak, że do pracy by miał może 5min samochodem
Po za tym boję się, że jak się nie uda to Tż się podda i dalej szukać nie będzie.

To fajny sen, o mnie to już dawno nikt poza Tż nie zabiegał, nawet we śnie
Gdzie te dobre lata... Mam wrażenie, że wraz ze zdaniem matury odeszły w niepamięć i pokryły się kurzem
Stary 2010-04-02, 10:33   #3713
Grapefrutka
Zakorzenienie

witam

ehhhh humor mam jakiś taki dziwny dziś mam wolne a TŻ w pracy i przez to mi jakoś tak dziwnie a i pogoda beznadziejna i nie nastraja pozytywnie miałam sobie zrobić domowe SPA ale jakoś nie mam ochoty

co do spania razem to nam nie powinno się spać dobrze bo ja ponoć w nocy przez sen postękuje, pojękuje, pochrapuje no i zdarza mi się zgrzytać zębami a TŻ gada, pochrapuje i strasznie się wierci a mimo to jak jestem w domu na urlopie i mam spać sama to źle mi się śpi i wręcz nie mogę się uśpić a jego pochrapywanie działa na mnie jak najlepsza kołysanka usypiam się błyskawicznie

dziś śniły mi się buty czyżbym miała się szykować do jakiejś podróży
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 10:36   #3714
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Grape, jak już masz gdzieś się wybierać, to zapraszam do Krakowa !
Stary 2010-04-02, 10:37   #3715
upadly_aniol00
Zakorzenienie

o Jaaaaa pierwszy raz jestem bogatą mrówką
a od wczoraj w mojej głowie ta piosenka
http://dilx.wrzuta.pl/audio/3o0QyWSLQBo/
w jej rytmie przemieszczam się do kuchni
Do you love me ?
Stary 2010-04-02, 10:39   #3716
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:
o Jaaaaa pierwszy raz jestem bogatą mrówką
a od wczoraj w mojej głowie ta piosenka
http://dilx.wrzuta.pl/audio/3o0QyWSLQBo/
w jej rytmie przemieszczam się do kuchni
Do you love me ?
nie gra mi piosenka

Ale Do You Love Me znam KISSów i jest to absolutnie najlepsze wykonanie!

miłego pichcenia
Stary 2010-04-02, 10:43   #3717
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
Grape, jak już masz gdzieś się wybierać, to zapraszam do Krakowa !
kochana a gdzie indziej ja bym się mogła wybierać

ale sprawdziłam bilety i nie znalazłam niczego interesującego..........

edit:
co do piosenek to ja od jakichś dwóch tygodni wariuję na punkcie tego kawałka:
http://www.youtube.com/watch?v=byYsC6B7uGI
wiem że niektórym nie przypadnie do gustu bo to nie ten klimat ale ja mam bzika i ten koleś ma taki fajny głosik
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!

Edytowane przez Grapefrutka
Czas edycji: 2010-04-02 o 10:46
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 10:43   #3718
Biska
Zakorzenienie

Grape Pierwszy raz "słyszę", żeby kogoś chrapanie usypiało na mnie każde chrapanie działa jak płachta na byka

Ja miałam dziś sen, że wróciłam skądś nieźle zrobiona tzn, że mnie jakaś impreza czeka?

Biska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 10:44   #3719
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

myślisz za duzio

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

wiecie co... może i mogłam mu nie mówić o Wizażu, ale widział, jak czytam klub, a tam piszemy głównie o naszych prywatnych sprawach i pytał, czy ja też tak robię. To mu powiedziałam.

a co do świąt to dzisiaj mu powiedziałam, że w nd. idziemy do mojej na 13, a do jego najwczesniej na 18 albo na drugi dzień. Powiedział, że on to rozumie, że nie chce tych świątecznych obiadków odwalić, tylko że chciał wiedzieć po prostu, bo zapomniał czy to o niedzielę czy poniedziałek chodziło.
niby ok, ale wiecie...

poza tym ktoś nam wczoraj roztrzaskał wazon na dachu samochodu... luby się tak wkurzył, że go nie poznałam. mamy kilka rysek, na szczęście szyberdach nie pękł... P. go naprawiał w nocy, bo się nie domykał (drobinki szkła się dostały pod niego) i uwalił w środku dach rękami, nie wiem, czy to się domyje...
ludzie są głupi.
co za ludzie nienormalni jacyś !! Dobrze,że Wasz samochód za bardzo się nie uszkodził

i widzisz doszliście już do porozumienia co do świąt

Cytat:
Hej Mimo, że Cię kocham, to jednak pogody nie jesgtem w stanie oddać, nawet gdybym mogła

Dam znać po świętach jak z pracą Tż. Dobrze by było, bo to praca w miejscowości obok, tak, że do pracy by miał może 5min samochodem
Po za tym boję się, że jak się nie uda to Tż się podda i dalej szukać nie będzie.

To fajny sen, o mnie to już dawno nikt poza Tż nie zabiegał, nawet we śnie
Gdzie te dobre lata... Mam wrażenie, że wraz ze zdaniem matury odeszły w niepamięć i pokryły się kurzem
ale Ty jesteś

trzymamy kciuki to jak ma nie dostać tej pracy? nie ma wyjścia

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
witam

ehhhh humor mam jakiś taki dziwny dziś mam wolne a TŻ w pracy i przez to mi jakoś tak dziwnie a i pogoda beznadziejna i nie nastraja pozytywnie miałam sobie zrobić domowe SPA ale jakoś nie mam ochoty

co do spania razem to nam nie powinno się spać dobrze bo ja ponoć w nocy przez sen postękuje, pojękuje, pochrapuje no i zdarza mi się zgrzytać zębami a TŻ gada, pochrapuje i strasznie się wierci a mimo to jak jestem w domu na urlopie i mam spać sama to źle mi się śpi i wręcz nie mogę się uśpić a jego pochrapywanie działa na mnie jak najlepsza kołysanka usypiam się błyskawicznie

dziś śniły mi się buty czyżbym miała się szykować do jakiejś podróży
Cześć

jeśli wędrówka to tylko do Polski

A ja nie lubię jak Tżowi zdarzy się chrapać zawsze go wtedy szturcham łokciem
Stary 2010-04-02, 10:46   #3720
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość
aaa to pewnie wina pagki zeslala zime na ciebie

pokaz wloski

ojjj wspolczuje to pewnie musisz miec niezly metlik w glowie
Mam,mam...
Katarakta nie ma czego zazdrościć. Do B. też mnie ciągnie,ale odsuwam go od siebie jak mogę...Wczoraj podczas rozmowy na gg żartowaliśmy sobie,ja mu pisałam,że nie dam mu się nabrać...a on mi po jakimś czasie napisał "kocham Cię" i inne takie. Co do tego to nie jestem przekonana,czy to był żart.On to może chciał tak napisać "pod przykrywką",ale czuję,że nie żartowałby z tego.Nie zaprzeczam-mam do niego słabość (wszak kiedyś byliśmy razem i byłam w nim bardzo zakochana).Stąd potem biorą się moje mysli o nim i zapewne też takie sny

Edytowane przez butterfly20
Czas edycji: 2010-04-02 o 10:51
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości