Pierwszy kroczek,drugi kroczek...świetujemy pierwszy roczek! smyki maj-czerwiec 2009 - Strona 6 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-02, 10:51   #151
aguha
Rozeznanie

Dot.: Pierwszy kroczek,drugi kroczek...świetujemy pierwszy roczek! smyki maj-czerwiec

no i po wizycie u lekarza
z małą oki, zalecona: witamina C i wapno, dodatkowo przepisła Zirtec i maść, bo jakies uczulenie mamy na buziaku
już sama nie wiem co jej szkodzi, skazy raczej nie ma bo był czas że nie było nic na twarzy
zresztą z tego co czytałam to skaza też pojawia się na ciałku, a na nim nie znajduję żadnych zmian, pediatra powiedział, że jej cera to bardzo atopówka
ehh mam się ja z tymi krostkami u niej od małego

widzę, że mało nas na wątku, chyba wszystkie mamuśki zajęte przygotowaniami do świat
buziaki i udanego dzionka życzę
LENKA JEST JUŻ Z NAMI - 15.06.2009 21.45 - 2990 g i 53 cm NAJKOCHAŃSZEGO SZCZĘŚCIA
aguha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 11:05   #152
*kaalinaa*
Zadomowienie

Dot.: Pierwszy kroczek,drugi kroczek...świetujemy pierwszy roczek! smyki maj-czerwiec

Hej

My wciąż czekamy na zęby, mają być lada dzień. Kalina marudna.
Doris zazdroszczę Ci tych spacerów, moje dziecię nie wiem czemu ale odkąd siedzi i nie śpi na spacerach nie lubi na nie chodzić. Wytrzymuje max 20 min. później zaczyna się drzeć i muszę wracać z nią na rękach i szczerze to mi się ich odechciewa. Jest taka piękna pogoda a ja siedzę w domu

Ursull - moje typy imion: dla dziewczynki - oczywiście po primo Kalina, później Alicja, Jagoda, Helena
dla chłopca - Grześ, Wojtuś, Michaś

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 11:12   #153
ursull
Zakorzenienie

Czołem kobity,wpadam co by wam życzonka złożyć,a popiszę z wami później.

No więc (wiem,nie zaczyna się zadania od więc )

Życzę wam miłych świąt,spędzonych w gronie tych,z którymi chcemy je spędzić. Życzę wam dużo słońca i wiosny,żebyście nie musieli się kisić w domu,życzę wam pysznych mazurków,babek,białej kiełbasy,jajek i baranków cukrowych. Życzę wam poprostu
Wesołych Świąt!

a tutaj mała niespodzianka

http://kartki.onet.pl/54285154-119776-62402823.html

ursull jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 11:27   #154
glamourous
Zakorzenienie

no ladnie, ledwo na sekundke sie odwrocilam w wy juz nowy watek zakladacie- a ja na nim ani jednego wpisu
sorki ze tak dlugo sie nie odzywalam ale nie martcie sie jeszcze nie urodzilam- jak to nastapi to na pewno dam wam znac
jestesmy w POlsce od wtorku i cieszymy sie wiosna, nadchodzacymi swietami i nowym wozkiem ktory jst genialny po prostu no i nadrabiamy zaleglosci z rodzinka i znajomymi dlatego was zaniedbalam za co ogromnie przepraszam
wpadlam na szybko bez czytania ale postaram sie nadrobic, poki co lece mazurki dekorowac a potem znow na spacerek

buziaki dla mamusiek i pociech
Stary 2010-04-02, 11:40   #155
*kaalinaa*
Zadomowienie

Jakbym nie dała rady wpaść jeszcze to chcę Wam złożyć życzenia

Pogodnych, pełnych nadziei i miłości Świąt Wielkanocnych,
wiosennego nastroju,
czasu spędzonego w gronie rodzinnym i wśród przyjaciół
Wam i Waszym najbliższym
życzą Kasia, Piotrek i Kalina

*kaalinaa* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 11:53   #156
Mell_xx
Wtajemniczenie

Glam dobrze ze jestes zadowolona z wozeczka, no wlasnie gdzie ty sie podziewalas? Dlatego taka pustka tu byla
ja jade do Pl dzisiaj w nocy, czeka mnie pakowanie, nie wiem jakie brac ciuchy małemu, wiosenne czy zimowe
Jaka tam pogoda? W jakiej kurteczce chodzicie?

Jakbym nie miała czasu pozniej zajrzec to zycze Wam i maluszkom (juz nie takim małym)
Wesołych Swiat

---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

Wiem ze nie wyslilam sie z zyczeniami ale brak czasu na pisanie
Stary 2010-04-02, 12:18   #157
Angel_1232
Raczkowanie

Witam

Ursull
Sukieneczka fajna, dzięki za życzonka, życzę spokojnych, rodzinnych Świąt

Marika
Chciałabym jechać też do Hiszpanii, ale na wyspę np Mellorcę, bo dużo spokojniejsza od Majorki czy Ibizy. Portugalia tania nie jest, wybraliśmy opcję własne wyżywienie niby taniej ale oczywiste jest, że trzeba zabrać więcej pieniążków ze sobą. Następnym razem też zdecyduję się na taką opcję, świetne rozwiązanie, nie jesteś ograniczona śniadaniowo-obiadowo, jak zwiedzasz jesz gdzie chcesz i co chcesz, a poza tym mieliśmy fantastyczny apartament, mieszkanie z pełnym wyposażeniem kuchni, salon, sypialnia, jadalnia, 2 tarasy. Gotowanie nie sprawia Ci najmniejszych problemów więc myślę, że byłabyś zadowolona, szczególnie z dzieckiem łatwiej, nie trzeba się martwić o jedzenie dla maluszka. A jak jest gorąco to i jeść gorących obiadów szczególnie się nie chce.

Superzabula
No to ładne Jasio ma pomysły, czy wszystkie Jasie to małe krejzolki?

Bercia
przykro mi z powodu sytuacji z pieskiem, ja już się boję na myśl jak odwiedzę Rodziców, którzy mają nowego psa-konia dosłownie, przecież taki pies połknie dziecko na deser. Na zwierzątka trzeba jednak brać poprawkę jak się ma dzieci, zgadzam sie z Tobą.

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ----------

Mell

To faktycznie macie mało czasu na znalezienie mieszkanka

mam nadzieję, że mleczko zasmakowało

odpoczywajcie w PL, czekam na relację z koncertu

wesołych...wesołych..

Esti

Nikolka najmłodsza nasza pociecha z 9 Maja, Helenki nie znam

Malutka

siniaki to normalka, szczególnie Jaśko ma na jednej nóżce więcej którą się odpycha, kica jak króliczek, żeby było szybciej i żeby go Mama nie dogoniła

siusiak- czasami w kąpieli się targa, ale też czytałam, że to normalne

wózio fajniutki

Glam

pogoda ładna w Pl więc kombinezon pewnie się nie przydał?! odpoczywajcie i wracajcie szczęściwie

Aguha
kurujcie się i wzajemnie udanego dzionka, my juz dzisiaj świętujemy do poniedziałku

Pakusia
dzięki

---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

RODZINNYCH, RADOSNYCH ŚWIĄT

Edytowane przez Angel_1232
Czas edycji: 2010-04-02 o 12:20
Angel_1232 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 12:20   #158
marika2121
Zadomowienie

GG do marika2121

Hejooo

Ale się dzisiaj wyspałam . Pierwsza pobudka o 6:30 ale po mleczku spaliśmy do 9:30 jak nigdy. Posznupałam po przepisach i juz wiem jaki ciacha zrobie Makowe z delicjami oraz rolade jablkową a tacie zebre z masą budyniową, wystarczy. Jak sie maly obudzi to idziemy na zakupy bo sąsiadce tez będę pomagała piec. Jutro wielki dzien pieczenia.

Caro - . Igora narzeczona tez nie raczkuje a jest z 11.05

Ursull - jakies drętwe te babki, weź je spałuj , jakby co możesz na nas liczyc, pomożemy . Przeciez każdy ma prawo do swojego zdania, a tu o takie bzdury się boczą.

esti - no to super ten karnet opłacal się wam u nas taki karnet 16 wejśc na aerobik i siłownia open kosztuja 150zł więc tez spoko, a jednorazowe wejście 15zł. Ja mam karnet 12 wejśc na aerobiki i płaciłam coś 87zł a normalnie kosztuje 95zł ale ja studentka więc taniej .

malutka - a jai kolor wybrakiście? mi sie turkusowy podoba . No mój Igor łapie się za każdym razem za siusiaka jak go rozbieram, kapie, wycieram po kąpieli, no kiedy tylko ma okazje, ciagnie go wariat mały. Mój siniaków nie ma jeszcze.

DORIS - to nie zazdroszcze nocek, ja mam w tej kwesti spokój ale za to wczesno ranne pobudki i marudzenie w ciagu dnia.

Eve - to masz juz pomocnika do sprzątania, wykorzystaj to .

aguha - dziękuję Ci za ten link ale tam sa stare odcinki jeszcze z 2009 roku ale znalazlam na jej stronce ta roladę, mam nadzieję że mi wyjdzie .

pakusia - hej , wiesz cio, kiedys miałaś dla nas o wiele więcej czasu , my też w pelni przygotowań .

Mellcia - na śląsku padał deszcz ze śniegiem, teraz niby chodniki schna więc i może na zakupy uda sie wyskoczyc, i katarek tez mamy juz 2 tydzień. a na ile jedziesz do PL? no ja chodze w wiosennej kurtawce, ale dzisiaj jest chłodno więc nie wiem. Chyba musisz wziąś ci takie i takie ciuszki.

kaalinaa - a ma Kalinka smokusia? bo mój jak sie zmierzi to go nim wlasnie zatykam, lub chrupką .

glam - hejo , pokaz nam później swoje dzieła mazurkowe.

Angel - nio to jest jakies wyjście, ale jadąc na wczasy wolałabym juz nie gotowac tylko odpoczywac, szkoda czasu. A jadac na wakacje trzeba sie liczyc z wydatkami i takiego rzedu

Pa, pa do kiedys tam, bo nie wiem kiedy będę dostepna, tzn, o której bo dzisiaj tez wraca Tż .
Stary 2010-04-02, 12:25   #159
Eve1603
Zakorzenienie

No to i ja Wam zycze cudownych, wspanialych, rodzinnych, slonecznych i wesolych swiat

Pewnie jeszcze zajrze, ale to tak na wszelki wypadek

Mellcia

Zajeta jestem, bo wrocila dawna ja - maniaczka sprzatania, tak mnie wzielo, ze pucuje wszystko dokladnie, nawet listwy przypodlogowe kiedys bylam taka czyscioszka i sprzatalam calymi dniami, od ciazy mi sie pozmienialo i dom zaczal zamieniac sie w koszmar, ale widze, ze w koncu mnie walnelo i znow sprzatam, sprzatam i sprzatam

Kochana, szczesliwej podrozy
A co do domu, to dlaczego metraz tak Cie wystraszyl ??? My tez mieszkamy w wieeeeelkiej chalupie, ale to ma swoje zalety, Olek ma jakies 40m na swoj plac zabaw troche gorzej to wyglada jesli chodzi o sprzatanie

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 13:17   #160
gosikk_s
Zakorzenienie

Hej Byliśmy wczoraj po raz drugi rozmawiać o mieszkaniu, i jak na razie nic nie wiadomo Bo umówiliśmy się z TŻ że zgadzamy się na 235 tysięcy żądane przez tą kobietę. Ale on nie byłby sobą jakby nie próbował coś ugrać i zaproponował 230. Baba stwierdziła że musi porozmawiać z mężem, że jest jeszcze druga zainteresowana para i podejmą decyzję po świętach. No i mamy czekać do czwartku. I może się okazać że tamci nam wykupią sprzed nosa za 240 bo tyle kobieta dawała w ogłoszeniu (nam "po znajomości" opuściła te 5), czyli że stracimy mieszkanie przez głupią dychę. Albo druga opcja, nie ma żadnej innej pary a baba chce nas urobić Pozostaje czekać. Aleks dziś przespał całą nockę, od 19:30 do 6 a potem po krótkim ciumkaniu dospał do 7:15. Ja całą noc kasłałam i miałam zatkany nos więc mało co spałam. A dziś mam wolne, moja cudowna firma podarowała nam wolny piątek w zamian za pracującą przyszłą sobotę.

Ursull, trzy pokoje to w sam raz na salon, sypialnię i dziecinny pokój. Ja większość życia spędziłam z rodzicami w 2-pokojowym mieszkanku i chciałabym wreszcie mieć większy komfort. Jak już mamy spłacać kredyt przez 30 lat to przynajmniej niech z tego coś mam...A na drugie dziecko i tak bałabym się zdecydować więc lepiej nawet nie mysleć. Ta laska co przytyła 50 kg miała tylko jedno dziecko ale zakładam że i jakieś problemy hormonalne. Co do tych popularnych imion, to zgadzam się, ja bym nigdy nie dała córce na imię Oliwia, Nikola ani Julka bo u nas co druga tak ma. Miałabym dylemat bo moim wymarzony imieniem dla córki była Wiktoria a też ich baaardzo dużo, pewnie bym się nie zdecydowała.

Kuro, wątpię żeby facet szybko znalazł chętnego na tą ruinę ale podejrzewam że mu się nie pali. Mieszkanie wynajmuje czworgu studentom więc i tak ma z niego kasę a sam mieszka w ponad 300-metrowym domu więc pewnie nie narzeka

Angel, dla Jaśka.

Marika, a tam wstyd, tu sami swoi

Mell, fatalnie z tym mieszkaniem, mam nadzieję że coś zdążycie znaleźć.

Zabula, Jaśko wymiata

Bercia, ojej, też bym się pozbyła psa. Bardzo lubię zwierzęta ale nie odważyłabym się trzymać zwierzaka razem z dzieckiem

Malutka, tak, Aleks jest cały posiniaczony od raczkowania a przy kąpieli zawsze szarpie siusiaka

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 13:21   #161
Mell_xx
Wtajemniczenie

Angel dzieki...
mleczko smakowało

Marika wracamy 13.04 chyba. wiec nie wiem czy załapiemy sie na ciepłe dni

Eve nie tyko metraz mnie przestraszył... Teraz mieszkamy w 3poziomowym domu z ogrodem, z tym ze z samej gory procz pralni to nie korzystamy... tam bylo jakos nieprzytulnie, to wyglądało jak hale jakies.. musielibysmy duzo mebli dokupic a przeciez nie o to chodzi., bo dom budujemy w Pl i tam bedziemy szalec.
Ja nie sprzatam jakos wyjątkowo...
po pierwsze jedziemy do Pl
po drugie po powrocie bedziemy tu 10 dni
szkoda... ten domek bedziemy super wspominac...
Nasz Aleks tu przyszedł na swiat...
tu jest slicznie, do jeziora mam 5 min pieszo
ale to nie jest pustkowie
Stary 2010-04-02, 13:27   #162
aguha
Rozeznanie

Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych,
Smacznego jajka i mokrego dyngusa.
Słonecznych spotkań w radosnym gronie
rodziny i przyjaciół życzy wszystkim Mamkom Wiżankom i ich pociechom - Agnieszka
LENKA JEST JUŻ Z NAMI - 15.06.2009 21.45 - 2990 g i 53 cm NAJKOCHAŃSZEGO SZCZĘŚCIA
aguha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 16:28   #163
superzabula
Zadomowienie

Angel chyba te Jaski to takie male psotniki, jest z nimi wesolo

malutka nie wiem jak Jasio tam dokladnie wszedl bo widzialam tylko znikajaca dupke w pianie Nie ma siniaczkow na kolankach, a siusiakiem raz sie zainteresowal i na razie wiecej nie, ale pewnie sie to zmieni

---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Ide przygotowywac Swieta, jakbysmy sie nie "widzialy" to
WESOŁYCH ŚWIĄT

Fitness czy bieganie?
Nie ograniczaj się, połącz jedno z drugim
bądź szczęśliwa!!!

superzabula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 19:08   #164
ursull
Zakorzenienie

Cześć kochane, zdrzemnęlam się z Miluchą ponad 3 godzinki i śniło mi się,że Milenka zaginęła i nie mogłam jej znaleźć. Pomijając fakt,że najpierw szukałam małego kotka (tak postać Milusia przybrała), a potem 3-4 letniego dziecka,to sen był bardzo realistyczny. Do tego stopnia,że zbudziłam się z potem na czole i przerażona . Nikomu nie życze takiego koszmaru .

Doriss przestań gotować,przestan sprzątać, Kalinkę podrzuć siostrze i znajdziesz czas na wizaż . Myślisz,że my jak robimy? Powiedziałam TŻ o imieniu Gaja to sie skrzywił. Myślałam o Lence,ale dokładnie ten powód co twój,pzremaiwa na nie. Koniecznie wrzuć fotke sukienki.Buziaczki kochana

Eve własnie zaczełam się zastanawiać,gdzie ty się podziewasz Mailik poszedł Poczułam się urażona,bo ja także zawsze,każdej odpisuję
Milenka też zapałała miłością do okurzacza .

Aguha super,że Lenka już lepiej i dobrze,że byłaś u lekarza.

Pakusia dziękujemy za życzonka i buziaczki dla Kubusia.

Mell ależ wyznania nam tu wrzucialaś w związku z 50 centem . A mi się on fizycznie nie podoba,taką brutalną ma twarz. Wogóle go nie lubię. Tez słucham muzki każdego rodzaju,nawet hip hop i rap,więc nie jesteś wyjątkowa

Kalinaa trzymam kciuki za szybkie ząbkowanie. A Milucha wręcz kocha spacery.

Glam udanego pobytu w ojczyźnie i nie śpiesz się z tym rodzeniem,poczekaj na mnie

Angel jedź do Grecji ,posłuchaj starszej koleżanki (ze stycznia jestem )

Marika zazdroszczę nocki. U ciebie dzień pieczenia,a ja jutro do pracy zapitalam Już się uspokoiły z tymi imionami na tym wątku,więc pały możemy narazie schować

Gossik no ciekawe co ta babka kombinuje,oby tylko grała na zwłokę. Może liczy,że jeszcze ktoś się zgłosi,dlatego zwleka. Trzymam kciuki,aby to mieszkanko było wasze. Rozumiem twój punkt widzenia,ale ja jestem przyzwyczjaona do tego,że mieszkanie powyżej 3 pokoi to luksus.

superżabula tobie też

Edytowane przez ursull
Czas edycji: 2010-04-02 o 19:42
Stary 2010-04-02, 21:28   #165
Bercia2000
Zadomowienie

Hej
Pieska już wydaliśmy szkoda ,ale dzieci są bezpieczne już to najważniejsze.

Kochane moje zdrowych ,wesołych Świąt Wielkanocnych życzy
Ewa(Bercia) z rodzinką dla Was i waszych rodzin
WESOŁEGO ALLELUJA !!!!!!!!!!!!

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Bercia2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 21:28   #166
gosikk_s
Zakorzenienie

Ursull, dla mnie też 4 pokoje to byłby luksus. I tak jak drugie dziecko, luksus na który nas nie stać.

Kochane, wesołych świąt

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 21:30   #167
Seona
Zakorzenienie

Radosnych Świąt wszystkim To nasze pierwsze święta z naszymi dzieciaczkami, niezapomniane

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 21:48   #168
milena07
Raczkowanie

Wesołych Świąt dla Was Kochane dziewczyny i dla Waszych Rodzin!

Zakupiłam wózek Lira 4 Eurocart, w święta wypróbuje jak pogoda pozwoli i się z Wami podzielę opiniami chociaz chyba już wszystkie na coś się zdecydowałyście
Stary 2010-04-02, 22:00   #169
ursull
Zakorzenienie

Myślałam i myślałam i wymyśliłam wstępne imiona dla dziecka:

uwaga

Bianka i Dorian

Pozwalam wam pokomentować. Teraz myślę nad drugim. W przypadku chłopca to będzie Stanisław po dziadku,ale nie wiem co do dziewczynki.

Doriss Gaja w Polsce to Kaja,więc odpada ,a Kordian,jak już wspomniałam kojarzy mi się z bardzo rozpieszczonym synem koleżanki . Tristan trochę przesadzone,mógłby mały mieć problemy w szkole. Za to Dorian to imię używane w UK i w Polsce.
I jak ładnie to brzmi Milena i Dorian lub Milena i Bianka

I jeszcze pytanko,będziecie robiły wróżby dzieciom na roczek? Chodzi mi o to rozkładanie przedmiotów i co dziecko wybierze.

Edytowane przez ursull
Czas edycji: 2010-04-02 o 22:05
Stary 2010-04-03, 09:18   #170
Illbana
Raczkowanie

Kochane, ja wpadam tylko na moment, by życzyć Wam Spokojnych Świąt i wiosny w serduszkach

U nas nieciekawie Huba ma straszne wzdęcia, wczoraj miał stan podgorączkowy i chyba przechodzi jakiś zmasowany atak ze strony zęboli Zaczynam podejrzewać, że Bebiko mu chyba nie podeszło. Wczoraj płakał przy robieniu kupalka Przepraszam, że tak tylko o sobie. Jak tylko Bubuś poczuje się lepiej, odezwę się do Was. Teraz śpi, więc idę jakieś jaja pomalować czy cuś.

Buziaki, kochane

Mellcia
- bezpiecznej podróży
Ursull - imiona śliczne
Malutka - Hubula też ma posiniaczone kolana, a siusiaka to sobie naciąga w czasie kąpiel na wszystkie strony

Hubert

Illbana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 09:20   #171
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

Zdrowych Spokojnych Świąt
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 10:43   #172
kuroikaze
Wtajemniczenie

Ursull Piekne imiona strasznie mi sie podoba Dorian, ale nie nazwalismy tak naszego synka bo moj Tz ma siostre doriane.
Bianka tez sliczne

Illbana zdrowiejcie szybko

Bercia szkoda pieska, ale faktycznie dzieci wazniejsze.
dobra decyzja

dziewczyny zdrowych spokojnych!

N. ♥
kuroikaze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 10:49   #173
DORIS0208
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to DORIS0208

Witam

ja na monencik...

Tz maluje jajka,Niunka wlasnie mi sie obudzila i bedziemy sie zbierac do kosciolka ze Swieconka

Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych,
pełnych wiary, nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny
i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja"
DORIS0208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 14:49   #174
Eve1603
Zakorzenienie

Ursull

Gratuluje !!!

nie czuj sie urazona... wiem, ze odpowiadasz, tyko tak mi sie wydalo, ze Malutka stara sie zawsze kazdej z nas cos napisac, nawet jak nie piszemy bezposrednio do niej

Bianka i Dorian... no w sumie ladne, ale to nie moje imiona Bianka jeszcze by u mnie przeszla, ale Dorian raczej nie. Wazne jednak, ze Tobie sie podobaja i ze w koncu znalazlas te "swoje" imiona.

Dziekuje jeszcze raz za "przesylke"

Jeszcze raz Wesolych !!!

Eve1603 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 16:06   #175
glamourous
Zakorzenienie

hej kochane, u nas jajeczka pomalowane i poswiecone, ciasta i inne potrawy gotowe, domek wysprzatany wiec zostalo tylko zyczyc wam wspanialych rodzinnych swwiat, radosci z bab mazurkow sernikow i innych przysmakow (i zebyscie po nich nie tyly), mokrego dyngusa i cudownej slonecznej atmosfery to pierwsze swieta wielkanocne z naszymi maluszkami wiec niech beda niezapomniane
Stary 2010-04-03, 16:08   #176
blondynkapoznan
Zakorzenienie

Lokalizacja: Mój sposób na kryzys: Jem spleśniały ser, piję stare wino i jeżdżę autem bez dachu.
GG do blondynkapoznan

My dzisiaj byliśmy z Olim u fotografa do zdj na paszport. Pytałam o zdj studyjne i jedno ujęcie 50zł więc zrezygnujemy z sesji
blondynkapoznan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 20:23   #177
kuroikaze
Wtajemniczenie

Blondi to i tak mało
ale poszukaj ogladaj portfolia moze znajdziecie cos fajnego i taniej. a da sie i wcale to nie jest takie trudne
widze tez ze czesto ludzie robia beznadziejne zdjecia a licza za nie jak za zboze...

N. ♥
kuroikaze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 20:36   #178
Carolajna24
Zakorzenienie

Wesołych Świąt

p.s. zepsułam kolejny komputer
nadaje od mamy gdzie zostajemy całe święta

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ----------

blondi poszukaj na all sesji-czasem za 350 złotych można wyhaczyć fajny zestawik
i zazwyczaj taka sesja odbywa się w mieszkaiu w pokoju przerobionym za studio-któraś z dziewuch u nas robiła
Carolajna24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 22:22   #179
boszenka69
Zakorzenienie

Wesołych Świąt dziewczynki
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 23:07   #180
malutka_24
Wtajemniczenie

Zdrowych, spokojnych,
pogodnych i rodzinnych świąt
życzy Sylwia z Dawidkiem i Mariuszem

Dziękuję kobietki za odpowiedzi, na was zawsze można liczyć

Aguha
Dawid nie korzysta z nocniczka od 4 miesiąca życia tylko od 4 miesięcy

Mell
dużo zdrówka dla Aleksa

Marika
gratuluję ładnie przespanej nocki wózek wybraliśmy zielony

Gossik
dla Aleksa, że znowu przespał cała nockę, a dla Ciebie dużo zdrówka

Ursull
pewnie, że robię Dawidowi na roczek wróżbę mojej koleżanki synek ma na imię Dorian, ale niespecjalnie ono mi się podoba

Illbana
biedny Guzik

Blondi
my za 6 zdjęć z Dawidem zapłaciliśmy ok. 80 zł w profesjonalnym studio oczywiście

Eve

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości