|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
|
|
|
|
#2942 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Cześć dziewczynki
![]() Wreszcie wczoraj zmierzyłam się z ciuszkami i pościelą Miłoszka- wszyściutko mam wyprane. Po Świętach będzie wielkie prasowanie i układanie do szafek ![]() Już czuję, że wielki dzień coraz bliżej ![]() Dzisiaj w nocy TŻ wyjątkowo zamknął okno w sypialni (bo zawsze śpimy przy otwartym) i obudziłam się cała zlana potem z ciepła, a w pierwszym momencie się wystraszyłam, że mi wody odeszły Wczoraj byłam w spowiedzi i słuchajcie... pierwszy raz w czasie mojej ciąży, obca osoba mnie życzliwie potraktowała z racji na mój stan- stanęłam w kolejce za taka panią, a ona bez zastanowienia powiedziała, żebym sobie do ławki usiadła, a ona mnie zawoła jak będzie moja kolej. Tak też zrobiła i jeszcze przepuściła mnie przed sobą ![]() Tak mnie tym zaskoczyła i wzruszyła, że ... się popłakałam jak usiadłam do ławki! ![]() Dzisiaj byliśmy jeszcze z TZem na przedświątecznych zakupach, posprzątaliśmy, s jutro upiekę ciasto, pójdziemy święcić potrawy i pojedziemy na cmentarze do moich dziadków, co by mnie jeszcze z brzuchem zobaczyli ![]() Niedzielę spędzamy u rodziny TŻa, a poniedziałek u moich rodziców ![]() Martuś, brzuszeczek rośnie ślicznie Widzę różnicę od tego, jak Cię widziałam na żywo ![]() Ania84, ja przedwczoraj skończyłam Księżyc, wczoraj połknęłam Dziennik ciężarowca, a dziś zaczęłam Górę śpiących węży. Na następną część Zmierzchu będę musiała trochę poczekać, bo dopiero dziś się do kolejki w bibliotece zapisałam Dziękuję ![]() Tak, jak Martucha Ci napisała, nie masz się co martwić pobolewającym brzuchem, bo to normalne- macica rośnieeee Czasem może nawet zakuć w dole brzucha przy kaszlnięciu, albo jak gwałtownie wstaniesz Obiecywałaś zdjęcie! ![]() strippi, nie martw się- Jula będzie miała zdrowe bioderka ![]() Cytat:
![]() cc_chanel, witaj po długaśnej przerwie Oby już teraz wszystko było jak najlepiej ![]() atomufko, odpoczywaj i dochodź do siebie po operacji
|
|
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie zmachalam
![]() Wstawilismy szafki do kuchni, bo jakos funkcjonowac trzeba przez te poltora miesiac, polozylismy gumoleum, zbey sie nie nosilo, W kuchni mam piekną 'wykladzine' z gazetowych reklam kauflandu : bo tam nie bylo co do podlozenia Umylam do tego podloge w duzym, bo juz nie moglam patrzec jak marnieja moje panele. a ze te panele akie glupie, bo je trzeba po myciu na mokro, froterowac na sucho, bo sa zamazaje ze glowa mala. to jechane na sucho jeszcze po podlodze ![]() Meza wygonilam zeby wytrzepal dywaniki z tego remontowego pylu i piasku ktory sie naniosl W miedzyczasie umylam to gumoleum bo bylo zakurzone, umylam stol i krzesla, zrobilam galatere, a teraz piecze sie karkowka zobaczymy co z tego wyjdzie, ale juz bym zjadla takiego chlebka z nia i zurawina Swiat jak nie czulam tak nie czuje ![]() Jedyne co u nas swiateczne to taki porcelanowy koszyczek z porcelanowym baranek i jajkami i bukszpanem[vel gryszpan ] , ktory dostalismy od siostry meza. Aaa i zolta serweta na stole, ktora musze uprasowac jeszcze bo jak psu z gardla, prosto z szuflady ![]() I boli mnie brzuch, i sie zastanawiam czy sie udalo zajsc w ciaze czy nie ![]() A nie mowilam wam w czwartek mam rozmowe o prace do banku ![]() strippi Ty masz wozek takko jumper, jestes zadowolona?? ?? ?? Masz w zestawie fotelik ktory mozna wpisan zamiast gondoli?? Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-04-02 o 19:27 |
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
kliwia na ciąże chyba za szybko, chyba, że... wcześniej żeście zmajstrowali
Trzymam kciuki za rozmowę, oby się udało! To dodatkowy pieniądz w kieszeni
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
wiem ze za szybko
tak tylko sobie mysle ![]() i jeszcze mnie para z rekawa do pieczenia oparzyla w palec
|
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
Kliwia ja mam wozek TAKO JUMPER X 3w1. Jestemy bardzo zadowleni, ale ostrzegam, ze jest bardzo ciezki
|
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
domis ooo
ja moge miec ciezki mieszkam na parterze ![]() Tylko nie lubie duzych pompowanych kol a on je ma niestety
|
|
|
|
#2948 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poparzyłam rękę i żyję, to też dasz radę
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
maja Twoje okrucienstwo mnie dobija
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I tak mnie nie przebijesz uprasowalam sobie brzuch w zeszlym roku i glupia nie wzielam za to odskzodowania, a babralo mi sie troche ech
|
|
|
|
#2951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O, widze jakies reggae kawałki... kompletnie nie moje klimaty ![]() Uwielbiam jedynie podchodzący pod ten gatunek, rewelacyjny Akurat http://www.youtube.com/watch?v=Qv1rXTrukzE
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
ana tak chodzilam z tym bolem brzucha bo juz kiedys mialam takie objawy i lekarze to zignorowali ,tu niestety nie jest tak jak w Polsce,nie dosc ze za kazda wizyte placisz to jeszcze Cie splawiaja ,no i zignorowalam to ,na szczescie pojechalismy do prywatnej kliniki i tu szybko mnie przyjeli ,bo w zwyklym szpitalu moglabym czekac kilkanascie godzin na przyjecie A tutaj w ciagu godziny bylam juz na oddziale.Ale kolezanka mnie zmarwila bo powiedziAla ze powinnam byc pod kroplowka 4 dni a mi juz dzien po operacji pozwolono jesc...Mowie wam co to za dziwny kraj.... |
|
|
|
#2953 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2010-04-02 o 20:40 |
|
|
|
#2954 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczynki ja na chwilę z życzeniami, bo przez święta nie uda mi się zajrzeć.
Zdrowych, pogodnych i słonecznych Świąt Wielkanocnych, spędzonych w gronie rodziny i przyjaciół. Wesołego Alleluja cc chanel teraz już będzie tylko lepiej, silna z Ciebie kobitka Rybulko ja jestem w połowie Zaćmienia i gdyby nie koleżanka, też musiałabym wypożyczać. Wszystko gotowe na przyjęcie Miłoszka, czyli czekamy ![]() Samba wszystkiego naj idę nas spakować, szybka kąpiel, ksiązka do snu i jutro w drogę. Do wtorku
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
uwielbiam ich teksty, takie żartobliwe, a często mądre albo fajen mają gry słowne ![]() Z tych wesołych moja ulubiona to oczywiście ta http://www.youtube.com/watch?v=SQ1Qa1eesQU "Dyskoteka gra..."
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
ojojojoj tez lubie akurat
i come tez ![]() rosette ja tez taki gatunek zmiksowany muzycznie jestem ![]() maja ja sie z Toba nie licytuje bo i tak przegram
|
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
Wow, kliwia, poszalałaś
![]() W niedzielę przyjdzie czas na odpoczynek ![]() Jestem ogromnie ciekawa czy ten bocian już Was znajdzie ![]() Będziemy trzymać kciuki za rozmowę ![]() Aniu, tak, czekamy wszyscy na małego Zaczynam mieć powoli schizy ![]() Szerokiej drogi! ![]() Sambuś, wszystkiego, co najpiękniejsze |
|
|
|
#2958 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
ja wlasnie sprobowalam karkoweczki!! niebo w gebie mniam!
rybulka trzymaj
|
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
ja się disco polo i hip-hopu nie tknę (zwłaszcza ten drugi mnie wnerwia
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-04-02 o 21:45 |
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Post ścisły nie oznacza głodzenia się przez cały dzień. W Wielki Piątek nie wolno po prostu jeść mięsa no i generalnie powinno zjeść się tylko raz do syta, a dwa razy lekko w ciągu dnia. Samba wszystkiego najlepszego Rybulko kurcze, to juz faktycznie chyba niedługo, ale widzę, że jesteś super przygotowana, więc Maluszek może już się "wykluwać" ![]() A pani w kościele naprawdę należą się brawa Wreszcie ktoś kulturalny się trafił.Kliwia ciekawa jestem czy Wam się udało Bo jak tak, to kurcze musimy się z tż brać do dzieła, bo ja miałam być zaraz po Tobie ![]() Trzymam kciuki za rozmowę |
|
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
laski jestem
płaszcz u rodziców nei pasował, zawiezlismy im tylko wedlinke swojskiej roboty potem runda po sklepach w forum - Arena - forum do koscioła nei zdazylsmy al uwaga uwaga MAM płaszcz maz wybrał i kupił ![]() w greenpoincie taki kolor http://www.we-dwoje.pl/files/Image/g...we_dwoje_1.jpg a fasonu nie umiem znalesc jak zrobi zdjecie to wam wstawie
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
Upiekłam 4 mazurki. Mąż mi trochę pomógł a teraz robimy sobie wieczór filmowy.
Kliwia będę trzymać we wtorek Nie wiem czy jutro zdążę zajrzeć na wizaż więc już teraz życzę Wam radosnych świąt i mokrego dyngusa
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Comę wielbię miłością ogromną, szczególnie album Zaprzepaszczone... Lubię też Gutka, szczególnie z indios bravos. Ech długo by wymieniać... Ja mam piękne bizny na prawej ręce, jedną jak przypaliłam się żelazkiem, a drugą jak mi mamuska pięknie pazurem przejechała ![]() Ja zamarynowałam sobie właśnie schabik (zobaczymy co wyjdzie z eksperymentu) ![]() I szukam przepisu na biszkopt idealny
|
|
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dopiero zlądowałam do domu
maż chyba obrazony spi - chrapie
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
A Wy dziewuszki śpicie?
Ehh dziś idę na 10 h do pracy dadzą mi popalić pewnie ![]() Wczoraj kupiłam sobie w końcu odżywkę wax mam nadzieję, że to mi trochę będzie hamować wypadanie włosów Mnie też już zapewne nie będzie, więc niech to ja Wam złożę życzenia ![]() W Święta kolorowych jajeczek, wełnianych owieczek, kicających króliczków, dużo jedzenia w koszyczku i mokrych ubranek w poniedziałkowy poranek!
Edytowane przez *Agatek* Czas edycji: 2010-04-03 o 08:23 |
|
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry kochane
Agatek - na wypadanie włosów u mnie super się sprawdziła Belissa a w ogóle to ja już z życzeniami, bo później pichcić będę i nie wiem czy zajrzę jeszcze dziś Zdrowych, pogodnych i w miłej rodzinnej atmosferze Świąt, no i smacznego jajusia oczywiście
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
twin maid trzymaj te kciuki w czwartek!
ktosia no wlasnie coś sie ociagacie w tym zakresie ![]() Karkowka wyszla pyycha wczoraj juz probowalam Dzis robie salatke male prasowanie i domowe spa Do tego czuje napiecie w zebach, ech musze isc na kontrole do ortodonty
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-04-03 o 09:20 |
|
|
|
#2969 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dziewczynki życzę wam Wesołych, pogodnych Świąt, smacznego jajka i mokrego dyngusa
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
boli mnie gardło, mam katar i nastrój wybitnie nieświąteczny Wzięłam garść prochów i marzę o spaniu
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:01.

no przeciez w zyciu nie ma latwo 

Trzymam kciuki za rozmowę, oby się udało! To dodatkowy pieniądz w kieszeni

A tutaj w ciagu godziny bylam juz na oddziale.
Wreszcie ktoś kulturalny się trafił.
Bo jak tak, to kurcze musimy się z tż brać do dzieła, bo ja miałam być zaraz po Tobie 

Wzięłam garść prochów i marzę o spaniu