|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4681 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Cytat:
|
|
|
|
|
#4682 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
Cosmesfera Edytowane przez sheryl Czas edycji: 2010-04-02 o 22:04 |
|
|
|
|
#4683 |
|
Zadomowienie
|
napisalam do avonu co bedzie mozna kupic w kat6 jesli w kat5 zamowienie bylo powyzej 1000zl oto odp '' informujemy, że za sprzedaż 1000 złotych w katalogu 05/2010 będzie można skorzystać w katalogu 06/2010 z wody toaletowej Ice Sheers Luscious za 6 zł.'' wesolych swiat wam zycze
|
#4684 |
|
Rozeznanie
|
ja dzisiaj uzylam tego podkladu za zakup tuszy i tez sie bardzo nie swiecilam, a mam do tego tendencje. wzielam medium beige(niby njaciemniejszy) i jest taki troche jasny. w wakacje raczej nie bede go uzywac...
|
#4685 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanko ten zestaw z HT Demo 1 to do tej kosmetyczki jest tusz do rzęs błyszczyk i teraz ta szminka i podkład to są całe plus próbki czy tylko te 8 i 5 próbek?
|
|
|
|
#4686 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4687 |
|
Zakorzenienie
|
Zamowilam sobie przy pierwszym zamowieniu 20 formularzy zwrotu. Przyslali mi 5. W drugim zamowieniu zamowilam 5 na fakturze mam 0. W trzecim zamowieniu znowu 5 na fakturze mam 0...
Czy oni sie boja zwrotow czy jak?! A moze jakies ograniczenie jest, ze nie mozna zamowic wiecej niz 5 formularzy na kampanie? |
|
|
|
#4688 |
|
Konto usunięte
|
ololufe
zwrotow sie nie boją tylko szkoda im kasy na druk formularzy, niedlugo na 100%zablokują mozliwosc zamawiania ich za free, bedzie mozna je tylko mozna wydrukowac na swojej drukarce jak formularz zamowienia. |
|
|
|
#4689 |
|
Zakorzenienie
|
Eh... to nie dobrze
Bo ja czesto dokonuje zwrotow... Np. chce jeszcze z 5 zamowic trzy odcienie tych cieni z mineralami - jeden sobie wybiore pewnie a dwa pozostale pojda do zwrotu. A poza tym skoro juz mam i tak robic zwrot tych 2-3 cieni, to jeszcze wyprobuje sobie kontorowke do oczu smokey diamond, ktora tez na pewno zwroce skoro w 6 ma byc tansza...Tak wiec ja czesto cos zamawiam na probe, z mysla zwrotu juz w momencie zamawiania Ale to dlatego, ze Slowicza mam tuz za rogiem
|
|
|
|
#4690 |
|
Raczkowanie
|
Po godzinnym wylegiwaniu się w wannie stwierdzam że nowy (z k6) płyn do kąpieli o zapachu TRUSKAWKI ZE ŚMIETANĄ pachnie REWELACYJNIE aż ma się ochotę wypić
no dla mnie MNIAMUŚNY jedynie czym się różni od innych toto że jest bardziej lejący poza tym rewelacja jak wszystkie
|
#4691 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 04:06 ---------- Poprzedni post napisano o 04:05 ---------- Cytat:
|
|
#4692 |
|
Przyczajenie
|
|
|
|
|
#4693 |
|
Konto usunięte
|
_______________.__.'…..…_ )
_______________<_,)'…..-"a\ _________________/'...(……..\ ___._.-----..,-'…………...(`"--^/ ____//.……….……….……./ ___(|………`;……..……..\ ____\…..;.----/…………,/ …..\\///……\\//..\/..\\//…..\\///… \\\\////....\\\////....\\\\\// ♥_._♥_._♥_._♥_._♥_._ ♥_._♥ Zdrowych, Pogodnych Świąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronie rodziny i wśród przyjaciół oraz wesołego "Alleluja" |
|
|
|
#4694 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tyle ile zamowilam ale jak zamawialam swojej konsultantce jak zamowienie robilam dalam na 10 chyba czy 20 bo to na wszelki wypadek to przyszlali 5 sztuk
|
|
#4695 |
|
Zakorzenienie
|
Wreszcie nadrobiłam wątek
Wystraszyłyście mnie tym że dopinki nie bardzo pasują do majek. Ja na szczęście dostałam wszystkie zamawiane majki i dopinki a było tego ze 20 kpl i wszystko już poszło do klientek i aż się boje tych zwrotów jak okażą się felerne ![]() W czwartek miałam wystawioną fv i w brakach pędzelek z gąbką i tradycyjnie błyszczyki wykręcane. W pierwszym terminie zamawiałam ich sporo ze wszystkich odcieni (ze względu na dobrą cenę klientki sporo ich zamawiały) i dostałam wsztstkie teraz już żadnego. Zauważyłyście że firma się stara coraz bardziej? Programy motywacyjne są fajne i nie jest aż tak trudno się do nich zakwalifikować. To wielki plus dla avonu, szpiegu możesz przekazać komu trzeba - byle tylko firma się nie zachłysneła moim wychwalaniem. |
|
|
|
#4696 |
|
Raczkowanie
|
Wczoraj użyłam po raz pierwszy Majki. Pakowałam się na 2 dni więc sporo się zmieściło (razem z dopinkami) i jeszcze dużo miejsca zostało. Ale jest problem. Przy tych dopinkach jest ten długi pasek i jak zarzuciłam torbę przez ramię i szłam na przystanek to torba 2 razy mi odpadła. Po prostu przy tym pasku jest ta czarna zapinka i to coś nie wiem jak to napisać wylatuje z tego kółka. Może ciężko to zrozumieć i sobie wyobrazić jak napisałam, ale nie umiem tego inaczej wyjaśnić :P I teraz się zastanawiam czy nie odesłać dopinek skoro i tak ten pasek odpada a zostawić sobie samą torbę do ręki. Wypróbujcie swoje Majki
|
|
|
|
#4697 |
|
Raczkowanie
|
A mam pytanie co do tego marmurkowego różu... Kiedy nakładam go pędzlem, strasznie go dużo się osypuje, a żeby strzepać z pędzla, to też nie ma jak, bo do tego pojemniczka się po prostu nie da tego zrobić...
Powinnam go w takim razie nakładac palcem, czy jak?
|
|
|
|
#4698 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mnie by się Maja b. przydała na wyjazd, ale nie mam jej, (przyjdzie niebawem), póki co mam do niej tylko dopinki. Bardzo jestem ciekawa czy będa pasowały. Na razie nikt mi nie mówił, że nie pasują, oby nie było zwrotów.... A co do programow - faktycznie są do zrobienia, masz rację porzeczko, trzeba za to firmę pochwalić
|
|
|
|
|
#4699 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4700 |
|
Raczkowanie
|
Wesołych Świąt kochane Wizażanki
![]() U mnie jak zwykle pech.. olejek do opalania rozlany na katalogi, fakturę i inne produkty coś nie tak jest z nim, zakrętka rozwalona..To samo z błyszczykiem wykręcanym.. Ta część gumowa cała pogięta |
|
|
|
#4701 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Ile razy miałam coś nie dokręcone czy coś rozlane . Baardzo to wkurza ...
|
|
#4702 |
|
Zakorzenienie
|
ogladam ta szostke i ogladam i jestem przerazona
oby klientki duzo zamowily bo inaczej bankrut ![]() u mnie piatka nie byla zla...poki co mam paczke "w drodze" na 600zl okolo...a jeszcze dwa terminy... mam pytanie: czy odzywka AT wygładzająco-nawilżająca jest do splukania po minucie czy po dluzszym czasie tak jak ta nawilzajaca? i czy ktos moze cos powiedziec o balsamie wygladzajaco-nawilzajacym do wlosow normalnych i grubych? chodzi mi o to czy naklada sie na mokre czy na suche wlosy i czy nie przetluszcza. i jak ktos ma porownanie czy konsystencja przypomina wygladzajacy balsam do prostowania wlosow?
|
#4703 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:17 ---------- Cytat:
U mnie jeszcze 2tygodnie do katalogu 6, ale ten płyn biorę na pewno Tak samo jak malinową mgiełkę do ciała Uwielbiam zapach malin i truskawek
|
||
|
|
|
#4704 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#4705 |
|
Zadomowienie
|
mam na fakturze wszystkie 2 maje i kremiki z konkursu
|
|
|
|
#4706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i poprosze o opinie jak uzyjesz
|
|
#4707 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny,mam pytanie.
wystawiono mi fakture, po czym fakture korygująca. z 270 zl zrobilo mi sie prawidlowo do zaplaty 25o zl, z tym ze na blankiecie mam wypisane 270 zl. czy moge wplacic te 250 zl na ich konto, na innym blankiecie, abym miala na koncie 0.00 zl? czy musze najpierw wplacic tyle ile mam na fakturze (270) a nie tyle ile w danych finansowych (250 )a dopiero przy kolejnym zamowieniu uwzglednia mi nadplatę?
|
#4708 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Musisz wpłacić tyle, ile na fakturze. W następnym zamówieniu Ci to wyrównają
|
|
|
|
|
#4709 |
|
Raczkowanie
|
nie musi wplacac tyle ile na fakturze, tylko tyle ile wynosi SALDO w danych finansowych - tylko to jest istotne! ja nie patrze na kwoty na fakturze, place zawsze tyle ile saldo czyli od razu odliczam korekty, zeby byc zawsze na zero!
jesli dochodzi do blokowania paczek ze wzgledu na niezaplacona fakture to brane pod uwage jest tylko SALDO, nic wiecej. Jesli masz juz korekte, to mozesz odliczyc od razu pamietajac ze jak avon ja odliczy w kolejnym zamowieniu, to ty juz nie mozesz, musisz wplacac tyle ile masz w saldzie w danych finasowych. Edytowane przez Dziewczyna822 Czas edycji: 2010-04-03 o 15:23 |
|
|
|
#4710 |
|
Raczkowanie
|
Mi tak mówiła moja liderka i tak też zawsze robię...
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:57.

moim skromnym zdaniem. Ciekawa jestem kiedy w PL wejdzie podkład MagiX - jak go zobaczycie w swoim HT to radzę uważać z kolorami bo są mega ciemne. Zamówiłam Ivory bo mi coś ciemno wyglądały w gazecie i oczy wywaliłam jak go dostałam - mogę zamieścić zdjecie porównawcze z tym nowym lekkim podkładem

Bo ja czesto dokonuje zwrotow... Np. chce jeszcze z 5 zamowic trzy odcienie tych cieni z mineralami - jeden sobie wybiore pewnie a dwa pozostale pojda do zwrotu. A poza tym skoro juz mam i tak robic zwrot tych 2-3 cieni, to jeszcze wyprobuje sobie kontorowke do oczu smokey diamond, ktora tez na pewno zwroce skoro w 6 ma byc tansza...
Ale to dlatego, ze Slowicza mam tuz za rogiem 

coś nie tak jest z nim, zakrętka rozwalona..