![]() |
#1 |
Zakorzenienie
Przekupka: 19 pkt / 100% pozyt.
|
ferg wymienia: Guerlain, Givenchy, Benefit, Prada, minerały i inne....
NIEAKTUALNE -jako ze pozbylam sie wiekszosci kosmetykow stad
Witam na moim wątku wymiankowym ![]() Kilka spraw: + wysyłka za granice, więc dla wizażanek z Polski preferuje wieksze wymianki + wszystkie kosmetyki są zadbane, często z opakowaniami, czyste i swieże. O jakimkolwiek ubytku informuje w opisie. Wysyłam zawsze starannie opakowane, folia bąbelkowa, ale bez niepotrzebnej taśmy na samych opakowaniach. Tego samego wymagam od Was. +zależy mi na obustronnym zadowoleniu z wymianki, często dorzucam gratisy i niespodzianki ![]() Perfumy Ilość odlewki do ustalenia lub cały flakon(ubytek opisany) ************** 1. zdjecie 1:Sheiseido ZEN, limitowana edycja. Sheideido Zen, klasyczny zapach. 50ml. ************** 2. zdjecie 2. Mariah Carey M. Do oddania całość(zostało ok 80ml) Nuty zapachowe: nuta głowy: akcent wodny, akcent wiatru morskiego, marshmallow nuta serca: kwiat tiary, płatki gardenii nuta bazy: burszty, akcenty drzewne, paczula, marokańskie kadzidło ************** 3. zdjęcie 3 Givenchy Organza wymienione z anarchią Hermes 24 Faubourg (do oddania całość, zostało 45ml) wymienione z dorotą coco Nuta głowy: bergamotka, pomarańcza, brzoskwinia, hiacynt; Nuta serca: taitańska gardenia, kwiat pomarańczy, indyjski jaśmin sambac, orris; Nuta bazowa: sandałowiec, paczula, szara ambra, wanilia. ************** 4. zdjęcie 4 Estee Lauder Sensuous (odlewki lub całość, zostalo 50ml) wymienione z vilandrą Nuty zapachowe: nuty drzewne, nuty ambrowe, kwiaty, miód, pieprz ************** 5. zdjęcie 5 DKNY Be Delicious ************** 6. Zdjęcie 6 Guerlain Idylle **************
Edytowane przez ferguusson Czas edycji: 2010-05-28 o 09:58 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ferg wymienia: Guerlain, Givenchy, Benefit, Prada, minerały i inne....
Kolorówka: wymienione dołożone ************** zdjęcie 1. Dwa nowe, originalnie zapakowane podkłady mineralne Blusche, w dwóch formułach, matującej i intensywnej w kolorze Vanilia Latte(za jasne juz dla mnie) ************** zdjęcie 2. Bronzer/rozświetlacz 10 Benefit, ubytek ok 20%, pędzelek. ************** zdjęcie 3. 4 pomadki: kolory jak na zdjęciu, od dołu: Guerlain, Rimmel, Stila, Rimmel.(wymienione z Dorotą Coco) ************** zdjęcie 4. Meteoryty Guerlain Mythic 01(bez 25kulek) (wymienione z anarchią) i Beige Chic 03 (wymienione z viki). Uwielbiam je, i zawsze były moim must have.. ale ostatnio mam wrazenie że moga zapychać moją bardzo wrażliwą skórę ![]() ************** zdjęcie 5. mineralne EDM: primer Sunlight, róż Memphis Rosa i 3 sample róży. ************** zdjęcie 6. cienie IsaDora, ubytek jak na zdjęciu. ************** zdjęcie 7.(ubytek testowy lub nowe) tusz Givenchy (wymienione z anarchią) błyszczyk L'oreal błyszczyk ekstremalnie powiekszający usta Too Faced(inny kolor niż ten na zdjęciu, do wymianki mam kolor Tart) Juicy Tubes Lancome Kredka czarna Urban Decay, nowa. ************** zdjęcie 8: paletka do oczu Opia, nowa, dwa odcienie testowane pędzelkiem, za coś niewielkiego, idealne do eksperymentów. ************** zdjęcie 9 paletka do ust Opia, nowa, jeden kolor testowany pędzelkiem. ************** zdjęcie 10miniaturka piątek Diora ![]() Edytowane przez ferguusson Czas edycji: 2010-05-24 o 12:43 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zakorzenienie
|
Inne+dokładki! ************** zdjęcie 1. dwa kremy Bielendy, fantastyczne opinie na KWC(mam duży zapas) Kokosowy z małym ubytkiem, miodowy nowy. Serum jedwabne Salon Silk do włosów, niewielki ubytek, opakowanie z pompą. Balsam do ciała Paco Rabanne Black XS, spory ubytek, jako dodatek do dużej wymianki ![]() ************** zdjęcie 2. telefon LG PRADA(używany, stan bdb), dotykowy wyświetlacz, z nowym zestawem słuchawkowym, etui, za coś extra. ************** zdjęcie 3. telefon LG SHINE(uzywany, stan dobry) mogę wymienić obudowę na mój koszt. ************** Mała dokładka: dwa zegarki: DKNY z kryształkami Swarovskiego czytaj tutaj i Identity London. Obydwa ze śladami użytkowania, Identity oddam za drobiazg. ************** Dokładka: L'occitane krem Silnie Nawilżający Krem do Twarzy Masło Shea, pojemność 50ml ubytek około 20ml. ************** Dokładka: benefit lemon aid, korygujący krem do powiek i baza pod cienie. benefit Ooh la lift, rozświetlacz pod oczy, ujędrniający. ************** dokładka: krem Clarins, Hydra Quench, cera normalna/sucha. Pojemnośc wyjsciowa 30ml, zuzycie około 2-3 testy. (na zdjęciu-pierwszy krem, błekitne opakowanie ![]() Edytowane przez ferguusson Czas edycji: 2010-05-24 o 12:45 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Zakorzenienie
|
To pisze w wątku
![]() zdjęcia zrobię Ci jutro ![]() tylko napisz czy jestes czyms zainteresowana ![]() jestem gotowa oddać to wszystko co wymieniłam - wnet zamykam wymiankowy wątek i przez jakis czas chce miec spokój z wymiankami a tych rzeczy uzywac nie będę ![]() wiec mów czego zdjecie bys chciała zobaczyc ![]() podobaja mi sie meteorki - chyba bardziej mythic ( chyba ![]() organza/dkny lub tusz givenchy super by było gdybyś znalazła cos za jedna z tych rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 02:26 ---------- Poprzedni post napisano o 02:16 ---------- p.s mam jeszcze dior myriads ale cieni to masz chyba az za duzo ![]()
![]() |
#6 |
Zakorzenienie
|
![]() Ja już padam.. ale tak na szybko z Twojego watku: powiedz że masz jeszcze te cienie: 1. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...7&d=1267209242 (beż) albo 2. https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...0&d=1268067189 ![]() ![]() albo 3. ew ten clinique.. ale jakos nie jestem przekonana do tej firmy.. cieni nigdy dość ![]() odstawiam meteorki to muszę sobie czymś rekompensować ![]() ---------- Dopisano o 02:36 ---------- Poprzedni post napisano o 02:32 ---------- słoniku, zaciekawiły mnie głownie: Demeter - Graham Cracker EDC 30 ml spray Demeter - Sugar cookie 120 ml |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Zakorzenienie
|
nie mam
![]() własnie został dzis zaklepany ostatni poj. guerlain ale.. poszukam czegos moze dior z wiosennej kolekcji boudoir look? albo mineralny mac mi'lady..chanelki lotus cactus...i z wilkim bólem clarins so sublime - wszystko albo nowe albo przetestowane z malutkim ubytkiem - napisz co bys chciała zobaczyc to jutro obfoce teraz uciekam spać ![]() p.s a motylkow sie nie pozbywasz wtakim razie ?:P a jakbys zdecydowala sie na kliniki to dorzuciłabym z miła chęcia chanelka albo maca z maca mam jeszcze bang on blue i chyba blue storm oraz petalscent
I remember when, I remember, I remember When I lost my mind There was something so pleasant about that phase. Even your emotions had an echo In so much space (Gnarls Barkley ![]() Edytowane przez anarchia25 Czas edycji: 2010-04-03 o 02:42 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#8 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wlasnie motyle-mimo że sie nie ma wielkich rożnic w skladzie-nie zapychają na 100%. dlatego tylko one mi pozostały ![]() ![]() edit: zgooglowałam te kolory.. Strasznie ostre jak dla mnie-ja teraz spokojne kolory nosze ![]() ![]() wiec z neutrali tylko clinique pozostaje.. ![]() Edytowane przez ferguusson Czas edycji: 2010-04-03 o 02:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Zakorzenienie
|
jutro ci zrobię zdjęcia i podesle tez zdjecia z netu bo moje pewnie beda słabe jakosci
![]() tymczasem dobranoc ![]()
![]() |
#10 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za meteorki? [albo odsypkę]
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#12 |
Zakorzenienie
|
witaj znajdziesz coś za Zen ?
poza watkiem mam pure poison 20/100 ml pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
telefon LG SHINE(uzywany, stan dobry) mogę wymienić obudowę na mój koszt.
cos u mnie?
![]() |
#14 |
Zadomowienie
|
witaj, cos u mnie za zapachy: shiseido zen lub E.Lauder?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Zakorzenienie
|
coś u mnie za meteoryty BC (a jaki jest ubytek?) i błyszczyk Too Faced (a jaki to kolor ten Tart? czy ciemny? niestety nie mam jak sprawdzić)
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...92#post7384692 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zakorzenienie
|
Hisoko
![]() ![]() Dorotko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie pisałam wish jeszcze bo nie mam pomysłu na nic konkretnego.. Ale muszę coś dodać ![]() ![]() ![]() Madziu ![]() Muciu-przejrzalam Twój dluuugi watek-ale niestety nie widzę nic dla siebie..;( Up ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zakorzenienie
|
czesc cos u mnie za
Guerlain Idylle be delicious chetnie przyjme tez beige chic i mythic |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Zakorzenienie
|
Madziu a masz jakiegos Wisha
![]() Idylle chetnie przygarne albo Blusche...tylko czy przypadkiem nie bedzie za ciemny bo ja z edm Ivory uzywam ![]() p.s. Buziale kochana i spokojnych Swiat zycze ![]()
![]() |
#19 |
Zakorzenienie
|
Matko:d nie chce tzta obudzić bo poszedł późno spać wczoraj, ale takie pisanie z tel średnio mi idzie
![]() becco ![]() ![]() Madziu ![]() Viki,idę popodziwiac na Twoj wątek ![]() ewciuu ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:42 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- Oj, wyslalam przypadkiem ![]() ewciu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
|
Co racja to racja,swieta tutaj to nuda:-( Nawet jajcorow nie mozna poswiecic:P
Podklad wezme na sprobowania,bo edm choc lubie to z trwaloscia masz racje,znika z twarzy po kilku godzinach ![]() cos u mnie za ten podkladzik?? No i czego ewentualnie mam szukac poza watkiem??
![]() |
#21 |
Zakorzenienie
|
http://chloecharlene.webblogg.se/images
/clinique_blush_powder_115 6349615.jpg - patchwork pink http://www.oprettywoman.com/image/ca...04-400x400.jpg - estee lauder http://vintageortacky.files.wordpres...-lady-mes1.jpg - mac mi lady http://www.smartpoppy.com.au/product...tus__65602.jpg - chanel http://img364.imageshack.us/img364/1...matbluezc7.jpg mac bang on blue http://media.photobucket.com/image/m...P7200063-1.jpg blue storm zastanwiam sie tez nad : http://images.google.pl/imgres?imgur...26tbs%3Disch:1 - clarins so sublime http://images.google.pl/imgres?imgur...26tbs%3Disch:1 - dior peral glow ale tu sie bardzo zastanwiam czy rzeczywiscie oddac http://3.bp.blogspot.com/_gKawtywFHU...oir%20Look.jpg - dior boudoir look http://www.fashion-res.com/EX/10-08-17/P187500_hero.jpg - clinique szachowniczka http://3.bp.blogspot.com/_wHaLM_8EvO...0/IMG_2743.jpg - clinique spicy wybacz ze zdj. z netu ale mam okropne swiatlo i zdjecia nie wyjda ciekawe ![]() ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- i jeszcze bym bluscha chciała jednego ![]() ---------- Dopisano o 11:01 ---------- Poprzedni post napisano o 10:55 ---------- i jeszcze to ![]() http://3.bp.blogspot.com/_T8jmzzBIK-...r%2Bmyriad.jpg
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
|
Oj dokładnie ewciu.. Święta maja sens tylko z rodzina, tradycja..kuchennie-przygotowalam wszystko jak należy, idziemy na polska msze.. Ale brakuje czegoś
![]() Co sądzisz o tym serum el? Ma ciekawy skład, jeden paraben tylko i bifida ferment lysate wysoko.. Jak ci się sprawdzał? Anarsia, łoooooooo ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#23 |
Zakorzenienie
|
chodz na laptopka i bierz ode mnie - najchetnie oddam esterke i kliniki /myriadki
![]()
![]() |
#24 |
korzonek
Przekupka: 94 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj
![]() Coś za: Sheiseido ZEN, limitowana edycja. Mariah Carey M. Do oddania całość(zostało ok 80ml) Hermes 24 Faubourg Estee Lauder Sensuous (odlewki lub całość, zostalo 50ml) Guerlain Idylle mineralne EDM: primer Sunlight, 3 sample róży. cienie IsaDora, ubytek jak na zdjęciu. błyszczyk ekstremalnie powiekszający usta Too Faced(inny kolor niż ten na zdjęciu, do wymianki mam kolor Tart) Juicy Tubes Lancome dwa kremy Bielendy, fantastyczne opinie na KWC(mam duży zapas) Kokosowy z małym ubytkiem, miodowy nowy. Serum jedwabne Salon Silk do włosów, niewielki ubytek, opakowanie z pompą. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 |
Zadomowienie
|
moze zainteresuje Cie kompakt DW?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 |
Zakorzenienie
|
no i jak Fergie, czy cos u mnie znalazlas?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
|
Mnie się to podoba
![]() Estee Lauder Sensuous (odlewki lub całość, zostalo 50ml) Givenchy Organza Hermes 24 Faubourg (do oddania całość, zostało 45ml) Guerlain Idylle ale kolorówki dużo nie mam. Mam Zen, ale Ty tez masz, więc pat ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
|
cos za dkny, paletke opia do ust i cienie?
![]() |
#29 | |
Zakorzenienie
|
wreszcie moge normalnie pisać
![]() anarchaś zacytowałam Cię by wygodniej było. Cytat:
U Ciebie podoba mi sie: paletka el-opcjonalnie paletka zieleni i rózu chanel chociaz nie wiem po co mi takie kolory ![]() ojjj ta paletka Diora barrrdzo ![]() szachownica clinique (co Ty ze mną robisz ![]() ![]() ![]() i chyba tyle wstępnie ![]() ![]() odpisuję dalej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#30 |
Zakorzenienie
|
czekaj fergie czekaj bo sie pogubilam teraz ^^
mniejsza paletka diora czyli dwójka czy jak ??:P esterka / kliniki/ i chanelki najatwiej oddam ![]() ---------- Dopisano o 12:33 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- i czy za te rzeczy moge miec to co wymienilas ?? bo sie zakrecilam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:35.