Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy. cz. 15 - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-02, 13:06   #4231
lain
Zakorzenienie

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Hejo
zaczelam wczoraj sezon rolkowy tak sobie mysle, ze przed slubem trzeba sie bedzie wstrzymac od takich sportow, bo jak gdzies wyglebie i sie poobijam to sie to bedzie nieciekawie z suknia komponowalo

przyszly nasza zaproszenia i juz je od wczoraj rozdajemy takie
Załącznik 2998517
wczoraj juz kilku znajomych dostalo i dzis rozdamy kolejne a na weekend mamy w planie rozdac calej rodzinie - bedzie intensywnie

no i moja swiadkowa przyjechala do PL, wiec mozemy ja osobiscie zaprosic szkoda, ze jest bez swojej polowki (pewnie go poznam dopiero na slubie ). zaraz zmykam na spotkano z nia

a w ogole to trzymac kciuki zeby w poniedzialek byla ladna pogoda, bo ja chce w Gorce na krokusy

mozliwe, ze juz mnie tu przez swieta nie bedzie, wiec smacznego jajka i wesolego zajaca zycze
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 13:06   #4232
madmuazelle
BAN stały

Dot.: Nadchodzą wiosenne roztopy, a PM-ki 2010 dopinają wszystko, by nie było wtopy.

Witam w ten paskudny deszczowy dzień.
W dodatku jestem przeziębiona.
Zaraz Was nadrobie.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2010-04-02 o 13:15
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 13:13   #4233
Aaś
Zakorzenienie

lain no faktycznie mogłoby się to nieładnie komponować z kiecą
zaproszenia bardzo fajne - a zdjęcia profeska

a co do pogody to w stolicy piękne słońce, nie pada, cieplutko aż założyłam żółte rajtki do pracy
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 13:24   #4234
woda sodowa
Wtajemniczenie

Wszystkim dziewczynom dziekuje za zyczeniaW nastepnym roku juz chyba bedziecie o nich pamietaly Czy znowu bede musiala sie przypominac?
Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość

wodo,w sklepie Robert Dyas widziałam zajefajny otwieracz do wina.
http://www.robertdyas.co.uk/product_...pic=147497.jpg
U nas nie ma tego sklepu, ale otwieracz swietny

Cytat:
Hm,panienki z UK.A może tak wymienić się numerami telefonów ( przepraszam kobitki z kraju ) tak by czasem posmsowac,podzwonić zapytać co słychac.
Choć od tego mamy forum. Może gdzieś kiedyś się spotkamy.
Hm....
Panienki z UK, to chyba ty i jaA w jakiej sieci masz telefon?O2?

Cytat:
Zabrałam się wkoncu za sprzątanie,w ratach to będe robić.Częśc dzisiaj,część jutro i przy porzadkach znalazłam vauchery.
Np mamy vaucher na darmową kawe bądz herbate ja mam vaucher na kosmetyk z Boots'a-L'oreal Paris cosmetic bądz z Revlon cosmetic Jeszcze z Superduga mam 10% off jesli wpisze kod coś tam coś tam.
Musze je wykorzystać bo ważne do 20 kwietnia.
Tuszu do rzes Rimmel nie mialam, telescopic mialam i podobnie jak ktos tu wczesniej powiedzial, szalu nie bylo, ale probuj mala. Ja ze swojej strony moge polecic tusz Borghese, slicznie wyglada na moich rzesach, robia sie takie geste i baaardzo czarne, a do tego mam go juz 5 miesiecy i dalej da sie go uzywac, bo nie zaschnal (pewnie niebawem go wymienie, zeby na slub miec swiezy). Cena jest tylko troche powalajaca, bo ok. 100 zl

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Wspominałaś o moim makijażu-wszystko co miałam na powiekach to cienie. Ze względu na małe oczka kresek eyelinerem nie miałam żadnych
A myslalam, ze mialas taki sliczny, intensywny eyelinerCudownie to wygladalo

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
miałyście kiedyś tak, że chciałyście kupic cos co jest zbędne?
Caly czas tak mam

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
hej dziewczyny! nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie nawet ale zaryzykuję że tak nie mam kurcze neta w domu więc nie mam jak zaglądac- wybaczcie że nie nadrobię jakiś oatatnich 170 stron nie wiem kiedy teraz znów tu zajrzę dlatego życze wszystkim Wesołych Świąt a kwietniowym pannom młodym wymarzonych ślubów
Zawsze jak tylko ktos cie wspomni, to sie tu pojawiasz Jakies czary-mary?
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 13:43   #4235
madmuazelle
BAN stały

Mam 3 strony do nadrobienia.

Ja narazie odpisze na szybko i nie na wszystko.
wodo,chyba nie tylko my,bo obca też jest w uk.Chyba
lain,bardzo ładne zaproszenia.

Musze wziąc się za sprzątanie,ale mam strasznego lenia. :/

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ----------

Cytat:
Napisane przez woda sodowa Pokaż wiadomość
Wszystkim dziewczynom dziekuje za zyczeniaW nastepnym roku juz chyba bedziecie o nich pamietaly Czy znowu bede musiala sie przypominac?
Nie wiem jak inne/reszta dziewczyn,ale ja mam skleroze.

Cytat:
U nas nie ma tego sklepu, ale otwieracz swietny
Aha,ale ciesze się że otwieracz ci się podoba.

Cytat:
Panienki z UK, to chyba ty i jaA w jakiej sieci masz telefon?O2?
Mam telefon w 3 stety,albo niestety.

Cytat:
Tuszu do rzes Rimmel nie mialam, telescopic mialam i podobnie jak ktos tu wczesniej powiedzial, szalu nie bylo, ale probuj mala. Ja ze swojej strony moge polecic tusz Borghese, slicznie wyglada na moich rzesach, robia sie takie geste i baaardzo czarne, a do tego mam go juz 5 miesiecy i dalej da sie go uzywac, bo nie zaschnal (pewnie niebawem go wymienie, zeby na slub miec swiezy). Cena jest tylko troche powalajaca, bo ok. 100 zl
No będe musiała się wybrać,kupić ktoryś i wybróbować.No,ale wezme pod uwage to co napisałaś. Faktycznie cena niezła.

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
a co do pogody to w stolicy piękne słońce, nie pada, cieplutko aż założyłam żółte rajtki do pracy
To założyłaś takie wiosenne rajtki.
Stary 2010-04-02, 14:00   #4236
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
wodo,chyba nie tylko my,bo obca też jest w uk.Chyba

Nie wiem jak inne/reszta dziewczyn,ale ja mam skleroze.

Aha,ale ciesze się że otwieracz ci się podoba.

Mam telefon w 3 stety,albo niestety.

No będe musiała się wybrać,kupić ktoryś i wybróbować.No,ale wezme pod uwage to co napisałaś. Faktycznie cena niezła.
3 powiadaszTo nie bede do ciebie miala free calla
Stary 2010-04-02, 14:36   #4237
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej dziewczyny

ja od rana sprzatam, upiekłam 3 mazurki

a tak poza tym to sobie pomyslałam dzisiaj jak ja się przyzwyczaję do codziennego gotowania obiadów..

miałam dzisiaj kolejny slubny sen.. po raz kolejny sniło mi się wesele, bardzo mało gości przyjechało i ogolnie skifa była

zaraz zrobię sobie malutką drzemkę, bo podam na pyszczek
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 14:42   #4238
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
A dobre były rozmiarowo? Bo wiem że ty jakiś problem miałaś z rozmiarami.. Jak dobre i masz na nie kase to bierz dziewczyno, butów nigdy nei za wiele

Jeszcze Wam pokaże moje zaproszenia które przyszły z allegro
Kolczyki piekne, daj namiary

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
Równa 50tka
Baaardzo oryginalna pisanka
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

za 50 dni
A co do jajeczka to: fuuuj....
Dzieki za
No przyznaje ze takie troche nietypowe to jajeczko

Cytat:
hej dziewczyny! nie wiem czy mnie jeszcze pamiętacie nawet ale zaryzykuję że tak nie mam kurcze neta w domu więc nie mam jak zaglądac- wybaczcie że nie nadrobię jakiś oatatnich 170 stron nie wiem kiedy teraz znów tu zajrzę dlatego życze wszystkim Wesołych Świąt a kwietniowym pannom młodym wymarzonych ślubów
Tancia wracaj do nas jak najszybciej!

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 14:55   #4239
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć

puścili nas już o 13 z pracy, więc jestem wcześniej w domku

wpadłam złożyć Wam wszystkim życzenia i dziekuje za Wasze życzenia
spokojnych, ciepłych świat, a jak ktoś wyjeżdża to szczęśliwych powrotów

Can`t te sny będą Cię teraz tak często nawiedzały, w końcu ślub tuż, tuż

Woda, spóźnione ale gdybyś tylko wiedziała jak bardzo szczere życzenia urodzinowe przyszłam Ci złożyć no to sto lat

Caprica jak tam maleństwo, jak się czujesz???

Mad nie, nie, nie Obca na pewno nie jest w UK

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 15:19   #4240
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lusmarija Pokaż wiadomość

Caprica jak tam maleństwo, jak się czujesz???
Bardzo dobrze sie czuje, dziekuje, w srode ide na usg i mam nadzieje ze podejrzymy plec Boje sie tylko co to bedzie po swietach jak trzeba bedzie wejsc na wage

Woda i Mad a gdzie dokladnie mieszkacie w UK?

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 15:40   #4241
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Bardzo dobrze sie czuje, dziekuje, w srode ide na usg i mam nadzieje ze podejrzymy plec Boje sie tylko co to bedzie po swietach jak trzeba bedzie wejsc na wage

Ja mieszkam w Belfascie, a mad to chyba dla wojska pracuje, bo do tej pory nie chce mi powiedziec skad jest

Lusi, dziekuje bardzo za zyczenia:cmok :

Wczoraj dostalam od Bonda kwiaty i sukienke (ale pojechalismy ja wymienic na inna, bo jemu nie sciemniam, ze cos mi sie podoba, jesli wiem, ze nie mam zamiaru tego nosic), a wieczorkiem poszlismy na "Alicje...". Dostalam tez od szwagierki voucher na 20£ do River Islandu i od szwagra torebke tez z RI (nawet mu sie udalo trafic w moj gust). Tesciowa ponoc tez mi ma cos w niedziele dac (blagam, tylko nie Jane Norman, bo nie znosze, a jej o tym nie powiem). A zapomnialam, ten bukiet od Bonda byl ze slonecznikow, a na folijce byla nalepka "bukiet wiosenny"Ci Irlandczycy to juz zupelnie wszystko pokrecili
Stary 2010-04-02, 15:46   #4242
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Kolczyki piekne, daj namiary
A proszę bardzo http://allegro.pl/item972815565_swar..._kolczyki.html

Chyba Marta już zamówiła

Cytat:

To trzymamy kciuki żeby się udało podejrzec płec
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 16:00   #4243
BlackAngel
Adwokat diabła

Cześć! Żyję i dzięki za martwienie się!
Mam troche na głowie i nie miałam czasu wejść na wizaż.
Jestem teraz w NDZ i problem z netem na lapku, więc walczę..

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 17:00   #4244
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
napewno obejże a mieszkam niedaleko Kazimierza Dolnego wiesz gdzie to jest?

hehe no jasne, ja mam niedaleko wesele- koło Nałęczowa- w Miłocinie, a do Kazimierza to co roku 15 sierpnia jeźdzę ( wtedy mamy z TŻcikiem rocznice związku i jakoś zawsze tam jeździmy ) a oprócz tego w lecie co drugi weekend tam jestem bo uwielbiam kulebiaczki i pierożki z zielonej tawerny
Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Jeszcze Wam pokaże moje zaproszenia które przyszły z allegro

ładne
Cytat:
no w końcu, a już Cię wczoraj wspominałam

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
Hello girls
Pamiętacie o mnie jeszcze???

no oczywiście Aniołku że pamiętamy- odzywajcie się częściej dziewczyny, please

Lain Twoje zaproszenia też bardzo ładne

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

a tak poza tym to sobie pomyslałam dzisiaj jak ja się przyzwyczaję do codziennego gotowania obiadów..

miałam dzisiaj kolejny slubny sen.. po raz kolejny sniło mi się wesele, bardzo mało gości przyjechało i ogolnie skifa była

ale się narobiłaś a co do snów ślubnych to mnie też czasami nawiedzają- nie powiem bo nie zawsze są wesołe

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Cześć! Żyję i dzięki za martwienie się!
Mam troche na głowie i nie miałam czasu wejść na wizaż.
Jestem teraz w NDZ i problem z netem na lapku, więc walczę..
cieszymy się że w końcu zawitałaś nas forum

To jak wszystkie już życzenia składacie to i ja żeby nie zostać w tyle, a żeby i te z Was, które wyjeżdżają mogły przeczytać, życzę Wam zdrowych, radosnych świąt Wielkiej Nocy oraz mokrego Poniedziałku Wielkanocnego

ja zrobiłam już farsz do jajek i sprzątnęłam resztę mieszkania, wieczorem brat przyjeżdza więc jutro korzystanie z kompa będzie ograniczone...

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 17:12   #4245
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość

Mój TŻ o moich urodzinach pamięta, choć na samym początku naszej znajomości ubzdurała mu się inna data, nie wiem dlaczego...Ale już pamięta, o naszej rocznicy także, a o zaręczynach pamięta ponieważ wypadły w moje urodziny
mój też raz pomylił sobie dni... i sie okazało, ze jego eks miała w tym dniu wkurzyłam sie

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Cytat:
to musisz sie pochwalić jak sie dowiesz, pewnie sie nie mozesz doczekac
Stary 2010-04-02, 17:48   #4246
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość

To jak wszystkie już życzenia składacie to i ja żeby nie zostać w tyle, a żeby i te z Was, które wyjeżdżają mogły przeczytać, życzę Wam zdrowych, radosnych świąt Wielkiej Nocy oraz mokrego Poniedziałku Wielkanocnego

ja zrobiłam już farsz do jajek i sprzątnęłam resztę mieszkania, wieczorem brat przyjeżdza więc jutro korzystanie z kompa będzie ograniczone...
Cześć Dziewczynki

Widzę że większość z Was albo w pracy albo sprząta ...
Ja mam urlop I od rana cały zabiegany dzień ....

Teraz pralka kończy pranie, a ja zaraz zabieram się za robienie sałatki dla teściowej ....
Dla siebie będę robić jutro

Korzystając z okazji życzę Wam zdrowych, rodzinnych, cieplutkich i słonecznych świąt i mokrego dyngusa
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 19:08   #4247
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Martulku upiekłam cielaczka super troche za mała blaszkę wiziełam, ale wysżło ok i urosło i miękkie

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
hej dziewczyny

zuch z tymi mazurkami, co do gotowania- ja gotuję dla tżta i ok, czasem na 2 dni coś upichcę na szczęscie on myje naczynia

u nas święta, posprzątaliśmy troche, tżcik pojechał na rower, ja klikam i oczywiście teściówka mnie wneriwiła bo się wtrąca, decyduje i ogólnie jest upierdliwa.... a to dopiero początek...
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 20:06   #4248
madmuazelle
BAN stały

No jestem.Wszystko co miało być zrobione,to zostalo. Tylko czekać na jutro/dni świąteczne,na które nie mam ochoty.Eh i musze Was nadrobić wkońcu.A się fatalnie czuje,katarzysko mnie męczy,oczy mi przy tym łzawią. :/ Zaraziłam się od tż-ta.

No to zaczynam nadrabiać.

---------- Dopisano o 19:06 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ----------

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
Mad, nie daj się chorobie!
Dzieki ale za późno.

Cytat:
a co do otwieracza to
To fajno,że Ci/Wam się otwieracz się podoba.

Cytat:
ta, pewnie, dyskryminacja! człowiek się przeprowadzi i już go izolują!
Oj przykro mi ,bo najchętniej to z Wami wszystkimi sę wymieniła numerami telefonów.

Cytat:
o ranyście, jak mi brakuje tych voucherów!! I miss them so much!
Nie dziwie się. jak wczoraj je znalazłam,to pomyślałam że za to m.in kocham anglie.

Cytat:
jakie ceny! szkoda że w PL tego nie ma w superdrugu spędzałam w każdą sobotę "trochę" czasu wyszukując różniastych cudeńków
A no fajne ceny,noi fakt mogłyby byc takie w Polsce.

Czas edycji: 2010-04-02 o 19:55
Stary 2010-04-02, 21:20   #4249
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
Dzieki moinczko za opinie,ale czytałam opinie noi fakt są podziele.Też musze napisać,że jesli komuś tusz nie przypsasował nie oznacza,że mi nie przypasi.Także musze wypróbowac i się okaże.

A ja uwielbiamtelescopic bo nic nie skleja i właśnie mocno nie pogrubia i nie robią się taki grube kluchy.

Wróciłam dopiero godzine temu z pracy... padam i do tego @ przyszła.....
zjadłam na obiado kolacje szpinak z serem pleśniowym i leżę na kanapie i się nie moge podnieść...umieram...
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 21:47   #4250
madmuazelle
BAN stały

Wrrr masakra,grzeje sie w łóżku i co chwile kicham.A jutro ktoś musi jechać/iśc do Koscioła ze święconką.A musze jeszcze przygotować jutro koszyk. I chyba padnie na mnie,chyba że tż wyśle.No,chyba że jutro będe się lepiej czuła.Póki co łeb mi też pęka.

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18318988]
A ja uwielbiamtelescopic bo nic nie skleja i właśnie mocno nie pogrubia i nie robią się taki grube kluchy.[/QUOTE]
No widzisz mascara telscopic Loreal'a jest dla Ciebie ok,co głowa to róźne opinie.

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18318988]
zjadłam na obiado kolacje szpinak z serem pleśniowym i leżę na kanapie i się nie moge podnieść...umieram...[/QUOTE]
Oj,współczuje boleści/okresu.

Ok nadrobiłam,pozapisywałam sobie w zeszycie co mam komu napisać/odpisać. 15 punktów mi wyszło. No,ale zanim to zrobie,to chyba sobie obejrze powtórke Hotel 52 na ipli.

Czas edycji: 2010-04-02 o 21:48
Stary 2010-04-02, 22:18   #4251
certina4
Wtajemniczenie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;18318988]A ja uwielbiamtelescopic bo nic nie skleja i właśnie mocno nie pogrubia i nie robią się taki grube kluchy.

zjadłam na obiado kolacje szpinak z serem pleśniowym i leżę na kanapie i się nie moge podnieść...umieram...[/QUOTE]

do mnie też dzisiaj zawitała @... prosto na święta

widzę że pełną parą sprzątacie, gotujecie, pichcicie skoro od popołudnia nawet jednej strony nie zapisałyście

zmykam coś poczytać. Good night girls

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 22:22   #4252
BlackAngel
Adwokat diabła

Capri, jak mi Twoje fasolkowanie szybko minęło.. Dawno tu nie byłam, lookam w Twój suwaczek i dziś 20tc. gratki, jak się czujesz?

U mnie powoli, mam tak wolnego neta że szok. Postaram się nie męczyć netu tutaj dużo, aby szału nie dostać.. Powoli żyję...

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 22:30   #4253
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Cytat:
O... następna zbłąkana owieczka się odnalazła Cześć Co tam u Ciebie?
U mnie stara bieda. Trochę się pochorowałam na te święta, bo mam straszny kaszel i biorę kolejny antybiotyk w tym roku
Jak nie urok, to sraczka
Poza tym w miarę ok. Niedawno przyszły nasze zaproszenia Powoli też sobie wszystko kupujemy do naszego gniazdka
Cytat:
To czekamy z niecierpliwością czy to chłopczyk, czy dziewczynka
Cytat:
Napisane przez dziewczyneczka89 Pokaż wiadomość
mój też raz pomylił sobie dni... i sie okazało, ze jego eks miała w tym dniu wkurzyłam sie
To musiało być ossstro. Ja bym się też nieźle wkurzyła
No moje Kochanie raczej nie będzie miał problemu z zapamiętaniem daty moich urodzin, bo jestem dokładnie 12 dni starsza od niego i zawsze może sobie policzyć kiedy mam urodziny
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 22:55   #4254
madmuazelle
BAN stały

Ok,jestem ponownie.
Jaka tu cisza.Pewnie krzątacie się po kuchni,albo odpoczywacie.

Ok nadrabiam ratami jak zwykle.

moniczko,gratuluje sukni. Sprawdziłam co to za suknia-Cambria Marie firmy Maggie Sotero i jest bardzo piękna.

Elinko,mi się z tych 2 par kolczyków podobają różyczki.
Stary 2010-04-02, 23:17   #4255
moniczka2123
Zadomowienie

Cytat:
Ok,jestem ponownie.
Jaka tu cisza.Pewnie krzątacie się po kuchni,albo odpoczywacie.

Ok nadrabiam ratami jak zwykle.

moniczko,gratuluje sukni. Sprawdziłam co to za suknia-Cambria Marie firmy Maggie Sotero i jest bardzo piękna.
dziękuję mi bardzo się podoba chociaż dużo osób mówi że dol za bardzo wypasiony ale co zrobić jak to moja wymarzona
dobrej nocy

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 23:26   #4256
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez moniczka2123 Pokaż wiadomość
dziękuję mi bardzo się podoba chociaż dużo osób mówi że dol za bardzo wypasiony ale co zrobić jak to moja wymarzona
dobrej nocy
Najważniejsze,że się Tobie suknia podoba,bo jest tą wymarzoną.
Stary 2010-04-03, 06:52   #4257
moniczka2123
Zadomowienie

Cześć dziewczynki wpadłam tu tylko na chwilke życzyć wam miłego dnia mnie dziś czeka bardzo ciężki dzień w pracy bo w sklepie spożywczym przed świętami jest młyn niesamowity...mam tylko nadzieję że przeżyje jedyne pocieszenie to takie że dziś w lapce będę miała wypłatę

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 08:21   #4258
madziulka_
Zakorzenienie

Dzień Doberek

Życzę Wam wszystkim:
Wesołych Świat Wielkanocnych,
spokoju ducha, wiary w Boga i w Ludzi.
Umiejętności dostrzegania piękna tego świata
i oczywiście wiary w Siebie i swoje możliwości

Wczoraj załatwiliśmy wreszcie dekorację Kościoła, po 3 godzinach rozmów z pozostałymi parami(jest Nas razem 5 par) uzgodniliśmy wspólną dekorację, będą żywe kwiaty a na tym mi zależało najbardziej

Poza tym jutro jedziemy z kolejnymi zaproszeniami do rodzinki, bo już na Nas czekają Więc jutro chyba 6 zaproszeń wręczymy, a w poniedziałek około 10 -hurtem Bo akuratnie rodzina TŻ będzie blisko siebie Po świętach pozostaną Nam do zaproszenia znajomi i chyba nikt więcej taką nadzieję bo już mam dość

Piękne słoneczko świeci
Potem jadę po TŻ i jedziemy święcić pokarm
A za rok już jako małżeństwo się wybierzemy hehe

Pozostało Nam zaledwie 83 dni do ślubu WOW

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 09:20   #4259
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Wczoraj załatwiliśmy wreszcie dekorację Kościoła, po 3 godzinach rozmów z pozostałymi parami(jest Nas razem 5 par) uzgodniliśmy wspólną dekorację, będą żywe kwiaty a na tym mi zależało najbardziej

Piękne słoneczko świeci
Potem jadę po TŻ i jedziemy święcić pokarm
A za rok już jako małżeństwo się wybierzemy hehe

Pozostało Nam zaledwie 83 dni do ślubu WOW
No to Madzia za zakończenie tych pertraktacji dekoracyjnych Jakim cudem Ci się udało przekonac wszystkie 4 pary skoro im się aż tak strasznie podobały tamte dekoracje?

U mnie nie świeci słoneczko Może jeszcze się pojawi...

Ja pójdę święcic jedzonko na 12 bo na 10 się już nie obrobie
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 11:56   #4260
dziewczyneczka89
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez aniolekKB Pokaż wiadomość
To musiało być ossstro. Ja bym się też nieźle wkurzyła
No moje Kochanie raczej nie będzie miał problemu z zapamiętaniem daty moich urodzin, bo jestem dokładnie 12 dni starsza od niego i zawsze może sobie policzyć kiedy mam urodziny
oj bylo, bo ona ma w tym samym miesiacu co ja ale to na szczescie bylo bardziej po roku znjomosci, bo jakby teraz sie tak zdarzylo to hahha
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości