|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4711 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
no to liderka moze tez nie jest do konca uswiadomiona, moze tak Ci powiedziala, zeby nie robic zamieszania, zeby potem nie powstala jakas niedoplata. Ja jestem ksiegową i wiem jak to sie odbywa rowniez w avonie.
Jesli wplacasz tyle ile w saldzie i jestes na zero to ok, a jesli wplacisz tyle ile na fakturze to w saldzie bedziesz na minusie przez ta korekte czyli bedziesz miala jakby nadplate, bez sensu tak zamrazac pieniadze w avonie. Korekte mozna odliczyc od razu po wystawieniu. Edytowane przez Dziewczyna822 Czas edycji: 2010-04-03 o 15:30 |
|
|
|
#4712 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4713 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
|
|
#4714 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:30 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- Sluchajcie, czy w soboty wystawiaja faktury? |
|
|
|
|
#4715 |
|
Zadomowienie
|
witam kochane, dawno mnie tutaj nie bylo
wiec nie jestem zbytnio na bieżaco.. mam pytanko do liderek jestem zmuszona dokonania wypłaty moim naliczen dla lidera. problem polega na tym ze nie mam zielonego pojecia gdzie moge sprawdzic ogolna ich sume oraz jakie procedury musze odbębnic zanim te pieniazki przeleja mi na konto? pozdrawiam i zycze wesolych swiat, Aga
|
|
|
|
#4716 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurier jednak zawitał do mnie wcześniej więc już dziś wstawiłam na katalogowy fotki okularów przeciwsłonecznych Milly
do okularków jest dodawany taki materiałowy pokrowiec, osobiście spodziewałam się że będą mniejsze a są dosyć spore oraz mają owalny kształt więc troszkę dziwnie się w nich wygląda
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
#4717 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz sobie zamówiłam szampon nawilżająco-wygładzający AT, miałaś go może? Bo już tu o to pytałam ale nikt mi nie odpowiedział.. Cytat:
Jestem grze*na. Edytowane przez lalaith Czas edycji: 2010-04-03 o 17:48 |
||
|
|
|
#4718 |
|
Zadomowienie
|
Wypowiem się na temat "Lekkiego podkładu " nie kryje niedoskonałości i jest "rzadkiej" konsystencji. Może tak uważam bo stosuje "Idealnie trwałego podkładu" i on jest dla mnie the best !! Mam tłustą cere i występują niedoskonałości i on świetnie kryje . Gdyby nie on wyglądałabym jak... paszczur
.
|
#4719 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4720 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a mi chodzi o ogólna kwote ktora uzbieralam przez jakis tam okres czasu.. umowe spisalam, ale jak to wyglada z podatkiem itd? nie musze podpisac umowy z randstadem? |
|
|
|
|
#4721 |
|
Zakorzenienie
|
A Twoja liderka Ci tego nie wytłumaczyła? Ja dostałam wszystkie potrzebne papiery które wypełniłam, a moja liderka je wysłała do W-wy, potem jeszcze do nich faksowała w tej sprawie, więc ja dokładnie wszystkiego nie wiem. Uważam że lider nadrzędny powinien Ci wszystko wyjaśnić.
|
#4722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kusi mnie wszystko z tej serii więc jak tylko któraś z was coś zmaówi i dostanie, to proszę o wrażenia Też tak płace i nigdy żadnych problemów nie było
|
|
#4723 |
|
Rozeznanie
|
może ktoś zamieścić formularz 06? nie ma go tam, szukałam, a w stresfie jest 05
znalazłam w strefie, zapomniałam, że tam są 2 w 1
W prezencie urodzinowym dostałam Jego, http://suwaczki.slub-wesele.pl/200802183338.html Edytowane przez meakeangel Czas edycji: 2010-04-03 o 18:33 |
|
|
|
#4724 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiecie moze jak pachnie woda toaletowa TRUE FORCE z demo do kat 6?
Podobna do innego katalogowego zapachu?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
#4725 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się nią psikałam i nie poczułam Ż A D N E G O zapachu. Byłam w szoku, albo w COKu była woda w testerze!
|
#4726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja na kasiorkę czekam już prawie 2 miesiące ależ oni mają tam ruchy ![]() ![]() ![]() Życzę wszystkim zdrowych i pogodnych świąt wielkanocnych oraz bardzo mokrego śmigusa dyngusa ______§§____________§§ _____§__§__________§__§ ___§§____§_________§___§ __§___§___§_______§____§ _§____§____§_____§____§ _§___§_§____§___§____§ _§§§§___§___§§§§§___§ _________§_________§___§§ _§§ ________§___§§_§§___§_§§§ c§§§ _______§_____________§_§d §§§ _______§______§______§__§ §§ _______§____§___§____§___ § ________§____§§§____§___§ _______§§§§§_____§§§§§_§ _§§§__§_____§§§§§_____§__ §§§ §_§_§§____§_______§__§_§§ _§_§ §____§_____§_____§__§__§_ ___§ _§____§____§_____§_§__§__ __§ __§____§§§§_______§§§§___ _§ ___§____§___________§____ § ____§____§§§_____§§§____§ _____§§§§___§§§§§___§§§§ ............((_,»*—*« »*—*«,_)) ((_,»*—**—*«,_)) ((_,»*—**—*«,_)) *~*~*~*~*WESOŁYCH ŚWIĄT*~*~*~*~*
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2010-04-03 o 18:46 Powód: lit |
|
|
|
|
#4727 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy u Was strona Aloha tez nie pachnie? tre jak glupia i nic nie wykrzesalam...:/ a chcialabym wiedziec jaki to zapach?
|
#4728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4729 |
|
Wtajemniczenie
|
co do stron zapachowych to zauważyłam że w jednych katalogach pachną a w innych wcale
jak masz dostęp do kilku to spróbuj w innymjak na mój nos Aloha to zapach egzotyczny, wyczuwam kokos, ogólnie słodki
|
|
|
#4730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe jak woda toaletowa
|
|
#4731 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
WESOŁYCH ŚWIĄT ŻYCZĘ WSZYSTKIM WIZAŻANKOM !!!
Edytowane przez melisska Czas edycji: 2010-04-03 o 19:06 |
|
|
|
|
#4732 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no niestety narazie mam dostep do tylko jednego katalogu, ktory hen hen dostalam w COKu w Dni Kobiecosci. Ale jak przyjdzie mi paczucha z 5 we wtorek ( choc ja naiwna mialam nadzieje na nia dzisiaj ) to sobie mam nadzieje powacham ![]() melisska
Edytowane przez crescent Czas edycji: 2010-04-03 o 19:06 |
|
|
|
|
#4733 |
|
Zakorzenienie
|
Dopinki są ok. Tylko Maja ma źle wszyty zamek i niestety z jednej strony dopinka nie działa. Zamówiłam Maje jeszcze raz a potem zwrócę te stare.(mam porównanie, bo z jedną Mają wszystko jest ok) No i jedna dopinka moja miała pęknięte to plastikowe przy haczyku i napisałam maila to mi odpisali, że zestaw torebek ma regulowaną rączkę(bardzo na temat...).
Edytowane przez taka jedna Czas edycji: 2010-04-03 o 19:30 |
|
|
|
#4734 |
|
Zakorzenienie
|
@taka jedna
Oj tak, z odpisywaniem na temat to maja wielkie problemy. Ja juz wpsominalam, ze kiedys o numer koloru lakieru do paznokci, ktorego w katalogu nie widze i czy go wycofali a dostalam odpowiedz, ze szminka w takim kolorze ma numer... No wiesz, skoro lakier wycofany to jest jeszcze szminka w tym odcieniu do malowania paznokci ![]() ---------- Dopisano o 20:20 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Jak sie nie obrazicie to pozwole sobie zacytowac Na dole znajduje sie moj mail do nich ze strefy ![]() Szanowna Konsultantko, Informujemy, że 24k Złota szminka Ultra Colour Rich o kolorze Golden Rose jest dostępna w naszej ofercie sprzedażowej na katalog 04/2010. Szminka znajduje się na 44 stronie katalogu, a jej numer to 36723. Zachęcamy do złożenia zamówienia. Z pozdrowieniami, -------------------- Oryginalna wiadomość ---------------------------------------\ Data i godzina wysłania: 2010-03-10 Numer personalny: Email: Jestem zainteresowana lakierem Golden Rose, ktory widzialam w COK Jerozolimskie i COK Slowicza. Jednak nie widze jego numeru w katalogu? Czy zostal on wycofany czy nadal znajduje sie w ofercie? |
|
|
|
#4735 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Taaaaak Ich odpowiedź na pewno wyjaśniła Ci wszystko Bardzo na temat. Brawo Avon ![]() ---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ---------- Cytat:
(wypróbowałam go przed weselem)... Najjaśniejszy to chyba ivory? Nigdy nie wiem, wybaczcie :P |
||
|
|
|
#4736 |
|
Zakorzenienie
|
@RoOxAnKaA
Ivory to najjasniejszy z odcieni rozowych Nude to najjasniejszy z odcieni zoltych Ja rowniez jestem bardzo blada i to zazwyczaj caly rok ;/ gdyz twarz nie znacznie mi sie opala w czasie lata. Probowalam odcieni ivory i nude i wydaje mi sie, ze w ivory wygladam bardziej naturalnie Tym bardziej jak na ivory zastosuje jeszcze perelki rozswietlajace
|
|
|
|
#4737 |
|
Raczkowanie
|
szczerze mówiąc myślałam, że zapach Aloha bd ladniejszy ;p
czekalam na niego i sie rozczarowalam ;/ ogolem nie podobaja mi sie takie slodkie - a Magical to juz nie wchodzi w gre.... lee ja lubie orzezwiajace itp np Tropics, Lagoon, kiedys Senses, Mystique tez jest ladny, Sun Godess - odlot , Beach Party tez moze byc ale o gustach sie nie dyskutuje ![]() Wam sie podoba?
|
#4738 |
|
Zakorzenienie
|
A wlasnie, jesli chodzi o ivory, ktory stosuje to jest on z podkladu z mineralami, ktory nie dawno wycofali
Kupilam sobie wtedy nude i ivory. Zdecydowanie lepiej wygladalam w ivory. Zrobilam sobie zapas dodatkowych 5 podkladow, choc ledwie co mi troche ubylo z tego 1 sloiczka, z ktorego dobieralam sobie odcien Ale za namowa jednej wizazanki nareszcie znalazlam podklad dla siebie, ktory matowi moja cere przez caly dzien
|
|
|
|
#4739 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja mam tak samo Jestem strasznie blada. Nawet jak nałożę odrobinę podkładu, to i tak odznacza mi się na szyi, ale powiedziałam sobie, że szyi nigdy nie będę "podkładować" i mam to gdzieś ![]() Mam jeszcze jeden problem, bo odcień Ivory w różnych firmach ma jakby inny odcień. I nieraz nawet ten najjaśniejszy jest dla mnie za ciemny A jakbym miała jeszcze na to puder nałożyć, to już masakra... Nude już nigdy nie kupię :P Chociaż nie! Mam jeszcze podkład w musie, odcień Nude i w wakacje go używam, ale bardzo malutko ![]() ---------- Dopisano o 20:59 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- Cytat:
Podziel się tym sekretem |
||
|
|
|
#4740 |
|
Zakorzenienie
|
Aloha na razie wywahalam jedynie ze strony w katalogu, ale przez ten kokos wydaje mi sie dosc niezly
![]() Magical w ogole nie czuje. Az zaluje, ze sie skusilam na oferte z demo z mydlem w plynie. bo wg mnie jest to naprawde bardzo nieudana seria. jakby bezzapachowa. No ale moze na tym na magia ma polegac ![]() Mystique jest bardzo ladny, ale bardziej "damski" wg mnie dlatego czasami kupie dla siebie bo mezowi taki zapach zdecydowanie nie odpowiada. Sunset jest uniwerslany, taki orzezwiajacy, choc o ile dobrze pamietam ostatnio zostal wycofany. Orient to zdecydowanie moj zapach. Ale to dlatego, ze ja ogolnie uwilbiam ciezkie, orientalne zapachy, takze w przypadku perfum ![]() Reszta zapachow jest dla mnie neutralna, tzn. moze byc=nic specjalnego. Choc nigdy nie kupuje tych 2 meskich (no maz bylby zadowolony, ale ja raczej nie... ) i Lagoon gdyz ten ostatni jest dla mnie taki "standardowy", tzn. niczym sie nie wyroznia gdyz wiekszosc kosmetykow do kapieli dostepnych na rynku ma morski zapach, a ja lubie byc wyjatkowa (to tak na podstawie dawniejszej kartki swiatecznej czy jakiejs ulotki avon - "Jestes dla nas wyjatkowa" )---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ---------- @RoOxAnKaA To nie sekret Przeciez napisalam o jaki mi chodzi Sypki podklad z mineralami ![]() W 4 katalogu niestety go wycofali, ale podejrzewam, ze wprowadza niedlugo jakis nowy "ulepszony" Albo zmienia opakowanie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:57.

. Ile razy miałam coś nie dokręcone czy coś rozlane . Baardzo to wkurza ...
nie wiem jak się sprawdzi na cienkich włosach

.

ależ oni mają tam ruchy

(wypróbowałam go przed weselem)... Najjaśniejszy to chyba ivory? Nigdy nie wiem, wybaczcie :P