Wszystko o Avonie - część 10 - Strona 159 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-03, 21:08   #4741
RoOxAnKaA
Wtajemniczenie

Dot.: Wszystko o Avonie - część 10

Cytat:
Napisane przez ololufe Pokaż wiadomość
Aloha na razie wywahalam jedynie ze strony w katalogu, ale przez ten kokos wydaje mi sie dosc niezly
Magical w ogole nie czuje. Az zaluje, ze sie skusilam na oferte z demo z mydlem w plynie. bo wg mnie jest to naprawde bardzo nieudana seria. jakby bezzapachowa. No ale moze na tym na magia ma polegac
Mystique jest bardzo ladny, ale bardziej "damski" wg mnie dlatego czasami kupie dla siebie bo mezowi taki zapach zdecydowanie nie odpowiada.
Sunset jest uniwerslany, taki orzezwiajacy, choc o ile dobrze pamietam ostatnio zostal wycofany.
Orient to zdecydowanie moj zapach. Ale to dlatego, ze ja ogolnie uwilbiam ciezkie, orientalne zapachy, takze w przypadku perfum
Reszta zapachow jest dla mnie neutralna, tzn. moze byc=nic specjalnego.
Choc nigdy nie kupuje tych 2 meskich (no maz bylby zadowolony, ale ja raczej nie... ) i Lagoon gdyz ten ostatni jest dla mnie taki "standardowy", tzn. niczym sie nie wyroznia gdyz wiekszosc kosmetykow do kapieli dostepnych na rynku ma morski zapach, a ja lubie byc wyjatkowa (to tak na podstawie dawniejszej kartki swiatecznej czy jakiejs ulotki avon - "Jestes dla nas wyjatkowa" )

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

@RoOxAnKaA
To nie sekret Przeciez napisalam o jaki mi chodzi Sypki podklad z mineralami
W 4 katalogu niestety go wycofali, ale podejrzewam, ze wprowadza niedlugo jakis nowy "ulepszony" Albo zmienia opakowanie

Ah, to przepraszam, źle Cię zrozumiałam Też miałam ten podkład, ale oczywiście odcień Nude i sprzedałam, bo byłam pomarańczowa i szczerze Ci powiem, że pędzlem to ja jakoś nie potrafiłam go nakładać :P

Mój blog
RoOxAnKaA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 21:19   #4742
ololufe
Zakorzenienie

@RoOxAnKaA
Ja po nude tez bylam zolta/pomaranczowa ;/ Ale odcien ivory jest dla mnie idealny. Po nim staje sie rozowa Tzn. delikatnie rozowa, bo gdybym nalozyla go wiecej... no ale ja nie lubie tapet nakladam go pedzlem kabuki, takze za narada tej wizazystki (och, zebym jeszcze pamietala ktorej, ale jestem dozgonnie wdzxieczna ), naprawde ten pedzel dobrze sobie z tym radzi w 7 katalogu ten pedzel znowu bedzie tanszy tak wiec na pewno jeszcze sie w niego zaopatrze, bo on tez jest wg mnie bardzo dobry do perelek
ololufe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 21:19   #4743
Czarna Orchidea
Zakorzenienie

dziekuje wszystkim za odpowiedzi
Stary 2010-04-03, 21:41   #4744
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

no murowany ban;
pani/e avonekwspółczuję:ha haha:
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 21:58   #4745
watam
Raczkowanie

Witam, jestem konsultantką od ok. roku w Avon, ale nie dawno natrafiłam na to forum, ciesze się że jest takie aktywne, widzę szybkie odpowiedzi to bardzo miłe. Kosmetyki Avon kupuję już ok. 11 lat. ale nigdy nie miałam podkładu w kompakcie czy może mnie ktoś uświadomić jak najlepiej się go stosuje? Widzę niezłe opinie na jego temat, jestem bardzo zadowolona z idealnie trwałego, mam mieszaną cerę myślę że ten kompakt też się sprawdzi u mnie. A jak jest z tym w sztyfcie?
Pozdrawiam i życzę wesołych świąt.
watam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 22:02   #4746
ololufe
Zakorzenienie

Do Avonu tez strone juz zglosilam
Stary 2010-04-03, 22:16   #4747
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez avon_ek Pokaż wiadomość
Z którzy cenią sobie zakupy w zaciszu domowym o każdej porze dnia i nocy, oraz do osób do których konsultanci Avon nie docierają.

no naprawde trzeba miec łeb i wstawiac takie rzeczy na forum dla konsultantek

do mnie nie docieraja konsultanci...znam same konsultantki

Edytowane przez crescent
Czas edycji: 2010-04-05 o 15:52
crescent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 22:31   #4748
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

avon_ek
bądz pewna/y że zgłosimy do do firmy avon bo to co robisz jest niezgodne z prawem i z zasadami firmy, dzięki za namiary na ciebie
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 22:33   #4749
ololufe
Zakorzenienie

avon_ek juz 4 posty napisal/a i wszystkie tej samej tresci... ale namiary, bezposrednie, na pewno sie przydadza Dlugo nie podzialasz/cie
Stary 2010-04-03, 22:34   #4750
milenka27
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez watam Pokaż wiadomość
Witam, jestem konsultantką od ok. roku w Avon, ale nie dawno natrafiłam na to forum, ciesze się że jest takie aktywne, widzę szybkie odpowiedzi to bardzo miłe. Kosmetyki Avon kupuję już ok. 11 lat. ale nigdy nie miałam podkładu w kompakcie czy może mnie ktoś uświadomić jak najlepiej się go stosuje? Widzę niezłe opinie na jego temat, jestem bardzo zadowolona z idealnie trwałego, mam mieszaną cerę myślę że ten kompakt też się sprawdzi u mnie. A jak jest z tym w sztyfcie?
Pozdrawiam i życzę wesołych świąt.
Właśnie kupiłam ten w sztyfcie, używam go juz prawie tydzien i jestem bardzo zadowolona, jest super, polecam!!!!( też mam cerę mieszana)
milenka27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 22:56   #4751
melisska
Rozeznanie

Wchodzę sobie na katalogowy , aby obejrzec HT 8 a tu widzę cudowną reklamkę sklepu pan/a/i avonek . Nie wahałam sie ani przez chwilę i zgłosiłam do moderatora. Teraz widzę , że Wy też nie śpicie i dzialacie.
Trzeba mieć nie lada tupecik aby się reklamować na wątku gdzie większość to konsultantki
melisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 23:49   #4752
Nusia7
Zakorzenienie

Moja opinia na temat Żelowej kredki do oczu Plumful:
Pomalowałam się nią (na powiekę, bez cienia) ok. 16:00, zmyłam ok. 23:00. Kredka w ciągu dnia nie wyblakła, nie rozmazała się, po 7h była praktycznie w nienaruszonym stanie, a zaznaczam, że mam raczej tłuste powieki. Miękka, łatwo się nakłada i zmywa bez problemu. Polecam
Nusia7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 23:49   #4753
crescent
Zakorzenienie

wlasnie zrobilam domowienie chcialam sprawdzic te blyszczyki wykrecane...no ale nadal ich nie ma czyli nie znalazly im sie i to juz koniec

ktos pisal ze ma z drugim terminem zafakturowany zestaw podrozny? czy mi sie zle zapamietalo? ( fakture bede miala dopiero we wtorek to sie niecierpliwie )
Stary 2010-04-04, 00:05   #4754
agulaa87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
wlasnie zrobilam domowienie chcialam sprawdzic te blyszczyki wykrecane...no ale nadal ich nie ma czyli nie znalazly im sie i to juz koniec

ktos pisal ze ma z drugim terminem zafakturowany zestaw podrozny? czy mi sie zle zapamietalo? ( fakture bede miala dopiero we wtorek to sie niecierpliwie )
Tak, tak ja pisałam i jeszcze ktoś. Zestawik zafakturowany
agulaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 00:20   #4755
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulaa87 Pokaż wiadomość
Tak, tak ja pisałam i jeszcze ktoś. Zestawik zafakturowany
to super

ps. mam termin paki na wtorek a caly dzien sie ludzilam ze ja dostane dzisiaj i teraz jestem niepocieszona
Stary 2010-04-04, 00:26   #4756
agulaa87
Raczkowanie

Cytat:
to super

ps. mam termin paki na wtorek a caly dzien sie ludzilam ze ja dostane dzisiaj i teraz jestem niepocieszona
ja też miałam termin dostawy na wtorek po światach a tu w piątek taka miła niespodzianka bo Pan Paczkowy przyjechał
agulaa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 01:26   #4757
ololufe
Zakorzenienie

Ja tez mam zafakturowany zestaw na druga dostawe z katalogu Odbiore ja w czwartek z COKu
Stary 2010-04-04, 02:39   #4758
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Choc nigdy nie kupuje tych 2 meskich (no maz bylby zadowolony, ale ja raczej nie... ) "ulepszony" Albo
eeee, a musicie mieć jeden wspólny? Kupcie se każdy po swoim.

Cytat:
Napisane przez watam Pokaż wiadomość
Podkład w kompakcie nakładasz gąbęczką dołączoną do niego. A podkład w sztyfcie też ok, ale lepiej matuje/kryje ten w kompakcie.
Stary 2010-04-04, 10:07   #4759
ilussia
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja tez mam zafakturowany zestaw na druga dostawe z katalogu Odbiore ja w czwartek z COKu

I ja również...

WESOŁYCH ŚWIĄT AVONOMANIACZKI
ilussia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 10:12   #4760
Douce24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez RoOxAnKaA Pokaż wiadomość
A ten "Idealnie trwały" matuje przyzwoicie? Bo zamówiłam kiedyś w ciemno, na wesele odcień Nude (jestem co prawda biała jak śnieg :P) i byłam pomarańczowa i znikł mi z twarzy po 3 godzinach (wypróbowałam go przed weselem)... Najjaśniejszy to chyba ivory? Nigdy nie wiem, wybaczcie :P
Nie wiem czy on tak doskonale matuje. Po paru godzinach trochę się błyszcze ale czuje że mi nie spłynie jak np. antystresowy. Ma taką konsystencje ... nie wiem jak to określić .. gęsta ?! . Jeśli chcesz zmatowić cere to przed nałożeniem podkładu nałóż Bezbarwny podkład Magix. Ja jeszcze przysypuje w strefie T pudrem i efekt jest Super !! . Ja też używam Nude . Nude jest z kolorów żółtych a Ivory różowych . Oba odcienie są jasne .

Z każdym dniem coraz bardziej
K.
supercziroł

Douce24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 12:09   #4761
nocandy
Raczkowanie

Wrzuciłam w wątku katalogowym zdjęcia błyszczyka w odcieniu Tickled Pink (nowa i stara wersja koloru)

Wesołych świąt

nocandy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 14:33   #4762
Catherine1980
Rozeznanie

Czy jak któraś z Was wygrała w krzyżówce avonowej to dostała info zwrotne mailem czy trzeba czekać na wyniki na stronie?
Zauwazyłam że tam mają mega opóźnienia
Catherine1980 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 14:55   #4763
Kasiac89
Raczkowanie

GG do Kasiac89

Nie wysyłają żadnego maila, trzeba czekać aż zamieszczą na stronie i masz rację, że mają opóźnienia, no ale już nic na to nie poradzimy :/
Kasiac89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 15:15   #4764
ankamicha
Raczkowanie

Właśnie tak sobie czytałam wasze wpisy... i muszę Wam powiedzieć że duże żele Senses pakują w folie i to już od dawna, a płyny do kąpieli to nie wiem .

Nie myślałyscie czasem, że katalogi dla konsultantek powinny być darmowe ;DD ? W końcu avon na nas zarabia a bez katalogów by tego nie było... Tylko że tak, oni na katalogach tez zarabiają i jak spuszczą z ceny to stracą bo my tak czy inaczej bedziemy je zamawiać ;//
Ale mimo wszystko, katalogi są bardzo drogie, powinni spuścić o pare groszy.
ankamicha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 15:19   #4765
crescent
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agulaa87 Pokaż wiadomość
ja też miałam termin dostawy na wtorek po światach a tu w piątek taka miła niespodzianka bo Pan Paczkowy przyjechał
nie denerwuj w dzien swiateczny

Cytat:
Właśnie tak sobie czytałam wasze wpisy... i muszę Wam powiedzieć że duże żele Senses pakują w folie i to już od dawna, a płyny do kąpieli to nie wiem .
przeciez bylo napisane ze powinni pakowac inne rzeczy tak ja zele wlasnie

Edytowane przez crescent
Czas edycji: 2010-04-04 o 15:22
crescent jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 15:35   #4766
ankamicha
Raczkowanie

aa no to przepraszam, źle zrozumiałam ;DD

Wesołych Świąt życzę !
ankamicha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 16:48   #4767
lalaith
Zakorzenienie

Cytat:
Orient to zdecydowanie moj zapach. Ale to dlatego, ze ja ogolnie uwilbiam ciezkie, orientalne zapachy, takze w przypadku perfum
Je też lubię takie zapachy jak np perfumy CK Secret Obsession czy serie 3 Comme des Garcons oraz zapachy kadzidlane, ale ten zapach Orient jest jak dla mnie wielkim niewypałem, w ogóle w nim nie czuję orientu. Już 100% lepsza jest seria Marrakesh z Oriflame, faktycznie pachnie marokańskim bazarem!

WSZYSTKIEGO DOBREGO Dziewczyny!!! Fajnych świąt Wam życzę i duużo odpoczynku!
Stary 2010-04-04, 19:26   #4768
renia0809
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lalaith Pokaż wiadomość
Ja się nią psikałam i nie poczułam Ż A D N E G O zapachu. Byłam w szoku, albo w COKu była woda w testerze!
Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Podarowałam swojemu TŻ body spray tego zapachu i jak dla mnie super pachnie tylko jest strasznie duszący podobnie jak i Essence ciekawe jak woda toaletowa
dziękuję
a może jeszcze ktoś się wypowie na temat zapachu TRUE FORCE?
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz
renia0809 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 19:56   #4769
dodocia
Rozeznanie

Cytat:
ogladam ta szostke i ogladam i jestem przerazona oby klientki duzo zamowily bo inaczej bankrut

u mnie piatka nie byla zla...poki co mam paczke "w drodze" na 600zl okolo...a jeszcze dwa terminy...

mam pytanie: czy odzywka AT wygładzająco-nawilżająca jest do splukania po minucie czy po dluzszym czasie tak jak ta nawilzajaca?
i czy ktos moze cos powiedziec o balsamie wygladzajaco-nawilzajacym do wlosow normalnych i grubych? chodzi mi o to czy naklada sie na mokre czy na suche wlosy i czy nie przetluszcza. i jak ktos ma porownanie czy konsystencja przypomina wygladzajacy balsam do prostowania wlosow?
Cytat:

i poprosze o opinie jak uzyjesz
no więc... włosów nie przetłuszcza, nie obciąża. konsystencja rzadka. włosy sie nie puszą, całkiem nieźle się układają bez użycia dodatkowych specyfików. innych właściwości narazie nie zaobserwowałam
dodocia@buziaczek.pl
dodocia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 20:11   #4770
Douce24
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ankamicha Pokaż wiadomość

Nie myślałyscie czasem, że katalogi dla konsultantek powinny być darmowe ;DD ? W końcu avon na nas zarabia a bez katalogów by tego nie było... Tylko że tak, oni na katalogach tez zarabiają i jak spuszczą z ceny to stracą bo my tak czy inaczej bedziemy je zamawiać ;//
Ale mimo wszystko, katalogi są bardzo drogie, powinni spuścić o pare groszy.
Masz wielka rację . są drogie ja ostatnio musiałam zamówić 30 i zapłaciłam za nie 24 zł plus jeszcze kurier za 9,90 więc ile kasy idzie na takie coś ???. W 2008 roku podnieśli cenę katalogów bo są lepszej jakości i że lepszy papier mają tiaaaa chodzi im głównie o kasę !!

Z każdym dniem coraz bardziej
K.
supercziroł

Douce24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości