|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4831 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część VI- kolekcja wiosna 2010.
Cytat:
ale świeta są, wiec udam, że tego nie widzę... Młodzieńczy bunt, cóż ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4832 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Napisalam co mysle. Tak jak i Ty zresztą. Zawsze jestem szczera. Oooo znalazlam identyczna jak moja: http://moda.allegro.pl/item986885363...lbana_h_m.html Edytowane przez MadameButterfly6 Czas edycji: 2010-04-03 o 21:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4833 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla Twojej wiadomosci- w moim wieku jeszcze wiele mogę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4834 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() pomysł z hotelem mi się bardzo podoba ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4835 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Sonde przeprowadza ![]() Nie interesuja mnie wyniki tej Twojej sondy. Zrobie to, co uwazam za stosowne i wloze to co zechce. ---------- Dopisano o 22:54 ---------- Poprzedni post napisano o 22:52 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4836 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() my jutro osobno, ja w domu, TŻ u ciotki (może wieczorem się zobaczymy), a w poniedziałek wpada do mnie na obiad, ale w kameralnym gronie (moi rodzice, babcia i my ![]() ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2010-04-03 o 21:57 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4837 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy ja Ciebie obrazałam, gdy napisałaś kilka stron wcześniej, że nie podoba Ci sie torebka, ktora sobie kupiłam? Nie, nie obraziłam Cie... Nie napisałam, że sie nie znasz na modzie, że takie dzieci jak Ty nie wiedza, co dobre itd.. Nic takiego nie było, wiec i ty nie wyjeżdżaj do mnie z takim kalibrem.... Co do sondy-to był tylko żart. Napisałam przeciez, ze szkoda czasu na rozwijanie tego tematu( z prostej i chyba oczywistej przyczyny-o gustach sie nie dyskutuje). |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4838 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i też widziałam sporo dziewczyn w takich spódnicach |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4839 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny, każdy ma swój gust
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4840 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiem Ci ze ta kiecka jest fajna na impreze ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4841 |
Zakorzenienie
|
Madame, uważaj tylko żeby Ci dupci nie przewiało
![]() Ja dzisiaj zmarzłam wieczorem ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4842 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4843 | |
BAN stały
|
Cytat:
Tylko ze ja nie napisalam ze torba jest koszmarna, wyrazilam konstruktywna krytyke, nie to co Ty... Napisalam ze nie w moim stylu, bo wole takie i takie, ale jesli Cie to tak obruszylo to przepraszam. EOT. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4844 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4845 | |||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:08 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- Cytat:
To moze sie spotkamy na weekendzie majowym w Kazimierzu? ![]() Nie wiesz jak cenowo sie przedstawiaja tam noclegi i co tam mozna robic konkretnie? ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4846 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4847 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie chce mi sie w to wierzyc, ale pozostawie to bez komentarza. Cytat:
![]() ![]() Sama mowilas, ze TZ zauwazyl, ze sie zmienilas ![]() Cytat:
Teraz, jak jestem w domu, czesto wychodze wieczorami z kolegami na piwo i nigdy TZtowi o tym nie pisze. Podobnie jak on mi. Opowiadamy sobie jak spedzilismy dzien w czasie rozmowy telefonicznej, ale nie jakos ze szczegolami, tylko po prostu stwierdzam fakt, ze bylam u kolegi w domu na piwie. Tyle ![]() Cytat:
Cytat:
i uwierz mi, wcale nie musi byc sztywno. Na poczatku mozesz dziwnie sie czuc, ale z czasem to wszystko minie. Przynajmniej u mnie tak bylo - poczatkowo siedzialam jak kolek, a potem nawet zaczelam zartowac z wujkiem TZta ![]() ---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:12 ---------- hej hej, dziewczyny nie tak ostro ![]() pamietacie, ze gust to pojecie wzgledne? ![]() mi osobiscie kiecka sie podoba, sama mam podobna, jednak na te popijawe w plenerze to srednio sie nadaje...zwlaszcza na taka pogode, jaka jest obecnie. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Napiszę po raz setny- WYLUZUJ, bo to była tylko opinia, a nie atak na Ciebie. Kiecka (kwestia gustu oczywiscie) moim zdaniem nie pasuje do baru czy picie w parku.... Na impreze tak, ale nie w takie miejsca. POza tym nie zmarzniesz w niej? Nie wiem jak u Ciebie ale u mnie nie ma takiego ciepła... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4849 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() No to fakt, mowil mi to juz kilka razy ![]() O kurcze, to Ty nie jestes taka rasowa zazdrosnica, skoro Twoj TZ sam bez Ciebie wychodzi ze znajomymi ( rozumiem ze z tymi z plci zenskiej tez? ) Wiem, moze i przesadzam, ale taka sytuacja miala miejsce juz nie pierwszy raz, wiec zrozum, ze czasem juz nie mam sil na to wszystko... No caly czas mysle, moze jak bede siedziec u TZta to wloze spodnice (swieta sa w koncu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4850 |
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczynki
![]() Jestem totalnie wykończona, nie wyszło mi jedno ciasto i jeden krem się zważył, nie znoszę robić ciast, sałatki super, mięso też, a ciasto do d...y ![]() Muszę odpocząć, przygotowanie całych Świąt to za dużo jak na jedną osobę ![]() ![]() Wesołych Świąt ![]()
#4851 |
Zakorzenienie
|
Oj madame , madame .....
![]() ![]() ![]() Dobranoc wszystkim i WESOŁYCH ŚWIĄT ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4852 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4853 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hmm ja chyba bardziej z tych co sie fochaja niz zazdroszcza...Chociaz w sumie to nie. Sama nie wiem. Na ogol zazdrosna nie jestem, chyba ze w gre wchodzi jego ex. Nic mi nie zrobila, ale solidnie dziala na nerwy. Ja (w domu) mam samych kolegow, znamy sie od malolata. I jak spotykam sie z nimi poznymi wieczorami to jest tak, ze ich jest 5-6 i ja sama (co najlepsze - jeden z nich to dawny ex ![]() Doceniam chlopa ![]() Natomiast gdyby sytuacja byla odwrotna - TZ i same babole to chyba bym zwariowala z zazdrosci. Na szczescie nie funduje mi takich niespodzianek. Jak wychodzi z kumplami to owszem, sa tam dziewczyny, ale nigdy nie jest tak, ze jest z jakas sam na sam. Zdrowe podejscie chyba mamy ![]() ![]() W sumie spodnica w domu i spodnie na zewnatrz to calkiem fajny pomysl. O ile oczywiscie masz ochote na przebieranki ![]() Dobranoc dziolchy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4854 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Jestem ciekawa jak bedzie jutro... Mam nadzieje, ze nie strzele beznadziejnego focha ![]() Nafi to Ty nie jestes taka zazdrosnica jak my. A Twojemu TZ to wspolczuje ![]() ![]() No i wypuszczasz go samego z towarzystwem mieszanym, podziwiam ![]() ![]() Ochote na przebieranki mam zawsze ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4855 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zanim strzelisz focha, zacznij oddychac gleboko, policz do 10 i....powinien przejsc ![]() ![]() Jesli w gre wchodzi jego byla, to jestem nawet gorsza niz niejedna zazdrosnica stad ![]() W sumie na poczatku balam sie jak zareaguje jak sie dowie o moim wianuszku kolegow. Specjalnie kilka razy mu to powtarzalam, ale z jego strony nie bylo reakcji. Tzn wiem, ze jest zazdrosny (pozniej mi powiedzial), ale nie da mi tej satysfakcji, zebym zobaczyla jak sie z tym meczy ![]() Strasznie sie ciesze, ze mi tak ufa. Licze, ze Ty tez do tego dojdziesz. Zaczniecie wychodzic bez siebie i naprawde nie pogorszy to relacji miedzy wami. Nawet wiecej - zacznie byc jeszcze lepiej! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4856 |
Wtajemniczenie
|
Madame
![]() czy podoba ci się takie coś? http://www.forever21.com/product.asp...=3&pgcount=100 to chyba w twoim stylu.. ![]() strasznie mi się spodobała ![]() ale jak pojadę do tego sklepu to pewnie nie będzie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4857 |
Zakorzenienie
|
czesc pieknosci moje
![]() ja wrocilam wlasnie z rezurekcji ![]() ![]() ![]() dzisiaj nareszcie z moim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4858 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Jak widze, ze katem oka spojrzal na jakas dziewczyne na chwile to tez powtarzam sobie w duchu "a niech patrzy, nic sie przeciez nie stalo". I pomaga ![]() ![]() Oj chcialabym dojsc do czegos takiego jak Ty. Naprawde podziwiam Cie. ![]() A Twoj TZ pewnie jest w glebi zazdrosny, ale moze meska duma zabrania mu tego okazac ![]() Cytat:
![]() Gdyby moze nie miala tych swiecacych elementow na spodniczce to bylo by super. Jakos nie przepadam za swiecidelkami na ubraniach ![]() Ale ogolnie jestem na tak ![]() Pochwal sie jak ja dostaniesz ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4859 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co myslicie o tyh sukienkach? zaznaczam ze pierwsza mi sie bardziej podoba w sensie ze kolory ale druga ma tez fajny wzor
![]() http://i.pinger.pl/pgr475/747bb32d00...4b6f04db/3.jpg http://i.pinger.pl/pgr78/47099637002759cf4b6f04f1/9.jpg aaa.. i jestescie zazdrosne o sny TZ o jego kolezankach? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4860 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie odzywał się. Napisałam mu wczoraj smsa z życzeniami to odpisał mi w nocy o 2.30 ![]() Mam dość tego ![]() Dzisiaj mi tak przykro jest od samego rana, że nawet nie zasłużyłam na to, żeby choć trochę się o mnie postarać. Smutne to, że po 6 latach można tak po prostu przestać kochać ![]() Smęcę na same święta wiem, ale dół mnie dopadł ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:34.