![]() |
#871 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Obozy zagraniczne 2010!
Cytat:
w tym roku jadę do Hiszpanii z 3 koleżankami, i jedna, która jedzie z koleżanką z forum ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#872 |
Zakorzenienie
|
Atlantis lepszy
![]()
![]() |
#873 |
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny
![]() w tym roku chcialabym pierwszy raz wybrac sie na wlasnie taki oboz zagranice z kolezanka ;D tylko chcialabym dobrze wybrac biuro ![]() co mozecie mi polecic ? ![]() prosze o pomoccc ;DD
![]() |
![]() |
#874 |
Raczkowanie
|
funclub, beatur, ok-tours. polonus ; )) poczytaj sobie na forum opinie, to będziesz wszytsko wiedziała
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#875 |
Zakorzenienie
|
poczytać pare stron
![]() codziennie ktoś o to samo pyta ..więc bez sensu ![]() ale dobra ja Polecam Grecję hotel Atlantis ***..
![]() |
#876 |
Raczkowanie
|
Almatur i Atas też są okej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#877 |
Zakorzenienie
|
oraz rego-bis
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#878 |
Raczkowanie
|
A wybiera się ktoś może z biura Szarpie Travel na obóz "Włochy Adriatyckie " ??
![]() http://www.kolonieiobozy.pl/wlochy-adriatyckie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#879 |
Raczkowanie
|
czesc wszystkim
![]() mialam nadzieje,ze po przespanej nocy bede juz pewna 100% wyjazdu do Grecji (Atlantis).Ale czasami marzenia sie nie spelniaja... Dlatego prosze was jeszcze raz o pomoc. Jest ta podroz do Grecji meczaca (niestety nie ma mozliwosci samolotem ![]() Jesli bylas/byles w Burgarii z ok-tours w hotelu nikea park, to prosze opowiedz mi jak bylo. Czy bylo naprawde tak zle? Jakie bylo towarzystwo & opiekunowie? Jakie byly roczniki uczestnikow? Bylo duzo alkoholu? Czy warto bylo jechac? Napisz mi jak najwiecej. x. Idalia |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#880 |
Zakorzenienie
|
Grecja o wiele lepsza..przeczytaj to co o Bułgarii pisałam ..to zmienisz zdanie
![]() a aa niby Bułgaria bliżej a jechałam do niej około 28 godzin do Grecji 24 ![]()
![]() |
#881 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#882 |
Raczkowanie
|
wielkie dzieki!
![]() Nie wiem dlaczego, ale wydaje mi sie ze w Bulgarii sie bede o wiele lepiej bawic niz w Grecji. Jest problem, poniewaz do Bulgarii mi tylko pasuje jeden termin (29.07) i to znaczy lot samolotem= zadna integracja. W autobusie=integracja. Boje sie, ze bede tam samota... ![]() ![]() ![]() x. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#883 |
Raczkowanie
|
jak jechałam autobusem to podróz bardzo szybko mi zleciała,a bałam sie bo przecież tyle godz a autobusie. jak uważasz, ja bym na pewno wybrała Grecje, Bułgaria mnie nie kręci
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#884 |
Raczkowanie
|
osobiście wybrałam Grecję. Byłam w Bługarii parę lat temu i to co tam zobaczyłam, trochę mnie przeraziło - place budowy, mnóstwo zaniedbanych, bezdomnych psów i syf na ulicach. takie przynajmniej było moje odczucie. bawiłam się dobrze tylko dzięki grupie ludzi, która ze mną jechała.
a w Grecji ogólnej są ładniejsze widoki, zagospodarowanie. ja bawiłam się dobrze w obu miejscach, ale po prostu będąc na miejscu nie przejmowałam się wszystkim niedogodnościom. teraz, gdy mam porównanie łatwiej mi jest ocenić oba miejsca. ![]()
I've got mountains of mistakes. They all come back to haunt me. Every fork in the road I didn't take has never once cut me a break. ♥ x. od 31.08 - 100 dni bez słodyczy! x. odchudzam się! do celu: 13 kg. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#885 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się z Cristal
![]() w Grecji byłam w tamtym roku, w Bułgarii w 2008.. masa tam dzieci żebrających..na dodatek z małymi kotami czy psami..a jak patrzyłam jak one je trzymały (ledwo co, tak jakby zaraz spaść miały) to miałam ochote im je zabrać ;[ masakra...ja również się tam świetnie bawiłam, ekipa nawet lepsza niż w Grecji była w tedy mi się podobało ..teraz bym tam nie pojechała.. Co do wycieczek to myślę, że tylko Park wodny jest godny polecenia
![]() |
#886 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#887 |
Raczkowanie
|
Ja tez bede sie obawiała , ze nikogo nie poznam .
ale cóż . to tak samo jak idziesz do nowej szkoły . a po 5 minutach poznajesz wielu ludzi . ;D ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#888 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny, wybiera się któraś może na obóz do Hiszpanii ? dokładnie Calella?
co do Bułgarii i Grecji, byłam w dwóch ostatnich sezonach i musze powiedziec, że wróciła bym do Bułgarii. mimo iż jak tutaj ktoś zauważył, moze sie wydawać, że tam wszystko zaniedbane, ale po pierwsze- więcej rozrywki, luzu i wgl.. jak dla mnie, osoby lubiącej sie rozewać, to Bułgarię polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#889 |
Raczkowanie
|
merci!
jedno jest pewne --> jade do Bulgarii. Dziewczyny, jakie biuro byscie wybraly. Mam dwie opcje... pierwsza opcja: jesli chodzi o autokar(integracjaaaa ![]() Ktory hotel jest lepszy briz czy zloty rog? Ktore biuro byscie wybraly atas czy ok-tours jesli chodzi o Bulgarie? Moja druga opcja: hotel nikea park (29.07 --> atas/ok-tours *SAMOLOTEM*). Niestety jest ten oboz samolotem, wiec zadna integracja....help me, if you can. greetz, Idalia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#890 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
byłam dwa lata temu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() musisz spróbowac kebaba jest naprawde pyszny ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() każdy z każdym rozmawia ,tańczy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#891 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem decydowanie się na wyjazd pod wpływem czyjegoś zdania nie jest dobre bo nigdy nie ma tak, że wszystkim się wszystko podoba. Dopóki sama nie pojedziesz to się nie dowiesz jak tam jest... ja w tym roku mam zamiar jechać do Bułgarii bo jeszcze tam nie byłam i mam zamiar się świetnie bawić :P
![]() |
#892 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#893 |
Raczkowanie
|
A ja Ci polecam Atas. byłam na wycieczce 7- dniowej z tego biura. Mielismy pełen luz. Tylko jedna babka była co nam TIGERÓW < Hahaha.-.- > nie pozwalała pić bo myslała ze to z %%. i z alkomatem latała. Ale inni wychowawcy z nia pogadali i było okej. Moglismy wychodzic kiedy tylko chcemy, o każdej godzinie. Organizacja kk., ciekawy program, zakwaterowanie tez, ludzie głownie w wieku 15-17 lat.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#894 |
Raczkowanie
|
o dziewczyno... jak Ci zazdroszczę! ja miałam taki rygor, że aż mi się źle robi jak czytam, że gdyby opiekunki były inne mógłby być to najlepszy wyjazd mojego życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#895 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() w Parku wodnym i Nesseberze ![]() Gdzie byłaś dokładnie, może byłyśmy na tym samym obozie ? ![]()
impossible is nothing ! Edytowane przez justine333 Czas edycji: 2010-04-04 o 19:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#896 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ja raczej też ze Steji, pierwszy raz, sama ![]()
![]() |
![]() |
#897 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#898 |
Raczkowanie
|
Yani
w jakim terminie się wybierasz? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#899 |
Raczkowanie
|
Pisze to już 3 raaz xD
od 05.07 :p ze Steji. http://steja.pl/index.php?mainmodule...p&idOffer=1642 Czyli 2 turnus ![]() ![]() Edytowane przez Yani Czas edycji: 2010-04-05 o 14:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#900 |
Raczkowanie
|
ja także planuję wybrać się na taki obóz, jadę pierwszy raz no i sama.
jedzie tez ktoś sam.? no i jeśli tak to posze o kontakt, i o przedstawienie oferty obozu na który się jedzie, chętnie bym poznała kogoś i wtedy można by było jechać. gg: 10736433 . ;] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:38.