Rocznik `92 ! Najlepszy! <33 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-04, 21:46   #3601
niby nic
Zakorzenienie

Dot.: Rocznik `92 ! Najlepszy! <33

Tylko ze to wredne i ryzykowne, bo jakby tz sie dowiedział a okazałoby sie ze to ona do niego zarywa to pewnie niezle by sie wkurzył....Ja proponuje zacząc od tego spotkania i ich poobserwować
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 21:47   #3602
lily92920
Zakorzenienie

nie... ja sie ubiore w kryjace rajtki, spodnice po kostki, golf ... czarny golf...
lily92920 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 21:51   #3603
ouu
Wtajemniczenie

hello dziewczyny jak tam święta? bo ja obecnie wpieprzam
Stary 2010-04-04, 21:52   #3604
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lily92920 Pokaż wiadomość
nie... ja sie ubiore w kryjace rajtki, spodnice po kostki, golf ... czarny golf...
nie no cos ty! ubierz sie normalnie a nie jak wdowa!;d sexi jeansy, fajna bluzeczka z dekoltem, kolczyki podkreslające kolor oczu..

---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ----------

Cytat:
Napisane przez ouu Pokaż wiadomość
hello dziewczyny jak tam święta? bo ja obecnie wpieprzam
weeez ja tyle jem ciągle że chyba ze 100 kg będę ważyć, a tu jeszcze jutro dzien pełen obżerania sie ; o

Movement jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 21:53   #3605
Kredzia_
Zakorzenienie

Najpierw bylam u babci na obiedzie. Pozniej pojechalam do tz.
Tam zrobilismy sobie ze znajomymi ognisko i w ogole picie .
Siedzimy (ja obok tz), a doobry kumpel tzta do mnie z pytaniem:
-P gdybys nie byla z T to bylabys ze mna?
Ja
-yyy... nie

no i w ogole to pozniej wracalismy na pieszo, bo wypilismy troche.
I szlismy sobie na skroty. Przez park. I aby do mnie dojsc trzeba bylo przejsc przez kladke (drzewo opadniete nad woda z obrecza).
No i idziemy ja szlam pierwsza tz za mna. I tak dochodze do pewnego mom i czuje, ze obrecz sie chwieje i ze jest strasznie przechylone (trzeba bylo wypiac dupsko i isc bokiem). i mowie do tz "uwazaj bo tu cos sie zjeeb...alo", a ta pipa szla normalnie, przechylilo go do tylu i sie z***....alismy On do wody, ja na skarpe i ze skarpy do wody po kolana ale smiech mialam xD Hahahah xD i w ogole to musze sie przebrac, bo cieknie ze mnie hahah
Kredzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 21:56   #3606
lily92920
Zakorzenienie

Gnojek pipeszony... Zadzwonilam ponownie, powiedzialam ze chce pogadac, ze ochlonelam, a on ze nie, ze chce spac i dobranoc. Powiedzialm mu cos tam, zaczal cos do mnie klnac, wiec powiedzialam "Wybieraj ona albo ja" a on ze wybiera mnie, no to powiedzialam ze jak sie dowiem ze sie z nia spotyka to mu wpiepsze, ma jej nigdzie i nigdy nie zapraszac, ze ma udawac ze go w domu nie ma jak bedzie go nachodzic... A on, ze wspaniale prowadze nasz zwiazek, ze kiedys mnie moze nie wybrac... Powiedzialam, ze w dupie to mam, ze jest mi zal go zostawic, ze zal tego niszczyc, ale nie mam juz ani sily ani ochoty tak z nim zyc... A on "wez pogadaj do sciany, dobranoc" wiec wywrzeszczalam, ze sciana zrozumie i poslucha wiecej niz on!

Dlaczego nie umiem stworzyc normalnego zwiazku... Dlaczego nie jestem na tyle silna by go zostawic...

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2010-04-04 o 21:58
Stary 2010-04-04, 21:58   #3607
Movement
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kredzia_ Pokaż wiadomość
Najpierw bylam u babci na obiedzie. Pozniej pojechalam do tz.
Tam zrobilismy sobie ze znajomymi ognisko i w ogole picie .
Siedzimy (ja obok tz), a doobry kumpel tzta do mnie z pytaniem:
-P gdybys nie byla z T to bylabys ze mna?
Ja
-yyy... nie

no i w ogole to pozniej wracalismy na pieszo, bo wypilismy troche.
I szlismy sobie na skroty. Przez park. I aby do mnie dojsc trzeba bylo przejsc przez kladke (drzewo opadniete nad woda z obrecza).
No i idziemy ja szlam pierwsza tz za mna. I tak dochodze do pewnego mom i czuje, ze obrecz sie chwieje i ze jest strasznie przechylone (trzeba bylo wypiac dupsko i isc bokiem). i mowie do tz "uwazaj bo tu cos sie zjeeb...alo", a ta pipa szla normalnie, przechylilo go do tylu i sie z***....alismy On do wody, ja na skarpe i ze skarpy do wody po kolana ale smiech mialam xD Hahahah xD i w ogole to musze sie przebrac, bo cieknie ze mnie hahah

---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ----------

Cytat:
Gnojek pipeszony... Zadzwonilam ponownie, powiedzialam ze chce pogadac, ze ochlonelam, a on ze nie, ze chce spac i dobranoc. Powiedzialm mu cos tam, zaczal cos do mnie klnac, wiec powiedzialam "Wybieraj ona albo ja" a on ze wybiera mnie, no to powiedzialam ze jak sie dowiem ze sie z nia spotyka to mu wpiepsze, ma jej nigdzie i nogdy nie zapraszac, ze ma udawac ze go w domu nie ma jak bedzie go nachodzic... A on, ze wspaniale prowadze nasz zwiazek, ze kiedys mnie moze nie wybrac... Powiedzialam, ze w dupie to mam, ze jest mi zal go zostawic, ze zal tego niszczyc, ale nie mam juz ani sily ani ochoty tak z nim zyc... A on "wez pogadaj do sciany, dobranoc" wiec wywrzeszczalam, ze sciana zrozumie i poslucha wiecej niz on!

Dlaczego nie umiem stworzyc normalnego zwiazku... Dlaczego nie jestem na tyle silna by go zostawic...
z tą przyjaciółką przede wszystkim pogadaj o co jej kaman

Stary 2010-04-04, 21:59   #3608
noir_angele
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
No najgorzej jak chce sie isc na impreze a ktoś coś zaczyna krecic, mnie to masakrycznie wk...ia

Lily trzeba było nie robić awantur tylko udawać, ze nic nie widzisz a ich poobserwowac na jak sie spotkacie w 4. Zresztą myśle ze nadal mozesz tak zrobić, udać głupka przed tż ze niepotrzebnie tak zareagowałaś, ze byłas zdenerwowana itd i ze pojdziesz z nim na ten film. Przyjaciółke też mozesz podpuscic troche, zeby zobaczyc czy nadal bedzie coś nadawać na Twojego tż jaki to on jest niedobry dla Ciebie i że sie spotyka z nia potajemnie. Wydaje mi sie ze jak pokazesz im ze coś podejrzewasz to będą sie bardziej pilnować, a tak niech myślą, ze jesteś głupiutka i nic sie nie domyslasz
co do pierwszego mam tak samo
a co do lilly też bym chyba tak zrobiła

nic mi się nie chce
idę sobie harleqiny poczytać. muszę wspomagać moje złudzenie miłości
ja chcę kogoś mieć!!

noir_angele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 22:00   #3609
Toriaa
Zakorzenienie

ja z moim TŻ byłam dziś u babci podoba jej się haha;p a ja jutro jadę do babci TŻ i do rodzinki ogólnie - zobaczymy jakie wrażenie bedzie;DD

Toriaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 22:13   #3610
lily92920
Zakorzenienie

Ta... to zacznie krecic, ze nie wie o co kaman...

Nigdzie z nim jutro nie jade, na zadne zasrane i smierdzace wiochy!!! Jak bedzie dzwonił, to nie bede odbierac, z reszta znajac ich zwyczaj to zawdzwoni do mnie np. o 14 i zapyta czy przyjde i czy jade, a jak zapytam kiedy, to on ze np. o 14.30... I jeszcze najlepiej zeby mnie tato do nich zawiozł, jakby 2 km nie mogli podjechac... (Raz tak bylo, mielismy o 12 na kulig jechac, a on dzwoni o 11.55 zeby tato mnie przywiozł do nich, a ja ze nie, bo moj tato ma wolna niedziele i auto w garazu... to zrobili laske ze przyjechali). Wale ich, niech se sami jada, wole byc w domu, nie mam ochoty sie stroic pol dnia, zeby jakis palant na mnie wiadro wody wylał...

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ----------

Kurde noooo... Czuje sie wstretnie teraz... Czuje sie taka... beznadziejna, niechciana, oszukana...

Edytowane przez lily92920
Czas edycji: 2010-04-04 o 22:04
Stary 2010-04-04, 22:15   #3611
ouu
Wtajemniczenie

zazdroszczę wam tych tż.. nawet jak się kłócicie to przynajmniej wiecie, że jesteście zakochane, że wam zależy..
Stary 2010-04-04, 22:18   #3612
lily92920
Zakorzenienie

Joj... mam taki metlik w głowie...
Stary 2010-04-04, 22:20   #3613
Kredzia_
Zakorzenienie

My ost z tz bylismy u jego babci w odwiedziny ;pp
A dzisiaj tata tz powiedzial, ze babcia powiedziala, ze tz strasznie we mnie wpatrzony i w ogole taki szczesliwy
i powiedzial, ze mam zabrac jego syna ze soba na malte, bo on nie bedzie mogl sluchac co wieczor jak tz szlocha do poduszki i ubolewa nad tym, ze mnie nie ma usmialam sie jak nie wiem w oogole mam zaje....bisty dzien dzisiaj xD

i ten. moje dziny smierdza glina i chcialam Wam powiedziec, ze zamoczylam tel ale o dziwo dziala

---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ----------

w ogole to poplakalam sie dzisiaj. Bo nie bede widziala tz tyle ...
Stary 2010-04-04, 22:24   #3614
Movement
Zakorzenienie

a kiedy wyjezdzasz kredzia?

wlasnie od ciągłego żarcia wypadła mi plomba i mam jeden wielki krater zamiast zęba boooli

Stary 2010-04-04, 22:25   #3615
tellme
Zadomowienie

ja własnie wróciłam z imprezy od 12:30 faza
lubie święta
tellme jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 22:26   #3616
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ouu Pokaż wiadomość
zazdroszczę wam tych tż.. nawet jak się kłócicie to przynajmniej wiecie, że jesteście zakochane, że wam zależy..
Nie zazdrosc sa plusy i minusy bycia w zwiazku tak samo bycie singlem

Chociaz ja tez zawsze zazdroscilam i kiedys pamietam śp.moja prababcia powiedziala:

- nic na sile. prawdziwa milosc sama przyjdzie.

i prosze do mnie przyszla prawie 4 lata ze soba i czuje, ze bedzie drugie tyle ;pp

w ogole wiecie cooom. Kumpela sie mnie ost pyta co chcialabym na 18 od tz. powiedzialam, ze nie wiem, ze nic nie musze dostac. wystarczy mi on . Ale tak pozniej pomyslalam i stwierdzilam, ze kurcze milo by bylo gdyby na 18 tz mi sie oswiadczyl. Ja tu nie mowie o zadnym slubieee ani nic ... bo z tym mi sie nie spieszy ale kurcze tyle laaat razem ... a to juz bylby nasz taki kolejny maly krok
Stary 2010-04-04, 22:26   #3617
lily92920
Zakorzenienie

Ach te babcie... Moja tez ciagle gada jaki to tż pozadny, grzeczny, ze zapatrzony, pomaga...
Stary 2010-04-04, 22:27   #3618
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Movement Pokaż wiadomość
a kiedy wyjezdzasz kredzia?

wlasnie od ciągłego żarcia wypadła mi plomba i mam jeden wielki krater zamiast zęba boooli
W ta sobote. o 5 musze byc na lotnisku ... ja tam chyba zaaasneee ....

Uuu to do dentyski trza bedzie sie udac
Stary 2010-04-04, 22:29   #3619
lily92920
Zakorzenienie

Cytat:
Nie zazdrosc sa plusy i minusy bycia w zwiazku tak samo bycie singlem

Chociaz ja tez zawsze zazdroscilam i kiedys pamietam śp.moja prababcia powiedziala:

- nic na sile. prawdziwa milosc sama przyjdzie.

i prosze do mnie przyszla prawie 4 lata ze soba i czuje, ze bedzie drugie tyle ;pp

w ogole wiecie cooom. Kumpela sie mnie ost pyta co chcialabym na 18 od tz. powiedzialam, ze nie wiem, ze nic nie musze dostac. wystarczy mi on . Ale tak pozniej pomyslalam i stwierdzilam, ze kurcze milo by bylo gdyby na 18 tz mi sie oswiadczyl. Ja tu nie mowie o zadnym slubieee ani nic ... bo z tym mi sie nie spieszy ale kurcze tyle laaat razem ... a to juz bylby nasz taki kolejny maly krok
Moja kolezanka byla z typem cos ze 3 lata niecałe i mial jej sie w grudnio 2010 oswiadczac na 18, a w lutym czy cos zerwali i nie ma zareczyn, ona cieszy sie ze juz z nim nie jest, ma innego (osobiscie dobrze nie znam, ale wiem ze ciagle klnie, chce sie ruchac, jara fajki na potege i pracuje jako dostawca pizzy)...
Ale pamietaj o mnie jak bedziesz zaproszenia na slub preparowac, masz moj adres...
Stary 2010-04-04, 22:29   #3620
noir_angele
Wtajemniczenie

Kuźwa moi sąsiedzi z dołu tak imprezują, że zaraz ***nę. Mogli by się pohamować w końcu jest już po 22. Zresztą na zeszłe święta było tak samo i wyszli dopiero o północy. Normalnie pozabijać ;/
Zresztą i tak jesteśmy w konflikcie i oni teraz pokazują, że mogą sobie debilizm ludzki nie zna granic.

ciekawe, co by było jak bym zrobiła 18 w domu, albo na podwórku. pewnie od razu policja

ja ***ie

ouu
ja też

Stary 2010-04-04, 22:29   #3621
tellme
Zadomowienie

kredzia to nie mały to w sumie duży krok,
chłopak mojej sis sie oswiadczyl na walentynki ona ma 22 lata i juz za rok od razu ślub (od razu bo inaczej terminu nie bedzie i tak )
Stary 2010-04-04, 22:31   #3622
Movement
Zakorzenienie

Cytat:

ale i tak faaajnie.. malta

taa i znow 120 zł w dupe...

dobra ide tą zje baną lalkę dalej czytac ;d elo łobuziaki

Stary 2010-04-04, 22:31   #3623
noir_angele
Wtajemniczenie

Cytat:

będziesz z nami pisać co nie? I zdawać nam na bieżąco relację jacy to murzyni mają wielkich....

Stary 2010-04-04, 22:32   #3624
tellme
Zadomowienie

noir moze bez przesady ? co sasiad robi my caly czas spiewalismy na balkonie

---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ----------

własnie kredzia bedziesz miała dostep do internetu ?
Stary 2010-04-04, 22:37   #3625
lily92920
Zakorzenienie

To co ja mam z tym tz zrobic...?
1. mam z nim jechac jutro do babci? (moja matka nie wie ze sie poklocilismy ale mowi zebym nie szla, ze po co, a z drugiej strony nie bede w domu siedziec, porazka...)
2. mam pogodzic sie i pogadac, czy jak, bo ja juz nie wiem no...?!
3. co z ta pseudoprzyjaciolka?
4. isc we wtorek na ten film (z calego, szczerego serca nie chce!!! )
Stary 2010-04-04, 22:38   #3626
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez tellme Pokaż wiadomość
kredzia to nie mały to w sumie duży krok,
chłopak mojej sis sie oswiadczyl na walentynki ona ma 22 lata i juz za rok od razu ślub (od razu bo inaczej terminu nie bedzie i tak )
Niee mi do slubu sie nie spieszy. Ale oswiadczynybym przyjela SLub to u mnie moze za jakies 5-7lat

Dostep do internetu bede miala ;p mam w calym hotelu wifi Kumpel bierze lapka, takze mysle, ze bede do Was zagladac Poza tym w robocie pewnie tez internet bede miala ;p

Takze nie odetchniecie ode mnie

Edytowane przez Kredzia_
Czas edycji: 2010-04-04 o 22:39
Stary 2010-04-04, 22:45   #3627
lily92920
Zakorzenienie

Chyba spać pojde... Tż mnie tak z ównowagi wytracił, takie mam cisnienie i jeszcze brzuch mnie boli... Rano podejme decyzje czy jechac z nim do babki czy niet...
Stary 2010-04-04, 22:50   #3628
Kredzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba spać pojde... Tż mnie tak z ównowagi wytracił, takie mam cisnienie i jeszcze brzuch mnie boli... Rano podejme decyzje czy jechac z nim do babki czy niet...
Jezeli przeszloby Ci jutro to bys mogla jechac ;p Ale jezeli bedziesz dalej zdenerwowana to nie ma sensu
Stary 2010-04-04, 23:22   #3629
tellme
Zadomowienie

Cytat:
Niee mi do slubu sie nie spieszy. Ale oswiadczynybym przyjela SLub to u mnie moze za jakies 5-7lat

Dostep do internetu bede miala ;p mam w calym hotelu wifi Kumpel bierze lapka, takze mysle, ze bede do Was zagladac Poza tym w robocie pewnie tez internet bede miala ;p

Takze nie odetchniecie ode mnie
a ja nigdy nie wyjde za mąż [ nigdy nie mów nigdy ]
Stary 2010-04-04, 23:30   #3630
linka2007
Rozeznanie

Cytat:
Pojedź, pojedź.
Pójdziecie na spacer do lasu, pogadacie i wyjaśnicie sobie wszystko
A ja dziś miałam niezłe zdziwko.
Wychodzę od cioci z bloku z siostrą, idę na miasto sie przejśc, a tam kto? tż
więc zobaczyłam go, bo ostatnio to go w środę widziałam, a teraz zobaczę dopiero we wtorek.

nienawidzę świąt.
ojciec się schlał. odpier dalał jakieś maniany, nienawidzę go wtedy.

kupiłam sobie śliczne butki na allegro.
nie wiem, czy bede umiała w nich chodzić, w końcu to 9 cm
na 6,5 lajtowo łażę, ale 8 to już wyzwanie, a co dopiero 9?
No ale piekne, i wylicytowałam za 66 + 13 koszt przesyłki

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości