|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rocznik `92 ! Najlepszy! <33
Tylko ze to wredne i ryzykowne, bo jakby tz sie dowiedział a okazałoby sie ze to ona do niego zarywa to pewnie niezle by sie wkurzył....Ja proponuje zacząc od tego spotkania i ich poobserwować
|
|
|
|
#3602 |
|
Zakorzenienie
|
nie... ja sie ubiore w kryjace rajtki, spodnice po kostki, golf ... czarny golf...
|
|
|
|
#3603 |
|
Wtajemniczenie
|
hello dziewczyny
jak tam święta? bo ja obecnie wpieprzam
|
|
|
|
#3604 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:51 ---------- weeez ja tyle jem ciągle że chyba ze 100 kg będę ważyć, a tu jeszcze jutro dzien pełen obżerania sie ; o
|
|
#3605 |
|
Zakorzenienie
|
Najpierw bylam u babci na obiedzie. Pozniej pojechalam do tz.
Tam zrobilismy sobie ze znajomymi ognisko i w ogole picie . Siedzimy (ja obok tz), a doobry kumpel tzta do mnie z pytaniem: -P gdybys nie byla z T to bylabys ze mna? Ja -yyy... nie ![]() no i w ogole to pozniej wracalismy na pieszo, bo wypilismy troche. I szlismy sobie na skroty. Przez park. I aby do mnie dojsc trzeba bylo przejsc przez kladke (drzewo opadniete nad woda z obrecza). No i idziemy ja szlam pierwsza tz za mna. I tak dochodze do pewnego mom i czuje, ze obrecz sie chwieje i ze jest strasznie przechylone (trzeba bylo wypiac dupsko i isc bokiem). i mowie do tz "uwazaj bo tu cos sie zjeeb...alo", a ta pipa szla normalnie, przechylilo go do tylu i sie z***....alismy On do wody, ja na skarpe i ze skarpy do wody po kolana ale smiech mialam xD Hahahah xD i w ogole to musze sie przebrac, bo cieknie ze mnie hahah
|
|
|
|
#3606 |
|
Zakorzenienie
|
Gnojek pipeszony... Zadzwonilam ponownie, powiedzialam ze chce pogadac, ze ochlonelam, a on ze nie, ze chce spac i dobranoc. Powiedzialm mu cos tam, zaczal cos do mnie klnac, wiec powiedzialam "Wybieraj ona albo ja" a on ze wybiera mnie, no to powiedzialam ze jak sie dowiem ze sie z nia spotyka to mu wpiepsze, ma jej nigdzie i nigdy nie zapraszac, ze ma udawac ze go w domu nie ma jak bedzie go nachodzic... A on, ze wspaniale prowadze nasz zwiazek, ze kiedys mnie moze nie wybrac... Powiedzialam, ze w dupie to mam, ze jest mi zal go zostawic, ze zal tego niszczyc, ale nie mam juz ani sily ani ochoty tak z nim zyc... A on "wez pogadaj do sciany, dobranoc" wiec wywrzeszczalam, ze sciana zrozumie i poslucha wiecej niz on!
Dlaczego nie umiem stworzyc normalnego zwiazku... Dlaczego nie jestem na tyle silna by go zostawic... Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-04-04 o 21:58 |
|
|
|
#3607 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- Cytat:
|
|
#3608 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do lilly też bym chyba tak zrobiła ![]() nic mi się nie chce idę sobie harleqiny poczytać. muszę wspomagać moje złudzenie miłości ja chcę kogoś mieć!!
|
|
#3609 |
|
Zakorzenienie
|
ja z moim TŻ byłam dziś u babci
podoba jej się haha;p a ja jutro jadę do babci TŻ i do rodzinki ogólnie - zobaczymy jakie wrażenie bedzie;DD
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
Ta... to zacznie krecic, ze nie wie o co kaman...
Nigdzie z nim jutro nie jade, na zadne zasrane i smierdzace wiochy!!! Jak bedzie dzwonił, to nie bede odbierac, z reszta znajac ich zwyczaj to zawdzwoni do mnie np. o 14 i zapyta czy przyjde i czy jade, a jak zapytam kiedy, to on ze np. o 14.30... I jeszcze najlepiej zeby mnie tato do nich zawiozł, jakby 2 km nie mogli podjechac... (Raz tak bylo, mielismy o 12 na kulig jechac, a on dzwoni o 11.55 zeby tato mnie przywiozł do nich, a ja ze nie, bo moj tato ma wolna niedziele i auto w garazu... to zrobili laske ze przyjechali). Wale ich, niech se sami jada, wole byc w domu, nie mam ochoty sie stroic pol dnia, zeby jakis palant na mnie wiadro wody wylał... ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Kurde noooo... Czuje sie wstretnie teraz... Czuje sie taka... beznadziejna, niechciana, oszukana... Edytowane przez lily92920 Czas edycji: 2010-04-04 o 22:04 |
|
|
|
#3611 |
|
Wtajemniczenie
|
zazdroszczę wam tych tż.. nawet jak się kłócicie to przynajmniej wiecie, że jesteście zakochane, że wam zależy..
|
|
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Joj... mam taki metlik w głowie...
|
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
My ost z tz bylismy u jego babci w odwiedziny ;pp
A dzisiaj tata tz powiedzial, ze babcia powiedziala, ze tz strasznie we mnie wpatrzony i w ogole taki szczesliwy ![]() i powiedzial, ze mam zabrac jego syna ze soba na malte, bo on nie bedzie mogl sluchac co wieczor jak tz szlocha do poduszki i ubolewa nad tym, ze mnie nie ma w oogole mam zaje....bisty dzien dzisiaj xD![]() i ten. moje dziny smierdza glina i chcialam Wam powiedziec, ze zamoczylam tel ale o dziwo dziala ![]() ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 22:19 ---------- w ogole to poplakalam sie dzisiaj. Bo nie bede widziala tz tyle ...
|
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
a kiedy wyjezdzasz kredzia?
wlasnie od ciągłego żarcia wypadła mi plomba i mam jeden wielki krater zamiast zęba
|
#3615 |
|
Zadomowienie
|
ja własnie wróciłam z imprezy od 12:30 faza
![]() lubie święta
|
|
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sa plusy i minusy bycia w zwiazku tak samo bycie singlem Chociaz ja tez zawsze zazdroscilam i kiedys pamietam śp.moja prababcia powiedziala: - nic na sile. prawdziwa milosc sama przyjdzie. i prosze do mnie przyszla prawie 4 lata ze soba i czuje, ze bedzie drugie tyle ;pp w ogole wiecie cooom. Kumpela sie mnie ost pyta co chcialabym na 18 od tz. powiedzialam, ze nie wiem, ze nic nie musze dostac. wystarczy mi on . Ale tak pozniej pomyslalam i stwierdzilam, ze kurcze milo by bylo gdyby na 18 tz mi sie oswiadczyl. Ja tu nie mowie o zadnym slubieee ani nic ... bo z tym mi sie nie spieszy ale kurcze tyle laaat razem ... a to juz bylby nasz taki kolejny maly krok |
|
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
Ach te babcie... Moja tez ciagle gada jaki to tż pozadny, grzeczny, ze zapatrzony, pomaga...
|
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pamietaj o mnie jak bedziesz zaproszenia na slub preparowac, masz moj adres... |
|
|
|
|
#3620 |
|
Wtajemniczenie
|
Kuźwa moi sąsiedzi z dołu tak imprezują, że zaraz ***nę. Mogli by się pohamować w końcu jest już po 22. Zresztą na zeszłe święta było tak samo i wyszli dopiero o północy. Normalnie pozabijać ;/
Zresztą i tak jesteśmy w konflikcie i oni teraz pokazują, że mogą sobie ciekawe, co by było jak bym zrobiła 18 w domu, albo na podwórku. pewnie od razu policja ja ***ie ouu ja też
|
#3621 |
|
Zadomowienie
|
kredzia to nie mały to w sumie duży krok,
chłopak mojej sis sie oswiadczyl na walentynki ona ma 22 lata i juz za rok od razu ślub (od razu bo inaczej terminu nie bedzie i tak )
|
|
|
|
#3622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taa i znow 120 zł w dupe... dobra ide tą zje baną lalkę dalej czytac ;d elo łobuziaki
|
|
#3623 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#3624 |
|
Zadomowienie
|
noir moze bez przesady
? co sasiad robi my caly czas spiewalismy na balkonie ![]() ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:31 ---------- własnie kredzia bedziesz miała dostep do internetu ?
|
|
|
|
#3625 |
|
Zakorzenienie
|
To co ja mam z tym tz zrobic...?
1. mam z nim jechac jutro do babci? (moja matka nie wie ze sie poklocilismy ale mowi zebym nie szla, ze po co, a z drugiej strony nie bede w domu siedziec, porazka...) 2. mam pogodzic sie i pogadac, czy jak, bo ja juz nie wiem no...?! 3. co z ta pseudoprzyjaciolka? 4. isc we wtorek na ten film (z calego, szczerego serca nie chce!!! |
|
|
|
#3626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
SLub to u mnie moze za jakies 5-7lat ![]() Dostep do internetu bede miala ;p mam w calym hotelu wifi Kumpel bierze lapka, takze mysle, ze bede do Was zagladac Poza tym w robocie pewnie tez internet bede miala ;p ![]() Takze nie odetchniecie ode mnie
Edytowane przez Kredzia_ Czas edycji: 2010-04-04 o 22:39 |
|
|
|
|
#3627 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba spać pojde... Tż mnie tak z ównowagi wytracił, takie mam cisnienie i jeszcze brzuch mnie boli... Rano podejme decyzje czy jechac z nim do babki czy niet...
|
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3629 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[ nigdy nie mów nigdy ]
|
|
|
|
|
#3630 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Pójdziecie na spacer do lasu, pogadacie i wyjaśnicie sobie wszystko ![]() A ja dziś miałam niezłe zdziwko. Wychodzę od cioci z bloku z siostrą, idę na miasto sie przejśc, a tam kto? tż ![]() więc zobaczyłam go, bo ostatnio to go w środę widziałam, a teraz zobaczę dopiero we wtorek. nienawidzę świąt. ojciec się schlał. odpier dalał jakieś maniany, nienawidzę go wtedy. kupiłam sobie śliczne butki na allegro. nie wiem, czy bede umiała w nich chodzić, w końcu to 9 cm ![]() na 6,5 lajtowo łażę, ale 8 to już wyzwanie, a co dopiero 9? No ale piekne, i wylicytowałam za 66 + 13 koszt przesyłki
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:00.

jak tam święta? bo ja obecnie wpieprzam

i chcialam Wam powiedziec, ze zamoczylam tel ale o dziwo dziala