|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4771 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
Cześć
![]() Mam do was pytanie, ponieważ od niedawna jestem konsultantką. Na fakturze mam zestaw (ten do katalogu 5, za 6,9), ale jest za 0 zł i w paczce też on nie przyszedł- to znaczy, że zabrakło ich i nie przyślą? Z góry dzięki za odp.
|
|
|
|
#4772 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4773 |
|
Zakorzenienie
|
Zastanawiam sie nad zwrotem cienia ungaro z netto. Faktycznie zle on wyglada przy zielonych oczach, tzn. ten ciemniejszy odcien catwalk khaki. Ogolnie jest on bardzo ladny i trwaly ale mi nie pasuje zupelnie choc porownywalnie dosc sporo kosztowal. Czy jak odesle go zaznaczajac np. kwestionowanie jakosci na formularzu zwrotu, to myslicie, ze powinni mi go przyjac?
Jest zaznaczone, ze w przypadku nie uznania zwrotu odsylaja go do konsultantki na jej koszt (przez co chyba nie mozna rozumiec dolaczenia do najblzszej paczki). Ale nigdy nie spotkalam sie z taka sytuacja? Jak t9 wyglada w praktyce? |
|
|
|
#4774 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
co do nieuznania, masz na fakturze info ze nieuznają ci i w ciagu 7 dni masz do nich zadzwonic czy mają odeslac na twoj koszt w przeciwnym razie niszczą to. |
|
|
|
|
#4775 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jaki tusz najlepiej pogrubia rzęsy? Przede wszystkim pogrubia a dopiero potem wydłuża.
|
|
|
|
#4776 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4777 |
|
Konto usunięte
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18355755]superschock.[/QUOTE]
|
|
|
|
#4778 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Zdecydowanie SuperSHOCK - miałam wiele tuszy z Avonu ten jest najlepszy !!!
|
|
#4779 |
|
Zakorzenienie
|
Klientka chce wziąć ten nowy, super extend od Reese Weterspoon. I nie wiem czy zamówić ten który chce czy zmienić?
|
|
|
|
#4780 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pewnie wezme sobie ![]() Cytat:
![]() ps. dawno Krystell tu nie bylo...
|
|
#4781 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zgadzam się. Katalogi powinny być DARMOWE. W końcu pracujemy dla firmy, mają z nas korzyści i zyski, więc nie rozumiem czemu musimy płacić za katalogi. Nie mam zbyt wielu zamówień, ale 30 klientek życzy sobie katalog, więc jak mam zapłacić za katalogi, praktycznie wszystko to co zarobiłam, to bardzo mnie to zniechęca. Nic by im się nie stało gdyby katalogi były darmowe, na pewno wtedy brałybyśmy więcej i może miałybyśmy dzięki temu więcej klientek. |
|
|
|
|
#4782 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie! Katalogi powinny być darmowe! Avon powinien się troszczyc o to bysmy miałay więcej klientek.. Ostatnio zamówiłam 10 katalogów 5 a przyszły mi 2 nowe i jeden poprzedni (nr4, ten z próbką kremu antycellulitowego,którego ja oczywiscie w tym katalogu nie miałam) który był umazany jakimś jogurtem czy czymś..
|
#4783 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4784 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(pomogłam ci w poście 2246)cieszę się, że podkład i pędzel ci przypasował, ja też bardzo je lubię ![]() cytując ten post tylko powielasz informację, która jest cały czas widoczna a powinna być usunięta. Nie cytuje się takich postów tylko zgłasza do moderatora. |
|
|
|
|
#4785 |
|
Wtajemniczenie
|
odnośnie katalogów, dobrze chociaż że CI co są w Avon clubie mogą kupić sobie 50 katalogów za 25zł... zawsze to trochę taniej, tylko gorzej jak ktoś nie potrzebuje takiej ilości ;/
w oriflame dostają konsultantki chyba kilka katalogów? dobrze obiło mi się o uszy? |
|
|
|
#4786 |
|
Zadomowienie
|
Oj, mogły by katalogi być darmowe... Nieraz mam tak, że wystarczy mi 3-4 by uzbierać zamówienie, a bywa że potrzebuję więcej, choćby by klient/ka mógł obejrzeć na spokojnie, w wolnej chwili. I bywa, że kupię za dużo ale oddać ich już nie mogę.
Co do tuszu zgadzam się z innymi, polecam Super Shock, daje jak dla mnie teatralny efekt. Ten nowy Super Extend również lubię- ma lekką konsystencję, fajną szczoteczkę, jest trwały a rzęsy nie są sklejone ![]() W Oriflame dostaje się 2 katalogi, ale płacisz za nie. |
|
|
|
#4787 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaki polecacie peeling / scrub do ciała? Typowo złuszczający, a nie tylko myjący.
|
|
|
|
#4788 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a co do pomylonych i zalanych trzeba było zgłosic do firmy. Cytat:
jeśli się jest w AVON CLUB to się potrzebuje takiej ilości, zapewniam cię, katalogi w takiej cenie to pozytywna rzecz. Edytowane przez f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a Czas edycji: 2010-04-05 o 12:26 |
||
|
|
|
#4789 |
|
Rozeznanie
|
Tropikalny z brazowym cukrem (Planet Spa)
|
#4790 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18361425] jeśli się jest w AVON CLUB to się potrzebuje takiej ilości, zapewniam cię, katalogi w takiej cenie to pozytywna rzecz.[/QUOTE] Oj tak !
|
|
#4791 |
|
Zadomowienie
|
Polecam scrub z brązowym cukrem- idealnie gładka, pachnąca skóra
|
|
|
|
#4792 |
|
Zadomowienie
|
Cześć pozwolicie, że i ja będę sięudzielać na tym wątku? Konsultantka jestem avonu od jakiś 3lat:P Zamówienia nie mam duże...czasem się zdarzają, ale to zależy jakie są promocje w katalogu i czy akurat ktoś jest po wypłacie. A moje klientki strasznie zachwalają peeling do ciała z serii senses
|
|
|
|
#4793 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4794 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja po żelach pod prysznic Senses i po peelingu dostałam uczulenia... Drapałam się cała ze 2 dni, piłam ciągle wapno i nic... Niestety skończyło się wizytą u dermatologa i wydaniem kasy na leki. Skusiłabym się na ten peeling z brązowym cukrem, ale boję się "powtórki z rozrywki"
|
|
|
|
|
#4795 |
|
Raczkowanie
|
Przeglądam sobie katalog 7 i tam jest fajna oferta wiązana Kolekcja bestsellerów za 14, 90 (tusz, błyszczyk i kosmetyczka) jeśli wydasz 23,90 na zakupy ze stron 8-17 i 52-72.
I powiedzcie mi proszę jak mam to rozumieć?? Czy trzeba kupić coś i ze stron 8-17 i 52-72 za łączną kwot 23,90 czy można kupić produkty za 23,90 tylko ze stron 8-17 lub tylko ze stron 52-72?? Dziewczyny z prognozujących jak to trzeba interpretować, żebym nie wprowadzała w błąd klientek, bo wiem, że będą zainteresowane???? |
|
|
|
#4796 |
|
Rozeznanie
|
Możesz kupić nawet tylko z jednej strony za 23,90 i już się należy ten pakiet. Np jesli kupisz same lakiery do paznokci to już jest spełniony warunek.
|
|
|
|
#4797 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuję Ci bardzo
, bo przez to ,,i" miedzy numerami miałam wątpliwości. Lepiej by się tam sprawdziło ,,lub" -23,90 na zakupy ze stron 8-17 lub 52-72 :P ale to moja luźna uwaga.
|
|
#4798 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, rozpoczynam w końcu odwyk kosmetyczny... Zrobiłam dziś listę moich zapasów i się przeraziłam
) różnego rodzaju balsamów do ciała, 4 żele pod prysznic, 2 kremy do stóp, mnóstwo próbek, miniaturek i saszetek... Reszta rzeczy raczej po 1 w zapasie. Dlatego w kat. 06 postanowiłam zamówić tylko żel Carnival (nie miałam go, a jest w netto) i maseczkę Kwiat Lotosu. Wprawdzie maseczek mam 8, ale to trochę inna kategoria, bo używam ich na zmianę. Chciałam też z nowości wziąć krem do stóp z serii wiśniowej i żel Aloha, ale doszłam do wniosku, że i tak jeszcze później będą, a teraz nie są mi absolutnie potrzebne (choć kuszą!). Jestem z siebie dumna
Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2010-04-05 o 15:48 |
|
|
|
#4799 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za pierwszym razem nic nie widać
|
|
#4800 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny, czy któraś z Was ma może naszyjnik Janice (3 połączone ze sobą łańcuszki w kolorze złota; w ofercie netto K8)? Na katalogowym nie ma jego zdjęcia a zastanawiam się nad nim. I jeszcze jedno pytanie odnośnie też wyprzedawanego kremu brązującego Anew na dzień. Na KWC jest tylko jedna opinia. Może któraś z Was go używała i może coś o nim napisać?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:11.

nakladam go pedzlem kabuki, takze za narada tej wizazystki (och, zebym jeszcze pamietala ktorej, ale jestem dozgonnie wdzxieczna

Drapałam się cała ze 2 dni, piłam ciągle wapno i nic... Niestety skończyło się wizytą u dermatologa i wydaniem kasy na leki. Skusiłabym się na ten peeling z brązowym cukrem, ale boję się "powtórki z rozrywki"
, bo przez to ,,i" miedzy numerami miałam wątpliwości. Lepiej by się tam sprawdziło ,,lub"
) różnego rodzaju balsamów do ciała, 4 żele pod prysznic, 2 kremy do stóp, mnóstwo próbek, miniaturek i saszetek... Reszta rzeczy raczej po 1 w zapasie. Dlatego w kat. 06 postanowiłam zamówić tylko żel Carnival (nie miałam go, a jest w netto) i maseczkę Kwiat Lotosu. Wprawdzie maseczek mam 8, ale to trochę inna kategoria, bo używam ich na zmianę. Chciałam też z nowości wziąć krem do stóp z serii wiśniowej i żel Aloha, ale doszłam do wniosku, że i tak jeszcze później będą, a teraz nie są mi absolutnie potrzebne (choć kuszą!). Jestem z siebie dumna