![]() |
#1801 | |
BAN stały
|
Dot.: Kiedy te zaręczyny...ile jeszcze mam czekać :(
Cytat:
![]() Paskudnie ma być do wtorku, aaaa ![]() Też z TŻ wymienialiśmy wczoraj opony ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1802 |
Zakorzenienie
|
Pogoda jest wręcz cudowna! Aż chcę się żyć
![]() Ja dziś na poprawę humoru wybrałam się na sklepy i upolowałam trzy fajne ciuszki za niewielką cenę ![]() A tak na marginesie to chciałabym zacząć jakaś dietę... Strasznie się czuje. Która z Was się odchudza? |
![]() ![]() |
![]() |
#1803 |
BAN stały
|
Ja odchudzałam się przez miesiąc od lutego do marca, ale przestałam z racji mojego lipcowego wyjazdu, musze mieć siły to 1, a 2 tam strace dużo..
|
![]() ![]() |
![]() |
#1804 |
Zakorzenienie
|
ja sie odchudzalam a teraz przez ten remont., nowe mieszkanie, niekonczace sie sprzatanie sama z siebie chudne
![]() ![]()
#1805 |
Wtajemniczenie
|
Mystic ja wprawdzie nie dla odchudzania ale dla silnej woli nie jadłam przez cały post słodyczy (jedynie kisiek od czasu do czasu), oszczędnie też dawkowałam alkohol i aerobik dwa razy na tydzień. Schudłam 4 kg.
#1806 |
Rozeznanie
|
Ja "trzymam diete"
![]() Elena ja też przez post nie jadłam słodyczy. Zawęziłam to do batonów, wafelków i czekolady (nie mam tak silnej woli jak Ty) Miło wiedzieć, że ktoś też się tak męczył ![]()
#1807 |
Zakorzenienie
|
ja też się nie odchudzam ale postanowiłam nie jeśc tego co jest zbędne a do tego bardzo często szkodliwe-pustych kalorii w słodyczach
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1808 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja też się teraz odchudzam, z TŻ planujemy chodzić na basen, jeździć na rowerach, mam też teraz bieżnię w domu ![]() ![]() Co tam u Was, dziewczęta, na froncie zaręczynowym? ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1809 |
Zakorzenienie
|
Co racja to racja, trzeba słodycze odstawić.
Ja to nie umiem tak powoli odstawiać słodyczy... Od razu kategorycznie. Wtedy dam rade. A kupiłam sobie dzisiaj śliczne spodnie dżinsowe w nietypowym granatowo-czarnym kolorze, kardigan różowy i białą bluzkę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1810 |
Zadomowienie
|
ja w przeciwienstwie do Was mam parcie na tycie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1811 |
Rozeznanie
|
A co to jest kardigan? Chyba nie jestem dziewczeńska :P
Ja też mojemu TŻtowi nie pozwalam nazywać mnie narzeczoną. Dzisiaj byłam u lekarza i jakaś pielęgniarka się go pytała na co on czeka, a on, że na narzeczoną. Oczywiście go przystopowałam, że nie może tak mówić ![]() Poszłam do lekarza z moim paluszkiem (tym dużym) u nogi, co mi napuchł i paznokieć nie rośnie i mam skierowanie do chirurga. Chyba będa mi wyrywać paznokieć, żeby nowy "przypuszczalnie" mógł zacząć rosnąć.
#1812 |
Zakorzenienie
|
Rider ach aż mi się słabo zrobiło!!
![]() Kardigan to rodzaj swetra zapinanego z przodu na guziki lub zamek. W sezonie jesienno-zimowym 2009-2010 kardigan jest prawdziwym hitem modowym. Nic dziwnego - wygodny, szykowny, praktyczny, można go zakładać na różne okazje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1813 |
BAN stały
|
No i mam @.............. tak więc nie jestem w ciąży... co mnie martwi, bo oznacza to, że jestem na coś chora i będe musiała sie badać
![]() Wesołych Świąt! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1815 |
Zadomowienie
|
dziewczynki życzę wam wszystkim wesołych świąt, mokrego poniedziałku, rodzinnej atmosfery, błogiego odpoczynku, wielu niezapomnianych chwil oraz wszelkiej pomyślności
![]()
#1816 |
BAN stały
|
Od wczoraj na poważnie zastanawiam się czy nie odejść od mojego faceta.. Nie nazwe go TŻ, bo takiego człowieka jakim jest teraz nie uważam za żadnego towarzysza, a życia to już w ogóle..
I chyba nie powinnam tego nawet pisac u Was, bo w końcu wy jesteście szczęśliwy dziewczynami oczekującymi zaręczyn. A ja jestem wiecznie poniżaną koleżanką, która się nie liczy, bo najważniejszy jest ON i czubek jego nosa.. Mówicie, że każdy ma gorsze chwile, itd. Ale ja nie chce być z kimś kto mnie tak traktuje. Nie odpowiada mi to, źle się z tym czuje, a jego zaczynam nie nawidzieć.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1817 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
cześć Wam ![]() Daafnee ale o ile mnie pamięć nie myli to iles tam postów temu wychwalałas swojego w niebiosa? ![]() ![]()
![]() |
#1818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1819 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1820 | |
Zakorzeniona
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1821 |
Zakorzenienie
|
dafne czekamy ...
![]() napisz nam o co chodzi , cos doradzimy a Ty wyrzucisz z siebie zle emocje.,..
#1822 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#1823 |
BAN stały
|
Jest cudowny i kochany, ale wtedy kiedy postępuje tak jak on chce, ehhh....
![]() Ja już nie mam sił, bo chciałabym też liczyć się w tym związku.. Kochać sie kiedy ja chce, spotkać kiedy ja chce, przytulić kiedy ja chce.. Ehh... On co chwile jezdzi do swoich sióstr, jednej albo drugiej, rzuca wszystko i jedzie, a bo szwagier chce fajki, a bo szwagrowi trzeba umyć auto, a bo siostrze komp sie zepsuł.. Nie potrafi im powiedzieć nie, a one nie umieją poczekać 2 dni, tylko musi przyjechać już zaraz.. i on mnie odwozi i jedzie tam, dzień w dzień.. z nimi spedza całe dnie, a jak ma ze mna sie spotkac to jest zmeczony i odwołuje spotkania na 5 minut przed.. nawet w święta.. Bardzo mnie to boli.. Ja chce być ważniejsza, a nie siostry. Laski mają po 30 lat powinny same sobie radzić, a nie, że z każdym problemem dzwonia po niego ![]() kiedy jest cos nie tak jak on tego chce, potem ja jestem ta zla i niedobra.. ja sie nie licze! ![]() zależy mi na nim, ale ja już tak dłuzej nie umiem, mówiłam mu o tym i dziś powiedziałam, że albo zacznie mnie szanować, albo koniec.. no i niby fajnie wiecznie sie przymilał cały dzień, ale ja wiem, że od jutra będzie tak samo.. nie chce mu kazać wybierać miedzy mna a siostrami, ale sa pewne granice.. ja nie rozumiem jak mozna po telefonie szwagra wsiasc w auto jechac do sklepu po piwa i fajki i mu zawiezc i wracac do domu.. rozumiem raz, ale notorycznie?? Nie wiem co o tym myśleć.. ehh.. to jest taki ogólny zarys sytuacji.. sa tez pewne sprawy powazniejsze o ktorych za bardzo nie chce pisac na forum, bo rozni ludzie to czytaja nie tylko wy .. dzisiaj aby zrobil jakiś tam krok, bo napisał i prosił, że odpuszcza i nie chce się kłócić.. szkoda że zrobił to w takim momecie gdy chodziło o umowe-kompromis, z którego miał sie wywiązac, a chciał odpuscic, wiem ze to bylo tylko po to zeby nie musiał spelnic swojej czesci kompromisu ehhh ja spelnilam wczoraj, on mial dzis.. nie zrobil tego. Edytowane przez daafnee Czas edycji: 2010-04-04 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#1824 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() pewnie mnie zjedziesz, ale co tam... napiszę swoją opinie.. jestem dosyć kontrowersyjna osobą, ale nie obrażaj się na mnie, bo ja na jakiś tam swój sposób chcę naprawdę pomóc! ![]() no więc to co teraz tu przeczytalam... nigdy ale to nigdy nie można doprowadzić do sytuacji w których to facet kontroluje sprawy łóżkowe... ![]() mój mi nawet mówi że to ja jestem panią w tych sprawach... faceta trzeba sobie wyszkolić, oczywiście tak, żeby on o tym nie wiedział ![]() czyli sprytnie ![]() spróbuj mu pokazać kto rządzi...!!!! jak naprawdę KOCHA (a nie że tylko tak mówi, a w zasadzie nie rozumie tego słowa ![]() co do drugiej kwesti poruszonej przez ciebie.. czyli siostry... ![]() Nie z siostrami idzie do tego łóżka tylko z TOBĄ kochana!!! więc niech cię szanuje do ch.o.l.e.r.y!!!!!!! One mają swoich partnerów, czyżby byli tak beznadziejni, że to twój luby musi jak piesek skakać koło nich wszystkich...??? no proszę cię ![]() reasumując.. z mojej strony, myślę że obiektywnej (no tobą rządzi uczucie, a ja patrzę na to racjnalnie) on nie jest wart... będzie coraz gorzej... trudno się rozstać bez impulsu, więc poznaj jakiegoś chłopaka na poziomie, bo to jest tak że nam kobieta lata uciekają... a taki d.u.pe.k to nawet po trzydziestce znajdzie sobie jaką patologiczną wywłokę i będzie zadowolony ![]() ps. nie obrażaj się ![]() ![]()
![]() |
#1825 | |
BAN stały
|
Cytat:
ehhh nie gniewam sie.. ale nie wiem też czy to jest az tak powazny powod zeby sie rozstac po 2 latach.. ![]() nie wiem sama.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1826 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
no wiesz.. ja całej sytuacji nie znam , mam tylko pogląd na podstawie twojej wypowiedzi wyżej ![]() pewnie masz rację, ale mi twój opis zalatuje moim byłym który też niby do rany przyłóż ( ja jedyna, itp, itd) a flirtował z kim popadnie o czym się oczywiście dowiedziałam od naszych wspólnych "przyjaciół" po rozstaniu... pomyśl sobie jaką częścią całego twojego życia są dwa lata... to jednak nie tak dużo...
![]() |
#1827 | |
BAN stały
|
Cytat:
nie wiem mam totalny mętlik w głowie.. odnosze wrażenie, że te kłotnie nie dawają nic nowego, bo on zbytnio sie tym nie przejmuje eh.. nie widzi problemu.. ja niestety go widze.. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1828 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1829 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1830 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
To Ty jesteś najważniejsza i musisz stać na pierwszym miejscu. To Ty z nim chodzisz do łóżka. To Ty masz być jego żona i najważniejszą osobą w życiu. To Ty masz mu dać kiedyś dziecko. A nie siostra.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:32.