|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2791 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Cass swietna kartka swiateczna
. Gdzie Ty wynajdujesz takie fajne kartki. Danielek dziekuje za zyczonka .Ja wlasnie zrobilam rybe po grecku, jajka faszerowane no i salatke . I juz mi sie nic nie chce .
|
#2792 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Dot.: Zima powoli mija, a każde z naszych dzieci pięknie się rozwija (07-08.2009r.)
Cytat:
ale po swietach ![]() normalnego mam faze odkad pierwszy raz jadlam oscypka z grila gdzies nad morzem czy gdzies dziewuchy zapraszam na SIGME!!!!!!!!
|
|
|
#2793 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
paznokcie w końcu pomalowałam i nie mogę iść spać i jeszcze na dodatek zgłodniałam przez Ciebie, a zębów nie chce mi się drugi raz myć... ogólnie jestem zła - ostatnie dni mi jakoś nie wychodzą ![]() mam nadzieję, ze po świętach się to zmieni, bo się wykończę
|
|
|
#2794 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
zbieram sie
|
|
|
#2795 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz mogę iść spać ![]() Dobrej nocki |
|
|
|
|
#2797 |
|
Zakorzenienie
|
Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ
WESOŁYCH ŚWIĄT Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Ƹ ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ Moc prezentów od zajączka co kwiatuszka trzyma w rączkach Wielu wrażeń,mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego! . . . . . . . . . . . .... ... ___ . . . . . . . . . .... . .-.'. . .. . .-. . . . . . . . . .....-(. . . \. . /. . . )-. . . . . . . . .... /. . . '..oOOo..'. . .. \ . ,. . . . . . ....\.--.oOOOOOOo.--. '/ .......... . .... (. .. OOOOOOo:. . ) ............ .... /''---'oOOOOOOo'---'\ ..................\. . . .''oOOo''.. . .. ./ ................ ' .-..(. . . /.. \. . . )-' ...._.........,-"--,_....//' .../..\....../...____\.//. . . .. . /| ...||.\\..../.../`......'((. .. . |\/./_ ...||..\\._ |...'.``'-....\\. .| \;. . . - ' ...|.\_.\\.`.......6 \....\\| \: . . ' ` --. ....\_........6...._..`\. .\\,. . ' . . --' ..... |.._......... \.)... |..))' ._ ,-'` ......\/.....= \......;_ '/.//- ' ......|...........`--´__ ;// .......`.,____....-'´......`| ........._/........... .._-.__/ ... ..,-´..............,-´| || ...,-/................/....| \\ (´..|.............../_..../.\| ..`-\.................`\--;`. .....` -.................|....| ........).............../.._/. ......./...........__. '...'--,. ......(.......... )...(........) ......`---------´ |
|
|
|
#2798 | |
|
Zakorzenienie
|
czesc Wielkanocnie
![]() ja juz po sniadanku, lece zaraz sie zbierac do kosciola mam ciche dni z malzem ![]() a jeszcze mamy dzisiaj do tesciow jechac bo maja 40rocznice slubu ![]() Wercia nie za bardzo kuma narazie w tym chodziku wiec ja narazie nie bede sadzac do niego Milej niedzieli Cytat:
ni e mogla jej uspokoic
|
|
#2799 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
witam swiatecznie
![]() ale tu pusto ![]() przyszlam sie pochwalic - MAM LAPTOPA jedziemy teraz do tesciow a potem do moich rodzicow
|
|
#2800 |
|
Rozeznanie
|
Życia zabawnego
W jaja bogatego I w ogóle kurde- Wszystkiego najlepszego! ______§§____________§§ _____§__§__________§__§ ___§§____§_________§___§ __§___§___§_______§____§ _§____§____§_____§____§ _§___§_§____§___§____§ _§§§§___§___§§§§§___§ _________§_________§___§§ _§§ ________§___§§_§§___§_§§§ c§§§ _______§_____________§_§d §§§ _______§______§______§__§ §§ _______§____§___§____§___ § ________§____§§§____§___§ _______§§§§§_____§§§§§_§ _§§§__§_____§§§§§_____§__ §§§ §_§_§§____§_______§__§_§§ _§_§ §____§_____§_____§__§__§_ ___§ _§____§____§_____§_§__§__ __§ __§____§§§§_______§§§§___ _§ ___§____§___________§____ § ____§____§§§_____§§§____§ _____§§§§___§§§§§___§§§§ ............((_,»*—*« »*—*«,_)) ((_,»*—**—*«,_)) ((_,»*—**—*«,_)) *~*~*~*~*WESOŁYCH ŚWIĄT*~*~*~*~* |
|
|
|
#2801 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
Dziękuję dziewczynki za życzenia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A my zaraz jemy obiad i jedziemy do cioci dalej się objadać
|
|
#2802 |
|
Zakorzenienie
|
witam świątecznie
dziękuję wszystkim za życzenia (mariolka i marica my dziś byliśmy u mojej mamy, ale miałam podły nastrój i wszystko i wszyscy mnie wkurzali... dość szybko się zmyliśmy do domu, ale wcześniej zaliczyliśmy spacer (Svi, oglądałam Twoje makarony z zewnątrz )teraz już odpoczywamy w domku i tu czuję się najlepiej do później
|
|
#2803 |
|
Rozeznanie
|
Melduje sie juz w domu. Reszta jutro. Dobranoc
|
#2804 |
|
Zakorzenienie
|
mówie sobie wejde, bo może tłumy tu dzis były
![]() Również serdecznie dziękuje za życzenia, szczególnie Cass, Mariolce i Marice Mała własnie odłożyłam spac i oby dzisiejsza noc była lepsza od wczorajszej, bo za duzo nie pospałyśmy za to świetnie sie bawiła potem troche marudzenia i wiercenia az w koncu padła.Dzień dosc aktywnie spędziła wiec jest szansa na twardy sen ![]() Przyjemności dla wszystkich
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2805 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I wzajemnie Trzymam za dobrą nockę ![]() Ja również dziękuję wszystkim za życzenia Zjedliśmy dziś we 3 śniadanko Zuzia pluła żółtkiem dalej niż widziała . Później poszliśmy na spacerek i na obiad do mojej mamy. Po obiedzie kolejny spacer a wieczorkiem jeszcze jeden spacer - poszłyśmy z Zuzią i moją mamą na cmentarz. A jutro wizyta u teściów a wieczorkiem gości mamy.Teraz popijam martini z cytrynką ![]() Miłej końcówki niedzieli
|
|
|
|
|
#2806 |
|
Zakorzenienie
|
Wesołego Alleluja
|
#2807 |
|
Zakorzenienie
|
Mariolu ja nigdy napatrzeć się nie mogę na Antosia
Słodziachny ![]() Cass, Mariola, Marica dziękuję bardzo ![]() ![]()
|
|
|
|
#2808 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() widze ze wszystkie fajnie spedzacie swieta Dziekuje jeszcze raz za zyczenia mala padla po wizycie u tesciow bo taka wymeczona byla z malzem juz lepiej aczkolwiek nadal chlodno, ale ile lez wylalam......nawet byla mowa zeby sie wyniosl z domu jak zwykle poszlo o glupote a ze i ja i on powiedzielismy za duzo slow to wyszlo niefajnie i pol dnia sie nie odzywalismy do siebie......takze swieta do dupy u nasCytat:
aje jajo Antonio jak zwykle do schrupania
|
|
#2809 |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
witam
my w zasadzie niedawno przyjechalismy do domu, bo najpierw u tesciow, potem u rodzicow - zarcia dostalam az mi sie lodowka nie domyka ![]() maly wlasnie zasnal, Eryk zostal u tesciow a my sobie otworzylismy winko, ktore jak otwieralam lodowke wypadlo i sie stuklo ![]() i jak Ci sie podobly? ![]() ohh ten Twoj kawaler rosnie w oczach
|
|
#2810 | ||
|
Zakorzenienie
|
ale Słodkości
Cytat:
![]() z mężem się nie pokłóciłam, bo z moim trudno sie pokłócić, ale byłam na niego zła Cytat:
tylko zasłon nie dojrzałam, bo pewnie nie nachodza na okno niestety ja też myślałam, ze może dla odstresowania wypiję co nieco, ale sama nie będę, a mój Ślubny poszedł spać razem z Tomkiem ok 20.30... więc siedzę z zieloną maseczką na twarzy i oglądam "Kości"
|
|
|
#2811 | ||||
|
Zakorzenienie
|
dziewczynki ... dziękuję baaaardzo za wszystkie życzenia - UnholyOne
Cytat:
to ja będę biedna jak mysz ![]() Cytat:
przeprosił ![]() Cytat:
![]() ja nie znam grypy krwi Bartka Cytat:
|
||||
|
|
|
#2812 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
przepraszam ale więcej nie nadrobiłam ... doczytałam tylko, że jakieś kłótnie z małżami Po obiedzie pojechalismy do teściów i tak już był słodki jak aniołek ![]() no to lecę spać aaaaa i zyczę Wam wszystkiego najlepszego na tą resztę świąt |
||
|
|
|
#2813 | |
|
Słitaśna and Grymaśna ;p
|
Cytat:
![]() zaslony troche nachodza na okno, ale moze nie bylo widac, jak mocno nie zwine to nie nachodza ale lubie jasno miec wiec odslaniam je na maksa po swietach wrzuce fotke firan, zaslon i dywanu ![]() ide sie kapac i spac strasznie sie nie wysypiam ostatnio
|
|
|
#2814 |
|
Ola-Unhola
|
Witam dyngusowo )
Dziękujemy raz jeszcze wszystkim za życzenia ![]() ![]() ![]() U nas spokojnie, świątecznie. W sobotę byliśmy święcić jajka ok 16, potem wpadlismy ze święconką do rodziców tak na 5 min. (zawiozłam przy okazji cały samochód za małych ciuchów dzieci w kartonach i gondolę ). Wczoraj zjedliśmy uroczyste śniadanko (Małż nawet wygrzebał się z łóżka o 10 ). Antosiowi bardzo jajeczko smakowało. Zresztą jemu wszystko co z naszych talerzy baaardzo odpowiada, gorzej jak idzie jego zupa w jego misce (od kilku dni daję ją dla zmyłki na innym talerzu )Popołudniu był dłuugi spacer i tak jakoś zleciało. Małż kupił grę na Play Heavy Rain i tak się wciągneliśmy, że od soboty w to "grał" a ja oglądałam. Scenariusz jak z filmu, aktorzy jak prawdziwi. Jak ja nie lubię gier i jedyne co gram to sudoku, to to za***iste Dzisiaj ok 15 jedziemy do teściów (zleży jak Antoś wstanie) i koniec Świąt. Jutro Małż już do pracy, tylko Bartek ma jeszcze wolne od szkoły. trzymajcie się kobitki sucho i zlejcie tych swoich "niedobrych" Małżów. Aby przemokli do suchej nitki ![]() Mariolu, Antoś cudny jak zwykle A jakie ma jajo ![]() Miłego dnia
|
#2815 |
|
Zakorzenienie
|
pokazuje sie ze jestem i lece dalej
milego dnia Antonio
Powyższy post wyraża jedynie opinię autora w dniu dzisiejszym. Nie może on służyć przeciwko niemu w dniu jutrzejszym, ani każdym innym następującym po tym terminie. Ponadto autor zastrzega sobie prawo zmiany poglądów, bez podawania przyczyny ![]() |
|
|
|
#2816 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() ale pogoda dzisiaj -pada i szaro buuuu malz dzisiaj do pracy idzie -to dobrze bo przynajmniej sie troche wycisze.......juz wiem czemu jestem taka wybuchowa @ sie zbliza a tak po cichu to Cass mozesz zmienic mi wage na liscie na 53,5 ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ale zes sie rozpisala babo
|
|
#2817 |
|
BAN stały
|
hej mamcie
jeszcze raz wszystkiego najlepszego (już pisałam przed wyjazdem ale chyba nikt nie zauważył ) u nas ok, dziś koniec maratonu i wracamy do domku. jutro mąż ma wolne więc dzień spędzi z nami. tylko mam złą wiadomość wczoraj mój brat przeglądał kompa naszego i zauwazył że obudowa jest pęknięta w lapciu i ze jest jeszcze gwarncja na niego to odsyłamy do naprawy tego i nie będę miała kompa przez minimum 2 tyg także pamiętajcie o nas, bede pisać do Unholy (mam nadzieje że jeszcze nie ma mnie dość )uciakam buziaki raz jeszcze |
|
|
|
#2818 |
|
Zakorzenienie
|
no bo dziecko mi uniemozliwia
interesuja ja gniazdka ktore sa na jej wyskosci a zabezpieczen jeszcze nie kupilam, wiec łaze za nia i ją odciagam co najczesciej konczy sie placzem. Dni gdzie mam męża w domu sa jakies rozlazle i nic nie idzie wg planu.Niby sie ciesze ze jest z nami a tak naprawde mam wiecej roboty. Cale swieta piore i piore i konca nie widac. Swierze skladam i chowam do szafy i wstawiam nastepne. Wózek juz spakowalam-gondole i niebawem dorzuce tam fotelik bo wyglada juz w nim nieszczesliwie. Zaraz zbieramy sie do siostry.Laura w towarzystwie jej dzieci naprawde slicznie potrafi sie zajac i bawic, a w domu chwila moment i sie nudzi, marudzi.
|
|
|
#2819 |
|
Zakorzenienie
|
Hej witam świątecznie
U nas oki, wczoraj mielismy gości cały dzień, ale było fajnie, muszę przyznać. Oliwka juz sie dobrze czuje, wysypka prawie całkowicie zeszła już. Gorączka też minęła. Jutro moze pojdziemy do pediatry na kontrole, bo nie wiem czy dawać jeszcze ten antybiotyk czy już nie. Teraz pijemy kawe z mężem i wybieramy sie do teściów. Do znajomych pojdziemy bez Oliwki, bo boje się, że jeszcze może zarazić synka znajomych ( bo jesli to trzydniówka była, to chyba zaraźliwe jest) Moze przed wyjazdem się poprzytulamy jeszcze, jakis dzisiaj dobry dzien na przytulanki mam ![]() czeko, przykro mi z powodu kłótni |
|
|
|
#2820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
katarzynko, pytałaś o parowar, ale wciąż zapominam Ci odpowiedzieć - używam go prawie codziennie i nie ma żadnych zastrzeżeń, no moze poza mega krótkim kablem ![]() łatwo go umyć, można złożyć oba piętra tak, ze zajmuje mniej miejsca ... nie mam porównania do innych, ale ogólnie nic mnie nie denerwuje
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.

. Gdzie Ty wynajdujesz takie fajne kartki. Danielek dziekuje za zyczonka .
- 07.07.09 

OOOOOOo:. . ) 

ni e mogla jej uspokoic

potem troche marudzenia i wiercenia az w koncu padła.![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
za dobrą nockę
jak zwykle poszlo o glupote a ze i ja i on powiedzielismy za duzo slow to wyszlo niefajnie i pol dnia sie nie odzywalismy do siebie......takze swieta do dupy u nas
to ja będę biedna jak mysz