|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#181 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy kroczek,drugi kroczek...świetujemy pierwszy roczek! smyki maj-czerwiec
Malutka
![]() ![]() ![]() a ja czekam az sie ciasto skonczy piec ![]() ![]() wesolych swiat ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#182 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Pierwszy kroczek,drugi kroczek...świetujemy pierwszy roczek! smyki maj-czerwiec
hej kobitki wpadlam zajrzec co tu u was slychac ale widze ze cisza jak makiem zasial...pewnie lezycie brzuchami do gory i trawicie swiateczne tluszcze i cholersterole
![]() ![]()
#183 |
Zakorzenienie
|
Cześć kochane świątecznie
![]() Miałam być wpracy,ale od rana z wc nie wychodzę,więc pojechałam i zaraz wróciłam. Koszmarne mam mdłości w tej ciąży ![]() Przesyłam wam pozdrowionka i życzonka od Ani 4891. Jest bardzo zapracowana i nie ma czasu dla nas ![]() Pozwoliła mi udostępnić wam link do filmu,na którym maszerują z Juleczką. http://www.youtube.com/watch?v=pPUBR_dCjtI Glam ![]() ![]() milenka koniecznie napisz,jakie wrażenia po spacerku nowym wózkiem. Nie wszystkie mamusie kupiły już spacerówki,więc napewno twoja opinia się przyda ![]() Illbanka jak Hubercik się czuje? Kurko ![]() Eve ja też staram się każdej z was coś napisac,nwet jeśli nie piszecie do mnie ![]() ![]() Caro to może lepiej już nie dotykaj żadnych komuterów i laptopów ![]() Blondi my za sesję u fotgrafa zapłaciliśmy 60zł, jedno ujęcie i tylko trzy odbitki. Takie ceny są,ale laski maja rację,pogrzeb w necie. Malutka a jeśli Dawidek wyciągnie kieliszek? No wiesz ,nie chcialabym,aby mojego zięcia ciągnęło w przyszłości do alkoholu ![]() ![]() ![]() Dla reszty kobitek buziaczek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#184 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Ja dzisiaj mialam odpoczynek od diety, ale powiem Wam, ze nawet nie mialam ochoty na "normalne" jedzenie ![]() Ursull no dobra, nie bede nikogo faworyzowac ![]() wspolczuje Ci dolegliwosci ciazowych, ale moze niebawem przejda. Glam ile ciasta pozarlas ??? ![]() a tak w ogole to strasznie zmeczona jestem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#185 |
Wtajemniczenie
|
Hej babeczki, spóźnione życzenia świąteczne dla wszystkich.
Ursull wiem co przechodzisz, ja ciąże z Igusiem taką miałam... trzymaj się dzielnie kochana! Eve a jakie ciasto piekłaś wczoraj w nocy? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#186 |
Zakorzenienie
|
zameldowana
![]()
![]() |
#188 | |
Wtajemniczenie
|
Pierwszy dzień świąt za nami
![]() Cytat:
![]() ![]() ad. 2 przekaż Ani ode mnie ![]() ![]() ad. 3 oj już moja i mojej mamy w tym głowa, żeby nie wyciągnął kieliszka ![]()
![]() |
#189 |
Wtajemniczenie
|
I znowu mi wątek minął ;P
Hela za mną łazi całymi dniami i beczy, jak tylko wstanę z podłogi to jest ryk, jak siąde do komputera to podchodzi, wstaje, wiesza się moich nóg i wyje... I tak jest od miesiąca...Nie mam nawet jak sie wys rać. A dzisiaj obudziła się o 3:30 i do 6:00 nie spała, idzie zwariować. Oprócz tego wstaje ale jeszcze nie chodzi, nadal raczek only. Ma 4 zęby (jedynki) i chyba idą górne dwójki. Dzizas, stęskniłam się za wami, jeszcze mi qwa transfer zwolnili, bo malz przekroczyl i forum wczytywalo mi sie z godzine :/! |
![]() ![]() |
![]() |
#190 |
Wtajemniczenie
|
Czesc
Nie zaglądałam tu 3 dni i bałam sie ze nie nadrobie, a tu miła niespodzianka -tylko jedna strona czytania ![]() Pewnie sie objadacie ![]() ![]() Ja jestem w Pl Wczoraj z tz mielismy randke, jak za dawnych czaso w naszej ulubionej romantycznej knajpce, w ktorej nie bylismy kilka lat ![]() Jutro wskakuje w kreszowy dres i pedze na koncert ![]() Wczoraj piekna pogoda i pol dnia spacerowalismy Dzisiaj niestety juz nie tak pięknie ![]() Musze pochwalic Aleksia -sam stoi ![]() ![]() Do zobaczenia pozniej ![]()
#191 |
Zakorzenienie
|
Hello Obzartuszki
![]() Heksa czekalam do nocy az murzynek raczy sie upiec ![]() Moj Tz tez dzisiaj w pracy, wiec sie nie doluj ![]() ![]() ![]() Malutka nie moge do Ciebie nic napisac, zeby Cie nie faworyzowac ![]() ![]() ![]() Caro a kto to??? ![]() Mell kreszowy dres ![]() Marzylam kiedys o takim, ale moja mama, nie wiedziec czemu ![]() ![]() ![]() ![]() Ursull Gratulacje !!! ja sie czujesz ![]() Czesc Maugoszatka !!!
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Eve1603 Czas edycji: 2010-04-05 o 10:59 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#192 |
Zakorzenienie
|
cze eva cze heksa cze maugoszatka
![]() eva stała w zoo ta pani to jej cyknełam foto ![]() heksa fryz zmieniłąm ale ten z ava to stary ![]()
#193 |
Zakorzenienie
|
patrzcie kto się odezwał Heksa i Maugoszatka
![]() mnie wczoraj nie było byliśmy i mojej rodzinki i większość dnia spędziliśmy na dworze ![]() ![]() muszę mu kupić buty bo na wyjazdach nie ma w czym na dworze chodzić ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#194 |
Zakorzenienie
|
Buziaki dla Filipka i Piotrusia
![]() Swoją drogą ciekawe co u Male i Aljaki? ![]() Dziś czuję się lepiej,troszkę mnie mdliło z rana,ale przeszło (oby). Eve ![]() ![]() Heksa dziękuje ![]() ![]() Caro pokaż aktualną fryzurę,obiecałaś ![]() Malutka napewno przekażę Ani pozdrowienia ![]() ![]() Maugosztaka cześć ![]() Mell ![]() ![]() ![]() ![]() Blondi cześć ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#195 |
Zakorzenienie
|
Ursull fajnie że się już lepiej czujesz
![]() nic nie wydałam bo gdzie ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Alijak się odzywa na butowym Caro ją chyba przywołała ale one nie przyszła ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#196 |
Zakorzenienie
|
Ursull no w sumie moglabym Cie pofaworyzowac, ale musze przyznac, ze mam lekka blokade po tym, jak nie brutanie rzucilas ![]() Ksiazke mi przyslalas od str sto ktorejs ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#197 |
Wtajemniczenie
|
A ja też postaram się odpowiedzieć wszystkim, co by na złość zrobić Malutkiej, Marice i Ursull
![]() Najpierw witamy dawno niewidzianą Maugoszatkę. Pokaż jakieś zdjęcie Heli, dawno jej nie widziałam ![]() Mell, gratulacje dla Aleksa. I zazdroszcze randki. Facet jak chce to potrafi ![]() ![]() Eve, lubie takie "proste" ciasta typu murzynek, nie są przekombinowane, z niezliczoną ilością warstw i kremów. Dla mnie najlepsze. Gości zazdroszczę, my z Iguśkiem kisimy się we własnym sosie ![]() ![]() Caro ślicznie wyglądasz na tym avatarze. Ile miałaś wtedy lat? Wyglądasz tak dziewczęco... Dobrze Ci było w takich włosach. Blondi ślepa babo, od paru dni tu jestem ![]() ![]() ![]() Ursull super, że mdłości sobie poszły... oby tak już zostało aż do rozwiązania ![]() ![]() ![]() U Nas po staremu.. czekamy na przebicie się dolnej jedynki... Ignaś nauczył się otwierać drzwi od pralki. Jego ulubione zajęcie: wchodzenie do bębna. Podszas kąpieli puszcza wodę z kranu. żeby się chociaż nią bawił, pluskał... ale gdzie tam, wkłada głowę pod kran i próbuje pić wodę... ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#198 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() te uważaj,bo cię myszy zjedzą. Teraz musisz być dla mnie miła,mimo traumy z przeszłości. Którą książkę,bo wysłałam ci kilka. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#199 |
Zakorzenienie
|
Heksia toś się wysiliła
![]() ![]() tak wygląda kreszowy dres,piękny jest ![]() Edytowane przez ursull Czas edycji: 2010-04-05 o 12:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#200 |
Wtajemniczenie
|
Już wiem czemu moje życie takie puste jest... nie mam w szafie kreszowego dresa
![]() Wysiliłam się, wysiliłam... teraz rozpiera mnie duma :P Następny taki wyczyn w Boże Narodzenie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#201 |
Zakorzenienie
|
Ja pamietam jak mame prosilam o taki piekny dres...
Kolezanki mialy, a moja mama nie chciala mi kupic... nieszczesliwa bylam strasznie... Heksa bo ja taka wredota z mieTkim sercem jestem ![]() Ursull jedna ksiazke mi przyslalas... mylisz mnie z kims... Dukana mi przyslalas, ale zaczyna sie od srodka ![]() Postaram sie bardziej Ci sie podlizywac, ale traume mam wielka ![]() Heksa a ten murzynek jeszcze nigdy mi w Irlandii nie wyszedl tak, jak powinien... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#202 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#203 |
Zakorzenienie
|
hej, hej
![]() jade właśnie do domu to przywiozę kabel z aparatu i się pokaże ![]() i jeszcze jade się w tym tyg na blond zrobić ![]() i tyle...idę.... idę idę idę i wróce ![]()
#204 |
Zadomowienie
|
Witam po świętach
![]() Pewnie żeście pojadły jak to w święta bywa, ja nie moge już na nic patrzec, bo sobie pofolgowałam, ale od jutra wracam do dietkowania ![]() ![]() gosikk_s - oby sie wam udalo z tym mieszkankiem bo pewnie w innym razie zatluczesz Tz za te negocjacje bo cena i tak jest okzayjna ![]() ![]() Mell - i jak wrażania w Pl? bo u nas dzisiaj paskudna pogoda ![]() ![]() Ursull - ale miałaś sen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bercia - chwilke potęsknicie za futrzakiem ale bezpieczeństwo dzieci zawsze na 1 miejscu ![]() Illbanka - kurcze i jak tam Hubuś? W moim kręgu tez byly ostatnio takie jazdy dzieki Bebiko, nie wiem dlaczego akurat te mleko ale moje 2 koleżanki tez musiały zmienic na Bebilon. Eve - a ja to że niby nie odpowiadam prawie każdej? ![]() ![]() ![]() blondi - ciekawa jestem ile u nas taka sesyjka kosztuje? zapytam jak będę gdzies w poblizu gotografa, bo chciałam na roczek taką pamiątkę miec. Caro - psuja ![]() malutka - to wasza sesja była za fajne pieniązki, tanio i sporo zdjęc. Zielony akurat tez mi sie podobał, bo miała ladny delikatny odcień. boszenka - kope lat ![]() glam - mi posżło wszędzie, pewnie będzie 2kg na plusie ![]() aneczka cyfrowa - jak maszeruje, brawo ![]() maugoszatka - witajcie ![]() ![]() Heksa - mi na złośc nie zrobisz a raczej przyjemnośc ![]() ![]() ![]() Musze spadac ogarnąc chałupę od stosu garów, bo była mała gościna i jest co myc ![]() ![]() Ps. Dlaczego nie zamkięto nam tamtego wątku? |
![]() ![]() |
![]() |
#205 |
Wtajemniczenie
|
Witam juz prawie poswiątecznie
![]() Marika brawa dla Ciebie za pięknego posta!!! Heksa dlA ciebie rowniez brawa!!! Czesc Eve Caro (ty przywitalas wszystkie procz mnie ![]() Wiedzialam ze pozazdroscicie mi kreszowego dresu ![]() ![]() ![]() ![]()
#206 |
Wtajemniczenie
|
Jak byłam dzieckiem to miałam takie odjazdowe czarne Adidasy z królem lwem. Podeszwa świeciła się na czerwono podczas chodzenia. Pasowałyby jak ulał
![]() Reszcie dziewczyn odpiszę potem, bo zmykam... mąż żużel ogląda i muszę się dzieckiem zająć. |
![]() ![]() |
![]() |
#207 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A pozyczysz ![]() podwinęłabym troszke paluszki... ![]()
![]() |
#208 |
Zadomowienie
|
Mell - tez miałam taki zajefajny dresik fioletowy a później większy podziedziczyłam po kuzynce
![]() ![]() Heksa - ja zawsze marzyłam o takich butach ale rodzice nie chcieli mi ich kupic ![]() obejrzałam M i chyba ide zaraz troszke pohaftowac balerinę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#209 |
Zakorzenienie
|
cze
![]() jestem zła ![]() miałam szybe lekko pękniętą w aucie zatrzymały mnie białe czapki ![]() ![]() zabrali mi dowód ![]() łaskawie pozwolili mi do domu wrócić;/ nie nawidze swiat ![]() z lepszych info: przytyłam ![]() ![]() ide zgrac zdjecia ![]()
#210 |
Wtajemniczenie
|
I już po świętach
![]() ![]()
Maugoszatko my też za Tobą tęskniłyśmy ![]() Mell ![]() Eve pisz mi tak ![]() ![]() Ursull tort zamówiony w cukierni w kształcie samochodzika ![]() Heksa uśmiałam się z tych zabaw Ignasia ![]() Marika ta fotografka co robiliśmy i niej sesję była na naszym ślubie i potem na chrzcinach małego Caro to pochwal się ile przytyłaś? ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:56.