![]() |
#31 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie MAJOWO- CZERWCOWE 2010. cz. IV :-)
Dobry wieczór
![]() Troszkę spóźniona jestem ale życzę Wam WESOŁYCH ŚWIĄT ![]() ![]() ![]() Nadrobię wszystko po świętach a teraz zmykam leżeć. Pytanie tylko mam czy któraś robiła badania na zatrucie ciążowe, jeśli tak to jakie ![]()
#32 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Fotelik wg mnie (nie mam z innymi porównania) jak fotelik. Do 9kg, jest adapter do wózka, jak tak patrzyłam w sklepie na inne, to niczym się nie różnił. Do niego też jest śpiworek i budkę można doczepić - jest w zestawie. Rączka pokryta pianką, ale ja sobie dokupię osłonkę na to, może gdzieś znajdę. Za to bardzo fajnie reguluje się jej wysokość - i leciutko. I nie, nie jeździ po ziemi ![]() ![]() Co dp części w spacerówce - nie napiszę ci teraz, bo małża nie ma, a spacerówka schowana na szafie ![]() Gdzie ty chcesz wózkiem jeździć? Powiem, że w pracy u mnie 2 osoby miały bexę i cholernie sobie chwalą - w tym jeden nadaktywny wuewfista ![]() Cate, nie, nie robiłam takich badań - a co, obawiasz się? Edytowane przez 0096a1e2f6245c4e98bc18de9b0ed84c369ef137_632f8bf2adc0b Czas edycji: 2010-04-04 o 20:54 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#33 |
Zadomowienie
|
Szaja - dzieki za info
![]() Dla mnie to będzie raczej wózek miejski, na żadne jazdy terenowe raczej wybierać się nie będę ![]() ![]() Dla mnie największym minusem Bexy jest właśnie fotelik ![]() ![]() Jak odkopiesz spacerówkę to napisz jak wygląda ta część na nózki ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Cate - przy zatruciu ciążowym występuje białko w moczu i wysokie ciśnienie krwi. O to Ci chodziło? Edytowane przez velluto Czas edycji: 2010-04-04 o 21:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#34 |
Konto usunięte
|
Foteliki do obu modeli są identyczne
![]() Poza tym na necie jest JEDNA negatywna opinia, od dziewczyny, której jakieś druty też przeszkadzają w gondoli - a to jest normalne składanie większości wózków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#35 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A że ostatnio żaliłam się, że w nocy nie czuję ulgi w nogach, dostałam powtórne skierowanie na próby nerkowe + mocz. Żeby nic nie umknęło, bo to niebezpieczna sprawa. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#36 |
Konto usunięte
|
O, kogo tu widzę
![]() ![]() ![]() Każde obrzęki/puchnięcia nóg, palców w ciąży są nienormalne? Mnie puchną, gdy długo chodzę/stoję, ale leciutko. I nie boleśnie, a w nocy wcale nie puchną. W sumie najbardziej mam paluchy spuchnięte rąk, bo ciągle mi ciepło, a od zawsze tak miałam, że gdy mi ciepło, to palce puchły... ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- I w ogóle mam do was pytanie - w czwartek idę do gina, to będzie 35, czy jest coś, o co powinnam dopytać, na coś uwagę zwrócić? |
![]() ![]() |
![]() |
#37 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;18355161]O, kogo tu widzę
![]() ![]() ![]() Każde obrzęki/puchnięcia nóg, palców w ciąży są nienormalne? Mnie puchną, gdy długo chodzę/stoję, ale leciutko. I nie boleśnie, a w nocy wcale nie puchną. W sumie najbardziej mam paluchy spuchnięte rąk, bo ciągle mi ciepło, a od zawsze tak miałam, że gdy mi ciepło, to palce puchły... ---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- I w ogóle mam do was pytanie - w czwartek idę do gina, to będzie 35, czy jest coś, o co powinnam dopytać, na coś uwagę zwrócić?[/QUOTE] ![]() Kropa dziś się byczyła do 10ej, potem posiedziała w kuchni, przyjęła koleżankę na kawce, bo słomiana dziś wdowa (mąż w pracy), zjadła z nią obiadek, poszła na spacerek, pocykała trochę fot, bo koleżanka fotogeniczna ![]() ![]() Niebezpieczne są opuchlizny, które nie mijają po nocy. Mogą świadczyć o gestozie. Dlatego lekarze sprawdzają ciśnienie i białko w moczu. Bo to się łączy z zatruciem. ![]() Nie mam pojęcia. ![]() ps. Widziałam fotkę, bardzo sympatyczna. ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#38 |
Zadomowienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;18354965]Foteliki do obu modeli są identyczne
![]() Poza tym na necie jest JEDNA negatywna opinia, od dziewczyny, której jakieś druty też przeszkadzają w gondoli - a to jest normalne składanie większości wózków ![]() nie są identyczne ![]() i taki fotelik do AX3 (który mi się podoba) http://www.allegro.pl/item987354975_...otelikiem.html A co do opinii to rzeczywiście jest jedna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#39 |
Konto usunięte
|
A faktycznie, bo te drugie to ponoć nowy model w ogóle jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#40 |
Zadomowienie
|
A ja mam duże wątpliwości co do fotelika
![]() ![]() ![]() Coś musze wymyślić, choć juz mam koszmary wózkowe ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#41 |
Konto usunięte
|
Dzień dobry
![]() ![]() Mój małż przeszedł wczoraj (dzisiaj?) samego siebie - wieczorem umówiony był z ludźmi z pracy, na małą domówkę, mają tam zgrane grono, a że dzisiaj nie pracują - to jeden z naprawdę nielicznych terminów, gdy mogą się spotkać w większym gronie. Brat go zawiózł na 20, przywiózł po 1 w nocy. No i super, ale to nieszczęście wróciło w stanie dla niego agonalnym ![]() ![]() Ale musiało go nieźle wziąć, aż jestem ciekawa, co wypił ![]() ![]() Wredna żona jestem, wredna, łeh łeh łeh ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#42 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() jakoś mi lepiej, głowa już tak nie boli a Lord szykuje się do wyjazdu ![]() dziś w planie maraton filmowy z małżem, który potem o 20 idzie do pracy. na pewno znajdę dziś czas, żeby poodpisywać na wszytko, moze nawet będzie fotka ze spaceru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#43 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;18354517] Cate, nie, nie robiłam takich badań - a co, obawiasz się?[/QUOTE] Cytat:
![]() Wizyta dopiero w przyszłym połowie przyszłego tygodnia, jak będę czekać tak długo z badaniami to zwariuję dlatego chcę się wybrać jutro.
![]() |
#44 | |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;18358249]Dzień dobry
![]() ![]() Mój małż przeszedł wczoraj (dzisiaj?) samego siebie - wieczorem umówiony był z ludźmi z pracy, na małą domówkę, mają tam zgrane grono, a że dzisiaj nie pracują - to jeden z naprawdę nielicznych terminów, gdy mogą się spotkać w większym gronie. Brat go zawiózł na 20, przywiózł po 1 w nocy. No i super, ale to nieszczęście wróciło w stanie dla niego agonalnym ![]() ![]() Ale musiało go nieźle wziąć, aż jestem ciekawa, co wypił ![]() ![]() Wredna żona jestem, wredna, łeh łeh łeh ![]() Widzę że stosujesz taktykę mojego ojca... ![]() Jak kiedyś chciałam brachola zabić za powrót w takim stanie i wyskoczyłam do ojca, żeby zobaczył młodego jak na kiblu wisi i niech coś powie, to tylko orzekł: a bardzo dobrze, niech mu flaki wyrwie to się nauczy. ![]() ---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ---------- Cytat:
Serducho też mi wyskakuje, ale ja to mam od tętna. Nie ma wyjścia - trzeba pilnować. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#45 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do tz to ja z moim sie tez pożarłam i gadam z nim tylko dyplomatycznie ![]() kropko wygladasz super ![]()
![]() |
#46 |
Konto usunięte
|
Kropko - no co, JA się mam denerwować, martwić? Dorosły est, wie, co robi, i faktycznie pierwszy raz gadał z sąsiadem z dołu przez kibel
![]() ![]() Moja córa kręci się tylko jak bączek - nie fajta za bardzo nogami po organach, tylko wokół własnej osi ![]() Cholera, znów jestem przejedzona, a mało zjadłam :/ |
![]() ![]() |
![]() |
#47 | ||
Zakorzenienie
|
cytuję z poprzedniej części
![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;18326691]Jak to ON ma pierwszy raz WASZE dziecko kąpać? [/QUOTE] [1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;18326761]i to tak na poważnie? kurde, w życiu bym się nie zgodziła. [/QUOTE] ciągle słyszę opowieść jedną i tę samą, że kąpał po raz pierwszy wszystkie dzieci w rodzinie, począwszy na swoich, skończywszy na dzieciach rodzeństwa itp. co ja na to? NO WAY!! zwłaszcza, że to alkoholik, nawet nie anonimowy, a raczej ukrywający się i dziecka mu długo w łapy nie dam... zresztą dotarło, że jak będziemy po porodzie gotowi na ich odwiedziny, to się odezwiemy. Cytat:
włosy ok - właściwie bez zmian. na początku ciąży strasznie dużo mi się ich wydawało, teraz normalnie, czyli cienko i przetłuszczają się, choć chyba ciut wolniej niż przed. jak mi wypadną po, to chyba będę musiała drastyczne cięcia zrobić, bo inaczej parę na krzyż będzie smętnie zwisać... Cytat:
pikne ![]() super foty ![]() Hanjah - faktycznie prawie się nie zmieniasz ![]() Szaja - Ciebie widziałam u Kropki na nk ![]() ![]() [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;18343948]Margotka, nie zabijaj, ponoć kobiety w ciąży szybko się przy tym męczą ![]() [/QUOTE] mówisz? dobra, to mu odpuszczę, ale po ciąży przemyślę ponownie ![]() a to my wczoraj - zawsze głupio wychodzę jak mnie słonko razi ![]() Kropka - poznajesz okolicę? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#48 |
Konto usunięte
|
Margo, jak masz zgrabniutki brzuchol!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#49 |
Konto usunięte
|
kropka, Darianna, Margo, hannah, bradzo ładne fotki.
![]() Nie odzywałam się, bo jakoś nie najlepiej się czuję. ![]() Odkąd jestem na L4 z dnia na dzień coraz gorzej sie czuję, w pracy większość czasu siedziałam, więc odpoczywałam... a w domu non stop coś do zrobienia i non stop w ruchu przy Maksiu- to siadam, to wstaję, to cupię... ani minuty nie ma , żeby sobie usiąść i odpocząć. ![]() Wieczorem, już od 18:00 to mam tak twardy brzuchol i taki jakiś spięty, bolesny na całej powierzchni... ![]() ![]() Jutro mam wizytę u ginki, a w czwartek usg prywatnie, mam nadzieję, że tam w środku wszystko pozamykane... a te dolegliwości są tylko wynikiem przeforsowania. zmykam do rodzinki. ![]() zaraz wszamamy obiadek, a potem jedziemy do moich rodziców się gościć. pozdrawiam mokro, jak na Dyngus przystało. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#50 |
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;18363271]kropka, Darianna, Margo, hannah, bradzo ładne fotki.
![]() Nie odzywałam się, bo jakoś nie najlepiej się czuję. ![]() Odkąd jestem na L4 z dnia na dzień coraz gorzej sie czuję, w pracy większość czasu siedziałam, więc odpoczywałam... a w domu non stop coś do zrobienia i non stop w ruchu przy Maksiu- to siadam, to wstaję, to cupię... ani minuty nie ma , żeby sobie usiąść i odpocząć. ![]() Wieczorem, już od 18:00 to mam tak twardy brzuchol i taki jakiś spięty, bolesny na całej powierzchni... ![]() ![]() Jutro mam wizytę u ginki, a w czwartek usg prywatnie, mam nadzieję, że tam w środku wszystko pozamykane... a te dolegliwości są tylko wynikiem przeforsowania. zmykam do rodzinki. ![]() zaraz wszamamy obiadek, a potem jedziemy do moich rodziców się gościć. pozdrawiam mokro, jak na Dyngus przystało. ![]() heheh ja to cos naszkrobie i zaraz dzwonek do drzwi potem chce to wysłać to pisze mi ze wygasneło i znów na nowo pisze nawet nie jestem w połowie znów dzwonek mam juz chyba ze 40 róznych perfum na głowie bleeee a wczoraj mylam głowe buuuuu na dworzu leje i widze ze sama z moimi dolegliwosciami nie jestem chyba nam sie organizmy przygotowywuja do porodów ja to chyba oddam brzuch jakies pielegniarce i poczekam az urodzi ![]() ![]() ![]() ![]() trzymam kciuki za wizyte ![]() i ty tez lea powinnaś dostac po tyłku z tą pracą w domu nie po to jestes na l4 ![]()
#51 |
Zakorzenienie
|
Witajcie,
Margo znajoma twarz ale jak Ty mnie nie kojarzysz to chyba pomyłka. U mnie zapomnieli o lanym poniedzialku.Chyba dlatego, że mieszkamy w uk i tutaj nie ma tego zwyczaju.No ja nie omieszkam im przypomnieć ale troche później. |
![]() ![]() |
![]() |
#52 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Knurów, Gliwice, Katowice - w tych miastach się edukowałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#53 |
Konto usunięte
|
Lea, a po tyłku chcesz? Jeśli ty o sobie nie pomyślisz, to kto to zrobi? A po szyjce córa też mnie kłuje...
Edziu, nienawidzę zlewania perfumami, bleeeee ![]() Małż skruszony wielce, obudził się, a ja wrednie zadaję pytania - wódka dobra była? a ile wypiłeś? a może coś zjesz? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#54 |
Raczkowanie
|
Witam w 4 części
![]() Moja angina juz w zaniku (mam nadzieję), lany poniedziałek w Warszawie mokry, nawet pierwsza w tym roku burza sie trafiła.... Mój nastroj dziś odpowiada pogodzie.... Tylko do łóżka |
![]() ![]() |
![]() |
#55 |
Rozeznanie
|
Melduję sie na nowym wątku
![]() Nie odnalazłam się niestety na liście porodowej... LEa, jesli możesz- wpisz mnie proszę na czerwiec ![]() 16.06.2010- Adaś ps. Zastanawiam się, po jakiej ilości ciasta traci sie ochotę na słodkie? Jem od 3 dni i nie przechodzi... ![]()
![]() |
#56 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj gościliśmy się u teściów ( wczoraj byli u nas ). Jestem obżarta ![]() ![]() Jutro idę na badanie krwii. Remont ukończony, czekamy na meble ( łóżeczko już wstawiliśmy ). Jak już będzie wszystko gotowe, to się pochwalę efektami ![]() Pisałyście coś o włosach. Moje przestały się sypać...i całe szczęście, bo leciały okropnie. Do miłego ![]()
![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44203.png ![]() ![]() http://suwaczki.maluchy.pl/li-44331.png Jaka jest różnica między kobietą z PMS a terrorystą? Z terrorystą można negocjować. ![]() Edytowane przez bydgoszczanka Czas edycji: 2010-04-05 o 16:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#57 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ja jedynie na skypie pogadałam z rodzinkąa tata mnie denerwował i pytala co chce ze stołu i pokazywał a to serniczek a to jabłecznik. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#58 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#59 |
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;18365576]Lea, a po tyłku chcesz? Jeśli ty o sobie nie pomyślisz, to kto to zrobi? A po szyjce córa też mnie kłuje...
Edziu, nienawidzę zlewania perfumami, bleeeee ![]() Małż skruszony wielce, obudził się, a ja wrednie zadaję pytania - wódka dobra była? a ile wypiłeś? a może coś zjesz? ![]() ![]() hehhehe ja mojemu też tak mówie a jeszcze dokładam może kieliszeczka ci naleje albo wiesz co po drinku sobie zrobimy hehehe kiedys jak pracowałam w restauracji klienci lali nas po stopach ![]() szyjke to ja mam chyba z stali mała sobie skoki na bungi urzadza chyba ![]() ![]()
#60 |
Rozeznanie
|
czesc hej czolem.....
w Norwegii tez nie ma dyngusa, wiec nie zostalam zlana, zlalam tylko mojego niedobrego mezusia, wreszcie wydebilam z niego, ze przeraza go bycie tata, ech z tymi chlopami! co do remontu tez mam ten sam problem margo... nikomu sie nie spieszy tylko mi! juz bym chciala rozlozyc mebelki, ktore od 3 tygodni slicznie stoja poukladane w kartonach...jak bede jechac na porodowke to wtedy bede przygotowywac pokoj dla brzdaca ![]() ![]() pozdrawiaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:13.