![]() |
#4951 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część VI- kolekcja wiosna 2010.
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Proszę EJ. Żebyś wiedziała na jaki temat piszesz i nie mówiła , że nie robiłaś podjazdu pod Madame. ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:41 ---------- Poprzedni post napisano o 13:40 ---------- Cytat:
![]() Tya....
![]() ![]() |
![]() |
#4952 | |
Zadomowienie
|
[QUOTE=rozanka;18353199]
Cytat:
![]() Napisałam maila. Szatanica mi trochę pomogła (dziękuję ![]()
![]() |
#4953 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Oczywiscie, ze nie powinnas byc!! Skoro przychodza tam sami znajomi z klasy (o ile tak jest), to dlaczego niby mialby zabierac tam Ciebie? Cytat:
Cytat:
![]() E.J., wypraszaj sobie co tylko chcesz, pewnych faktow nie zmienisz. Zacznijmy od podstawowej kwestii: NIE NAPISALAM, ZE JESTES ZACOFANA I DROBNOMIASTECZKOWA!!!! Prosze Cie, czytaj ze zrozumieniem i skoncz przeinaczac fakty. Napisalam, ze akurat TO KONKRETNE Twoje MYSLENIE na temat tego czy cos komus pasuje czy nie, KOJARZY mi sie (a NIE 'jest') z malomiasteczkowoscia i zacofaniem. To WIELKA roznica. JAK DLA MNIE. Na upartego moglabys powiedziec, ze obrazilam Twoje myslenie (choc tego tez nie zrobilam). Ale w zadnym wypadku CIEBIE. Poza tym powyzszym postem ewidentnie pokazujesz, ze wazne jest dla Ciebie CO LUDZIE POMYSLA na temat danego ubioru, a to jest doskonaly dowod (w moim przekonaniu) na zacofane myslenie. Szatan napisala, ze ona sama bedzie nosic to, co jej sie podoba i to w kazdym wieku. Sadze, ze podobnie mysli na Twoja przykladowa 13-latka w szpilkach. Ani mi, ani Tobie NIC, kompletnie NIC, do tego. Nie Tobie decydowac o tym co nalozy 50-latka o zniszczonej cerze. Nie Tobie decydowac o tym czy ona naraza sie na smiesznosc. Nie pozbawiaj jej tego prawa. Sadze, ze gdyby Madame wiedziala, jaka burze rozpeta zwykly link, ktory tu wkleila, nie przyszloby jej do glowy, by go tu umiescic. ---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Koszka, daj znac jak tylko TZ sie odezwie ![]() Caly czas nie moge wyjsc z podziwu jak swietnie sobie radzisz. Strasznie silna babka z Ciebie!! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4954 | ||
BAN stały
|
[QUOTE=Koszkaa;18363712]
Cytat:
Powiedz mi kiedy mu wyslalas tego maila? Odpisal Ci cos? Cytat:
Dokladnie tak Nafi. Nigdy bym tego nie wkleila.... Nie wiedzialam, ze glupia kiecka wywola takie zamieszanie... O tak typowe zacofanie typu: "gdzie do baru w takiej kiecce?". No ale jak ktos na sile chce komus dociac, to to zrobi. Ja tylko sobie "glosno myslalam" czy ja zalozyc i do czego a tu od razu wielka afera. Ja tez jak bede miala ochote zalozyc kiecke do baru to to zrobie, bo nie widze w tym nic zlego... I nie wiem skad to cale oburzenie... Ale co tam, moja kiecka sławna jest teraz ![]() A tak poza tym to chyba niejaka EJ napisala, ze wlaczyla ignora na mnie.... I co, ktos tu chyba klamie.... ;> Edytowane przez MadameButterfly6 Czas edycji: 2010-04-05 o 13:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4956 | |
Zakorzenienie
|
Szatan, napisalam wczesniej cos bardzo podobnego:
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4957 |
Zakorzenienie
|
Jedna coś powie, druga dorzuci swoje trzy grosze, trzecia się oburzy i gotowe, tutaj tak to działa, nie wiem czemu świadomie psujecie atmosferę
![]()
![]() |
#4958 | |
BAN stały
|
Cytat:
A ja sie ogromnie ciesze, bo TZ jednak jedzie jutro rano, wiec ja zaraz wsiadam w autko i jade go odwiedzic ![]() A sama do Łodzi jade w srode wieczorem, a nie w czwartek, wiec nasza "rozłąka" sie skroci ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- A no i idę zaraz z TŻtem na piwko do jego kolegów. ![]() I dzwonił do mnie jak był z TĄ koleżanką , ale opanowałam moją fazę , bo tylko palili razem i staram się nie szukać problemu. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4960 |
Zakorzenienie
|
To wcale nie dziala tak tylko tutaj. Wszedzie tak jest, wiec nie wiem czemu sie tu dziwic.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4961 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kurcze, jak ktos zle interpetetuje moja slowa, to musze to wyjasnic. Logiczne i calkiem naturalne. Nie cierpie plotek i wszystkich pomowien, ktore biora sie wlasnie z przeinaczania cudzych slow. Nie krytykuje osoby E.J., tylko jej, niezrozumiale jak dla mnie, myslenie. I chce, zeby to bylo jasne. Jak dla mnie - EOT. Podajmy sobie rece i zatanczmy w koleczku na zgode. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4963 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale nie poddaję się ![]() Na pewno dam znać jak się odezwie, chociaż szczerze mówiąc wydaje mi się, że już się wcale nie odezwie. [QUOTE=MadameButterfly6;18 363936] Cytat:
![]() W południe jakoś wysłałam mu maila, jak narazie nic nie odpisał. Dzięki dziewczyny za wsparcie ![]()
![]() |
#4964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4965 |
Wtajemniczenie
|
Koszka
![]() ![]() jestem ciekawa co twój ex pomyśli ![]() ![]() a mój jest na mnie zły o coś? ![]() nie wiem co zrobiłam? ale tylko mi o takie minki na gadu pisze, " ![]() czyli coś jest nie tak ale nie chce mi powiedzieć, i nawet nie odpisuje. a jak już coś napisze to "rób co tam robisz." ![]() Myszunia to na pewno nie jest powód do złości ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4968 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() Jestem tu nowa, na tym wątku (udzielam się gdzieś indziej ![]() Podczytuję Was od kilku dni, mam ogólni kiepskie dni z moim TŻ, szukam więc czegoś co mi ulży.. Mam nadzieję, że dobrze trafiłam... |
![]() ![]() |
![]() |
#4969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4970 |
Zadomowienie
|
witam nową zadrośnicę
![]() Myszka - ja bym zła też była, ale trzeba z tym walczyć ... nic złego nie robi ![]() wczoraj byliśmy na Beats of freedom ![]() ![]()
#4971 |
Raczkowanie
|
No właśnie, sama nie wiem czy zazdrośnica czy też reakcja jak najabardziej normalna.. Otoż mój TŻ założył sobie wcziora kolejny ra profil na nk, dodam, ze robił to już wcześniej, i za każdym razem okazywało się, że pisał z laskami(obcymi), potem zawwsze usuwał konto chcąc i pokazać, że jestem najważniejsza, założył raz konto na fotce(dziecinada) ale to również się wydało,wiem, że to wszystko śmiesznie wygląda, ale ja już naprawdę nie ma sił. Boję się o to konto, że znów będzie pisał z laskami, nie umiem się przełamać i zaufać..Nie wierzę mu, to jakaś paranoja. Dodam, że mieskzamy razem, od roku ponad, znamy się od dwóch, ja mam dziecko z poprzedniego związku, on to zaakceptował, ale ja po prostu się boję... Chcę przez to przejść bez zazdrośnikowania o tą nk, ale nie umiem...Nie wiem czy warto, rozważam rozstanie, ale to napradę fajny facet, poza tym jednym skrzywieniem...Jestem zupełnie rozbita, a on nie jest jjuż dzieckiem, ma 32 lata
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4973 |
Zadomowienie
|
Witam Nową
![]() Myszunia wiesz, skoro klasowe i nikt nie bierze osób towarzyszących to nie mozesz być na niego zła. Koszka wiesz co myślę wydaje mi się. ![]() Chyba każda z nas podziwia Cię za Twoją siłę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4974 |
Wtajemniczenie
|
dalej się do mnie nie odzywa...
![]() przecież nic nie zrobiłam to nie wiem co mu jest... nie wiem czemu się tak zachowuje... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4975 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny!
![]() Widzę, że tu jakiś konflikt był, to daruję sobie i nie będę tego czytać ![]() Ode mnie dzisiaj pojechała rodzina, tż zjawił się w sobotę, miał być dzisiaj ale niestety KONFLIKT ![]() ![]() Oczywiście z mojej strony. No cóż, mam nadzieje, że wszystko się ułoży.
#4976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, ze Cie meczy, bo sadzisz, ze nic nie zrobilas, ale widocznie cos sobie ubzdural i juz. Troche ciszy dobrze mu zrobi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4977 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4978 |
Wtajemniczenie
|
Oczywiście u mnie kolejny "problem" o którym napisałam w klubie...
![]() |
#4979 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wiem o co w ogóle chodzi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4980 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mandy, jak tam u Ciebie? Wszystko w porzadku?odezwij sie... Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Skarżyć i podpuszczac? oj cocaine... proszę Cie. Dobrze wiesz, że nie o to chodziło. Traktuję Was wszystkie na równi,nie mam powodów, żeby skarżyć na którąkolwiek..Ale taki już mam charakter, że lubie wszystko dokladnie wyjaśnic, żeby nie było niejasnosci żadnych...Zwróciłam uwagę, że ta cała "wojna" zaczeła sie od reakcji madame na moja krytykę..i wojnę nie wywołała EJ, tylko własnie ja ze swoją jakże nie na miejscu uwagą. Cytat:
Oczywiscie, że każdy moze nosic, co chce... ale każdy też moze wyrazić swoje zdanie na ten temat, nie sądzisz?W mojej opinii nie chodziło mi o obrazanie gustu Madame ![]() Cytat:
Wracajac do tego tematu sama pewnie niepotrzebnie poruszę to śmierdzące gówno, o ktorym pisałaś wcześniej (eh, te Twoje porównania ![]() ![]() Cytat:
A co w takim razie przemawiało przez Ciebie, gdy pisałas, że pewnie siedze w czterech scianach i nie wiem, co modne lub w moim wieku(jakże sędziwym ![]() ![]() Kochana, przykro mi, że TŻ zafundował Ci takie atrakcje na świeta... Na Twoim miejscu zignorowałabym to dziecinne zachowanie i odczekała nawet kilka dni jeśli trzeba... Ciągłym pisaniem do niego nic nie załatwisz.
Edytowane przez sweetish Czas edycji: 2010-04-05 o 17:37 |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:15.