|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 10
a ktoras z Was mzoe jest w belgi
szukam kogos takiego, lubie Avon i niemam od kogo kupic
|
#4802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno pisal ktos z Holandii...tez z Niemiec...( ale chyba z tego co kojarze z poludnia)...
|
|
#4803 |
|
Zadomowienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18361425]jeszcze w żadnej firmie mlm nie było tak żeby dostawac katalogi za darmo, bez przesady, nigdy nie były za darmo.
a co do pomylonych i zalanych trzeba było zgłosic do firmy. w poprzednich latach dla kluby róży były za darmo jako przywilej, a co do programów motywacyjnych ja wolę kosmetyki gratis a nie katalogi. jeśli się jest w AVON CLUB to się potrzebuje takiej ilości, zapewniam cię, katalogi w takiej cenie to pozytywna rzecz.[/QUOTE] mi chodzilo o taki staly program z katalogami wiem ze jestes w ac ale nie kazdy tak ma sa te ''mniejsze konsultantki'' ktorym przydaloby sie wlasnie cos takiego
|
#4804 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4805 |
|
Zadomowienie
|
o darmowych katalogach można pomarzyć:P Chociaż z drugiej strony ktoś dostał darmowy kosmetyk?? Jest zawsze za 0.50 zł albo za 1zł.... fakt jest to prawie jak za darmo,bo np. mieć krem z linii anew za 1zł a za 90 to różnica, ale sam fakt:P
|
|
|
|
#4806 |
|
Konto usunięte
|
dziewczyny nie uwierzycie na wątku;
byc kosnultantką avon, ori... rekalmuje sie lider avonu, rece opadają |
|
|
|
#4807 |
|
Przyczajenie
|
Witam wszystkich
![]() Jestem nowa na forum, ale konsultantką już od kilku lat
|
|
|
|
#4808 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny możecie mi coś polecić? Mam cerę bardzo kapryśną :| Często pojawiają mi się niedoskonałości (syfki, pryszcze) ale dodatkowo mam bardzo wrażliwą cerę i po stosowaniu np Normaderm więcej syfków mi się pojawiło i strasznie przesuszyło mi buzię :| Chciałabym jakiś dobry żel do mycia buzi i krem na dzień i na noc ale nie wiem czy z avonu są jakieś takie nadające się? A maseczki z Planet Spa nadają się do takiej cery? Np ta z błotem ?
Do zamaskowania jako podkład stosuję ten mineralny sypki albo na lato kiedy mam mniej "niespodzianek" używałam matującego - skoro jest w demo zapewne go zamówię
|
|
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
a ja bede miala jutro paczke
|
#4810 | |
|
Zadomowienie
|
a z jakiego jesteś okręgu??
---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:46 ---------- Cytat:
moja siostra na plecy stosuje np. ser biały i polopirynę, kładzie tą maseczkę na 15 minut... pomaga... ale plecy to nie twarz byś musiała spróbować... jeśli chcesz napisze ci jak to zrobić.... bo ja osobiście na używam z serii clearskin tonik i szybko działający żel na wypryski... a tonik jest super o wiele lepszą ma się cere ( np ja:P)
|
|
|
|
|
#4811 |
|
Rozeznanie
|
Potwierdzam że ten podkład za 3 tusze taki sobie. Również się po nim świecę i nie kryje przebarwień.
Który polecacie jako dobrze kryjący? |
|
|
|
#4812 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do podkładu, ja używam idealnie trwały podkład - dla mnie jest rewelacyjny. Wyprysków jakoś specjalnie nie mam, ale za to trochę piegów, których nie lubię... Podkład za tusze też dostałam, ale nie pasuje mi... Mam mieszaną cerę i również się świecę po nim i szybko 'znika'...
|
|
|
|
|
#4813 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam takie zamówienia i zamawiam 20 katalogów. Mogłabym w sumie 15 nawet(10 to jednak trochę za mało bo każdemu daję na własność, a niektórzy dostają 2 bo np. zabierają do pracy), no ale się nie opłaca.
|
|
|
|
#4814 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
W tym miesiącu o dziwo mam ogromne zamówienia . Przez ten jeden tydzień dostałam tyle zmówień co pod czas całego marca :P .Mam pytanie Czy próbowałyście już nową wersję serii cleraskin ?? ![]() chciała bym polecic klientce ale nie jestem pewna czy to przynajmniej troche działa ![]() z góry dzięki pozdrawiam Agnieszka |
|
|
|
#4815 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie:
![]() Jesli składałam normalne regularne zamówienie na I termin i już je otrzymałam, to czy mogłabym na II termin zamówić tylko produkty DEMO (za minimum 50 zł)? Są pobierane jakieś opłaty wtedy? Czy przychodzą już Majki ale te główne torby? |
|
|
|
#4817 |
|
Rozeznanie
|
evlyn możesz zamówić samo demo za 50 zł bez problemu i żadnych opłat
|
|
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4820 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Hmm o takich maseczkach aspirynowych słyszałam ale wolałabym nie próbować na twarzy
|
|
|
|
|
#4821 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny czy tester nawilżania skóry jest jednorazowy czy wielokrotnego użytku?
Na czym polega ? |
|
|
|
#4822 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to widocznie zależy od rzęs, bo ja po pierwszym, pociągnięciu już mam ładne rzęsy
|
|
#4823 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze jedno pytanie.
Nowy Katalog wchodzi w czwartek. Termin zamówienia mam na wtorek. Jeśli biorę kuriera to paczkę dostaję w poniedziałek , czyli w 12 dzień obowiązywania katalogu. Czy jeśli zamówię paczkę w czwartek czyli w pierwszy dzień nowego katalogu i wybiorę odbiór w COKu to paczkę będę mieć już w poniedziałek czyli w 5 dzień katalogu? Czy dopiero 48 h po wtorku czyli moim dniu zamówień? |
|
|
|
#4824 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie mogę go znaleźć Już mam Edytowane przez Catherine1980 Czas edycji: 2010-04-06 o 11:32 |
|
|
|
|
#4825 |
|
Przyczajenie
|
hejka ja miałam opóźnioną torbę maja tę główną część i dostałam ja zaraz w kolejnym zamówieniu. Torbę zmówiłam na I termin a została dosłana na II termin, dostałam ją jakoś z 10 dni temu.
|
|
#4826 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja zawsze zamawiam na COK, zamówienie wysyłam w czwartek i mimo że pisze w strefie że odbiór we wtorek to po paczkę jadę w poniedziałek
|
|
|
|
|
#4827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo czekanie 12 dni to trochę dużo
|
|
|
|
|
#4828 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Kiedys na spotkaniu klubu róży omawialiśy problem tzw ofert wiązanych ze firma daje duże promocje na kosetyk( jak wczesnei wydasz na cos ileś złotych) i obcina nam opust bo wtedy jest tylko 10%. I stwierdzilysmy ze jak firma chce dawac takei promocje to niech sobei zabiera zysk a nie nam konsultantkom, Menedzerka mowila ze jak bedziemy pisac widomości przez portal avonu do biura marketingowego to moze wezmą nasze pomysły pod uwagę dziewczyny można pisać i o katalogi i o te produkty wiązene może coś się uda
|
|
|
#4829 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Klientom się wydaje, że my Bóg wie ile zarabiamy na tych tańszych produktach z ofert, a tu raptem np. teraz 59groszy na kulkach. I przykładowo zapakuje się taką kulkę w papierową torbę, za którą trzeba zapłacić w "hurcie" 50gr, dołoży się katalog kupiony od 50gr w górę i do interesu trzeba dołożyć. Oczywiście pisze tu o skrajnym przypadku, gdy klientka zamawia tylko jedną kulkę, ale chodzi o sam fakt, ze te 10% to zdecydowanie za mały opust.Zaraz napisze maila ze strefy i o tych ofertach i o katalogach, może faktycznie to coś da
Edytowane przez malka Czas edycji: 2010-04-06 o 13:28 |
|||
|
|
|
#4830 |
|
Zadomowienie
|
Dokładnie. Ja mam teoretycznie dzień D ale nic mnie to nie obchodzi - zamawiam najczęściej tak jak bym miała A - na COK. Po prostu nie chcę czekać. A jak mi coś wypadnie to mogę zawsze później
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:15.

szukam kogos takiego, 

Chociaż wątpię czy kryje, skoro jest "lekki"