Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-02, 00:13   #2371
paulinaizabela
Zakorzenienie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
Dziewczyny właśnie zauważyłam dzisiejszy żart od redakcji

FiSaSh - serwis tylko dla zmotoryzowanych mrówek

dobre
a ja blondynka widziałam to i nie zakumałam o co kaman

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
U nas w sklepie widziałam je za 59 zeta Mierzyłam ale jakoś przekonana nie byłam. A też mi się podobają bardzo
czyli przepłaciłam

Dzasta ale żeś zaszalała niektóre zdobycze Twoje to prawdziwe perełki

Gosiaczku masz kochanego mężulka

Słodkich snów
Stary 2010-04-02, 09:17   #2372
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Witam z ranka, widze zem pierwsza. Reszta pewnie zaganiana a ja mam luzzz. Swieta i urodzicow wiec zakupow nie trzeba robic. Z lekka ogarnelam mieszkanie, wlaczylam zmyware, poszlam z Czika na spacerr, nasmarowalam raczki gruba warstwa kremu i czekam az sie wchlonie. Pisanie jednym palcem kiepsko mi idzie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Daget cena faktycznie niezla Chetnie zobacze jak Ci wyszla ta bluzka
:
Cytat:
Daget już to kiedyś pisałam, ale muszę powtórzyć- chyba nigdy nie wyjdę z podziwu dla Twojego talentu, za taką bluzeczkę się brać- szacuneczek Kochana i przyznam, że też bym za tyle kasy jej nie kupiła [COLOR=Silver]
Cytat:
No proszę jaka gospodarna kobieta z ciebie Nie mogę się doczekać az zobaczę jak ci wyszło
Cytat:
Napisane przez dzasta110 Pokaż wiadomość
S A M A ? ? ? kurczę, podziwiam
Cytat:
Napisane przez gosia1007 Pokaż wiadomość
ciekawa bluzeczka Sama taką uszyjesz??? Już to mówiłam, więc się powtarzam ale to komplement - zdolniacha z Ciebie!
Sama zem ciekawa jak mi wyjdzie, ale pomysle o niej dopiero po swietach bo mam kilka rozgrzebanych rzeczy a terminy mnie gonia.

Gosiu kochanego maz mezulka. Moj sie pewnie z wakacjami obudzi dopiero w wakacje , a wtedy niech sam cos zalatwia ja juz nie mam sily na jego prace i co chwile zmieniajace sie terminy. Nie chce sie denerwowac.

dzasta super zdobycze. Tez sie musze udac do jakiego lumpka. Skoro nie zafaskolkowalismy to spokojnie moge sobie upolowac jakies letnie fatalaszki . Ostatnio widzialam takie jedne mega krwisto czerwone materialowe spodenki

Aaaa i zapraszamy z Czika na dzbanek Green Artistic Tea.... która chetna ???

Edytowane przez daget
Czas edycji: 2010-04-02 o 10:31 Powód: Zapraszam na herbatke
daget jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 10:10   #2373
mooonik
Zakorzenienie

Cześć

Ale miałam dziś pobudkę- sąsiedzi gdzieś wychodzili przed 8 i ich córeczka jakieś 4 lata tak wrzeszczała na klatce, darła się że masakra chyba z pół bloku obudziła...a po 9 przyszli jacyś grajkowie pod balkon i zaczęli grać na trąbce, harmonii jakieś discopolowe nuty koszmar jakiś.. a pies mi się tak wystraszył, że nie wiedział gdzie się chować, wlazł pod łóżko i siedział taki skulony
I jeszcze w nocy przylazła @ i tak mnie brzuch napierniczał, aż musiałam wstać, zjeść kromkę i wziąć tabletkę, i chyba gdzieś koło 5 zasnęłam

Byliśmy na zakupach wieczorem wczoraj, ile ludu było.......... a jakie pustki na półkach, normalnie jak po przejściu tornado, wszystko wymiecione

Dzasta ale się obkupiłaś, świetne rzeczy!! ale masz łapkę do wynajdywania

Anusia byłam wczoraj w ccc ale nie widziałam takich butków, a szkoda bo bym zgapiła od Ciebie ale już mi się nie chce nigdzie łazić, na święta mam w czym iść więc pewnie dopiero po świętach poszukam

Gosia ale masz super męża mój to nawet chyba jeszcze nie myślał w ogóle o wakacjach

Dagecik jam chętna na tą herbatkę

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 12:55   #2374
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam dziewczyny
Ja w pracy...do 18, a później zakupki. Jeszcze trzeba chatę ogarnąc i nie wiem kiedy zdążę to zrobic

Dagecik chętnie się poczęstuję tą artystyczną herbatką a co ona ma takiego w sobie??

Mooniś Łączę się z Tobą w bólach @ też mnie wczoraj nawiedziła...
ale ja za to spałam jak dzidzia aż nie mogłam się dobudzic, a spac poszłam wcześniej niż zwykle

Miłego dzionka
Stary 2010-04-02, 12:56   #2375
soffera
Zadomowienie

Ta ram

Dziś zbudził mnie padający śnieżek - komórka rozpalona do czerwoności bo wszyscy melduja ze za oknem snieg
Dzis wieczor zostały zwołane obrady ratunkowe z dziewczynami - jak odegnac zime na dobre?! Poradzimy sobie oł jeeee

Paulinko o kupilas sobie szaraki, my mowilysmy o rozowych Sa super!

Anusia za taka cene 59 zl - nad czym sie tu zastanawiac - brac
Tyle ze ja tym razem kupowalam sobie prezent ktory ma mi dac moj maz. A wrocilam jeszcze ze swetrem i paskiem - to tak sama dla siebie

Dzasta nic tylko zazdroscic takich ciuchow za tak mala kase - ja sie nie nadaje do takich sklepow.

Gosiu to moze sprobujesz mojej babki cytrynowej i sernika z rosa - bede jutro piec
O ile sobie dobrze przypominam juz w tamtym roku wlasnie Tobie mowilam ze w Wielkanoc na Śląsku przychodzi zajaczek - stad prezenty
Taki maz to skarb

Dagusiu przyda Ci sie troche lenistwa - pewnie jutro i Ciebei mama zagoni do pichcenia
Czika boska- co to jest w tej herbacie?!

Mooonik oj nawet ja wiem ze Wasz lobuziak jest slodki Zwlaszcza ze jeszcze jest maluszkiem Moj zdechalaczek znow lezy - w ogole to ma cieczke i lata w majtaskach sadomaso - Boooska jest Jeszcze nie wie ze dzis dzien kapieli
Boki oj saaaaa!
Nie widzialam Fisashu!!! Pomysł niezly.

Edytowane przez soffera
Czas edycji: 2010-04-02 o 12:59
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 14:05   #2376
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hejka

Nawet nie miałam czasu do Was zajrzeć z pracy - taki zapieprz miałam. Aha - miałam bo już w domku jestem - marszałek nas tzn kobiety zwolnił do domu juz o 12 Faceci musieli do 14 siedzieć We wtorek sobie planuję urlop, a środę na szkolenie idę na cały dzień więc musiałam dziś z robotą trochę nadgonić A natchnienia nie miałam w ogóle zwłaszcza jak patrzyłam na ten śnieg za oknem

Teraz w domku jeszcze troszkę sprzątam, a później do kościółka śmigam. Miałam jeszcze włosięta farbować ale sis mi gdzies uciekła a sama nie dam rady. Może wieczorem sie z tym uwinę, bo już jestem taka wypłowiała że szok
Cytat:
ad2. karteczki superaśne mogę sobie zapisać kilka zdjęć na dysk?? Plosie

ale jak chcesz podpatrzeć moje ostatnie łupy lumpkowe to proszę
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3272
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3275
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=3276
ad2. rzeczywiście - niezły dowcip administracja wymyśliła
1. Pewnie że możesz Bardzo mi miło
2. A zdobycze cudne Nawet nie wiem co najlepsze bo sporo bym ci podkradła Kurcze u mnie w lumpkach coś ostatnio żadnych perełek nie ma
Cytat:
Ciiiii bo jak nasi to usłyszą to gotowi to samo wprowadzić. Czysty debilizm a gdzie środowisko pracy przyjazne pracownikowi W moim zakładzie umarło

SSSUUUPPPPEEERRR aż mojemu mężowi przeczytałam, najpierw musiałam dodać, że nie czytam tego, żeby go zmotywować bo jak znam swojego męża to gotów za kilka dni to jakiegoś większego miasta mnie przetransportować, żeby też mi taką przyjemność zrobić
W ogóle mój mąż muszę Wam powiedzieć jest kochny. Myślimy nad wakacjami i on ciągle tylko o jednym kierunku mówi, więc w końcu go pytam czemu właśnie tam a on mi na to, że dlatego, że ja nie byłam nad oceanem a mówiłam, że bym chciała być, więc on chce moje marzenie spełnić. Kocham go
1. Teraz to dopiero mam środowisko pracy przyjazne - mam tak jakby 500 nowych osób w kontaktach naj na gg
2. Wielkie dla tż za spełnianie twoich marzeń
Cytat:
Napisane przez daget Pokaż wiadomość
Witam z ranka, widze zem pierwsza. Reszta pewnie zaganiana a ja mam luzzz. Swieta i urodzicow wiec zakupow nie trzeba robic. Z lekka ogarnelam mieszkanie, wlaczylam zmyware, poszlam z Czika na spacerr, nasmarowalam raczki gruba warstwa kremu i czekam az sie wchlonie. Pisanie jednym palcem kiepsko mi idzie

Ale ci dobrze My niby tylko na połowę świąt w domu jesteśmy ale trochę roboty jest. A co jest w tej herbacie ?
Cytat:
I jeszcze w nocy przylazła @ i tak mnie brzuch napierniczał, aż musiałam wstać, zjeść kromkę i wziąć tabletkę, i chyba gdzieś koło 5 zasnęłam

Anusia byłam wczoraj w ccc ale nie widziałam takich butków, a szkoda bo bym zgapiła od Ciebie ale już mi się nie chce nigdzie łazić, na święta mam w czym iść więc pewnie dopiero po świętach poszukam
Biedactwo
Może niedokładnie popatrzyłaś? Były jeszcze takie jasne, beżowe. Zobacz w innym ccc
Cytat:
Anusia za taka cene 59 zl - nad czym sie tu zastanawiac - brac
Tyle ze ja tym razem kupowalam sobie prezent ktory ma mi dac moj maz. A wrocilam jeszcze ze swetrem i paskiem - to tak sama dla siebie

O ile sobie dobrze przypominam juz w tamtym roku wlasnie Tobie mowilam ze w Wielkanoc na Śląsku przychodzi zajaczek - stad prezenty
No własnie pisałam że po przymierzeniu jakoś na mojej stopie mi sie te buty nie podobały. Bo same w sobie sa piękne Ale ja coś ostatnio nie umiem robić zakupów - nic mi się nie podoba, ciężko mi sie zdecydować, a jak juz coś kupię to żałuję potem - chyba coś ze mną nie tak
Jak mieszkałam w Raciborzu to też tą tradycję kultywowaliśmy. Tutaj jakoś to nie przechodzi, szkoda.
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 14:13   #2377
katarzinka
Wtajemniczenie

cześć

gosiu nie wyszłas na wredną - dla nas tez najważniejsze, ze mala zdrowa

podziwiam kartki i zakupy - och, ach i ech

ktoś zapytywał o obronę - na radzie wydziału w kwietniu będą mi wyznaczać recenzentów pracy, wiec dotej rady musze miec juz pracę z wszelkimi poprawkami skonczoną
co będzie dalej bede pisać na bieząco , ale recenzenci jesli napiszą pozytywne opinie i dopuszczą do obrony, ja zdam ostatni egzamin dokt. to wtedy wyznaczaja termin - a ja już mam stresa

a poza tym wpadłam życzyć wszystkim pięknie spędzonego czasu niezależnie od tego czy obchodzicie święta czy nie
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 14:14   #2378
mooonik
Zakorzenienie

Paulinko no to przytulam
a z zakupkami i sprzątaniem się pewnie szybko obrobisz, przecież długo Was nie było, to nie miał kto nabrudzić a jak tylko we dwójkę siedzicie to dużo gotować nie musisz

Sofferko śnieg żartujesz chyba.... a właśnie jak Twoja sunia się wabi? bo nie przypominam sobie chyba, żebyś mówiła

Anusia ale Wam prezent zrobili a za butkami popatrzę jeszcze w innych, ale dopiero po świętach, na razie za dużo ludzi

heh a umnie "zajączka" nie ma w sumie to chyba od Was się dowiedziałam o takiej tradycji, ani u mnie ani u męża nie ma zwyczaju prezentowania na Wielkanoc

wypiłam kawkę właśnie i spadam kończyć sprzątanie

aaa właśnie miałam pokazać Wam coś- uwaga straszne

http://www.news4jax.com/video/22881971/index.html

chyba bym tą babę tak sama za fraki wzięła i rzuciła

Katarzinko nie stresuj się, będzie dobrze
I dla Was też zdrowych i spokojnych Świąt

Julitka

Edytowane przez mooonik
Czas edycji: 2010-04-02 o 14:16
Stary 2010-04-02, 14:23   #2379
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
Dagecik jam chętna na tą herbatkę
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Dagecik chętnie się poczęstuję tą artystyczną herbatką a co ona ma takiego w sobie??
Cytat:
Czika boska- co to jest w tej herbacie?!
Cytat:
A co jest w tej herbacie ?
To jest Zielona herbatka z kwiatem nagietka. To sa takie 2 cm kule ktore wrzuca sie do dzbanuszka i zalewa wrzatkiem i one pod wplywem wody sie otwieraja i zaskakuja nas swoim wnetrzem. Mozna je ok 5 razy po wypiciu zaparzac na nowo. Smakuja wybornie i jakie fajne, tym bardziej na jakiej uroczyste przyjecie zeby zaskoczyc gosci . Do tanich nie nalezy niestety bo 5 szt kosztuje 10 zl ale my jestesmy nimi zafascynowani.

Soffi u mnie w domu tez byla taka zajaczkowa tradycja

Aniu super zes juz w domku
Stary 2010-04-02, 14:42   #2380
paulinaizabela
Zakorzenienie

Katarzinko powodzenia w pisaniu pracy
I zdrowych, spokojnych, spędzonych w gronie rodzinki Świąt Wielkiej Nocy

Moonik nie mogłam twego obejrzec do końca tą babę to tylko

Anusia fajnie, że szybciej skończyłaś ale współczuję śniegu
U nas na szczęście dośc ładnie choc zapowiadali deszcz na cały dzień

Dagecik z chęcią wypiję taką herbatunię
brzmi ciekawie
Stary 2010-04-02, 15:06   #2381
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Czesc babolki

sorki ze ostatnio malo sie udzielam ale jakos nie mam czasu

chcialam zlozyc wam zyczonka:

Wesołego Alleluja, bogatego Zajączka oraz mokrego dyngusa!!

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-02, 16:42   #2382
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

CZEŚĆ SŁONECZKA

Dzastinko co tam dzieciaczki CI broją?
Dziękuję za opinie o ciuszkach. Obejrzałam sobie Twoje upolowane ciuszki i kurczę zazdroszczę takiego SH. Moja ciocia też ma taki sklepik, ale raz wybrałam sobie jedna bluzkę (ale w niej nie chodziłam). Jakbym tak spotkała takie ciuszki jak Ty znalazłaś, to szybko bym się przekonała do niego. Naprawdę fajne.

Gosieńko ja myślałam, że to jakoś jednorazowo czasem wystąpi. A tu w ciągu kilku dni od wizyty u kardiologa „dzióbało” nie raz. Ale pocieszam się, że nie tak boleśnie jak wtedy.
No coś Ty. Ty też masz chrapkę na kardigan granatowy. Ja szukałam ogólnie sweterka czarnego, żeby mi pasował do wszystkiego. I nie było z czarnych mniejszych rozmiarów, ale się nie przejęłam, bo jak granat zobaczyłam, to już nie odpuściłam. A reklama jest „bystra”.

Malutka no pewnie, ze fajowy po mamusi, nie brałam innej opcji nawet ..heh. A pamiętasz jakie leki brałaś na ten nerwoból? Coś silniejszego? A bratowej pozwól, ze braw nie będę bić.

Katarzinko witam w klubie anginowym. Super, że Agatka zdrowa, a dla męża wytrwałości i zdrówka.

Sofferko w takim razie wybaczam Ci …skoro nie było rozmiaru. Ojjj kolejki mega, a o parkowaniu nie wspomnę. Proszę Cię Słonko, nie pisz mi ile kosztował kardigan….no dobra pisz… Już na wątku o zakupach się dowiedziałam, że była jakaś przecena na 40zł. A ja dałam jeszcze raz tyle. Ale i tak go lubię.

Anusiu skąd bzik na temat krów Twojego męża? Jeśli myślisz, że przejdzie ten temat niezauważony to się mylisz…. A kartki słodziuchne. Krowa wymiata, no, a kurczaczki też boskie. Bluzka z żabocikiem exstra…serownie wygląda na Tobie. Butki zgrabne.

Daget bluzka szałowa…Szczęka mi opadła lekko. I Ty to uszyjesz…ja chcę to zobaczyć ..koniecznie. Mistrzyni.
Chika cudna. Ja jestem chętna, choć przyznaję, że mam stracha ..cóż to w tym dzbanku ukryłaś? Czyżby zjadliwe?

Paulinko dzieki za słówko o zakupkach. Twój prezent urodzinowy fajowy.

Mooni nie czaruj mnie tu, bo jak ten żelik tak wsmarujesz to się nie obejrzysz jak niemowlęciem się staniesz… NO dobra troszkę mnie poniosło…wybacz.
Co to się wyprawia u Was…o matulu.
Współczuję @.

Czeko 21 ten Twój avek z buziunią małej boski.

Nabrałyście kogoś w Prima Aprilis? Bo ja owszem…

Złożę Wam życzenia, bo jutro mogę nie zajrzeć.

Niech Wam jajeczko dobrze smakuje,
bogaty zajączek miechem czaruje.
Mały kurczaczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości spełnienia
Smacznej szynki i jajeczka
w ten świąteczny ranek
a w koszyku wielkanocnym
samych niespodzianek

...RADOSNYCH ŚWIĄT....

Załącznik 2999437

Załącznik 2999436

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2010-04-02 o 16:50
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 17:16   #2383
mooonik
Zakorzenienie

Dziewczynki Kochane

~~
Z całego serca życzę Wam Świąt
pogodnych i spokojnych, pisanek malowanych wszystkimi barwami tęczy, niech radość i szczęście pozostaną z Wami, wiosenne motyle niech tańcem cieszą Wasze oczy przez rok cały, a Lany Poniedziałek niech przyniesie deszcz wszelkiego bogactwa ~~

Radosnych Świąt!

Izuś
a komu zrobiłaś psikusa

Julitka

Stary 2010-04-02, 18:39   #2384
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Cytat:
Dziewczynki Kochane

~~
Z całego serca życzę Wam Świąt
pogodnych i spokojnych, pisanek malowanych wszystkimi barwami tęczy, niech radość i szczęście pozostaną z Wami, wiosenne motyle niech tańcem cieszą Wasze oczy przez rok cały, a Lany Poniedziałek niech przyniesie deszcz wszelkiego bogactwa ~~

Radosnych Świąt!

Izuś
a komu zrobiłaś psikusa
Ale ładnie kolorowo życzysz.

A piskusa zrobiłam mojemu mężusiowi, barciszkowi i takie drobne rodzicom. Niby nic specjalnego nie spociłam, ale biedni musieli wydzwaniać do osób trzecich. A potem oddzwaniali do mnie...A chciałam zaznaczyć, że tych dwóch panów, to ciężko nabrać...cwaniaki takie. Uwielbiam Prima Aprilis. Oł jeee! :brzyda l:
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-02, 19:28   #2385
kotekk81
Zakorzenienie

Czesc

nie wiem od czego by tu zaczac wiec moze zaczne od podziekowan

Dziekuje dziewczynki ze sie o mnie troche martwilyscie (chyba ) a w szczegolnosci dziekuje Gosi

u nas wszystko ok (po dwoch wizytach w szpitalu wszystko sie unormowalo) 09.04 idziemy na badanie prenatalne i juz nie moge sie doczekac az zobacze dzidziolka niestety mam sporawe zaleglosci i zaraz zaczne je nadrabiac

nie mam weny na pisanie (od godziny 16-17 mam takie przyciaganie poduszkowe ze nie ma wyjscia musze sie zdrzemnac bo inaczej jestem w stanie usnac na stojaco a poza tym mam popoludniowo-wieczorne mdlosci ) i ogolnie wszystko i wszyscy mnie wqrzaja i troche nam sie pogmatwala sytuacja "domowa"

a z racji tego ze nie wiem czy dam rade juro siasc do kompa chciala bym Wam juz dzis zlozyc swiateczne zyczenia

Duzo zdrowia, radosci, smacznego jajka, mokrego dyngusa,

mnostwo wiosennego optymizmu

oraz samych sukcesów

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować

Edytowane przez kotekk81
Czas edycji: 2010-04-02 o 20:30
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 11:12   #2386
dzasta110
Wtajemniczenie

Cześć w sobotnie południe
Cytat:
Czemu ruszasz na łowy prezentowe? Jaka to okazja? (może cosik przegapiłam).

SSSUUUPPPPEEERRR aż mojemu mężowi przeczytałam, najpierw musiałam dodać, że nie czytam tego, żeby go zmotywować bo jak znam swojego męża to gotów za kilka dni to jakiegoś większego miasta mnie przetransportować, żeby też mi taką przyjemność zrobić
W ogóle mój mąż muszę Wam powiedzieć jest kochny. Myślimy nad wakacjami i on ciągle tylko o jednym kierunku mówi, więc w końcu go pytam czemu właśnie tam a on mi na to, że dlatego, że ja nie byłam nad oceanem a mówiłam, że bym chciała być, więc on chce moje marzenie spełnić. Kocham go

o kurna masz dar "grzebacza". Szacun Jakoś nie potrafię nigdy nic fajnego wyszperać, ale znam osoby, które potrafią i super ciuchy w lumpkach kupują.
ad1. u nasz także jest zajączek ale my kupujemy prezenty tylko dzieciom a rodzicom, rodzeństwu po czekalodowym zajączku i jakiejś ozdbobie świątecznej
ad2. ulala... taki małżonek to skarb
ad3. dzięki

Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Dzasta ale żeś zaszalała niektóre zdobycze Twoje to prawdziwe perełki
dziękuję

Cytat:
dzasta super zdobycze. Tez sie musze udac do jakiego lumpka. Skoro nie zafaskolkowalismy to spokojnie moge sobie upolowac jakies letnie fatalaszki . Ostatnio widzialam takie jedne mega krwisto czerwone materialowe spodenki

ad1. poszalałam... tylko to są zakupu z dłuższego czasu, zazwyczaj wychodzę z jedną góra dwoma rzeczami... nie licząc ubrań dla mojego 1,5 rocznego siostrzeńca
ad2. o jaaa... ale herbatka

Cytat:
Dzasta ale się obkupiłaś, świetne rzeczy!! ale masz łapkę do wynajdywania
dzięki

Cytat:
Dziś zbudził mnie padający śnieżek - komórka rozpalona do czerwoności bo wszyscy melduja ze za oknem snieg
Dzasta nic tylko zazdroscic takich ciuchow za tak mala kase - ja sie nie nadaje do takich sklepow.

Gosiu to moze sprobujesz mojej babki cytrynowej i sernika z rosa - bede jutro piec
Taki maz to skarb
ad1. śnieg
ad2. dziękuję ja ostatnio stwierdziłam, że nie nadaję się do "normalnych sklepów"

Cytat:
1. Pewnie że możesz Bardzo mi miło
2. A zdobycze cudne Nawet nie wiem co najlepsze bo sporo bym ci podkradła Kurcze u mnie w lumpkach coś ostatnio żadnych perełek nie ma
ad1. dzięki... już kilka zapisałam
ad2. dzięki

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
Dzastinko co tam dzieciaczki CI broją? Dziękuję za opinie o ciuszkach. Obejrzałam sobie Twoje upolowane ciuszki i kurczę zazdroszczę takiego SH. Moja ciocia też ma taki sklepik, ale raz wybrałam sobie jedna bluzkę (ale w niej nie chodziłam). Jakbym tak spotkała takie ciuszki jak Ty znalazłaś, to szybko bym się przekonała do niego. Naprawdę fajne.
ad1. a jakoś tak są tak naładowane energią i nie wiedzą jak ją wykorzystać
ad2. dzięki

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
nie wiem od czego by tu zaczac wiec moze zaczne od podziekowan

Dziekuje dziewczynki ze sie o mnie troche martwilyscie (chyba ) a w szczegolnosci dziekuje Gosi

u nas wszystko ok (po dwoch wizytach w szpitalu wszystko sie unormowalo) 09.04 idziemy na badanie prenatalne i juz nie moge sie doczekac az zobacze dzidziolka niestety mam sporawe zaleglosci i zaraz zaczne je nadrabiac

nie mam weny na pisanie (od godziny 16-17 mam takie przyciaganie poduszkowe ze nie ma wyjscia musze sie zdrzemnac bo inaczej jestem w stanie usnac na stojaco a poza tym mam popoludniowo-wieczorne mdlosci ) i ogolnie wszystko i wszyscy mnie wqrzaja i troche nam sie pogmatwala sytuacja "domowa"
no w końcu się odezwałaś bardzo się cieszę, że wszystko ok, już różne myśli miałam masz szczęście, że się pojawiłaś

kończąc mojego posta chciałabym złożyć Wam serdeczne życzenia, a więc:

ZDROWYCH I POGODNYCH ŚWIĄT,
SMACZENGO JAJKA
ORAZ
MOKREGO ŚMINGUSA-DYNGUSA

"Kiedy śmieje się dziecko, śmieje się cały świat"
dzasta110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 11:21   #2387
soffera
Zadomowienie

Dziewczynki odrywam się na chwilę od pichcenia żeby złożyć Wam życzenia:

Pogodnych, szczęśliwych i zdrowych Świąt Wielkiej Nocy. Abyście odpoczęły i miło spędziły czas z bliskimi
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 16:18   #2388
kasienka1985
Zakorzenienie

Ja również kochane wpadam na chwilkę, aby życzyć Wam:
WES
OŁYCH ŚWIĄT
- tak jak widać= kolorowych, ciepłych i wiosennych!
nie przejedzcie się

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 16:59   #2389
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Witam Wielkosobotnio....

My juz w wlbrzychu, sliczna wiosne tu mamy, az trudno pomyslec ze wczoraj tu bylo 20 cm sniegu

Mojej herbatki prosze sie zupelnie nie obawiac, kfffiatuszek zjadliwy nie jest, tylko do zachwycania sluzy. Jakby ktos mial ochote to tutaj jest link do niej... http://www.allegro.pl/item973952458_...io_active.html

Izus jak uszyje to na pewno sie pochwale , tak sadze

Dzasti uwielbiam takie sklepy tam zawsze mozna jakas parelke znalezc. Moja mama wlasnie znalazla taka fajna letnia sukienke i dala mi ja rano zeby sprawdzic czy nie za duza i co... okazuje sie ze mi sie wpija w pachy i ciecie pod biustem ma stanowczo za wysoko. Wiec wszyscy w szoku, ze cos jest na mnie za male i kazali mi cycorki podniesc wyrzej . Wiec jak juz ja sciagnelam spojrzalam na metke a tam pisze "11 - 12 yrs" . Spojrzenie mego meza bezbledne. Juz ja oblookalam, czy uda sie ja przerobic pod moj rozmiar .

Mykam do kuchni pomoc mamie a o 21 mamy Euhcarystie WielkoSobotnia z rezurekcja.... wiec Kochane Moje.

Pan Zamrtwychwstal Alleluja....

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-03, 17:06   #2390
dzasta110
Wtajemniczenie

muszę Wam coś powiedzieć, bo nie wytrzymam

dziś rano zobaczyłam dwie kreski na teście (domyślacie się jakim??) jest to nasz drugi cykl starań o fasolkę, więc dość szybko wszystko się potoczyło teraz tylko proszę o kciuki, aby wszystko było ok

Stary 2010-04-03, 18:02   #2391
kotekk81
Zakorzenienie

wlazlam tylko na chwilke zobaczyc coscie naskrobaly a tu takaaaa wiadomosc!!!!!!

Dzastus kochana ty moja trzymam mocno i juz po cichutku gratuluje alez fantastyczny prezent swiateczny

Podczas gdy obrabiasz mi tyłek nie zapomnij mnie w niego pocałować
kotekk81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 19:24   #2392
Milibili
Zadomowienie

Witajcie kochane!

Spokojnych, radosnych Świąt Wielkiej Nocy!

Dzasta : jupi: GRATULACJE KOCHANA!!! Oby wszystko przebiegało bezproblemowo i oczywiście łatwego rozwiązania!

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-03, 22:22   #2393
malutka_24
Wtajemniczenie

Zdrowych, spokojnych,
pogodnych i rodzinnych świąt
życzy Sylwia z Dawidkiem i Mariuszem
Stary 2010-04-04, 09:52   #2394
daget
Zakorzenienie

GG do daget

Cytat:
muszę Wam coś powiedzieć, bo nie wytrzymam

dziś rano zobaczyłam dwie kreski na teście (domyślacie się jakim??) jest to nasz drugi cykl starań o fasolkę, więc dość szybko wszystko się potoczyło teraz tylko proszę o kciuki, aby wszystko było ok
Piekny prezencik od wielkanocnego zajaczka. Wielkanoc jest czasem nowego zycia, a tutaj prosze jak namacalnie to zobaczyliscie. Gratuluje Kochana, widzisz wcale tak zle nie bylo 2 cykl i strzal . Jeszcze raz wielkie gratulacje
Stary 2010-04-04, 11:20   #2395
katey
Rozeznanie

GG do katey

dziewczynki! naj naj najlepszego na Święta! słońca w sercach i duszyczkach

ps. Dzasta- GRATULACJE!!!

16.08.2008

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/20080816020113.png

katey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 13:10   #2396
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Słoneczka Kochane moje - wiosny w sercu, wiosny za oknem i samych radosnych chwil na te święta

Nic więcej nie piszę poza dużym dla dzastinki cieszę sie z wami
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 19:13   #2397
gosia1007
Wtajemniczenie

GG do gosia1007

Kochane dziewczynki życzę Wam Wesołych Świąt w wiosennej, rodzinnej atmosferze!!!

Jestem mega przeje, dzona a tu jeszcze jeden dzień przede mną. Poza tym to jestem też mega zmęczona bo dzisiaj na rezurekcji na 6 rano byliśmy. W ogóle to trochę byłam zła (a nawet bardzo wkurzona), w kościele stał za nami facet, który tak ciągał nosem, że masakra, normalnie nie mogłam się na mszy skupić. Było mnostwo ludzi, więc nie bardzo mogłam się przesunąć a mówię Wam, myślałam, że zwymiotuję. Dwa razy posłałam mu mordercze spojrzenie...a on nic...ŚWINIA!!!

Ps. Dziękuję za wszystkie komplementy dla mojego męża, zaraz mu powiem jak go wychwaliłyście

Koteczku bardzo się cieszę, że jest dobrze i że się odezwałaś i jeszcze jedno...jak jeszcze raz tak długo nie będziesz dawała znaku to...lanie będzie i nawet Twój stan Cię nie uchroni!

Dzasti gratuluję i trzymam kciuki!

Spadam odezwę się już po świętach, no chyba, że będę zbyt przejedzona i nie dam rady gadać
gosia1007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-04, 20:50   #2398
dzasta110
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kotekk81 Pokaż wiadomość
wlazlam tylko na chwilke zobaczyc coscie naskrobaly a tu takaaaa wiadomosc!!!!!!

Dzastus kochana ty moja trzymam mocno i juz po cichutku gratuluje alez fantastyczny prezent swiateczny
dziękuję

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
Dzasta GRATULACJE KOCHANA!!! Oby wszystko przebiegało bezproblemowo i oczywiście łatwego rozwiązania!
dziękuję
o rozwiązaniu Mili to ja jeszcze nie myślę jeszcze długa droga przed nami

Cytat:
Piekny prezencik od wielkanocnego zajaczka. Wielkanoc jest czasem nowego zycia, a tutaj prosze jak namacalnie to zobaczyliscie. Gratuluje Kochana, widzisz wcale tak zle nie bylo 2 cykl i strzal . Jeszcze raz wielkie gratulacje

nooo, udało się nam
Cytat:
Napisane przez katey Pokaż wiadomość
ps. Dzasta- GRATULACJE!!!

Cytat:
Nic więcej nie piszę poza dużym dla dzastinki cieszę sie z wami

Cytat:
Jestem mega przeje, dzona a tu jeszcze jeden dzień przede mną. Poza tym to jestem też mega zmęczona bo dzisiaj na rezurekcji na 6 rano byliśmy. W ogóle to trochę byłam zła (a nawet bardzo wkurzona), w kościele stał za nami facet, który tak ciągał nosem, że masakra, normalnie nie mogłam się na mszy skupić. Było mnostwo ludzi, więc nie bardzo mogłam się przesunąć a mówię Wam, myślałam, że zwymiotuję. Dwa razy posłałam mu mordercze spojrzenie...a on nic...ŚWINIA!!!

Dzasti gratuluję i trzymam kciuki!
ad1. my też byliśmy na 6 a facet rzeczywiście świnia
ad2.

wczoraj powiedziałam mężowi powiedziałam mu, że jak będzie dziś grzeczny to może zajączek przyniesie mu jakiś prezent no i po obiadku (a raczej imitacji obiadu) dałam mu paczuszkę, w której były wszystkie 3 testy (bo tyle zrobiłam od wtorku )), zrobił taaakie oczy, że ten prezent taki mały a potem chyba mu przeszło przez myśl co się kroi, bo aż mu oczy zabłyszczały rozpoakował trzęsącymi się rękoma i stwierdził, że chce jakąś instrukcje obsługi tych testów, bo nie wierzy potem mocno przytulił, pocałował i zapukał do brzuszka "halo - jest tam ktoś?"

Stary 2010-04-04, 21:26   #2399
czekoladka79
Zadomowienie

Wesołych Świąt Rybeczki

Dzasta buziak od przyszłej cioci dla Ciebie i fasolinki

Koteczku dla Ciebie dużo dobrej energii

A u mnie mega stolec ..... z małżem coraz trudniej nam się dogadać i teściowa tak miesza, że ostatnio na powaznie przeglądałam na wzażu wątek rozwodowy ..... mamisynek na zawsze pozostanie mamisynkiem ..... nie mam zaufania do tego faceta ...... nie czuję w nim oparcia .....
czekoladka79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 19:42   #2400
kasienka1985
Zakorzenienie

Święta, święta i po świętach
Kotku- ciesze sie, że sie odezwałaś! już myslałam, że bedziesz musiala lanie dostac!
Dżasti- ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii trzymam kciuki bardzo mocno... i baaaardzo sie ciesze
Czeko- trzymam kciuki żeby węzowy przejrzał na oczy

Ja po świętach oczywiscie przejedzona
Od środy znów zaczynam dietkę, bo zaszalałam :P
pieczenie, sałatki majozenowe, ciasta

buziaki

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości