![]() |
#4981 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice część VI- kolekcja wiosna 2010.
Cytat:
![]() w tym wypadku myślę, że jesteście wszystkie nieco przewrażliwione. trzeba było uciąć dyskusję i koniec. może świadomie, może nie E.J. odniosła się do Madame, ale było wiele takich sytuacji i jakbym chciała to też bym się mogła czepiać o wszystko i robić afery (mogłabym przytoczyć konkretne posty, ale nie będę). czasem lepiej w odpowiednim momencie odpuścić. ale tutaj sporo zazdrośnić chce, aby ich było zawsze na wierzchu.. dziewczyny, proszę! ---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4982 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, czym zajmujecie sie na co dzień?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4983 |
Wtajemniczenie
|
znowu zmienił opis, czyli siedzi przy komputerze cały czas
![]() zastanawiam się nad moim zachowaniem bo przecież wczoraj jeszcze dobrze było. nie pisałam żadne komentarze na jakiś stronach do innych czy coś... no nic nie robiłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4985 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4986 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jagaaaaa- zajmij sie czymś innym i nie pisz już do niego. Przemilcz to szczeniackie zachowanie. Prędzej czy później mu sie to znudzi ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4987 |
Zakorzenienie
|
jaga, nie zwracaj na to uwagi, przynajmniej sie staraj. Nie ma sensu zaprzatac sobie tym glowy. Niech nie mysli, ze bedziesz zgadywac o co sie fochnal.
Moj mi wlasnie slodzi na gg (nie wiem co jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#4988 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
masz racje, muszę się czymś zająć. co za głupek... ![]() zamiast napisać o co chodzi to mnie jeszcze olewa. Nafi jak słodko heh ![]() Edytowane przez jagaaaaa Czas edycji: 2010-04-05 o 18:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4989 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=evelineau;18367149]eh my nie mamy takich profili i przynajmniej jest spokoj
![]() Przepraszam, że piszę tak wyrywkowo, ale ograniczają mnie możliwości..To były zupełnie obce dziewczyny, ja pierniczę, ąż wstyd mi to pisać, ale naprawdę jest to dla mnie problem...Rozmawiałam z nim, on twierdzi, że nie pisał,m a znałam jego hasło i czytałam, nie mam już sił..ale mam skopane święta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4990 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4991 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewczynki
![]() Sweet, dziękuję, że pytasz. Jest średnio w porządku, TŻ mnie wystawił. Od tygodnia pytałam, co robimy w lany poniedziałek, a TŻ odpowiadał, że nie wie, bo będzie u rodziny. Zawsze widywaliśmy się w drugi dzień świąt i dla moich rodziców to nigdy nie był problem, choć jestem młodsza od niego. W końcu, gdy poszliśmy na kompromis - ja siedzę rano w domu z rodzicami i babcią, a on idzie na obiad do rodziny i po południu miałam do niego pojechać. Wczoraj jeszcze wieczorem napisał, że nie wie, co z tym spotkaniem. Dziś rano się słowem na ten temat nie odezwał, aż w końcu się wkurzyłam i spytałam, co w końcu robimy, bo nie wiem, czy czekać, czy odwozić babcię. Odpisał, że ma w domu awantury, że w żaden drugi dzień świąt nie jest u rodziny i musi tam zostać. Śmieszne, że 20-letni chłopak ma awantury o takie coś. Gdyby chciał, to byśmy się spotkali, to oczywiste. Coś tam zaczął pisać mi później, że on sądzi , że to mi nie zależało na spotkaniu, bo dziś rano JA Się nie spytałam o to spotkanie, a później się nawet tym nie przejęłam, tylko pojechałam na wieś. Szybko ukróciłam jego gadki. Przepraszał mnie i znów stwierdził,że się "nie dogadaliśmy" A co u Ciebie, Sweet? ![]() Madame, co do Twojej spódnicy, to jest boska. Już sobie wyobrażam te Twoje szczupłe nogi i buty na obcasach ![]() ![]() Jaga, współczuję Ci, że masz zepsute święta przez niego. ![]() ![]()
![]() |
#4992 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=yzzi3;18369410]
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4993 | |
Zakorzenienie
|
[QUOTE=yzzi3;18369410]
Cytat:
Co facet... ![]()
![]() |
#4994 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, mam się śmiać czy mam się rozpłakać?
to nasza rozmowa, Ja: sorry jak masz jakiś zły dzień czy coś ale to na pewno nie jest powód do nie odzywania się. i mam dość tego twojego dziecinnego zachowania, napisz prosto z mostu o co ci chodzi a nie mnie zlewasz jak bym nie wiem co zrobiła. ja się już nie odzywam, wystarczająca napisałam pa. Tż: pa ( ![]() ![]() no i teraz- Ja: co się dzieje? Tż: to jednak sie odzywasz Ja: nom, co jest? Tż: to tak jak napisałaś mam zły dzień ![]() ![]() ... ![]() i teraz się zachowuje jak by nigdy nic... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4995 |
Raczkowanie
|
[QUOTE=sweetish;18369556]Tak, powiedziałam, ale do niego mam wrażenie nie dotarło, albo myśli, że go podpuszczam, chyba nie mam daru przekonywania
![]() Chyba jestem za dobra i za miła i cała wine zawsze na siebie biorę, nie umiem być twarda,a do tego w każdej rozmowie ryczę jak bóbr mimo, .że wcale tego nie chcę i w ten sposób pokazuję mu, że mi zależy, jaka ja jestem o to na siebie zła.. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przestań na jakis czas zabiegac o spotkania, o kontakt. Od czasu do czasu napisz cos miłego. Nie czepiaj sie, ze odpisał coś na odwal sie, że poszedł gdzies, a mowil cos innego etc. Pokaz mu (choc wiadomo, ze inaczej czujesz), ze nie interesuje cie to, co robi. Pozwól mu zatęsknic za sobą... by znow mógł zabiegac o Ciebie. Wyznacz sobie jakas konkretną datę, np. 12.04.-poniedziałek. i do tego czasu staraj sie jak najrzadziej do niego odzywac. Zobaczysz, ze zacznie panikować... A u mnie świeta mineły nudnawo troszke... zapewne przez fatalną pogodę. Wczoraj byłam u rodzinki, dzis siedze sobie w domciu, bo pada niemiłosiernie i zimno takie, ze szok. Poza tym jakoś żyję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4997 |
Zakorzenienie
|
moj mial przyjechac o 15.30. nie ma go nie napisal. nie odbiera
#4998 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#4999 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez sweetish Czas edycji: 2010-04-05 o 18:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5000 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli Ty (taka mądra osoba) to pisze, to tak faktycznie zrobię ![]() Dziękuję ![]() Fakt, pogoda fatalna, jest strasznie zimno. Życzę Ci, żeby Ci się wszystko ułożyło, kurde taka fajna jesteś, zasługujesz na to, co najlepsze ![]()
![]() |
#5001 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5002 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdzie Koka? Bo już mamy ponad 5000 postów. ![]()
![]() |
#5003 |
Raczkowanie
|
Np właśnie, aż nie chce mi się o ty pisac, bo to tak strasznie głupie, ale skutecznie spdza mi to sen z powiek, czy ja jestem przewrażliwiona, że tym razem też się boję? Aż mnie trzęsie, jak widzę, żę siedzi na nk... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5004 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() wiesz, w swoim ostatnim zwiazku popełniłam tyyyyyyyyyle błędów, że żadną wyrocznia co do zwiazków byc nie moge (i chyba nikt tak napisac nie moze o sobie) ale wiele mnie ten zwiazek nauczył...m.in. tego, zeby nie robic z siebie idiotki, gdy druga strona już dawno nie kocha, a nam sie tylko wydaje, ze milosc wciaz jest.... Żeby przekonac sie o tym, trzeba dac mozliwosc wykazania sie tej drugiej stronie... i ty ją teraz mu daj... Cytat:
![]() moze to kryzys wieku? czuje sie moze niedoceniany, niezauwazany przez ciebie? albo po prostu kawał ******* i tyle.. i trzeba mu dac kopa na otrzeźwienie. ![]() hehe..ale ten czas leci ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#5005 | |
BAN stały
|
Cytat:
Zreszta, nie chce juz o tym gadac. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5006 |
Zakorzenienie
|
dobry wieczor
![]() ![]() mam zaje.iste zycie, zaje.istego chlopaka, zaje.istego przyszywanego brata, zaje.istych kumpli, zaje.ista matke i babcie ![]() ![]() Jaga olalabym jego humorki. moze po prostu musial sie wyzyc akurat padlo na ciebie. nie denerwowalabym sie tylko poczekala az sie ogarnie i totalnie olala ![]() yyzi3 facet wyglada ze czegos mu brakuje (jak dziewczyny pisaly) chce sie dowartosciowac a moze bardziej ubarwic swiat ![]() ![]() ![]() sweet... madrze gadasz ![]() ![]() dziewczeta! koniec klotni od! nowego watku ![]() A i COCA!! NOWY WATEK ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5007 |
Zakorzenienie
|
Wezmę kąpiel... i jak wrócę mam nadzieje, że juz nowa cześć bedzie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5008 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Do rady Sweet się dostosuję ![]() A co u Ciebie Madame? Jak dziś spędziłaś dzień?
![]() |
#5009 |
Zakorzenienie
|
Coca jak zwykle spoznienie
![]() znowu beda pretensje co my robimy ze jeszcze nie ma nastepnej czesci?! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5010 |
Zakorzenienie
|
Swoją drogą dlaczego właśnie Coca ma zakładać ten nowy watek?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:27.