Zazdrośnice część VI- kolekcja wiosna 2010. - Strona 167 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-05, 17:38   #4981
Rebelious
Zakorzenienie

Dot.: Zazdrośnice część VI- kolekcja wiosna 2010.

Cytat:
Napisane przez szatanica1989 Pokaż wiadomość
Jedna coś powie, druga dorzuci swoje trzy grosze, trzecia się oburzy i gotowe, tutaj tak to działa, nie wiem czemu świadomie psujecie atmosferę
zgadzam się
w tym wypadku myślę, że jesteście wszystkie nieco przewrażliwione. trzeba było uciąć dyskusję i koniec. może świadomie, może nie E.J. odniosła się do Madame, ale było wiele takich sytuacji i jakbym chciała to też bym się mogła czepiać o wszystko i robić afery (mogłabym przytoczyć konkretne posty, ale nie będę). czasem lepiej w odpowiednim momencie odpuścić.
ale tutaj sporo zazdrośnić chce, aby ich było zawsze na wierzchu.. dziewczyny, proszę!

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
A tak poza tym to chyba niejaka EJ napisala, ze wlaczyla ignora na mnie.... I co, ktos tu chyba klamie.... ;>
ty też tak pisałaś
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 17:42   #4982
sweetish
Zakorzenienie

Dziewczyny, czym zajmujecie sie na co dzień?

Dopóki robisz to, co zawsze, będziesz mieć to, co zwykle.
sweetish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 17:42   #4983
jagaaaaa
Wtajemniczenie

znowu zmienił opis, czyli siedzi przy komputerze cały czas
zastanawiam się nad moim zachowaniem bo przecież wczoraj jeszcze dobrze było. nie pisałam żadne komentarze na jakiś stronach do innych czy coś... no nic nie robiłam poszłam na spacer a potem pojechałam do rodziny i tyle
jagaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 17:46   #4984
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagaaaaa Pokaż wiadomość
znowu zmienił opis, czyli siedzi przy komputerze cały czas
zastanawiam się nad moim zachowaniem bo przecież wczoraj jeszcze dobrze było. nie pisałam żadne komentarze na jakiś stronach do innych czy coś... no nic nie robiłam poszłam na spacer a potem pojechałam do rodziny i tyle
A moze to on coś nabroił i próbuje sprawić, bys to ty czuła sie winna?

Stary 2010-04-05, 17:58   #4985
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sweetish Pokaż wiadomość
A moze to on coś nabroił i próbuje sprawić, bys to ty czuła sie winna?
nie wiem, raczej nie. może ma jakiś zły dzień ale żeby się do mnie nie odzywać? bardzo dziwne...
Stary 2010-04-05, 18:03   #4986
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem, raczej nie. może ma jakiś zły dzień ale żeby się do mnie nie odzywać? bardzo dziwne...
On jest bardzo dziwny, ale ta odmeinnosc wynika chyba z ogromnej niedojrzałości. Zauwazyłam własnie, ze wasze konflity wynikaja z tego, że ty jesteś o niebo dojrzalsza od niego i tych dziecinnych zachowań nie jestes w stanie zaakceptowac, a dla niego to niestety normalne zachowania.
jagaaaaa- zajmij sie czymś innym i nie pisz już do niego. Przemilcz to szczeniackie zachowanie. Prędzej czy później mu sie to znudzi ...

Stary 2010-04-05, 18:07   #4987
nafiyqa
Zakorzenienie

jaga, nie zwracaj na to uwagi, przynajmniej sie staraj. Nie ma sensu zaprzatac sobie tym glowy. Niech nie mysli, ze bedziesz zgadywac o co sie fochnal.

Moj mi wlasnie slodzi na gg (nie wiem co jest ) Mowi, ze jest mu strasznie zle odkad wyjechalam, ze sie gubi i nie moze odnalezc. Twierdzi tez, ze lubi nawet jak sie na niego focham i narzekam na wszystko, bylebym tylko juz byla przy nim. Zaskoczyl mnie chlop

nafiyqa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-05, 18:10   #4988
jagaaaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
On jest bardzo dziwny, ale ta odmeinnosc wynika chyba z ogromnej niedojrzałości. Zauwazyłam własnie, ze wasze konflity wynikaja z tego, że ty jesteś o niebo dojrzalsza od niego i tych dziecinnych zachowań nie jestes w stanie zaakceptowac, a dla niego to niestety normalne zachowania.
jagaaaaa- zajmij sie czymś innym i nie pisz już do niego. Przemilcz to szczeniackie zachowanie. Prędzej czy później mu sie to znudzi ...

masz racje, muszę się czymś zająć.
co za głupek...
zamiast napisać o co chodzi to mnie jeszcze olewa.

Nafi jak słodko heh

Edytowane przez jagaaaaa
Czas edycji: 2010-04-05 o 18:11
Stary 2010-04-05, 18:18   #4989
yzzi3
Raczkowanie

[QUOTE=evelineau;18367149]eh my nie mamy takich profili i przynajmniej jest spokoj skoro juz pare razy Cie zawiodl i usunal to po co je znowu zalozyl? i jeszcze jak on pisal z tego nk z laskami?to byly kolezanki]

Przepraszam, że piszę tak wyrywkowo, ale ograniczają mnie możliwości..To były zupełnie obce dziewczyny, ja pierniczę, ąż wstyd mi to pisać, ale naprawdę jest to dla mnie problem...Rozmawiałam z nim, on twierdzi, że nie pisał,m a znałam jego hasło i czytałam, nie mam już sił..ale mam skopane święta
yzzi3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 18:23   #4990
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
jaga, nie zwracaj na to uwagi, przynajmniej sie staraj. Nie ma sensu zaprzatac sobie tym glowy. Niech nie mysli, ze bedziesz zgadywac o co sie fochnal.

Moj mi wlasnie slodzi na gg (nie wiem co jest ) Mowi, ze jest mu strasznie zle odkad wyjechalam, ze sie gubi i nie moze odnalezc. Twierdzi tez, ze lubi nawet jak sie na niego focham i narzekam na wszystko, bylebym tylko juz byla przy nim. Zaskoczyl mnie chlop
Kurcze... chyba nieziemsko miło czyta sie takie wiadomosci, prawda?

Stary 2010-04-05, 18:24   #4991
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:

Mandy, jak tam u Ciebie? Wszystko w porzadku?odezwij sie...

Hej Dziewczynki

Sweet, dziękuję, że pytasz. Jest średnio w porządku, TŻ mnie wystawił. Od tygodnia pytałam, co robimy w lany poniedziałek, a TŻ odpowiadał, że nie wie, bo będzie u rodziny. Zawsze widywaliśmy się w drugi dzień świąt i dla moich rodziców to nigdy nie był problem, choć jestem młodsza od niego. W końcu, gdy poszliśmy na kompromis - ja siedzę rano w domu z rodzicami i babcią, a on idzie na obiad do rodziny i po południu miałam do niego pojechać. Wczoraj jeszcze wieczorem napisał, że nie wie, co z tym spotkaniem. Dziś rano się słowem na ten temat nie odezwał, aż w końcu się wkurzyłam i spytałam, co w końcu robimy, bo nie wiem, czy czekać, czy odwozić babcię. Odpisał, że ma w domu awantury, że w żaden drugi dzień świąt nie jest u rodziny i musi tam zostać. Śmieszne, że 20-letni chłopak ma awantury o takie coś.

Gdyby chciał, to byśmy się spotkali, to oczywiste.

Coś tam zaczął pisać mi później, że on sądzi , że to mi nie zależało na spotkaniu, bo dziś rano JA Się nie spytałam o to spotkanie, a później się nawet tym nie przejęłam, tylko pojechałam na wieś. Szybko ukróciłam jego gadki. Przepraszał mnie i znów stwierdził,że się "nie dogadaliśmy"

A co u Ciebie, Sweet? Jak Ci minęły święta?

Madame
, co do Twojej spódnicy, to jest boska. Już sobie wyobrażam te Twoje szczupłe nogi i buty na obcasach Nie dziwię się, że tak baaardzo kręcisz TŻ-ta

Jaga, współczuję Ci, że masz zepsute święta przez niego. Trzymaj się tam Kochana.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-05, 18:24   #4992
sweetish
Zakorzenienie

[QUOTE=yzzi3;18369410]
Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
eh my nie mamy takich profili i przynajmniej jest spokoj skoro juz pare razy Cie zawiodl i usunal to po co je znowu zalozyl? i jeszcze jak on pisal z tego nk z laskami?to byly kolezanki]

Przepraszam, że piszę tak wyrywkowo, ale ograniczają mnie możliwości..To były zupełnie obce dziewczyny, ja pierniczę, ąż wstyd mi to pisać, ale naprawdę jest to dla mnie problem...Rozmawiałam z nim, on twierdzi, że nie pisał,m a znałam jego hasło i czytałam, nie mam już sił..ale mam skopane święta
No a powiedziałas mu, ze czytałas te wiadomosci?

Stary 2010-04-05, 18:26   #4993
oh Mandy
Zakorzenienie

[QUOTE=yzzi3;18369410]
Cytat:
Napisane przez evelineau Pokaż wiadomość
eh my nie mamy takich profili i przynajmniej jest spokoj skoro juz pare razy Cie zawiodl i usunal to po co je znowu zalozyl? i jeszcze jak on pisal z tego nk z laskami?to byly kolezanki]

On twierdzi, że nie pisał, mimo że widziałaś te wiadomości?
Co facet...
Stary 2010-04-05, 18:28   #4994
jagaaaaa
Wtajemniczenie

dziewczyny, mam się śmiać czy mam się rozpłakać?
to nasza rozmowa,

Ja: sorry jak masz jakiś zły dzień czy coś ale to na pewno nie jest powód do nie odzywania się. i mam dość tego twojego dziecinnego zachowania, napisz prosto z mostu o co ci chodzi a nie mnie zlewasz jak bym nie wiem co zrobiła. ja się już nie odzywam, wystarczająca napisałam pa.
: pa

() wiedziałam że tak będzie

no i teraz-
Ja: co się dzieje?
: to jednak sie odzywasz
Ja: nom, co jest?
: to tak jak napisałaś mam zły dzień nie martw się okres mam przejdzie mi

...
i teraz się zachowuje jak by nigdy nic...
Stary 2010-04-05, 18:32   #4995
yzzi3
Raczkowanie

[QUOTE=sweetish;18369556]
Cytat:
Napisane przez yzzi3 Pokaż wiadomość
No a powiedziałas mu, ze czytałas te wiadomosci?
Tak, powiedziałam, ale do niego mam wrażenie nie dotarło, albo myśli, że go podpuszczam, chyba nie mam daru przekonywania
Chyba jestem za dobra i za miła i cała wine zawsze na siebie biorę, nie umiem być twarda,a do tego w każdej rozmowie ryczę jak bóbr mimo, .że wcale tego nie chcę i w ten sposób pokazuję mu, że mi zależy, jaka ja jestem o to na siebie zła.. ale nie umiem inaczej, zachowuję się jak rozhisteryzowana dziewczynka, masakra po prostu..
Stary 2010-04-05, 18:32   #4996
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
Hej Dziewczynki

Sweet, dziękuję, że pytasz. Jest średnio w porządku, TŻ mnie wystawił. Od tygodnia pytałam, co robimy w lany poniedziałek, a TŻ odpowiadał, że nie wie, bo będzie u rodziny. Zawsze widywaliśmy się w drugi dzień świąt i dla moich rodziców to nigdy nie był problem, choć jestem młodsza od niego. W końcu, gdy poszliśmy na kompromis - ja siedzę rano w domu z rodzicami i babcią, a on idzie na obiad do rodziny i po południu miałam do niego pojechać. Wczoraj jeszcze wieczorem napisał, że nie wie, co z tym spotkaniem. Dziś rano się słowem na ten temat nie odezwał, aż w końcu się wkurzyłam i spytałam, co w końcu robimy, bo nie wiem, czy czekać, czy odwozić babcię. Odpisał, że ma w domu awantury, że w żaden drugi dzień świąt nie jest u rodziny i musi tam zostać. Śmieszne, że 20-letni chłopak ma awantury o takie coś.

Gdyby chciał, to byśmy się spotkali, to oczywiste.

Coś tam zaczął pisać mi później, że on sądzi , że to mi nie zależało na spotkaniu, bo dziś rano JA Się nie spytałam o to spotkanie, a później się nawet tym nie przejęłam, tylko pojechałam na wieś. Szybko ukróciłam jego gadki. Przepraszał mnie i znów stwierdził,że się "nie dogadaliśmy"

A co u Ciebie, Sweet? Jak Ci minęły święta?

Madame
, co do Twojej spódnicy, to jest boska. Już sobie wyobrażam te Twoje szczupłe nogi i buty na obcasach Nie dziwię się, że tak baaardzo kręcisz TŻ-ta

Jaga, współczuję Ci, że masz zepsute święta przez niego. Trzymaj się tam Kochana.
Jedyny sposob, jaki przychodzi mi do głowy jesli chodzi o Wasze relacje to taktyka (choc nie jestem zwolenniczka tego w zwiazkach ale cóz, czasem trzeba) polegajaca na tym, że zaczniesz zyc swoim zyciem i dawac mu do zrozumienia, że nie musisz go miec 24/dobe, by jakos funkcjonowac.
Przestań na jakis czas zabiegac o spotkania, o kontakt. Od czasu do czasu napisz cos miłego. Nie czepiaj sie, ze odpisał coś na odwal sie, że poszedł gdzies, a mowil cos innego etc. Pokaz mu (choc wiadomo, ze inaczej czujesz), ze nie interesuje cie to, co robi. Pozwól mu zatęsknic za sobą... by znow mógł zabiegac o Ciebie. Wyznacz sobie jakas konkretną datę, np. 12.04.-poniedziałek. i do tego czasu staraj sie jak najrzadziej do niego odzywac. Zobaczysz, ze zacznie panikować...

A u mnie świeta mineły nudnawo troszke... zapewne przez fatalną pogodę. Wczoraj byłam u rodzinki, dzis siedze sobie w domciu, bo pada niemiłosiernie i zimno takie, ze szok. Poza tym jakoś żyję

Stary 2010-04-05, 18:33   #4997
Myszunia19
Zakorzenienie

moj mial przyjechac o 15.30. nie ma go nie napisal. nie odbiera
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 18:33   #4998
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny, mam się śmiać czy mam się rozpłakać?
to nasza rozmowa,

Ja: sorry jak masz jakiś zły dzień czy coś ale to na pewno nie jest powód do nie odzywania się. i mam dość tego twojego dziecinnego zachowania, napisz prosto z mostu o co ci chodzi a nie mnie zlewasz jak bym nie wiem co zrobiła. ja się już nie odzywam, wystarczająca napisałam pa.
: pa

() wiedziałam że tak będzie

no i teraz-
Ja: co się dzieje?
: to jednak sie odzywasz
Ja: nom, co jest?
: to tak jak napisałaś mam zły dzień nie martw się okres mam przejdzie mi

...
i teraz się zachowuje jak by nigdy nic...
U Was największym problemem jest odległość. Do tego dochodzi jego zachowanie. Bo, gdy druga osoba ma problem, gorszy dzień, to mówi "Słuchaj X, mam gorszy dzień, bo ...... Co mam zrobić?" Potrzebna jest rozmowa...
Stary 2010-04-05, 18:35   #4999
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:

Tak, powiedziałam, ale do niego mam wrażenie nie dotarło, albo myśli, że go podpuszczam, chyba nie mam daru przekonywania
Chyba jestem za dobra i za miła i cała wine zawsze na siebie biorę, nie umiem być twarda,a do tego w każdej rozmowie ryczę jak bóbr mimo, .że wcale tego nie chcę i w ten sposób pokazuję mu, że mi zależy, jaka ja jestem o to na siebie zła.. ale nie umiem inaczej, zachowuję się jak rozhisteryzowana dziewczynka, masakra po prostu..
Musisz na spokojnie z nim pogadac, bo jak bedziesz taka rozhisteryzowana to nic z tego nie bedzie.... "pasowałoby" dotrzec do przyczyny tego stanu rzeczy-po co Twoj TZ szuka kontaktu z obcymi laskami, czego mu brakuej w waszym zwiazku, moze czuje sie niedowartosciowany? Wybacz, moze pominełam gdzies ten aspekt, ale o czym on z nimi sobie pisał?

Edytowane przez sweetish
Czas edycji: 2010-04-05 o 18:36
Stary 2010-04-05, 18:39   #5000
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Jedyny sposob, jaki przychodzi mi do głowy jesli chodzi o Wasze relacje to taktyka (choc nie jestem zwolenniczka tego w zwiazkach ale cóz, czasem trzeba) polegajaca na tym, że zaczniesz zyc swoim zyciem i dawac mu do zrozumienia, że nie musisz go miec 24/dobe, by jakos funkcjonowac.
Przestań na jakis czas zabiegac o spotkania, o kontakt. Od czasu do czasu napisz cos miłego. Nie czepiaj sie, ze odpisał coś na odwal sie, że poszedł gdzies, a mowil cos innego etc. Pokaz mu (choc wiadomo, ze inaczej czujesz), ze nie interesuje cie to, co robi. Pozwól mu zatęsknic za sobą... by znow mógł zabiegac o Ciebie. Wyznacz sobie jakas konkretną datę, np. 12.04.-poniedziałek. i do tego czasu staraj sie jak najrzadziej do niego odzywac. Zobaczysz, ze zacznie panikować...

A u mnie świeta mineły nudnawo troszke... zapewne przez fatalną pogodę. Wczoraj byłam u rodzinki, dzis siedze sobie w domciu, bo pada niemiłosiernie i zimno takie, ze szok. Poza tym jakoś żyję
Kochana, właśnie tak postanowiłam i nie wiedziałam, czy to będzie dobry pomysł!
Jeśli Ty (taka mądra osoba) to pisze, to tak faktycznie zrobię

Dziękuję

Fakt, pogoda fatalna, jest strasznie zimno.
Życzę Ci, żeby Ci się wszystko ułożyło, kurde taka fajna jesteś, zasługujesz na to, co najlepsze
Stary 2010-04-05, 18:42   #5001
yzzi3
Raczkowanie

Cytat:
Musisz na spokojnie z nim pogadac, bo jak bedziesz taka rozhisteryzowana to nic z tego nie bedzie.... "pasowałoby" dotrzec do przyczyny tego stanu rzeczy-po co Twoj TZ szuka kontaktu z obcymi laskami, czego mu brakuej w waszym zwiazku, moze czuje sie niedowartosciowany? Wybacz, moze pominełam gdzies ten aspekt, ale o czym on z nimi sobie pisał?
Wiem, że to zabrzmi zupełnie dziecinnie, ale on pisał, że fajne mają fotki, potem, że przesyła słodkie buziaczki muuua prosto w usteczka itp..jezuu,
Stary 2010-04-05, 19:03   #5002
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, że to zabrzmi zupełnie dziecinnie, ale on pisał, że fajne mają fotki, potem, że przesyła słodkie buziaczki muuua prosto w usteczka itp..jezuu,
Czy on się dobrze czuje?

Gdzie Koka? Bo już mamy ponad 5000 postów.
Stary 2010-04-05, 19:11   #5003
yzzi3
Raczkowanie

Cytat:
Czy on się dobrze czuje?

Np właśnie, aż nie chce mi się o ty pisac, bo to tak strasznie głupie, ale skutecznie spdza mi to sen z powiek, czy ja jestem przewrażliwiona, że tym razem też się boję? Aż mnie trzęsie, jak widzę, żę siedzi na nk...
Stary 2010-04-05, 19:27   #5004
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Kochana, właśnie tak postanowiłam i nie wiedziałam, czy to będzie dobry pomysł!
Jeśli Ty (taka mądra osoba) to pisze, to tak faktycznie zrobię

Dziękuję

Fakt, pogoda fatalna, jest strasznie zimno.
Życzę Ci, żeby Ci się wszystko ułożyło, kurde taka fajna jesteś, zasługujesz na to, co najlepsze
Oh no Mandy, oh no nie pisz mi tak, bo nie wiem jak sie w tej sytuacji zachowac ale dziekuje za mile słowa...
wiesz, w swoim ostatnim zwiazku popełniłam tyyyyyyyyyle błędów, że żadną wyrocznia co do zwiazków byc nie moge (i chyba nikt tak napisac nie moze o sobie) ale wiele mnie ten zwiazek nauczył...m.in. tego, zeby nie robic z siebie idiotki, gdy druga strona już dawno nie kocha, a nam sie tylko wydaje, ze milosc wciaz jest.... Żeby przekonac sie o tym, trzeba dac mozliwosc wykazania sie tej drugiej stronie... i ty ją teraz mu daj...
Cytat:
Czyli flirt...
moze to kryzys wieku? czuje sie moze niedoceniany, niezauwazany przez ciebie? albo po prostu kawał ******* i tyle.. i trzeba mu dac kopa na otrzeźwienie.
Cytat:

hehe..ale ten czas leci

Stary 2010-04-05, 19:40   #5005
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
zgadzam się
w tym wypadku myślę, że jesteście wszystkie nieco przewrażliwione. trzeba było uciąć dyskusję i koniec. może świadomie, może nie E.J. odniosła się do Madame, ale było wiele takich sytuacji i jakbym chciała to też bym się mogła czepiać o wszystko i robić afery (mogłabym przytoczyć konkretne posty, ale nie będę). czasem lepiej w odpowiednim momencie odpuścić.
ale tutaj sporo zazdrośnić chce, aby ich było zawsze na wierzchu.. dziewczyny, proszę!

---------- Dopisano o 18:38 ---------- Poprzedni post napisano o 18:37 ----------

ty też tak pisałaś
Owszem, ignorowalam ja, dopoki nie dowiedzialam sie od zyczliwych osob co wypisuje na mnie EJ podczas gdy ja tego nie widze, bo ja ignoruje. Od tej pory to wylaczylam. A przy ostatniej awanturze pisala, ze wlaczyla na mnie i na cholerke ignora.

Zreszta, nie chce juz o tym gadac.
Cytat:

Madame

Oj kochana dziekuje Zawstydzasz mnie

Ja Ci radze, zebys zrobila tak jak Ci Sweet napisala... To jest dobry pomysl.
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 19:50   #5006
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

dobry wieczor na wstepie chcialam powitac nowa
mam zaje.iste zycie, zaje.istego chlopaka, zaje.istego przyszywanego brata, zaje.istych kumpli, zaje.ista matke i babcie wiem przechwalam sie ale co tam

Jaga olalabym jego humorki. moze po prostu musial sie wyzyc akurat padlo na ciebie. nie denerwowalabym sie tylko poczekala az sie ogarnie i totalnie olala

yyzi3 facet wyglada ze czegos mu brakuje (jak dziewczyny pisaly) chce sie dowartosciowac a moze bardziej ubarwic swiat moim zdanem zachowanie dziecinne. Jak na takiego faceta? no prosze... porozmawialabym ale konkretnie bez lez, oczekiwala odpowiedzi na twoje pytania. i to odpowiedzi konkretne, jesli nie okazal by skruchy pokazalabym drzwi

sweet... madrze gadasz az wysle to kumplowi ktory po raz setny chce sie ponizac przed panna

dziewczeta! koniec klotni od! nowego watku

A i COCA!! NOWY WATEK
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 19:56   #5007
sweetish
Zakorzenienie

Wezmę kąpiel... i jak wrócę mam nadzieje, że juz nowa cześć bedzie (Coca-gdzie ty sie podziewasz ?)

Stary 2010-04-05, 20:05   #5008
oh Mandy
Zakorzenienie

Cytat:
Wezmę kąpiel... i jak wrócę mam nadzieje, że juz nowa cześć bedzie (Coca-gdzie ty sie podziewasz ?)
Miłej kąpieli

Do rady Sweet się dostosuję

A co u Ciebie Madame? Jak dziś spędziłaś dzień?
Stary 2010-04-05, 20:09   #5009
magda1706
Zakorzenienie

GG do magda1706

Coca jak zwykle spoznienie
znowu beda pretensje co my robimy ze jeszcze nie ma nastepnej czesci?!
magda1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 20:20   #5010
sweetish
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda1706 Pokaż wiadomość
Coca jak zwykle spoznienie
znowu beda pretensje co my robimy ze jeszcze nie ma nastepnej czesci?!
Swoją drogą dlaczego właśnie Coca ma zakładać ten nowy watek?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości