Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII - Strona 107 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-05, 20:00   #3181
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Kiedyś używałam waxa i polecam faktycznie nie wypadaja ale jakoś specialnie szybciej mi nie rosły

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Dzieczynki pomocy ale mam lenia nie chce jutro do pracy miałam urlop czw, piatek i sie rozleniwiłam jak ja wstanę o 5 !!!!!!!!!!!!! Potrzebuje wsparcia
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 20:01   #3182
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Madzia a czujesz takie bąbelki w dole brzucha?
Fakt objawy mogą być również takie stresowe i z przemęczenia ale pisałaś że jakaś szansa na poczęcie mogła być...
jejku ja nigdy nie wsłuchiwałam sie az tak w swój organizm, bo nie zaczelismy jeszcze starac z TZ, tak, ze nie wiem

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 20:04   #3183
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Czesc

Daysy oglądałam dziś Cię z mamą na nk I już wiem jak jesteśmy spowinowacone nawet mama doszukała się podobieństwa do kogoś tam (ale ja nie szczaiłam do kogo).

Agatku a Ty nie myślałas o zmianie imienia? Ja miałam taką koleżankę, nazywała się Wioletta Agnieszka i wszyscy do niej Agnieszka mówili i w 3 klasie gimnazjum poszła z matką do USC i złożyła jakieś podanie i zmienili w papierach i ma jedno imię teraz.

Ja mam jedno imię, ale dzieci będą miały dwa.
Potencjalny synek na drugie Józef.
A córka to nie wiem jeszcze, może po babci.
Dla dziewczynki podoba mi się Agata i Liliana
Dla syne Szymek, Filip.

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 20:06   #3184
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

iwka czyli rozumiem, ze mając karte euro 26 (od nagłych przypadków jak to nazwałas ) jakby co, to tutaj nikt mnie nie zbada, nie zrobi usg itp tak??

moja kolezanka tez po slubie złozyła podanie aby jej zniesli pierwsze imie ( miała Iwona) a została tylko przy drugim (Magdalena)

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 20:09   #3185
Daysy85
Zakorzenienie

Scio no co Ty gadasz ja od dawna wiem , mama mi wytłumaczyła nasze powinowactwo. A do kogo jestem podobna bardzo mnie to ciekawi kogo się we mnie doszukałyście bo mnie się wydaje , że bardziej do rodziny ojca mojego niż mamy :P
Ale proszę napisz mi
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 20:16   #3186
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Scio no co Ty gadasz ja od dawna wiem , mama mi wytłumaczyła nasze powinowactwo. A do kogo jestem podobna bardzo mnie to ciekawi kogo się we mnie doszukałyście bo mnie się wydaje , że bardziej do rodziny ojca mojego niż mamy :P
Ale proszę napisz mi
Właśnie nie bardzo zrozumiała, mama zaczęła rzucać imionami i się pogubiłam i nie bardzo zrozumiałam Może chodziło o Twojego tatę? No nie wiem? Ja jakoś okazji nie miałam się wypytać wcześniej.
Ale pamiętam jak byliśmy ciocię i wujka na wesele zapraszać, a oni mówią, że mają zaproszenie do Kielc na ślub. Mega zaskoczenie jak potem skojarzyłam, że to do Was.
Musimy się kiedyś koniecznie spotkać.

Agatka jest już z nami
Stary 2010-04-05, 20:23   #3187
*Agatek*
Zakorzenienie

Katunia i Madzialenka używam odżywki wax, bo jedna z dziewczyn tutaj mi poleciła (zabij mnie, nie pamiętam kto to był ) no i już dziś 2 raz ją użyłam, siedzę właśnie w ręczniku zawiniętym i jeszcze maseczka na twarzy peel off

Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Kiedyś używałam waxa i polecam faktycznie nie wypadaja ale jakoś specialnie szybciej mi nie rosły

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Dzieczynki pomocy ale mam lenia nie chce jutro do pracy miałam urlop czw, piatek i sie rozleniwiłam jak ja wstanę o 5 !!!!!!!!!!!!! Potrzebuje wsparcia
No ja właśnie chcę je wzmocnić aby nie wypadały, bo wszyscy mają ich dość.... nie dość, że pełno w prysznicu po myciu, to na podłodze i w umywalce wszystko było a teraz po jednym użyciu jak ręką odjął

Scio- myślałam o tym aby zmienić, ale wtedy dowód, jeździć to tu to tam, jeszcze nie wiadomo ile by mnie skasowali (a teraz kasy zbytnio nie mam) Tak jakoś się przyzwyczaiłam już do tego... do wszystkich mówię, że Agata, a w papierku inaczej. Ale z drugiej strony... marzę o tym aby moja córa miała tak na imię to jest najpiękniejsze imię pod słońcem Albo Aniela A moja mama na bierzmowanie sobie wzięła właśnie "Agatę" i mi zołza nie dała na pierwsze no ale trudno, przeboleję

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-05, 20:30   #3188
Daysy85
Zakorzenienie

Ja Ci tu napisze o co chodzi.
Moja ciocia Zosia to była siostra rodzona mojej mamy. Miała męża Jana i on jest od
Was z rodziny :P
Tak mi wytłumaczyła mama.
A ciocia Zosia była chrzestną Twojej mamy o ile dobrze pamiętam
Stary 2010-04-05, 20:30   #3189
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Agatku - to widze wieczor pieknosci masz
zaraz zobacze co to za odzywka
a moze tez sobie zaraz peeling i maseczke zrobie meza nie ma wiec moge sie pobawic
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 20:33   #3190
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Ja Ci tu napisze o co chodzi.
Moja ciocia Zosia to była siostra rodzona mojej mamy. Miała męża Jana i on jest od
Was z rodziny :P
Tak mi wytłumaczyła mama.
A ciocia Zosia była chrzestną Twojej mamy o ile dobrze pamiętam
No, a wujek Jan jest bratem mojej babci, czyli mamy mojej mamy
Tylko mama zaczęła wymieniać jeszcze jakieś inne osoby, których ja w ogóle nie kojarzę.

Agatka jest już z nami
Stary 2010-04-05, 20:43   #3191
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
No, a wujek Jan jest bratem mojej babci, czyli mamy mojej mamy
Tylko mama zaczęła wymieniać jeszcze jakieś inne osoby, których ja w ogóle nie kojarzę.
Nooo moja mam to też trzaskała znajomością koligacji... ale my sę tu spotkałyśmy na wizażu a potem to mnie zamurowało, jak zobaczyłam Cię na pogrzebie mojej cioci... myślę sobie "Co Ty robisz na pogrzebie u mnie w rodzinie!? w dodatku mojej cioci" Ja to jestem egoista to była moja ciocia i tylko moja bo ona tak ładnie do mnie zawsze mówiła przez telefon " Czy to odebrała moja Izabel? i nuciła piosenkę Aznavura Chyba dlatego ja miałam od dziecka o niej takie przekonaine że ona jest tylko moja :P To taka głupota z dzieciństwa, pomimo tego że mam bardzo dużą rodzine i wiem że nie byłam dla niej jedyna. Brakuje mi jej zaraz się popłaczę!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-05, 20:43   #3192
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
na jaki kolor opowiadaj
Cytat:
Pokazuj zdjęcie ja tez mam ochote sie zafarbowac ale to wekend najwczesniej

/
kiedys byłam w drogerii i kupiłam sobie farbe, bo mi sie kolor na pudelku spodobał- srebrzysty sredni blond popielaty czy jakos tak. i dzis tak zerkenlam na te farbe i stwierdziłam, ze sobie sama pofarbuje (bo ciagle latam do fryzjera i fortune juz wydałam). i wyszło calkiem niezle, naturalny kolor ciemny blond i dorzucilam kilka jasnych refleksów- mysle, ze jest lepiej bo juz miałam za jasne wypłowiałe blond kudełki jutro wrzuce foto.

Cytat:
[/COLOR]Dzieczynki pomocy ale mam lenia nie chce jutro do pracy miałam urlop czw, piatek i sie rozleniwiłam jak ja wstanę o 5 !!!!!!!!!!!!! Potrzebuje wsparcia
łącze się z Toba w bólu, mam ten sam problem słodkie

dobranoc

wrzucam fotke farby, u mnie wyszło troszke inaczej, chyba ciemniej

Edytowane przez india83
Czas edycji: 2010-04-05 o 20:47
india83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 20:45   #3193
agus87
Zakorzenienie

biorac tabsy i robiac test moze wyjsc zly wynik ?

na szczescie odlozylam je w zeszlym tygodniu...a kwas foliowy biore od paru tygodni
ale mam dzisiaj kaca..
wczoraj kolega ze studiow wyciagnal nas na impreze
o jezu ale popilismy...
ale o dziwo nie zygalam, pierwszy raz od nie wiem kiedy...
dzisiaj typowo rodzinnie
teraz mam deski ide pod prysznic i tv bede ogladac
Stary 2010-04-05, 20:51   #3194
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
Agatku - to widze wieczor pieknosci masz
zaraz zobacze co to za odzywka
a moze tez sobie zaraz peeling i maseczke zrobie meza nie ma wiec moge sie pobawic
No kurczę... kiedyś trzeba ze sobą zrobić porządek
Rób rób maseczki, póki małż nie widzi
Mojemu czasami robię maseczkę peel off, bo ja uwielbiam ją później ściągać, zdzierać z jego uroczej mordki "kochanie masz dziś dzień spa... leż i delektuj się" może dziś go skuszę na maseczkę

Stary 2010-04-05, 20:54   #3195
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
ale jak się zaczął z łapami natarczywie dobierać, to już nie był taki fajny wykorzystałam, pobawiłam się i zwiałam
No, no...niedostępna, bezwzględna królowa Hehe...ja też ostatnio stosuję taki patent...wykorzystać i porzucić...a co tam...można poszaleć...a jak się trafi jeszcze fajne ciacho

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 20:55   #3196
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Nooo moja mam to też trzaskała znajomością koligacji... ale my sę tu spotkałyśmy na wizażu a potem to mnie zamurowało, jak zobaczyłam Cię na pogrzebie mojej cioci... myślę sobie "Co Ty robisz na pogrzebie u mnie w rodzinie!? w dodatku mojej cioci" Ja to jestem egoista to była moja ciocia i tylko moja bo ona tak ładnie do mnie zawsze mówiła przez telefon " Czy to odebrała moja Izabel? i nuciła piosenkę Aznavura Chyba dlatego ja miałam od dziecka o niej takie przekonaine że ona jest tylko moja :P To taka głupota z dzieciństwa, pomimo tego że mam bardzo dużą rodzine i wiem że nie byłam dla niej jedyna. Brakuje mi jej zaraz się popłaczę!
Słonko nie płakusiaj mi tu
Szczerze mówiąc to my jakoś nie byliśmy blisko, rzadko się odwiedzałyśmy, bo moja babcia nie żyje dobrze z bratem. Ma o niego dużo żali.
Dla mamy to była ważna osoba. Wiele jej w życiu pomogła.
Ja tez miałam taką minę. Myślę sobie co jest??? W oczach mi się mieni.
No ale cóż świat jest bardzo malutki

Agatka jest już z nami
Stary 2010-04-05, 20:57   #3197
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
No kurczę... kiedyś trzeba ze sobą zrobić porządek
Rób rób maseczki, póki małż nie widzi
Mojemu czasami robię maseczkę peel off, bo ja uwielbiam ją później ściągać, zdzierać z jego uroczej mordki "kochanie masz dziś dzień spa... leż i delektuj się" może dziś go skuszę na maseczkę
Hiii moj tez uwielbia maseczki i wszelkie zabiegi na twarzy czasem zrobie mu peeling, maseczke, kremikiem wysmaruje a ja koncze to pyta "kochnie to juz koniec...? " ach ci mezczyzni tylko by ich rozpieszczac
Stary 2010-04-05, 21:00   #3198
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Słonko nie płakusiaj mi tu
Szczerze mówiąc to my jakoś nie byliśmy blisko, rzadko się odwiedzałyśmy, bo moja babcia nie żyje dobrze z bratem. Ma o niego dużo żali.
Dla mamy to była ważna osoba. Wiele jej w życiu pomogła.
Ja tez miałam taką minę. Myślę sobie co jest??? W oczach mi się mieni.
No ale cóż świat jest bardzo malutki
No dobra już nie płaczę... Wuj już nie będzie mieszkał w Skarżysku tyko córki go zabiorą do Wawy tak przynajmniej słyszałam, on już chyba i tak tam mieszka. Widziałam go ostatnio na 1.11 to taki bardzo przybity i zeszczuplał bardzo i w ogóle taki nie swój.

Napisz mi gdzie pracujesz to może znowu Cię odwiedzę
Stary 2010-04-05, 21:01   #3199
AgatkaL
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Renata
choć go prawie nigdzie nie używam, to już częściej mnie Mają zwą
wow...Renata, ale czadowe imię Kojarzy mi się z piosenką "Cały bym Paryż dał za tę noc z Renatą, cały świat za tę noc z Renatą"...

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 21:07   #3200
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

na szczescie odlozylam je w zeszlym tygodniu...a kwas foliowy biore od paru tygodni
ale mam dzisiaj kaca..
o jezu ale popilismy...
i tak trzymaj
ja na szczescie bardzo rzadko mam zwroty
Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
No, no...niedostępna, bezwzględna królowa Hehe...ja też ostatnio stosuję taki patent...wykorzystać i porzucić...a co tam...można poszaleć...a jak się trafi jeszcze fajne ciacho
niom nie mam się ochoty pchac w jakieś znajomości i związki, tylko korzystam z niezobowiązującej przyjemności tym bardziej, że uwielbiam tańczyć
Cytat:
wow...Renata, ale czadowe imię Kojarzy mi się z piosenką "Cały bym Paryż dał za tę noc z Renatą, cały świat za tę noc z Renatą"...

Świat to za mało

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-04-05 o 21:15
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 21:07   #3201
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Ej moja bratowa ma na imię Renata ! A moja babcia Regina ale i tam mówimy że to babcia Renia a tak naprawdę to 2 róże imiona...
Stary 2010-04-05, 21:26   #3202
Zakorzenienie

Daysy - wyslalam Ci zaproszenie na nk
Stary 2010-04-05, 21:27   #3203
Daysy85
Zakorzenienie

Cytat:
Daysy - wyslalam Ci zaproszenie na nk
Dzięki już przyjęłam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-05, 21:31   #3204
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki już przyjęłam
Popodgladałam Cie troszkę slicznie z brzusiem wygladasz

Dobranoc kobietki, ja mykam spac bo brzuszek juz chce odpoczac slodkich snow
Stary 2010-04-05, 21:33   #3205
Daysy85
Zakorzenienie

Dziękuję Katunia Akurat zdjęcie robione było po strasznie długim spacerku więc byłam już zmęczona ale na przytulanki z kotkiem zawsze mam siłe
Stary 2010-04-05, 21:37   #3206
Ana***
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
maja a jakie masz drugie imię??

Tylko mysle, ze trzeba to tak zrobic, aby oba imiona jakos do siebie pasowały
Ja mam 2 imiona i uważam, że to fajna sprawa pamiętam, ze w podstawówce dzieciaki się chwaliły jak mają na drugie imię a ten kto miał jedno, był taki pokrzywdzony.. Ja jestem Anna Katarzyna

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość

ale mam dzisiaj kaca..
o jezu ale popilismy...
dzisiaj typowo rodzinnie
teraz mam deski ide pod prysznic i tv bede ogladac
Czyżby kolejna chętna przyszła mamusia?

Dziewczyny, a mi z mężem 3 kwietnia minęło pół roku... ahhh

Edytowane przez Ana***
Czas edycji: 2010-04-05 o 21:39
Ana*** jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 21:38   #3207
anika222
Zakorzenienie

GG do anika222

hej laseczki przyszłam sie przywitac wieczornie po świętach od nas właśnie wyszli goście i opanowałyśmy z teściową całą kuchnię naczyń masakra

nawet nie nadrabiam będę miała co robić jutro w pracy

ściałam się pochwalić arutek mój zrobił nam prezent na zajączka i wyszedł na chwilkę z klatki posiedział na górze troszkę potem pofruwał i grzecznie wrócił sam do klateczki na noc

idę spać bo mi się język plącze po drinkach

doooooobranoc

"tylko spokój nas uratuje..piiiiip...
anika222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-05, 21:55   #3208
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
No dobra już nie płaczę... Wuj już nie będzie mieszkał w Skarżysku tyko córki go zabiorą do Wawy tak przynajmniej słyszałam, on już chyba i tak tam mieszka. Widziałam go ostatnio na 1.11 to taki bardzo przybity i zeszczuplał bardzo i w ogóle taki nie swój.

Napisz mi gdzie pracujesz to może znowu Cię odwiedzę
Niestety nigdzie

Już mieszka w W-wie, a domek jest do sprzedania, za ogromną sumkę. Wiem, ze mu tam źle w tej W-wie w bloku, bo on do podwórka był przyzwyczajony. Ja ostatni raz na ślubie. Byłam w szoku, że przyszedł.

Agatka jest już z nami
Stary 2010-04-05, 21:55   #3209
Daysy85
Zakorzenienie

Jejku ja to się chyba nie położe dziś spać :P
Jakieś pół godziny temu załączyłam youtube i słucham muzyki ... no i pisze tu z Wami i się wciągnęłam bo już dawno nie słuchałam ....i jestem jakoś tak podekscytowana bo szukam kawałków których dawno nie słuchałam... chyba mi się maleństwo zaraz obudzi i będzie tańczyć w brzuchu :P
Muszę dodać że mam na rano do pracy,

Scio ... hmm miłego z jego strony, że się zjawił. Na pewno wiedział że ciocia by chciała Cię zobaczyć.
Ja to będę miała wyrzuty sumienia bo mama jeździła do cioci przed śmiercią a Ciocia zdjęć się nie mogła doczekać i tak prosiła żeby chociaż jedno jej pokazać... głupia byłam mogłam zanieść do szybkiego wywołania w Rossmanie za 1zł była ta opcja... mogłam wywołać kilka przecież to nie chodziło o kasę a bym jej przyjemność sprawiła ale jakoś tak zeszło. Pamiętam , że mam wciąż do mnie tak mówiła że Ciocia pyta o te zdjęcia i nie może się doczekać... i nie zdązyłam

Edytowane przez Daysy85
Czas edycji: 2010-04-05 o 22:00
Stary 2010-04-05, 21:57   #3210
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Hiii moj tez uwielbia maseczki i wszelkie zabiegi na twarzy czasem zrobie mu peeling, maseczke, kremikiem wysmaruje a ja koncze to pyta "kochnie to juz koniec...? " ach ci mezczyzni tylko by ich rozpieszczac
a ja myślałam, że to ja tylko taka dziwna jestem, że chłopu robię maseczki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości