|
|
#2491 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - część V :D
Życzę Wam zdrowych i Wesołych Świat, pełnych radości i wzajemnej miłości. Smacznego jajka oraz mokrego dyngusa. Całuski śle
|
|
|
|
#2492 |
|
Rozeznanie
|
Kochane PM-ki
Niechaj Święta Wielkiej Nocy Będą pełne Boskiej Mocy, Aby zdrówko dopisało I jajeczko smakowało... Wszystkiego moc na tę Wielką Noc. Wesołych Świąt Wielkiej Nocy oraz mokrego Śmigusa Dyngusa dla Was, Waszych TŻ i Rodzin
|
#2493 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki moc prezentów od zajączka co koszyczek trzyma w rączkach , wielu wrażeń, mokrej głowy w poniedziałek dyngusowy. Życzę jaja święconego i wszystkiego najlepszego
![]() Wesołych i spokojnych Świąt
|
|
|
|
#2494 |
|
Raczkowanie
|
Kobitki, dawno mnie nie było, miałam chyba z 15 stron do nadrabiania, ale jesteście nieocenionym źródłem weselnej wiedzy
Z okazji świąt życzę: Wesołego jajka, kurczaków, baranka, ciasta z rodzynkami, ostrego chrzanu, tęczowych mazurków, mokrego dyngusa i ode mnie całusa!
|
|
#2495 |
|
Zakorzenienie
|
Wielkanoc nadchodzi więc życzyć nie szkodzi,
Wielkiego Zająca, pisanek tysiąca, Dyngusa mokrego i wiele dobrego! Wesołego ALLELUJA!
|
#2496 |
|
Raczkowanie
|
Z okazji nadchodzących Świąt chciałam Wam złożyć najserdeczniejsze życzenia. Przede wszystkim zdrówka, bo to najważniejsze, następnie radości i uśmiechu nawet w najchmurniejsze dni. Miłości i szczęścia Wam nie życzę, bo tego chyba wszystkie mamy pod dostatkiem
WESOŁYCH ŚWIĄT DZIEWCZYNKI
|
#2497 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki, przede wszystkim Wesołych Świąt, smacznego jajka, bardzo obfitego Lejka, abyście spędziły te święta w spokoju w gronie rodzinnym
Buziaczki cmok, cmok
|
|
#2498 |
|
Raczkowanie
|
Wesołych Świąt!
Dziewczyny wczoraj sie mega wnerwilam w kosciele w zagnansku gdzie mam miec slub. Proboszcz to nic innego jak gruby prostak. Byl po prostu chamski, zaczal sie prawie na mnie wydzierac czy ja sobie zarty robie, ze protokol to na 3 miesiace przed slubem powinnam spisac, czy ja powazna jestem wogole bo nie mam papierow jeszcze z usc. w koncu powiedzial ze on nie wie czy zdaze i jak nie zdaze to on mi slubu nie da!! Stalam tam z rodzicami a ta gruba beka nawet nie wstala jak z nami rozmawiala. Na szczescie obok stal ksiadz taki mlodszy z ktorym de facto zapisywalam slub i sie umowilam na 16 kwietnia na protokol. Zostanie mi jeszcze z 5 niedziel potem na zapowiedzi. Jakby one kurna byly najwazniejsze na slubie!!! Zepsul mi caly dzien wczorajszy. JA sie nie dziwie ze ludzie tylko koscielny biora jak spotykaja na swojej drodze takich idiotow.
Oświadczył się 1.1.2009 o godz 0:00 Nasz ślub 22.05.2010 |
|
|
|
#2499 |
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny!!
Powiedzcie mi, czy słyszałyście coś na temat dj Marcina WIlka?? czy warto??mniej więcej ile bierze za wesele??będę wdzięczna za wszelkie informacje!
|
|
|
|
#2500 |
|
Zadomowienie
|
Alice-współczuję! Głowa do góry, może ksiądz miał zły dzień i niestety wszystko odbiło się na Tobie
My dzisiaj spotykamy się z naszym świadkiem ajjj już nie mogę się doczekać. Lecę się szykować
|
|
#2501 |
|
Rozeznanie
|
Alice no to faktycznie miałaś przygody.... Szkoda tylko, że jeśli faktycznie miał gorszy dzień to wyładował się na Tobie. Ale nie przejmuj się tym już
srubka87 no to życzę udanego spotkania ![]() Miłego drugiego dnia Świąt Dziewczynki
|
#2502 |
|
Raczkowanie
|
Święta, święta i po świętach..... Z przygotowan slubnych udalo nam sie zalatwic w ostatnim tygodniu USC, Kosciol-protokol i zapowiedzi, odbylismy juz jedno spotkanie w Poradni (przed nami jeszcze 3
), jutro kolejne, a do tego musimy odbyc 2 spotkania nazwane jako Nauki przedmalzenskie.U was w Parafiach tez tak jest? Dosyc ze mielismy Kurs, teraz jeszcze Poradnia i Nauki...No chyba za duzo tego....tak czy owak nasze nazwiska wisza jako zapowiedzi w gablocie. Jutro dostaniemy od kucharki liste produktow ktore mamy kupic...Ciekawe jak beda wygladaly te zakupy jednorazowo kupic np 30 kg maki albo 400 jajek No damy rade. jeszcze przymiarke sukni mam w srode...polowe zaproszen juz rozdalismy, druga polowa w przyszla niedziele, no i tak szał przedweselny czas zaczac, najwiecej przygotowan chyba dziewczyny jest miesiac przed slubem, no nie?
|
|
#2503 |
|
Zadomowienie
|
A u nas , 1,5 m-ca przed zostało jeszcze:
Kupienie gajerka TŻ-owi ![]() 9 kwietnia- przymiarka sukni Jutro dowiem sie czy mam szanse zamówic jeszcze tort.... 12 kwietnia - obraczki do odbioru Próbne makijaże i fryzury Zaproszenie jeszcze kilku osób Spisanie protokołu przedslubnego (bo nie było czasu wczesniej) Załatwienie autokaru dla gości Załatwienie samochodu do ślubu...... a tak mało czasu..... |
|
|
|
#2504 |
|
Rozeznanie
|
Melduję się jako pierwsza po świętach
Cięższa zapewne o parę kilogramów A tak mi dieta dobrze szła...I teraz znów trzeba zaczynać ![]() A u was kochane jak tam po świętach ?
|
|
|
|
#2505 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też się melduje po Świętach
i na pewno nic nie przytyłam a wręcz chyba schudłam. Jednak ćwiczenia w "podgrupach" domowo wieczorne dają rezultat
|
#2506 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, czy orientujecie się może w jakie dni i w jakich godzinach czynna jest kancelaria w Katedrze? Strona internetowa www.katedra.kielce.opoka.org.pl. nie działa. Chyba, że jest jakaś inna...
|
|
|
|
#2507 |
|
Wtajemniczenie
|
Witajcie
![]() Ja też melduję się po świętach, niestety znów chora gardło boli strasznie i katar też mam okrutny. Wyszły szaleńcze zabawy na weselu w niedzielę no i wychodzenie na dwór żeby się troszkę ochłodzićAkurat to wesele było 4go o 16.oo i jak staliśmy z TŻ w kościele to uświadomiliśmy sobie że za równe 5 miesięcy to my tak będziemy stać pod ołtarzem i składać przysięgę już się nie mogę doczekaćW sobotę wielkanocną spotkaliśmy się z dwoma pozostałymi parami żeby się dogadać w kwestii dekoracji kościoła. Bałam się tego spotkania bo w ogóle się nie znamy, na szczęście poszło gładko i wszyscy chcemy to samo A teraz wracam do szarej rzeczywistości bo w weekend zjazd i kolokwium więc muszę zacząć sie uczyć a tak strasznie mi się nie chce.... ![]() Miłego dnia |
|
|
|
#2508 |
|
Raczkowanie
|
Widze, ze sie po swietach pomalutku rozkrecacie na forum
My planujemy teraz ruszyc z przygotowaniami. W sobote robimy zdjecie do zaproszen i mam nadzieje, ze wybierzemy wzor obraczek i obejrzymy garnitury dla Tż-ta Niech sie w koncu cos ruszy z naszymi przygotowaniami, bo mam wrazenie, ze od dluzszego czasu nic nie robimy...Musze skorzystac z listy spraw do zalatwienia podanej wyzej i dopisac swoje pozycje, bo ciagle mam wrazenie, ze o czyms zapomne i bedzie lipa... A czasu coraz mniej... No i mam nadzieje wybrac sie do Krakowa, zeby zobaczyc jakas sukienke na poprawiny. Mozecie polecic jakis fajny sklep? Ja nie umiem chodzic na zakupy i nie chcialabym, zeby znowu bylo tak, ze obejde cala galerie i nic nie znajde... A co tydzien do Krakowa jezdzic przeciez nie bede
|
|
|
|
#2509 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz, ja tez nie lubię tam chodzić, mieszkam na Wrzosach ale do kościoła jeżdżę do Zagnańska albo na Wiśniówkę, jak będzie miał coś to proponuję ci że na Wiśniówce jest świetny ksiądz i bez problemu z nim z nim załatwisz wszystko i biorąc pod uwagę że jest to niedaleko. Więc nie martw się ja tez nie lubię tam chodzić. Będzie dobrze magolina, gdzie się bawiłaś na weselu?? Racja święta, tyle szykowania i w gulę a tu już jutro na uczelnię trzeba wrócić a po niedzieli do szpitala,grrr.
http://suwaczki.slub-wesele.pl/200812264028.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/200701281137.html http://suwaczki.slub-wesele.pl/20110625310713.html Edytowane przez Kasia1429 Czas edycji: 2010-04-06 o 11:04 |
|
|
|
|
#2510 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Orientujecie się może czy ta informacja jest aktualna? |
|
|
|
|
#2511 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale dziś po południu powinnam być w okolicach Katedry to jeśli chcesz to mogę sprawdzić dokładnie
|
|
#2512 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niestety teraz w Święta zapomniałam tam podejść. Ciężko jest wszystko na odległość załatwiać
Edytowane przez alamig Czas edycji: 2010-04-06 o 11:25 |
|
|
|
|
#2513 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z resztą sama dla siebie też spiszę te godziny, bo wkrótce się przydadzą
|
|
#2514 |
|
Raczkowanie
|
Ja również melduję się po świętach
Dziewczynki nie wiecie ile się daje na zapowiedzi?? Czy jest jakaś kwota, czy może co łaska?? Ile Wy dawałyście?? |
|
|
|
#2515 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2516 |
|
Zakorzenienie
|
Witam po świętach!
Jak tam z przejedzonymi brzuszkami? Mam mały dylemat. Po świętach zaczyna się u mnie w parafii kurs przedmałżeński. Teraz nie wiem czy iść tu czy na Karczówkę jak planowałam. Za moja parafią przemawia fakt że dowiem się (chyba) jak to tutaj się odbywa ale trwać będzie kilka tygodni. Karczówka to jedna sobota więc bardzo mi to odpowiada. Co byście wybrały?
|
#2517 |
|
Zakorzenienie
|
Też sie melduje po świetach równiez troszkę ciezsza niestety . Diete trzeba zaczac i to osrto bo przez te wszystkie świateczne dni to ani razu głodna nie byłam
tylko ciagle jadlam i jadlam. A teraz jak kto jedna z was napisala szara rzeczywistosc. Ja mam dzis jescze wolne od uczelni i pracy ale i tak ten dzien taki dziwny nic sie nie chce czlowiek zmeczony i tyle. Pozdrawiam i buzka |
|
|
|
#2518 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
, dlatego też m.in. nie biorę u siebie w parafii ślubu.
|
|
|
|
|
#2519 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2520 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Takich księży to w ogóle nie powinni dopuszczać do kontaktów z wiernymi. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.

Żonka 

ajjj już nie mogę się doczekać. Lecę się szykować

), jutro kolejne, a do tego musimy odbyc 2 spotkania nazwane jako Nauki przedmalzenskie.U was w Parafiach tez tak jest? Dosyc ze mielismy Kurs, teraz jeszcze Poradnia i Nauki...No chyba za duzo tego....tak czy owak nasze nazwiska wisza jako zapowiedzi w gablocie. Jutro dostaniemy od kucharki liste produktow ktore mamy kupic...Ciekawe jak beda wygladaly te zakupy 

gardło boli strasznie i katar też mam okrutny. Wyszły szaleńcze zabawy na weselu w niedzielę no i wychodzenie na dwór żeby się troszkę ochłodzić
a po niedzieli do szpitala,grrr.