etorebka cz.VII, już mamy wiosenną kolekcję!! - Strona 160 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-06, 18:08   #4771
whoaboa
Zadomowienie

Dot.: etorebka cz.VII, już mamy wiosenną kolekcję!!

Do posiadaczek Flavii (i nie tylko ) - czy dostałyście torebki z foliami na rączkach?
Jeśli takowa przyszła bez folii oraz papierowych kulek w środku, prawdopodobnie jest ze zwrotów, tak?
whoaboa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 18:08   #4772
Anetuniaa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez paulaql Pokaż wiadomość
Z dziś, pytanie o nowe modele. I o co tyle krzyku? ;D
"Witaj.
Niestety nie jesteśmy w stanie w tej chwili nic powiedzieć na temat nowej kolekcji.
Serdecznie pozdrawiam Krzysztof Zawadzki"
ee Krzysio jak zwykle świruje jarzębinę że nic niby nie wie
Cytat:
Napisane przez mourie Pokaż wiadomość
Jeśli mogę coś zasugerować, może komuś się przyda.
Banki czasami zatrudniają osoby bez żadnego doświadczenia zawodowego do przeszkolenia i wcale nie trzeba być po finansach czy bankowości. Niektóre banki coś za to płacą, inne nie, ale 4 msc i jest co wpisać w CV ponadto najczęściej z tymi, którzy wytrwają do końca podpisują umowę o pracę.
Druga opcja - telemarketing - bardzo chętnie do takiej pracy przyjmują bez doświadczenia, najchętniej studentów - z reguły są elastyczne godziny pracy, zarobki różnie, ale idzie zarobić
No i praca w kinie - też dopasowują godziny do zajęć dla studentów, nie potrzeba doświadczenia.
Dobrze gada polać jej ja zaczynałam od telemarketingu i potem już jakoś poleciało
Cytat:
Napisane przez lemka Pokaż wiadomość
Zgadzam się, to wszystko ich wina. Powinni najpierw wysłać nam modele do oglądania, a potem wystawić te, które my wybierzemy.
następna zasługuje na polanie
Cytat:
Napisane przez izaooo Pokaż wiadomość
dzieki dziewczyny
boje sie tych torebek
u Flavii jej koloru, a u Emilki tego ze bede musiala ja prasowac
karolag ja tez jestem z kielc
yyy powiecie mi o co chodzi z tym prasowaniem bo kolejny raz widze że się o tym pisze i nie czaje
Stary 2010-04-06, 18:11   #4773
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez whoaboa Pokaż wiadomość
Do posiadaczek Flavii (i nie tylko ) - czy dostałyście torebki z foliami na rączkach?
Jeśli takowa przyszła bez folii oraz papierowych kulek w środku, prawdopodobnie jest ze zwrotów, tak?
Ja dostałam z folią ale jej brak nie oznacza zwrotu.
Jak odbieram osobiście to pan K. wyciąga taką "gołą" torebkę przy mnie i dopiero wtedy nakłada folię i doczepia metki itd., więc może nie każdą "ubrał"

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 18:14   #4774
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość
Zastanawiam się nad alice odstraszają mnie tylko trochę te długie uszy
Nie ma długich uszu, normalne

A czy do tych płatności Allegro, to trzeba coś aktywować, żeby z tego móc korzystać, czy jeśli ja coś sprzedaję (a mam świeżo założone konto w tej chwili), to każdy może mi tak zapłacić?
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 18:15   #4775
MrsVargas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Matko co za beznadzieja oczywiscie pewnie nie mozna tego wylaczyc? allegro robi sie coraz bardziej beznadziejne
Ja też wczoraj wystawiałam aukcję i tego raczej nie można nie chcieć i jestem zła

A tak poza tym to widziałam dziś o 15.40 na gdyńskiej hali targowej dziewczynę z szarą Andi, Wizażanko odezwij się
Raz widziałam też dziewczynę z Elvie - pięknie wyglądała, a tak poza tym to na szczęście nikogo nie widuję z etorebką

Po odesłaniu Laii czegoś mi brak, chanelki jeszcze nie kliknęłam, wciąż rozważam. A mama chce brązową Alice, ja granatową i nie wiem co dalej i jeszcze Flavię turkusową
MrsVargas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 18:16   #4776
iwona200
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justysia171 Pokaż wiadomość
Mnie przez to szlag chce trafić, bo czasem sprzedaje np. biżuterię za groszę i co teraz np. mam zamrożone 19 zł , a allegro sobie na tym zarabia bo trzymają to na swoim koncie i pewnie im % rosną, zrobili sobie "lokatę" naszym kosztem.......
Najłatwiej ci teraz zablokować możliwość płatności zwykłym przelewem i czekać aż coś sprzedasz i ktoś zapłaci płatnościami i będziesz mogła wypłacić....
Oczywiście nie można tego wyłączyć.
Mnie to nawet nie chodzi o 19 zł ale o zasadę i o to, że im rośnie zysk dzięki przetrzymywaniu naszych pieniędzy a niby z jakiej racji.......
No to ładnie. Właśnie ja sprzedałam bransoletkę.
14 zł to nie majątek (choć w tym jest też przesyłka, za którą teraz będę musiała wyłożyć), no ale kurcze, po coś to sprzedawałam ;(
Niby jest fajna ta opcja, bo od razu widać, jeśli ktoś wpłaci, ale po co to głupie ograniczenie
iwona200 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 18:19   #4777
synesthesia
Zakorzenienie

A jest może tu na wątku jakaś wizażanka z Torunia? Fajnie byłoby nie być jedyną wizażową 'etorebianką' w swoim mieście
synesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-06, 18:20   #4778
mourie
Zakorzenienie

Cytat:
Bardzo możliwe, że jest ze zwrotu, albo jakaś pokazowa
mourie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 18:20   #4779
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
No to ładnie. Właśnie ja sprzedałam bransoletkę.
14 zł to nie majątek (choć w tym jest też przesyłka, za którą teraz będę musiała wyłożyć), no ale kurcze, po coś to sprzedawałam ;(
Niby jest fajna ta opcja, bo od razu widać, jeśli ktoś wpłaci, ale po co to głupie ograniczenie
Totalny bezsens ... dobrze wiedzieć bo czasem coś wystawiam na allegro, a w ogóle o tym nie wiedziałam

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 18:21   #4780
DariaKelly
Rozeznanie

ja w allegro wogóle ciemna masa jestem. Nie mam konta a ostanie dowiedziałam sie że wystawienie elementów na sprzedaż jest płatne
i dodawanie zdjęć tez płatne no nicccc
DariaKelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 18:26   #4781
maggie82
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Właśnie widzę licytację beżowej Flavii i jest już 150zł
no to już bardziej się opłaca za 159 zł w opcji kup teraz bo i takie aukcje się zdarzają ... ale i tak nie dałabym takiej kwoty mając świadomość ile ta torebka kosztowała na stronie

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Cytat:
Zamawiałam Flavię i Mabel w jednej paczce Mabel miała te papierki na rączkach, a Flavia nie Tylko pasek we Flavii był w środku torebki w papierze zaklejonym taśmą ... Po prostu oni jedne modele mają z zabezpieczeniami, a inne nie ... We wcześniejszych kolekcjach też tak miałam
maggie82 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-06, 18:26   #4782
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Totalny bezsens ... dobrze wiedzieć bo czasem coś wystawiam na allegro, a w ogóle o tym nie wiedziałam
No ja wlasnie az weszlam na swoje konto i mimo, ze nie wlaczalam to taka opcja jest Na szczescie jeszcze nikt z niej nie korzystal i oby tak zostalo
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 18:27   #4783
izaooo
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Oooooooo...
Bede cie wypatrywac z twoja Flavia i Emilka
Mam jeszcze Elvie, a Ciebie z jakimi moge spotkac?

Cytat:
Napisane przez Anetuniaa Pokaż wiadomość
ee Krzysio jak zwykle świruje jarzębinę że nic niby nie wie

Dobrze gada polać jej ja zaczynałam od telemarketingu i potem już jakoś poleciało

następna zasługuje na polanie

yyy powiecie mi o co chodzi z tym prasowaniem bo kolejny raz widze że się o tym pisze i nie czaje
dziewczyny prasuja ta klape, zeby nie wstawala
Stary 2010-04-06, 18:29   #4784
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
no to już bardziej się opłaca za 159 zł w opcji kup teraz bo i takie aukcje się zdarzają ... ale i tak nie dałabym takiej kwoty mając świadomość ile ta torebka kosztowała na stronie

---------- Dopisano o 19:26 ---------- Poprzedni post napisano o 19:24 ----------

Zamawiałam Flavię i Mabel w jednej paczce Mabel miała te papierki na rączkach, a Flavia nie Tylko pasek we Flavii był w środku torebki w papierze zaklejonym taśmą ... Po prostu oni jedne modele mają z zabezpieczeniami, a inne nie ... We wcześniejszych kolekcjach też tak miałam
Nie wiem czy się opłaca bo zostało 17godzin do końca więc nie wiadomo na czym się skończy
Też bym tyle nie dała, nawet nie wiedząc ile kosztowała ona sprzedawcę

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 18:32   #4785
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DariaKelly Pokaż wiadomość
ja w allegro wogóle ciemna masa jestem. Nie mam konta a ostanie dowiedziałam sie że wystawienie elementów na sprzedaż jest płatne
Ale płatność za zdjęcia można bardzo łatwo obejść Tzn mówię tu o dodatkowych zdjęciach
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-06, 18:34   #4786
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ally83 Pokaż wiadomość
Hej e-torebkomaniaczki
Do tej pory w mojej kolekcji z e-torebki była tylko czerwona Andi (btw uwielbiam ją ). Teraz zaszalałam, bo zamówiłam śliwkową Mabel, beżową Alexę, szarą Anę i koralową Felicyty Listonosz to już czasem mi wszystkich paczek nie bierze, bo czasem za dużo ma tego dla mnie :p
Wow!! Ale zakupy cudne poszalałaś super hihi.

Cytat:
Napisane przez synesthesia Pokaż wiadomość
Niemal 100 kg żywej wagi, rozmiar ok 46/48 To chyba kawał baby, co?
No co Ty? Jaki kawał baby? Nigdy nie dałabym Ci takiego rozmiaru Nie wyglądasz na tyle

Dziewczynki pomóżcie i napiszcie mi jak to u Was na monitorkach jest z turkusową Flavią i Mabel? To takie same kolory? U mnie wyglądają tak samo

Iduś piękny avatarek - nie poznałam Cię
Stary 2010-04-06, 18:45   #4787
mourie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anetuniaa Pokaż wiadomość
ja zaryzykowałam i parowym żelazkiem przez ścierkę zaprasowałam patkę w swojej Emilce, żeby ładnie opadała i efekt jest super.
Dlatego teraz wszystkim polecam tę metodę
mourie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 18:45   #4788
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Wow!! Ale zakupy cudne poszalałaś super hihi.

No co Ty? Jaki kawał baby? Nigdy nie dałabym Ci takiego rozmiaru Nie wyglądasz na tyle

Dziewczynki pomóżcie i napiszcie mi jak to u Was na monitorkach jest z turkusową Flavią i Mabel? To takie same kolory? U mnie wyglądają tak samo

Iduś to powinna tak zrobić jak ten facet w "Allo,Allo" nie wiem jak się pisze jego nazwisko, zawsze miał super przebranie i jak przychodził do kawiarenki to podnosił okulary i mówił "To ja Lekler"(tak to brzmiało), a oczywiście jego przebrania wcale go nie maskowały

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 18:52   #4789
Kica.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwona200 Pokaż wiadomość
Dziewczyny sorki za offtop, ale może wiecie

Chodzi o allegro, a dokładniej opcję Płacę z Allegro. Ktoś mi wpłacił pieniądze poprzez to wlaśnie Płacę z Allegro, jest to kwota 14 zł a jest napisane, że minimalna kwota wypłaty to 20 zł. I co teraz? Nie będę mogła tego wypłacić na swoje konto aż ktoś mi kiedyś jeszcze coś wpłaci i będzie powyżej 20 zl?
kiedyś na pewno można było to zablokować- pamiętam, gdy jakiś allegrowicz pisał do mnie, żebym odblokowała dla niego tą opcje zapłaty.
parę dni temu również dostałam wpłate przez "płacę z allegro" -ponad 20zł, a nadal nie ma ich na moim koncie. niczego nie odblokowywałam, więc allegro samo musiało mi zmienić ustawienia.
bez sensu jest ta opcja, niby wiem, że ktoś już wpłacił, ale i tak nie wyślę tej osobie paczki dopóki pieniądze nie znajdą sie na moim koncie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-06, 18:57   #4790
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Hej e-torebkomaniaczki
Do tej pory w mojej kolekcji z e-torebki była tylko czerwona Andi (btw uwielbiam ją ). Teraz zaszalałam, bo zamówiłam śliwkową Mabel, beżową Alexę, szarą Anę i koralową Felicyty Listonosz to już czasem mi wszystkich paczek nie bierze, bo czasem za dużo ma tego dla mnie :p
o cholera ale zakupy

Cytat:
Ja nie miałam foli

Dziękuję za skorzystanie z kodu dziś o 16.18
Pochwal się zakupem

Byłam dzisiaj w kinie na "Twój na zawsze" POLECAM !!
Stary 2010-04-06, 18:58   #4791
justysia171
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kica. Pokaż wiadomość
kiedyś na pewno można było to zablokować- pamiętam, gdy jakiś allegrowicz pisał do mnie, żebym odblokowała dla niego tą opcje zapłaty.
parę dni temu również dostałam wpłate przez "płacę z allegro" -ponad 20zł, a nadal nie ma ich na moim koncie. niczego nie odblokowywałam, więc allegro samo musiało mi zmienić ustawienia.
bez sensu jest ta opcja, niby wiem, że ktoś już wpłacił, ale i tak nie wyślę tej osobie paczki dopóki pieniądze nie znajdą sie na moim koncie
bo sobie ustawiasz jak często chcesz wypłaty np. codziennie, co tydzień itd.

justysia171 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 18:59   #4792
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Mam jeszcze Elvie, a Ciebie z jakimi moge spotkac?
Łączy nas Emilka i Elvi A dzieli Andi pudrowa, czarna Liya, Amberlyn i chanelka
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 19:03   #4793
lemka
Zakorzenienie

Cytat:

Zgadzam się. Moja Flavia też nie miała rączek owiniętych, tylko pasek i kawałek zamka.
Stary 2010-04-06, 19:05   #4794
Galilea
Rozeznanie

Cytat:
jęsli chodzi o zieloną herbate to dzis wypiłam 6 szklanek - polecam grejpfrutową z biedronki jest pyszna
Też ją kocham, ale bez żadnych dodatków smakowych - tę grejfrutową z Biedry wąchałam i jakoś mnie odrzuciło. Herbata to dla mnie ma być herbata, a nie jaśmin, grejfrut albo co innego

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
Orbitrek to takie urządzenie do ćwiczeń, gdzie jednocześnie się macha rękami i nogami Kompletnie nie wiem jak to wytłumaczyć hehe
Lubię orbitrek - to jakby narty biegowe (w wielkim przybliżeniu). Ręce machają jakby kijkami, a nogi biegną jakby na deskach. Ale lubię ćwiczyć samymi nogami, ręce tylko oparte, i tak dawać jakby na rowerze bez siodełka. Świetnie idzie w uda

Cytat:
Hej e-torebkomaniaczki
O żesz Ty

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
tym razem nie zmieniam bo mi się ten avatar bardzoo podoba
Taaak, ale ja Cię po nim kompletnie nie mogę poznać i mi się nie kojarzy. Rozkojarzona teraz przez Ciebie jestem...
Czekam, czekam na te dwie rzekomo kolejne torebki i dziś nic. Ostrzegam etorebkę, że od czasu ostatniego zakupu u nich kupiłam już 2 innych firm i mam na oku następną, tym razem systyle. Ostrzegam!
Galilea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 19:07   #4795
sarong
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cipcipcip Pokaż wiadomość
Mam pytanie w związku z reklamacją.
Torębkę zamówiłam jakies 2 tygodnie temu. Kilka dni przed swietami ją otrzymałam. I lezala elegancko zapakowana. W piątek przed swietami wyciągnełam ją z tego worecza ochronnego posciagałam folie i szczerze mówiąc dokładnie jej się nie przyglądałam. Bedac w CH zauwazylam, ze skóra w tym samym miejscu i z jednej i z drugiej strony jest popękana, podrapana. Wygląda to jakby bylo brudne. Brzydko to wygląda.. co mogę zrobić w takiej sytuacji?
Ja miałam podobną sytuację dostałam torebkę, odpakowałam z wszystkich folii ochronnych, odcięłam metki a potem po ok. tygodniu zauważyłam wadę skóry. Napisaam o tym, wysłałam torebkę do relkamacji, dostałam nową i zwrot za przesyłkę na konto rabatowe (ale o to to musiałam się upominać, chociaż podsyłałam zdjęcie dowodu nadania z opłatą). Pisz śmiało

sarong jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 19:07   #4796
farfalla
Zakorzenienie

Cytat:
no to masz argument na swoją obronę a mama jest "butomaniaczką" ?

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

każda nawet najmniejsza kwota z rabatu cieszy A 9 zł to już przesyłka gratis - dobre i to a którą Emilkę sobie wybrałaś ?
nie wiem gdzi eleży granica pomiędzy normalną kobietą a butomaniaczką więc ciężko stwierdzić ... ale na pewno ma dużo więcej niż ja, bo ja tak na dobrą sprawę aż tak dużo butów to chyba nie mam

Cytat:
Napisane przez DariaKelly Pokaż wiadomość
e tam za zdjęcia nie trzeba płacić ... o ile wrzuci się poprzez serwer jakiś a nie allegrową galerię
/A.H/
farfalla jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 19:07   #4797
Dominiique
BAN stały

Dziękuję komuś za skorzystanie z kodu A moja beżowa Flavia wreszcie do mnie jedzie
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 19:10   #4798
Dominiique
BAN stały

A jeszcze mam pytanie co do reklamacji: jeśli uznają reklamację, to oddaję pieniądze na konto? Czy to jest jedyna opcja?
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 19:12   #4799
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
No ja wlasnie az weszlam na swoje konto i mimo, ze nie wlaczalam to taka opcja jest Na szczescie jeszcze nikt z niej nie korzystal i oby tak zostalo
Coś Ty ? Bez włączania jest taka opcja ? ... masakra

Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Dziękuję

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-06, 19:12   #4800
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniolusiek_ Pokaż wiadomość
też ostatnio jak coś sprzedałam, ktoś wybrał tę opcję, totalnie bez sensu, nie rozumiem po co to ludzie wybierają i musiałam jakieś nowe ustawienia dawać i tyle zachodu, na szczęście miałam kwotę powyżej 20zł i mogłam od razu wypłacić
ludzie to wybierają, bo wówczas all również widzi, że wpłata poszła i w razie nierzetelnego allegrowicza, łatwiej odzyskać kasę ..
poza tym to ma równiez bardziej "zmuszać" do wywiązywania się z transakcji ..

Edytowane przez pronunciation
Czas edycji: 2010-04-06 o 19:14
pronunciation jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości