|
|
#31 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: @---^---- ** Now"y"roczny wątek wymiankowo-biochemiczny** ---^---@
2. Maseczka Glinka czerwona na naczynka ujędrniająca firmy Mincer
Nowa saszetka 6 ml. Daty ważności nie znam. Kupiona ok. 6 miesięcy temu 8. Odlewka Biodermy sensibio H2O 5. LHK nowy z everyday minerals Olej z kocanki oj, oddam wiele
|
|
|
|
|
#32 |
|
Rozeznanie
|
kochana jeszcze jedno tylko dodam...z euphorii ..zostało ok 40 lub 45ml...bo w miedzyczasie zrobiłam 5ml odlewkę.
|
|
#33 |
|
Rozeznanie
|
kochana a więc wąchałam pure
i podoba mi się a czy miałabyś coś przeciwko gdybym odlała sobie 10ml euphorii??czyli oddałabym 30ml w buteleczce, za pure?buziaki
|
|
#34 |
|
Rozeznanie
|
Tak, wystarczy. Co do ceny natomiast to nie jestem w stanie Ci wiele powiedziec, iz nie wiem ile by to wazylo, mozesz sprawdzic cennik na stronie Poczty Polskiej. A co Ci sie u mnie podoba?
|
|
|
|
|
#35 |
|
Rozeznanie
|
euphoria jest w 100% oryginalna.kupiona przez perfumerię internetową..sprawdzoną
-tagomago w wątku są wszystkie jej zdjęcia zerknij i sprawdź![]() daj znać jeśli wszystko ok.wtedy polece do sklepu po atomizer żeby odlać sobie dyszkę ![]() ---------- Dopisano o 10:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ---------- ps.mam do niej pudełeczko jeszcze (sluży do przetrzymywania skarbów)była w zestawie...z żelem i balsamem
|
|
#36 |
|
Rozeznanie
|
Skladu bootsa niestety nie mam (wyrzucialm opakowanie), a z morrisons to:
aqua, alcohol denat, octocrylne, c12-15 alkyl benzoate, glycerin, bis-ethylhexyoxyphenol methoxyphenyl triazine, butyl methoxydibenzolmethane, methylene bis-benzotriazolyl tetramethylbutylphenol, tricontanyl pvp, vp/hexadecene copolymer, acrylates copolymer, tri-c 12-13 alkyl citrate, cetyl dimethicone, tocopheryl acetate, decyl glucoside, caprylyl glycol, aminomethyl propanol, 1,2-hexanediol, ethylhexylglycerin,disodi um edta, aloe barbadensis leaf juice powder, propylene glycol, xanthan gum. tesco: aqua, isopropyl palmitate, cocoglycerides, cera alba, butyl methoxydibenzoylmethane, cetyl dimethicone, octocrylene, methylene bis-benzotriazolyl tetramethylbutylphenol, butylene glycol, peg-15 cocamine, ethylhexyl methoxycinnamate, phenoxyethanol, peg-40stearate, decyl glucoside, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, triethanolamine, propylparaben, methylparaben, ethylparaben, disodium edta, helianthus annuus seed oil, tocopheryl acetate, allantonin, bht, propylene glycol, xanthan gum, aloe barbadensis leaf juice, dmdm hydantion, diazolidinyl urea. morissons ma na opakowaniu napisane, ze posiada 4 gwiazdki przeciw promieniowaniu ava, a tesco, ze ma 5 gwiazdek. uffff.... mam nadzieje, ze wszystko dobrze przepisalam
|
|
|
|
|
#37 |
|
Rozeznanie
|
A czy taka opcja by Ci pasowala:
2. Maseczka Glinka czerwona na naczynka ujędrniająca firmy Mincer Nowa saszetka 6 ml. Daty ważności nie znam. Kupiona ok. 6 miesięcy temu 8. Odlewka Biodermy sensibio H2O 5. LHK nowy z everyday minerals Olej z kocanki dry-flo 4. Odżywka do rzęs i brwi z keratyną Pierre Rene Użyta parę razy 4. Mascara ultra-volume firmy Yves Rocher czarna Nowa, nieotwierana a ja daje: zel, edm i torebke ![]() ?? |
|
|
|
|
#38 |
|
Rozeznanie
|
A dalabys sie uprosic na troszke wiecej biodermy?
|
|
|
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Lecytyna, guma ksant., telocapil, zerknij może coś
|
|
|
|
|
#40 |
|
Przyczajenie
|
Może zainteresuje Ciebie (z mazideł)
- sylimaryna 80% - ekstrakt z owocu ostropestu, 1,92 gram, termin ważności koniec grudnia 2010 roku - ekstrakt z czerwonej koniczyny 8%, 5,15 gram, termin ważności koniec grudnia 2011 roku Ja byłabym zainteresowana nicynamidem, lecytyną lub olejem śliwkowym |
|
|
|
|
#41 |
|
Zadomowienie
|
A nie chciałabyś LHK wymienić?
![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 19:17 ---------- Jeśli byłabyś zainteresowana wymianą. to ja mogę poczekać, nie zauważyłam go za pierwszym razem.. O.o
|
|
|
|
|
#42 |
|
Rozeznanie
|
Np 20 ml, zebym miala na dobry tescik
|
|
|
|
|
#43 |
|
Rozeznanie
|
Jako, ze zelu jest troche mniej, dokladam Ci kolczyki z gwiazdka
Edytowane przez chrum Czas edycji: 2010-04-06 o 12:31 |
|
|
|
|
#44 |
|
Zadomowienie
|
O szkoda. Miałam i głupia wymieniłam. A teraz chcę znowu
To nic zamówiłam sobie nowiutkiego LHK A ile masz na wymianę lecytyny, gumy i telocapilu (na tym głównie mi zależy)? A no i daty ważności ![]() A nie masz jakichś minerałów na wymianę ?EDIT: Jak się używa tego kwasy glicyryzynowego? Edytowane przez Kathja Czas edycji: 2010-04-07 o 00:05 |
|
|
|
|
#45 |
|
Zadomowienie
|
Aaaa toż to lukrecja
Czytałam o tym i chciałam ![]() Wiesz co mi najbardziej zależy na telocapilu i tym kwasie Więc ile byś mogła ich wymienić(coś więcej telocapilu )? A i poproszę jeszcze raz o daty ważności, bo to jest też dla mnie ważne.
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#46 |
|
Zadomowienie
|
W takim razie interesują mnie te 4 rzeczy
(kwas, telocapil, lecytyna, guma ksant.)Skrobnij ile czego chcesz wymienić i za co u mnie, ogarnijmy to (ps nie odczepie się od dat - lecytyna i guma )---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:14 ---------- Zdecydowanie 4g kwasu Takie lubię ![]() Bronzer jest w zastępczym opakowaniu, nie wiem czy spotkałaś się z nimi ale to są 1,5ml takie stożkowate fiolki. (zrobić zdjęcie?) Tak na marginesie działa coś ten kwas i telocapil? O kwasie tylko czytałam kiedyś i mnie zainteresował, a na telocapil czaję się już od.. daaaaaawna ![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:07 ---------- Jesteś zła. I co ja zrobię jak skończy mi się kwas od Ciebie? Bo wiesz telocapil to nie problem ale albo ja ślepa albo na bulku już nie sprzedają go... Czyli wymiana adresów na PW? Zrobić Ci jeszcze zdjęcia i zaznaczyć na butelce ile czego jest? Bo ilość generalnie na oko określałam. ![]() ---------- Dopisano o 00:09 ---------- Poprzedni post napisano o 00:02 ---------- Jasne, nie ma problemu Mam całą butlę ![]() A ja się zastanawiałam czy masz jakiś mały pojemniczek na kroplę śliwkowego Ale dosłownie kroplę tylko dla zapachu, tyle zachwytów się naczytałam.. bo z działania to nie dla mnie ---------- Dopisano o 00:14 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ---------- I widzisz to między innymi Twoja wina, takie rzeczy wypisujecie o śliwkowym, no i co, ja muszę koniecznie go powąchać teraz ![]() Dobra idę skrobać PW A w ogóle to mam coś dla Ciebie.. albo Ci nie powiem zobaczysz w liście (nie, nie jestem okrutna) tylko mam nadzieję że tego nie masz..
Edytowane przez Kathja Czas edycji: 2010-04-07 o 22:47 |
|
|
|
|
#47 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja już wyskrobałam |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Zadomowienie
|
Jeśli nalegasz to jasne, że wyślę pierwsza, tak czy inaczej jutro pójdzie
![]() Szkoda myślałam, że może będe testować w weekend ![]() Niespodzianka Zobaczysz jak przyjdzie
|
|
|
|
|
#49 |
|
Zakorzenienie
|
14. Żel pod prysznic Milk&honey Oriflame zostało ok 180 ml z 200 ml Ja po żel z dokładki. I ew. plasterki Compeed. Wyszperasz coś u mnie?
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#50 |
|
Rozeznanie
|
Ja też po milk&honey
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
Hm... Ależ mam zgryza. Nie wiem jak to policzyć. Pomyślę i się szybciutko odezwę.
|
|
|
|
|
#52 |
|
Zadomowienie
|
Ciao Bella,
Dziękuję bardzo za propozycję, ale niestety – nic nie znalazłam. Ale na pewno będę Cię odwiedzać w oczekiwaniu na dokładeczki! Pozdrawiam serdecznie! |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#54 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że na pięć użyć mogłabym Ci maski odsypać.
|
|
|
|
|
#55 |
|
Zakorzenienie
|
Mam zgryz z tymi gramami, nie umiem tego policzyć. Generalnie pełna maska ma 190 gram i starcza mi na bardzo długo, na ile konkretnie niestety nie wiem, bo zwykle coś odsypkuję mamie lub na wymiany. Ale miarka lub miarka z małą górką starcza mi na jedno użycie. Tylko pytanie ile ma miarka?
Mi odpowiada wymiana, ale wolę się upewnić, czy Tobie na pewno? Jeśli wobec moich wyjaśnień tak, to zapraszam tym razem ja.
|
|
|
|
|
#56 |
|
Zakorzenienie
|
Mydełko afrykańskie z CS
cos u mnie ? odpisz u mnie. |
|
|
|
|
#57 |
|
Moderator
|
Niestety nic.Pozdrawiam
mikroREKLAMA
Metamorfoza-uwolnij swoje piekno. Chcesz wygladac inaczej jak na codzien,wystarczy jak zalaczysz zdjecie wraz z opisem.A my doradzimy co zmienic w Tobie,we fryzurze,makijazu,ubiorze.Zapraszamy bardzo na nasze forum. Ta reklama pokazywana jest pod 6 269 postami tego użytkownika na forum. Jak założyć taką reklamę? (klik!) |
|
|
|
|
#58 |
|
Rozeznanie
|
nic
|
|
#59 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Może znajdziesz coś u mnie za: maseczka wulkaniczna z ogórkiem BU Mydełko afrykańskie z CS ? |
|
|
|
|
#60 |
|
Wtajemniczenie
|
To mnie jeszcze zainteresowało:
2. Solicitation Vandal eyes Nowy sampel w strunie Meow A poza wątkiem nie masz czegoś z mojej listy? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:29.

i podoba mi się

To nic zamówiłam sobie nowiutkiego LHK

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)