Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg ZAPRASZAM! - Strona 30 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-04-07, 08:31   #871
Cindy90
Zakorzenienie

GG do Cindy90
Dot.: Wszyscy którzy chcą schudnąc ok. 5 kg ZAPRASZAM!

Hejka Trzeba mieć mięśnie, bo one spalają tłuszcz. Ćwiczenia aerobowe też, ale na dłuższą metę mięśnie bardziej działają na spalanie tkanki tłuszczowej.
Ja wczoraj ładnie- 5 posiłków dziennie. Nie przekroczyłam 1500kcal do tego pół godz jeżdżenia na rowerku stacjonarnym. Od wczoraj biorę TLII po 1 x2 dziennie i już miałam powera jak nie wiem, a w dodatku nie mogłam spać w nocy może 2,5h spałam... Mam nadzieję, że dziś się wyśpię.

Mój blog active-and-healthy-lifestyle
Cindy90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-07, 09:51   #872
justi699
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kasia Zawasia Pokaż wiadomość
Kochana gdzieś ty to wyczytała?? To głupota!!! Przecież jak ćwiczysz mięśnie brzucha to nie ćwiczysz jedynie całym ciałem tylko również mięśniami a nic innego nie spala tłuszczu jak mięśnie. To tak jak z wałkowaniem ciasta. Jeśli lekko będziesz wałkować ciasto to ono powoli będzie się robić cieńsze a jeśli mocno je zaczniesz wałkować to szybciej będzie cieńsze. Wałek to mięśnie a ciasto to tłuszcz. Nie da się ćwiczyć mięśni brzucha żeby po miesiacu ich nie było widać!!! To jest nie realne!!! To mięśnie rolują tłuszcz i to one najbardziej przyczyniają się do jego spalania!!! Na ramiona polecam tzw. agrafke, motylek (wpisz na allegro) Pozdrawiam
to ja już nie wiem, czyli brzuszki pomogą mi jak chce mieć mniejszy brzuch tak?

Cytat:
Napisane przez Tycikata Pokaż wiadomość
o to nie wiedziałam, jutro spróbuję wypić bez cukru

bo tłuszcz się spala aerobami np. bieganie, pływanie, rower, ale chudnie się równomiernie a nie jakaś konkretna część ciała, ją można jedynie ładnie wyrzeźbić właśnie

ja się nie chwalę co ja dzisiaj jeszcze zjadłam bo mnie zjedziecie nie jadłam praktycznie nic...po pierwsze nie było kiedy a po drugie boli mnie brzuch;/
no właśnie tak wyczytałam,
tylko ja nie am roweru, nie umiem pływać i biegać też nie bardzo mam gdzie:/ myślicie że takie bieganie w miejscu w mieszkaniu da coś?

a to muszę taki sprzęt zakupić do tej agrafki, boję się że nie umiałabym się tym obsługiwać:/

Nasz Ślub

Jesteś z nami
11.05.2015, godz. 13.30

Edytowane przez justi699
Czas edycji: 2010-04-07 o 10:00
justi699 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-07, 09:53   #873
MadameButterfly6
BAN stały

Hej Chyba znalazlam watek dla siebie, bo jakbym zrzucila 5 kg to by bylo akurat

Mam 20 lat, 162 cm wzrostu i ważę 57 kg.

Po tych świętach mam taki brzuch, że szok normalnie..

U mnie niestety jest problem z dietą i ćwiczeniami, bo mieszkam w akademiku no i same wiecie jak to jest... Jadam na szybko byle co, byle wiecej, byle szybciej zeby sie najesc i nie marnowac duzo czasu. Nie chce cwiczyc przy wspollokatorkach. Mam poltorej godziny basenu tygodniowo w ramach w-fu. Chcialabym do tego zaczac biegac, ale nie mam z kim...
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-07, 10:04   #874
justi699
Zakorzenienie

witam nową koleżankę
wiem jak to jest mieszkać nie w domu ja mieszkam na stancji ale co tam ćwiczę przy koleżankach, chociaż czasem jak one sobie siedzą i objadają się i mi odchodzi ochota;/
szkoda że nie jesteś z Rzeszowa, biegałybyśmy razem, bo ja też nie mam z kim

Nasz Ślub

Jesteś z nami
11.05.2015, godz. 13.30
Stary 2010-04-07, 11:05   #875
Kasia Zawasia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Hejka Trzeba mieć mięśnie, bo one spalają tłuszcz. Ćwiczenia aerobowe też, ale na dłuższą metę mięśnie bardziej działają na spalanie tkanki tłuszczowej.
Ja wczoraj ładnie- 5 posiłków dziennie. Nie przekroczyłam 1500kcal do tego pół godz jeżdżenia na rowerku stacjonarnym. Od wczoraj biorę TLII po 1 x2 dziennie i już miałam powera jak nie wiem, a w dodatku nie mogłam spać w nocy może 2,5h spałam... Mam nadzieję, że dziś się wyśpię.

Kochana TH2 trzeba najpóźniej wziąść o godz 16. Pewnie wziełaś zbyt późno i dlatego nie umiałaś zasnąć.
Stary 2010-04-07, 11:09   #876
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Cindy90 Pokaż wiadomość
Jeżeli się te mięśnie już wyrobi to tak, spalają tłuszcz, bo właściwie to co zjesz najpierw idzie do mięśni a dopiero potem się odkłada w postaci tłuszczu a wiadomo im więcej mięśni tym więcej potrzebują energii by najmniej ja tak to rozumiem;P

Cytat:
Napisane przez justi699 Pokaż wiadomość
tylko ja nie am roweru, nie umiem pływać i biegać też nie bardzo mam gdzie:/ myślicie że takie bieganie w miejscu w mieszkaniu da coś?

a to muszę taki sprzęt zakupić do tej agrafki, boję się że nie umiałabym się tym obsługiwać:/
Ja też powtarzam to co wyczytałam
bieganie w mieszkaniu? a może lepiej skakanie na skakance? ale i tak myślę że miałabyś gdzie pobiegać, ja widzę jak u mnie niektórzy śmigają po chodnikach czy ulicach..

MadameButterfly6 witamy a musisz mieć z kim pobiegać? ja to bym się tak zmęczyła i zasapała po paru krokach że i tak bym się do nikogo nie odezwała:P

Ja dzisiaj wypiłam wodę z cytryną na czczo, do tego sałatka owocowa podsmażana na maśle(oczywiście malutko masła) jak na razie tyle, czas szykować drugie śniadanie..

- Loesje
Tycikata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-07, 11:09   #877
Kasia Zawasia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez justi699 Pokaż wiadomość
to ja już nie wiem, czyli brzuszki pomogą mi jak chce mieć mniejszy brzuch tak?

Kochana chcesz mieć ładny brzuch?? Rób brzuszki, zacznij trenować interwały nie jedz białych składników (wiesz o co mi chodzi). A jeżeli chodzi o ćwiczenie z agrafką to na obrazku tak ona wygląda , ściska się ja udami lub rękami.
Stary 2010-04-07, 11:11   #878
Kasia Zawasia
Raczkowanie

Agrafka
Stary 2010-04-07, 11:17   #879
DobraDusza88
Zakorzenienie

Witam dziewczyny!

Postanowiłam, że mnie też by się przydało zrzucić co nie co i mój cel to właśnie 5 kg, ale bardziej mi zależy na zamianie tłuszczu w mięśnie. Mam 22 lata, 163 cm wzrostu i ważę 55,5 kg... Mój cel: 50 kg

Zawsze było mi ciężko trzymać się zasad diet, więc postanowiłam zmienić nawyki żywieniowe- mniej słodyczy, słodkich napoi, tłustego, kalorycznego jedzenia i ostatni posiłek w godzinach 18-19. Raz w tygodniu chodzę na aerobik w ramach wf'u, ale mam zamiar ćwiczyć też w domu/akademiku. Najgorzej jest mi trzymać się tych zasad w domu w weekendy, ponieważ mieszkam z babcią, a jak wiadomo- starsze pokolenie gotuje tłusto i dużo... a raczej odpada żebym gotowała sama dla siebie

Do tego "problemem" jest mój narzeczony, który za każdym razem gdy do mnie przychodzi (czyli teraz, w przerwie świątecznej praktycznie codziennie, a gdy jestem w akademiku to w weekendy tylko) zazwyczaj przynosi paczkę chipsów, które są moją słabością...:/ Ale on oczywiście nie widzi powodu, żebym się odchudzała
Stary 2010-04-07, 11:17   #880
Kasia Zawasia
Raczkowanie

Cytat:
Jeżeli się te mięśnie już wyrobi to tak, spalają tłuszcz, bo właściwie to co zjesz najpierw idzie do mięśni a dopiero potem się odkłada w postaci tłuszczu a wiadomo im więcej mięśni tym więcej potrzebują energii by najmniej ja tak to rozumiem;P

Ja też powtarzam to co wyczytałam
bieganie w mieszkaniu? a może lepiej skakanie na skakance? ale i tak myślę że miałabyś gdzie pobiegać, ja widzę jak u mnie niektórzy śmigają po chodnikach czy ulicach..

MadameButterfly6 witamy a musisz mieć z kim pobiegać? ja to bym się tak zmęczyła i zasapała po paru krokach że i tak bym się do nikogo nie odezwała:P

Ja dzisiaj wypiłam wodę z cytryną na czczo, do tego sałatka owocowa podsmażana na maśle(oczywiście malutko masła) jak na razie tyle, czas szykować drugie śniadanie..

Kochana jedyne co z posiłków idzie do mięśni to jest to białko, które buduje mieśnie. Jeśli w posiłkach brakuje białek i ktoś nie ćwiczy mięśnie zanikaja dlatego jak sie zacznie ćwiczyć to są zakwasy. Jeśli w posiłkach nie ma białka to nic nie idzie do tych mięśni wszystko rozpuszcza sie w żołądku i dzieli sie na tłuszcz złożony, prosty, na weglowodany itp. I to co ma iść do światła (wiecie o co mi chodzi??) idzie do strawienia a to co złego w naszych posiłkach idzie nam w boczki czyli tłuszcze proste. Jedyne tłuszcze jakie możemy jeść to tłuszcze złożone.
Stary 2010-04-07, 11:25   #881
Tycikata
Wtajemniczenie

o, a ja dodam jeszcze że podobno jeśli się ćwiczy brzuszki to potem po ciąży brzuch nie jest taki obwisły (zasłyszane)

Kasia Zawasia no tak oczywiście że białka, ale myślałam też że tłuszcze się jakoś spalają za pomocą mięśni no bo w sumie jeśli się ćwiczy np nie jedząc wcześniej to spala się wtedy tłuszcz? czy nie?aj nie wiem jak to rozumiec

- Loesje
Stary 2010-04-07, 11:41   #882
Kasia Zawasia
Raczkowanie

Cytat:
o, a ja dodam jeszcze że podobno jeśli się ćwiczy brzuszki to potem po ciąży brzuch nie jest taki obwisły (zasłyszane)

Kasia Zawasia no tak oczywiście że białka, ale myślałam też że tłuszcze się jakoś spalają za pomocą mięśni no bo w sumie jeśli się ćwiczy np nie jedząc wcześniej to spala się wtedy tłuszcz? czy nie?aj nie wiem jak to rozumiec

Nie możesz ćwiczyć nie jedząc śniadania czy jakiegokolwiek posilku bo po pierwsze nie masz sily po drugie nie dostarczasz miesniom bialek i substancji odzywczych a zeby miesnie spalaly tluszcz musza miec sile. To nie jest tak ze jak nie bede jadla przec caly dzien i zaczne cwiczyc to spale tluszcz raczej zasłabniesz. Trzeba jesc bialka weglowodamy i tł złożone cwiczyc systematycznie regolarnie i wkladac w to cale sily i serce po miesniacu beda super efekty Ufffffffffff ale sie napisalam
Stary 2010-04-07, 11:43   #883
MadameButterfly6
BAN stały

Fakt, macie racje, lepiej chyba biegac samej Najlepiej wieczorem, zeby mnie nikt nie widzial, mam nadzieje, ze mnie tylko nikt nie porwie

Niestety juz zle zaczelam dzien od sniadania, bo zjadlam ostatni kawalek swiatecznego ciasta...

Ale postaram sie to jakos nadrobic. Zjadlam przed chwila polowe duzego jablka i popijam teraz zielona herbate A na obiad mama robi zupe brokułową
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-07, 12:00   #884
Kasia Zawasia
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez DobraDusza88 Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny!

Postanowiłam, że mnie też by się przydało zrzucić co nie co i mój cel to właśnie 5 kg, ale bardziej mi zależy na zamianie tłuszczu w mięśnie. Mam 22 lata, 163 cm wzrostu i ważę 55,5 kg... Mój cel: 50 kg

Zawsze było mi ciężko trzymać się zasad diet, więc postanowiłam zmienić nawyki żywieniowe- mniej słodyczy, słodkich napoi, tłustego, kalorycznego jedzenia i ostatni posiłek w godzinach 18-19. Raz w tygodniu chodzę na aerobik w ramach wf'u, ale mam zamiar ćwiczyć też w domu/akademiku. Najgorzej jest mi trzymać się tych zasad w domu w weekendy, ponieważ mieszkam z babcią, a jak wiadomo- starsze pokolenie gotuje tłusto i dużo... a raczej odpada żebym gotowała sama dla siebie

Do tego "problemem" jest mój narzeczony, który za każdym razem gdy do mnie przychodzi (czyli teraz, w przerwie świątecznej praktycznie codziennie, a gdy jestem w akademiku to w weekendy tylko) zazwyczaj przynosi paczkę chipsów, które są moją słabością...:/ Ale on oczywiście nie widzi powodu, żebym się odchudzała

Witamy Zrób postanowienia i zacznij je wypełniac PS. świetne paznokcie
Stary 2010-04-07, 12:16   #885
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Witamy Zrób postanowienia i zacznij je wypełniac PS. świetne paznokcie
Cieszę się, że Ci się podobają, ale jeszcze dużo pracy przede mną, żeby spełniały moje oczekiwania

Co do postanowień to jestem na etapie ich ustalania Nie chcę sobie narzucić za dużo, żeby później się tego nie trzymać... Ale jak już coś postanowię to na pewno to tu napiszę
Stary 2010-04-07, 12:24   #886
Tycikata
Wtajemniczenie

Cytat:
Nie możesz ćwiczyć nie jedząc śniadania czy jakiegokolwiek posilku bo po pierwsze nie masz sily po drugie nie dostarczasz miesniom bialek i substancji odzywczych a zeby miesnie spalaly tluszcz musza miec sile. To nie jest tak ze jak nie bede jadla przec caly dzien i zaczne cwiczyc to spale tluszcz raczej zasłabniesz. Trzeba jesc bialka weglowodamy i tł złożone cwiczyc systematycznie regolarnie i wkladac w to cale sily i serce po miesniacu beda super efekty Ufffffffffff ale sie napisalam
Aaa to teraz mi pięknie to naświetliłaś dziękuję, takie rzeczy się przydają wiedzieć

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Fakt, macie racje, lepiej chyba biegac samej Najlepiej wieczorem, zeby mnie nikt nie widzial, mam nadzieje, ze mnie tylko nikt nie porwie

Niestety juz zle zaczelam dzien od sniadania, bo zjadlam ostatni kawalek swiatecznego ciasta...

Ale postaram sie to jakos nadrobic. Zjadlam przed chwila polowe duzego jablka i popijam teraz zielona herbate A na obiad mama robi zupe brokułową
A tam jeden kawałek, jeszcze nikomu nie zaszkodził ważne żeby nie stracić kontrolę i mówić, "skoro już zjadłam jedno ciasto to odłożę dietę na później i zjem teraz kolejne ciasto". ja niestety tak miałam az mi tyłek porządnie spuchł

DobraDusza witamy pamiętaj że odchudzasz się dla siebie! mi TŻ też mówi żebym więcej nie chudła bo mu się taka podobam, ale co z tego jak ja się źle czuję ze sobą.
a przy okazji widzę że kolejna dziołcha ze śląska

- Loesje
Stary 2010-04-07, 12:27   #887
DobraDusza88
Zakorzenienie

Tycikata dziękuję za przywitanie Tylko, że mój TŻ jeszcze mi w odchudzaniu przeszkadza...:/ Jak tylko padnie hasło "dieta" to mnie zabiera na pizzę, do kina (wiadomo, popcorn...) lub kupuje jakieś dobroci... i wystawia moją silną wolę na próbę
Stary 2010-04-07, 13:18   #888
justi699
Zakorzenienie

dziewuszki żegnam sie z wami do piątku bo jadę na moją stancję;*

Nasz Ślub

Jesteś z nami
11.05.2015, godz. 13.30
Stary 2010-04-07, 15:18   #889
Kasia Zawasia
Raczkowanie

[QUOTE=justi699;18410462]dziewuszki żegnam sie z wami do piątku bo jadę na moją stancję;*[/QUOT

papapapp bedziemy tesknic
Stary 2010-04-07, 16:00   #890
milusia1991
Rozeznanie

Witam witam
Ale tutaj miałam dużo do nadrobienia A więc patrzę w kalendarz i co widzę? Widzę 8 tygodni do wyjazdu nad morze :roll eyes: mmm a jeszcze tak niedawno wydawało się że jeszcze tyle czasu... ale przeleciało
Dzisiaj dietkowo Czas pozbyc sie tych zaległych 5 kilogramów Musi się udac
Stary 2010-04-07, 18:26   #891
winyl
Zakorzenienie

Ale pędzicie z tymi postami! Bylam dzisiaj bardzo bliska zjedzenia czegoś zdecydowanie niedietkowego, ale pomyślałam sobie, że dość tego oszukiwania i trzeba się za siebie zabrać . Nie mam właściwie czasu na komputer, więc nie spodziewajcie się mnie tu zbyt często :/ (niestety, matura wzywa).

XOXO
winyl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-07, 19:05   #892
asik916
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez winyl Pokaż wiadomość
Ale pędzicie z tymi postami! Bylam dzisiaj bardzo bliska zjedzenia czegoś zdecydowanie niedietkowego, ale pomyślałam sobie, że dość tego oszukiwania i trzeba się za siebie zabrać . Nie mam właściwie czasu na komputer, więc nie spodziewajcie się mnie tu zbyt często :/ (niestety, matura wzywa).
o widze że jesteśmy w podobniej sytuacji mianowicie matura
a za mną dzisiaj ciastka chodziły i darły się żebym je zjadła ale nie dałam się im i jestem dumna z siebie muszę do 24 kwiatnia schudnąć przynajmniej 3 kg

Aśka jestem!
asik916 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-07, 19:09   #893
winyl
Zakorzenienie

Cały czas mnie kusi ta dieta Dukana.
Tylko czy, jeśli z wytrzymanien na "zero słodyczy, zero fast foodów" mam problem, to porywanie się na tak "ograniczoną" dietę to nie jest przesada? No i co ja bym miała jeść w szkole będąc na takiej diecie? :/

Szczególnie mnie kusi to, że dość szybko są efekty, a mnie naprawdę tego trzeba. Co ja gadam, właściwie te efekty są dosyć natychmiastowe, więc myślę, że pod tym względem by to było coś dla mnie.

XOXO

Edytowane przez winyl
Czas edycji: 2010-04-07 o 19:10
Stary 2010-04-07, 19:54   #894
milusia1991
Rozeznanie

oh winylek co ci szkodzi spróbowac? Ja naczytałam sie wiele pozytywnych opinii o tej diecie niestety osobiscie jej nie próbowałam i raczej nie spróbuje bo ukladam sobie z reguły diete z tego co jest w lodówce pod zasiegiem ręki Czyli krótko mówiąc moje 1000 kalorii AH jak ja się nie mogę doczekac wakacji Tradycyjnie już nad morze z moim TŻ lecz nie tradycyjnie miejmy nadzieję 5 kilogramów lżejsza ah było by cudownie.
A ogólnie teraz to szkoła szkoła szkoła i ... szkoła Niech już sie to wreszcie skończy Ale dla łatwości podzieliłam sobie do końca raku na dwa etapy jeden kończy się 30 kwietnia (długi weekend majowy) , drugi zaczyna 6 maja i kończy 28 Tak mi jakoś łatwiej dotrwac z myślą o chodzeniu do szkoły czyli do końca 1-szego etapu 17 dni szkolnych
Stary 2010-04-07, 20:14   #895
winyl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez milusia1991 Pokaż wiadomość
oh winylek co ci szkodzi spróbowac? Ja naczytałam sie wiele pozytywnych opinii o tej diecie niestety osobiscie jej nie próbowałam i raczej nie spróbuje bo ukladam sobie z reguły diete z tego co jest w lodówce pod zasiegiem ręki Czyli krótko mówiąc moje 1000 kalorii AH jak ja się nie mogę doczekac wakacji Tradycyjnie już nad morze z moim TŻ lecz nie tradycyjnie miejmy nadzieję 5 kilogramów lżejsza ah było by cudownie.
A ogólnie teraz to szkoła szkoła szkoła i ... szkoła Niech już sie to wreszcie skończy Ale dla łatwości podzieliłam sobie do końca raku na dwa etapy jeden kończy się 30 kwietnia (długi weekend majowy) , drugi zaczyna 6 maja i kończy 28 Tak mi jakoś łatwiej dotrwac z myślą o chodzeniu do szkoły czyli do końca 1-szego etapu 17 dni szkolnych
A mnie zostało ... 12 dni szkolnych do końca roku szkolnego . Nie cieszy mnie to, no bo ... matura
Jak już to napisałam - hmm 12 dni. Myślałam, żeby zrobić 1-3 dni białkowych z tej diety (faza uderzeniowa), a później już z tymi warzywami mogłoby być latwiej. Mogłabym przecież zrobić np. 2 dni białkowe w weekend, a do szkoły najwyżej bym nosiła jakieś marchewki hahaha . Kurde no strasznie mnie kuszą tak szybkie efekty!

XOXO
Stary 2010-04-07, 20:19   #896
Kasia Zawasia
Raczkowanie

Może i ja dodam swoje zdjęcia ale w ubraniu. Jestem mężatką i mąż mi zabrania innych fotek dodawać
Stary 2010-04-07, 20:23   #897
Kasia Zawasia
Raczkowanie

Mam pytanie, wiem, że to nie ten wątek ale wam już ufam bo pisze z wami od jakiegoś czasu. A więc co sądzicie o kolorze tych paznokci i popatrzcie czy bedzie mi pasować taki rudy kolor włosów. Oderwijcie się od odchudzania na 5 minut co??
Stary 2010-04-07, 22:48   #898
DobraDusza88
Zakorzenienie

Cytat:
Mam pytanie, wiem, że to nie ten wątek ale wam już ufam bo pisze z wami od jakiegoś czasu. A więc co sądzicie o kolorze tych paznokci i popatrzcie czy bedzie mi pasować taki rudy kolor włosów. Oderwijcie się od odchudzania na 5 minut co??
Myślę, że było by Ci do twarzy w takim kolorku A co do paznokci... kwestia gustu. Jeśli lubujesz się w takich kolorkach to czemu nie Ale dla mnie kształt jest okropny Wg mnie jak szpice- to długie. Ale to może takie zboczenie

Tak jak pisałam wcześniej TŻ kusił ciasteczkami, ale się oparłam Ciężko było, ale dałam radę

Na śniadanko zjadłam Musli z mleczkiem, później jabłko. Na obiad 3 racuszki z jabłkiem, a później marchewka Żałuję, że nie zjadłam nic więcej, bo teraz mnie strasznie ssie No ale ostatni posiłek jadłam koło 16:30-17... Jutro już lepiej to rozplanuję

No i ćwiczyłam dziś troszkę w domu Głównie takie ćwiczenia rozciągające i do tego brzuszki. noo i zapomniałam, że byłam z TŻ na godzinnym spacerku

Edytowane przez DobraDusza88
Czas edycji: 2010-04-07 o 22:55
DobraDusza88 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-04-07, 22:52   #899
olcik_07
Zadomowienie

GG do olcik_07

Ło matko ale ruch, nie było mnie ledwo 24h a tutaj tyle do czytania!

ja dziś wprawdzie zjadłam trochę czekolady, ale dużo chodziłam wiec nie jest źle stopniowo coraz mniej słodyczy i będzie git!

jasie żegnam z Wami do piątku, bo jutro nie wejdę na wizaż a nie zważę się, bo okres mam xD papa!
Stary 2010-04-08, 08:41   #900
DobraDusza88
Zakorzenienie

Dzień dobry dziewczęta !
Nie spać, szkoda dnia Ja właśnie szamię śniadanko- musli z mleczkiem i czerwona herbatka pozniej koleżanka przychodzi na paznokcie, a po poludniu planuję troszkę poćwiczyć

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości