|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#451 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
Alguien-- czad marinero jak widać , że dzidzia sobie tam tak rośnie i rośnie....będziesz w usa rodzić aaa sami tam mieszkacie czy macie kogoś do pomocy jakby co??
|
|
|
|
#452 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
Cytat:
|
|
|
|
|
#453 |
|
Rozeznanie
|
|
#454 |
|
Zakorzenienie
|
ja dzis caly dzien po sklepach latalam. kupilam sobie sporo rzeczy. w h&m leginsy 3/4 z koronka, 2 tuniki i bluzke na ramiaczkach za smieszne 6,90 zl
a w outlecie reserved bluze i bluzke taka po domu. no i jeszcze balerinki w ccc i nowe poslanie dla psiaka bo stare zniszczyla. a teraz jedziemy do fryzjera maz na strzyzenie a ja wreszcie grzywke podciac bo jak debil juz wygladam
|
|
|
|
#455 | |||
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
Cytat:
![]() ech zazdroszcze kupowania tych sukieneczek ![]() Cytat:
Cytat:
![]() farminka sliczne zakupy a bylam u lekarza generalnie wszystko ok tylko kazala mi brac zelazo bo mam anemie z opuchlizna to wyniki sa ok cisnienei tez wiec to typowa ciazowa opuchlizna wkurzylam sie bo wyszla polozna i powiedziala ze pani doktor przymuje tylko do godz 11 tyle pacjentek ile sie uda a reszty nie przyjmie wiec bylam pewna ze mnie nie przyjmie bo byla godz 10.00 a bylo 4 lub 5 kobiet przede mna ale po chwili wyszla i pyta sie ktorej z ciezarnych konczy sie l4 dzisiaj wiec udalo mi sie bo mi sie konczylo i mnie przyjela no i najwazniejsze jest to ze mam juz samochodzik ![]() a teraz ide siostrzenicy zrobic placki ziemniaczane bo sobie zazyczyla...
|
|
#456 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:22 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#457 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Teraz tylko dokupić pozostałe ubranka,proszek i w maju planuję wielkie pranie i prasowanie
|
|
|
|
|
#458 | |
|
Zakorzenienie
|
śliczne
![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- niezawsze - masz rację, czas szybko płynie. Nie mogę uwierzyć, że to juz 24 tc ... Byłam w firmie, wygłaskali mnie wycałowali Zmęczyłam się strasznie, chyba się położę. Aaaaaaa... jeszcze spacer z psem. Pisałam Wam wcześniej o prezencie z firmy - wózku Dzisiaj powiedzieli mi, że to będzie wielofunkcyjny więc dostanę gondolę, spacerówkę i fotelik |
|
|
|
|
#459 |
|
Rozeznanie
|
misiulka w końcu widać, że jesteś w ciąży, fajnie zaczął rosnąć
![]() agravka nieźle z tymi oświadczynami, pewnie dopiero stresa miał jak tak wyskoczyłaś hehe Wszystkie wasze ciuszki ładniutkie. Z mojego spania nic nie wyszło, chciałam się zdrzemnąć, ale nie potrafiłam zasnąć, więc wstałam i strzeliłam sobie kawę mrożoną i jakoś odżyłam. I mam postanowienie, że biorę się za angielski po raz setny hehe. Człowiek tyle lat się uczył, a głupi jak się nie używa, przynajmniej ja zapominam. hd tylko pozazdrościć firmy w której pracujesz. ania ty zakupocholiczko hehe, pokazuj co kupiłąś http://www.suwaczki.com/tickers/p19udqk3hvo2onfw.png Edytowane przez Lilka___ Czas edycji: 2010-04-07 o 16:44 |
|
|
|
#460 |
|
Raczkowanie
|
anoxa jak to jest w końcu z tym L4? bo w końcu kiedyś już naprawdę nie będę miała siły męczyć się z tym krzyżem czy brzuchem, schylaniem, dźwiganiem itd. a mój ginekolog z tego co zauważyłam nie zareagował jak powiedziałam że mam straszne bóle pleców (nie pytałam o L4 tylko chciałam reakcje zobaczyc i zapytałam o fastum) i moje pytanie brzmi tak: czy L4 dostaję się na 2 tygodnie i potem już się tylko przychodzi na wizyty przedłużać, czy można dostać na dłuższy okres?
|
#461 |
|
Zakorzenienie
|
Lilka - kawa mrożona ...mmmm ale mi smaka narobiłaś
Chyba się skuszę
|
|
|
|
#462 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie na nieużywanym łóżku leży teraz wózek,fotelik i przewijak i sprawiają wrażenie okropnego bałaganu.Przed chwilą była właścicielka mieszkania i rzuciła mi takie spojrzenie jak zobaczyła tą kupę rzeczy,że aż miałam ochotę jej coś powiedzieć,ale sama nie zaczęła,więc nie miałam okazji się bronić No bo gdzie ja mam to trzymać jak miejsca nie ma? Trzeba wynieść to łóżko,zrobić przemeblowanie i jakoś to będzie wyglądało,ale dopiero wczoraj wieczorem przyjechaliśmy,TŻ jeszcze w pracy,a i tak sam nie da rady wziąć łóżka pod pachę i wynieść,więc sobie takich spojrzeń nie życzę...
|
|
|
|
|
#463 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, muszę się pochwalić
![]() Na wątku dla osób zajmujących sie hand made zorganizowaliśmy wymiankę. Każdy wylosował 1 osobę, dla której miał przygotować prezent. Dostałam śliczne nietuzinkowe kolczyki. Kocham niepowtarzalne przedmioty !!! Załącznik 3012995Załącznik 3012996 |
|
|
|
#464 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#465 |
|
Rozeznanie
|
hd bardzo fajne te kolczyki, ja aż takich dużych nie noszę, ale te są bardzo ciekawe i pasują do ciebie
|
|
|
|
#466 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w tle przedpokój (na ścianie zdjęcia z naszych wojaży) i pokój (biały z krzesłami) |
|
|
|
|
#467 |
|
Zadomowienie
|
tez chce do aqua!!! ciekawe jak sie "pływa" z brzuchem... i jak sie wyglada z nim w stroju hihi
|
|
|
|
#468 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#469 |
|
Rozeznanie
|
rozumiem...i tak pięknie
muszę się ruszyć po mopa do łazienki... |
|
|
|
#470 |
|
Rozeznanie
|
idealne też się zastanawiam jak z brzuchem się pływa, ale pewnie fajnie bo odciąża kręgosłup, a co do stroju to dopiero poluję na jakiś, bo dzisiaj się namierzyłam, ale wszystkie cisną w brzuch.
|
|
|
|
#471 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucam wam kiedys obiecane foty, niestety bluzki pogniecione bo sa leiste, a ta szara bluzke dostalam od przyjaciolki z hm mama na urodzinki.
|
|
|
|
#472 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
super wyglądasz...... |
|
|
|
|
#473 |
|
Raczkowanie
|
niezawsze jaki ty masz ogromny ten brzuchol
)
|
#474 |
|
Rozeznanie
|
niezawsze ale masz fajnego brzuchola, a te bluzki to te z orsay? Ja chce taki duży balkon!!!
|
|
|
|
#475 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A Ty idz na zwolnienie i nie mecz sie tak!!! Znajdz kogos kto Ci je da to Twoje swiete prawo. Cytat:
---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:23 ---------- Orsay i leza super, mysle ze na cala ciaze starcza mi z brzucholem. No a balkonu moge Ci oddac kawalek ;P, ale sa wieksze ten ma tylko 12 m2 z hakiem Ania tez chyba ma duzy balkonik? |
|||
|
|
|
#476 |
|
Rozeznanie
|
12m balkon, kurde dawaj kawałek, ja mam taki, że zrobię jeden krok w przód i 3 w bok i to takie malutkie hehe
|
|
|
|
#477 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#478 |
|
Wtajemniczenie
|
niezawsze z tymi rozmiarami to tak jest niestety... Dlatego mi sporo czasu z tym zeszło,bo też tak robiłam. Najgorzej z ubrankami z pepco-są fajne,ale te rozmiary to z palca wyssane.Na przykład pajace-jeden na 0-3 miesiące,a drugi na 6-9 miesięcy,a są dokładnie takie same i odpowiadają mniej więcej rozmiarowi 62 wg normalnej rozmiarówki.Przynajmniej tymczasowo je tak przyporządkowałam
|
|
|
|
#479 |
|
Zakorzenienie
|
Pospałam sobie troszke
![]() carmena śmiałam się z niego i chyba mówiłam , że sobie kupił , ale to było 7 lat temu więc dokładnie nie pamiętam ![]() co do kłucia to nie wiem ale czasem mnie tak w pochwie kłuje ...a wczoraj to czułam jak mi się mały główką wbija na dole na środku , miał czkawke.farminka urocze ciuszki hd ślicznie i powiedzże znowu masz bezbarwną pomadkę ![]() alguien świetna galeria agravka też bym nie wytrzymałaanoxa jutro na obiad beda placki chyba ![]() niezawsze ślicznie wyglądasz i fajne ciuszki
|
|
|
|
#480 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
fajnie się pływa, nie czuć wagi, tylko trzeba trochę uważać bo (przynajmniej mnie) brzuszysko ciągnie jak za długo pływałam... a najlepiej wygląda na plecach jak tylko głowę i brzuch z wody widać ![]() ![]() niezawsze - fajny brzucholek prawie taki duży jak mój :P zaraz porobie zdjecia i wkleje ![]() ps. wreszcie się dorwałam do kompa... tylko że muszę za godzinę iść do pracy :/ ale trochę was nadrobiłam ![]() no i zdjęcie z brzuchem w stroju kąpielowym
It's nice to be important but it's more important to be nice Edytowane przez jaszczka Czas edycji: 2010-04-07 o 17:40 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:42.

W Szczecinie cieplutko i praży słoneczko- aż chce się żyć
Wczoraj obraziłam się na męża i płakałam pół dnia (nie powiem Wam za co ta afera bo poprostu mi wstyd

No bo gdzie ja mam to trzymać jak miejsca nie ma? Trzeba wynieść to łóżko,zrobić przemeblowanie i jakoś to będzie wyglądało,ale dopiero wczoraj wieczorem przyjechaliśmy,TŻ jeszcze w pracy,a i tak sam nie da rady wziąć łóżka pod pachę i wynieść,więc sobie takich spojrzeń nie życzę...