Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to będzie? - Strona 73 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-07, 20:23   #2161
star15
Zakorzenienie

Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

Cytat:
Napisane przez parodia Pokaż wiadomość
wybacz, że to napiszę, ale myślałam, że dużo więcej.... bo ja patrzę po sobie, a nawet przy 1,7 m i tych 63 czy 64 jestem względnie szczupła, rzekomo wyglądam na <60. Ale ja tak od małego, a jak się jest 8letnim dzieckiem ważącym 40 kg i znowu nie jakimś pulpetem, to to nie jest fajne albo 11letnim 60 kg

Tż mi dzisiaj pokazywał podobnego demota. "Przez nią nie mam czasu na naukę, ona przez naukę nie ma czasu dla mnie"

Nie pisałam wczoraj, bo mi się zapomniało. Dialog kolegów w autobusie:
J: Polski jest 4ego. To będziemy pić później, no nie? (no, trochę mniej kulturalnie powiedział )
T: I matmę będziemy na rauszu pisać?!
J: To co, matma 5ego?!!?!!?
T: No, nie wiedziałeś? Angol 6ego
J: Ja pie.... poj... ich, dzień po dniu? cry:
Dobra, weź się nie podlizuj buziaczkami mi tutaj, tylko weszłaś i pomyślałaś: aaale grubas, cały ekran mi zajął tak, że paska narzędzi nie widziałam.
Nie no taką mam budowę, było tyle, nie ma i nie ma co do tego wracać. Jedni przy wadze 65 i wzroście 170cm wyglądają jak pingwiny po kuracji żywieniowej u mojej babci, a inni jak wygłodzone szczeniaki ze schroniska. Nie poradzisz. A najśmiesniejsze, że wtedy miałam mniejsze kompleksy niż teraz, jak jestem o te 6 czy 7kg szczuplejsza.

O nie. dobrze, że się chłopak dowiedział chociaż.

Cytat:
Napisane przez mtynai Pokaż wiadomość
no właśnie dzisiaj się mnie mama pytała czy jakaś wywiadówka jest
bo ktoś jej w pracy powiedział

zapytam kumpla jutro w szkole czy mówił swojej mamie o wywiadówce, to jak powiedział to też powiem, bo on też z maturalnej.
bo ja mówię do mamy, że "yyy,nie no maturalne chyba nie mają"
a jej jakaś koleżanka,co a córkę w 1 kl. gimnazjum, powiedziała..

hmm. wolałabym żeby nie szła, bo chciałam dać usprawiedliwienie, a tak dziwnie, jak dam od mamy uspr. a mama na wywiadówkę przyjdzie

hmm.. i w sumie jeszcze się będzie musiała w dzienniku podpisac, a to znowu lipa - podpis mój na uspr.

no i kartki z ocenami rozda Bacha moja :pała:
Diabeł! A kysz, demonie, a kysz!

Cytat:
Napisane przez blue_apple Pokaż wiadomość
po etnologii to się nie pracuje jako kustosz w muzeum ?
Małpo, ja składam na etnologię. Ci dam kustosza!

Cytat:
Napisane przez Weronika112 Pokaż wiadomość
Moja mama popiera naukę w domu, więc podpisy mam legalne.

W ogóle, dialog z ostatnich minut :
Mama: Gdzie ta babka?
W: W szafie leży.
M: Co? Jak to w szafie?
W: No, w szafie. Babcia przyszła, to schowałam.

Mama otwiera szafę moją, wyjmuje to ciasto, a tam normalnie kamień.
Tłumaczenie:
Babcia jest cukrzykiem i nie może jeść takich rzeczy, a że jest łakoma...
Zasapałam się.

Kto ze mną wypije za to, że mam 4-dniowy weekend teraz?!
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
star15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 20:26   #2162
kamcia199
Raczkowanie

GG do kamcia199
Dot.: Maturzystki 2010 cz. VI - ciemno wszędzie, głucho wszędzie,co to będzie,co to b

Cytat:
Napisane przez onaaa333 Pokaż wiadomość
a tam się bierze pod uwagę tylko matmę? To chyba spokojnie tam się dostaniesz
Bierze się pod uwagę język obcy i jeden z wybranych przedmiotów: matma, gegra, wos, chyba nawet historia jest, infa i fiza(?)
Rozsz jak zwykle się mnoży razy 1 a podstawa razy 0,7

Liczyłam na matmie bo z gegry nie mam punktu odniesienia bo nie pisałam próbnej matury. Może to i lepiej :P

hula-hop
łyżwy
kamcia199 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 20:27   #2163
mirinda3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kamcia199 Pokaż wiadomość
Czy wy też macie teraz takie dziwne te lekcje? Dzisiaj miałam 4 lekcje i właściwie nic nie robiliśmy. Tak samo się zapowiada cały następny tydzień. Czy to jest normalne? Bo w sumie wolałabym się uczyć w domu niż marnować tam swój cenny czas przed matura :P Prezentacja się też sama nie zrobi
Tak samo mam i tak samo myśle;P totalny bezsens
Dlatego wkrótce, zaczne opuszczać, bo naprawdę będąc w domu mogłabym duuużo więcej zrobić. A szczególnie jak już bedę miała oceny pewniaki to będę w kratke chodzić Bo jeszcze z kilku przedmiotów mi nie wychodzą i coś musze pokombinować

A i dziękuję blue_apple za pomoc w zapisaniu przedmowy w bilbio

Wybiera się ktoś na Uniwerek Rzeszowski na matmę???
mirinda3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 20:29   #2164
effciaa16
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 2Lilus0 Pokaż wiadomość
a co masz w maju 8 tzn z czego bo sie domyslam co
ustny polski

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość

Uczę się tej biologi i tak mi się ku.r.wa nie chce. A matura za 26 dni.
tak samo jak mi z wosu. kurr...itd.

Cytat:
Moja mama popiera naukę w domu, więc podpisy mam legalne.

W ogóle, dialog z ostatnich minut :
Mama: Gdzie ta babka?
W: W szafie leży.
M: Co? Jak to w szafie?
W: No, w szafie. Babcia przyszła, to schowałam.

Mama otwiera szafę moją, wyjmuje to ciasto, a tam normalnie kamień.
Tłumaczenie:
Babcia jest cukrzykiem i nie może jeść takich rzeczy, a że jest łakoma...

Cytat:
Justyna, apropo Twojego marudzenia co do wagi - powinnas obejrzec nowy program Gok Vana na tvn style
opowiada o tym jak był gruby (130 kg)
wczoraj było w rozmowach w toku o osobach z nadwagą, które akceptują ją oczywiście. I była taka kobieta 170 kg i opowiada jak ona podnosi fałdy a mąż jej tam myje pod nimi, żeby odleżyn nie było. []. Reasumując Justyna chyba aż tak źle nie jest??

dobra ogarnęłam tą głupią chemię, 3 mi starczy. nie znoszę chemii.

jutro jadę do orto, żeby mi przycięła ten drut.

lecę wziąć prysznic i chyba zrobię kolejny arkusz z wosu.

mimo, że nie lubię YCD to mnie kusi, żeby obejrzeć.

Edytowane przez effciaa16
Czas edycji: 2010-04-07 o 20:30
effciaa16 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 20:29   #2165
star15
Zakorzenienie

A, słuchajcie, zrobiłam już 58str. ćwiczeń z tej książki omegi.

(Dać dziecku książkę, to dziecko całą zje naraz.)
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi."

Studentka
Stary 2010-04-07, 20:30   #2166
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez star15 Pokaż wiadomość

Małpo, ja składam na etnologię. Ci dam kustosza!

ja tylko pytam

ja wypije :chleje pół litra do dna:
blue_apple jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 20:31   #2167
kamcia199
Raczkowanie

GG do kamcia199

Cytat:
Napisane przez mirinda3 Pokaż wiadomość
Tak samo mam i tak samo myśle;P totalny bezsens
Dlatego wkrótce, zaczne opuszczać, bo naprawdę będąc w domu mogłabym duuużo więcej zrobić. A szczególnie jak już bedę miała oceny pewniaki to będę w kratke chodzić Bo jeszcze z kilku przedmiotów mi nie wychodzą i coś musze pokombinować

Wybiera się ktoś na Uniwerek Rzeszowski na matmę???
Ja chyba teraz nie pójdę w pt na lekcje-może się wybiorę na zakupy:P
Wytrzymam przyszły tydzień a potem to już chyba sobie całkiem podaruje i wpadnę tylko na zakończenie klas III:P
Nauka do matury przecież ważniejsza niż jakaś frekwencja Tylko, żeby moi rodzice to podchwycili

hula-hop
łyżwy
kamcia199 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-07, 20:31   #2168
Weronika112
Zadomowienie

[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;18423060] ucz się !!

pooglądaj sobie a widziałaś tę dziewczynę co się śmieje jak foczka ?
[/QUOTE]

Ej, ale od jutro z tą matmą, ok ?
Ja nie wiem jak foczka się śmieje. ;(

Uff, już myślałam, że przegapiłam.
Obejrzę sobie, przeniosłam nawet mały telewizor z kuchni do mojego pokoju, to do biologii będę mniejszym kątem oka lukać.

Cytat:
Napisane przez BeaS Pokaż wiadomość
Idę do książek.
Mama mi nie chce usprawiedliwić dzisiejszego dnia. Nie dociera do niej, że ja w tym momencie więcej zrobię w domu niż w szkole. W szkole tylko na chemię mogę chodzić, bo tylko tam mogę jeszcze skorzystać.
Jejku, moja to wręcz mnie zachęca, żebym w domu siedziała. No ale jutro idę, 2 matmy są i 3 polskie.

Cytat:
Napisane przez Claaire Pokaż wiadomość
Ok, ale z daleka, bo mnie ugryzie ..
własny żółw mnie nie kocha .
To wstrętny opancerzony zwierz.

Cytat:
Napisane przez czijo Pokaż wiadomość
Weronika, będzie dobrze! mówię Ci. Zwłaszcza że podstawa ma być łatwa

Tak, wiem, jestem córą marnotrawną.
Ale tak sobie myślę, że jeśli nie wyprowadzę się z domu teraz, to nie zrobię tego przed 30stką... poza tym potrzebuję zacząć wszystko od nowa.
No i na UE w Krakowie są finanse i rachunkowość, a we Wrocławiu - Bachelor Studies in Finance bezpłatnie!
Ale spoko. I tak mi się nie uda
Dziękiii
W sumie masz rację. Też nie chciałabym zostawać w domu.

Tobie się nie uda?
. Byłam na twoim journalu i uważam, że naprawdę masz bardzo dobry poziom języka, a jeśli masz zdolności matematyczne, to na pewno sobie poradzisz.

Cytat:
Jaa, prawie jak przede mną

Cytat:

ja to sie zastanawiam co z Basia
Też o niej myślę.

Cytat:
Justyna, apropo Twojego marudzenia co do wagi - powinnas obejrzec nowy program Gok Vana na tvn style
Widziałam to. W życiu, w życiu bym nie przypuszczała, że on był taki gruby !

Cytat:
Czy wy też macie teraz takie dziwne te lekcje? Dzisiaj miałam 4 lekcje i właściwie nic nie robiliśmy. Tak samo się zapowiada cały następny tydzień. Czy to jest normalne? Bo w sumie wolałabym się uczyć w domu niż marnować tam swój cenny czas przed matura :P Prezentacja się też sama nie zrobi
No, dokładnie to samo.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 20:33   #2169
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mirinda3 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość

wczoraj było w rozmowach w toku o osobach z nadwagą, które akceptują ją oczywiście. I była taka kobieta 170 kg i opowiada jak ona podnosi fałdy a mąż jej tam myje pod nimi, żeby odleżyn nie było. []. Reasumując Justyna chyba aż tak źle nie jest??
aa słyszałam

Cytat:
A, słuchajcie, zrobiłam już 58str. ćwiczeń z tej książki omegi.

(Dać dziecku książkę, to dziecko całą zje naraz.)

brawo

tak samo, jak ja z chemii sobie to kupiłam
ale widzisz, to dobrze, rób rób.

a w ycd jest facet, który uczył mnie latino. nie będę mówiła tu który, powiem tylko, że najstarszy
oczywiście, żeby nie było uczy w szkole Eguroli, wcale się nie znają, skąd
Stary 2010-04-07, 20:36   #2170
star15
Zakorzenienie

Cytat:
ja tylko pytam

ja wypije :chleje pół litra do dna:

Jako osoba wykształcona po ukończeniu liceum ogólnokształcącego powinnaś taką wiedzę POSIĄŚĆ.

Ej, ja pytałam, kto wypije ZE MNĄ,a nie kto wypije ZA MNIE!

---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:33 ----------

Cytat:

brawo

tak samo, jak ja z chemii sobie to kupiłam
ale widzisz, to dobrze, rób rób.

a w ycd jest facet, który uczył mnie latino. nie będę mówiła tu który, powiem tylko, że najstarszy
oczywiście, żeby nie było uczy w szkole Eguroli, wcale się nie znają, skąd

Ja nie oglądam ycd. Jak zwykle na czasie.

Studentka
Stary 2010-04-07, 20:39   #2171
2Lilus0
BAN stały

Cytat:
W Katowicach jest-z tego co się dowiedzialam ok. 120/200. Także patrząc na moje próbne matury to brakuje mi tak z 10pkt
Matme zdałam równiutko na 50%

mam to samo,i chyba nie bede chodzic od nast tygodnia. jutro bym mogla juz zaczac ale mam fakultet z biologii. a lekcje sa tylko zeby przecywiec,chociaz u nas jeszcze kartklowki i sprawdziany zapowiadajia i maja je robic

zabralam sie do tych testow i zalamalam sie po pierwszych 5 pytaniach-masakra. nei ma to jak nauka przez rozwiazywanie niz czyste pamieciowki..
2Lilus0 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-07, 20:40   #2172
czijo
Zadomowienie

Cytat:
Jejku, moja to wręcz mnie zachęca, żebym w domu siedziała. No ale jutro idę, 2 matmy są i 3 polskie.

Dziękiii

Tobie się nie uda?
. Byłam na twoim journalu i uważam, że naprawdę masz bardzo dobry poziom języka, a jeśli masz zdolności matematyczne, to na pewno sobie poradzisz.
Eh zazdroszczę chociaż ja w sumie chodzę teraz żeby się nacieszyć tym tak wychwalanym przez dorosłych szkolnym życiem

Nie ma za co pewnie już podawałam, ale polecam Ci: www.matematyka.pisz.pl

Ojej, dziękuję! naprawdę tam byłaś? Kurczę, ja w sumie to piszę tak dla siebie, nie sądziłam że ktoś czyta... muszę zacząć dbać o jakąś kulturę wypowiedzi w takim razie

----

Oglądam na jedynce wywiad z żoną doktora Mirosława G. Opowiada, jakim był tyranem itd. Z jednej strony współczuję, z drugiej mam mieszane uczucia co do tego, że poleciała z tym do telewizji

Edytowane przez czijo
Czas edycji: 2010-04-07 o 20:42 Powód: literówka
czijo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 20:43   #2173
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Jako osoba wykształcona po ukończeniu liceum ogólnokształcącego powinnaś taką wiedzę POSIĄŚĆ.

Ej, ja pytałam, kto wypije ZE MNĄ,a nie kto wypije ZA MNIE!
to mnie uświadom

ahahaha, sorry, no tak - wychlałam wszystko sama
Stary 2010-04-07, 20:47   #2174
star15
Zakorzenienie

Cytat:
to mnie uświadom

ahahaha, sorry, no tak - wychlałam wszystko sama

Uświadamiam Cię, że będę dziennikarkom.

No, to do monopolowego sio po drugą, migiem

Studentka
Stary 2010-04-07, 20:53   #2175
Weronika112
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 2Lilus0 Pokaż wiadomość
mam to samo,i chyba nie bede chodzic od nast tygodnia. jutro bym mogla juz zaczac ale mam fakultet z biologii. a lekcje sa tylko zeby przecywiec,chociaz u nas jeszcze kartklowki i sprawdziany zapowiadajia i maja je robic

zabralam sie do tych testow i zalamalam sie po pierwszych 5 pytaniach-masakra. nei ma to jak nauka przez rozwiazywanie niz czyste pamieciowki..
Jejku, jeszcze ?

Nie załamuj się i nie zrażaj. Na początku zawsze jest najgorzej.

Cytat:
Eh zazdroszczę chociaż ja w sumie chodzę teraz żeby się nacieszyć tym tak wychwalanym przez dorosłych szkolnym życiem

Nie ma za co pewnie już podawałam, ale polecam Ci: www.matematyka.pisz.pl

Ojej, dziękuję! naprawdę tam byłaś? Kurczę, ja w sumie to piszę tak dla siebie, nie sądziłam że ktoś czyta... muszę zacząć dbać o jakąś kulturę wypowiedzi w takim razie

----

Oglądam na jedynce wywiad z żoną doktora Mirosława G. Opowiada, jakim był tyranem itd. Z jednej strony współczuję, z drugiej mam mieszane uczucia co do tego, że poleciała z tym do telewizji
Jakby to szkolne życie u mnie było fajne, to może też bym pochodziła. Nie znoszę mojej klasy, jak mówiłam kiedyś - 28 dziewczyn, które wzajemnie się obgadują, kłótnie też na porządku dziennym. No a o nauczycielach nawet nie będę wspominać.
Jasne, podatki nie są przyjemnym etapem życia.

Korzystałam z niej we wrześniu, jak jeszcze miałam zapał.

Byłam, na laście wylukałam.
Ejże, przecież kultura jest zachowana !

Też zawsze zastanawiałam się czemu ludzie tak chętnie sprzedają swoją prywatność ? Czy ta kasa, którą za to otrzymują jest aż tak duża ?
Zarzut zabójstwa zamierzonego jest w tej sprawie najgorszy.

I'd like to talk
But you know i hate
All ordinary words
Weronika112 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 21:06   #2176
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Uświadamiam Cię, że będę dziennikarkom.

No, to do monopolowego sio po drugą, migiem
OooOoOOO

już lecem

Stary 2010-04-07, 21:09   #2177
star15
Zakorzenienie

Cytat:
OooOoOOO

już lecem

Dasz radę po tym 0,5 litra dojść do sklepu czy iść z Tobą?

Studentka
Stary 2010-04-07, 21:10   #2178
czijo
Zadomowienie

Cytat:
Jakby to szkolne życie u mnie było fajne, to może też bym pochodziła. Nie znoszę mojej klasy, jak mówiłam kiedyś - 28 dziewczyn, które wzajemnie się obgadują, kłótnie też na porządku dziennym. No a o nauczycielach nawet nie będę wspominać.
Jasne, podatki nie są przyjemnym etapem życia.

Korzystałam z niej we wrześniu, jak jeszcze miałam zapał.

Byłam, na laście wylukałam.
Ejże, przecież kultura jest zachowana !

Też zawsze zastanawiałam się czemu ludzie tak chętnie sprzedają swoją prywatność ? Czy ta kasa, którą za to otrzymują jest aż tak duża ?
Zarzut zabójstwa zamierzonego jest w tej sprawie najgorszy.
Też mam żeńską klasę. Ale już mnie zupełnie nie rusza ta cała drama, bo nie czuję z nimi żadnej więzi emocjonalnej. Chodzę do szkoły dla chłopaków z sąsiedniej klasy

Ja też jakoś tak przestałam, tam w sumie dla rozszerzonego poziomu nie ma wiele rzeczy.

Nie żartuj większość notek jest w wysoce ambitnym stylu "I promised myself to write, but whatever, I don't feel like it, fuck off"

Pod koniec jakieś psycholożki stwierdziły, że dobrze zrobiła, że widać było że mówi prawdę i że na tym polega właśnie misja telewizji, żeby dotrzeć do kobiet takich jak ona i pokazać, że nie muszą cierpieć w milczeniu.
Może zbyt pochopnie ją oceniłam, bo to w sumie ma sens...
czijo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 21:14   #2179
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Dasz radę po tym 0,5 litra dojść do sklepu czy iść z Tobą?

myślę że zgon to tak z 0,3 l temu

Cytat:
Pod koniec jakieś psycholożki stwierdziły, że dobrze zrobiła, że widać było że mówi prawdę i że na tym polega właśnie misja telewizji, żeby dotrzeć do kobiet takich jak ona i pokazać, że nie muszą cierpieć w milczeniu.
Może zbyt pochopnie ją oceniłam, bo to w sumie ma sens...
tak to już musi byc zrobione, żeby się wydawało, że jednak w sumie to ma sens
taka rola tv. nie lubię na świecie tego, że tak trudno dotrzeć do prawdy

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-07, 21:20   #2180
star15
Zakorzenienie

Cytat:

myślę że zgon to tak z 0,3 l temu

Do łóżka? to nie poimprezowałaś ze mną ;>

Mhm, tak jak było z żoną Kapuścińskiego.. też sprzeczne informacje podawała. Najpierw, że ona tak strasznie ufała temu Domosławskiemu, że ułatwiała mu dostęp do różnych źródeł, a potem, jak stwierdzono, żr to po części jej wina, to że ona nie ma z tym nic wspólnego. I jaka prawda?

Studentka
Stary 2010-04-07, 21:22   #2181
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:

Do łóżka? to nie poimprezowałaś ze mną ;>

Mhm, tak jak było z żoną Kapuścińskiego.. też sprzeczne informacje podawała. Najpierw, że ona tak strasznie ufała temu Domosławskiemu, że ułatwiała mu dostęp do różnych źródeł, a potem, jak stwierdzono, żr to po części jej wina, to że ona nie ma z tym nic wspólnego. I jaka prawda?
idzieeemyyy poooo wiiinooo!

no, dokładnie
Stary 2010-04-07, 21:27   #2182
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
ja to sie zastanawiam co z Basia
A była dzisiaj na wizażu...
Cytat:
Aż wpisałam w google, nawet go kojarzę z wyglądu, coś kiedyś oglądałam. Ale właśnie gruby-niegruby.Mój tata jeszcze rok temu ważył 120 przy 1,85 i poza brzuchem nigdzie tej wagi nie było widać. Tzn ogólnie jest tak zbudowany i umięśniony (ramiona, nogi) i oczywiście musiałam to wszystko mieć po nim...
Cytat:
Aj, to nawet nie o to chodzi. Dostać się dostanę... problem polega na tym, że ta samodzielność to byłaby supersamodzielność. Znaczy, moja mama mówi, że ona w Krakowie wytrzymuje tylko po to, żebym mogła w nim studiować i że nie stać jej na moje fanaberie. Także jeśli chcę się wyprowadzić - jestem zdana tylko i wyłącznie na siebie. Planowałam wyjechać do pracy za granicę na całe wakacje, na jakieś truskawki czy coś... wróciłabym z oparzeniami trzeciego stopnia (mam bardzo jasną karnację) ale też z kilkunastoma tysiącami w kieszeni. Spokojnie utrzymałabym się za to przez rok. A potem w wakacje znowu wyjazd. Tylko boję się, że nikt nie będzie mnie chciał, albo że będzie be, albo że trafię do burdelu
Albo po prostu stchórzę i będę mieszkać z mamą do końca życia jak jakiś 40-letni prawiczek
.
Jeśli Ci na tym zależy, musisz zrobić wszystko ale nie rozumiem trochę, co znaczy, że mama "wytrzymuje" tu tylko dla Twojego UJ?
Cytat:
Dobra, weź się nie podlizuj buziaczkami mi tutaj, tylko weszłaś i pomyślałaś: aaale grubas, cały ekran mi zajął tak, że paska narzędzi nie widziałam.
Nie no taką mam budowę, było tyle, nie ma i nie ma co do tego wracać. Jedni przy wadze 65 i wzroście 170cm wyglądają jak pingwiny po kuracji żywieniowej u mojej babci, a inni jak wygłodzone szczeniaki ze schroniska. Nie poradzisz. A najśmiesniejsze, że wtedy miałam mniejsze kompleksy niż teraz, jak jestem o te 6 czy 7kg szczuplejsza.

Rozumem Cię, bo mam to samo. Ja już ważyłam 62 kg, to spodnie miałam lekko luźne, teraz te 63-4 się trzyma, to już to odczuwam po nich i co z tego, że jestem szczupła, jak czuję się grubo.

Zawsze i wszędzie
Cytat:
Napisane przez effciaa16 Pokaż wiadomość
Nie, bo ja fałd nie mam
Cytat:
Ja przeczytałam ze dwa lata temu wywiad z nim samym w Dużym Formacie i już zawsze będę przez ten pryzmat na niego patrzeć. A o takiej babie, co poleciała do telewizji ze swoimi bądź, co bądź, prywatnymi sprawami, to lepiej nie powiem, co myślę

parodia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 21:27   #2183
2Lilus0
BAN stały

Cytat:

no, dokładnie
tez bym sie napuila z wami. ale wina nie lubie wiec przyjde z wlasnym prowiantem
2Lilus0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-07, 21:28   #2184
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
A ja w ogóle nie lubię telewizji, tych wścibskich dziennikarzy, że wszystko rozdmuchują, wchodzą z buciorami ludziom w prywatne życie i nierzetelnie przedstawiają informacje.

Stary 2010-04-07, 21:32   #2185
Karmenka
Zakorzenienie

Cytat:
iiidziiiieeeeeemyyyyyy

fajne to jest klik z boku do posłuchania jakbyco.

w ogóle ten chłopak fajne remiksy robi.
Stary 2010-04-07, 21:37   #2186
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
A była dzisiaj na wizażu...

Aż wpisałam w google, nawet go kojarzę z wyglądu, coś kiedyś oglądałam. Ale właśnie gruby-niegruby.Mój tata jeszcze rok temu ważył 120 przy 1,85 i poza brzuchem nigdzie tej wagi nie było widać. Tzn ogólnie jest tak zbudowany i umięśniony (ramiona, nogi) i oczywiście musiałam to wszystko mieć po nim...

Rozumem Cię, bo mam to samo. Ja już ważyłam 62 kg, to spodnie miałam lekko luźne, teraz te 63-4 się trzyma, to już to odczuwam po nich i co z tego, że jestem szczupła, jak czuję się grubo.
oj.

ale on przy tych 130, był NA PRAWDĘ gruby, byl wtedy nastolatkiem.
i własnie mówił, że nawet teraz, gfy jest taki chudy i tak w środku czuje się grubasem. że już zawsze nim będzie.

coś chyba w tym jest... że takie wspomnienia z dzieciństwa pozostają na zawsze.

Cytat:
A ja w ogóle nie lubię telewizji, tych wścibskich dziennikarzy, że wszystko rozdmuchują, wchodzą z buciorami ludziom w prywatne życie i nierzetelnie przedstawiają informacje.
własnie, dobrze mówi. polać jej
Stary 2010-04-07, 21:37   #2187
star15
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładnie. błędny obraz samych siebie.

Marta, idzieeeemy, do salonu do barku.

Ktoś jeszcze chce się przyłączyć? Żbiko-impreza

Studentka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-07, 21:40   #2188
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Karmenka Pokaż wiadomość
fajne to jest klik z boku do posłuchania jakbyco.

w ogóle ten chłopak fajne remiksy robi.
wow

---------- Dopisano o 22:40 ---------- Poprzedni post napisano o 22:39 ----------

Cytat:

Marta, idzieeeemy, do salonu do barku.

a masz barek w salonie ?

lubię barki moich koleżanek
Stary 2010-04-07, 21:42   #2189
parodia
Zakorzenienie

Cytat:
oj.

ale on przy tych 130, był NA PRAWDĘ gruby, byl wtedy nastolatkiem.
i własnie mówił, że nawet teraz, gfy jest taki chudy i tak w środku czuje się grubasem. że już zawsze nim będzie.

coś chyba w tym jest... że takie wspomnienia z dzieciństwa pozostają na zawsze.

własnie, dobrze mówi. polać jej
Pewnie takim amerykańskim nastolatkiem bo są też tacy, dokładnie jak Martyna napisała...

Ale nie, ja się właśnie czuję szczupła i piękna (), na szczęście nie mam jakiejś traumy. Tylko mówię, tak naprawdę nie było jakoś bardzo grubo, maksymalnie i tak nosiłam 40, dół czasem 42, u mnie tylko te cyferki na wadze wyglądały przerażająco.
Więc go akurat kompletnie nie rozumiem

Cytat:
Dokładnie. błędny obraz samych siebie.

Ale ja wiem, że jak już schudnę dwa kilo, to będzie ok na szczęście nie mam tego, że chcę chudnąć ciągle i ciągle. Chciałabym ważyć <60, ale to plan długoterminowy. Na razie chcę osiągnąć wagę z jesieni, właśnie 62

Nie musisz pytać

Stary 2010-04-07, 21:47   #2190
blue_apple
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie takim amerykańskim nastolatkiem bo są też tacy, dokładnie jak Martyna napisała...

Ale nie, ja się właśnie czuję szczupła i piękna (), na szczęście nie mam jakiejś traumy. Tylko mówię, tak naprawdę nie było jakoś bardzo grubo, maksymalnie i tak nosiłam 40, dół czasem 42, u mnie tylko te cyferki na wadze wyglądały przerażająco.
Więc go akurat kompletnie nie rozumiem

Ale ja wiem, że jak już schudnę dwa kilo, to będzie ok na szczęście nie mam tego, że chcę chudnąć ciągle i ciągle. Chciałabym ważyć <60, ale to plan długoterminowy. Na razie chcę osiągnąć wagę z jesieni, właśnie 62
w jakim sensie amerykańskim?

może dlatego, że on był przerażający, że on był tępiony, wyzywany itd.
więc trochę inna sytuacja.

sama sobie zaprzeczasz
wiesz, że jak schudniesz 2 kg to będzie ok, ale mogłabyś mniej, ale potem też jeszcze ze dwa sklepie Cię jak wpadniesz w jakieś błędne koło. zobaczysz.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości