|
Notka |
|
Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Starsi mężczyźni i młodsze kobiety - 10 lat i więcej? :) cz.2
Avilo i ja i ja chcę do Włoch
![]() ![]() ![]() ![]() Na 11 mam rozmowę...jakoś tak troszkę się stresuję ![]() No nic...idę jeszcze poczytać jakieś ustawy i trzeba się zacząć szykować... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#422 |
Wtajemniczenie
|
Morenico, do futerału po kontrabasie
![]() Nie martw się i nie stresuj, dostaniesz tę robotę ;*
Koniec mówienia "postaram się","spróbuję", "zobaczę". Od dzisiaj coś ZROBIĘ! Będę Żoną! ![]() http://www.suwaczek.pl/cache/092fbdd439.png No dobra,wciąz palę, ale dużo mniej. http://www.suwaczek.pl/cache/df81f45d30.png |
![]() ![]() |
![]() |
#423 |
Wtajemniczenie
|
Morenica- wyluzuj się i powal ich na kolana. Trzymam kciuki.
Behind- liczę na zdjęcie Aivilo ![]() ![]() Aivilo -udanego wyjazdu. ![]() Nataluska- na pewno wyglądasz cudownie, nie wierzę w te dodatkowe kilogramy. Eh rozumiem całą tą sytuację M. i to że Julka chce się widywać z matką, ale ja chyba tego nie zniosę..... sprzeczamy się ciągle o to.Wiem, że mam ten swój upierdliwy charakterek, ale jednak to wszystko nie tak powinno wyglądać.....
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() foremko- wysłałam ![]() Agnjeska - początki zawsze są trudne ![]() ![]() morenica - powodzenia ![]() ![]() Cytat:
![]() Uciekam na uczelnię, a potem kierunek dom ![]() ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-04-08 o 09:07 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#425 |
Zadomowienie
|
Behind, K na pewno cos skrobnie
![]() ![]() go2me, witam ![]() No dobra, nie przytylam 10 kg ![]() ![]() ![]() Co do bylego, macie racje... nie moge robic niczego wbrew mnie. Jednak przyszly wspomnienia i tak jakos zal... Aivilo, to ja tez chce do Wloch! PS. Sa futeraly na fortepiany? ![]() Besio, a Ty mu mowisz,ze Ty zle sie czujesz w tej sytuacji? Agnjeska, 6 jazda dopiero i Ty sie tak zalamujesz?! Kochana, jeszcze 24 ![]() ![]()
#426 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Teraz powoli 'zasiedlamy' mieszkanie TŻ ![]() ![]() Cytat:
![]() Wiecie, że jeszcze nigdy nie wytrzymałam z nikim (i, nie ukrywajmy vice versa) roku? mój 'rekord' to, hmm... coś ok 11 miesięcy ![]() A z TŻ jestem tak szczęśliwa, że nie zastanawiałam się nawet, jak długo już jestesmy razem, a tu się okazało, że niedługo mamy rocznicę - w maju ![]() ![]() Cytat:
![]() Ooo, też chcę zobaczyć, jak wyglądasz w wersji blond (behind, doślesz? ![]() Cytat:
![]() ![]() Zawsze twierdziłam, że nie będe miała dziecka przed trzydziestką, ale wiecie, jak miałam 21 lat hormony tak mi walnęły do głowy, że chodziłam jak oczadziała i jedyne o czym myślałam, to dziecko ![]() ![]() Cała sytuacja jest o tyle porąbana, że świadomie zdecydowałam się na bycie samotną matką, ojciec jest nieznany. Do dzisiaj siebie nie rozumiem, ale chociaż nie było łatwo, ani przez chwilę nie żałowałam podjętych decyzji. A Synka mam boskiego ![]() ![]() Cieszę się, że spotkałaś w pracy koleżankę - zawsze to przyjemniej, jak już kogos znasz ![]() ![]() ![]()
![]() |
#427 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Powiedz mu o tym i poproś o wyjaśnienie. Niezależnie od wieku, facet nie powinien się tak zachowywać ![]() Cytat:
![]() A scena faktycznie jak z romansidła ![]() Tak, da się mieć dziecko i nie lubić dzieci - nie lubisz dzieci, oprócz swojego ![]() ![]() A Wrocław, to cudowne miasto, na pewno będziecie zadowoleni ze spędzonego tam weekendu ![]() W razie w, mogę polecic kilka miejsc ![]() A! dostałam dzisiaj sweterek (plus jeszcze sukienki, bijou i piękny bukiet moich ukochanych tulipanów) - idealny ![]() Heh! no i stuknęło mi 27 lat ![]() ![]() Cytat:
Witaj ![]() ![]() Moja Mama nie akceptuje TŻ (jeżeli przebijesz się przez te setki postów, które tu naprodukowałyśmy, poznasz nasze historie) i nie zanosi się na to, żeby sytuacja miała się zmienić. Nie jest łatwo, a rozwiązaniem, jakie na razie stosujemy, jest unikanie kontaktu ![]() Cytat:
Nie martw się jazdami - ja średnio co którąś jazdę miałam totalną amnezję ![]() ---------- Dopisano o 11:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:15 ---------- morenica od szesnastu minut trzymam kciuki za Twoją rozmowę kwalifikacjną ![]() ![]() A gdzie zniknęła sugar? ![]() Uciekam -> boska pogoda ![]() ![]() Lecę, buziaki Kochane, miłego dnia ![]()
![]() |
#428 |
Raczkowanie
|
Czesc dziewczyny
![]() Jestem kolejna chetna do podlaczenia sie do tego watku- mi rowniez bliskiego poniewaz od 5 lat jestem w zwiazku z 9 lat starszym od siebie facetem..a kilka miesiecy temu zwiazek nasz przypieczetowalismy malzenstwem ![]() Od razu sie przyznaje ze wszystkich komentarzy nie przeczytalam bo i tak bym sie zakrecila ![]() Moja historia ze starszymi od siebie facetami zaczela sie gdy mialam 17 lat - starsznie sie zakochalam w mezczyznie starszym, od siebie o 10 lat.... - wydawal mi sie taki ekstra, dojrzaly , madry, zaradny no ale gdzies tam w srodku zdawlam sobie sprawe ze moi rodzice mogliby go nie zaakceptowac ze wzgledu na roznice wieku wiec poprostu sie znalismy, czasem spotykalismy i wiecie co ? za kazdym razem gdy sie widzielismy nie wiedzialam kompletnie o czym z nim rozmawiac- oczywiscie zrzucalam to na roznice wieku, ze niby w koncu co ja wiem on wie wiecej itp no ale twardo trwalam w przekonaniu , ze jeszcze sie z nim dogadam i dorosne..i lata mijaly (ja dojrzalam, wiecej madrosci mi przybylo) a moje zauroczeni nim nie ![]() i nagle ktoregos pieknego dnia poznalam mojego TZ i czar dawnej milosc prysl , okazalo sie ze roznica wieku nie ma nic do powiedzenia- miliony wspolnych tematow, podejscie do zycia i rozumienie sie bez slow bylo od samego poczatku, nie mialam nawet oporow zeby dla mojego TZ opuscic kraj, rodzine ... pare miesiecy temu spotkalam moja eks wielka milosc.... i.... dalej nie potrafilam z nim rozmawiac ![]() Reasumujac po latach obserwacji jestem za obaleniem teorii ze spora roznica wieku nie jest wskazana- wszystko to kwestia zlapania wspolnego jezyka a czy facet mlodszy czy starszy to nie ma znaczenia i nigdy nie sluchalam rad kolezanek "on jest za stary" itp...bardzo czesto takie panny nas podziwiaja za to, ze musimy byc naprawde wyjatkowe skoro starszy mezczyzna zwrocil na nas uwage ![]() Ogolnie to wszystkim paniom- pannom zycze tylko udanych zwiazkow ze starszymi facetami, przychylnosci bliskich nam osob i zrozumienia ![]() ![]()
#429 |
Raczkowanie
|
Taaak
![]() ![]() Z byłym... nie ma sensu wchodzić dwa razy do tej samej rzeki, tak uważam... Skoro kiedyś coś było nie tak, to teraz nie ma co liczyć że nagle się wszystko zmieniło. Powodzenia ![]() Behind mogę foto Aivilo? ![]() Za Ciebie też trzymam cały czas kciuki, Ciebie i K ![]()
![]() |
#430 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() u mnie jest tak że na początku moi rodzice bardzo polubili TŻta i wzajemnie, niestety ostatnio zdarzyło się że płakałam przez mojego TŻta, jakaś głupia kłótnia, zdarza się (już jest ok), no i rodzice to zobaczyli...no i poszły wszystkie oskarżenia, że mam go rzucić, ze mnie tylko krzywdzi (zwykła kłótnia, chociaż z jego winy), strasznie wrogo się do niego nastawili, i powiedzieli że mają nadzieję że go wreszcie rzucę... ![]() Cytat:
![]() ![]() ale i tak jestem zaskoczona..wszyscy znajomi nas zaakceptowali, zawsze tyle się mówi o różnicy wieku w związkach...jestem naprawdę miło zaskoczona że nikt z mojego otoczenia nie robi żadnych głupich komentarzy itp ![]()
![]() |
#431 |
Rozeznanie
|
Hej Dziewczyny
![]() Nie odzywałam się, bo kłócę się z moim cały czas i nie wiem czy to długo pociągnie, mieliśmy się spotkać w tą sobotę, a ten mi wyjeżdża z tekstem, że mu nie zdąży wyrobić paszportu (faktycznie Norge jest spoza UE, więc czymś muszą się legitymować ![]() Natalusko - tak, spędzaliśmy święta osobno, ale byliśmy w telefonicznym kontakcie.
#432 |
Wtajemniczenie
|
Elskede- to tak jak ja z moim tż ciągle się kłócimy.....eh mam nadzieję, że ułoży to się u Ciebie.
A ja dziewczyny chyba dojrzewam do rozstania, po dzisiejszej awanturze po prostu już tak dalej nie umiem.....jak dla mnie to on jeździ do byłej bardziej dla siebie niż dla córki, mam wrażenie, że mu nadal na niej zależy bardziej niż powinno, więc chyba jednak to nie uniknione...........
Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak ty i niebieskie oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu chciałabyś spędzić resztę życia...
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Najgorsze jest to, że wg Niego nic się nie stało, że przecież jak nie teraz to później, a mnie aż trzepie, to ja czekam na Niego jak na zbawienie, a On sobie na lajcie do tego podchodzi. Drażni mnie takie głupie podejście. Nie wiem czy będę potrafiła długo takie coś znosić.
![]() |
#434 |
Zadomowienie
|
Mag, Kochanie wszystkiego najlepszego
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Besio, ale jestes pewna? ![]() elskede, wcale sie nie dziwie,ze jestes zla.. skoro sie umawialiscie, to powinien o takich technicznych sprawach myslec wczesniej. go2me, ale przeciez jedna klotnia nie przesądza o wszystkim...
#435 |
Wtajemniczenie
|
Maga- wszystkiego najlepszego
![]() Eh nie jestem pewna...takich rzeczy nigdy się nie jest, ale mam dosyć tej chorej sytuacji,po prostu czuję że potem będzie tylko gorzej.
|
![]() ![]() |
![]() |
#436 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mag_a - spełnienia urodzinowych marzeń! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() havana82 - gratuluję i dużo milości życzę ![]() Suger, Morire, gdzie się podziewacie? ![]() go2me - o proszę, to szybko sobie wpadliście w oko ![]()
![]() |
#437 |
Zadomowienie
|
Besio,a napominalas mu o tym,ze zle Ci jest w takim stanie rzeczy? On jest tego swiadomy?
Morire pewnie haruje w pracy ![]() ![]()
gdy rozczarowują nas Ci, których jesteśmy najbardziej pewni... Edytowane przez nataluska175 Czas edycji: 2010-04-08 o 16:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#438 |
Zadomowienie
|
go2me moich akcji z rodzicielką o TŻ nie pobijesz. Nawet najgorszemu wrogowi takiej sytuacji bym nie życzyła... Więc rozumiem Cię doskonale.
maga i nataluska ja cały czas zapominam sprzęgło wcisnąć przy hamowaniu i auto mi gaśnie, za ostro w zakręty wchodzę, za wolno jadę jak można szybko... wszystko źle... aż mi się odechciewa tych jazd. Na początku było lepiej niż teraz... A mój w końcu do lekarza się z palcem wybrał. Prawdopodobnie złamany. 3 tygodnie temu -.- Uparciuch jeden... Aaa i mag_a Najlepszego! Spełnienia marzeń i czego sobie tylko kochana zachcesz ![]()
23.11.2010 ![]() 02.02.2012 prawo jazdy ![]() http://lb1f.lilypie.com/g6flp1.png 12.02.2013 Jasmine ![]() Edytowane przez Agnjeska Czas edycji: 2010-04-08 o 16:27 |
![]() ![]() |
![]() |
#439 |
Rozeznanie
|
mag_a Złotko najlepszego , zdrówka , szczęścia , pomyślności , radości , miłości
![]() ![]() besio ah cieżko cokolwiek Tobie kochana doradzić . Będę czekała na wieści z nadzieją , że jednak przejedzie cało wasz związek przez to wszystko ![]() nataluska , behind , foremka malgoska ![]() ![]() morenica jak rozmowa ? ![]() Aivilo ah Włochy . aa zdjęcie w blond obejrzę jak mi limit zwrócą , teraz nie wejdze mi ![]() ![]() ii witam nowe dziewczyny ![]() aaa ja ostatnio wracam do domu i od razu kładę się spać , cięzko mi się przestawić na normalny tryb życia ![]() z misiowatym dobrze wszystko ,chociaż wczoraj prawie zakończyłam naszą znajomość . Za każdym razem mówię , że rozmowa w związku na pierwszym miejscu , ja jemu mówię , że coś tam mnie denerwuje w nim i smuci , a ten gnojek "Pitusia nie marudź" myślalam, że ze złości z łózka spadnę ![]() rozłączyłam się i od razu sms ,dłuuuuugi jak h . . j ![]() noo napisałam , że jest dupkiem , że mówię mu o moich odczuciach ,a on do mnie z takim tekstem , że ma znaleźć sobie nie marudzącą kobietę , że mam dość takich relacji , że potrzebuję pozytywnych emocji i uczuć w związku , a nie stresu i smutków ![]() Wystraszył się i od razu było widać wczoraj i dziś zmianę , alee cieżko mi go namówić na rozmowy ;/ on ma problem z emocjami i okazywaniem ich.... ah nie jest łatwo !aaa i napisałam ,że SEX to nie wszystko w związku (bo co do tego to jest idealnie ![]() mag_a jeszcze raz STO LAT !!!! ![]()
#440 |
Zadomowienie
|
Agnjeska, ja wiem,ze sie denerwujesz,ale codziennie slucham od M o kursatnach i wyobraz sobie,ze na 25 jezdzie ludzie zapominaja i takich rzeczach jak Ty na 6... nie przejmuj sie. Masz mnostwo czasu do wczucia sie w role niezaleznego i samodzielnego kierowcy
![]() Morire ![]() ![]() PS. Ale dobrze,ze na innym gruncie sie idealnie rozumiecie ![]()
#441 |
Raczkowanie
|
hej... on mowi ze nic takiego nie było (a ja niestety wiem to z zaufanego zrodla) potem mnie przeprasza. plącze sie w tym co mowi. ech... a ja nie wiem co myslec... powiedziałam ze narazie potrzebuje czasu. on oczywiscie mowi zebym go nie zostawiała bo mnie kocha ale ja mam watpliwosci co do naszego bycia razem. tylko teraz zamiast ja czuc sie zraniona i oszukana to czuje jak bym to ja cos zrobila i jest mi przykro ze go ranie. :/
Nie rezygnuj z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu... Czas i tak upłynie... Ból jest przemijający... Ale skutki rezygnacji pozostają na całe życie... Problemem w moim życiu i w życiu innych ludzi nie jest brak wiedzy co zrobić... Ale brak robienia tego...
|
![]() ![]() |
![]() |
#442 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#443 |
Raczkowanie
|
on ma 40.
Nie rezygnuj z celu tylko dlatego że osiągnięcie go wymaga czasu... Czas i tak upłynie... Ból jest przemijający... Ale skutki rezygnacji pozostają na całe życie... Problemem w moim życiu i w życiu innych ludzi nie jest brak wiedzy co zrobić... Ale brak robienia tego...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#444 |
Konto usunięte
|
Hmmm... to ja wam opowiem moją historię... Najkrócej jak się da
![]() A dalej? Było jak w bajce. Zaprosił na kawę. Do siebie <a ja głupia poszłam>. Zjedliśmy truskawki z cukrem. Pojechaliśmy nad jezioro, potem do kina a potem się namiętnie całowaliśmy w jego aucie ![]() Nigdy nie pomyślałabym, że jest... 17 lat starszy. ![]() Nie przeszkadzało mi to też, ale... pokłóciliśmy się któregoś razu (z mojej głupoty), no a że oboje jesteśmy uparci, to ja wyszłam a on za mną nie pobiegł. I finito. Pisałam maile do niego co jakiś czas. Że tęsknię, że kocham. Zostawiałam pod drzwiami odręczne listy. Czasem dzwoniłam. Bez skutku. W lipcu tamtego roku znów coś wygrałam, przez telefon spytałam czy się spotkamy. Powiedział "powiedz mi... po co...?" i że kogoś ma. W tym roku razem z organizacją studencką robimy akcję na uczelni. Ogólnopolską. Poprosiłam go o pomoc, żeby radio objęło nad nami patronat. Załatwił wszystko błyskawicznie, za co jestem mu ogromnie wdzięczna ![]() Nie poznałam go. Przedstawia się, a mnie wcina w fotel. Żartuje ze mną, pyta o akcję. Pyta co robię i czy jestem zajęta. Na moje potwierdzenie, pyta czy wciąż mieszkam gdzie mieszkałam. I że możemy się kiedyś SPOTKAĆ NA KAWĘ I POGADAĆ, CZY COŚ... ![]() Wczoraj mu napisałam smsa. Nie powstrzymałam się ![]() ![]() Wiecie co Wam powiem?? Jego wspominam najmilej z moich przygód z facetami... Bo był FACETEM z krwi i kości i wiedział jaki być mimo wszystko. Zdecydowany, odpowiedzialny, stanowczy ale opiekuńczy. Może to ten wiek, a może jego charakter. Wiem, że mi imponował, imponuje a czy będzie dalej po tym spotkaniu <o ile do niego dojdzie> ? Czas pokaże.... Mam nadzieję że Was nie zanudziłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#445 |
Zadomowienie
|
Ladna historia, naprawde
![]() Hmm.. moze po prostu chce sie spotkac i porozmawiac. W lipcu tamtego roku kogos mial, moze juz jest sam. Jesli Cie do niego ciagnie, widzisz jakies perspektywy na wspolny zwiazek, to sie z nim umow. Jesli masz kogos innego, przeszlo Ci z nim calkiem,to odpusc... ![]()
#446 |
Konto usunięte
|
Niestety nie przeszło... Zaczarował mnie chyba
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#447 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() co prawda on 'nie widzi nas razem',ale kawa to nic zobowiązującego ![]() A historia jak z bajki! ![]() zmxncbv - 40latek a zachowanie jak u nastolatka.. ![]() morenica - jak tam po rozmowie? ![]() Morire - różni są ludzie..niektórzy mniej wylewni ![]() ![]() ![]() Aivilo - spakowana? ![]() Agnjeska - ja tam wierzę w to Twoje prawko ![]() ![]() Aaaa i chciałam oficjalnie już oznajmić,że opuszczam Was 22-29kwietnia...jeja ile będzie nadrabiania ![]() ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-04-08 o 20:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#448 |
Konto usunięte
|
behindblueeyes... Mój też jest M.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#449 |
Zadomowienie
|
Behind, gdzie jedziesz?! Dlaczego?!
![]() Ja Ci na M nie pozwalam patrzec, wspominac, wzdychac na mysl o Nim, umawiac sie na kawe, myslec, rozpamietywac etc! Jest teraz K, ktory jest baaardzo interesujacy ![]()
#450 | ||
Zakorzenienie
|
Może to ten sam,w końcu M. też kiedyś w radiu pracował, hihi
![]() Serpentine, co u Ciebie? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
uwielbiam na niego patrzeć wspominać tym bardziej wzdycham i to baaardzo kiedy o nim pomyślę ![]() umówić się nie umowię, chociaż chętnie bym się spotkała ![]() myślę rozpamiętuję aaaaaaaaaaa i jestem głupia do tego ![]() On mnie nie chce, a ja sobie wyobrażam niewiadomo co,heh ![]() ![]() A K. jest bardzo miły, owszem ![]() ![]()
Edytowane przez behindblueeyes Czas edycji: 2010-04-08 o 21:15 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.