|
|
#212 | |
|
🦄
|
Dot.: Angel, Smashbox, Sephora, Theorema, Dior, Body Shop, Aquolina,...
Na ten pierwszy podkład bym się skusiła, szkoda że już wyszedł. Poza tym nic nie wyszukałam
![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
Kochana, ale po weekendzie dopiero.
|
|
#213 |
|
Rozeznanie
|
To ja się przypomnę - coś u mnie za Aquolinę?
|
#214 |
|
🦄
|
Królewno, a opłacałoby Ci się na TBS wymienić?
Pingwinku, wiesz- ja bym tego Chanela wzięła, ale za niego to Ci się pewnie nic nie spodoba ;( Pozostałe Dziewczyny- nic nie znalazłam.
|
#215 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Marigold19;18440577]Królewno, a opłacałoby Ci się na TBS wymienić?
A wyślesz mi karmelek do Belgii? co bym się nim mogła szybciej nacieszyć...
|
#216 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
Przekupka: 207 pkt / 100% pozyt.
|
No ja pamiętam,żeśmy coś tam pisały (zaczęło się od Polarków
,ale po tym,jak opisałam Ci opłakany stan Gucia zamilkłaś,to myślałam,że Cię przepłoszyłam ![]() Gucia wymieniłam,ale to,co w wątku,chętnie oddam ![]() Napisz tylko,za co mam szukać,to ja popatrzę |
|
|
|
#217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
|
|
|
|
#218 |
|
Zadomowienie
|
MAC, Blot w odcieniu Medium. Zużycie 40%. Everyday Minerals, Wet Sand, około 60% big'a zostało. Aquolinaa, żel pod prysznic Caramel Cream, 300 ml, nowy, nieużywany. Znajdziesz cos u mnie? |
|
|
|
#219 |
|
Zakorzenienie
|
Paleta różnokolorowych eyelinerków Smashbox. Zużycie bardzo niewielkie- niektóre kolorki w ogóle nietykane, inne zużycie do 5%. Paletka taka jak ta: http://images.google.pl/imgres?imgur...M5DhsAaC4I WtDQ
Opakowanie z wierzchu nieco sfatygowane, ale takie już do mnie dotarły. Dla chętnych zrobię fotki. The Body Shop Shimmer Cubes- zestaw własnego pomysłu- 3 odcienie szarości- srebra i jedna kosteczka złota. Ubytek każdego koloru 10%. Znudziły mi się- nie będę wyjątkowo wybredna. Baza pod cienie Urban Decay Primer Potion w rozmiarze XXL. Użyta trzykrotnie zatem ubytek znikomy. coś u mnie za którąś z tych rzeczy? |
|
|
|
#220 |
|
BAN stały
|
Aquolina, żel pod prysznic Caramel Cream, 300 ml, nowy, nieużywany. Błyszczyk do ust Bourjois Effet 3D w odcieniu Beige Elastic
cos u mnie? |
|
|
|
#221 | |||||
|
🦄
|
[QUOTE=Spiaca krolewna;18441995]
Cytat:
Cytat:
![]() Ja mam same fajne rzeczy ;p Ale tylko to, co w wątku ;( Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ban na zakupy kosmetyczne! 12.03.2023 r.- 12.06.2023 r. Edytowane przez Marigold19 Czas edycji: 2010-04-08 o 20:50 |
|||||
|
|
|
#222 |
|
Rozeznanie
|
No jak najszybciej. A karmelek do Belgii to jak TBS dostaniesz w łapki...
Chodziło mi o to że normalnie Ty bys wysyłała do Wawy, ale pytałam czy mogłabys wysłac mi to jednak do Belgii..
|
#223 |
|
Zakorzenienie
|
zainteresowało mnie:
Paleta różnokolorowych eyelinerków Smashbox. Zużycie bardzo niewielkie- niektóre kolorki w ogóle nietykane, inne zużycie do 5%. Paletka taka jak ta: http://images.google.pl/imgres?imgur...M5DhsAaC4I WtDQ Opakowanie z wierzchu nieco sfatygowane, ale takie już do mnie dotarły. Dla chętnych zrobię fotki. ---------- Dopisano o 22:10 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- nowy w pudełku kosztuje chyba 49zł (coś koło tego) ja mam tester więc tańszy.
|
#225 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Powiem tak: aktualnie szukam zapachu na lato i Theorema d'Ete mnie zainteresowała
Nie wiem,jak u Ciebie: czy zapachy tylko za zapachy oddajesz? I w jakiej jest ogólnie ona kondycji (tzn. jak długo jest otwarta? i inne takie tam szczegóły...) Bo ja bym cienie Smashboxa lekko oddała,nawet z dokładką - zależy,jak "wyceniasz" swój zapach; ja jestem niestety ciągle jeszcze zapachową ignorantką... Ten rozświetlacz zaś oddam chyba tylko za Iced Lotusa (bo jest on bosssski ogólnie i miło go używam... tylko że kolor mi się dubluje z podwójnym Diorem ... a o Lotusie marzę już od jakiegoś czasu i tylko fakt,że posiadam 7 czy osiem róży powstrzymuje mnie przed zakupem ) Mam nadzieję,że mnie rozumiesz. Mam poświąteczne problemy z jasnością wypowiedzi
Edytowane przez mhm0808 Czas edycji: 2010-04-10 o 09:51 |
|
|
|
#226 | |
|
🦄
|
Cytat:
Małgoś, rozumiem. Ja też mam jakieś swoje wishe na niektóre kosmetyki, już zaraz jeszcze pooglądam te cienie i raz jeszcze Twój wątek skoro szachownicy nie chcesz oddać ![]() Theorema powiem szczerze, że nie wiem lub nie pamiętam kiedy otwarta, ale wszystko z nią ok i przechowywana w dobrych warunkach. Nie wiem, czy znasz Theoremę- to jej lżejsza delikatniejsza wersja, ale też troszkę pierniczkowata. Jakbyś zapachy na lato szukała to jeszcze będę dokładać Tommy Girl Summer Hilfigera z balsamem na dniach ![]() Edit: "dopooglądałam" Twój wątek i jeszcze mi wpadła w oko mgiełka Sanoflore i peeling SVR. Oczywiście nie, że wszystko bym chciała tylko coś bym pokombinowała z tego, co mi się widzi jakbyś np. na Tommy'ego się skusiła ![]() NIKo, niestety nic nie wyszukałam.
Ban na zakupy kosmetyczne! 12.03.2023 r.- 12.06.2023 r. Edytowane przez Marigold19 Czas edycji: 2010-04-10 o 13:54 Powód: Dopisek do Mhm |
|
|
|
|
#227 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#228 |
|
🦄
|
Królewno, przepraszam- jakoś mi się źle patrzy na kompa dziś i ominęłam Cię. Tylko tak się zastanawiam w naszym wypadku, czy tak mała wymianka się nam opłaca, bo w Polsce to jeszcze te 6 zł spoko, a tu przesyłka będzie pewnie z 2x więcej. Raczej chyba odpuszczę tym razem, ale może uda nam się innym
|
#230 |
|
Obcy 8 pasażer Nostromo
|
Hej;ja jednak bym przy Fendi została (pojemność mi odpowiada
Bo jak widzę - Tommy to prawie setka. Jeśli jesteś skłonna oddać ten zapach za cienie to proponuję jakąś dokładkę,ale peelingu nie zostało dużo - ok 1/4 - 1/5 natomiast mgiełka, nigdy jeszcze nie otwierana - ale ma uszkodzoną etykietę w miejscu daty! (była doklejona)
|
|
|
|
#232 | |
|
🦄
|
Cytat:
Hathko, nie jestem pewna- złota nakrętka. Jakaś starsza wersja, ale nie wiem który rocznik. A to one mają różne wariacje? Myślałam, że im się tylko butelki zmieniają, bo miałam taką z 2006 roku i pachnie identycznie jak ta.
|
|
#233 | |
|
perfumove love
|
Cytat:
Miałam kiedyś taką flaszkę ze złotym korkiem, kolorową. Jej kolory przechodziły w siebie, od żółtawego po czerwony chyba? Nie pamiętam dokładnie, ale na pewno nie była ani w paski, ani różowa... Hyhyh. Tą wersją sprzed lat, którą znam - byłabym zainteresowana
|
|
|
|
|
#234 |
|
🦄
|
Tak, moja jest kolorowa. Za chwilkę będę mieć trochę więcej czasu to poszukam zdjęcia.
|
#235 |
|
Raczkowanie
|
cos za aniolka?
|
|
|
|
#237 |
|
Rozeznanie
|
okej, podaj prosze swoj adres na PW
![]()
|
#238 |
|
🦄
|
Hatko,
http://perfumela.com/images/full/Tom...mmerTester.jpg to te ![]() Nie wierzę, że pozbyłabyś się tej słodkiej szarej perełki. A co chcesz w zamian?
|
#239 |
|
in love with life
Przekupka: 14 pkt / 100% pozyt.
|
cos za Urban Decay Primer Potion?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=407927
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:42.

co bym się nim mogła szybciej nacieszyć...

Nie wiem,jak u Ciebie: czy zapachy tylko za zapachy oddajesz? I w jakiej jest ogólnie ona kondycji (tzn. jak długo jest otwarta? i inne takie tam szczegóły...) Bo ja bym cienie Smashboxa lekko oddała,nawet z dokładką - zależy,jak "wyceniasz" swój zapach; ja jestem niestety ciągle jeszcze zapachową ignorantką...
) Mam nadzieję,że mnie rozumiesz. Mam poświąteczne problemy z jasnością wypowiedzi 
natomiast mgiełka, nigdy jeszcze nie otwierana - ale ma uszkodzoną etykietę w miejscu daty! (była doklejona)