|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ostrowieckie pogaduszki ślubne - cześć VI
To moze cos tam znajdziesz, bo rózne koszulki, halki to są, a reszta tez powinna byc
|
|
|
|
#3452 |
|
Rozeznanie
|
Mehja kurier może jeszcze przyjechac, u mnie zjawił sie kiedys po 17, choc pewnie zalezy z jakies firmy.
Ywanko jest jeszcze na Radwana w pasażu, ale nie wiem czy akurat cos seksi tam dostaniesz
|
|
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
Będąc w O-wcu kupowałam bieliznę u dołu Wąskiej Uliczki, przy schodkach, naprzeciw Ideala i w takiej budce między pasażami na Radwana - obok warzywniaka i drobiarza.
|
|
#3454 |
|
Zadomowienie
|
Aha to wiem gdzie to jest
|
#3455 |
|
Wtajemniczenie
|
A ja sie zajadam naleśnikami z parówkami i serem....
pychotka, naleciało mnie jakoś-polecam
|
#3456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kuriera nie było jutro już na bank musi dotrzeć
|
|
|
|
|
#3457 |
|
Zadomowienie
|
Tam co Mehja mówi, na siennieńskiej ja wszystko kupuje. Bardzo lubie bo babki rzeczywiście miłe i ceny przystępne.
No własnie Igoolek, wracasz? A ten maly to z mama mieszka no nie? Ja potrzebuje sukienki na komunie ale jak w maju bedą to chyba po Filipku... Chyba ze przyjade jakoś przed. Musze sie wziąć za szukanie tematu pracy mgr . Musze wreszcie coś wybrać... |
|
|
|
#3458 |
|
Wtajemniczenie
|
Igolek podziwiam Cie z jednej strony. Nie wiem, czy potrafiła bym być z kimś , kto ma dziecko. Tylko nie odbierz tego jak jakis atak w twoja strone, poprostu ja chyba nie miałabym na tyle odwagi , żeby wejść w związek z kimś takim.
Wybacz, że to pisze, ale chyba bała bym się o konkurowanie miedzy dzićmi...naszymi a tamtym. ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Ale napewno bardzo się kochacie, więc nie ma to znaczenia
|
#3459 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
- Pierwszy to moi rodzice. Pobrali się jak moja mama miała 16 lat bo ja byłam w brzuszku a drugi to moja siostra - tylko tu trochę inna sytuacja bo moja siora była już zaręczona jak zaszła w ciążę. Po prostu ślub był wcześniej. I jedno i drugie małżeństwo trwa do dzisiaj i nie zanosi się, żeby coś miało się zmienić![]() Cytat:
![]() Ywanka Igoolek ma sklep z seksowną bielizną - tylko nie wiem czy w realu też czy tylko w sieci.
nie ma mnie Edytowane przez azakowana Czas edycji: 2010-04-08 o 18:33 |
||||
|
|
|
#3460 |
|
Wtajemniczenie
|
Ywanko- Igolek ma sklep internetowy z sexi bielizna
napisz do niej to ci linka podesle. Ale sie ciesze ze jutro juz piatek i weekend. Dzis jednak dowiedzilam sie ze 3 maja pracuje ;( beznadziejnie ale tak jest jak firma amerykanska to pracujemy wg ich swiat ;( W Krk dzis cieplo, az milo aby weekend taki byl. |
|
|
|
#3461 |
|
Wtajemniczenie
|
ja też musze bielizne jakąś fajną kupić na noc poślubna
![]() U nas też świeciło po poludniu, teraz już się ściemnia, może jutro będzie ciepło...
|
#3462 |
|
Zakorzenienie
|
My własnie wróciliśmy ze spaceru
ciepło sie zrobiło Zapomniałam wam napisać, że ten sklep z bielizną na przeciw Ideala, jak się schodzi ze schodków i ten o którym ja wam pisałam (koło Cyganów) to jest jednej włascicielki |
|
|
|
#3463 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzięki dziewczyny, kochane jesteście. Zobaczymy, mają oddzwonić. Chociaż pan z którym rozmawiałąm powiedział, że to może potrwać trochę bo różne procedury itp. Ciekawe czy wszystkim tak mówi czy jak Cytat:
A zapomniałam Wam napisać, mojego tż chyba stres przedślubny łapie ostatnio ciągle marudzi, że nic nie mamy załatwione i jak tak dalej pójdzie to nie zdążymy
|
|
#3464 |
|
Zadomowienie
|
Ooo, a tego nie wiedzialam...
![]() Ale mnie zmogło... Musiałam sie zdrzemnąć bo oczy sie zamykały. Aga ja też trzymam kciuki zeby sie udało. Zreszta jakoś czuje ze bedzie ok. U nas tez po południu ładnie sie zrobiło, szkoda ze ja w szkole a P w pracy... Na weekend nie ma dobrych prognoz, zimno ma byc... ---------- Dopisano o 20:13 ---------- Poprzedni post napisano o 20:10 ---------- A moj P ni stąd ni zowąd w święta wyskoczył ile nam zostało do ślubu, co do dnia Chyba liczy dni wolności |
|
|
|
#3465 |
|
Zadomowienie
|
Tak wiem ze Igoolek ma sklep z bielizna, mam jej linka.
Dzięki dziewczynki za podpowiedź.
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie kolezanka podrzuciła sukienke na wesele-niebieską i chyba w niej pojde. Mam ta swoja czerwona, ale u siostry kuzynki w niej byłam wiec troszke tak głupio isc w tej samej.
|
|
|
|
#3467 |
|
Zadomowienie
|
Ywanka wrzuc link do tego co Ci sie podoba z tej stronki to i ja cos przejrze
|
|
|
|
#3468 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
oj musiałam, sporo nadrobić Dzisiejszy dzionek był ładniejszy niż ostatnie takie ,,senne". O 21:30 oglądamy z mężem filma ,,Posejdon" na TVN-ie. Ja też jestem za mieszkaniem z drugą osobą przed ślubem, nawet inaczej to trudno mi sobie wyobrazić a druga sprawa to ja również znam sporo par, które wzięły ślub bo dzidzia na świat miała przyjść. Niektóre z nich już nie są razem. Kupiłam w końcu ten antyperspirant bezzapachowy z AA dla alergików i jest dobry niby bez zapachu, a jednak wyczuwam delikatny. A do tych moich paznokci mam odżywkę z firmy Alessandro, zakupioną w salonie kosmetycznym, podobno baaardzo dobra (wiem z dobrego źródła) i już po 4 tygodniach jest super poprawa i pazurki nie łamią się, a płytka jest twarda i odżywiona. Tyle, że trzeba codziennie używać i nie malować paznokci, a krótkie to lepiej umalowane wyglądają. Najlepiej ciemnym lakierem Ok żegnam się bo do łoża wskakujemy za chwilkę i film obejrzymy, o ile mój Misiek nie uśnie Papa![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- P.S. Justys a gdzie to wesele masz? to pohulasz
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
Olajko w Przystani mam wesele, a slub na kol. Robotniczej bedzie.
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jeszcze zapomniałam Wam powiedzieć, że idę jutro do okulisty. Coś mnie ostatnio oczy bolą, pewnie za dużo czasu przed komputerem
ciekawe ci ni powie
|
#3471 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To się często zdarza jak dużo czasu się spędza przed komputerem.
|
|
#3472 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie
Ja dzisiaj po pracy spotkałam się z moją świadkową na plotki. Mój Tż wyjechał na targi do Kielc i wróci dopiero w niedzielę. Smutno mi trochę. O ślubach z powodu ciązy się nie wypowiadam... wiadomo czemu I może mało tu tematów o ślubach ale przecież jeśli tylko o tym byśmy pisały to chyba stres by nas jeszcze większy dopadł. Ja się cieszę, że tak wiele różnych tematów się tutaj porusza ![]() Gusiak trzymam kciuki za Ciebie
|
#3473 |
|
Wtajemniczenie
|
http://www.youtube.com/watch?v=bdCEcKaTUEU
co myślicie o niej???na 1 taniec.
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jakoś nie przepadam za Krawczykiem
, może gdyby to kto inny śpiewał.
|
|
#3475 |
|
Wtajemniczenie
|
mnie chyba dopada stres..
:rolleye s:![]() wczoraj miałam dziwne sny związane ze ślubem... dzis zdalam sobie sprawe, że jeszcze tyle do zalatwienia... nadal myślę, czy ten bukiet, czy tamten, czy ta fryzura, cz inna, a może wogóle już nie powinnam ich oglądać...myslę też czy ta fryzjerka uczesze mnie tak jak chce... wciąż zastanawiam się w co sie na poprawiny ubiorę, chociaż ta suknia w kolorze brudnego rożu siedzi mi w głowie... Niewiem też czy np robić tipsy...bo teraz mam ładne swoje,ale roznie do sierpnia może być, niewiem co z makijarzem, jaki, u kogo...czy iść do tej znajomej, czy tam co elsi, bo podoba mi się jej makijarz.. :confu sed:jej...pelno wątpliwości, teraz jeszcze olego nam podesłał jakiegos kremowego garbusa z 1960 roku , który na bóstwo zrobiony jest i wozi do ślubu, podobno w chromowanych zderzakach itd, niezła fura, ma nam fotki przesłac, ni o taniej duzo niz limuzyna...niewiem sama..niedługo to popadne w jakąś histerię przedślubną...
|
#3476 |
|
Rozeznanie
|
Ja już nie mam takich myśli o rywalizacji dzieci itd Wiem że moje dzieci będą zupełnie inne i nie można będzie ich porównywać tak jak nie można porównywać ludzi Może będą lubiły inne rzeczy miały inne potrzeby ale wiem że nigdy bym nie pozwoliła żeby działa im się krzywda A. zresztą też więc damy sobie radę
jesteśmy razem już parę lat było lepiej i gorzej ale grunt to w siebie wierzyć i iść do przodu A się kochamy niesamowicie więc czy coś może pójść źle?
|
|
|
|
#3477 |
|
Wtajemniczenie
|
elsi obiecała zajrzeć.....ciekawe kiedy bedzie....
|
#3478 |
|
Zakorzenienie
|
Ywanka szykujesz jakaś romantyczną niespodziankę dla męża?
![]() Justys to fajnie, że masz już kieckę na wesele. I to za darmo. My też za 2 tyg jedziemy do Kalisza na ten slub kuzyna ale nie wiem w co sie ubrać ![]() Ogladam "Moment Prawdy" mocne pytania lecą ![]() Elsi dawno nie było fajnie by było gdyby zajrzała.Qdlatek mnie meczyły przed slubem straszne sny. Juz miałam dość bo potem chodziłam zestresowana. Cieszę się, że mam już to za sobą. Edytowane przez mehja Czas edycji: 2010-04-08 o 22:46 |
|
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
Nie opłaca mi sie kupic sukienki, bo po poprawinach bede miec i mam juz jedna, wiec w sumie 2 bede miec na stanie, mysle ze wystarczy
![]() A ja korzystam z nocnego siedzenia, bo jutro mam wolne ![]() Qdlatek daj sobie spokoj na pare dni z przygotowaniami a zobaczysz ze poźniej spojrzysz inaczej. Ja nie ogladam sukni innych by nie siac watpliwosci i nie zadreczac sie niepotrzebnymi myslami. Zajmij sie czyms innym Ja mam poprawke wiec tak o tym nie mysle, ale wczesniej troche wariowałam.
|
|
|
|
#3480 |
|
Rozeznanie
|
A co do studiów to będę dojeżdżała jak do tej pory Arek nie zgadza się na zaoczne studia a poza tym to tylko 2 lata a zajęć na mgr jest mniej więc damy radę
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:37.

....
jutro już na bank musi dotrzeć

Dzisiejszy dzionek był ładniejszy niż ostatnie takie ,,senne". O 21:30 oglądamy z mężem filma ,,Posejdon" na TVN-ie. Ja też jestem za mieszkaniem z drugą osobą przed ślubem, nawet inaczej to trudno mi sobie wyobrazić
:rolleye s: