Ploty dla psychicznie chorych Sigmomaniaczek- podatnym na uzależnienia: zakaz wstępu - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2010-04-09, 13:41   #3901
Ennaven
Raczkowanie

Dot.: Ploty dla psychicznie chorych Sigmomaniaczek- podatnym na uzależnienia: zakaz w

Cytat:
Napisane przez Eary Grel Pokaż wiadomość
tobie wyślę od razu wyliczenia za 2 pary taniej wyjdzie cie przesyłka 2 par bucików razem niż osobno

Przypominam że zostało już tylko 38 i 39 w tych granatowych bucikach
Załącznik 3018131

Fajno zatem ja i moje pieniądze na koncie niecierpliwie czekamy na znak

Edytowane przez Ennaven
Czas edycji: 2010-04-09 o 13:41 Powód: literówka
Ennaven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 13:43   #3902
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja
Dot.: Ploty dla psychicznie chorych Sigmomaniaczek- podatnym na uzależnienia: zakaz w

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
nic tam nie widze

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

a to jużjest problem tej osoby że wywaliła dowód nadania. Zgłaszaj na policje, równie dobrze mogła nie wysłać
A można jakoś sprawdzić na poczcie, lub czy ona może mi w jakikolwiek inny sposób udowodnić, że faktycznie wysłała, jeśli nie ma dowodu nadania?
Drozja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 13:43   #3903
Taani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Drozja Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedzi dziewczyny.
Dobra, podam trochę więcej szczegółów, chociaż całkiem możliwe jest że ta osoba to czyta, ale może będziecie w stanie mi dokładniej doradzić.

Kupiłam od jednej dziewczyny marynarkę za 35zł, odbyło się to za pośrednictwem pewnego portalu modowego, który umożliwia przeprowadzanie takich transakcji (jednak nie ponosi za nie odpowiedzialności, bo do nich już tez tą sprawę zgłaszałam). Było to na początku grudnia 2009. Jakoś w styczniu zaniepokojona tym, że paczki dalej nie dostałam, napisałam do sprzedającej wiadomość, odpisała że nie wie czy ona wysłała tą marynarkę mi czy komuś innemu, wie że na pewno ją wysyłała, ale możliwe że nie mi. Poprosiłam ją żeby to sprawdziła, powiedziała że ok i że ja mam jej wysłać na wszelki wypadek skan dowodu wpłaty, a ona pójdzie na pocztę załatwiać reklamację. Po czym kontakt się totalnie urwał, nie odpisywała mi więcej na wiadomości.
Później ja miałam problemy z logowaniem się na tym portalu, problemy ze zdrowiem, pobyt w szpitalu, no i nie miałam czasu ani nerwów się tym zajmować.
Kilka dni temu sobie o tym przypomniałam, postanowiłam odzyskać pieniądze.
Dziewczyna mi napisała, że za późno się obudziłam, że jej nie obchodzi czemu wcześniej się nie mogłam tym zająć i że ona już nie pamięta komu wysyłała ta marynarkę, że to było taaak daaawnooo a ona potwierdzenia nadań trzyma maks miesiąc. Ja się nie odzywałam więc stwierdziła, że wszystko jest ok i teraz to już moja strata i mam się wypchać. Ogólnie chciałam tą sprawę załatwić pokojowo, ale ton wypowiedzi tej dziewczyny tak mi podnosi ciśnienie, że masakra. No i po tym jaka jest opryskliwa, jakoś mi się nie chce wierzyć że faktycznie ta marynarkę wysłała. Oczywiście posiadam mój dowód wpłaty na konto (wpłacałam na poczcie), znam jej imię i nazwisko, oraz numer konta, mam też zapisane wszystkie wiadomości prywatne jakie z nią wymieniałam.

Co z tym fantem?
No tak jak napisała Malinn bierzesz wszystkie dowody i idziesz na policję
Poza tym biorąc pod uwagę pogrubione nie ma znaczenia dla sprawy, że wróciłaś do niej niedawno bo zareagowałaś od razu i nie było rezultatu. Dziewczyna kłamie jak z nut. Napisz jej, że idziesz z tym na policję, może się przestraszy i odpowie i będzie chciała to załatwić ugodowo. Tak czy siak napisz na tym portalu przestrogę przed tą osobą dla innych i na przyszłość nie bierz udziału w takich transakcjach

W planach
Indochine PG/Zucchero /viloressi teint de neige/Qessence Missala/ Marrakech Aesop /Visa Robert Piguet/ tea for two
/ les parfums de rosine secrets de rose / Une Rose d'Amour

Taani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 13:44   #3904
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Dziewczyny muszę odstąpić czarne wentylki - są za małe niestety
Tu więcej http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=980

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 13:46   #3905
Malinn
Zakorzenienie

powiedz, zeby ci zwracala pieniadze albo szla z reklamacja i ze cie nie obchodzi skad wezmie nr nadania.... kreci od poczatku... nawet o te 30zl nie popuszczaj.... no i powiedz, ze jak nie wyjasni sprawy do konca tyg. to ze idziesz na policje... badz konkretna i stanowcza i nie daj sobie wejsc na glowe. zbierz wszystkie dowody podrukuj, dowod wplaty itd i trzymaj
Stary 2010-04-09, 13:47   #3906
flea90
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez miss.hot Pokaż wiadomość
Dziewczyny muszę odstąpić czarne wentylki - są za małe niestety
Tu więcej http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=980

Chetnie wzielabym od Ciebie te wentylki, ale czekam na wplate od pewnej dziewczyny, wiec dalabym Ci znac dzisiaj wieczorem lub jutro czy na pewno
flea90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 13:48   #3907
Taani
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez strawberry Pokaż wiadomość
wrrr... porysowany samochodzik chętnie bym takich ludzi udusiła... sama miałam podobnie tydzień temu... na klapie tylnej 10 równych kreseczek :/ wielkości 6cm :/ widać, że komuś się nudziło gdybym dorwała ...
o rany no tak polska mentalność - nie moje to zniszczę
u mnie to raczej ktoś przypakował bo podobno się kawałek literki od znaczka odłamał i wklęśnięte jest - kurde jak można tak jeździć

W planach
Indochine PG/Zucchero /viloressi teint de neige/Qessence Missala/ Marrakech Aesop /Visa Robert Piguet/ tea for two
/ les parfums de rosine secrets de rose / Une Rose d'Amour

Taani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 13:48   #3908
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Napisane przez flea90 Pokaż wiadomość
Chetnie wzielabym od Ciebie te wentylki, ale czekam na wplate od pewnej dziewczyny, wiec dalabym Ci znac dzisiaj wieczorem lub jutro czy na pewno
Ok to pisz w tamtym wątku już

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 13:51   #3909
AnetaK20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Taani Pokaż wiadomość
Anetko dostałam sygnał od Mamy że przyszły do mnie różowe sandałki z perełkami - nie wiem jak to zrobiłaś, że tak szybko ale strasznie Ci dziękuję
już nie mogę się doczekać aż je przymierzę. Mam nadzieję, że moja dopłata za przesyłkę też już doszła

już chciałam napisać, że to chyba mój dobry dzień, ale właśnie mi Mąż napisał że ktoś porysował mi samochód
WOW juz?? Błyskawicznie No ale sie ciesze bardzo
A co do smaochodu to... chyba bym powiesiła za j... normalnie.

Jak inne dziewczyny wpłacą mi szybko to też dostaną szybko japonki Na razie mam wpłate tylko od Ciebie i Madchen_

I wanna run with the wild horses
Run with the wild horses

AnetaK20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 13:52   #3910
beatiska
Zakorzenienie

Malinn, czy mamy wysyłać Ci adresy do wysłki za różówe baleriny z różą? Nigdzie nie mogę znaleźć info
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 13:52   #3911
Ćwirka
ćwir ćwir

Cytat:
Napisane przez Drozja Pokaż wiadomość
Dzięki za odpowiedzi dziewczyny.
Dobra, podam trochę więcej szczegółów, chociaż całkiem możliwe jest że ta osoba to czyta, ale może będziecie w stanie mi dokładniej doradzić.

Kupiłam od jednej dziewczyny marynarkę za 35zł, odbyło się to za pośrednictwem pewnego portalu modowego, który umożliwia przeprowadzanie takich transakcji (jednak nie ponosi za nie odpowiedzialności, bo do nich już tez tą sprawę zgłaszałam). Było to na początku grudnia 2009. Jakoś w styczniu zaniepokojona tym, że paczki dalej nie dostałam, napisałam do sprzedającej wiadomość, odpisała że nie wie czy ona wysłała tą marynarkę mi czy komuś innemu, wie że na pewno ją wysyłała, ale możliwe że nie mi. Poprosiłam ją żeby to sprawdziła, powiedziała że ok i że ja mam jej wysłać na wszelki wypadek skan dowodu wpłaty, a ona pójdzie na pocztę załatwiać reklamację. Po czym kontakt się totalnie urwał, nie odpisywała mi więcej na wiadomości.
Później ja miałam problemy z logowaniem się na tym portalu, problemy ze zdrowiem, pobyt w szpitalu, no i nie miałam czasu ani nerwów się tym zajmować.
Kilka dni temu sobie o tym przypomniałam, postanowiłam odzyskać pieniądze.
Dziewczyna mi napisała, że za późno się obudziłam, że jej nie obchodzi czemu wcześniej się nie mogłam tym zająć i że ona już nie pamięta komu wysyłała ta marynarkę, że to było taaak daaawnooo a ona potwierdzenia nadań trzyma maks miesiąc. Ja się nie odzywałam więc stwierdziła, że wszystko jest ok i teraz to już moja strata i mam się wypchać. Ogólnie chciałam tą sprawę załatwić pokojowo, ale ton wypowiedzi tej dziewczyny tak mi podnosi ciśnienie, że masakra. No i po tym jaka jest opryskliwa, jakoś mi się nie chce wierzyć że faktycznie ta marynarkę wysłała. Oczywiście posiadam mój dowód wpłaty na konto (wpłacałam na poczcie), znam jej imię i nazwisko, oraz numer konta, mam też zapisane wszystkie wiadomości prywatne jakie z nią wymieniałam.

Co z tym fantem?
Dowody nadania, jeśli coś sprzedaje, powinna trzymać 2 albo 5 lat ( nie jestem pewna)- na 100% nie miesiąc. Jeśli nie ma- jej problem.

Zaraz moja relacja z bucików, idę zdjęcia zmniejszyć.
Stary 2010-04-09, 13:54   #3912
Malinn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez beatiska Pokaż wiadomość
Malinn, czy mamy wysyłać Ci adresy do wysłki za różówe baleriny z różą? Nigdzie nie mogę znaleźć info
rozowe nie przyszly..przyszly fuksjowe.... prawdopodobnie na jasne zloze w pon. jak zbierze sie komplet na fuksjowe...
Stary 2010-04-09, 13:54   #3913
xxx181010
Rozeznanie

dziewczyny zproszę was o czarne - błagam ...... granatowe mi nie pasują za bardzo ;( juz bardziej bym była za sarymi.... I JAK BĘDZIE???????????
xxx181010 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 13:55   #3914
Dama_pikowa
BAN stały

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa Pokaż wiadomość
nic tam nie widze
Kochana, chodziło mi o wczorajsze posty- odpowiedzi na twojego posta
Dama_pikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 13:56   #3915
Ćwirka
ćwir ćwir

Różowe baleriny są wstrętne

Nie będę się rozwodzić: wyglądają jak kapcie, są rozczłapane, szerokie, nisko wycięte, o gatunku zamszu lepiej chyba nie mówić, bo to tra-ge-dia!!! Niechlujnie wykonane, krzywo posklejane, moim zdaniem na kilka wyjść i się zedrą Cała sylwetka wygląda w nich ciężko, nawet moja współlokatorka z idealną figurą wygląda jak człapok w nich ( do rurek ), są OBRZYDLIWE

Nie zostawiam sobie żadnej pary, proszę moje dwie rezerwowe o wpłaty na konto z PW

Załącznik 3018202 Załącznik 3018203 Załącznik 3018204 Załącznik 3018205 Załącznik 3018206 Załącznik 3018207 Załącznik 3018208
Stary 2010-04-09, 13:59   #3916
poczatkujaca-dagmara
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ennaven Pokaż wiadomość
Fajno zatem ja i moje pieniądze na koncie niecierpliwie czekamy na znak
Naucz prosze tez moje pieniadze aby czekały na koncie
One jak tylko je wpłace wypływaja cholera wie gdzie

Ja nawet nie bede tu zagladac wieczorem-po co sie nakrecac. Musze najpierw wypakowac z kartonow reszte butow i zobaczyc czego mi brakuje a czego jest nadmiar
Ja juz raz kupilam buty a 4 miesiace pozniej kupilam takie same
Zebym ja to umysle zrobila, no ale nie, napalona wrocilam z zakupow a moj TŻ jak zobaczył te buty to sie poplakal ze śmiechu

---------- Dopisano o 13:59 ---------- Poprzedni post napisano o 13:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Ćwirka Pokaż wiadomość

Nie będę się rozwodzić: wyglądają jak kapcie, są rozczłapane, szerokie, nisko wycięte, o gatunku zamszu lepiej chyba nie mówić, bo to tra-ge-dia!!! Niechlujnie wykonane, krzywo posklejane, moim zdaniem na kilka wyjść i się zedrą Cała sylwetka wygląda w nich ciężko, nawet moja współlokatorka z idealną figurą wygląda jak człapok w nich ( do rurek ), są OBRZYDLIWE

Nie zostawiam sobie żadnej pary, proszę moje dwie rezerwowe o wpłaty na konto z PW

Załącznik 3018202 Załącznik 3018203 Załącznik 3018204 Załącznik 3018205 Załącznik 3018206 Załącznik 3018207 Załącznik 3018208

Ja odrazu wiedziałam że to są jakieś TURECKIE PAPROCHY
Chodz raz moj 6 zmysł powstrzymał mnie przed zakupem
poczatkujaca-dagmara jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 14:00   #3917
beatiska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Malinn Pokaż wiadomość
rozowe nie przyszly..przyszly fuksjowe.... prawdopodobnie na jasne zloze w pon. jak zbierze sie komplet na fuksjowe...
aha, dziękuję za odpowiedź W takim razie czekam
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 14:03   #3918
Iwonalodz
Zakorzenienie

Naamah - mam juz pieniądze na koncie za zwroty Ćwirkowych turkusowych koralikowych sandałek. Dziekuję Wam Dziewczyny

NA PEWNO piszemy NA PEWNO oddzielnie!
NAPRAWDĘ piszemy NAPRAWDĘ łącznie!
Iwonalodz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 14:03   #3919
Ćwirka
ćwir ćwir

A teraz czarne t-bary

Piękne Zakochałam się

Mają wyższy niż na zdjęciu obcas, nawet nie mierzę, bo są zbudowane tak, że wyszłoby z 11cm Ale mają naprawdę grube koturny, dzięki temu ten spadek między piętą a poduszkami przednimi jest niewielki i nie czuć obcasa Są bardzo stabilne

Super wyglądają na gołą nogę, nie skracają jakoś wybitnie nóg
Załącznik 3018222 Załącznik 3018224 Załącznik 3018226

A do spodni- marzenie
Załącznik 3018227 Załącznik 3018228 Załącznik 3018229

Te cekinki wyglądają wieśniacko na maxa Ale ja moje już zutylizowałam i poleciały w kosmos Jak się przyjrzeć to widać ślady po nich, na zdjęciach widać bardzo, bo zdjęcia z lampą i się strasznie świeci. Mam plan, żeby kupić jakieś matowe czarne cosie takie małe w krawieckim sklepie i na kropelkę dokleić- nie będzie ich tak widać, a jednocześnie ozdobią ładnie

Załącznik 3018230 Załącznik 3018231

Nadal mamy wolne dwa rozmiary- zapraszam zanim wystawię na All

Stary 2010-04-09, 14:04   #3920
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxx181010 Pokaż wiadomość
dziewczyny zproszę was o czarne - błagam ...... granatowe mi nie pasują za bardzo ;( juz bardziej bym była za sarymi.... I JAK BĘDZIE?
nie podbijaj pytania co chwilę
jak któraś organizatorka będzie chciała to zrobi.
Stary 2010-04-09, 14:05   #3921
Reese
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bethie Pokaż wiadomość
wklejam fotki innych kolorów

Załącznik 3017732Załącznik 3017733Załącznik 3017734Załącznik 3017735Załącznik 3017736

niestety nie umiem złapać odcieniu fioletu, jest delikatnie ostrzejszy niż na zdjęciu, na kartonie oznaczony jest jako "purple"
(jak robiłam zdjęcia jasnego różu, to było słońce, potem zaszło)

po ostatnich akcjach ze zdjęciami, proszę o to, aby nie wykorzystywać dalej moich zdjęć
ale one są cudowneee : love:

już nie moge sie doczekać aż do mnie przylecą

Reese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 14:05   #3922
gosiaczek6
Zakorzenienie

ja mialam odwrotna sytuację z tymi paczkami, wysłałam buty ale laska twierdzi ze nie dostała mowie ok ide złozyc reklamację i poproszę jej dane zeby mi podała to oddam jej kase a ta nic widzę ze jest na tym portalu, loguje się, wiec jej pisze znow o dane, a ta nic podejrzewam ze buty do niej doszły a ta zaczeła sciemniac, potem dostaje wiadomosc ze ona idzie na policje bo ja jej kasy nie chce zwrócic
gosiaczek6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 14:08   #3923
Ennaven
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez poczatkujaca-dagmara Pokaż wiadomość
Naucz prosze tez moje pieniadze aby czekały na koncie
One jak tylko je wpłace wypływaja cholera wie gdzie

Ja im mówię siadc i tam nie zaglądam .. nie chodze na zakupy płacę karta i wierze im na słowo że grzecznie siedzą
Ennaven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 14:08   #3924
Reese
Zakorzenienie

Cytat:

a mnie się podobają na nodze wyglądają super

Reese jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 14:09   #3925
dottoressa
Zakorzenienie

Laski, kiedy dostawa? dzwoniłyście?

ROZLICZENIA: klik
dottoressa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 14:12   #3926
Justys.100
Raczkowanie

Cytat:
A teraz czarne t-bary

Piękne Zakochałam się

Mają wyższy niż na zdjęciu obcas, nawet nie mierzę, bo są zbudowane tak, że wyszłoby z 11cm Ale mają naprawdę grube koturny, dzięki temu ten spadek między piętą a poduszkami przednimi jest niewielki i nie czuć obcasa Są bardzo stabilne

Super wyglądają na gołą nogę, nie skracają jakoś wybitnie nóg
Załącznik 3018222 Załącznik 3018224 Załącznik 3018226

A do spodni- marzenie
Załącznik 3018227 Załącznik 3018228 Załącznik 3018229

Te cekinki wyglądają wieśniacko na maxa Ale ja moje już zutylizowałam i poleciały w kosmos Jak się przyjrzeć to widać ślady po nich, na zdjęciach widać bardzo, bo zdjęcia z lampą i się strasznie świeci. Mam plan, żeby kupić jakieś matowe czarne cosie takie małe w krawieckim sklepie i na kropelkę dokleić- nie będzie ich tak widać, a jednocześnie ozdobią ładnie

Załącznik 3018230 Załącznik 3018231

Nadal mamy wolne dwa rozmiary- zapraszam zanim wystawię na All
Są fajne, tylko czy nie są trochę za duze na Twoją stopę? bo dużo tej wkładki z tyłu wystaje..
Justys.100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 14:13   #3927
anah
Zakorzenienie

Cytat:

ojojoj, no to mnie zmartwiłaś tym opisem. najwyżej bede mieć nowe kapcieCzyżby mój pierwszy zakup z sigmy okazał sie klapą no nic, bede czekała na swoje szare od Bethie.
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-09, 14:14   #3928
Cyska
Zakorzenienie

GG do Cyska

Cytat:
Napisane przez bianeczkaa
nic tam nie widze
ja napisałam o rajskich japonkach że mnie bardzo dobrze trzymają stopę i nie widzę możliwości którędy ta stopa miałaby wypadać ? ale moze ja sie nie znam :P no ale ja mam je minimalnie za małe.
Stary 2010-04-09, 14:14   #3929
Annaluka
Zakorzenienie

Bebunio dziękuję Dotarły do mnie pudrowe sandałki z ćwiekami.

Są super Fajnie, że się na nie załapałam.

Dodałam fotki do wątku:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=130
Stary 2010-04-09, 14:15   #3930
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bethie Pokaż wiadomość

tylko, że nie mam 2 wpłat
jeszcze przemyślę to w weekend i jak znajdę chętne to na pewno złożę
Które rozmiary są wolne tzn. nieopłacone ?
Svinecka anulowała swoje zamówienie na te buty to może któraś z dziewczyn z tamtego zamówienia będzie na nie chętna ?

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości