|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#931 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
Cytat:
A masz jakies ubranka czy inne rzeczy?? Ja mam takie hmmm powiedzmy po kilku dzieciach, kaftaniki spioszki, moge ci je sprezentowac
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#932 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wiosna z brzuszkiem, Lato z wózkiem - Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010 cz.IV
Cytat:
oczywiście zadzwonil ochrzanić ich ale już nie chciało nam się czekać aż nową zrobią więc taką zjedliśmylazurowa nie załamuj się musisz myśleć o dzidzi i może jak już będzie na świecie to rodzice zmieną podejście bo wiadomo malucha nie utrzymasz w pokoju jak podrośnie a chyba nie będą mu w twarz dmuchać fajami ;/ Edytowane przez wiolek1 Czas edycji: 2010-04-09 o 20:16 |
|
|
|
|
#933 |
|
Zakorzenienie
|
wiolek
szkoda ze pizza nie wypalila u nas pizze robi tz, chyba ze wieczorkiem najdzie nas ochota a brak skladnikow to mamy jedna e-pizzerie sprawdzona, smacznie i szybko
|
#934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale dzis KEBAB wygral wszystko, jutro robie saltke jazynowa bo dzis mi sie juz nie chce...
______Karolinka i Iruś______ Nasz ślub-08.09.2007 ...Anastazja-ur.07.07.2010.... http://s6.suwaczek.com/20070908640517.png...Nasz Aniołek...20.08.2009... http://www.suwaczki.com/tickers/bl9cuay3rd5gps6p.png |
|
|
|
|
#935 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Potem był wykład na temat faz porodu i co zabrać do szpitala. Porodówke tez będziemy zwiedzać. Byłam sama ale wiekszość dziewczyn była bez partnerów więc spoko. |
||
|
|
|
#936 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
U mnie sytuacja jest o tyle dziwna, że moi rodzice mają kasę. Tata ma emeryturę górniczą i jeszcze pracuje, a mama ma pensję co miesiąc ok 1200. Tylko bardzo nierozważnie gospodarują tymi pieniędzmi. Bardzo dużo pieniędzy idzie właśnie na papierosy i to jest moim zdaniem porażka, bo ja jestem zupełnie inna, 10 razy zastanawiam się zanim coś kupię. Dziękuję Ci Karolciu za chęć pomocy. Większość ubranek mam już skompletowanych, przynajmniej na start. Rodzice mają podobno kupić wózek. A ja we własnym zakresie jeszcze łóżeczko, pościel, przybory do kąpania... 15go dostanę ostatni zasiłek i wtedy będę się zastanawiała. Wiolek, właśnie myślę o dzidzi, nie chcę żeby była truta już na samym początku. Ja sama siebie nie potrafię utrzymać w pokoju... ile można siedzieć w samotności. Mi i mojemu bratu potrafili dmuchać fajami od najmłodszych lat. Tylko nie widzą zbieżności z tym, że od tego mieliśmy zawsze problemy z górnymi drogami oddechowymi... Ehhh...
|
|
#937 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny kto dzis mial isc na usg? daysy??
|
|
|
|
#938 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja ide jutro rano.
|
|
#939 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie :P Byłam wczoraj
|
|
|
|
|
#940 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#941 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem jak by się to miało do nóg i dzidzi.A kawkę bierzesz taką prosto z wora czy już zaparzoną i wypitą w sensie fusy? ![]() Może zacznę smarować się cała a nie tylko tyłek, boki, brzuch i piersi :/
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
|
|
|
|
#942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlasnie zrobilam saltke jarzynowa
|
|
|
|
#943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kofeina przyspiesza mikro krążenie i skutecznie oczyszcza i detoksykuje skórę.Usuwane są (brakło mi słowa) noo tee śmieci z procesów komórkowych, przemiany materii. Fakt jest taki... gdybyś robiła go 3 razy dziennie mogło by Ci dziecko wariować ale jeżeli zrobisz go raz na tydzień lub rzadziej nic się nie stanie. Ja robię go tak : Do półlitrowego metalowego garnuszka wsypuję 2 lub 3 łyżki kawy mielonej rzecz jasna. Zalewam 5 łyżkami wody, gotuje i zabieram do łazienki. Najpierw się myję żelem a potem robię ten peeling , akurat jest ostudzony. Skóra czadowa, nie trza balsamu bo jest naoliwiona! Można go stosować absolutnie na całe ciało nawet na biust omijając brodawki. Tam gdzie trzeba mocniej przytrzeć jak najbardziej wskazane np. uda , pośladki i brzuch ale nie ciężarny. Ten nasz brzuch tak delikatnie. Omijamy jedynie twarz , jest zdecydowanie na gruby może wystapić podrażnienie. |
||
|
|
|
#944 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przed ciążą dodawałam do kawy oliwki na cellulit z Ziaji. Kawę sypie prosto z wora, najlepiej jakąś taniutką sobie kup, bo nie chodzi tu o smak Wypita jest chyba łagodniejsza, słabiej ściera.
|
|
|
|
|
#945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zona brata![]() ---------- Dopisano o 21:45 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ---------- ufff bo jeszcze bym musiala zaczac sie golic :/ |
|
|
|
|
#946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po prostu te odrobinkę droższe kawy dlatego są lepsze w smaku bo ich ziarno jest lepszej jakości. Aromat jaki się wydobywa z kawy pochodzi właściwe z olejów eterycznych czyli z tego co nam podczas tego peelingu natłuszcza i odżywia skórę |
|
|
|
|
#947 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No a moje male to wcale nie wyszczuplaja, bo juz przed ciaza mialam wiekszy brzuch niz cycki.. rzucalo sie to w oczyska:/ |
|
|
|
|
#948 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() xawameli 100 LAT 100 LAT Cytat:
Cytat:
wspolczuje Ci kochana kompletnie nie rozumim takiego podejscia ludzi takiej ignorancji dlatego jestem za zupelnym zakazem palenia w miejscach publicznych a co do tego co ci mama powiedziala to chyba mogla sie troszke powstrzymac ja na swieta poklucilam sie z babcia bo poprostu mialam podlu humor ale u mnie w domu jest taka zasada ze nikt mi (czy innej ciezarnej) niczego zlego nie powie zeby jej nie zloscic i stresowac
http://www.suwaczki.com/tickers/oar8rjjgfekq97lk.png Edytowane przez anoxa Czas edycji: 2010-04-09 o 22:03 |
|||||
|
|
|
#949 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. A napisali ze to byla posocznica (czytalam ze to chyba sepsa). Ale dupa. I tak wszyscy sadza ze przy kapieli w szpitalu ja upuscili.. A jeszcze zarazy nie chcieli przyjac, powiedzieli ze ma jej dac cycka bo jest glodna :/
|
|
|
|
|
#950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Jak nie zasnę całą noc to już wiem kogo nawiedzę ![]() A jak mam robić raz w tygodniu czy dwa to nie szkoda mi będzie takiej lepszej kawki. A na twarz ponoć można ale jak ktoś ma pory takie jak wulkany to te ziarenka ponoć zostają w środku i wyglądają jak wągry, których mi nie brakuje xD Twarz sobie daruję :P Ale poszoruję nogi i pupala ![]() Dziękczynę Wam
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg |
||
|
|
|
#951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie można stosować na wulkany bo one są najczęściej zakażone , mają bakterie. Robiąc silnie peelingi ziarniste roznosimy po całej buzi zakażenie , dodatkową rysując ją i podrażniając gruboziarnistym scrubem i wtedy infekcja na całej twarzy gotowa! Acha a propos sytuacji z dziećmi to w służbie zdrowia nikt nigdy się sam nie przyzna że coś się stało. Będą zwalać wine na Tornado w Japonii ale nigdy na to, że upuścili lub uszkodzili dziecko! |
|
|
|
|
#952 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#953 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
miało nie byc takich opowieści!Cytat:
Jak sie pobudzisz to TŻ sie ucieszy
|
|||
|
|
|
#954 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#957 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tam się znam na ludziach jak mówię zboczuchy to zboczuchy !
![]() Jejku a tak teraz serio to ja Wam zazdraszczam bo Tż dopiero za pół godziny przyjdzie z pracy i pewnie nie będzie miał siły się nawet przytulić/ nie mówiąc o czymś więcej. W ogóle ta ja jestem dziś tak padnięta że masakra |
|
|
|
#958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przytuli sie i zaśnie. Ale nie powiem ja mam bardzo małą ochotę na sex, więc nie narzekam. Brakuje mi tylko samej jego obecności. Nie znoszę być sama w nocy.
|
|
|
|
|
#959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poza tym mój chodzi też na nocki... także kaszanka kompletna bo wtedy się w ogóle nie widujemy ja do pracy a on z pracy ... i tak jest np. przez cały tydzień. |
|
|
|
|
#960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiecie co sie dzieje z vette? Bo bardzo dawno jej nie było. Edytowane przez marta_d1 Czas edycji: 2010-04-09 o 22:43 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:39.

oczywiście zadzwonil ochrzanić ich ale już nie chciało nam się czekać aż nową zrobią więc taką zjedliśmy
u nas pizze robi tz, chyba ze wieczorkiem najdzie nas ochota a brak skladnikow to mamy jedna e-pizzerie sprawdzona, smacznie i szybko
ale dzis KEBAB wygral wszystko, jutro robie saltke jazynowa bo dzis mi sie juz nie chce...

cały czas ja tuliłam i całowałam i wogole jest śliczna!! siostra przywiozła mi masę używanych i nowych ubranek.... więc tego już nie kupuję...

Przed ciążą dodawałam do kawy oliwki na cellulit z Ziaji. Kawę sypie prosto z wora, najlepiej jakąś taniutką sobie kup, bo nie chodzi tu o smak
czy ja źle myśle
grill ale mam smaka.
co za historia jak z filmu .Współczuje.