etorebka.pl - część VIII - torebkomaniaczki znów w natarciu! - Strona 25 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-10, 17:21   #721
pronunciation
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl - część VIII - torebkomaniaczki znów w natarciu!

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
A mówi Ci coś określenie "blokada psychiczna"? W związku z negatywnymi doświadczeniami można się zrazić, i tyle. Ja to akurat rozumiem, pomijając obiektywny fakt, że może być tam coś ciekawego.
każda blokadę można pokonać ...
gdyby ktoś miał uraz i tam był wcześniej to ok, ale jak nie był i mówi, że nie chce bo nie ..
to tak jak dziecko mówiące nie zjem, bo nie lubię ..
a skąd wiesz, że nie lubisz skoro nigdy tego nie próbowałeś? ...
Stary 2010-04-10, 17:41   #722
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
każda blokadę można pokonać ...
gdyby ktoś miał uraz i tam był wcześniej to ok, ale jak nie był i mówi, że nie chce bo nie ..
to tak jak dziecko mówiące nie zjem, bo nie lubię ..
a skąd wiesz, że nie lubisz skoro nigdy tego nie próbowałeś? ...
Można po prostu nie chcieć, nie mieć ochoty. Po co na siłę się zmuszać? Ja np. nie znoszę upałów i gorąca, więc nie mam ochoty jechać np. do Egiptu. I co, mam się zmuszać, bo ktoś jest zauroczony piramidami? Nie mam ochoty, i tyle.

Podobny mechanizm działa i w innych, poważniejszych przypadkach.
Mogę sobie lubić czytać np. Dostojewskiego, ale Rosji zwiedzać nie mam ochoty. Co nie znaczy, że uważam, że nie ma tam czego oglądać. Po prostu mnie w tamte strony nie ciągnie.

Poza tym akurat Rosja i moje do niej sympatie lub antypatie są mało istotne dzisiaj, stało się coś ważniejszego.

Edytowane przez Dominiique
Czas edycji: 2010-04-10 o 17:45
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 17:50   #723
martini.
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Ale nie możemy też wykluczyć, że coś jednak z tą Rosją jest nie tak.
Jakoś nie wierzę w przypadki i zbiegi okoliczności (może i to był to przypadek, ale ja tak szybko w to nie uwierzę ).
Przykro mi bardzo, ale niechęć do Rosji (nie mylić z nienawiścią), to co było kiedyś za bardzo siedzi we mnie i w pamięci moich najbliższych( mogę Wam powiedzieć tylko tyle bo to żadna tajemnica, że Pradziadek mojego TŻ-ta został zamordowany właśnie w Katyniu ).
Wiem jedno ... na pewno nigdy nie chce odwiedzać tego kraju.
A ja nie wierzę, że to było specjalnie. Bo niby po co mieliby to robić? Pisałam to już dzisiaj, ale napiszę jeszcze raz. Polska nie jest potęgą, ani ekonomiczną, ani militarną, ani żadną inną. Naprawdę, nie oszukujmy się, ale takie mocarstwo jak Rosja, mogłoby nas podbić i w normalnej sytuacji, bez takich podchodów i zamachów. Nie widzę tylko za bardzo powodu, dlaczego mieli by to robić. Nie ma u nas ani ropy, ani złota. A tego węgla na Śląsku, to już nam samym ledwo starcza, to co dopiero Rosji.

Część mojej rodziny zginęła lub przebywała i szczęśliwie ocalała w obozach (różnych), większość działała politycznie (w różnych organizacjach, mój wujek był wysoko postawionym oficerem AK), moi pradziadkowie mieli majątek, który stracili w wyniku tzw. społecznego wyrównania. I mimo wszystko, nie mam ochoty ciągnąć niechęci do wszystkich i wszystkiego. Z resztą, tak samo jak byli źli Niemcy, Rosjanie, Polacy czy inni, tak samo byli i ci dobrzy. Historia jest historią, należy o niej pamiętać i wyciągać z niej wnioski, a nie nią żyć.

Cytat:
P. Gosiewski mieszkał w tym samym bloku w którym mieszka mój TŻ.
Mówił mi, że miał małą córkę ... i w jednej chwili to dziecko straciło ojca ... Nawet nie potrafię sobie wyobrazić co czują rodziny tych zmarłych ludzi
Każdy z nich miał rodzinę. Poseł Putra 5 dzieci, nie wyobrażam sobie, co czuje córka Prezydenckiej Pary - stracić oboje rodziców tak nagle i tak tragicznie, bardzo jej współczuję.
A ja, dość egoistycznie, nie mogę przestać o tych fantastycznych kobietach, które tam zginęły. Marii Kaczyńskiej, Izabeli Jarudze-Nowackiej, Jolancie Szymanek-Deresz. Egoistycznie dlatego, że to kobiety, które w zaściankowej pod wieloma względami Polsce, walczyły o dobro kobiet. I były takimi promykami nadziei, że może coś się zmieni. Były. Straszna strata.

Edytowane przez martini.
Czas edycji: 2010-04-10 o 17:52
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 17:57   #724
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Oj Warto piękna
tez tak myślałam i dziękuję że chociaż ty się odezwałaś bo nikt inny chyba nie chciał
wiem że dzisiaj jest taki nie zbyt ciekawy dzień ja to nadal nie mogę w to wszystko uwierzyć
Ja jak ja pierwszy raz zobaczyłam to myślałam że akurat ja zamówię ale flavia wygrała a teraz to chyba będę zbierać na mabel tylko niech ktoś użyje mojego kodu bo jeszcze jest świeżutki

www.etorebka.pl mój kod - d6039113 skorzystaj a zapłacisz za torebkę -5% mniej
dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 18:10   #725
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
tez tak myślałam i dziękuję że chociaż ty się odezwałaś bo nikt inny chyba nie chciał
wiem że dzisiaj jest taki nie zbyt ciekawy dzień ja to nadal nie mogę w to wszystko uwierzyć
Ja jak ja pierwszy raz zobaczyłam to myślałam że akurat ja zamówię ale flavia wygrała a teraz to chyba będę zbierać na mabel tylko niech ktoś użyje mojego kodu bo jeszcze jest świeżutki
Cieszę się, że udało Ci się zdobyć Flavię mi niestety nie, a i wyhaczyć jakąś od dziewczyny, której nie do końca przypadła do gustu też nie wyhaczyłam. Jest jeszcze turkusowa... ale skłaniam się bardziej do Mabel - bo lżejsza, elegancka, tańsza, a mój kod też niestety cierpi zapomnienie. Zrobiłam właśnie sałatkę kebabową.
Jutro mój Tż jedzie na szkolenie do Bytomia, to 600km od nas;/ wraca w środę. Nie ukrywam, że te dzisiejsze wydarzenia wzbudzają we mnie jakiś wewnętrzny lęk.. Chciałabym by nie jechał.. jakoś nie lubię jak go nie ma, zwłaszcza wieczorem, w nocy...
Stary 2010-04-10, 18:19   #726
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
A ja nie wierzę, że to było specjalnie. Bo niby po co mieliby to robić? Pisałam to już dzisiaj, ale napiszę jeszcze raz. Polska nie jest potęgą, ani ekonomiczną, ani militarną, ani żadną inną. Naprawdę, nie oszukujmy się, ale takie mocarstwo jak Rosja, mogłoby nas podbić i w normalnej sytuacji, bez takich podchodów i zamachów. Nie widzę tylko za bardzo powodu, dlaczego mieli by to robić. Nie ma u nas ani ropy, ani złota. A tego węgla na Śląsku, to już nam samym ledwo starcza, to co dopiero Rosji.

Część mojej rodziny zginęła lub przebywała i szczęśliwie ocalała w obozach (różnych), większość działała politycznie (w różnych organizacjach, mój wujek był wysoko postawionym oficerem AK), moi pradziadkowie mieli majątek, który stracili w wyniku tzw. społecznego wyrównania. I mimo wszystko, nie mam ochoty ciągnąć niechęci do wszystkich i wszystkiego. Z resztą, tak samo jak byli źli Niemcy, Rosjanie, Polacy czy inni, tak samo byli i ci dobrzy. Historia jest historią, należy o niej pamiętać i wyciągać z niej wnioski, a nie nią żyć.

Każdy z nich miał rodzinę. Poseł Putra 5 dzieci, nie wyobrażam sobie, co czuje córka Prezydenckiej Pary - stracić oboje rodziców tak nagle i tak tragicznie, bardzo jej współczuję.
A ja, dość egoistycznie, nie mogę przestać o tych fantastycznych kobietach, które tam zginęły. Marii Kaczyńskiej, Izabeli Jarudze-Nowackiej, Jolancie Szymanek-Deresz. Egoistycznie dlatego, że to kobiety, które w zaściankowej pod wieloma względami Polsce, walczyły o dobro kobiet. I były takimi promykami nadziei, że może coś się zmieni. Były. Straszna strata.
Zgadzam się.
Może ta tragedia coś zmieni i może wreszcie przestanie sie u nas dzielić wszystko na czarno-biało. Są pewne sperawy, które stają się ważniejsze, stawia się je ponad podziałami.
Może wreszcie obudzi się rozsądek przestanie sie u nas zyć teczkami, hakami na wszystko i wszystkich , a zacznie się pracować nad teraźniejszością i przyszłością.
Stary 2010-04-10, 18:38   #727
pin3ska
Zakorzenienie

Jednak niektorych podejscie to mnie przeraza. Moja znajoma z innego forum powiedziała ze ja to w ogole nie obeszło, bo co ona ma sie politykami przejmować. Troche sie z nią pożarłam, bo mozna kogoś nie darzyć sympatią, ale wobec takiej tragedii i tak strasznej smierci powiedziec, ze "co mam sie tym przejmowac jak to nic nie zmieni".
pin3ska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 18:40   #728
nebya
Wtajemniczenie

Cytat:

Zgadzam się w 100%.

nebya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 18:50   #729
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Cieszę się, że udało Ci się zdobyć Flavię mi niestety nie, a i wyhaczyć jakąś od dziewczyny, której nie do końca przypadła do gustu też nie wyhaczyłam. Jest jeszcze turkusowa... ale skłaniam się bardziej do Mabel - bo lżejsza, elegancka, tańsza, a mój kod też niestety cierpi zapomnienie. Zrobiłam właśnie sałatkę kebabową.
Jutro mój Tż jedzie na szkolenie do Bytomia, to 600km od nas;/ wraca w środę. Nie ukrywam, że te dzisiejsze wydarzenia wzbudzają we mnie jakiś wewnętrzny lęk.. Chciałabym by nie jechał.. jakoś nie lubię jak go nie ma, zwłaszcza wieczorem, w nocy...
Chyba obie razem cierpimy bo nasze kochane kody są takie niechciane

Wiesz co ja też dzisiaj zrobiłam sałatkę kebab no to ładnie

Nie dziwię się że masz takie obawy ja jak też mam jechać w dłuższa trase to tez się boję że coś się stanie ale w obliczu dzisiejszej tragedii to na prawdę współczuję ci. Na pewno bedzie wszystko w porządku zobaczysz. Ja ja też nie lubię zostawać sama i bardzo nie lubię jak go nie ma w nocy bo myśli lubią płatać figle. Ale twój TŻ w srodę wraca to jakoś przetrwasz tą kilkudniowa rozłąkę

Proszę o użycie kodu zbieram na mabel za skorzystanie bardzo pięknie dziękuje

www.etorebka.pl mój kod - d6039113 skorzystaj a zapłacisz za torebkę -5% mniej

---------- Dopisano o 18:50 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

ja tez się zgadzam z tobą martini
Stary 2010-04-10, 18:54   #730
a*a*a*
Ania

Cytat:
Zgadzam się.
Może ta tragedia coś zmieni i może wreszcie przestanie sie u nas dzielić wszystko na czarno-biało. Są pewne sperawy, które stają się ważniejsze, stawia się je ponad podziałami.
Może wreszcie obudzi się rozsądek przestanie sie u nas zyć teczkami, hakami na wszystko i wszystkich , a zacznie się pracować nad teraźniejszością i przyszłością.
J niie wieże, że ta tragedia coś zmieni, po prostu nie. Oczywiście bardzo bym chciała ale przypomina się historia z Naszym Papieżem. Wtedy też wszyscy pozakopywali topory, nawet kibice ze znienawidzonych przez siebie klubów się jednoczyli, wszyscy mówili, że teraz na pewno będzie lepiej. Cała sytuacja trwała bardzo krótko, potem jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki wszystko wróciło "do normy", znowu wszyscy się żarli. Bez sensu, po prostu pewnej mentalności nie zmienimy, ludzie mają żyją własnym tempem, we własnym świecie, dopóki kogoś osobiście nie dotknie tragedia, to nie zatrzyma się żeby pomyśleć o innych. Oczywiście trochę tutaj uogólniam ale takie jest życie niestety.
Co nie zmienia faktu, że ogromnie współczuję rodzinom ofiar, ogromnie.
Stary 2010-04-10, 19:26   #731
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
Chyba obie razem cierpimy bo nasze kochane kody są takie niechciane

Wiesz co ja też dzisiaj zrobiłam sałatkę kebab no to ładnie

Nie dziwię się że masz takie obawy ja jak też mam jechać w dłuższa trase to tez się boję że coś się stanie ale w obliczu dzisiejszej tragedii to na prawdę współczuję ci. Na pewno bedzie wszystko w porządku zobaczysz. Ja ja też nie lubię zostawać sama i bardzo nie lubię jak go nie ma w nocy bo myśli lubią płatać figle. Ale twój TŻ w srodę wraca to jakoś przetrwasz tą kilkudniowa rozłąkę

Proszę o użycie kodu zbieram na mabel za skorzystanie bardzo pięknie dziękuje
widocznie Doroty tak mają..
a ja jestem dodatkowo tak cholernie wrażliwa i rozmyślająca, że może być ciężko.
Stary 2010-04-10, 19:40   #732
Dominiique
BAN stały

Cytat:
a ja jestem dodatkowo tak cholernie wrażliwa i rozmyślająca, że może być ciężko.
Będzie dobrze, na pewno pojedzie ostrożnie. Już niedługo wróci do Ciebie
Stary 2010-04-10, 19:41   #733
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nebya Pokaż wiadomość
Zgadzam się w 100%.
Cytat:

Widocznie tak ale zobaczysz będzie dobrze trzymaj sie bo ja uciekam na spacerek muszę swoja flavie wyprowadzic na spacerek żeby trochę pooddychała świeżym powietrzem
Stary 2010-04-10, 19:46   #734
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Będzie dobrze, na pewno pojedzie ostrożnie. Już niedługo wróci do Ciebie
dziękuję
Wiecie, ja mam tak, że jak tylko pomyślę, że mogłabym go nie mieć to od razu mi łzy lecą. Z samego wyobrażenia. Albo w nocy, jeśli podczas snu mnie nie obejmie ręką, to mam koszmary. Sprawdzone.
Wierzę, że będzie dobrze, musi być. Tylko pewnie kręćka dostanę siedząc sama
Stary 2010-04-10, 20:03   #735
MsTseTse
Zadomowienie

Dziewczynki co to ma za znaczenie GDZIE ta tragedia się stała?
Moim zdaniem, to nie wina Rosji, że akurat tam zginęli.
Jeżeli miałabym kogoś oskarżać, to zastanowiłabym się nad pilotem, który cztery razy podchodził do lądowania. Takich rzeczy się nie robi... Chyba, że silnik im się zepsuł... w innym przypadku nie widzę wytłumaczenia...

Myślałam, że dzisiaj przyjdzie Simon, ale niestety nie ma je wciąż...
Więc muszę się uzbroić w cierpliwość do poniedziałku...

MsTseTse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 20:09   #736
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez MsTseTse Pokaż wiadomość
Dziewczynki co to ma za znaczenie GDZIE ta tragedia się stała?
Moim zdaniem, to nie wina Rosji, że akurat tam zginęli.
Jeżeli miałabym kogoś oskarżać, to zastanowiłabym się nad pilotem, który cztery razy podchodził do lądowania. Takich rzeczy się nie robi... Chyba, że silnik im się zepsuł... w innym przypadku nie widzę wytłumaczenia...

Myślałam, że dzisiaj przyjdzie Simon, ale niestety nie ma je wciąż...
Więc muszę się uzbroić w cierpliwość do poniedziałku...
Ma znaczenie, chociażby symboliczne. Nie sądzę, tak samo jak Ty, że jest tu jakiś spisek. Ale fakt gdzie lecieli, w jakim celu i gdzie zginęli podkreśla tragizm katastrofy. W tym przypadku nie jest to bez znaczenia.

W soboty DHL nie rozwozi przesyłek.
Stary 2010-04-10, 20:18   #737
MsTseTse
Zadomowienie

Cytat:
Ma znaczenie, chociażby symboliczne. Nie sądzę, tak samo jak Ty, że jest tu jakiś spisek. Ale fakt gdzie lecieli, w jakim celu i gdzie zginęli podkreśla tragizm katastrofy. W tym przypadku nie jest to bez znaczenia.

W soboty DHL nie rozwozi przesyłek.
Chodziło mi o coś innego
Napisałam, że nie ma znaczenia, gdzie się stała, bo dziewczynki zaczynały jechać na Rosję.
Więc napisałam, że nie ma znaczenia, gdzie, w sensie, że nie jest to winą Rosji, że stało się, co się stało...
A znaczenie w sensie, o którym ty piszesz, oczywiście, że jest.
To jakieś przeklęte miejsce...

MsTseTse jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 20:30   #738
Sparta
Wtajemniczenie

To jest niczyja wina, tak było pisane [*]

Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 21:14   #739
Dominiique
BAN stały

Strasznie przygnębiający dzień.
Stary 2010-04-10, 21:16   #740
dodeczka84
Zakorzenienie

ze znalezionych - real photo Pelayi
Stary 2010-04-10, 21:19   #741
dodeczka84
Zakorzenienie

Cytat:
Strasznie przygnębiający dzień.
dokładnie, czas go zakończyć.. choc dla mnie osobiscie jutro będzie gorsze niz dzis
Stary 2010-04-10, 21:32   #742
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
To jest niczyja wina, tak było pisane [*]
Gdzie było pisane?

Przepraszam, no ale nie moge się powstrzymać

Niedawno ksiądz na kazaniu powiedział, że "tak było pisane" czy "Bóg tak chciał" to największe bzdury jakie słyszał. Bóg nie chce niczyjego cierpienia, więc takie tłumaczenie jest bardzo nie na miejscu.
Na swoje własne uszy to słyszałam.
(dało mi to bardzo do myślenia i stwierdzam, że te określenia mają tylko spowodowac łatwiejsze pogodzenie się z jakąś sytuacją, może nawet "zrzucenie winy" na przeznaczenie czy Boga)

Tylko tyle chciałam napisać.

----

Ta Pelaya coraz bardziej mi się podoba
Ale napaliłam się w pierwszej kolejności na fioletową Saphire

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-04-10 o 21:37
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 21:41   #743
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
A mówi Ci coś określenie "blokada psychiczna"? W związku z negatywnymi doświadczeniami można się zrazić, i tyle. Ja to akurat rozumiem, pomijając obiektywny fakt, że może być tam coś ciekawego.
Właśnie o to mi chodzi

Cytat:
Dokładnie tak ... nie mogę czytać niektórych komentarzy na forach w serwisach internetowych. Po prostu straszne jak niektórych taka tragedia w ogóle nie rusza .

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-10, 21:44   #744
losek78
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Gdzie było pisane?

Przepraszam, no ale nie moge się powstrzymać

Niedawno ksiądz na kazaniu powiedział, że "tak było pisane" czy "Bóg tak chciał" to największe bzdury jakie słyszał. Bóg nie chce niczyjego cierpienia, więc takie tłumaczenie jest bardzo nie na miejscu.
Na swoje własne uszy to słyszałam.
(dało mi to bardzo do myślenia i stwierdzam, że te określenia mają tylko spowodowac łatwiejsze pogodzenie się z jakąś sytuacją, może nawet "zrzucenie winy" na przeznaczenie czy Boga)

Tylko tyle chciałam napisać.

----

Ta Pelaya coraz bardziej mi się podoba
Ale napaliłam się w pierwszej kolejności na fioletową Saphire

zgadzam sie w 100% z Hosenka - nie cierpie takiego zrzucania winy na Boga

a ci co zgineli juz są w lepszym świecie od naszego

juto bedzie lepszy dzień

dla wszystkich
Stary 2010-04-10, 22:01   #745
aniolusiek_
Zakorzenienie

Cytat:
A ja nie wierzę, że to było specjalnie. Bo niby po co mieliby to robić?

nie mam ochoty ciągnąć niechęci do wszystkich i wszystkiego. Z resztą, tak samo jak byli źli Niemcy, Rosjanie, Polacy czy inni, tak samo byli i ci dobrzy. Historia jest historią, należy o niej pamiętać i wyciągać z niej wnioski, a nie nią żyć.
zgadzam się

jest mi osobiście bardzo przykro, łączę się w żalu z rodzinami ofiar

Edytowane przez aniolusiek_
Czas edycji: 2010-04-10 o 22:30
aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 00:46   #746
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
ze znalezionych - real photo Pelayi
niegłupia ta Pelagia
Stary 2010-04-11, 00:52   #747
karton
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MsTseTse Pokaż wiadomość
Nie wiadomo jak to było do końca z pilotem...
Moim rodzicom np od razu się skojarzył ten przypadek z samolotem prezydenckim lądującym w Gruzji - pilot nie chciał wylądować w Tbilisi, Prezydent nalegał, pilot się sprzeciwił ze względu na niebezpieczne warunki i po wszystkim został zwolniony.
Kto wie, może teraz też wywierano na pilota presję. By lądował za wszelką cenę itp
Co do "takich rzeczy się nie robi", to robi się. Pracowałam jako stewardessa i tak zwany "go-around" zdarza się często w przypadku mgły, wichury, słabej widoczności itp. Zdarzało się kilkukrotne podejście do lądowania.

No nic dowiemy się. Nie ma co spekulować.

Tak poza tym to jestem w szoku i od momentu gdy mama rano mnie obudziła tą nowiną - nadal nie do końca dochodzi do mnie co się stało.
Po ludzku - po polsku - mi przykro. Jak pomyślę o tragedii rodzin i o tym ileż to ważnych osobistości Polski zginęło...
Stary 2010-04-11, 08:16   #748
DariaKelly
Rozeznanie

Kończy nam się na szczęście ten weekend
DariaKelly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 08:26   #749
Lynn
Zakorzenienie

Najprawdopodobniej kupię Felicity w tym tygodniu, jednak chyba odsubkrybuję ten wątek ze względu na Off top. Rozumiem, tragedia tragedią, ale nie po to wchodzę na wątek o torebkach by czytać każdego zdanie na ten temat. Znając wizaż to na plotkowym powstało już 100 wątków na ten temat, więc moze się tam przeniesiecie z tym? Sorry, ale po prostu jest to męczące...
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 09:22   #750
alleyezonme
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lynn Pokaż wiadomość
Najprawdopodobniej kupię Felicity w tym tygodniu, jednak chyba odsubkrybuję ten wątek ze względu na Off top. Rozumiem, tragedia tragedią, ale nie po to wchodzę na wątek o torebkach by czytać każdego zdanie na ten temat. Znając wizaż to na plotkowym powstało już 100 wątków na ten temat, więc moze się tam przeniesiecie z tym? Sorry, ale po prostu jest to męczące...

Też się zastanawiam nad Felicity, o jakim kolorze myślisz?
Co do drugiej części wypowiedzi też się zgadzam

Jeśli życie to chwila, wykorzystam tą chwilę - tyle

alleyezonme jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości