|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4231 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
czesc
Nie wierzę w tę tragedię jeszcze, nie dochodzi to do mnie. Tyle osób zginęło, tylko dzieci zostało osieroconych, tyle żon straciło męzów i odwrotnie. Wczoraj 0 9 wyjechalismy do delfinarium, dopiero tam moja mama zadzwoaniła i powiedziała o tej katastrofie. ech... wrócilismy o 20 do domu i do 2 nad ranem siedzielismy u znajomych i oglądalismy wiadomosci. http://www.odyssei.com/pl/travel-tips/12263.html polecam przegromnie, bardzo nam sie tam podobało. a to co robiły te zwierzaki niewiarygodne normalnie. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dzis u nas też śliczna pogoda , męzul jeszcze śpi a ja już nie mogłam. W ogóle wczoraj sie wyryczałam, ale z powodu TZ dziadka. po 3 latach ma nawrót nowotworu i przerzuty.... wczoraj z nim rozmawiałam powiedział, ze czeka na śmierc wtedy pękłam i już ani słowa nie powiedziałam ![]() dziś idziemy na jakis długi spacer, musze sie przejść ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4232 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII
Cytat:
Akurat na to to ja jestem doskonałym przykładem ![]() ![]() ósemki mam ale plombowane(te na dole) jeszcze dobrze nie wyrosły a juz były leczone.
![]() |
#4233 |
Zakorzenienie
|
India z 8-kami podobno tak jest. Często jak tylko wyrosną od razu sie psują. Ja co prawda, nie mam jeszcze ani jednej wyrosniętej, ale za to wszystkie 4 chca mi sie przebić przez dziąsło. raz na jakis czas mi sie to odzywa. Niestety mi dentysta powiedział, ze będe je musiała usunąć bo nie ma na nie miejśca
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a moj mezus jaki kochany... mam podane sniadanko do łozka mniam... ![]()
![]() |
#4235 |
Zakorzenienie
|
Cześć.
Wiecie coś mi się dzieje z wizażem... jak zmieniam stronę to jestem wylogowana. Potem z 3 lub 4 razy wpisuje login i hasło żeby mnie zalogowało. Oglądam TV cały czas tylko to jedno... szczerze mówiąc myślałam, że jak się dziś obudzę to , że to się nie wydarzyło. A tu oglądam w TVN wspomnienie pary Prezydenckiej. Kiedyś to tak średnio lubiłam tą Marię Kaczyńska, bo nie ma się co oszukiwać nie była jakaś bardzo reprezentacyjna , całkiem inna od Kwaśniewskiej. Bo Jolanta to taka "przystojna kobieta" jak to mawia moja mama. Poza tym Jolka po liftingu itd to się super trzyma. Zmieniałam radykalnie zdanie o Kaczyńskiej w dniu kiedy obejrzałam z nią wywiad w TVN Style, rozmawiała z nią Magda Mołek. Naprawdę fajna, rzeczowa kobitka, bardzo kochająca męża, to dało się wyczuć. Teraz na TVN było wspomnienie Pary Prezydenckiej i naprawdę w tych fragmentach było widać tą wielką miłość między nimi. Poczucie humoru , którego normalnie w TV się nie pokazuje, którego nie wypada pokazywać bo jak to możliwe żeby Pan Prezydent się uśmiechał... zawsze pokazywali go poważnego. Straszne jest to co się stało. Teraz na TVN mówili , że o 12 w południe będzie w Katyniu pożegnanie zwłok Lecha Kaczyńskiego i zwłoki transportują dziś do kraju... I jeszcze jedna rozprawa filozoficzna z mojej strony... Mój dziadziuś walczył na I wojnie światowej o to byśmy mogli dziś nazywać się "Polakami, mówić po polsku, żeby Polska była Polską ... i wiecie co ja myślę , że nie raz się w grobie przekręcał jak widział to co się działo w tej Polsce teraz... Ludzie oddawali życie na I i II wojnie światowej za nasz kraj. za nas. A to co się działo teraz w polityce , w kraju, w którym obywatel wnuk bohatera wojennego zostaje zepchnięty na bardzo daleki plan, któremu rzuca się kiełbasę wyborczą , a potem śmieje się prosto w twarz naiwnym....że znów uwierzyli w obietnice , że będzie lepiej. W Polsce żyje się źle , emeryci egzystują a nie żyją. My młodzi urabiamy się do granic możliwości, żeby mieć cokolwiek. Państwo Polskie nie pomaga nam , wciąż trzymający władzę o coś się wykłócają zamiast spojrzeć na nas... To boli. Musiało stać się coś , żeby w końcu ludzie się obudzili! Ja teraz nie chodzę za często do Kościoła... ale wiem co jest napisane w Piśmie Świętym szczególnie o końcu Świata. Przyjdą czasy ostateczne , kiedy brat brata mordować będzie, dzieci przeciwko rodzicom powstaną itd. Pan Bóg takimi tragediami naprawdę grozi palcem. Kurczę chyba strasznie się rozpisałam ale ja tak właśnie myśle... |
![]() ![]() |
![]() |
#4236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() brawa dla męza. ![]() Cudowni są ci nasi męzowie. Patrze, ze rozpieszczają nas na całego. Sniadanka robią, obiady gotują, sprzątają, są czuli ![]() wiedziałyśmy jaki towar brać ![]() Ja niby wstałam wcześniej i jak co weekend będziemy smażyli naleśniki hehe, bo weekend bez nalesników, to dla mojego męza weekend stracony. edit: Dayisy niestety to prawda co piszesz. Teraz na świecie tyle tragedi ![]() Edytowane przez Madzialenka12344321 Czas edycji: 2010-04-11 o 08:24 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4237 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry... tez myslalam ze jak wstane to okaze sie ze to byl sen...
i dupa..
![]() |
#4238 |
Zakorzenienie
|
Kurczę no coś mi się psuje!!!
Nawet jak odświeżam stronę żeby zobaczyć co napisałyście to mnie WYLOGOWUJE! |
![]() ![]() |
![]() |
#4239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ech do mnie to nie dociera. Może tez dlatego, że nie jestem w PL. Tutaj ludzie chodza, śmieją się, bawią. Dzień jak codzie dla nich. a mi wizaz tez szwankuje, ale w ten sposób, ze nie pokazuje mi ostatnich napisanych wiadomosci, dopiero jak wejdę na wątek to widze, czy ktoś coś napisał. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4240 |
Zakorzenienie
|
od wczoraj tak jest
![]() |
#4241 |
Wtajemniczenie
|
Tragedia niesamowita...w jednej sekundzie może zmienić się całe życie !!! Ulotność życia ludzkiego...
Może i jestem za bardzo podejrzliwa jak to powiedział mój kolega wczoraj, ale mi tu wiele rzeczy nie pasuje w tej katastrofie, zbyt wiele niedomówień, Rosjanie nie chcieli dopuścić polskich dziennikarzy do niczego, zabrali czarne skrzynki, ciała ofiar zabrali do Moskwy...nie podoba mi się to bardzo !!!
![]() |
#4242 |
Zakorzenienie
|
oo nie wiedziałam nawet. Wczoraj sie tylko przywitałam i pojechałam. Dopiero dzis do was wpadłam.
a ja znowu schudłam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4243 | |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Mnie też strasznie dotknęła ta wczorajsza wiadomość. Praktycznie cały dzień oglądałam wywiady, relacje, wiadomosci. Oczy spuchnięte, bo jak inaczej ![]() ![]() Cytat:
![]() Podaliśmy w piątek naszą cenę za to mieszkanie. 200 tyś. Sporo mniej , ale uważam że właścicielka zawyżyła strasznie cenę. Więcej niż za 215 to się nie opłaca je kupować ![]() trzymajcie kciuki za odpowiedź ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4244 |
Zakorzenienie
|
U mnie wizaz ten nawala!!!
![]() Agata ja tez mam wiele watpliwosci, choc mam nadzieje, ze one nie znajda potwierdzenia Gold trzymam kciuki za obnizenie ceny mieszkania ![]()
#4245 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry...
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4247 |
Zakorzenienie
|
Jeszcze nie do końca. On po prostu nie umie sobie wyobrazić tego mieszkania po remoncie. ładnej kuchni, łazienki...
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4248 |
Zakorzenienie
|
gold-fish to trzymm kciuki zeby obnizyli... i zeby tz "zobaczyl" oczami duszy te gniazdko po remoncie
![]()
![]() |
#4249 |
Zakorzenienie
|
... nie chce sie wierzyc normalnie
![]() ![]() --------------- Rosette - oczywiscie ze 9 m3 a nie litrow-u nas z higiena ok ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4250 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A po wyrwaniu tylko przez kilka dni czulam dyskomfort ,a opuchlizny nie bylo |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4251 | ||||
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
Cytat:
a z tym co napisałaś w daleszej części posto zgadzam się, ja tylko mam nadzieje, że ich śmierć nie pójdzie na marne tylko wszyscy wyciągniemy z tej tragedii wnioski, ale nie na chwilę tylko na stałe...bo jeśli nic się nie zmieni to stanie się tak jak w końcówce Twojego postu Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() trzymam kciuki zeby babeczka przystała na Waszą cenę hej... dziewczyny idę dziś do kościoła...mam taką potrzebę
![]() |
#4252 |
Zakorzenienie
|
Hey .
Co do slubów w takim dniu to naprawde ciężko powiedzieć co by sie zrobiło tak naprawde. Wiadomo ze na ślub każdy czeka z wielka radoscią, te wszystkie przygotowania , kazdy chce by było jak w bajce, pilnujemy zeby wszystko było dopiete na ostatni guzik, ale przy takiej tragedii nagle wszystko sie wali , nie wiem czy potrafiłabym sie bawić - chyba bym przeniosła ten slub na inna date bo ten slub w tym dniu to bardziej byłaby stypa niz dobra zabawa.Wiem ze wszystko jest zapłacone , ale w takiej sytuacji własciciel takiej restauracji nie powinien robic problemów ze zmiana daty . heh cięzko pogodzic sie z ta myślą.
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek ![]() Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2010-04-11 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4253 |
Zakorzenienie
|
piszecie o rosnących ósemkach- otóż łączę się z Wami w bólu.... w zeszłym tygodniu łykałam dalacin bo miałąm az stan zapalny, całe dziąsło spuchnięte i w ogole. Poszłam do dentysty a ona, ze kaszanka- moja aktualnie próbująca urosnąć ósemka nie ma szans bo nie ma na nią miejsca- i zgadnijcie co mnie czeka- chururg szczękowy. ale denstystka wymwyśliła byc może z tego wyjście- mam zmasakrowane szóstki- takie praktycznie do usunięcia (generalnie mam bardzo słabe zęby- np plomba się trzyma a ząb się kruszy itp)- mam w nich aż plomby na ćwieki metalowe do korzeni założone bo juz nie miały się czego trzymać- no i dentystka zaproponowała,zebym umówiłą się na konsultację do ortodonty- bo w moim przypadku ogólnie przydałby się aparat (u góry mam tak ze nie wyrosły mi wcale stałe 2 i trójki nasunęły mi się do przodu, denstystka założyła licówki i jakos to wygląda ale luki po trójkach są- nie takie duże na cały ząb ale są), mam troszke krzywych zębów a to podobno niebezpieczne na starość,..... no i 28.04 idę do ortodontki i zobaczę co powie...moze się uda nasunąc te zęby, ,zeby ósemek chirurgiczxnie nie usuwać,.......
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4254 |
Zakorzenienie
|
A ja mam wrażenie ze ta tragedia niczego nie zmieni. Przez chwile ( kilka miesiecy) moze bedzie dobrze a potem sie zacznie od nowa .
#4255 |
Zakorzenienie
|
straszne były te syreny......
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4256 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4257 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() po smierci papieza tez tak bylo ,wszyscy sie jednoczyli ,modlili a po tyg bylo tak samo |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4258 |
Zakorzenienie
|
A u nas sklepy oczywiście otwarte
![]() Do mnie to chyba jeszcze nie dociera. Rano jak się obudziłam, to nie wiedziałam co jest grane, dopiero po chwili sobie przypomniałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#4259 |
Zakorzenienie
|
Tez mi się tak wydaje.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4260 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj zjadłam pół pizzy
![]() Mąż spi a ja oglądam głupia paris hilton simple life ![]() Madzia a są tam delfiny? Kurcze w tym roku chyba nie pojedziemy za granice na wakacje , bo sie troche boje w ciąży jechać. A tak marzyła mi sie ta turcja. Zupa meksykanska wyszła mi perfekcyjna ![]() Atomufka ma racje i jest to przykre ze nawet takie tragedie niczego nie zmieniaja , ze jednak ludzie nie wyciagają wnisoków.
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek ![]() Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2010-04-11 o 11:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.