Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII - Strona 142 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-11, 07:32   #4231
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

czesc

Nie wierzę w tę tragedię jeszcze, nie dochodzi to do mnie. Tyle osób zginęło, tylko dzieci zostało osieroconych, tyle żon straciło męzów i odwrotnie.

Wczoraj 0 9 wyjechalismy do delfinarium, dopiero tam moja mama zadzwoaniła i powiedziała o tej katastrofie. ech... wrócilismy o 20 do domu i do 2 nad ranem siedzielismy u znajomych i oglądalismy wiadomosci.

Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Madzialenka, zazdroszcze tego delfinarium, a w jakim to mieście jest?
http://www.odyssei.com/pl/travel-tips/12263.html

polecam przegromnie, bardzo nam sie tam podobało. a to co robiły te zwierzaki niewiarygodne normalnie.

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość

Wiesz dziewczyno, rób co chcesz i pisz co chcesz, ale ja się wypowiadać nie będę na to, co napiszesz.
Za dużo mam problemów, aby jeszcze Twoim się przejmować i denerwować.

Skończyłam swój wywód. Tyle na ten temat
wiec zajmij się swoimi i w końcu zejdz ze mnie.

Cytat:
Napisane przez agus87 Pokaż wiadomość
nie no bez przesady
nie pouczajmy sie nawzajem jak pisac poprawnnie
ja pisze strasznie szybko, nie zwracam uwagi na forach na pisanie duza litera imienia, czy zwrotu grzecznosciowego, bo nie mam czasu, a ty tu o szacunku piszesz?
bez przesady
na codzien musze pisac chole.rnie poprawnie bo projektuje podziekowania, trofea i takie *******y, wiec jak mam przerwe to tego nie przestrzegam

Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość

za kim bysmy nie byly za jaka frakcja polityczna niech nam polityka nie przysloni tragedi to sa LUDZIE i kto by nie zginal to jest TRAGEDIA..
Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
Zgadzam sie z Martuchą, są zwolennicy i przeciwnicy prezydenta i innych polityków ale nie zmienia to faktu że stała sie straszna tragedia, zginęło wiele osób, wieczny im odpoczynek***
dokładnie. To byli ludzie. Nieistotne, co kto o nich myślał... szkoda mi każdego człowieka

dzis u nas też śliczna pogoda , męzul jeszcze śpi a ja już nie mogłam. W ogóle wczoraj sie wyryczałam, ale z powodu TZ dziadka. po 3 latach ma nawrót nowotworu i przerzuty.... wczoraj z nim rozmawiałam powiedział, ze czeka na śmierc wtedy pękłam i już ani słowa nie powiedziałam siedziałam i płakałam.

dziś idziemy na jakis długi spacer, musze sie przejść

Madzialenka12344321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 08:01   #4232
india83
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVII

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Jestem najlepszym dowodem, ze tak być nie musi - ja mam te zęby ze 3 lata albo dłużej i żaden mi się jeszcze nie popsuł dentysta mi 2 tygodnie temu sprawdzał
A przecież, jak się ząb psuje, to się najpierw robi malutka dziurka, potem większa, a potem jeszcze większa i dopiero zaczyna boleć a opuchlizna po usunięciu zęba tez pewnie nie nalezy do przyjemnych, podobno obecnie odchodzi się od rwania ile wlezie [URL]http://www.portaldentystyczny.pl/pacjent/warto_wiedziec/art7.html:
Maju nie zawsze jak zab sie psuje to zaczyna się od małej dziurki... czasem problem moze zaczac się od korzenia. na zewnatrz wszystko OK.
Akurat na to to ja jestem doskonałym przykładem mimo, iż mam fioła na punkcie zębów 3 straciłam
ósemki mam ale plombowane(te na dole) jeszcze dobrze nie wyrosły a juz były leczone.
Stary 2010-04-11, 08:05   #4233
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

India z 8-kami podobno tak jest. Często jak tylko wyrosną od razu sie psują. Ja co prawda, nie mam jeszcze ani jednej wyrosniętej, ale za to wszystkie 4 chca mi sie przebić przez dziąsło. raz na jakis czas mi sie to odzywa. Niestety mi dentysta powiedział, ze będe je musiała usunąć bo nie ma na nie miejśca

Stary 2010-04-11, 08:12   #4234
india83
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
India z 8-kami podobno tak jest. Często jak tylko wyrosną od razu sie psują. Ja co prawda, nie mam jeszcze ani jednej wyrosniętej, ale za to wszystkie 4 chca mi sie przebić przez dziąsło. raz na jakis czas mi sie to odzywa. Niestety mi dentysta powiedział, ze będe je musiała usunąć bo nie ma na nie miejśca
ja mam wszystkie osekmi od kilku lat, ale ich wyrzynanie sie to bylo cos strasznego troche sie nameczyłam, ale chyb a większosc osob tak to przechodzi. u mnie osemki sie przydały, bo dzieki temu prawie niewidoczne sa puste miejsca po usunietych zabkach. Decyzję dentysty skonsultuj jeszcze z innym i jezeli beda zgodni to usun, bo skoro naprawde nie ma na nie miejsca (a tak sie czesto zdarza) to bedziesz miała tylko problem

a moj mezus jaki kochany... mam podane sniadanko do łozka mniam...
Stary 2010-04-11, 08:17   #4235
Daysy85
Zakorzenienie

Cześć.
Wiecie coś mi się dzieje z wizażem... jak zmieniam stronę to jestem wylogowana. Potem z 3 lub 4 razy wpisuje login i hasło żeby mnie zalogowało.
Oglądam TV cały czas tylko to jedno... szczerze mówiąc myślałam, że jak się dziś obudzę to , że to się nie wydarzyło.
A tu oglądam w TVN wspomnienie pary Prezydenckiej. Kiedyś to tak średnio lubiłam tą Marię Kaczyńska, bo nie ma się co oszukiwać nie była jakaś bardzo reprezentacyjna , całkiem inna od Kwaśniewskiej. Bo Jolanta to taka "przystojna kobieta" jak to mawia moja mama. Poza tym Jolka po liftingu itd to się super trzyma.
Zmieniałam radykalnie zdanie o Kaczyńskiej w dniu kiedy obejrzałam z nią wywiad w TVN Style, rozmawiała z nią Magda Mołek.
Naprawdę fajna, rzeczowa kobitka, bardzo kochająca męża, to dało się wyczuć.
Teraz na TVN było wspomnienie Pary Prezydenckiej i naprawdę w tych fragmentach było widać tą wielką miłość między nimi. Poczucie humoru , którego normalnie w TV się nie pokazuje, którego nie wypada pokazywać bo jak to możliwe żeby Pan Prezydent się uśmiechał... zawsze pokazywali go poważnego.
Straszne jest to co się stało.
Teraz na TVN mówili , że o 12 w południe będzie w Katyniu pożegnanie zwłok Lecha Kaczyńskiego i zwłoki transportują dziś do kraju...

I jeszcze jedna rozprawa filozoficzna z mojej strony...
Mój dziadziuś walczył na I wojnie światowej o to byśmy mogli dziś nazywać się "Polakami, mówić po polsku, żeby Polska była Polską ... i wiecie co ja myślę , że nie raz się w grobie przekręcał jak widział to co się działo w tej Polsce teraz...
Ludzie oddawali życie na I i II wojnie światowej za nasz kraj. za nas.
A to co się działo teraz w polityce , w kraju, w którym obywatel wnuk bohatera wojennego zostaje zepchnięty na bardzo daleki plan, któremu rzuca się kiełbasę wyborczą , a potem śmieje się prosto w twarz naiwnym....że znów uwierzyli w obietnice , że będzie lepiej.
W Polsce żyje się źle , emeryci egzystują a nie żyją. My młodzi urabiamy się do granic możliwości, żeby mieć cokolwiek. Państwo Polskie nie pomaga nam , wciąż trzymający władzę o coś się wykłócają zamiast spojrzeć na nas...
To boli.
Musiało stać się coś , żeby w końcu ludzie się obudzili!
Ja teraz nie chodzę za często do Kościoła... ale wiem co jest napisane w Piśmie Świętym szczególnie o końcu Świata.
Przyjdą czasy ostateczne , kiedy brat brata mordować będzie, dzieci przeciwko rodzicom powstaną itd. Pan Bóg takimi tragediami naprawdę grozi palcem.

Kurczę chyba strasznie się rozpisałam ale ja tak właśnie myśle...
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 08:20   #4236
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez india83 Pokaż wiadomość
ja mam wszystkie osekmi od kilku lat, ale ich wyrzynanie sie to bylo cos strasznego troche sie nameczyłam, ale chyb a większosc osob tak to przechodzi. u mnie osemki sie przydały, bo dzieki temu prawie niewidoczne sa puste miejsca po usunietych zabkach. Decyzję dentysty skonsultuj jeszcze z innym i jezeli beda zgodni to usun, bo skoro naprawde nie ma na nie miejsca (a tak sie czesto zdarza) to bedziesz miała tylko problem

a moj mezus jaki kochany... mam podane sniadanko do łozka mniam...
Straszny to jest ból ja czekam niech mi sie w koncu przebija, albo niech sobie już darują

brawa dla męza.

Cudowni są ci nasi męzowie. Patrze, ze rozpieszczają nas na całego.

Sniadanka robią, obiady gotują, sprzątają, są czuli

wiedziałyśmy jaki towar brać

Ja niby wstałam wcześniej i jak co weekend będziemy smażyli naleśniki hehe, bo weekend bez nalesników, to dla mojego męza weekend stracony.

edit:
Dayisy niestety to prawda co piszesz. Teraz na świecie tyle tragedi

Edytowane przez Madzialenka12344321
Czas edycji: 2010-04-11 o 08:24
Stary 2010-04-11, 08:20   #4237
martucha84
Zakorzenienie

dzien dobry... tez myslalam ze jak wstane to okaze sie ze to byl sen...
i dupa..

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-04-11, 08:26   #4238
Daysy85
Zakorzenienie

Kurczę no coś mi się psuje!!!
Nawet jak odświeżam stronę żeby zobaczyć co napisałyście to mnie WYLOGOWUJE!
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 08:30   #4239
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
dzien dobry... tez myslalam ze jak wstane to okaze sie ze to byl sen...
i dupa..
niestety...

ech do mnie to nie dociera. Może tez dlatego, że nie jestem w PL. Tutaj ludzie chodza, śmieją się, bawią. Dzień jak codzie dla nich.

a mi wizaz tez szwankuje, ale w ten sposób, ze nie pokazuje mi ostatnich napisanych wiadomosci, dopiero jak wejdę na wątek to widze, czy ktoś coś napisał.

Stary 2010-04-11, 09:04   #4240
martucha84
Zakorzenienie

Cytat:
a mi wizaz tez szwankuje, ale w ten sposób, ze nie pokazuje mi ostatnich napisanych wiadomosci, dopiero jak wejdę na wątek to widze, czy ktoś coś napisał.
od wczoraj tak jest
Stary 2010-04-11, 09:06   #4241
AgatkaL
Wtajemniczenie

Tragedia niesamowita...w jednej sekundzie może zmienić się całe życie !!! Ulotność życia ludzkiego...
Może i jestem za bardzo podejrzliwa jak to powiedział mój kolega wczoraj, ale mi tu wiele rzeczy nie pasuje w tej katastrofie, zbyt wiele niedomówień, Rosjanie nie chcieli dopuścić polskich dziennikarzy do niczego, zabrali czarne skrzynki, ciała ofiar zabrali do Moskwy...nie podoba mi się to bardzo !!!

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-04-11, 09:10   #4242
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
od wczoraj tak jest
oo nie wiedziałam nawet. Wczoraj sie tylko przywitałam i pojechałam. Dopiero dzis do was wpadłam.

a ja znowu schudłam

Stary 2010-04-11, 09:11   #4243
gold-fish
Zakorzenienie

Cześć
Mnie też strasznie dotknęła ta wczorajsza wiadomość. Praktycznie cały dzień oglądałam wywiady, relacje, wiadomosci. Oczy spuchnięte, bo jak inaczej Aż nie chce się wierzyć. Kiedyś oglądałam wywiad z Marią K. Taki szczery, przed świetami Bozego Narodzenia. Mówiła tak ciepło, tak normalnie. Nawet na pytanie jak się poczuła jak ks. R. określił ją czarownicą (za wygląd) odpowiedziała, że nie było to miłe ale nie każdemu musi sie poodbać, czy coś w tym stylu. Jej mi najbardziej szkoda i żal jej córki. Stracić ukochanych rodziców jednocześnie. Moja mama zawsze na święta narodowe wywiesza flagę na balkonie. Od kilku dni jest w santorium ale zadzwoniła żebym poszła do jej mieszkania i zrobiła to za nią. Doszyłam kir i powiesiłam. Oprócz mnie chyba wszyscy sąsiedzi mieli flagi na balkonach- czuć tą jednosć wobec tragedi. I ciesze się, że zamknięto dzisiaj centra handlowe

Cytat:
moja sasiadka brala slub jak Papież umieral.. w ten sam dzien (2 kwietnia)... ale orkiestra po przywitaniu mlodych powiedziala ze rozumieja ze to dla ludzi wazne ze Papiez itd.. ale ze moga sie o niego modlic i tyle... i ze to dzien MLODYCH wiec poprosili o wylaczenie telefonow - w takim sesnie ze jak dostana infor o najgorszym zeby nikogo nie informowal...
mysle ze teraz tez tak bedzie.. to ogromna tragedia narodu no ale mlodzi nie zawinili... moim zdaniem wesele powinno sie odbyc...
też wczoraj pomyślałam o parach młodych. Nie wiadomo co zrobić bardzo dobry pomysł z tym wyłączeniem telefonów. Nie wyobrażam sobie chwili jakby o 21 w noc weselną przyszła taka wiadomosć. Byłoby po weselu.

Podaliśmy w piątek naszą cenę za to mieszkanie. 200 tyś. Sporo mniej , ale uważam że właścicielka zawyżyła strasznie cenę. Więcej niż za 215 to się nie opłaca je kupować
trzymajcie kciuki za odpowiedź

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 09:21   #4244
india83
Zakorzenienie

U mnie wizaz ten nawala!!!

Agata ja tez mam wiele watpliwosci, choc mam nadzieje, ze one nie znajda potwierdzenia

Gold trzymam kciuki za obnizenie ceny mieszkania
Stary 2010-04-11, 09:30   #4245
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

dzień dobry...
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-11, 09:31   #4246
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Cześć

Podaliśmy w piątek naszą cenę za to mieszkanie. 200 tyś. Sporo mniej , ale uważam że właścicielka zawyżyła strasznie cenę. Więcej niż za 215 to się nie opłaca je kupować
czyli TZ się do niego przekonał??

Stary 2010-04-11, 09:37   #4247
gold-fish
Zakorzenienie

Jeszcze nie do końca. On po prostu nie umie sobie wyobrazić tego mieszkania po remoncie. ładnej kuchni, łazienki... a ja to widzę. Pewnie jak opuszczą cenę to zacznie inaczej myśleć

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 09:40   #4248
martucha84
Zakorzenienie

gold-fish to trzymm kciuki zeby obnizyli... i zeby tz "zobaczyl" oczami duszy te gniazdko po remoncie
Stary 2010-04-11, 10:05   #4249
Maggie1983
Zakorzenienie

... nie chce sie wierzyc normalnie to byle calkiem mlodzi ludzie
---------------

Rosette - oczywiscie ze 9 m3 a nie litrow-u nas z higiena ok a dzidek ma duzy brzuszek, jak powiedzial doktorek a co do suwaczka to chyba ma jakies bledne info, bo nawet dzidzia naszej Misqi ma juz chyba 40-50 gram-tak ostatnio pisala, a jej dzidzia jeszcze mlodsza od mojej poza tym ogladalam tez taki filmik o rozwoju plodu (nie pamiettam strony, ale lektorem jest Czubowna) i tam tez jest, ze dzidzia w tym wieku wazy mniej wiecej wlasnie 100 gr, czyli tyle co kubek kakao
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 10:12   #4250
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Jestem najlepszym dowodem, ze tak być nie musi - ja mam te zęby ze 3 lata albo dłużej i żaden mi się jeszcze nie popsuł dentysta mi 2 tygodnie temu sprawdzał
A przecież, jak się ząb psuje, to się najpierw robi malutka dziurka, potem większa, a potem jeszcze większa i dopiero zaczyna boleć a opuchlizna po usunięciu zęba tez pewnie nie nalezy do przyjemnych, podobno obecnie odchodzi się od rwania ile wlezie http://www.portaldentystyczny.pl/pac...ziec/art7.html
Mnie tam żadne ględzenia o ewolucji nie przekonają, że to co niepotrzebne trzeba usunać
Tak samo, jak gadanie, ze moga się zepsuć. To co - resztę zębów też mam wyrywac? Może zacznę od jedynek - będę jak z piosenki Dziewczyna Bez Zęba Na przedzie
tylko w przypadku osemek chodzi o to ze jak zaczna plombowac to konca nie widac ,bo one sa bardzo podatne na prochnice.Ja tez mialam te zeby z 8 lat i dopiero teraz okazalo sie ze trzeba jednak sie pozbyc dwoch ,bo jaki jest sens wydawania kilku stowek rocznie na plombowanie tego nieszczescia
A po wyrwaniu tylko przez kilka dni czulam dyskomfort ,a opuchlizny nie bylo

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 10:46   #4251
aniaaa84
Zadomowienie

Cześć dziewczyny

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Cześć.
Wiecie coś mi się dzieje z wizażem... jak zmieniam stronę to jestem wylogowana. Potem z 3 lub 4 razy wpisuje login i hasło żeby mnie zalogowało.

Oglądam TV cały czas tylko to jedno... szczerze mówiąc myślałam, że jak się dziś obudzę to , że to się nie wydarzyło.
A tu oglądam w TVN wspomnienie pary Prezydenckiej. Kiedyś to tak średnio lubiłam tą Marię Kaczyńska, bo nie ma się co oszukiwać nie była jakaś bardzo reprezentacyjna , całkiem inna od Kwaśniewskiej. Bo Jolanta to taka "przystojna kobieta" jak to mawia moja mama. Poza tym Jolka po liftingu itd to się super trzyma.
Zmieniałam radykalnie zdanie o Kaczyńskiej w dniu kiedy obejrzałam z nią wywiad w TVN Style, rozmawiała z nią Magda Mołek.
Naprawdę fajna, rzeczowa kobitka, bardzo kochająca męża, to dało się wyczuć.
Teraz na TVN było wspomnienie Pary Prezydenckiej i naprawdę w tych fragmentach było widać tą wielką miłość między nimi. Poczucie humoru , którego normalnie w TV się nie pokazuje, którego nie wypada pokazywać bo jak to możliwe żeby Pan Prezydent się uśmiechał... zawsze pokazywali go poważnego.
Straszne jest to co się stało.
Teraz na TVN mówili , że o 12 w południe będzie w Katyniu pożegnanie zwłok Lecha Kaczyńskiego i zwłoki transportują dziś do kraju...

I jeszcze jedna rozprawa filozoficzna z mojej strony...
Mój dziadziuś walczył na I wojnie światowej o to byśmy mogli dziś nazywać się "Polakami, mówić po polsku, żeby Polska była Polską ... i wiecie co ja myślę , że nie raz się w grobie przekręcał jak widział to co się działo w tej Polsce teraz...
Ludzie oddawali życie na I i II wojnie światowej za nasz kraj. za nas.
A to co się działo teraz w polityce , w kraju, w którym obywatel wnuk bohatera wojennego zostaje zepchnięty na bardzo daleki plan, któremu rzuca się kiełbasę wyborczą , a potem śmieje się prosto w twarz naiwnym....że znów uwierzyli w obietnice , że będzie lepiej.
W Polsce żyje się źle , emeryci egzystują a nie żyją. My młodzi urabiamy się do granic możliwości, żeby mieć cokolwiek. Państwo Polskie nie pomaga nam , wciąż trzymający władzę o coś się wykłócają zamiast spojrzeć na nas...
To boli.
Musiało stać się coś , żeby w końcu ludzie się obudzili!
Ja teraz nie chodzę za często do Kościoła... ale wiem co jest napisane w Piśmie Świętym szczególnie o końcu Świata.
Przyjdą czasy ostateczne , kiedy brat brata mordować będzie, dzieci przeciwko rodzicom powstaną itd. Pan Bóg takimi tragediami naprawdę grozi palcem.

Kurczę chyba strasznie się rozpisałam ale ja tak właśnie myśle...
Daysy ja ma tak samo, 10 razy się loguje i niby jestem zalogowana, ale w okienkach login i hasło jest pusto...

a z tym co napisałaś w daleszej części posto zgadzam się, ja tylko mam nadzieje, że ich śmierć nie pójdzie na marne tylko wszyscy wyciągniemy z tej tragedii wnioski, ale nie na chwilę tylko na stałe...bo jeśli nic się nie zmieni to stanie się tak jak w końcówce Twojego postu

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Kurczę no coś mi się psuje!!!
Nawet jak odświeżam stronę żeby zobaczyć co napisałyście to mnie WYLOGOWUJE!
też tak mam

Cytat:
niestety...

ech do mnie to nie dociera. Może tez dlatego, że nie jestem w PL. Tutaj ludzie chodza, śmieją się, bawią. Dzień jak codzie dla nich.

Madzia u mnie sasiad na parterze głośno słucha muzyki

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
Cześć
Mnie też strasznie dotknęła ta wczorajsza wiadomość. Praktycznie cały dzień oglądałam wywiady, relacje, wiadomosci. Oczy spuchnięte, bo jak inaczej Aż nie chce się wierzyć. Kiedyś oglądałam wywiad z Marią K. Taki szczery, przed świetami Bozego Narodzenia. Mówiła tak ciepło, tak normalnie. Nawet na pytanie jak się poczuła jak ks. R. określił ją czarownicą (za wygląd) odpowiedziała, że nie było to miłe ale nie każdemu musi sie poodbać, czy coś w tym stylu. Jej mi najbardziej szkoda i żal jej córki. Stracić ukochanych rodziców jednocześnie. Moja mama zawsze na święta narodowe wywiesza flagę na balkonie. Od kilku dni jest w santorium ale zadzwoniła żebym poszła do jej mieszkania i zrobiła to za nią. Doszyłam kir i powiesiłam. Oprócz mnie chyba wszyscy sąsiedzi mieli flagi na balkonach- czuć tą jednosć wobec tragedi. I ciesze się, że zamknięto dzisiaj centra handlowe

też wczoraj pomyślałam o parach młodych. Nie wiadomo co zrobić bardzo dobry pomysł z tym wyłączeniem telefonów. Nie wyobrażam sobie chwili jakby o 21 w noc weselną przyszła taka wiadomosć. Byłoby po weselu.

Gold ja też oglądałam ten wywiad z Prezydentową, autorstwa Joanny Pieńkowskiej w Palacu Prezydenckim parę dni przed świetami przeprowadzony...ciepła, miła, serdeczna osoba...najpierw żona, matka siostra a dopiero potem Pani Prezydentowa

trzymam kciuki zeby babeczka przystała na Waszą cenę

Cytat:
Napisane przez neska22 Pokaż wiadomość
dzień dobry...
hej...

dziewczyny idę dziś do kościoła...mam taką potrzebę
Stary 2010-04-11, 10:51   #4252
Sysunia_d
Zakorzenienie

Hey .

Co do slubów w takim dniu to naprawde ciężko powiedzieć co by sie zrobiło tak naprawde. Wiadomo ze na ślub każdy czeka z wielka radoscią, te wszystkie przygotowania , kazdy chce by było jak w bajce, pilnujemy zeby wszystko było dopiete na ostatni guzik, ale przy takiej tragedii nagle wszystko sie wali , nie wiem czy potrafiłabym sie bawić - chyba bym przeniosła ten slub na inna date bo ten slub w tym dniu to bardziej byłaby stypa niz dobra zabawa.Wiem ze wszystko jest zapłacone , ale w takiej sytuacji własciciel takiej restauracji nie powinien robic problemów ze zmiana daty .

heh cięzko pogodzic sie z ta myślą.

http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png

17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek

Edytowane przez Sysunia_d
Czas edycji: 2010-04-11 o 10:52
Sysunia_d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 10:57   #4253
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

piszecie o rosnących ósemkach- otóż łączę się z Wami w bólu.... w zeszłym tygodniu łykałam dalacin bo miałąm az stan zapalny, całe dziąsło spuchnięte i w ogole. Poszłam do dentysty a ona, ze kaszanka- moja aktualnie próbująca urosnąć ósemka nie ma szans bo nie ma na nią miejsca- i zgadnijcie co mnie czeka- chururg szczękowy. ale denstystka wymwyśliła byc może z tego wyjście- mam zmasakrowane szóstki- takie praktycznie do usunięcia (generalnie mam bardzo słabe zęby- np plomba się trzyma a ząb się kruszy itp)- mam w nich aż plomby na ćwieki metalowe do korzeni założone bo juz nie miały się czego trzymać- no i dentystka zaproponowała,zebym umówiłą się na konsultację do ortodonty- bo w moim przypadku ogólnie przydałby się aparat (u góry mam tak ze nie wyrosły mi wcale stałe 2 i trójki nasunęły mi się do przodu, denstystka założyła licówki i jakos to wygląda ale luki po trójkach są- nie takie duże na cały ząb ale są), mam troszke krzywych zębów a to podobno niebezpieczne na starość,..... no i 28.04 idę do ortodontki i zobaczę co powie...moze się uda nasunąc te zęby, ,zeby ósemek chirurgiczxnie nie usuwać,.......

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-04-11, 11:07   #4254
Sysunia_d
Zakorzenienie

A ja mam wrażenie ze ta tragedia niczego nie zmieni. Przez chwile ( kilka miesiecy) moze bedzie dobrze a potem sie zacznie od nowa .

Stary 2010-04-11, 11:08   #4255
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

straszne były te syreny......
Stary 2010-04-11, 11:12   #4256
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość

Madzia u mnie sasiad na parterze głośno słucha muzyki
ech...

Stary 2010-04-11, 11:23   #4257
atomufka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sysunia_d Pokaż wiadomość
A ja mam wrażenie ze ta tragedia niczego nie zmieni. Przez chwile ( kilka miesiecy) moze bedzie dobrze a potem sie zacznie od nowa .
mi sie wydaje ze za kilka tyg wszystko wroci do normy
po smierci papieza tez tak bylo ,wszyscy sie jednoczyli ,modlili a po tyg bylo tak samo

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 11:29   #4258
ktosia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
martucha84- wszędzie będą zamknięte sklepy, nie tylko u Ciebie
A u nas sklepy oczywiście otwarte

Do mnie to chyba jeszcze nie dociera. Rano jak się obudziłam, to nie wiedziałam co jest grane, dopiero po chwili sobie przypomniałam.
Stary 2010-04-11, 11:38   #4259
Madzialenka12344321
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
mi sie wydaje ze za kilka tyg wszystko wroci do normy
po smierci papieza tez tak bylo ,wszyscy sie jednoczyli ,modlili a po tyg bylo tak samo
Tez mi się tak wydaje.

Stary 2010-04-11, 11:38   #4260
Sysunia_d
Zakorzenienie

Wczoraj zjadłam pół pizzy a dzis cała białą czekolade.
Mąż spi a ja oglądam głupia paris hilton simple life

Madzia a są tam delfiny?

Kurcze w tym roku chyba nie pojedziemy za granice na wakacje , bo sie troche boje w ciąży jechać. A tak marzyła mi sie ta turcja.

Zupa meksykanska wyszła mi perfekcyjna

Atomufka ma racje i jest to przykre ze nawet takie tragedie niczego nie zmieniaja , ze jednak ludzie nie wyciagają wnisoków.

Edytowane przez Sysunia_d
Czas edycji: 2010-04-11 o 11:41
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości