Ploty dla psychicznie chorych Sigmomaniaczek- podatnym na uzależnienia: zakaz wstępu - Strona 162 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda > Moda - Wspólne Zakupy

Notka

Moda - Wspólne Zakupy Wspólne Zakupy, wspólne zamówienia obuwia, odzieży i dodatków z polskich oraz zagranicznych hurtowni i sklepów. Tutaj również kupisz i sprzedasz rzeczy ze Zbiorowych zamówień.

Narzędzia
Stary 2010-04-11, 13:37   #4831
martasdz
Zakorzenienie

Dot.: Ploty dla psychicznie chorych Sigmomaniaczek- podatnym na uzależnienia: zakaz w

Cytat:
Napisane przez Malinn Pokaż wiadomość
niestety naszymi wspolnymi tez ktos zadysponowal...ja nie mam mozliwosci zwrotu butow.... a nie moge wziasc teraz 24 par butow nie chce nikomu niczego wysylac jezeli tego nie chce... ale nie chce tez zostac z nie potrzebnymi mi butami i brakiem gotowki do zycia...
uważam, że jeśli dziewczyny były zapisane na buty, a hurtownia nie chce przyjąć zwrotu, to nie powinny rezygnować ze swoich zamówionych butów, chyba, że same znajdą zastępcze osoby na swoje miejsce, to ok, ale w innym przypadku
martasdz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 13:42   #4832
starlit
catch me if I fall.

Dot.: Ploty dla psychicznie chorych Sigmomaniaczek- podatnym na uzależnienia: zakaz w

W ogole co za idioci w tej sigmie pracuja No sorry, ale chyba juz inaczej nie mozna tego nazwac. Fajne podejscie do klienta, i to stałego bo dziewczyny przeciez co tydzien u nich zamawiaja! Zeby nawet sie do bledu nie mogli przyznac, zaloze sie ze maja inne kolory na stanie i spokojnie mogliby wymienic...
Stary 2010-04-11, 13:43   #4833
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Joanna panna , wg mnie szukasz zaczepki. Już drugi raz widzę jak wdajesz się w jakąś niepotrzebną dyskusję.
Zamawianie na sigmie ma to do siebie , że musimy się liczyć czasami z niespodziankami.
Mourie zamówiła okrślone kolory butów . To nie jest jej wina że Panowie z Sigmy zawalili i dlaczego niby przez czyjąś pomyłkę ma zostać z 24 kartonami butów .
Dziewczyny - te "inteligentne" które niby miałyby ją zaskarżać musiałyby pokazać zero klasy - chociaż zero to i tak by było za duże określenie na to.

Wymianka.

Edytowane przez cotynato
Czas edycji: 2010-04-11 o 13:48
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 13:46   #4834
Joanna_Panna
Raczkowanie

Cytat:
niestety naszymi wspolnymi tez ktos zadysponowal...ja nie mam mozliwosci zwrotu butow.... a nie moge wziasc teraz 24 par butow nie chce nikomu niczego wysylac jezeli tego nie chce... ale nie chce tez zostac z nie potrzebnymi mi butami i brakiem gotowki do zycia...
To ja nie rozumiem, po co one zamawiały buty skoro ich nie chcą? Wydawało mi się, że jak czytałam regulamin to tam było napisane, że nie można zrezygnować???

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:44 ----------

[QUOTE=speare;18500621]Źle zrozumiałaś, więc ten komentarz był zupełnie nie na miejscu... tu jest wszystko do dogadania, a organizartorki poświęcają dla nas wiele czasu, więc nawet nie chce mi się myśleć,żeby ktoś miał jeszcze do nich pretensje...

A to przepraszam, jeżeli źle zrozumiałam. Ale teraz TY mnie chyba też źle. Mi nie chodzi o to, że ktoś mógłby mieć do organizatorki pretensje, dla mnie to też jest nie do pomyślenia, bo poświęcają czas, latają na pocztę z paczkami i w ogóle. Po prostu ja bym do dziewczyn, które rezygnują z zamówień nie miała zaufania, o to mi chodziło.
Joanna_Panna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 13:47   #4835
martasdz
Zakorzenienie

aaa bo malinn dostała inny kolor butów nieźle
nie no to jest przegięcie, chyba trzeba będzie zacząć nagrywać rozmowy z tymi ciołkami z hurtowni, bo potem żadnego dowodu na swoją rację organizatorka nie ma, a to i tak o zwrocie oni decydują i zawsze mogą powołać się na to, że tak i tak mówiła, a to nie ich błąd.

to w takiej sytuacji to już sama bym nie wiedziała co robić
Stary 2010-04-11, 13:48   #4836
DarkNoir
Zakorzenienie

GG do DarkNoir

O jakich butach mówicie? Pogubiłam się ;/

Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul

DarkNoir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 13:49   #4837
Joanna_Panna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Joanna panna , wg mnie szukasz zaczepki. Już drugi raz widzę jak wdajesz się w jakąś słowną pyskówkę.
Zamawianie na sigmie ma to do siebie , że musimy się liczyć czasami z niespodziankami.
Mourie zamówiła okrślone kolory butów . To nie jest jej wina że Panowie z Sigmy zawalili i dlaczego niby przez czyjąś pomyłkę ma zostać z 24 kartonami butów .
Dziewczyny - te "inteligentne" które niby miałyby ją zaskarżać musiałyby pokazać zero klasy - chociaż zero to i tak by było za duże określenie na to.
Gdybym szukała zaczepki to bym się nie pytała co to za buty i bym się nie zastanawiała nad tym czy sobie je przygarnąć. A poza tym wdawanie się w pyskówkę z organizatorkom to samóbójstwo, więc nie wiem po co miałabym to robić?
Nie wiedziałam, że to faceci z Sigmy pomylili kolory. Skoro tak było to dziewczyny powinny wziąć te buty, a nie tak jak piszesz zostawić organizatorkę z 24 parami butów.
Stary 2010-04-11, 13:50   #4838
martasdz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez DarkNoir Pokaż wiadomość
O jakich butach mówicie? Pogubiłam się ;/
o tych super filcowych balerinkach z różą
Stary 2010-04-11, 13:51   #4839
Carolajna24
Zakorzenienie

mnka czytałaś moje info na temat tej kwiecistej sukienki z h&m?
Była tylko 40, ale jakościowo jak dla mnie nie warta swojej ceny
Carolajna24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 13:51   #4840
cotynato
Zakorzenienie

Z tego co mi wiadomo o balerinkach z różą które miały być jasno-różówe i szare a są czarne i ciemne różowe.

Wymianka.
Stary 2010-04-11, 13:51   #4841
maarrtaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martasdz Pokaż wiadomość
luty 399
cena 36 netto czyli 44,75 z wysyłką

ale, Ćwirko, zobacz jakie one piękne
Może nasze przetrawione trochę obcasami stopy inaczej by to zniosły, wcześniej nikt się na nie nie skarżył na nie
Ja bym była chętna na szare
maarrtaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 13:52   #4842
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Joanna_Panna Pokaż wiadomość
Gdybym szukała zaczepki to bym się nie pytała co to za buty i bym się nie zastanawiała nad tym czy sobie je przygarnąć. A poza tym wdawanie się w pyskówkę z organizatorkom to samóbójstwo, więc nie wiem po co miałabym to robić?
Nie wiedziałam, że to faceci z Sigmy pomylili kolory. Skoro tak było to dziewczyny powinny wziąć te buty, a nie tak jak piszesz zostawić organizatorkę z 24 parami butów.
No to git.

Wymianka.
Stary 2010-04-11, 13:54   #4843
beatiska
Zakorzenienie

Cytat:
Nie musisz się powstrzymywać, możesz napisać więcej. Nie za posiadani e tylko za dysponowanie cudzymi pieniędzmi - to jest różnica. Ja nie straszę sądem tylko mówię , że mogłaby sobie kłopotów narobić, gdyby im wysłała inne niż one chcą buty. Czytaj ze zrozumieniem dziewczyno. Nie rozumiem czemu niby nie pokazałam klasy? Co ma piernik do wiatraka? I czemu niby niebezpiecznie jest brać ode mnie zamówienia? Zamawiałam dopiero jedne buty, ze wszystkiego się wywiązałam, więc to co napisałaś jest raczej bezpodstawne.
1. Nie czepiaj się słówek, bo wiadomo o co chodzi. Jasne, ze chodziło mi o dysponowanie...
2. Umiem czytać ze zrozumieniem, to raczej Ty weszłaś w połowie naszej dyskusji miedzy dziewczynami z zamówienia a organizatorką. nic Ci do
tego nie było, a musiałaś uzrądzić "pyskówkę" (jak ktoś to później powiedział)
3. Nie pokazałaś klasy, ponieważ wszytskie dziewczyny i organizatorki próbują ze sobą współpracować i sobie pomagać w trudnych sytuacjach, a Ty jako jedyna tutaj wpadłaś, ze można iść z tym do sądu. Żadna z nas nigdy by o takim czymś nie pomyślała.
4. A nie brać Ciebie do zamówienia, właśnie z tego względu, że jakby może akurat wyskoczyły wałki w zamówieniu, w któym Ty bierzesz udział, to może zastraszłabyś sądem.

Naprawdę na miejscu organizatorek zastanowiłabym się nad Twoją obecnością tutaj.

Ja swoją dyskusję z Tobą kończę. nie będe do tego wracać. nie zamierzam zostawiać Malinn z taką ilością butów, ze względu na pomyłkę ze strony Sigmy i na pewno żadna dziewczyna z zamówieni dobrze by się z tym nie czuła i nie zostawi Maliin z tym problemem. Wiem, ty byś pewnie to olała, albo po sądach chodziłą, bo nie rozumiesz, ze organizatorka to nie sklep obuwniczy, gdzie zamawiasz buty, a przy pomyłce zostawiasz ją z tymi butami mając to głęboko w

I do Moderatorki: za tą niemiłą dyskusję jestem gotowa przyjąć ewentualne punkty karne, ale tą dziewczynę chyba ktoś musi sprowadzić na ziemię, bo obawiam się, ze może to się kiedyś źle skończyć.
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
beatiska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 13:54   #4844
Ćwirka
ćwir ćwir

Cytat:
luty 399
cena 36 netto czyli 44,75 z wysyłką

ale, Ćwirko, zobacz jakie one piękne
Może nasze przetrawione trochę obcasami stopy inaczej by to zniosły, wcześniej nikt się na nie nie skarżył na nie
Hmmm Kuszą

Cytat:
uważam, że jeśli dziewczyny były zapisane na buty, a hurtownia nie chce przyjąć zwrotu, to nie powinny rezygnować ze swoich zamówionych butów, chyba, że same znajdą zastępcze osoby na swoje miejsce, to ok, ale w innym przypadku

Dokładnie

Joanna_Panna, proszę, zakończ dyskusję, na temat, który Ciebie nie dotyczy.

Edytowane przez Ćwirka
Czas edycji: 2010-04-11 o 13:57
Ćwirka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 14:01   #4845
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
Tak samo uwazam. To jest ryzyko, no trudno, czemu ma je ponosic organizatorka? Przeciez nie musisz ich wysylac do dziewczyn, wspolnie szukajcie chetnych, te 3 osoby beda mialy zamrozone przez jakis czas 40zl, chetne w koncu sie znajda.

Malinn nie wiem czemu nie chcesz poczynic zadnych krokow w zwiazku z tymi butami tylko wolisz tak z tym wisiec w prozni. Te co maja chetne, to my zaplacimy a Ty im oddasz kase, a te co niestety nie poczekaja troche dluzej, nie ma innego wyjscia. Nie widze tutaj sensu czekania na komplet.
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 14:01   #4846
beatiska
Zakorzenienie

Dodam jeszcze, ze rezygnacja z zamówienia nia dotyczy tego, żeby zostawić Malinn z butami, tylko rezygnacja dotyczy tego, zeby Malinn nie składała zamówienia na te buty. PO tym jak przyszły nie w tym kolorze, Malinn powiedziała że w pon/wt złoży jeszcze raz zamówienie na jasnoróżowe. No a my zdecydowałyśmy zrezygnować włąśnie z tego zamówienia pon/wt które dopiero miało się odbyć.

Dobra KONIEC tego wszytskie. Najlepiej będzie jeżeli tę sprawę my same rozwiązemy z organizatorką, bo niektórzy ni są wtajemniczeni i wychodzą niedomowienia
Zdognie z perzporawdzomyni baniadmai nie ma zenacznia kojnolesc ltier przy zpiasie dengao solwa. Nwajzanszyeim jest, aby prieszwa i otatsnia lteria byla na siwom mijsecu, ptzosałoe mgoą być w niaedziłe i w dszalym cąigu nie pwinono to sawrztać polbemórw ze zozumierniem tksetu.

Narysuj mi coś

23/6
Stary 2010-04-11, 14:03   #4847
martasdz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ćwirka Pokaż wiadomość
Hmmm Kuszą

od dawna mi się podobają (tak jak "koturny z okami" z Tandemu, które finalnie jak już mi się udało to zamówiłam za małe)

Ćwirko, a który kolor bierzesz pod uwagę? może gdybyś się zdecydowała warto byłoby zrobić coś na wzór tego, co robisz z koturnami obecnie - chodzi mi o "wiszący kolor" - żeby zamówić w taki sposób, że jak jednego nie będzie to inny jakiś podać etc.
Stary 2010-04-11, 14:05   #4848
Malinn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Tak samo uwazam. To jest ryzyko, no trudno, czemu ma je ponosic organizatorka? Przeciez nie musisz ich wysylac do dziewczyn, wspolnie szukajcie chetnych, te 3 osoby beda mialy zamrozone przez jakis czas 40zl, chetne w koncu sie znajda.

Malinn nie wiem czemu nie chcesz poczynic zadnych krokow w zwiazku z tymi butami tylko wolisz tak z tym wisiec w prozni. Te co maja chetne, to my zaplacimy a Ty im oddasz kase, a te co niestety nie poczekaja troche dluzej, nie ma innego wyjscia. Nie widze tutaj sensu czekania na komplet.
napisalam, ze czekam do jutra... nie bede czekac w nieskoczonosc... jezeli do jutra nie znajda sie chetne na reszte rozmiarow to te co zostaly poleca do tych, ktore zamawialy szare i rozowe i to tyle.... innego wyjscia nie widze... a czekac tez nie zamierzam niewiaomo ile, bo chce sie pozbyc tych butow jak najszybciej...
Stary 2010-04-11, 14:07   #4849
DarkNoir
Zakorzenienie

GG do DarkNoir

Jakie rozmiary zostały? I kolory?

Piotr Rogucki - I'm Not Afraid Of Your Soul

DarkNoir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 14:07   #4850
Joanna_Panna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez beatiska Pokaż wiadomość
1. Nie czepiaj się słówek, bo wiadomo o co chodzi. Jasne, ze chodziło mi o dysponowanie...
2. Umiem czytać ze zrozumieniem, to raczej Ty weszłaś w połowie naszej dyskusji miedzy dziewczynami z zamówienia a organizatorką. nic Ci do
tego nie było, a musiałaś uzrądzić "pyskówkę" (jak ktoś to później powiedział)
3. Nie pokazałaś klasy, ponieważ wszytskie dziewczyny i organizatorki próbują ze sobą współpracować i sobie pomagać w trudnych sytuacjach, a Ty jako jedyna tutaj wpadłaś, ze można iść z tym do sądu. Żadna z nas nigdy by o takim czymś nie pomyślała.
4. A nie brać Ciebie do zamówienia, właśnie z tego względu, że jakby może akurat wyskoczyły wałki w zamówieniu, w któym Ty bierzesz udział, to może zastraszłabyś sądem.

Naprawdę na miejscu organizatorek zastanowiłabym się nad Twoją obecnością tutaj.

Ja swoją dyskusję z Tobą kończę. nie będe do tego wracać. nie zamierzam zostawiać Malinn z taką ilością butów, ze względu na pomyłkę ze strony Sigmy i na pewno żadna dziewczyna z zamówieni dobrze by się z tym nie czuła i nie zostawi Maliin z tym problemem. Wiem, ty byś pewnie to olała, albo po sądach chodziłą, bo nie rozumiesz, ze organizatorka to nie sklep obuwniczy, gdzie zamawiasz buty, a przy pomyłce zostawiasz ją z tymi butami mając to głęboko w

I do Moderatorki: za tą niemiłą dyskusję jestem gotowa przyjąć ewentualne punkty karne, ale tą dziewczynę chyba ktoś musi sprowadzić na ziemię, bo obawiam się, ze może to się kiedyś źle skończyć.
Ad.3 Już napisałam, że dziewczyny powinny wziąć te buty, bo to nie fer zostawiać organizatorkę z taką ilością. Napisałąś, że sobie pomagacie? No raczej te dziewczyny teraz Malinn nie pomagają tylko jej wała takiego wyje****ły, że szkoda gadać i bym więcej od tych dziewczyn zamówień nie brała, a nie ode mnie. Ja bym buty wzięła, bo nie należę do osób które uciekają przed odpowiedzialnością, a jak się zapisujesz na jakieś buty to musisz się liczyć z ryzykiem, że coś pójdzie nie tak. Nerwowa jesteś laska niesłychanie.
Stary 2010-04-11, 14:11   #4851
martasdz
Zakorzenienie

Cytat:
Ad.3 Już napisałam, że dziewczyny powinny wziąć te buty, bo to nie fer zostawiać organizatorkę z taką ilością. Napisałąś, że sobie pomagacie? No raczej te dziewczyny teraz Malinn nie pomagają tylko jej wała takiego wyje****ły, że szkoda gadać i bym więcej od tych dziewczyn zamówień nie brała, a nie ode mnie. Ja bym buty wzięła, bo nie należę do osób które uciekają przed odpowiedzialnością, a jak się zapisujesz na jakieś buty to musisz się liczyć z ryzykiem, że coś pójdzie nie tak. Nerwowa jesteś laska niesłychanie.

nie wiem czy się śmiać czy płakać.
i do nieznajomej dziewczyny, z która piszesz pewnie 1 raz taki tekst, "laska" ?!
nie wiem czy zauważyłaś, że beatiska, mimo jakiegoś wzburzenia, cały czas odnosi się do Ciebie z szacunkiem, sugerowałabym podobne zachowania, bo kobietą z klasą, mówiąc tak do innej rozmówczyni, na pewno nie jesteś.
Stary 2010-04-11, 14:11   #4852
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
napisalam, ze czekam do jutra... nie bede czekac w nieskoczonosc... jezeli do jutra nie znajda sie chetne na reszte rozmiarow to te co zostaly poleca do tych, ktore zamawialy szare i rozowe i to tyle.... innego wyjscia nie widze... a czekac tez nie zamierzam niewiaomo ile, bo chce sie pozbyc tych butow jak najszybciej...
No ok, czyli wszystko jasne w takim razie jutro machne przelew, a moge nawet dzisiaj jak chcesz.
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 14:12   #4853
beatiska
Zakorzenienie

Cytat:
Czy ty jesteś totalna idio.tką? Nie rozumiesz, ze my zrezygnowałysmy z zamowienia, ktore dopiero miało być?!!! Nie zostawiamy ja z zadnymi butami. Te co przysżły bierzemy na siebie, tylko, ze Malinn otworzyla na nie nowe zamowienie.

I POWTARZAM:
ZREZYGNOWAŁYŚMY Z ZAMÓWIENIA, KTÓRE MIAŁO DOPIERO BYĆ!!!!!!!!!!!

Narysuj mi coś

23/6
Stary 2010-04-11, 14:13   #4854
Malinn
Zakorzenienie

Dziewczyny skonczcie juz ta dyskusje....

Wcale sie nie dziwie dziewczynom, ze nie chca tych butow... niektore np. zamawialy czarne u innej organizatorki a u mnie szare... i co maja zostac z 2 parami czarnuchow? Tez bym sie wkurzyla... Ja tez nie chce ****zacych rozowych bo nie sa mi potrzebne i mi nie pasuja do niczego... tez jestem wkurzona... no ale co zrobic...
Stary 2010-04-11, 14:14   #4855
brazil133
Rozeznanie

Ja też uważam, że nie może tak być żeby organizatorka została z butami. To jest przypadek losowy.
A tych ciołków z hurtowni chyba faktycznie trzeba zacząć nagrywać
Organizatorka ma dowód swoje i dziewczyn zamówienie z wizażu na którym jest wpisany kolor i gdyby się uparła to musieli by jej dać właściwe buty. Może niech ktoś inny się tym zajmie żeby jej już tym nie obarczać bo ma wystarczająco dużo pracy

Edytowane przez brazil133
Czas edycji: 2010-04-11 o 14:20
brazil133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 14:14   #4856
caat
Zakorzenienie

dzień dobry 'chłopaki'

a ja zmienię temat:
mam złą wiadomość co do beżowych peep toe
ubrałam je jak dotąd raz - na uczelnie.
wróciłam do mieszkania, patrzę na spód butów,
a podeszwy wyglądają tak
jakbym co najmniej cały dzień w nich wytańczyła, wyszurała
i jeszcze nie wiadomo co z nimi robiła...

nie wiem czy coś takiego podlega reklamacji...
chyba, że faktycznie może ta podeszwa taka ma być (?)
choć nie wydaję się mi.

dziewczyny co o tym myślicie ?

wiadomo - butki są baaaardzo wygodne,
ale widok tej podeszwy od spodu mnie przeraża...
jak po jednym wyjściu tak wygląda
to nie chcę wiedzieć co będzie później.

wiem, że nie mogę liczyć na cuda za taką cenę,
ale jednak chciałabym wyjść jeszcze w nich 'nie raz'

Załącznik 3022956Załącznik 3022957Załącznik 3022958Załącznik 3022959
caat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 14:14   #4857
beatiska
Zakorzenienie

Cytat:

nie wiem czy się śmiać czy płakać.
i do nieznajomej dziewczyny, z która piszesz pewnie 1 raz taki tekst, "laska" ?!
nie wiem czy zauważyłaś, że beatiska, mimo jakiegoś wzburzenia, cały czas odnosi się do Ciebie z szacunkiem, sugerowałabym podobne zachowania, bo kobietą z klasą, mówiąc tak do innej rozmówczyni, na pewno nie jesteś.
No etraz się już nie powstrzymałam. Musiałam takdo niej powiedzieć, może w ten sposób zrozumie.
Całe szczescie wychodze ter z domu i już nie będę wracać do tego tematu.

Pewnie i tak mi sie za to oberwie.

Narysuj mi coś

23/6
Stary 2010-04-11, 14:16   #4858
Aleksandrap
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez DarkNoir Pokaż wiadomość
Jakie rozmiary zostały? I kolory?

Zostały u Malinn balerinki z różą:
- w odcieniu ciemnego różu w rozmiarach 38 i 2x 39
- czarne z różą w rozmiarze 37 i 38

zdjęcie pożyczyłam od bebuni - mam nadzieję że nie będzie zła

Edytowane przez Aleksandrap
Czas edycji: 2010-04-11 o 14:23
Aleksandrap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 14:17   #4859
izaooo
Rozeznanie

Ponieważ ta dostawa taka bidna, to ja ładnie prosze o te
moze ktoraś organizatorka sie skusi?
Stary 2010-04-11, 14:18   #4860
k4te
Zakorzenienie

Cytat:
Chyba musisz trochę powściągnąć swój język, a przede wszystkim nie wypowiadać się w sprawie która Ciebie nie dotyczy (jak zauważyła Ćwirka) ani o której nie masz pojęcia (co widać po tym co piszesz). I tak gwoli informacji - nikt tu nikomu niczego nie wali, dziewczyny tylko wspólnie z Malinn starają się ustalić co zamierzają zrobić.

Nowe wątki na forum Moda - Wspólne Zakupy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości