Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz.16 - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-04-11, 22:53   #91
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358
Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

Byliśmy w kościele z TŻtem i nasza organistka dała ciała na maksa, bo na koniec nie zagrała "Boże coś Polskę" Za to ksiądz walnął takie kazanie, że miałam łzy w oczach
Tez bylismy w kosciele i na koniec była pieśń Boze cos Polske. Podobało mi sie to, ze po Mszy była procesja wokoł koscioła i zostały wymienione wszystkie nazwiska łącznia z "obsługa"samolotu. Ludzie mieli znicze w rekach, poźniej kazdy kładł je wokoł koscioła.
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 23:48   #92
Jazzmanka
Zadomowienie

Dot.: Gadać głupot czasu nie mamy,jesteśmy zajęte ślubnymi przygotowaniami-PM 2010 cz

I znowu trafiłam na koniec części Czyli tytuł wątku pasuje do mnie idealnie No ale chociaż się przywitam i zamelduję, że żyję
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-11, 23:56   #93
BlackAngel
Adwokat diabła

A wysłała któraś pw do modki aby zamknęła cz. 15 ?

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 00:03   #94
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Poprzednia część jest już zamknięta.
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 00:13   #95
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Poprzednia część jest już zamknięta.
nie zauważyłam, coś mi na oczy pada
dzięki!

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 01:26   #96
madmuazelle
BAN stały

Witam ponownie.

Dopiero teraz,bo zrobiliśmy sobie seans filmowy.Oglądaliśmy Wyspe Tajemnic,świetny film,trzyma w napięciu i nieźle daje do myślenia.
A zdjęcia butkow z Next-a i dwie torebki jutro wkleje.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 01:39   #97
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Witajcie! Ja też nadal nie mogę uwierzyć w to, co się stalo, to jest jak jakiś koszmarny sen... Byłam na uczelni kiedy się dowiedziałam, ale ani dziś, ani jutro nie odwołali nam zajęć, bo nie mielibyśmy kiedy odrobić.

Bardzo Wam dziękuję za wszystkie życzenia urodzinowe!

Martoolka, mnie się podoba ta bardziej wyrazista wstążka, tamta faktycznie jest za mdła. I jakbyś znalazła jeszcze takie butki, to całość wyglądalaby zjawiskowo!!!

Z moich newsów:
W najbliższą sobotę jadę zamówić białą BONNIE!
W pt. byliśmy z rodzicami na naszej sali (dla przypomnienia: www.lacona.pl ) Na przyszły rok zamówił sobie mój brat (już na marca- ale tam są dwie sale i wziął tą II)!
Co do ceny to na szczęście nie wzrosła, jest nadal 150zł za 2 dni! Dzieci od 3-12l. 85zł, a za poprawiny 20zł. W cenie mamy 5 dań gorących + dodatkowo gorąca ryba po grecku, na 2 dzień 2 dania + jedzenie z 1 dnia; dodatkowo co mnie cieszy są w cenie ciasta, owoce, cukierki na osobnym stole + kawy, różne herbaty; za pokrowce też placimy dodatkowo 3zł/szt. ale uważam, że bez nich nie ma efektu. Za żywe kwiaty jest też dodatkowa oplata, jeśli nie chcemy to są takie kule bialych kwiatów w wysokich wazonach w cenie, też ładne. Tort wydaje mi się drogi, 150zl za warstwę, musimy mieć 3 warstwy=450zł. Wiejski stół z gorącą płytą 1500zł. Nie będziemy brać barmana ani fontanny czekoladowej(boję się, ze mi dzieciaki łapki na sukience odbiją )
Nie kupilam bielizny w sob. bo wszędzie jest kremowa ładna, a muszę mieć bialą, a biała jest taka zwykla, brzydka(w triumphie patrzylam)
Wódka będzie najprawdopodobniej Stumbras z kłoskiem. TŻ pytał o autobus- 4 kursy 900zł wydaje mi się drogo. Jeszcze jutro wujek spyta znajomego. No to chyba tyle. Jeszcze napiszę jak mi się coś przypomni.
Potem spędziliśmy z naszymi rodzicami miły wieczór u TŻta , taka rewizyta po zaręczynach
Uciekam już spać, bo przez 2 ostatnie noce malo spałam i dziś też zarwałam!

---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:38 ----------

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Witam ponownie.

Dopiero teraz,bo zrobiliśmy sobie seans filmowy.Oglądaliśmy Wyspe Tajemnic,świetny film,trzyma w napięciu i nieźle daje do myślenia.
Zgadzam się, to świetny film, dawno takiego nie oglądałam!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 01:54   #98
madmuazelle
BAN stały

No to luska,za dobre wieści.
A co do filmu,koncówka mnie lekko zaskoczyła.
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 07:20   #99
gospella
Wtajemniczenie

cześć
i dzień dobry
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 07:27   #100
Ellin_ak
Rozeznanie

Eh...co za dzień...tak mi się wstawać nie chciało!
ale dziś przymiarka sukni więc super!

Do naszego ślubu cywilnego zostało 80 dni!!

Edytowane przez Ellin_ak
Czas edycji: 2010-04-12 o 07:36
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 08:03   #101
notizia
Raczkowanie

witajcie nie mogłam się wygramolić z łóżka rano... zbieram się bo zwolnienie się skończyło i trzeba pracy iść...:/
notizia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 08:05   #102
ultraradiola
Wtajemniczenie

Hejka

Melduje się w nowej części i ja

ale dziś mi się nie chciało strasznie wstać zresztą chyba jak w każdy poniedziałek - totalna tragedia chociaż wczoraj pospaliśmy z TZ do 11 potem pojechaliśmy na giełdę samochodowa pooglądać autka i do domku na obiadek na 14 i potem już cały czas odpoczywaliśmy lubię takie dni z TZ ooo i nawet w scrabble zagraliśmy

a w piątek byliśmy z TZ pooglądać garnitury po przymierzał troszkę i muszę powiedzieć wyglądał w nich już nie mogę się doczekać zobaczyć TZ takiego dopieszczonego w dzień ślubu :P

a tak w ogóle to od piątku z TZ jesteśmy na diecie - nasz cel zrzucić 5-10kg zobaczymy co z tego wyjdzie

aaaa zapomnialam tytul SUPERANCKI

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 08:06   #103
gospella
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość

ja z przerażeniem obserwuję suwaczek i 46 dni zostało
i super i kurde szok
nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie.
gospella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 08:22   #104
notizia
Raczkowanie

oh gospello..... jak ten czas leci... ami??? do 17 lipca jeszcze 96 dni!!!!!!!!!!!!!!!

oooooooooooooooooooo!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nawet nie wiedziałam... teraz mnie cos tknęło....

oj, oj... to juz tak szybko....

miłego dnia kobietki

Edytowane przez notizia
Czas edycji: 2010-04-12 o 08:23
notizia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 08:48   #105
asiulek1705
Wtajemniczenie

Cześć wszystkim. Nadszedł czas, żebym i ja zameldowała się w nowej części. Niestety nie mogłam uczestniczyć w jej zakładaniu. Wczoraj nawet na chwilę nie włączyłam neta, prawie cały dzień oglądaliśmy z TŻ tv-wiadomo o czym...Jeszcze pogoda była taka okropna, dodatkowo przygnębiała. Byliśmy na drugim spotkaniu nauk przedślubnych, 2 godz. z kobietą (dość szybko minęły, dało się wytrzymać i niektóre kwestie ciekawe poruszyła), natomiast godzina ględzenia księdza niewiadomo o czym była katastrofalna W tym czasie z kościoła szedł pochód na rynek i niejadna para wolałaby pójść oddać hołd tym którzy zginęli niż słuchac smęcenia księdza...Myslałam, że w takiej chwili, ksiądz cos wspomni o tej tragedii, cos powie, może jakoś sie odniesie do tego, ale nie. nic, null.
Stary 2010-04-12, 08:55   #106
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez justys1358 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

Niewiem czy Wam chwaliłam się suknia. WYbrałam suknie z MS mody model India. W ogole nie dopuszczałam do siebie mysli, ze beda falbanki, a jednak wygrały

Poza tym, to mamy ustalone menu. Zaklepana mam wizyte u fryzjera. Nie mamy obraczek, zaproszeń, zrobionej poradnii, garnituru dla Tzta, dla mnie dodatków, bukietu.

Tak to w skrócie wyglada.
Bardzo ladnie wyglądasz
Cytat:
Dziewczynki, zrobiłam fotki wstążek, które wczoraj kupiłam. Specjalnie ułożyłam je na białej bluzce razem z kwiatkiem, żeby mieć pełniejszy obraz. Na pewno chcę mieć taką szerokość wstążki, jak tu ta szersza (ale tej jaśniejsze nie udało mi się dostać w takiej szerokości, musiałabym w poznaniu chyba poszukać). I tak sobie myślę, że gdybym miała tą jaśniejszą wstążkę, to odważyłabym się założyć takie butki. Ale ta druga jest na tyle oczobitna, że chyba wtedy butki bym białe założyła
Z drugiej strony ten soczysty kolorek mi się bardziej podoba i już sama nie wiem co mam robić
Jak dla mnie tej ciemniejszy lepszy

Notizia witaj

Witam PMki, melduje sie na nowym watku
W sobote bylam w moim slubnym lokalu popatrzec na dekoracje, musze cos wymyslic, mam pewna kocepcje ale moze jeszcze mi sie odmieni. Mamy propozycje menu, do wybrania tort, to sa przyjemne sprawy ale jak pomysle o tym ze trzeba podzwonic po gosciach (malo kto dal potwierdzenie przybycia) a potem ich pousadzac i porozmieszczac w pokojach to normalnie No i w tym albo nastepnym tyg wybieram sie do salonu pomierzyc suknie

caprica6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 09:04   #107
justys1358
Zakorzenienie

GG do justys1358

My jestesmy na etapie wybierania zaproszeń i zamykania listy gości.
justys1358 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 09:10   #108
izzie
Zakorzenienie

GG do izzie

Cytat:
Napisane przez gospella Pokaż wiadomość
Certi do paznokci odżywka keratynowa ale działa
Ja też ją kupiłam, może w końcu zapuszczę paznokcie

Zapisałam się na nauki, a w sobotę chyba pojadę się pomierzyć do krawcowej, która szyję mi suknię (miałam schudnąć, ale się nie udało :/ )

Edytowane przez izzie
Czas edycji: 2010-04-12 o 09:13 Powód: dopisek
izzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 09:12   #109
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
niedaleko Lublina, w Miłocinie w Maciejowej Chacie

ładnie podkreśla Twoja figurę

bylismy wczoraj na naszej sali weselnej i okazało się że dobudowali salę obok nic właścicielka rok temu nie mówiła że będzie sala obok, jakbym wiedziała to zaklepałabym ten termin który chciałam, a nie ten co został no i w ogóle farsa bo nie braliśmy tego pod uwage, niby właścicielka zapewniała że sale są od siebie zupełnie oddzielone, goście z jednej strony nie mają wejścia na drugą itp, ale sam fakt że dowiedzieliśmy się o tym dopiero jak sami pojechaliśmy mnie nieźle wkurzył poza tym właścicielka od roku nas zapewniała że pokrowce na krzesła zostaną zakupione i będą w cenie sali, a tu się okazuje że trzeba dopłacać do każdego pokrowca 5zł na jego pranie no masakra czyli jakieś 750 zł dodatkowo będziemy musieli dopłacić wkurzona jestem na maksa i jeszcze dodatkowo pytaliśmy czy będą jakieś jeszcze koszty oprócz tego o czym rozmawialiśmy i ani słowem nie wspomniała
uuuu to bardzo dużo! ja bym ją opierniczyła! Chociaż mi w sumie te pokrowce wcale potrzebne nie są i jakby były tylko na krzesłach naszych i rodziców, to wcale by mi nie przeszkadzało. Poza tym cena 5 zł za pokrowiec (wypranie podobno) jest przeogromna! nawet na allegro można wypożyczyć za 1,50zł ;/
Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
ja pisałam zaraz po załozeniu nowej, z tego co wiem to już zamknięty jest
Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Eh...co za dzień...tak mi się wstawać nie chciało!
ale dziś przymiarka sukni więc super!

Cytat:
ja z przerażeniem obserwuję suwaczek i 46 dni zostało
i super i kurde szok
malutko... szybko minie! Ale szok, tyle człowiek na to czekał, a teraz czas leci ekspresem!
Stary 2010-04-12, 09:32   #110
izzie
Zakorzenienie

GG do izzie

Mam pytanie, czy ma ktoś buty o takim fasonie? Czy są wygodne, nie spadają z nogi?
izzie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 09:40   #111
Aaś
Zakorzenienie

Cześć!

pisze to o czym pamiętam z pobieżnego przejrzenia poprzedniego miliona stron

justys pięknie wyglądasz w tej sukni

gospella super że mimo wszystko panieński się udał

black ja też chciałam iść na krakowskie ale chyba mnie zadepczą w tym tłumie...

i słuchajcie jaka historia. postanowiłam pojechać na weekend do rodzinnej miejscowości mojej mamy (odwiedzić babcię i chrzestną) i w drodze w piątek wymyśliłam że może by pójść w sobotę kiece wylukać jakie tam są no i poszłyśmy we trzy z mamą i ciocią. pierwszy salon, pierwsza suknia i wow no i kupiłam z ms mody tylko oczywiście w necie nie ma zdjęcia a że stojąc w tej sukni zadzwoniła do nas moja siostra i powiedziała co się stało to i ta radość trochę przyblakła no i z tego wszystkiego zagadałyśmy się z babkami z salonu i zapomniałyśmy zrobić zdjęć no ale koło środy, czwartku będę parę miała to wstawię
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 09:41   #112
moniczka2123
Zadomowienie

Cześć laski...fajny mamy tytuł ja od dziś przechodzę na dietę kapuściana mam nadzieję że coś pomoże...bo waże aż 50kg miłego dnia...

moniczka2123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 09:41   #113
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość

i słuchajcie jaka historia. postanowiłam pojechać na weekend do rodzinnej miejscowości mojej mamy (odwiedzić babcię i chrzestną) i w drodze w piątek wymyśliłam że może by pójść w sobotę kiece wylukać jakie tam są no i poszłyśmy we trzy z mamą i ciocią. pierwszy salon, pierwsza suknia i wow no i kupiłam z ms mody tylko oczywiście w necie nie ma zdjęcia a że stojąc w tej sukni zadzwoniła do nas moja siostra i powiedziała co się stało to i ta radość trochę przyblakła no i z tego wszystkiego zagadałyśmy się z babkami z salonu i zapomniałyśmy zrobić zdjęć no ale koło środy, czwartku będę parę miała to wstawię
Ale super, wlasnie takie zakupy sa zwykle najlepsze

Moniczka zartujesz z tymi 50kg?

Izzie ja mam peep toe bez paseczka i nie spadaja, zawsze nosze takie buty i nigdy mi nie zlecialy z nogi, a przezylam sporo tancznych imprez

Edytowane przez caprica6
Czas edycji: 2010-04-12 o 09:47
Stary 2010-04-12, 09:43   #114
Ellin_ak
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez izzie Pokaż wiadomość
Mam pytanie, czy ma ktoś buty o takim fasonie? Czy są wygodne, nie spadają z nogi?
mnie się osobiście bardzo niepodobają czubki. Ja bym się tez obawiała że buty bez zapięcia, albo takie nie zabudowane będa się ssuwać. Ja nie mam u siebie tańców, ale jeśli ktoś ma tradycyjne wesele to chyba bezpieczniej załozyc buty z paskiem lub bardziej zabudowane.
Ellin_ak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 09:47   #115
Martoolka87
Zakorzenienie

Dzień dobry
Wczoraj coś mi znów wizaż szwankował, więc wyłączyłam kompa, bo nie miałam ochoty po kilka razy klikać "odśwież"

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość
Zdecydowanie ciemniejsza wstążka
A co do butków, jak znajdziesz różowe pasujące odcieniem to będzie super wyglądać
Dzięki

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
W czwartek byliśmy na pierwszej lekcji tańca - oj wesoło było Ale dzięki Waszym radom, miałam butki na obcasie (jako jedyna na sali!). Koleś zjechał wszystkie laski, że przyszły w balerinkach czy adidaskach
za przygotowanie do zajęć

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
no chcemy pokrowce, bo niestety dla mnie krzesła nie należą do najładniejszych http://www.maciejowachata.pl/index.p...mid=1&mref=340
no właśnie wypadałoby wszystkie krzesła wyposażyć w pokrowce... jakoś tak głupio gdyby tylko nasze były białe a reszta takie jak w galerii ( zobacz link wyżej )
A mi się podoba bez pokrowców - pasuje do klimatu sali. A Para Młoda chyba zawsze ma krzesła ubrane, nawet jak goście nie mają, więc moim zdaniem nie byłoby głupio

Cytat:
Martoolka ja też jestem z amocniejszym akcentem albo wziełabym 2 wstązki naraz buty tez różyk ale bukiecik mały dośc i tez w tym różu cos jak Kaśka pokazywała na fotkach
Dzięki 2 wstążka to już byłaby przesada A co do bukietu to będzie z takich samych kwiatów jak na tym zdjęciu z wstążkami, tylko będą trochę większe te kwiatki, coś takiego jak na zdjęciu poniżej.
A taki mały kwiat chce wsadzić we włosy pod welon (po północy zostanę z samym kwiatem).
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 09:50   #116
mariiasia
Zadomowienie

trochę mnie nie było a tu już nowy wątek............ nieźle

a wogóle to witam!
tęskniłyście choć troszkę??

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 10:00   #117
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
I znowu trafiłam na koniec części Czyli tytuł wątku pasuje do mnie idealnie No ale chociaż się przywitam i zamelduję, że żyję
Cześć

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Martoolka, mnie się podoba ta bardziej wyrazista wstążka, tamta faktycznie jest za mdła. I jakbyś znalazła jeszcze takie butki, to całość wyglądalaby zjawiskowo!!!

W najbliższą sobotę jadę zamówić białą BONNIE!
Dzięki
za suknię

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
a tak w ogóle to od piątku z TZ jesteśmy na diecie - nasz cel zrzucić 5-10kg zobaczymy co z tego wyjdzie
Fajnie, że razem dietkujecie. Trzymam

Cytat:
Napisane przez asiulek1705 Pokaż wiadomość
natomiast godzina ględzenia księdza niewiadomo o czym była katastrofalna W tym czasie z kościoła szedł pochód na rynek i niejadna para wolałaby pójść oddać hołd tym którzy zginęli niż słuchac smęcenia księdza...Myslałam, że w takiej chwili, ksiądz cos wspomni o tej tragedii, cos powie, może jakoś sie odniesie do tego, ale nie. nic, null.
No to bardzo dziwne zachowanie księdza

Cytat:
Napisane przez caprica6 Pokaż wiadomość
Jak dla mnie tej ciemniejszy lepszy
Dzięki
Widzę, że Twoja córcia teraz często ma czkawkę

Cytat:
Napisane przez izzie Pokaż wiadomość
Mi na pewno by spadły No ale mi każde buty bez paseczka, jak je rozchodzę spadają mi z nogi
Ostatnio też kupiłam specjalnie za ciasne butki, i już po 2 dniach noszenia są dobre, a za 2 tygodnie pewnie będę musiała wkładkę w nie wkładać Jakieś dziwne nogi chyba mam

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
w drodze w piątek wymyśliłam że może by pójść w sobotę kiece wylukać jakie tam są no i poszłyśmy we trzy z mamą i ciocią. pierwszy salon, pierwsza suknia i wow no i kupiłam
A wiesz jak się nazywa ten model? To może gdzieś nam się uda wylisić
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 10:02   #118
obca7
Wtajemniczenie

Cześć

witam nowa PM

Martoolka ja bym wybrała ta ciemniejszą wstążkę do tego różowe buty i będzie ok Mimo, że nienawidzę różowego to zestawienie bardzo mi się podoba

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2010-04-12 o 10:04
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 10:07   #119
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
A wiesz jak się nazywa ten model? To może gdzieś nam się uda wylisić
Selene (na pewno) z ms mody (chyba)
próbuj próbuj bo ja liszę od soboty i

aaa..wiem certinie jeszcze miałam odpisać co to w ogóle za akcja z tą drugą salą?? a nie będzie się muzyka nieść z jednej do drugiej?
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-04-12, 10:18   #120
caprica6
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki
Widzę, że Twoja córcia teraz często ma czkawkę
Prosze
Nie wiem o co chodzi z ta czkawka, ale czesto czuje jak sie wierci, wczoraj TŻ nawet w koncu trafil i poczul 2 kopniaki

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości